Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Własna feda od Posi'ego, druga próba...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Welcome again.

Ponownie zabieram się za Diary, tym razem postaram się nie skończyć z tym po pięciu czy sześciu galach, tym razem historia jest nieco świezsza niż WWE, tym razem będzie to taki trochę inny wymiar...

Prolog :

Zdarzyło się coś niezwykłego ! WWE i TNA połączyły się, ale na dziwacznych warunkach, nie będę o nich opowiadał, poprostu znaczna część rosteru obu federacji była rozwścieczona takim przebiegiem spraw, stąd zjednoczyli się i odeszli, odeszli i znaleźli sponsora, który jest zainteresowany wejściem w świat pro-wrestlingu Z KOPYTA ! Oto sytuacja :

http://i52.tinypic.com/2lcpdw7.jpg

Znajdujemy się w dniu 3 lutego 2011 roku.

Impressive Wrestling Federation to nowa federacja, która ma bardzo zamożnych "zarządców", a dokładniej znudzeni szejkowie ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich postanowili wzmocnić pro-wrestlingową konkurencję w Ameryce Północnej. Siedziba federacji znajduje się w Montrealu, w Kanadzie. Gale federacji odbywają się w Toronto, Montrealu, Edmonton, Victorii, Winnipeg, Fredericton, St.John's, Halifax, Quebec, Reginie i Charlottetown.

Odbywać się będzie jedna tygodniówka, Thursday Night BuRn.

Nie będzie żeńskich tytułów.

PPV

Styczeń - Anniversary - Gala rocznicowa

Luty - Night of Champions - walki o wszystkie pasy

Marzec - Spring has come - PPV w wiosennym stylu, poza tym zwykłe

Kwiecień - Prima Aprillis ! - Zawodnicy o walkach, w jakich będą uczestniczyć dowiedzą się dopiero w trakcie gali

Maj - Win it on the Street - wszystkie walki to Submission Count Anywhere i Falls Count Anywhere Matche

Czerwiec : The End of School - wokół ringu znajdą się przedmioty takie jak tablice, kreda, ławki, krzesła, podręczniki (najgrubsze), czy też... cyrkle

Lipiec : Holidays ! - walki w otwartej hali, poza tym zwykłe PPV

Sierpień : Climb or loose - święto drabiny, wszystkie walki z drabinami, W TYM Case for the Championship Match - walka o walizkę o zasadach takich jak w WWE

Wrzesień : Testimony of Evil - walki w trzech stypulacjach : Casket Match, Buried Alive Match i Inferno Match

Październik : Overdrive - Royal Rumble Match o ME Wrestlemanii

Listopad : November to Remember - zwykłe PPV

Grudzień : The End of The Line - Najważniejsza gala roku

Pasy

IWF Heavyweight Championship (ME)

http://i51.tinypic.com/123tnhy.jpg

IWF Tag Team Championships

http://i54.tinypic.com/160pfmh.jpg

IWF European Championship

http://i52.tinypic.com/2emev7l.jpg

Lightweight Championship

http://i56.tinypic.com/ncjn5.jpg

Teraz cd. rosteru, na pierwszą galę BuRn! Free Agenci tacy jak R-Truth czy Kofi Kingston podpisali kontrakty na pojedynczy występ, natomiast przed kolejną galą część z tych Agentów odejdzie, a kilku nowych ludzi ich zastąpi. Tak więc nie dziwcie się, że na pierwszej gali wystąpią ludzie, których nie ma w oficjalnym rosterze.

Roster

Main Event

CM Punk (Heel, gimmick : Przywódca stajni Pain Destination, czysty mistrz) - 90

Randy Orton (face, gimmick : Bad Ass, anty-heel :P ) - 92

Daniel Bryan (face, gimmick : Man on a Mission, człowiek z jasnym celem, nie cofnie się przed niczym by zdobyć zaszczyty) - 88

Alberto Del Rio (heel, Rich Snob, Arrogant, Meksykanin, bogacz, elegancki chwalący się bogactwem arogant) - 88

Kurt Angle (face, Olympic Gold Medalist, wiadomo :P ) - 89

Upper Midcard

JBL (heel, Rich Snob, szasta kasą, wjeżdża na arenę luksusowymi autami, silny arogant) - 89

Christian (face, Captain Charisma, uwielbiany przez fanów face) - 86

Alex Shelley (face, Highlight Reel, wrestler, który zawsze walczy widowiskowo i stara się zadowolić fanów, jest ich ulubieńcem, w tag teamie Motorcity Machine Guns z Chrisem Sabinem) - 86

Chris Sabin (face, jak wyżej, z Alexem Shelleyem) - 86

Christopher Daniels (heel, Magician, korzysta z magicznych, często niemożliwych do wyjaśnienia sztuczek by pokonać przeciwnika, nie cofnie się przed niczym)

Kaval (face, World Warrior, mały wojownik nie patrzący na wzrost swego rywala, nie dba o gabaryty, fizyczne braki nadrabia techniką i szybkością, nigdy się nie poddaje)

Mr Anderson (heel, Mysteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, Asshole, ociekający charyzmą zakochany w sobie 'dupek', publiczność za nim nie przepada, choć aż czuje jego charyzmę) - 88

Midcard

Jeff Jarrett (Heel, The Chosen One, Jeff uważa się za jedynego, wybranego, zawsze macha gitarą by zadać rywalom jak największych szkód, nie zawaha się nawet by walnąć nią divę ! Arogancki, zakochany w sobie typ, rockman !) - 90

Justin Gabriel (face, Daredevil, wrestler uwielbiajacy akcje, dzięki którym kibicom opadają szczęki) - 84

Kazarian (heel, Whole Damn Show, wrestler o wielkich umiejętnościach, jednak zbytnio się nimi chwalący, uważa, że wszyscy pojawiają się na galach dla niego, członek stajni CM Punka, Pain Destination) - 84

Tyson Kidd (face, Family Guy, członek Dynastii Hartów, utalentowany, skoczny, walczący w tag teamie wrestler, tag team Hart Dynasty z DH Smithem) - 85

Mark Henry (heel, Bodyguard, wielki kloc, ochroniarz każdego, kto za to zapłaci) - 84

Mark Briscoe (heel, Rebel, zbuntowany, młody wrestler, starający się wybić na koszt innych wraz z bratem, członek stajni CM Punka Pain Destination i tag team partner Jay'a Briscoe)

Jay Briscoe (heel, jak wyżej, członek PD i tag partner Jay'a)

El Generico (face, Luchadore, niezbyt rozmowny efektownie walczący zawodnik w masce)

Teddy Hart (heel, Whole Damn Show, gimmick ala Kazarian, utalentowany wrestler, ze sporymi umiejętnościami, przesadnie się nimi chwalący, członek stajni Punka PD i przeciwnik innych Hartów, Kidda i Smitha, również ich krewny) - 80

Ezekiel Jackson (Heel, Dominator, wiadomo) - 78

The Great Khali (face, Punjabi Playboy, w tag teamie z Sonjayem Duttem starają się sławić Indie)

Sonjay Dutt (face, Indian Daredevil, opis jak wyżej, tylko nie z Duttem, a z Khalim :) )

Lower Midcard

Kevin Steen (heel, Canadian Bully, technik, kanadyjczyk, dzięki swym sporym gabarytom może znęcać się nad mniejszymi i często to wykorzystuje, członek PD, stajni CM Punka)

Jack Evans (face, Daredevil, ala Justin Gabriel, uwielbia wykonywać akcje, ze względu na które ludziom będą opadać szczęki) - 83

DH Smith (face, Family Guy, członek tag teamu Hart Dynasty z Tysonem Kiddem, niezły technik z dużymi sukcesami w drużynie, syn British Bulldoga) - 84

Montel Vontavious Porter (face, gimmick MVP wszyscy znają bardzo dobrze, showman, imprezowicz, utalentowany silny wrestler, zawsze bawiący się życiem, Ball in !) - 80

Jobbers

Chris Masters (face, Masterpiece, strasznie silny lubi demonstrować swą siłę, stara się bronić słabszych) - 81

Divas

Layla (heel, Flawless Sidekick, często oszukująca piękna Showmanka, członkini Lay-Cool z Michelle)

Mickie James (face, Dancer, ładna dziewczyna, energiczna, tańczy przed walką)

Michelle McCool (heel, Flawless Cheater, często oszukująca lala, członkini Lay-Cool z Laylą)

Kaitlyn (tweener (bardziej face, ale czasem 100%-towa heelka), Powerful Girl, silna dziewczyna, potrafi wykonać dużo akcji siłowych, dobrze zbudowana, ale ładna wrestlerka, uważa się za 'Divę-Marzenie)

inni :

Lex Luger - (jego rola póki co nie jest znana)

HBK Shawn Michaels (generalny menadżer BuRn) - 97

Michael Cole (heel komentator)

Vickie Guerrero (menadżerka/konsultant BuRn)

Jim Ross (face komentator)

Tony Chimel (zapowiedź)

Todd Grisham (wywiady)

Ranjin Singh (menadżer)

Scott Hall (jego rola póki co nieznana)

Obecne stajnie :

Pain Destination : Lider : CM Punk

Członkowie : Kevin Steen, Teddy Hart, Mark & Jay Briscoes, Kazarian

Tag Teamy :

The Strength of the Indians : Great Khali & Sonjay Dutt

The Briscoe Brothers : Mark Briscoe, Jay Briscoe

Hart Dynasty : Tyson Kidd, DH Smith

Motorcity Machine Guns : Alex Shelley, Chris Sabin

Lay-Cool : Layla, Michelle

Karta na pierwsze BuRn! (3.02.2011)

Walka kwalifikacyjna do starcia o pas Lightweight Championship na Night of Champions

Normal Match

Teddy Hart vs Jack Evans

Walka kwalifikacyjna do starcia o pasy Tag Team na Night of Champions

2 on 2 Tag Team Match

Hart Dynasty vs Briscoe Brothers

Walka o kwalifikację do starcia o pas Lightweight na Night of Champions

Kazarian vs Justin Gabriel

Walka o miejsce w starciu o pas IWF Heavyweight na Night of Champions

6-Man Over The Tope Rope Battle Royal

Randy Orton vs Christian vs Sabu vs Sandman vs Abyss vs Chris Hero w/ Mark Henry (przy ringu)

Drugi półfinał turnieju o pasy Tag Team

Elimination 2 on 2 Tag Team Match

Motorcity Machine Guns vs Team 3D

Trzecia walka kwalifikacjna do starcia o pas Lightweight na gali Night of Champions

Normal Match

Kaval vs Kofi Kingston

Walka o udział w starciu o pas IWF Heavyweight Championship na NoC

CM Punk vs Alberto Del Rio

Pierwsza gala już jest !

http://i51.tinypic.com/1z706y8.jpg

3.02.2011 Montreal, Canada

Pierwsze w historii Thursday Night IWF BuRn! rozpoczął efektowny pokaz fajerwerków i theme BuRn czyli Rise Up kapeli Drowning Pool, kamery przeleciały całe trybuny, można było zauważyć wiele transparentów, które fani wznosili wysoko w górę, na cześć swych ulubieńców, najczęściej można było zauważyć transparenty ku chwale Randy'ego Ortona. Hala wypełniona po brzegi, dziś gala w mieście jej powstania, w Montrealu ! Pierwsza wielka kanadyjska federacja wkracza na salony za sprawą Ahmeda el Muhammady'ego, prezesa IWF !

MC : Wow ! Tylko spójrz, JR, popatrz na tą szaloną widownię, która nie pozostawiła na trybunach ani jednego miejsca !

JR : O tak, pierwsza impreza Impressive Wrestling Federation była tak reklamowana, że ciężko było zdobyć bilet na pierwsze show już kilka tygodni temu !

MC : Tymczasem zza stołu komentatorskiego witają się z Państwem Michael Cole i mniej interesująca osobistość czyli Jim Ross !

JR : Miało być przyjemnie, ale widzę, że z takim partnerem będzie ciężko, musiałem trafić na takiego... Zresztą nieważne, ważne jest to, co przed nami !

MC : Dokładnie tak, ale czas już rozpocząć na dobre pierwsze Thursday Night BuRn!

JR : Odpalamy !

Po tym słowie fani usłyszeli "Sexy Boy" i Shawn Michaels pojawił się na arenie ! Ciekawe co do powiedzenia fanom ma nowy generalny menadżer, przez około dwie minuty Shawn zmierzał do ringu, ponieważ zahaczył jeszcze o dużą część publiczności by poprzybijać z nimi piątki, na schowanej częściowo pod kapeluszem twarzy Shawna widać szeroki uśmiech, HBK powraca jako generalny menadżer BuRn ! Michaels odebrał mikrofon od Tony'ego Chimela i zaczyna !

HBK : Witam Was, Montreal !!! (fani szaleją na cześć Heartbreak Kida) Ok, proszę o ciszę, w końcu nie jestem Bogiem, a przynajmniej nic o tym nie wiem. Mam Wam do przekazania jakże wspaniałe nowiny, stała się rzecz niesamowita, Heartbreak Kid, Showstopper, Headliner, The Icon and Mr. Wrestlemania powrócił jako generalny menadżer gali Thursday Night BuRn spod szyldu nowej federacji w świecie pro-wrestlingu czyli Impressive Wrestling Federation. Odkąd moja twarz zniknęła z WWE nie miałem już okazji by być tak podekscytowany jak w tej chwili ! Jednak nie będę już dłużej zanudzał Was pierdołami o mej ekscytacji, przejdę do konkretów. Federacja powstała dopiero niedawno, jest to jej pierwsze Show, tak więc trzeba wyłonić mistrzów, pasy w federacji są 4, o ile mnie pamięć nie zawodzi : European, Lightweight, Tag Team i Hevyweight Championships. Aby wyłonić zawodników, którzy zmierzą się o nie na Night of Champions, a więc pierwszym PPV rozegramy dziś kilka walk kwalifikacyjnych, których uczestników poznacie w późniejszym czasie. Otrzymałem odpowiedzialną funkcję, dlatego mogę Was zapewnić, że to będzie show na najwyższym poziomie, możecie być pewni, że znudzeni z tego budynku za cholerę nie wyjdziecie !

HBK wychodzi przy owacji publiczności, rzuca im swój kapelusz i znika za kulisami, obraz natomiast przenosi się do szatni Meksykanina, Essence of Excellence, Alberto Del Rio, obok niego widzimy Todda Grishama, Alberto w ręku trzyma kieliszek szampana, kilka metrów dalej stoi Ricardo Rodriguez, obok niego na biurku widzimy tackę, na której leży cała butelka szampana...

Todd : Witaj, Alberto, czy udzielisz mi krótkiego wywiadu ?

Alberto : Hooola, przyjacielu, oczywiście, chcesz szampana ?

Todd : Nie, dziękuję, przejdźmy do konkretów.

Alberto : Skoro tego chcesz...

Todd : Jak wiemy zdecydowałeś się przenieść do naszej federacji, choć miałeś kilka innych ciekawych ofert, jakie są powody tej decyzji ?

Alberto : Jakie ? To oczywiste, mój głupiutki Amigo, powodem są pieniądze, o wygrane nie muszę się martwić w żadnej federacji, ale w Impressive Wrestling Federation zarobię najwięcej, poza tym tutaj nie muszę się użerać z żadnym męczącym Chihuahua, ala Rey Mysterio...

Todd : Tego się spodziewałem, czego spodziewasz się po nowym generalnym menadżerze tej federacji, Shawnie Michaelsie ?

Alberto : Oczywiście tego, że dostrzeże talent najjaśniej świecącego diamentu w jego federacji, czyli właśnie mnie, o ile tak się stanie, to spodziewaj się mnie w dzisiejszej walce wieczoru, spodziewaj się także, że na moje konto już na Night of Champions trafi pas Wagi Ciężkiej.

Todd : Jesteś bardzo pewny siebie, czego w najbliższym czasie możemy spodziewać się po Alberto Del Rio ?

Alberto : Jesteś Dumber niż myślałem, Amigo, przecież już powiedziałem, zwycięstw i zdobycia pasa mistrzowskiego, to me główne cele, gdy je osiągnę szybko wszystkie niedowiarki poznają się na mym ogromnym talencie i zrozumieją, że Alberto Del Rio to klucz do sukcesu tej federacji wśród konkurencji, a także zrozumieją, że jestem najlepszym wrestlerem świata.

Todd : Dziękuję za wywiad, powodzenia w realizowaniu celów...

Alberto : Adios, Estupido..

Alberto puszcza oko Toddowi i uśmiecha się w swoim stylu, po tej sytuacji obraz z szatni Del Rio znika, a my znajdujemy się już spowrotem na arenie, w ringu widzimy Teddy'ego Harta i Jacka Evansa ! A więc przed nami iście lotniczy pojedynek...

MC : Przed nami już pierwszy pojedynek o kwalifikację do walki o pas Lightweight Championship na gali Night of Champions !

JR : Z pewnością będzie ciekawie, dwóch wspaniałych lotników ze sceny niezależnej w jednym ringu !

MC : Tu nie może być nudno !

Walka kwalifikacyjna do starcia o pas Lightweight Championship na Night of Champions

Normal Match

Teddy Hart vs Jack Evans

końcówka walki...

Teddy okłada Evansa Side Kickami w narożniku, po czym usadza na nim przeciwnika, sam szybko wyskakuje na drugą linę i poprzez Hip Toss z narożnika zadaje ból Evansowi ! Jack w opałach, Teddy wskakuje na falę, a także na narożnik, Shooting Star Elbow Drop dla Evansa ! Coś pięknego ! Obaj zmęczeni już tym pojedynkiem, Teddy pinuje rywala, 1,2, kickout ! Hart podnosi swego rywala, Irish Whip i Spinning Heel Kick dla Evansa ! Teddy tauntuje, po czym odbija się od lin i wykonuje Running Senton, jednak na kolana Jacka ! Evans podnosi się na równi z Teddym, unika Clotheslinu i wykonuje piękny Spinning Back kick ! Po tej akcji szybko odbija się od lin i dokłada Standing Corkscrew Splash dla Teddy'ego ! Ci goście są rewelacyjni ! Pin, 1,2, no i jednak kickout ! Jack rozczarowany podnosi się, ale Teddy ucieka mu pod ramieniem i wykonuje Schoolboya, Evans jednak wydostaje się z opresji i klęczącemu rywalowi posyła High Kick ! Wchodzi na narożnik, Teddy wstaje i z zaskoczenia rzuca się na Evansa nim ten zdąży zaatakować ! Jack jednak przeskakuje nad rywalem, ale Teddy wyskakuje na drugą linę i wykonuje Springboard Crossbody, nadziewa się jednak na Drop Kick ! Piękna kontra Evansa i próba pinu, 2-count ! Wydawało się, że to bedzie koniec, ale nic z tego, Evans podnosi Teddy'ego, ale ten wynosi przeciwnika do Samoan Dropu i wyrzuca go z ringu nad trzecią liną ! Samoan Drop nad linami ! Teddy nie zatrzymuje się, Evans leży za ringiem, a Hart wskakuje na trzecią linę i wykonuje Evansowi Shooting Star Press !! Obaj teraz leżą zmęczeni za ringiem, Hart po jakimś czasie zbiera się i podnosi Jacka, wrzuca go do ringu tak, że głowa jego rywala zostaje za linami, rozbiega sie i wykonuje w nią Running Big Boot ! Sam szybko rzuca się do ringu i pinuje, 1,2,3 ? Nie ! Evans chwycił się liny ! Co za pech ! Teddy wściekły wstaje, chce podnieść Evansa, ale mamy Small Package !!! 1,2, kickout ! Wściekły Hart wychodzi na narożnik, Evans odpoczywa na leżąco, Shooting Star Leg Drop Harta ! Pudło ! Evans szybko się odsunął, sam teraz wchodzi z trudem na narożnik, po dłuższej chwili udaje mu się to, Hart zwija się z bólu z obolałą nogą, 630 Senton by Evans ! Na kolana Teddy'ego ! Hart przechodzi do przypięcia i 1,2,3 ! Wygrywa tę walkę ! Teddy jednak nie zatrzymuje się, przy swoim theme wchodzi jeszcze na narożnik i Hart Attack (Shooting Star Press) w prezencie dla Evansa ! Impact ! Jack wbity w matę, Hart wykopuje go z ringu i żąda mikrofonu...

Teddy : Evans wgnieciony w matę z pomocą Hart Attack, takich akcji kończących mam jeszcze kilka, wreszcie mogę pracować i należycie zarabiać w Kanadzie, dzięki czemu będąc u siebie rozwijam 100 % swoich możliwości, żaden nędzny robak na zapleczu, za wyjątkiem Pain Destination czyli grupy, do której należę nie może mi zagrozić. Z tego też powodu obiecuję Wam wszystkim, że właśnie widzicie przyszłego IWF Lightweight Championa. Nasza grupa rusza na podbój tej federacji. Zamierzamy zdobyc wszystkie jej pasy, nie cofniemy sie przed niczym by osiągnąć tutaj stuprocentowe panowanie, ja będę mistrzem Lightweight, mistrzami Tag Team zostaną moi kumple Briscoes, jeden z nas zdobędzie European Championship, a nasz wspaniały, czysty mistrz CM Punk będzie mistrzem Wagi Ciężkiej ! And you already KNOW THAT !

MC : Teddy Hart, interesujący człowiek, jeden z mniej znanych członków wielkiego rodu Hartów, wnuk Stu Harta, wreszcie trafił do wielkiej federacji, dotąd był głównie wielką gwiazdą sceny niezależnej !

JR : Nie podoba mi sie w nim jednak to, że nigdy nie potrafił trafić do fanów większych federacji, a teraz by to zrobić związał się z niezbyt przyjemnymi ludźmi, ala CM Punk.

MC : Nie wiesz co mówisz, myślę, że Punk może być jego wybawicielem, saviorem, albo już nim się stał, pomógł mu wdrapać się na szczyt, teraz wszyscy możemy cieszyć się ogladaniem tak wspaniałych wrestlerów jak ta dwójka !

JR : Nie miałbym nic przeciwko temu, gdyby nie zachowywali się jak osły i atakowali rywali w sposób nieczysty, a także szukali tylko okazji do załatwienia bezbronnych przeciwników.

MC : Każdy ma swój sposób, aby dojść do władzy, mnie ten się podoba.

JR : Bo sam jesteś arogantem i nie przepadasz za słowem "uczciwość"

MC : Być może, w każdym razie dobrze na tym wychodzę, hehe

Słyszymy już theme Hart Dynasty ! Teddy Hart zainteresowany nie odszedł na BS, jak zrobił to Jack, a przysiadł na barierkach i prawdopodobnie będzie oglądał pojedynek swej rodziny ze swymi kolegami z grupy, The Briscoes, Hart Dynasty już w ringu, Kidd i Smith dziwnym spojrzeniem spojrzeli na krewnego, cała trójka szczerze się nieznosi, Teddy nie szanuje swych rówieśników, wrestlerów trzeciej generacji z dynastii Hartów, uważa się za lepszego, ta dwójka już w ringu, a my słyszymy theme The Briscoe Brothers, którzy zmierzają na arenę, na twarzy Teddy'ego zagościł uśmiech, Briscoes lekceważąco mijają fanów, za to serdecznie witają się z Teddym i wskakują do ringu...

Walka kwalifikacyjna do starcia o pasy Tag Team na Night of Champions

2 on 2 Tag Team Match

Hart Dynasty vs Briscoe Brothers

końcówka walki...

W ringu Mark Briscoe i DH Smith walczą na punche, cios za cios, górą z tej sytuacji wychodzi jednak Smith, Mark przy linach, opiera się ze zmęczenia o nie, a David rozbiega się, Back Body Drop od Marka Briscoe ! Smith uderza o podłoże, a Briscoes zmieniaja się, a dokładniej równocześnie odbijają się od lin, Mark wchodzi Spearem w będącego za linami Tysona Kidda zrzucając go z krawędzi ringu, a Jay wykonuje Suicide dive na Smithie ! Niezbyt fair, ze względu na atak na Kidda, ale bardzo efektowna akcja braci. Jay podnosi Smitha i wbija go twarzą w metalowe schody po czym wrzuca przeciwnika do ringu, widzimy, że Teddy przysiadł się do komentatorów i dyskutuje z Michaelem Colem, za to JR jest zakłopotany tą sytuacją, wracając do sytuacji w walce, Briscoe wchodzi do ringu i Angry Stompami obija nogę DH Smitha. Z aroganckim uśmieszkiem podnosi przeciwnika i wykonuje Irish Whip do narożnika, w którym już czeka jego brat. Zmieniają się i wykonują podwójną akcję : wspólnie wyciągają Smitha na środek ringu, wykonują podwójny Irish Whip i Double Hip Toss, po którym Mark podnosi brata do Samoan Dropu i wyrzuca go na Smitha, Jay wykonuje Splash i wyturluje się z ringu, Mark za to przypina rywala, 1,2, kickout ! W ostatniej chwili David Hart Smith odkopał. Mark jednak nie daje mu spokoju, podnosi Smitha i obija punchami, lekceważąco uderza go otwartą dłonią w twarz, sprzedajac mu 'plaskacza', śmieje mu się w twarz, odbija się od lina, ale wściekły Smith kontruje Scoop Powerslamem !!! Teraz obaj zmęczeni na macie, Tyson czeka w narożniku, to samo w drugim dzieje się z Jay'em. Kidd klaszcze w dłonie grzejąc publiczność, ta robi to samo, jest zmiana ! Kidd w ringu, ale jednak trafia do niego też Jay ! Kidd unika Clotheslinu, rozbiega się i Springboard Crossbody dla Jay'a ! Próba pinu ! 1,2, kickout ! Smith i Mark leżą w narożnikach, w ringu natomiast Kidd podnosi rywala, seria krótkich punchy i Irish Whip, skontrowany, Smith i Mark już wstali, Jay chce wykonać Back Body Drop, ale nadziewa się na kopnięcie w twarz ! kidd odbija się od lin, ale zostaje wyniesiony do Spinebustera ! Nim jednak Jay wykonuje tę akcję Tyson robi zmianę ze Smithem ! Spinebuster dla Kidda, Briscoe chce przypiąć, ale sędzia tej walki nie odlicza ! W ringu już Smith, Jay wstaje, obraca się i zostaje szybko powalony za nogi ! DH Smith zapina Sharpshootera ! Jay w potwornych opałach, Mark wpada do ringu by przerwać zapiętą dźwignię, Hart natomiast wziął krzesło, na którym siedział i podszedł do ringu, Mark odciągany od sędziego, a z drugiej strony do ringu wszedł Teddy i sprzedał Chairshota dla DH Smitha prosto w twarz ! ten pada nieprzytomny, Jay kładzie na nim rękę, sędzia obraca się, Teddy i krzesło już poza ringiem, 1,2,3 ! Briscoes pokonują Hart Dynasty !

Po walce Hartowie są wściekli, wstają obaj, Smith nieco zakrwawiony, natomiast Briscoes świętują na narożnikach, za ringiem szczerzy się Teddy, DH Smith rzuca się na Marka, a Tyson Kidd na Jaya Briscoe ! Ściągają ich z narożników i mamy brawl ! Jednak co się dzieje ! Teddy staje z jednej strony ringu, zza kulis przybiegają Kevin Steen, Kazarian i CM Punk !!! Stają z trzech pozostałych stron ringu, Kidd i Smith odpuszczają Briscoes, którzy uciekają za ring, cała czwórka z Pain Destination równo wchodzi do ringu i rzucają się po dwóch na Smitha i Kidda ! Obijają ich niemiłosiernie, Steen wykonuje Kiddowi Steenalizer ! Kazarian natomiast wykonuje Standing Flux Capacitor Smithowi ! Hart już na narożniku, Punk natomiast wykonuje DH Smithowi Go2Sleep, Hart Attack od Teddy'ego Harta na Tysonie Kiddzie ! Pain Destination zniszczyło właśnie Hart Dynasty ! W tej chwili CM Punk chwyta za mikrofon, cała szóstka z PD ustawia się w szeregu, Punk i Steen (ochroniarz) stają na środku, Briscoes po bokach, drugi od prawej jest Teddy, drugi od lewej natomiast Kazarian...

Punk : Witajcie, niesamowici Alkoholicy, Narkomani i palacze zwani IWF Universe ! (Buuuuu, Punk czeka na ciszę, jeszcze zachęca publiczność do głośniejszego buczenia nadstawiając ucho) Wiem, wiem, nie możecie się oprzeć wydawania z siebie takich odgłosów gdy widziecie przyszłego czystego mistrza świata, nie potraficie zachowywać się należycie, więc próbując okazać mi szacunek buczycie jak jakieś małpy. Cóż, lepsze to niż nic. W każdym razie nie wyszedłem tutaj z kolegami tylko po to, by Was obrażać, wyszedłem tutaj po to, by ogłosić Wam, że nasza grupa czystych mistrzów, Pain Destination, przybyła do IWF nie z powodu konkurencji w innych federacjach, jak większość rosteru, nie dla pieniędzy, jak Alberto Del Rio. Przybyliśmy tu, aby osiągnać stuprocentową dominację i zbawić Was, narkomanów i innych uzależnieńców, od Waszych nałogów, Cel Bólu, Pain Destination to pokazanie naszym rywalom przez Ból lepszej ścieżki, czyli czystej ścieżki. Udowodnimy wszystkim, że Pain Destination to lepsze życie, lepsi ludzie. Prawdziwi mistrzowie, teraz mój człowiek, Kazarian udowodni wszystkim swą wartość. Powodzenia, Kaz, nie będziemy przeszkadzać...

Punk jednym gestem wskazuje, by arenę opuścili wszyscy poza Kevinem Steenem, który ma pilnować porządku w tej walce, Kazarian natomiast chwyta za mikrofon...

Kaz : Wszystko co miało być, zostało już powiedziane, teraz tylko zapewnię wszystkich, że możecie być pewni, że nawet gdyby przyszło mi walczyć z Undertakerem to zgniotę go jak robaka, o ile...

W tym momencie rozbrzmiewa theme Justina Gabriela, przerywając przemowę Kaza, Justin szybko wbiega na arenę, po drodze wita się z fanami, wskakuje do ringu, chce podać rękę Kazarianowi, ale zostaje wyśmiany, przed nami kolejna walka...

Walka o kwalifikację do starcia o pas Lightweight na Night of Champions

Kazarian vs Justin Gabriel

końcówka walki...

Kazarian przeważa, seria punchy i Irish Whip, spudłowany Superkick od Kaz'a, Justin uchylił się, odbił od lin i teraz wykonuje Spinning Heel Kick ! Kazarian, pada, Gabriel wychodzi szybko na narożnik, Kaz na nogach i mamy Diving Crossbody od Gabriela ! Kazarian przerolowuje jednak rywala, 1,2 kickout ! Kazarian wstaje na równi z Gabrielem, Low Kick od Justina, Kazarian za to oddaje Side Kickiem ! Próbuje jeszcze High Kicku, ale Justin uchyla się i Rolling Savate Kick daje taki impet, że Kazarian wypada między drugą, a trzecią liną z ringu ! Kaz po pewnym czasie podnosi się, a z drugiej strony ringu wyszedł Gabriel, by zajść rywala od tyłu, Kazarian rozgląda się, a Gabriel dopada go po okrążeniu ringu, wbija przeciwnika w metalowe schody ! Kazarian jednak zatrzymuje się przed nimi, Gabriel bierze rozbieg, ale Kaz odsuwa się i Justin wpada w schody ! Gabriel złapał się za brzuch i stoi pochylony, Kaz rozbiega się i Swinging Neckbreaker dla Południowoafrykańczyka ! Justin podniesiony i wrzucony do ringu, sędzia odliczył już całkiem sporo (8) wiec Kaz takze wskakuje do kwadratowego pierścienia, podnosi Gabriela, ustawia w narożniku i serią Side Kicków osłabia rywala, teraz ustawia go na trzeciej linie i szykuje Superbomb ! Wynosi Gabriela, ale kontra ! Tornado DDT ! Gabriel czołga się do Kazariana i pinuje, 1,2, noga członka PD na dolnej linie ! Sędzia jednak nie dostrzega tego i mamy 3 !!!!!!!!! Ależ fart Gabriela ! Justin wstaje trzymając się za brzuch zadowolony i unosi rękę do góry, sędzia jednak odwołuje werdykt ! Został poinformowany o błędzie przez Kevina Steena, co potwierdzili workerzy, Kazarian jednak bardzo zmęczony wstaje, tylko po to, by nieświadomy, że walka jest kontynuowana wyłapać potężny High Kick ! Gabriel wchodzi na narożnik, tauntuje sygnalizując 450 Splash, ale Kevin Steen zrzuca go z narożnika ! Dyskwalifikacja, ale to nieważne ! Kevin wchodzi do ringu i Steenalizer dla Gabriela ! Podnosi Kazariana, który jest zły na Steena, jednak po chwili i tak dziękuje mu za ratunek, Steen ustawia mu Gabriela na narożniku, Kaz także się wspina i mamy Flux Capacitor od Kazariana ! Kevin i Kaz tauntują, Steen wznosi rękę partnera w górę na znak jego triumfu, choć do walki o pas Lightweight i tak trafił Gabriel !

MC : Trzeba przyznać, że gale z tak uzdolnionymi gwiazdami robią wrażenie ! Co myślisz o Kazarianie, JR ?

JR : Co myślę ? Punk znów założył sobie organizację, która niby ma na celu zbawienie społeczeństwa, a tak naprawdę chodzi mu o to, by mieć tanią siłę roboczą, która pomoże mu zdobyć tytuł. Kazarian przegrał z Justinem zasłużenie.

MC : Jak już mówiłem przy Teddym, mnie ten styl się podoba, ale każdy ma inne zdanie.

JR : W każdym razie szkoda mi Gabriela, mimo iż awansował, to wyłapał Steenalizer, a także Flux Capacitor już po walce. Tylko i wyłącznie dlatego, że okazał się lepszy.

MC : Czy ja wiem, nie powiedziałbym, że faktycznie był lepszy, z początku był bliski wygranej dzięki niedopatrzeniu sędziego, potem skorzystał z nieświadomości rywala, by zaatakować, to znaczy być lepszym ? Nie wygrał w stu procentach fair.

JR : Napewno był bardziej "fair" niż PD z Kazarianem i Steenem na czele...

MC : Skoro Cię nie przekonam, to trudno.

Kamera przenosi nas na Backstage, gdzie widzimy CM Punka i Daniela Bryana, mijają się, Punk uderza barkiem Daniela za to, że ten się nie odsunął, Bryan nieco odleciał, krzyczy do Punka :

Daniel : Uważaj jak chodzisz, kretynie !

CM Punk obraca się : Słucham ?

Daniel : Dobrze słyszałeś.

Punk : Nie zrobiłem niczego złego, to plebs ma odsuwać się przed elitą.

Daniel : Pss, nazywasz się elitą ? Może z tymi pięcioma przygłupami, ale sam nie dałbyś mi rady, potraktuj to jak wyzwanie.

Punk : Mały Daniel Bryan, nudna gwiazda sceny niezależnej, która w NXT przegrała wszystkie walki, już nawet mój uczeń, ten dureń Young był od Ciebie lepszy ! A Ty wyzywasz mnie ? Posłuchaj konusie, to JA zdecyduje czy chcę z Tobą walczyć, jeśli chcesz ze mną walczyć, to pokonaj najpierw każdego po kolei członka mojej drużyny, od Marka Briscoe, do Kevina Steena, wtedy się zastanowię, potraktuj to jak wyzwanie...

Daniel : Tak jak myślałem, jesteś zwykłym tchórzem, ale nie myśl, że odpuszczę, zleję wszystkich po kolei, przyjmuję wyzwanie, gdy już ich wszystkich zleję to Ty przyjmiesz moje, zmuszę Cię do tego, cieniasie.

Punk : Powtórz to..

Daniel : Cienias.

Wtedy zza rogu wychodzi PD, Daniel zostaje otoczony i potężnie sprany, bracia Briscoe usadzają go na ramionach Punka i Go to Sleep dla Daniela ! Bryan pada nieprzytomny, ale to nie koniec ! Teddy Hart podnosi go i wbija w znajdujący się obok wózek widłowy ! Daniel przelatuje przez niego i wózek spada na American Dragona ! Hart i bracia Briscoe rozbiegają się i jeszcze mocniej przygniatają Daniela niskim Drop Kickiem w wózek ! To może być poważny uraz...

Punk : Pierwsze starcie oblałeś, postaraj się bardziej !

Obraz znika...

Pierwsza zapowiedź Night of Champions

Reklamy

MC : Witamy spowrotem, w ringu już sześciu uczestników Battle Royal, które wyłoni pierwszego zawodnika, który zmierzy się o pas IWF Heavyweight na gali Night of Champions !

JR : Skład jest niesamowity ! Legendy, potwór, ekstremalni Sabu i Sandman !

MC : To musi być ciekawa walka !

JR : Orton, Sabu, Sandman, Abyss, Christian i Hero, na kogo stawiasz ?

MC : Ze względu na gabaryty najbardziej liczył się będzie Abyss, ale są tu jeszcze bardzo doświadczeni zawodnicy, jak Randy Orton.

JR : Do tego ECW Origins pewnie będą współpracować, a to ich duża przewaga !

MC : Stawiam na Abyssa.

JR : A ja na Randy'ego, jednak nie pozostawajmy już dłużej w niepewności !

Walka o miejsce w starciu o pas IWF Heavyweight na Night of Champions

6-Man Over The Tope Rope Battle Royal

Randy Orton vs Christian vs Sabu vs Sandman vs Abyss vs Chris Hero w/ Mark Henry (przy ringu)

końcówka walki...

Wszyscy już bardzo zmęczeni ! Cała piątka okłada Abyssa w narożniku, ten jednak wydaje z siebie szaleńczy okrzyk i wypycha od siebie każdego po kolei ! Podwójnym Clotheslinem zdziela Chrisa Hero i Sabu, teraz Big Bootem powala go Sandmana, chwyta Christiana za szyję ! Chokeslam ! Jednak już zza pleców łydkę kopie go z rozbiegu Randy Orton ! Abyss klęka na jedno kolano co wykorzystuje Viper i wykonuje szybkie DDT ! Abyss powalony, Hero i Sabu wstają, Chris okłada Araba, Orton natomiast odpoczywa w narożniku, seria punchy, uniknięty Clothesline przez Chrisa i German Suplex dla Sabu ! Chris podnosi go, na krawędzi ringu staje Mark Henry, Irish Whip Chrisa dla Sabu, Mark przeciąga liny do dołu i Sabu wypada z ringu ! Pierwszy zawodnik już poza stawką, Orton zabrał się za okładanie Abyssa, obija go serią Angry Stompów, przechodzi tak wokół Abyssa tymi kopnięciami, w tym czasie Henry zszedł z lin, a Sandman wstał, kopnięcie w brzuch dla Chrisa Hero od Sandmana, teraz ustawienie do Suplexu, ale to Chris kontruje szybkim Snap Suplexem ! Od razu podnosi rywala, podnosi go i Swinging Side Slam Backbreaker ! Sabu pada, Hero czeka, aż ten się podniesie, obraca się do Marka Henry'ego i wyśmiewa swego przeciwnika, Orton w tym czasie nadal kopnięciami obija Abyssa, Hero obraca się, a Sabu podał Sandmanowi Kendo Stick ! Cios w brzuch dla Hero i Sandman wyrzuca Chrisa ! Zmęczony tauntuje przy linach, obraca się, a Randy Orton już wyrzuca go także z ringu wspaniałym Running Clotheslinem ! Orton tauntuje, a za ringiem zaczyna się brawl między ECW Origins, a Henrym i Hero, Orton obraca się, a tam już czekał Christian ! Drop Kick dla Ortona, zablokowany ! Orton blokuje rękami Drop Kick i RKO dla wstającego Christiana ! Teraz 'resztki' Captaina Charismy zostają wyrzucone za ring przez Ortona. Abyss jednak już się podnosi, Orton zauważa to i rusza na Abyssa, ten jednak chwyta go w biegu za szyję ! Wstaje i próbuje wypchnąć go z ringu, jednak Orton blokuje się na linach i serią kopnięć w brzuch uwalnia się od Monstera, Abyss pochylony, a Randy odbija się od lin i kopie go w twarz szybkim Big Bootem ! Orton próbuje podnieść Abyssa, ale ten wynosi go i wyrzuca Suplex Slamem na trzecią linę ! Orton zawisł na linie bliski wypadnięcia ! Abyss odbija się od lin, ale Randy szybko pada za linami ściągając trzecią do dołu i Monster sam się eliminuje ! Randy Orton trafia do walki o pas IWF Heavyweight ! WOW ! Wściekły Abyss wraca do ringu z typowym okrzykiem "YOOOOOOOOOOOOOOU !" wskazując palcem na Ortona, łapie go za szyję, by wykonać Chokeslam, ale Orton kopie go w brzuch i R ! K ! O ! Abyss znokautowany ! Orton tauntuje przy "Voices" na narożniku w pozycji Adonisa...

JR : I jednak to ja miałem rację !

MC : Tak, ale Abyss był blisko.

JR : Jednak zawiódł, co za walka ! Mnóstwo akcji, szybki tempo !

MC : Było ciekawie, szkoda jednak, że to nie ktoś ciekawszy trafił do prawdopodobnej walki wieczoru Night of Champions tylko ten sam co zawsze, Randy Orton, ehhh.

JR : Nie ma na co narzekać, ja tam się cieszę, że Randy znów pokazał klasę, jego walki zawsze są emocjonujące, w końcu to bardzo utalentowany wrestler.

MC : To fakt, ciekawe za to kto będzie jego rywalem, masz jakieś konkretne podejrzenia, domysły ?

JR : Alberto Del Rio, CM Punk bądź Christopher Daniels, jeszcze jedna opcja to Daniel Bryan, ale ten został brutalnie pobity przez grupę Punka, wiec nie wiadomo czy da radę wywalczyc sobie dziś miejsce w tej walce.

MC : To fakt, przypomnijmy to, co stało sie z Danielem...

Powtórka najciekawszych wydarzeń z gali, głównie ataku na Bryana

Obraz przenosi nas do szatni Hart Dynasty, którzy przykładają sobie lód do różnych części ciała i gadają zdenerwowani...

Tyson : Dalismy dupy.

Smith : Nie prawda, te matoły mają farta, że Teddy'emu pomieszało się w dupie.

Tyson : Może masz rację, ale fakt faktem byliśmy lepsi i powinnismy wygrać, w koncu tacy Briscoes to nikt w świecie wielkich federacji, coś tam na scenie niezależnej, ale nie powinni nas tak zlać.

Smith : Nie martw się, Tyson, odegramy się.

Tyson : Idę do automatu po jakąś wodę, chcesz coś ?

Smith : Ta, niegazowaną mineralną...

Tyson łapie za klamkę, a wtedy Mark Henry wyważa drzwi, przywala nimi Tysona, Smith próbuje ratować kolegę, ale zza drzwi z zaskoczenia wypada Chris Hero i uderza Smitha krzesłem w twarz, Dynasty leżą poobijani...

Chris : Nie żebym coś do Was miał, ale szkoda czasu antenowego na takie brednie, tylko nas zanudzacie, prawda Mark ?

Henry : Tak jest !

Chris : To szok, że takie miernoty dostają ode mnie więcej czasu antenowego, w końcu jestem królem wrestlingu, a więc słuchajcie, zamiast bełkotu tych osłów posłuchajcie przyszłego mistrza, nazywam się Chris Hero, mam 31 lat, pochodzę z Dayton, w Ohio, moje wymiary to 196 centymetrów wzrostu i 102 kilogramy wagi, tak prezentuje się sylwetka Waszego mistrza. Teraz, gdy już wiecie coś o mnie, zapamiętajcie na zawsze, jestem najlepszy na świecie w tym, co robię i jestem Waszym królem wrestlingu, prawda Mark ?

Henry : Tak jest !

Chris : Narazie to tyle (po tych słowach Chris splunął na Tysona i obaj wyszli z szatni...

Obraz znika...

MC : Bardzo ciekawa postać...

JR : Ale to kolejny arogant, który żeruje na bezbronnych ofiarach by wypromować swe nazwisko, do tego ciągnie za sobą olbrzyma, który potrafi tylko mówić "Tak jest !!"

MC : Co by nie mówić, Chris Hero to bardzo utalentowany wrestler ze sceny niezależnej, możemy spodziewać się wielkich sukcesów tego zawodnika w IWF.

JR : Czy te sukcesy będą, to narazie ciężko powiedzieć, póki co wypadł z Battle Royal bodajże jako drugi.

MC : Pech i silna konkurencja, myślę jednak, że zdobycie European Championship nie byłoby dla niego problemem.

JR : To się okaże...

Video Promo R-Trutha

W ringu już Team 3D i Motorcity Machine Guns

Drugi półfinał turnieju o pasy Tag Team

Elimination 2 on 2 Tag Team Match

Motorcity Machine Guns vs Team 3D

końcówka walki...

Shelley pudłuje Wheel Kickiem na Brothera Devona, jednak szybko wstaje, odbija się od lin, Devon przechwytuje rywala i mamy Sidewalk Slam dla Alexa ! Brat Devon podnosi przeciwnika, wynosi go i zapina Bearhug, jednakże Shelley szybko wydostaje się z pomocą kilku ciosów łokciem dla rywala. Devon łapie się za twarz, a Alex wykonuje mu Drop Kick, po czym z trudem wstaje i zmienia się z Chrisem Sabinem, Devon, stoi zmęczony opierając się o liny, Chris rozbiega się, jednak Devon przerzuca go nad trzecią liną ! Chris spada jednak tak, że udaje mu się utrzymać na krawędzi ringu, Devon obraca się i dostaje Jawbreaker od Sabina, który wykonując tą akcję zeskakuje za ring, wchodzi spowrotem i rusza na narożnik, Devon wstaje i Diving Hurricanrana dla Devona ! Ten trafia Spearem w Brothera Ray'a ! To może być koniec, Sabin szykuje się do czegoś, wyniesienie do Cradle Shock ! Sabin jednak nie utrzymuje nad sobą rywala, ten zeskakuje mu za plecy, Schoolboy Devona ! 1,2, no i kickout ! Devon szybko zmienia się z Ray'em, Sabin w tym czasie klepie w rękę Shelleya, obaj wpadają i podwójny Clothesline ! Ray jest dużo mocniejszy, więc szybko zbiera się z ziemi, za to Shelley leży, jakby przejechał go pociąg. Bubba podnosi swego rywala i szykuje Chokeslam ! Wyniesienie i Tornado DDT od Shelleya ! NIE ! Ray został na nogach, a Shelley uderzył plecami o matę, Ray wykorzystuje okazję i Splash z miejsca dla Alexa ! WOW ! 1,2, kickout ! Ray wgniótł rywala w matę, ale nie poprzestaje, wspina się po kolejnych linach, aż wchodzi na trzecią ! Alex pod narożnikiem, Splash od Brothera Ray'a ! Shelley odturlał się ! Do ringu szybko po zmianie wkracza Sabin, Ray wstaje i dostaje Drop Kicka, po którym uderza plecami o narożnik, Sabin nie daje odpocząć Rayowi ! Ciągnie go za głowę obiema rękami na drugi narożnik i wbija go w niego twarzą, to narożnik MCMG, zmiana z Shelleyem, wspólnie wynoszą Ray'a na narożnik i podwójny Superbomb ! Shelley bierze się za pin, Sabin pilnuje by Devon nie przerwał, 1,2,3 !!! Motorcity Machine Guns w finale z Briscoes !

Apropos Briscoes, to cała grupa PD oprócz CM Punka właśnie otoczyła ring, najpierw wyciągneli z niego 3D i wbili ich w schody po przeciwnych stronach ringu, teraz w stylu Nexusa wchodzą równo na krawędź ringu, ze wszystkich stron rzucają się na MCMG ! Ci bronią się kilka sekund, aż w końcu ulegają piątce rywali ! Alex i Chris strasznie zmasakrowani, Shooting Star Press od Marka dla Shelleya ! Jay-Driller od Jay'a dla Sabina ! Machine Guns już poza ringiem, wykopani przez pozostałą trójkę, Mark chwyta za mikrofon...

Mark : A więc Briscoes po raz kolejny udowadniają swą wyższość, Motorcity Machine Guns zostają już dziś ośmieszeni, Alex, Chris, na Night of Champions, stanie się to samo...

Pain Destination wychodzi z areny...

Teraz natomiast widzimy Vickie Guerrero w swoim biurze, cicho mówi "Excuse Me" i wszyscy zauważają ją na titantronie kwitując to ogromnym buczeniem...

Vickie : Szanujcie mnie lub nie, ale to przemówienie jest dla Was, ze względu na liczne ataki na gwiazdy IWF ze strony Pain Destination, może to sprawić liczne kontuzje, tak więc by uspokoić nieco tę grupę CM Punk nie dostanie dzisiaj szansy na walkę o udział w starciu o pas IWF Heavyweight na NoC (fani nagradzają to ogromnym popem) W walce wieczoru o to, kto zmierzy się na tej gali z Randym Ortonem zawalczą Alberto Del Rio, oraz Daniel Bryan. To wszystko, miłej zabawy...

Obraz gaśnie, na zapleczu widzimy bezcenną, niesamowicie rozczarowaną minę CM Punka :) Punk krzyczy 'To jakieś pieprzone żarty !" I rozwala całą swoją szatnię dając upust wściekłości, po tej sytuacji powracamy na arenę gdzie do kolejnej walki gotowi są już Kofi Kingston i Kaval !

Trzecia walka kwalifikacjna do starcia o pas Lightweight na gali Night of Champions

Normal Match

Kaval vs Kofi Kingston

końcówka walki...

Kingston obija w narożniku Side Kickami swego przeciwnika, teraz krótki taunt "Boom Boom ! Rasta Rasta !" i spudłowany High Kick ! Kaval wydostał się z narożnika i szybkim Chopem doprowadził do niego Kingstona. Teraz usadza go na trzeciej linie, wychodzi sam na drugą, Kofi próbuje uderzyć Kavala, ale pudłuje, otrzymuje Headbutt i już jest gotowy do lotu, Kaval wykonuje wspaniały Frankensteiner, NIE ! Kofi utrzymał się na narożniku, a Kaval runął na plecy ! World Warrior wstaje w powolnym tempie, Diving Crossbody od oprzytomniałego Kingstona ! Pin, 1,2, kickout ! 2-count ! Kingston rozczarowany podnosi przeciwnika, potężny Uppercut dla Kavala ! Warrior próbuje ratować się szybkim atakiem z rozbiegu, ale to zostaje powstrzymane poprzez Mongolian Chop od Czarnoskórej gwiazdy IWF ! Kaval zbiera się i znów dostaje Mongolian Chop ! Jeszcze z trudem się zbiera, ale Kingston kończy wszystko potężnym Drop Kickiem, trafiając przeciwnika w samą szczękę ! Kaval zrobił bezwładnie fikołka do tyłu, a Kofi szybko rzuca się do pinu, 2-count ! Wciąż nie ma końca, Kingston podnosi przeciwnika, Irish Whip i Trouble in Paradise, ale Kaval zatrzymał się na linach, Kofi podnosi się i otrzymuje szybki High Kick ! Obaj teraz padają na matę ze zmęczenia (Kaval) i z bólu (Kofi). Kaval podnosi się pierwszy, wchodzi na narożnik, Kofi podnosi się nieco później i skacze wykonując Iron Octopus ! Próba przypięcia, 1,2, kickout by Kofi ! Kaval jednak szybko wchodzi na narożnik by wykonać Warrior's Way ! Pudło ! Kofi odsunął się, Kaval chwyta się za nogę, a Kofi wskakuje na narożnik ! Kaval obraca się do Kingstonal, Missile Drop Kick od Kofiego ! Kingston obiega dookoła leżącego Kavala, odbija się od lin, Boom Drop ! Kingston nie czeka, kilka tauntów skwitowane buczeniem publiczności i Trouble In Paradise ! Kaval uchylił się ! Szybki Schoolboy i 1,2,3 !!!!!!! Kofi przegrywa z Kavalem !

Po walce Kingston wykonuje tauntującemu na narożniku Kavalowi Trouble in Paradise w plecy, po czym rusza po mikrofon !

Kofi : Co to ma znaczyć, ha ? Ten durny lamus pokonał mnie w tak durny sposób ! To zwykły przypadek, a jednak zamyka mi bramę do pieprzonego Lightweight Championship ! Ta federacja jest chora ! Nie wiem, co zrobię, chyba spieprzę stąd gdzieś, gdzie będą traktować mnie należycie, fuck off !

Kofi wychodzi z areny, przed wyjściem z ringu deptając Kavala.

Reklamy i zapowiedź dzisiejszego Main Eventu

W ringu już Alberto Del Rio, oczekujący na swego rywala, Daniela Bryana ! Słyszymy theme American Dragona, jednakże nigdzie nie widać Daniela ! O co tu chodzi ?! Czyżby Daniel po ataku CM Punka nie był w stanie wystąpić w dzisiejszym Main Evencie ?! Cóż za świetna wiadomość dla Alberto Del Rio ! Meksykanin radośnie wychodzi na narożnik tauntując... Ale nagle rozbrzmiewa theme CM Punka i Pain Destination ! Cała grupa wychodzi na arenę, ciężko sobie wyobrazić minę Alberto ! Punk wchodzi do ringu, reszta zostaje przed nim, Punk otrzymuje mikrofon od Tony'ego Chimela...

Punk : Dobry Wieczór, Alberto ! Co u Ciebie słychać ? Słyszałem, że dzięki naszemu wspaniałemu zwycięstwu na zapleczu z Danielem Bryanem, pewnie jesteś niesamowicie szczęśliwy z takiej wygranej, gdyż mianuje Cię do walki o pas Heavyweight na gali Night of Champions ! Normalnie teraz podałbym Ci rękę i pogratulował, ale stojąc na zapleczu przy wyjściu na rampę czekałem na to, czy pojawi się Daniel, gdy go nie było podszedł do mnie HBK i powiedział, że nie możemy stracić takiego main eventu ! Dlatego też wyznaczył Ci nowego rywala. Domyślasz się może kogo ? Przemyśl to dokładnie, kto mógłby dostać taką szansę ? Właśnie ja ! CM Punk ! Przyszły Czysty Mistrz Wagi Ciężkiej ! Pierwszy posiadacz najważniejszego pasa w IWF, and you already Know That !

Punk staje gotowy w ringu, sędzia zatwierdza ten pojedynek...

Walka o udział w starciu o pas IWF Heavyweight Championship na NoC

CM Punk vs Alberto Del Rio

końcówka walki...

Punk raz za razem wbija Del Rio w twarzą w stół komentatorski ! Irish Whip w metalowe schody, ale Alberto ładnie nad nimi przeskakuje, Punk rozpędza się obiegając je, ale Del Rio jest na to gotowy i szybko wskakuje do ringu, Punk również to robi, ale Del Rio wyszedł z niego ponownie od drugiej strony schodów, zaczyna śmiać się z Punka, ten jednak wykonuje Planchę tracącemu koncentrację Alberto ! Straight Edge Savior podnosi się i obija wściekłymi stompami Del Rio, do ringu zbliżyło się PD i stoją przy jego przeciwnej krawędzi (od miejsca gdzie są Punk i Del Rio), to odwróciło uwagę sędziego, a Ricardo z zaskoczenia wbił się od tyłu w Punka, ten uderzył o krawędź ringu i upadł obok Alberto, Ricardo ma szczęście, że PD tego nie widziało, Del Rio wślizguje się do ringu, Punk wciąż za nim, sędzia dolicza do 8, gdy jednak Savior wraca do kwadratowego pierścienia, tam jednak już czeka Del Rio, wyciąga Punka na środek ringu i wykonuje szybki Knee Drop, odbija się od lin i dokłada Leg Drop, próba pinu, 1,2, kickout ! To wciąż nie koniec, to by było za łatwe. Del Rio podnosi Punka i wynosi pod Vertical Suplex ! Punk jednak kilkakrotnie uderza w górze Del Rio w twarz i spada zaciągająć głowę Alberto do Neckbreakera ! Świetna akcja Punka i pin, 1,2, to tyle ! Alberto wciąż walczy. CM Punk podnosi swego przeciwnika, wykonuje szybki Snap Suplex, nie puszcza rywala tylko wstaje z nim i powtarza tę akcję ! znów podnosi rywala, ale zmienia pozycję na Double Underhook i wykonuje z niej Double Underhook Backbreaker ! Piękna akcja ! Przypięcie, Small Package od Essence of Excellence ! 1,2, kickout ! Punk wściekły podnosi się, robi to też Alberto, ale bardziej ślamazarnie, Punk ustawia go znów w Double Underhook i wykonuje kilka kopnięć kolanem w twarz ! Ależ jest wściekły, krzyczy w niebogłosy, wypycha Alberto na linę i przerzuca go nad nią Wheel Kickiem ! Sam wykonuje Slingshot Somersault Senton za ring na Del Rio ! Ricardo Rodriguez odsunął go jednak ! Punk spada nie na Meksykańskiego wrestlera, a na podłoże. Ricardo ucieka przez publiczność, gdy Briscoes ruszają w pościg ! Nie wiemy czy go dopadli, gdyż zaczęli go doganiać, jednakże Ricardo już wybiegł przez jedno z wyjść ! Del Rio natomiast podnosi się, sędzia dolicza do siedmiu, a Punkowi do ringu pomaga wejść Kevin Steen z Teddym Hartem, Del Rio jednak wchodzi w niego z Running Elbow Dropem, pudłuje ! Schoolboy Punka, ale Del Rio szybko ucieka i niskim Drop Kickiem uderza Saviora ! Przypina, ale mamy 2-count ! Del Rio podnosi Punka i szykuje się do Rolling Cross Armbreakera, Punk jednak chwyta obiema rękami jedną z rąk Alberto, obkręca się z nią i wynosi rywala do GTS ! Jednak kilka łokci od Alberto ! Punk opiera się o narożnik łapiąc się za twarz i otrzymuje Step-Up Enzugiri typowe dla siebie ! 1,2,2,5, kickout ! Punk w ostatniej chwili odkopuje ! Del Rio unosi ręce w górę z typowym uśmiechem, Punk podnosi się, Rolling Cross Armbreaker zostaje zapięty przez Essence of Excellence ! Meksykański Arystokrata szczęśliwy trzyma Punka w swej typowej dźwigni, ale uwagę sędziego odwraca Kevin Steen ! Za to z drugiej strony Teddy Hart i Kazarian atakują Del Rio ! Sędzia jednak obrócił się i dostrzegł co się dzieje ! Punk zostaje zdyskwalifikowany ! Tym razem Pain Destination zawiodło !!!!!!!

Del Rio padł w ringu, a Teddy i Kaz są wściekli na sędziego, Punk leży jeszcze obolały, Steen pomaga mu się podnieść, Hart Attack od Teddy'ego ! Steen i Teddy podnoszą Alberto i Kazarian ma go już na narożniku ! Flux Capacitor ! Punk wściekły jednak krzyczy na swych kompanów ! Jest zły i podnosi Del Rio, ustawia go do GTS, ale słyszymy "Voices" i Randy Orton wbiega na arenę ! Steen i Kazarian wyszli do niego, ale Orton zdzielił ich potężnym podwójnym Clotheslinem ! Wskoczył do ringu, powalił Harta i uniknął Superkicku od CM Punka, Punk obraca się i R ! K ! O ! Punk znokautowany, Teddy podnosi się i również otrzymuje RKO ! Steen i Kazarian wchodzą na krawędź ringu chcąc dopaść Ortona, ale ten wpada w nich całym ciałem i spadają oni za ring ! Orton tauntuje przy "Voices", ale Del Rio jest już na nogach ! Nie dziękuje Ortonowi, a z zaskoczenia zapina mu Cross Armbreaker !!! Trzyma w tej dźwigni Ortona przez trzydzieści kilka sekund ! Orton pada praktycznie nieprzytomny, a Del Rio wchodzi na narożnik i tauntuje nad powaloną piątką innych zawodników, w tym swego wroga, Randy'ego.

w tym czasie

Thursday Night BuRn! schodzi z anteny !

Edytowane przez Posi
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Posi

2

• misteriofan

1

Top użytkownicy w tym temacie

ciekawa gala. bardzo dobry Main Event. ta stajnia bardzo przypomina mi Nexus. Nie wiem czy takie było założenie czy też nie, ale dobry pomysł na diary. Powodzenia.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=30366

Moje diary! Zapraszam wszystkich

http://i51.tinypic.com/1z706y8.jpg

10.02.2011 Quebec, Canada

Kolejną galę BuRn! rozpoczyna "Rise Up" od Drawing Pool, przy wspaniałym pokazie czarno-czerwonych fajerwerków ! Kamera przelatuje oszalałą widownię, która zapełniła halę prawie do ostatniego miejsca, w końcu zatrzymuje się na komentatorach..

MC : Po wspaniałym debiucie naszej federacji, ponownie witają się z Państwem Wasi ulubieni komentatorzy...

JR : Jim Ross !

MC : I Michael Cole ! W ostatni czwartek doszło do wyłonienia dużej części karty na pierwsze Pay Per View w historii Impressive Wrestling Federation, przede wszystkim poznaliśmy skład walki o najważniejszy pas federacji, o to, kto zostanie twarzą naszego show zmierzą się gwiazdy ze Stanów Zjednoczonych i Meksyku.

JR : Randy Orton zetrze się w walce jeden na jednego w nieznanej jeszcze stypulacji o mistrzostwo wagi ciężkiej z przedstawicielem południowej części naszego kontynentu, Alberto Del Rio !

MC : Alberto pokazał nam swoją wartość pokonujac w poprzednim tygodniu CM Punka, a także ośmieszając przed Montrealską publicznością Randy'ego Ortona !

JR : Nie zapominajmy jednak, że najpierw Orton uratował swego przeciwnika z Night of Champions przed próbującą osiągnąć u nas dominację stajnią Pain Destination, której przewodzi właśnie pokonany przez Del Rio CM Punk.

MC : Poza walką o pas wagi ciężkiej możemy być pewni jeszcze trzech pojedynków, czyli walk o pozostałe pasy federacji, zasadą główną Night of Champions jest to, że na gali na szali stają wszystkie pasy mistrzowskie, w walce o pas Lightweight zmierzą się Kaval, który pokonał Kofiego Kingstona, Teddy Hart, który wygrał z Jackiem Evansem i Justin Gabriel, zwycięzca pojedynku z Kazarianem.

JR : Ta walka odbędzie się napewno w jakiejś stypulacji, która nie ograniczy naszych lotników.

MC : Dalej możemy się spodziewać starcia o pasy Tag Team pomiędzy Motorcity Machine Guns i braćmi Briscoe, ostatnim znanym bojem będzie walka o pas European Championship, jednak dopiero dzisiaj dowiemy się, kim będą wrestlerzy, którzy odbędą tę walkę.

JR : Gala Night of Champions powinna być imponująca, otrzymaliśmy jednak właśnie informację, że CM Punk ma dla nas i dla swych przełożonych jakąś wiadomość !

I słyszymy theme Pain Destination i CM Punka czyli "This Fire Burns", cała grupa wchodzi na arenę, z przodu kroczy ich przywódca, Punk, Wszyscy poza Steenem wchodzą do ringu, ten idzie do pracowników po mikrofon, odbiera go i też wchodzi do ringu, po czym podaje go CM Punkowi...

Punk : Tym razem zawitaliśmy do Quebec, co oznacza, że w tym miesiącu to Wy macie okazję patrzeć na Waszego przyszłego czystego mistrza Wagi Ciężkiej, dziwicie się, że wciąż sądzę, że na najbliższym PPV Night of Champions dostanę zasłuzoną walkę o pas ? Dostanę ją, a wiecie dlaczego ? Powód jest oczywisty, o ile widzieliście pierwsze BuRn w historii ! Założę się, że jeśli oglądaliście tę galę to zgodzicie się ze mną, liny miałem na wyciągnięcie ręki, ale nagle sędzia zdyskwalifikował mnie, choć wcześniej nie zostałem poinformowany o tym, że w tej walce nie może dojść do ataku którejś z osób z zewnątrz ! Czy ktoś poinformował nas, że zasady są tu tak sztywne, jak w starym WWE ?! Nie dostaliśmy informacji o tym, że za atak z zewnątrz lub na sędziego przez jednego z zawodników nadejdzie dyskwalifikacja. Teraz już jednak otrzymałem wszelkie informacje o zasadach, wszystko jest jak w WWE, nuda i gówno, mam nadzieję, że choć krew nie będzie tu wycierana ręczniczkiem. W każdym razie na to jakże rażące niedopatrzenie rządzących i ustalających zasady w tej federacji ludzi odpowiadam żądaniem zadościuczynienia ! Nikt mi nie powie, że takich zasad miałem się domyślać, bo choć mogłem, to skoro nie zostałem powiadomiony gdzie to sprawdzić to zasługuję na jakieś odszkodowanie. Czego chcę ? Powinienem rządać pieniędzy, ale chcę być nie tylko dla tej piątki wybawicielem, ale i dla Was ! Dlatego żądam od Ciebie Vickie przyznania mi miejsca w walce o IWF Heavyweight Championship na Night of Champions lub już dziś ! No już ! Cholera, pokaż się Michaels ! Dalej, frajerzy, nie mam dla Was całego wieczoru !

Na titantronie nie pojawia się jednak HBK, a jego asystentka, Vickie Guerrero

Vickie : Punk, czy kiedykolwiek słyszałeś o czymś takim, jak regulamin ? Wystarczy przejść się do naszego menadżera by przekonać się, jakie zasady w walce obowiązują, jest tam taka książeczka, w której masz opisane zasady panujące w IWF, to chyba powtarza się w każdej federacji pro-wrestlingu, nieprawdaż ? Więc nie mów mi, że zostałes oszukany, bo to nie Ciebie oszukano, tylko Twoi ziomkowie próbowali uratować Cię z Armbreakera, zrobić to nieczysto, sędzia jednak ich zauważył, tak więc nastąpiła dyskwalifikacja. Aha, o ile uszy mnie nie mylą obraziłeś właśnie mnie i pana Michaelsa, Shawn kazał mi wymyślić dla Ciebie karę, która dodatkowo podniesie rangę show, a więc "nagrodą" Twą będzie udział w dzisiejszej walce wieczoru ! A zmierzysz się w niej z... Randym Ortonem ! Coś jeszcze, jest ktoś, komu zalazłeś tydzień temu za skórę i planuje Ci się za to zrewanzować, wiesz kogo mam na myśli, prawda ? Tak więc Panie i Panowie, sędzią specjalnym tej walki będzie Daniel Bryan !

Słyszymy tylko szalejącą widownię i głośne "WHAT?" do mikrofonu ze strony Punka ! Ależ Punk się urządził !

Teraz oglądamy wideo z wczorajszego dnia, na którym oglądamy spotkanie z prasą, w czasie którego z federacją Impressive Wrestling Federation kontrakty podpisywała duża liczba zawodników, oglądamy też zdjęcia każdego po kolei z podpisanymi kontraktami, a także jak ściskają sobie dłonie z prezesem federacji. Tymi, którzy podpisali kontrakty są Mr Anderson, Chris Masters, Kurt Angle, MVP, Lex Luger, JBL, Sonjay Dutt, Great Khali, Ranjin Singh, Scott Hall.

