Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Oscar Knifer no.4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

3.11.05, McDonald

Paul : Oscar wcinaj prędzej tego McRoyala, spóźnimy sie

Oscar : Dobra, dobra..możemy iść

Oscar chce wyrzucić resztę kanapki do śmietnika jednak chłopczyk, wiek ok 9 lat prosi go o to by Oscar dał mu resztkę kanapki...Oscar spojrzał z smutnym wyrazem twarzy i wyrzcił Mc Royala po czym dał chłopakowi dwudziestozłotówkę i kazał kupić sobie, a także swojej siostrzycce (stojąca obok niego dziewczynka, wiek tak na oko 5 lat) coś do jedzenia. Oscar z Paulem wyszli z baru i wsiedli do samochodu, jadą.

Paul : Co cie tak wzielo ?

Oscar : Wiesz, niestety wiem jak to jest...

Paul : Ah rozumiem, o nic więcej nie pytam...

3.11.05 Parking przed halą AWF

Oscar : Wychodzisz ze mną czy jedziesz coś załatwiać ?

Paul : Niestety musze odebrać przelew, jednak za góra 40 minut będę spowrotem..

Oscar wychodzi z samochodu, pewnym krokiem udaje się do Hali

Oscar : K^@!!!! Znów to cholerne gówno! Nie w końcu ogrodzą ten parking przed tymi zapchlonymi kundlami ! Już nie tak pewnym krokiem i z wyraźnie złą miną Oscar wchodzi do hali.

3.11.05 Hala AWF

Oscar wszedł, trzaskając drzwiami do hali. Bezzwłocznie udał się do swojej szatni gdzie zdjął buta i patyczkiem do ucha zaczął wyskrobywać z buta resztki psiej kupy.

Koper : Przepraszam..

Anna Koper bezceremonialnie wszedła do szatni Oscara, Oscar poczuł się wyraźnie zawstydzony.

Oscar : Czy ktoś kiedś mówił ci żę do drzwi sie stuka ?

Widząc otwarte drzwi do sztani wszedł Leon Żebro

Żebro : Kto sie stuka ?

Oscar i Anna razem : Czy nie umisz zapukać ?

Żebro : A więc o takie stukanie chodziło...

Oscar : Wynocha Wieprzku...

Żebro : Jakim tonem do pracownika AWF..

Koper : Wyjdź !

Wyraźnie zniesmaczony Żebro wyszedł z szatni Knifera zatrzaskując drzwi...Cóż usiłował być zabawny, jednak nie wyszło mu...zbytnio...

Koper : Wiec może..mały wywiadzik ?

Oscar nadal trzymający w ręce buta rzuca go w kąt, Anna udaje że nic nie widziala..

Oscar : No..niech bedzie..

Koper : Co pan sądzi o pańskiej walce z Urbanem ?

Oscar : Urban..nie słyszałem o takim

Koper : Jak to ? Widnieje w rosterze AWF..

Oscar : Widocznie jest zbyt słaby by Oscar Knifer zwrócił na niego uwagę.

Koper : Jak wyglada sprawa pańskiego teamu z Vaclavem ?

Oscar : A jak ma wyglądać ? Spójrz tylko na wyniki walk naszego teamu, mówią same za siebie.

Koper : Więc dziękuje za wywiad

Oscar : Ależ prosze bardzo - Odpowiedział Knifer z ironicznym uśmiechem.

Oscar nie zdąrzył jeszcze porządnie usiąść gdy...

Paul : Oscar K*@^# ! Masz szczęśćie ze masz mnie!

Oscar : Eee o co chodzi ?

Paul : Widzisz te fotki ?

Oscar :Ja Pi@$$@$@

Paul : Jeśli pijesz i uchlewasz sie jak świnia nie rób tego tak by ktoś mógł cie zauważyć! Gdyby nie to że znam pare osób z redakcji Faktu twoje foty trafiłyby na okładke...

Oscar : Uff stary, dzięki...Ja ide sie przebrać.

Oscar poszedł się przebrać , Paul odpalił papierosa i postanowił zaczekać, aż Knifer sie przebierze.

Paul : Ooo...stary nowe wdzianko ?

Oscar : No a jak ? Ale to dopiero początek..Wychodzimy

Oscar i Paul wyszli z szatni i udają się w stronę wyjścia na ring...

3.11.05 Hala AWF, wyjście na ring.

Czółkowski : Kniiifeeer!

Mazur : Zbastuj

W głośniki uderza The Dope Show! Knifer i Often idą w stronę ringu!

Czółkowkski : Noowy Theme! Wooow!

Mazur : Podobnie jak i stary kiepski.

Czółkowski : Milcz pastuchu...

Oscar już niemalże tradycyjnie zauważa fana z transparentem na którym tym razem widniał napis "ile dałeś Newsweekowi?" Knifer oczywiście strasznie się zezłościł wyrwał ów transparent, jednak nie podarł go lecz zabrał go na ring.

Mazur : Prawda kłuje w oczy!

Czółkowski : Mówiłem ci już...MILCZ!

Oscar i Paul są już w ringu...

Oscar : Ściszyć muzyke, przyciszyć muzyke! Witam psy!

Potężny Heel Heat na "dzień dobry"

Oscar : Popatrzcie na ten transparent. Co na nim pisze ? Ile dałeś Newsweekowi ? Czy mnie oczy nie mylą ? Nie. Zastanawia mnie co symbolizuje ten transparent...zazdrość, zazdrość..typową dla takiej hołoty jak wy zazdrość!!!

Heel Heat !

Czółkowski : On mówi prawde ! Zazdrosna publiczność nigdy nie była na pewno nawet w gazetce parafialnej i po prostu zazdroszczą mu sukcesu!

Mazur : Ja wiem natomisat, że jeśli nie sam Knifer, to przynajmniej Often maczał w tym place...

Paul : Oscar, dobrze mówisz zazdrość! Oni są jak zwierzęta które kierują się tylko instynktem!

Paul nie pozostał Kniferowi dłużny i także otrzymał Heel Heat..

Oscar : Szkoda, że nie ma tu ze mną Vaclava. Razem z nim poświętowałbym sukcesy w AWF! A teraz dostałem mecz z Urbanem...toż to, toż too..degradacja !

Publiczność zaczyna krzyczeć Knifer Suck!

Oscar : Mordy w kubeł! Cóż widocznie tam na górze uznali, że Oscar też musi sobie czasem urządzić demolkę i na pożarcie dano mi Urabna..Pa psy!

W głośniki uderza theme Knifera! Oscar i Paul w swoim stylu, zadowoleni schodzą do sztani!

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie