Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE pod moim władaniem !!! :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam w mom diary. Zapraszam do czytania i oceniania.

Nie będe przedstawiał rosterów ani posiadaczy pasów bo raczej każdy wie kto jest teraz Mistrzem Wagi Ciężkiej czy WWE Championem :). Zaczynamy od 1 Raw w 2011 roku.

Mondey night RAW

03.01.2011

Galę rozpoczął pokaz efektownych Fajerwerków...

Jarry Lawler : Witamy państwa na pierwszym RAW w 2011 Roku.

Michael Cole : O tak witamy !. Swoją drogą jak spędziłeś sylwestra ?

Jarry Lawler : W bardzo miłym toważystwie, lecz nie mówmy o tym. Michael jesteśmy juz na antenie

Michael Cole : Ah tak !. Więc dzisiaj czekają nas prawdziwe emocje.

Jarry Lawler : To prawda...

Na ring wchodzi John Cena. Rozpoczyna efektowne przemówienie w którym krytykuje Cm Punka, Nexsus oraz The miza, który jego zdaniem nie zasługuje na pas WWE. Po chwili John mówi że bardzo chciałby dostać szanse walki o ten właśnie pas, aby zdobyć ten tytuł poraz 8 i udowodnić że The Miz na niego nie zasługuje. Pojawiają się The Miz i Alex Riley.

Miz powiedział że to on jest awesome i tylko jemu należy się pas.Alex Riley potwierdził to i dodał że Miz jest jego idolem.

Dzyń dzyń...

Przyszła wiadomość od tajemniczego Gm'a RAW. Michael Cole cytuje : Mam dla ciebie dobrą i złą wiadomość John. Ta dobra to że dziś zmierzysz się z Mizem, jeśli wygrasz to będziesz 1 pretendentem do tytułu WWE Championa. Lecz jeśli przegrasz Miz uniknie walki z tobą.

Cena powiedzial że jest zadowolony z takiego układu, i że walka może się odbyć nawet teraz.

Dzyń dzyń...

Michael Cole cytuje : Tak więc zaczynajcie !.

John Cena vs The Miz /w Alex Riley

Jeśli wygra Cena na Royal Rumble zmierzy się z Mizem w walce o pas WWE. Jednak w przypadku zwycięztwa Miza Cena nie dostanie szansy walki o pas WWE Na Royal Rumble .

Cena wiedział czego chce. Zaraz po gongu ruszył do zabójczego ataku. Wykonał Fisherman Suplex Miz zamroczony siada na ringu, a Cena wykonuje Running one–handed bulldog 1...2 Miz odbija. Chwile później obaj byli już w pozycjach stojących. Mamy zwarcie ale co to John wykonuje kilka kopnięć, chwyta rywala i Proto-Bomb 1...299 Nie, po raz kolejny nic z tego. Miz w ostatnim momencie odbija. Podnosi sie lecz błyskawicznie pada po Running leaping shoulder block' u. The Champ podnosi przeciwnika odbija się od liny, ale teraz Alex Riley chwyta Champa za nogę. Cena się odwraca. Szybko wykożystuje to The Miz. Uderza Cene mocną Maczugą w głowę i to on odbija się od liny. Wykonuje Springboard Bulldog na zamroczonym Johnie. Cena szybko wstaje ale mamy Swinging corner clothesline. Następnie Reality Check czyli dawny Finisher Michael'a Mike'a Mizanina Pin 1...2999 Noga The Champ'a na linach. Alex Riley bije brawo swojemu idolowi. Ten z koleji szykuje się do zakończenia walki. Wykonuje Skull-Crushing Finale 1...2...3. Zwycięzcą walki zostaje The Miz.

Jarry Lawler : Co za walka !. Wielkie emocje, mimo że stawiałem na Jonhna to i tak jestem zadowolony.

Michael Cole : Według mnie Miz już zbyt długo trzyma pas, i straci go na Royal Rumble, moze nie w walce z Ceną ale straci.

Jarry Lewler : Nie wiem, ale my nie zwalniamy tempa bo przed nami bardzo ważna walka.

Michael Cole : O tak. Wkońcu jest to walka o utrzymanie się w WWE !

Mark Henry vs William Regal vs Primo.

Zwycięzca zostanie w Federacji.

Na początku walki Najsilniejszy Człowiek Świata Mark Henry miał problemy, był atakowany przez obydwu rywali. Jednak po kilku minutach zdołał obiąć dominację w ringu. Wykonał na Primo Colonie potężny powalający go Shoulder Block. A na Regalu wykonał Body Slam. Regal poleciał na 1 z braci Colon.Henry, gdy wszyscy byli na nogach wykonał podwójny ChokSlam !. Mark ma zamiar wejść na narożnik. Kładzie Regala na Colonie, wchodzi na narożnik i mamy Big Splash !. Regal poza ringiem. Został tylko Primo i Henry. The World's Strongest Man chyta Primo i mamy World Strongest Slam'a 1...2...3 I po zawodach. Zwycięzcą i ocalonym w federacji zostaje Mark Henry. A Primo Colon i William Regal muszą odejść...

Po krótkiej przerwie przeznaczonej na reklamy. Widzimy załamanego Johna Cene w szatni.

Wchodzi tam Michael Cole i prosi Cene o krótki wywiad.

Michael Cole : John czy na Royal Rumble możesz jeszcze sprawić jakąś niespodziankę.?

John: Mam zamiar powalczyć jeszcze w Royal Rumble Match mam tam bardzo duże szanse i postaram sie sprawić niespodziankę.

Michael Cole : nie poszło ci tak źle,w walce z Mizem.Dominowałś w pierwszej części walki. Do końca byłeś moim Faworytem.

John Cena : Dziękuje że tak we mnie wieżysz. W najbliższych tygodniach postaram się nie zawieść moich fanów oraz ciebie.

Michael Cole : Dobra nie przeszkadzam ci. Dziękuje za wywiad.

John Cena : Nie ma sprawy.

Wracamy na ring, a tam jest już Ziggler i jego dziewczyna Vickie Gurrero..

Ziggler : Witamy was fani WWE !

Vickie : Witamy również tajemniczego Gm'a RAW.

Dzyń dzyń ...

Michael Cole cytuje : Witam was. Macie jakąś sprawe do mnie ?.

Ziggler : Właściwie to tak

Vickie : Chodzi o pas Wagi Cięzkiej. Nie ma jeszcze pretendenta

Ziggler : Mógłbym to być ja ?

Dzyń dzyń...

Michael Cole cytuje : Czemu nie. Ale najpierw musisz pokonać pewnego człowieka, a właściwie 2 ludzi. A sa to Ezikel Jackson i Jack Swegger.

Ziggler : Ale !?

Vickie : Dolph nie jest tak źle jakoś dasz radę.

Ziggler : No nie wiem. A kiedy ta walka?.

Dzyń dzyń...

Michael Cole Cytuje : Dam ci czas na przygotowanie... Walka odbędzie się dnia 14.01.2011 na Smackdown !

Na ekranie widzimy rozradowanego Edga

---------------------------------

Tag Team Match for WWE Tag-Team Championship

Yoshi Tatsu & R Truch vs Vladimir Kozlov & Santino Marella.

Walkę rozpoczeli Yoshi Tatsu i Vladimir Kozlov.Po gongu mieliśmy zwarcie. Siłowo oczywiscie lepszy okazał się Vladimir.Zawodnik rodem z Rosji wykonał na swoim rywalu ScoopSlam, jeszcze Scoop Powerslam. Tatsu szybko wstaje a Kozlov atakuje Trapping Headbuttem !. Znów Tatsu szybko się podnosi i tym razem w jego twarz wymierzony jest potężny Pushing Big Boot !! 1...299 Kick Out !. Kozlov robi zmiane, pojawia się wielki Santino Marella. Santino wbiega i od razu Próba Clouthsline, lecz Tatsu unika i wykonuje Missile Dropkick.I jeszcze jeden. Szybka zmiana z R-Truch'em. Ten wbiega, ale odrazu otrzymuje Diving Headbutt. Santino dłuugo tauntuje. Po kilku chwilach znów zabiera się za rywala, lecz ten wykonuje Roll-up 1...2.. Kick Out !. Tym Razem Ron Killings bo tak brzmi prawdziwe nazwisko R-Trucha obejmuje przewagę. Wykonuje Irish Wip i Sitout suplex slam na rozpędzonym rywalu!. Dokłada jeszcze Truth or Conseguences. Swoją serię ataków kończy Hurricarana i Front Powerslamem. Zostawia Santino przy narożniku i robi zmianę z Yoshim Tatsu.

Ten pewny siebie wkracza do ringu. Wyykonuje Diving spinning heel kick Pin 1...2...3 ! Nowymi mistrzami Tag Teamowymi zostają Yoshi Tatsu & R Truch !.

Michael Cole : No no nie spodziewałem się tego po Tatsu i Truchcie.

Jerry Lawler : Ja też bardzi mnie zaskoczyła ta walka. Myślałem że Santino i Kozlov utrzymaja pasy do Royal Rumble. Aczkolwiek jestem również zadowolony że to Tatsu i R-Trucht wygrali pasy.

Michael Cole : Już jestem ciekaw co będzie się działo wokoło pasów TT.

Jerry Lawler : Jesteśmy dopiero po 3 walkach naszego Show zostały nam jeszcze 2 walki.

Michael Cole : Nie zwalniamy tempa i przechodzimy do kolejnej walki .

Jerry Lawler : A będzie to walka Handicapowa. Triple H vs Goldust & Zack Ryder.

-------------------------------------------

Handicap Match 2 vs 1

Goldust & Zack Ryder vs Triple H

Dobra walka Ryder i Goldast potrafili dobrze współpracować do pewnego momentu. Po nie udanej akcji ze stronu Goldusta rozpętała się kłutnia. Sprytnie wykozystał to Hunter wykonując na obydwu Clouthsline. Teraz Mounted punches na Golduscie. A po chwili to samo na Ryderze. Po chwili Back Body Drop dla Goldusta. Tak mocny że wylatuje za liny. W ringu juz tylko Ryder i The King. Beckbreaker dla Zacka Rydera !. Kontynuuje ataki, tym razem seria FaceBreaker knee smash.

Figure four leglock zapięty !!. Po kilku sekundach w ringu pojawia się Goldust, lecz odrazu otrzymuje SpineBuster. Kończy akcje Pedigree !!!. Pin 1...2...3 Hunter wygrywa swoją pierwszą walkę po groźniej kontuzji .

Jarry Lawler : Wiadomo, w tej walce faworyt był tylko jeden. Hunter powraca !

Michael Cole : Moim zdaniem dobry pojedynek, przynajmiej wiemy że Hunter jest w bardzo dobrej formie, pokonał 2 rywali w Handicap Matchu.

---------------------------------

Po reklamach na ringu pokazało się Nexsus .

CM Punk : Chce wam cos wyjasnić. Nexsus to moja stajnia. Oni bezemnie są nikim a ja bez nich jestem nikim. Przejdźmy do sedna. tajemniczy gm'ie RAW. Proszę o walkę o pas WWE!.

Dzyn dzyń ...

Michael Cole cytuje : Drogi Cm Punku. Dziś zmierzysz się z Morrisonem i Randym Ortonem. Zwycięzca walki będzie walczył na Royal Rumble o pas WWE z The Mizem.

Jednak jest jeszcze jeden warunek. Jeśli ktoś z Nexsusa włączy się w ten pojedynek, zostaniesz zdyskfalifikowany.

Po chwili Nexsus opuśił Ring.

Michael Cole : Więc wiemy już jaki będzie dzisiejszy Main Event.

Jarry Lawler : Tak walka może być ciekawa, i jestem pewien że będzie.

Michael Cole : Przed nami już tylko Main Event. Przenieśmy się na BackStage, mój kolega Jarry Lawler poszedł przeprowadzić wywiad z Sheamusem.

Jarry Lawler : Witam Sheamus.

Sheamus : Witam

Jarry Lawler : Ok. 1 pytanie : Triple H powraca, czy obawiasz się go . Odrazu zadam drugie pytanie : Czy jest taka szansa że na Royal Rumble będziesz walczyl w Hunterem.

Sheamus : Co wy wszyscy o tym Hunterze... Nie boje się go i moge się z nim zmierzyć nawet teraz.

Wywiad przerywa Triple H. Atakuje swojego rywala młotem w plecy...a po chwili odchodzi.

---------------------------

Main Event

Match for #1 contender for WWE Championship at WWE Royal Rumble 2011

Randy Orton vs Cm Punk vs John Morrison

Na początku walki Orton i Morrison ruszyli na Cm Punka. Po krótkim ,,obijaniu'' Lidera Nexsusa, ruszyli na siebie. W klinczu lepszy okazał sie Randy. Wykonał Powerslam, jego rywal próbował się szybko podnieść lecz został ponownie sprowadzony do parteru po crossbody. Orton bierze rozbieg i Randy Orton Stomp ! Pin 1...2 Liczenie przerwane przez Cm Punka. Viper klęczy na kolanach i trzyma się za głowę. Wykożystuje to lider New Nexsus wykonując Niski dropkick w plecy Ortona. Jednak nie minęła chwila a The Viper już próbuje się podnieść. Podnosi się ale Punk wykonuje Step-up Enzuigiri . ,,Czysty'' wskakuje na fale. Częstuje Randyego One-handed bulldog'em. Punk rozpoczyna taunt, odwraca się do Morrisona, lecz ten jest już na nogach. Szaman Sexsu wykonuje Nitro Blast !. Chwyta tym razem ortona i Russuan Legsweep. Dokłada jeszcze Back Suplex na Ortonie i Sitdown facebuster na byłym liderze S.E.S. Po krótkim tauncie próba Spun Flare Leg Drop'u. Jednak nie udana. Orton się przesówa. Błyskawicznie pinuje Szamana Sexsu 1...299 W ostatniej chwili pin przerywa Cm Punk. Punk po chwili odpoczynku zauważył że obydwu jego przeciwników już wstało. Błyskawicznie wykonuje Springboard corkscrew crossbody, powalający Ortona i Morrisona . Dokłada jeszcze Devil Lock DDT na Ortonie i Inverted frankensteiner na John'ie Morrison'ie próbuje pinu 1...2999 Morrison podnosi bark !. ,,Czysty'' nie może w to uwierzyć. Wdaje sie w dyskusje z sędzią. Wykożystuje to Morrison i Orton, zaczynają ze sobą współpracować. Orton wykonuje RKO na Punku, a Morrison Starship Pain !. Cm Punk jest poza kwadratowym pierścieniem. Chwila nieuwagi ze strony Randyego Ortona i Russian Legsweep od Morrisona, jeszcze Nitro blast i Moonlight Drive 1...2...3 Zwycięzcą walki zostaje John Morrison !!.

Tym wydarzeniem kończymy Mondey Night Raw !

Aktualna karta na Royal Rumble :

WWE Championship Match

John Morrison vs The Miz.

Zasady walki poznamy dopiero na Royal Rumble

[ Dodano: 2011-02-12, 11:50 ]

Smackdown

7.01.2011

Gala rozpoczęła się od pokazu fajerwerków...

Michael Cole : Witamy na Smackdown!

Jarry Lawler : Dzisiaj przed nami wielkie emocje.

Michael Cole : Myślę że zawodnicy niebieskiego Brandu dadzą dobre Show.

Jarry Lawler : Zaczynamy od starcia Big Showa z Kanem

Big Show vs Kane.

Po gongu do ataku ruszył Kane, po seri uderzeń w twarz wykonał Big Bott. Chciał wykonać Scoop Powerslam, ale przecenił swoją siłe. Nie zdołał podnieść ,,Atlety''. The Big Show wykonał za to Headbutt, tak mocny że jego rywal wpadł w narożnik. ,,Wielki Show'' wykonał tam serię mocnych Chopów. Wziął rozbieg i wbił Kane'a jeszcze mocniej. Czerwona Machina szybko się podniosła, lecz odrazu otrzymuje SpineBuster 1...2... Kick Out !. Jeszcze sybki Military Press Slam od Big Show'a 1....2 Kolejny Kick Out (...)

Nadal trwa dominacja Największego Atlety Świata. Widzimy Kane leżącego na ringu, oraz Tauntującego Big Showa. Ten 2 po chwili wchodzi na narożnik. Skacze na rywala, Lecz ten w ostatnim momencie przejmuje go w locie i wykonuje Chokslam. 1....2...3 Zwycięzcą zostaje Kane.