Po tym wideo kamera pokazuje nam już znajdujących się w ringu Kevina Steena i Chrisa Mastersa..

Kevin Steen vs Chris Masters

końcówka walki...

Masters okłada krótkimi punchami Steena, doprowadzając go do narożnika, Irish Whip do przeciwnego został skontrowany ! Impet Irish Whipu od Steena sprawił, że Masters odbił się plecami od narożnika, od razu nadział się na Superkick od Kanadyjczyka ! ! ! Próba pinu, ale mamy 2-count ! Steen podnosi Mastersa, kilka krótkich uderzeń i wyniesienie do Vertical Suplexu, Masters jednak po kilku łokciach zeskakuje za plecy Steena, wyniesienie do Samoan Dropu, wykonany ! Masters tauntuje i przypina przeciwnika, 2-count ! Masters wstaje, Elbow Drop dla Steena, kolejny, jeszcze jeden z wyskoku ! Steen podnosi się powoli, Masters rozbiega się, ale zostaje przechwycony ! Steen-Breaker ! Po tej akcji Steen szybko wspina się na narożnik, patrzy jeszcze na Mastersa i wykonuje Moonsault ! Po tej akcji przypina Chrisa, ale mamy kolejny 2-count ! Masters ostatkiem sił odkopał, ale wciąż jest w tarapatach, Steen uśmiecha się pod nosem, podnosi Mastersa i Fisherman Buster ! Kontra ! Tornado DDT od Mastersa ! Obaj teraz leżą strasznie wykończeni, Masters stara się przypiąć Kevina Steena, ten jednak szybko kopie go kolanem w twarz, podnosi się leniwie, Masterpiece robi to samo, ale gdy wstaje od razu zostaje ustawiony do Powerbombu ! Wyniesienie do Steenalizera, ale kilka punchy pomaga Mastersowi przejść za plecy Kevina, Masterlock już prawie zapięty ! Nie ! Steen przerzuca Mastersa przez ramię, Masters nabiega, ale zostaje powalony i Steen zapina Crossface ! Masters opiera się kilkanaście sekund, ale odklepuje ! Gratulacje dla Steena !

iwie, Masterpiece robi to samo, ale gdy wstaje od razu zostaje ustawiony do Powerbombu ! Wyniesienie do Steenalizera, ale kilka punchy pomaga Mastersowi przejść za plecy Kevina, Masterlock już prawie zapięty ! Nie ! Steen przerzuca Mastersa przez ramię, Masters nabiega, ale zostaje powalony i Steen zapina Crossface ! Masters opiera się kilkanaście sekund, ale odklepuje ! Gratulacje dla Steena !

Po zakończeniu walki, Steen jeszcze kilkanaście sekund trzyma w duszeniu Mastersa, aż ten traci przytomność !

MC : Steen pokazał, że mimo sporej budowy, jest bardzo, ale to bardzo sprawny, silny i świetnie radzący sobie w technicznym wrestlingu !

JR : Popatrzmy na to jednak tak, że jego rywalem nie był nikt wielki tylko mało znaczący póki co z całym szacunkiem Chris Masters

MC : Dobra okazja dla Kevina, by pokazać jego talent, przynajmniej widzimy, że Punk nie wybierał do swojej ekipy byle kogo !

JR : Z tym się zgadzam, jednakże narazie nie pomogli mu oni za dużo, przez nich stracił szansę na walkę o pas Wagi Ciężkiej

MC : Myślę jednak, że to nie koniec stajni i może ona zdominować naszą federację, nie mówię jednak, że sobie tego życzę, ogólnie jestem za Del Rio, jeśli chodzi o pojedynek o pas Heavyweight, ale za to w walce o pas Lightweight chciałbym wygranej Teddy'ego Harta ! Do tego co do pasów Tag Team to najlepszą drużyną są dla mnie MCMG !

JR : Nasze typy niewiele się różnią, choć od Alberto wolę Randy'ego.

MC : Teraz jednak spójrzmy na Titantron, to Daniel Bryan !

Kamera pokazuje nam American Dragona Daniela Bryan'a w jego szatni...

Witam serdecznie, IWF Universe ! Doszły mnie słuchy, że martwiliście sie o moje zdrowie bo przez CM Punka nie mogłem wystąpić w walce wieczoru, fakt, do teraz jestem obolały ale nie poddam się, Vickie Guerrero dała mi szansę na zemstę, co zamierzam skrzętnie wykorzystać, jednak nie w czasie sędziowania pojedynku Punka i Randy'ego, może zaatakuję Punka po walce ? Wyszedłbym wtedy na atakującego bezbronnych dupka, jak on, więc to odpada, mimo tego, iż taka szansa może mi się już długo nie trafić to ze względu na me sumienie obiecuję Wam sędziować uczciwie w dzisiejszej walce wieczoru, postaram się doprowadzić do wygranej lepszego z tej dwójki poprzez odliczenie do trzech. Nie trudno się domyślić, kogo mam na myśli, myślę, że bez mojej pomocy doczekacie się R ! K ! O ! (Bryan mówi to razem z publicznością) Haha, widzę, że mnie popieracie, cieszy mnie to, bo z Waszym poparciem z pewnością łatwiej mi będzie spełnić moje wyznaczone cele i przejść przez Pain Destination docierając do ich lidera, nie zapomniałem o wyzwaniu, jakie rzucił mi ich niby-czysty lider, Punk, HBK pozwolił mi wybrać, z kim z PD zmierzę się dzisiaj, wybrałem braci Briscoe, ta, Handicap Match, Daniel Bryan vs The Briscoe Brothers. Co o tym myślicie ?! (Bryan czeka aż fani ucichną) Wiedziałem, że ten pomysł sie Wam spodoba, przyrzekam, że macie na co czekać, ciao.

Obraz gaśnie..

Reklamy i zapowiedź Night of Champions

MC : Wracamy na arenę, w ringu widzimy już kolejne nowe nabytki Impressive Wrestling Federation, kto to jest, JR ?

JR : Oczywiście Punjabi Playboy, Great Khali ! Ale nie mogło też zabraknąć jego menadżera, Ranjina Singha, ale tego trzeciego za dobrze nie znam.

MC : Jak widać brak Ci wiedzy o scenie niezależnej, to Sonjay Dutt ! Kolejny Indyjski wojownik, świetny szybki technik, czyżby nowy Tag team w IWF ?

JR : Bardzo możliwe, taka para może sporo namieszać !

MC : Ale gadał z nich będzie tylko jeden

JR : (śmiech)

Ranjin Singh : Witam wszystkich fani IWF ! Przed Wy staje dzisiaj wspaniały The Great Khali, w towarzystwie Ja, Ranjin Singh, a także Sonjay Dutt ! Nasza trójka przybyła tu by sławić Indie, ogłaszamy, że zamierzamy my włączyć się do walki o Tag Team pasy ! Po walce Briscoes i MCMG na Nocy Mistrzowie postaramy się zapewnić sobie miano pretendenci ! Osobami, które mają przynieść ten sukces Indiom są mierzący 221 centymetry wzrostu i ważący 190 kilogramy Punjabi Playboy, mój wielki przyjaciel, The Great Khali !

Powitać Wy go brawami, Ja proszę ! A oto jego tag team partner, kolejny mój przyjaciel z Indie, mniejszy, ale szybki i sprawny ! Mierzący 173 centymetry wzrostu i ważący 84 kilogramów "The Mamu" ! Sonjaaaaay DUUUUTT ! Brawa, ja proszę ! Nazywamy się शक्ति और भारत की शक्ति ! A w Wasz język jesteśmy The Strength of the Indians ! Dziękujemy, dziękujemy ! Miłego wieczoru z IWF !

Strength of the Indians wychodzą z areny...

MC : Co o tym myślisz ?

JR : Oprócz tego, że ich menadżer jest fataaalny z angielskiej gramatyki to może to być całkiem zgrany, mocny team, który tylko poprawi jeszcze obraz dywizji drużyn w Impressive Wrestling Federation.

MC : Fakt, że jest to świetny duet, siły z szybkością, ale gdy widzę jak Great Khali porusza się w ringu to czasem myślę, że zamiast nóg ma ręce i na odwrót i ciężko mu unieść samego siebie.

JR : Coś w tym jest, ale dzięki temu jest potężny i jeden cios w czaszkę mógłby pokazać Ci kosmos !

MC : Zobaczymy co zaprezentują...

I'm Coming ! Kolejny nowy - MVP, Montel Vontavious Porter zmierza do ringu, wchodzi w swój typowy 'ballinowski' sposób przy fajerwerkach, publiczność nagradza go wielkim popem !

Teraz w spokojnym tempie po przybiciu piątek z fanami do ringu wchodzi DH Smith, rozgrzewa się, a my słyszymy już kolejny theme.

Jack Evans wbiega na arenę, wita się z publicznością, wskakuje do ringu i tauntuje na narożniku, podaje rękę MVP i DH Smithowi i zaczyna rozgrzewkę.

Teraz słyszymy theme Luchadora, El Generico, spod maski którego widać uśmiech, szczęśliwy zamaskowany wrestler wita się z publicznością i wskakuje do ringu.

Przy theme Pain Destination do ringu nadchodzi Kazarian ! A więc ma kolejną szansę ! Czy tym razem znów zhańbi stajnię Punka, czy odniesie zwycięstwo ?

Nagle na arenie zgasło światło, o co chodzi ?! Liny zapłonęły ! Zawodnicy, którzy wystąpią w tym pojedynku wystaszyli się nieco, płomienie zaczynają przygasać, słyszymy jakieś rytmy voodoo, a nagle w środek ringu uderza straszny piorun ! Zawodników odrzuciło do lin/narożników ! Po około dwóch sekundach światło zapala się, a w ringu stoi w jakiejś szacie czarnoksiężnika Christopher Daniels ! Co za debiut ! Daniels ala Kane unosi ręce w górę i spuszcza je, gdy z narożników wydobywa się jakiś ogień w niebieskim kolorze, Daniels unosi się na pół metra nad ziemią i zrzuca z siebie szatę, płomienie i światło gasną szaty ani śladu, a Daniels staje gotowy do walki i rozgrzewa się ! WOW ! Cóż za wejście, to było chore !

Tony Chimel : Panie i Panowie, przed nami Battle Royal o miejsce w walce o pas European Championship na gali Night of Champions !

Battle Royal o miejsce w starciu o European Championship

Daniels vs DH Smith vs Kazarian vs El Generico vs Jack Evans vs MVP

końcówka walki...