Michael Cole : Niezbyt ciekawa walka.

Jarry Lawler : To prawda, napewno kolejne będą dużo lepsze.

Michael Cole : Ale my nie zwalniamy tempa i już szykujemy się na kolejną walkę. A jest to pojedynek Tag Teamowy

Jarry Lawler : Zwycięzcy tej walki zmierzą się z Yooshim Tatsu i R-Truchem na Royal Rumble o pasy Tag Teamowe.

Michael Cole : Przed nami walka w której udział wezmą. Cody Rhodes & Goldust vs Santino Marella & vladimir Kozlov !

1# contender to WWE Tag Team Champion

Cody Rhodes & Goldust vs Santino Marella & Vladimir Kozlov.

Po gongu w ringu zostali Goldust i Marella. Zaczeli od klinczu. Lepszy okazał się Goldust, wykręcił rękę Marelli, ten błyskawicznie pchnął go na liny. Goldust bez problemy unika Clouthslin'u przygotowanego od Marelli i wykonuje Mounted punche's. Marella wstaje, lecz tylko poto by zostac powalonym po Spinebusterze. Santino czołga się do narożnika swojego Temu, Goldust chwyta go za noge i przeciąga na środek ringu. Podnosi przeciwnika i wykonuje Irish Wip, i Runing Clothesline 1...2 Kick Out !. Błyskawicznie obaj na nogach. Akcja nabiera szybszego tempa. Intrygujący Goldust Skacze na plecy przeciwnika i zapina Good Night Sweet Charlotto ( Sleeper Hold).

Santino jest zaskoczony, nie wie co robić. Zauważył że jest przy swoim narożniku. Robi szybką zmianę z zawodnikiem z Rosji oraz jego Team partnerem. Goldust tez robi zmiane. Czyli mamy 2 świerzych wrestlerów w kwadratowym pierścieniu. Kozlov wbiega i 1 Clouthsline po chwili 2 i jeszcz następny. Rhodes szybko się podnosi , ale mamy Pushing Big Boot. Jeszcze seria Headbuttów dla leżącego Cod'yego. Szbyki Side belly to belly suplex PIN 1...2 Liczenie przerywa Goldust, przez silne kopnięcie w brzuch Kozlova. Rhode's wykożystuje chwilową ,,nieobecność'' Kozlova i wykonuje na nim Cross-Rhodes !!!. Jednak nie pinuje. Chcą wykonać akcję drużynową. Rhodes robi zmiane z Goldustem. Ten bierze na plecy zawodnika z Rosjii ,a Cody wchodzi na narożnik i zaczyna tauntować. Marella pokiwał tylko głową. Cody skacze z narożnika i wykonuje Cross-Rhodes !!. 1...2...3 Koniec !. Z Yoshim Tatsu i R-Truchem zmierzą się bracia Rhodes !.

Po walce Santino uderzył swojego Team partnera w twarz powiedział mu też że do niczego się nie nadaje i to koniec ich Tag Temu. Kozlov miał coś powiedzieć, lecz wolał urzyć siły. Wykonał Hedbutt na byłym partnerze a po chwili widzieliśmy The Iron Curtain... To juz chyba koniec ich Tag Teamu.

Michael Cole : Niesamowite. Koniec tag temu Marelli i Kozlova.

Jarry Lawler : Warto też powiedzieć że wreszcie coś dzieje się wśród pasów tag teamowych.

Michael Cole : R-Truch i tatsu znaja już swoich przeciwników.

Jarry Lawler : Przenieśmy się prosze na BackStage, przeprowadzilem tam wywiad z Edgem...

Michael Cole : Dobrze, ciekaw jestem co ma do powiedzenia.

Jarry Lawler : Witam cię Edge

Edge : No pewnie.

Jarry Lawler : Na następnym Smackdown poznasz swojego rywala w walce o pas Wagi cięzkiej. Mogą być to Dolph Ziggler, jack Swegger i Ezikel Jackson.

Edge : O Ziglerze nie bede sie wypowiadał...

Jarry Lawler : A dlaczego ?

Edge : Dlaczego ?. Przecież gdyby nie ta Vickie Guerrero niebyło by go już nawet w WWE. A co dopiero walczył by o pasy.

Jarry Lawler : No dobrze to Jack Swegger co powiesz o nim ?.

Edge : Też nie obawiam sie pojedynku z nim.

Jarry Lawler : A czy obawiasz się walki z Ezikelem ?

Edge : Moim zdaniem bylby to najlepszy przeciwnik z tej 3. Moglibysmy zrobić dobre Show.

Jarry Lawler : Dzięki za wywiad

Edge : Nie ma za co .

Michael Cole : Moim zdaniem najodpowiedniejszym przeciwnikiem dla Edga byłby właśnie Ezikel.

Jarry Lawler : Ja myśle że znów Vickie Guerrero cos zrobi i Ziggler zmierzy się z Edgem

Michael Cole : Myślisz ?

Jarry Lawler : Moim zdaniem to bardzo prawdopodobne.

Michael Cole : A moze wygra Jack Swegger

Jarry Lawler : Moim zdaniem Swegger ma tutaj najmiejsze szanse.

Michael Cole : Dobrze przejdźmy do następnej walki.

Jarry Lawler : No troszke się rozgadaliśmy.

1# contender to WWE Intercontinental Champion

Rey Mysterio vs Chris Masters vs Christian

Po gongu Mysterio i Capitan Chrisma ruszyli na Mastersa, lecz ten zbytnio się tym nie przejmował, powalił Reya Sholder Block'iem a dla Christiana przygotował Scoop Slam. Po chwili ta sama akcja dla Reya. PIN 1...2. Przerywa Christian. Capitan Chrisma zaczyna wściekły atak. Kopie rywala w brzuch 1 raz, 2 i 3. Sędzia odciąga Chrisme. Ten posłusznie odchodzi, ale wmieszał się Mysterio wykonujący Hurricarane na Christianie i Dropkick na Chris'ie.Mysterio wskakuje na falę. Wykonuje Step-up Enizurizi na klęczącym Mastersie. The Myster of 619 już na narożniku i mamy West Coast Pop dla wstającego Christina. Odrazu Pin 1....299 Christian podnosi bark. Meksykańczyk jakby zapomniał o Mastersie, calą swoją uwagę skupia na Capitanie Crisma. Atakuje jego głowę potężnymi Punchami, dokłada Dropkick w plecy rywala, ten leci na liny i wszyscy wiedzą co się szykuje. Mysterio odbija si od liny, ale blyskawicznie Reaguje Chris Masters powalając rozpędzonego Mysteria Shoulder Blockiem . Jednak waleczny Rey się podnosi. Masters chwyta go i próba MasterLock'a. Tak MasterLock zapięty. Czyżby mysterio miał się poddać?. Chyba tak. Christian mozolnie się podnosi, a Rey nic nie może zrobić. Poddaje walkę !!!. Christian jest wściekły, a Mysterio obolały. Zwycięzcą walki zostaje Chris Masters !.

Michael Cole : Tak więc znamy już rywala Koffiego Kingstona o pas Intercontynentalny

Jarry Lawler : Tak jest nim Chris ,,The Masterpice'' Masters.

Michael Cole : Przenieśmy się na ring widze tam Wede'a Barretta.

---------------------------------------------

Wede Barrett : Chciałbym zapytac Tedyego Longa o pewną sprawę.Chodzi mi o walkę Ezikel Jackson vs jack Swegger vs Dolph Ziggler.

Thedy Long : Słucham .

Wede Barret : Dlaczego ja nie biorę udziału w tej walce. Przecież ani Swegger ani Ziggler ani Jackson nie są w stanie mnie pokonać.

Thedy Long : Ponieważ ja tak wybrałem. ale moge zmienić swoją decyzję. Teraz będziesz musiał wyeliminowąć 3 losowych rywali z ringu. Lecz jeśli ty wylecisz przez górną linę, wtedy nie dostaniesz szansy na pas.

Wede Barrett : Zgadzam się

Pierwszym śmiałkiem jest JTG

JTG wbiega na ring i odrazu wykonuje serie silnych Clouthslinów. Chwyta rywala i wykonuje Irish Wip, nie ! jednak kontra. Barrett wykonuje Back Body Drop i eliminuje z Ringu pierwszego śmiałka. JTG Wyeliminowany

Kolejnym chcącym pozbawić szans na pas WHC jest Drew McIntyer .

Ten z koleji wbiega i zostaje powalony Shoulder Blockiem. Barrett Dokłada jeszcze kilka akcji m.i.n Suplex i Powerslam. Pierwsza próba wyeliminowania kończy się fiaskiem. Po chwili widzimy potężny Big Boot od byłego lidera Nexsus. Drew podparty o liny, a Barrett bierze rozbieg i chce wyeliminować rywala Clouthslinem. Nie udaje mu się, Drew unika clouthslinu a w skutek tego Wede Barrett wyskakuje z ringu. Można powiedziec że sam się wyeliminował !. Wede Barrett nie dostanie szansy walki o pas Wagi Ciężkiej z Edgem.

Michael Cole: Niespodziewałem się że w tak głupi sposób zostanie wyeliminowany z ringu Barrett.

Jarry Lawler : Teraz może mieć pretensję tylko do siebie.

Michael Cole : Przed nami ostatnia walka dzisiajszego wieczoru zmierzą się w niej

Jarry Lawler : Edge vs Koffi Kingston.

Michael Cole : Będzie to walka Champion vs Champion. Non Title Match !

Main Event

Champion vs Champion - Non Title Match

Koffi Kingston vs Edge

Ciekawa walka. Klincz wygrywa Mistrz wagi cięzkiej Edge, po chwili jego rywal już w narożniku. Widzimy serie mocnych Punche i kopnięć w brzuch. \Następnie Edge wyprowadza Dropkick. Rywal siada oparty o narożnik, a Edge atakuje Niskim Dropkickiem w klatkę piersiową Kingstona. Po chwili pomaga wstać swojemu rywalowi i wykonuje Irish Wip. Niejego akcja zostaje skontrowana. Kofi wykonuje Clouthsline. Po chwili Shoulder Block i jeszcze Diving Crossbody !. Pin 1...299 Nic z tego Kick Out. Po chwili widzimy Russian Legswep na Edge'u, Kofi Tauntuje i Boom Boom Boom . Czyli Boom Drop !. Kingston znów tauntuje. edge wykonuje Roll-up 1...2 Kick Out. Po kilku chwilach odpoczynku mieliśmy Klincz. Znów wygrany przez Edga. Wykonuje Irish Wip i PowerSlam. Prosze państwa mamy Edge-o-Matic 1...299 Kingston lezy pprzy narożniku więc chwyta linę i liczenie przerwane. Edge ustawia się w przeciwnym narożniku. Koffi się odwraca i otrzymuje Spear'a. Ale nie !!!. Edge uderza w stalowy narożnik barkiem. Jest wściekły, to musiało go boleć. Klęka na kolana i trzyma się za bark. The Reted R Superstar chyba jest kontuzjowany. Sędzia każe dalej walczyć Kingstonowi . Ten Podnosi Edge'a i wchodzi na narożnik wykonuje Trouble in Paradise !!! Pin 1....2...3. To koniec walki. Zwycięzcą zostaje Koffi Kingston !!!. Tym Akcentem kończymy dzisiejsze Smackdown.

NewsPack 1#

:arrow: Undertaker czuje się lepiej, lecz najprawdopodobniej pojawi się w okolicach Elimination Chamber.

:arrow: Edge jest kontuzjowany, kontuzja nie jest poważna, jednak w najbliższym czasnie nie zobaczymy go na Smackdown.

:arrow: WWE ma zamiar dać push jakiemuś wrestlerowi z niższej półki.

Walki na WWE Superstars

Vladimir Kozlov vs Santino Marella.

Ezikel Jackson vs Jack Swegger

Handicap Match

Mark Henry vs Trent Baretta & Vance Archer

Zwycięzcy :

Kozlov

Jackson

Henry

Aktualna Karta na Royal Rumble :

WWE Championship Match

John Morrison vs Miz

Zasady walki : Hardcore Match

Triple H vs Sheamus

Zasady walki : Frist Blood Match

WWE Intercontinental Champion Match

Koffi Kingston vs Chris Masters

PS : Zapraszam do komentowania !

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• edi3248

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...