MVP atakuje w narożniku punchami DH Smitha, z drugiej strony w przeciwnym narożniku Side Kickami okładany przez Kazariana jest El Generico, natomiast Daniels obija w środku ringu nieustającymi już kilkunastoma Leg Dropami Jacka Evansa ! Daniels podnosi go i wbija Irish Whipem w narożnik, w tym czasie Kazarian ustawia na trzeciej linie El Generico, a MVP rozbiega się i Running Big Boot w narożniku dla DH Smitha ! Smith pada, Kazarian wchodzi na narożnik by wykonać Flux Capacitor dla El Generico, Kazarian natomiast wykonuje Running High Knee dla Evansa, po czym stara się wyrzucić go z ringu, El Generico zrzucił Kazariana z narożnika i sam wykonał 450 Splash ! Obaj teraz leżą, MVP natomiast podnosi z maty DH Smitha i stara się przełożyć jego nogi nad trzecią linę, jest coraz bliżej ! Wyłapuje jednak kilka ciosów łokciem i Smith wraca, unika Clotheslinu, wykonuje Irish Whip i Scoop Powerslam dla MVP ! Generico natomiast podniósł się i uratował Jacka Evansa Drop Kickiem w plecy Danielsa ! Tego odrzuciło twarzą w narożnik, Jack siada na macie opierając się plecami o narożnik Generico natomiast rozbiega się i gdy Daniels zbiera się na nogi w narożniku dostaje Ole Kick od Generico ! Potężne kopnięcie i od razu Dragon Suplex od Luchadora ! W tym czasie Kazarian i Evans odzyskują świadomość, Jack wstaje, Kaz nieco później i Running Hurricanrana od Evansa ! Kazarian uderza plecami w narożnik, z trudem ustaje, Evans rozbiega się, ale Back Body Drop Kazariana przerzuca go nad trzecią liną ! Evans jednak z pomocą lin ustaje na krawędzi, ale po Roundhouse Kicku Kazariana wypada ! Zostało pięciu ! Kazarian leży zmęczony, Daniels również, Generico Low Kickami okłada DH Smitha, obok lezy MVP, rozbieg Luchadora, ale DH Smith wynosi go ! Kontra ! Headscissors Takedown od Generico, Smith wstaje i od razu mamy odbicie od lin i Spinning Heel Kick dla niego ! Generico tauntuje, rozbiega się przy wstającym synie British Buldoga, pudłuje jednak z atakiem i Smith szybko wykonuje mu Saito Suplex ! Smith wstaje zmęczony i tauntuje ! Pierwszy zbiera się MVP, Smith odbija się od lin, rozbiega, ale Belly to Belly Overhead Suplex od MVP jakoś przerzuca go nad trzecią liną ! Smith wyeliminowany ! MVP, wstaje w podobnym tempie co Kazarian, MVP obraca się i już wyłapuje od Kaza Superkick ! Odrzuca go on do narożnika, Kaz ustawia go na trzeciej linie by wykonać Flux Capacitor ! Obaj lecą już w powietrzu, MVP spada na matę, a w czasie lotu Daniels Drop Kickiem trafia lecącego Kazariana ! Co za sytuacja ! Daniels podnosi znokautowanego Kazariana, rozbiega sie z nim, ale to Kazarian z kontry przenosi Danielsa nad trzecią liną ! Ten jednak lecąc klaszcze w dłonie i światło gaśnie ! Mija kilka sekund, światło zapala się, Kazarian trzyma się lin i szuka Danielsa, obraca się i Christopher wyrzuca go z ringu Clotheslinem ! Pozostało trzech, Daniels dzięki magicznym sztuczkom utrzymał się w walce bo nikt nie widział jak uderza o podłoże za ringiem. Generico już się zebrał, rozbiega się, Wheel Kick dla Danielsa ! Generico podnosi się, Drop Kickiem spycha MVP na liny ! Chwyta go za nogę i przekłada nad trzecią liną ! MVP już wisi z jedną nogą po stronie ringu, a z resztą za linami ! Generico podjarany, że prawie wyrzucił rywala, ale Daniels przerzuca go ! Obaj z MVP spadają za liny i to Magician wygrywa tę walkę !

Daniels unosi ręce w górę, w ringu za jego plecami jednak już Kazarian ! Rozbiega się, ale nim dobiega do Danielsa gaśnie światło i Danielsa już tam nie ma ! WTF ?! Kazarian wściekły bije pięścią o matę, aż słyszymy theme CM Punka ! Straight Edge Warrior wchodzi na rampę z mikrofonem.

Punk : Kaz, nieważne w jakich okolicznościach, ważne jest to, że masz już dwie porażki na koncie, przynosisz wstyd Straight Edge i Pain Destination ! Nie potrzebuję słabych głupców ! Jeśli jesteś silny, to utrzymasz miejsce w mej grupie, ale tak jak dotąd nie może być, dlatego wysłałem Teddy'ego do Michaelsa i załatwił Ci na dzisiaj walkę o pozostanie w naszej grupie, jeśli przegrasz to pożegnasz się z nami a zastąpi Cię Twój rywal... Mark Henry...

Punk znika z rampy, a Kazarian łapie sie wściekły za głowę, co teraz pocznie, on przeciw Henry'emu po tak męczącym meczu jak ten sprzed chwili ?!

MC : Co za świr ! Daniels jest niesamowity ! Jak on robi tę sztuczkę ze światłem, jak klaszczę to nic się nie dzieje, on klaszcze to nie ma światła w całym budynku ! Klasnął, w czasie gdy wypadał za ring, to było coś niezwykłego, światło zgasło, dzieki czemu on został pretendentem do pasa European !

JR : Szkoda, jeden z moich ulubieńców, MVP wypadł, żałuję, że to nie on wystąpi na Night of Champions w walce z jednym z sześciu uczestników kolejnego Battle Royal.

MC : W tym Battle Royal, które przed nami zmierza się ludzie, którzy w razie zwycięstwa będą mieli z Danielsem naprawdę ciężko ! Takich ludzi nie spotyka sie często.

JR : Teraz jednak spójrzmy na Titantron...

Na zapleczu widzimy, jak przechadza się Randy Orton, fani widząc go nagradzają go wielkim popem, Orton skręca za róg, ale nagle słyszymy glośne "HOlaaaaaaaaa !" I Ricardo Rodriguez wręcza mu kopertę, Randy lekko zaskoczony spojrzał na Rodrigueza, który szybko się zmył, Orton kręci głową, niedowierzając jaki to głupek, otwiera kopertę, znajduje tam jakiś mały brylant, komentuje to cichym 'wow' i patrzy na list...

Randy : Tak jak myślałem, to Del Rio, ehhh, czego ten dureń chce ? "Randy, tym prezentem chcę przekonać Cię do wystąpienia w moim dzisiejszym show, Alberto's Fiesta Show, odbędzie się ono przed Twą walką wieczoru, liczę na to, że się pojawisz, naprawdę warto, Twój kochany Alberto." Hmm, to może być ciekawe, przy okazji może zemszczę się za zeszły tydzień...

MC : Alberto's Fiesta Show ? Interesujący pomysł !

JR : A przed nami już kolejne Battle Royal o kwalifikację do walki o European Championship !

MC : W ringu już Christian, Chris Sabin, Tyson Kidd, The Great Khali, Kaval i Jeff Jarrett !

JR : Więc zacznijmy zabawę !

Battle Royal o miejsce w walce o pas European na Night of Champions

Christian vs Chris Sabin vs Tyson Kidd vs The Great Khali vs Kaval vs Jeff Jarrett

końcówka walki...

Khali powala podwójny Clotheslinem Tysona Kidda i Kavala ! Odbija się od lin i wpada w walczących w narożniku Jeffa Jarretta i Christiana ! Tauntuje, obraca sie, ale już czeka na niego Drop Kick Sabina ! Punjabi Playboy wpada na dwóch pozostałych, znajdujących się tam zawodników, Christian, Khali i Jeff padli obok siebie przy samym narożniku, Sabin tauntuje, podchodzi do wstającego Kavala, ale ten z kontry wykonuje Atomic Drop Chrisowi ! Dokłada jeszcze świetny Side Kick, a Sabin upada, za Kavalem jest już jednak Tyson Kidd i wykonuje German Suplex Warriorowi ! Kidd wstaje, Sabin też już się podnosi, Kidd odbija się od lin i rusza na połowę Motorcity Machine Guns, Chris jednak wykonuje Rolling Savate Kick biegnącemu Tysonowi ! Obaj leżą zmęczeni, Sabin podnosi się szybciej, obraca się, ale już wyłapuje Brain Chop ! Sabin pada i odturluje się do narożnika, Khali natomiast zauważa podnoszącego się Tysona, łapie go za szyję i doprowadza w uścisku do lin ! Podnosi Kidda i przerzuca go nad trzecią liną z pomocą przepotężnego Chokeslamu !!!! Khali unosi ręce w górę i krzyczy wściekle zadowolony z sukcesu ! Obraca się i tam jednak już czekają Christian i Jeff Jarrett wspólnie wbijając się w olbrzyma i wyrzucając go nad trzecią liną ! Christian tauntuje i zerka na Jarretta, ten jednak nie tauntuje, a ustawia sobie Christiana i wykonuje mu The Stroke ! Spryciarz Double J załatwił Captaina Charismę jak narazie. Jarrett zostaje zaatakowany przez Kavala ! Rolling Kick by World Warrior ! Jeff pada przy narożniku, Kaval natomiast wspina się na niego, gotowy do odpalenia z Warrior's Way, ale w locie wybijając się z pleców Christiana potężnym Spearem zatrzymuje go Sabin ! Kaval tak oberwał, że aż pod wpływem impetu przeleciał nad trzecią liną ! To było niesamowite ! Kaval wyskoczył, a Sabin wybił sie z pleców Captaina Charismy potężnie go raniąc ! Chris z trudem podnosi się, Christian upadł po tym co zrobił The Future, natomiast Double J już zbiera się, Chris Sabin High Kickiem sprawia, że Jarrett siada na ziemi plecami na narożniku, tauntuje i rozbiega się, Hestitation Drop Kick !! Cóż za akcja ! Chris pokazuje ogromną klasę, nie zatrzymuje się jednak, Jeff znów w opałach, pada pod narożnikiem, a Sabin już na narożniku, Christian zastępuje Shelleya w tej kombinacji ! Podnosi Jeffa i ustawia do Skulls and Bones ! Wykonuje Falling Neckbreaker, przy Diving Crossbody Sabina ! Akcja Motorcity Machine Guns tym razem w wykonaniu Christiana zamiast Alexa Shelleya ! Jeff pada znokautowany, Christian i Chris wspólnie podnoszą go i przerzucają go nad trzecią liną ! W grze pozostają Christian i Sabin, jeśli wygra ten drugi, to na NoC wystąpi w dwóch walkach, stają na przeciwko siebie i podają sobie ręce. Rozpoczyna się zwarcie, Chris przechodzi za plecy rywala, ale Captain Charisma wydostaje się z uścisku i sam zachodzi od tyłu rywala, Sabin zostaje przewrócony poprzez Russian Leg Sweep, teraz Christian dokłada Leg Drop, podnosi do siadu prostego Sabina i uderza go łokciem w szyję, Sabin jednak robi przewrót do tyłu chwytając Christiana nogami za głowę i Hurricanrana ! Obaj wstają i odbijają się od lin, Christian nie trafia z Clotheslinem, a Sabin nie zatrzymuje się i Sprinboard Moonsault Attack dla Christiana ! Ten jednak utrzymuje rywala i w pozycji do Powerslamu zrzuca rywala twarzą na narożnik, teraz wyrzuca go z ringu ! NIE ! Sabin utrzymał się z pomocą lin za linami, Christian nie trafia go prawym, a Chris uderza go barkiem między drugą, a trzecią liną, Christian odsuwa się o krok, Sabin wyskakuje na trzecią linę, wyskakuje na Captaina Charismę ! Ten jednak unika Crossbody, poprzez zejście do parteru, Sabin wita się z matą, Christian gotowy nawołuje "Peepsów" klaszcząc w dłonie, Sabin wstaje i Killswitch dla niego ! Christian pewny swego, podnosi Sabina i przerzuca go nad trzecią liną, jeszcze jedna noga jest po stronie ringu i nią The Future ratuje się ! Kopie w twarz Christiana, Kanadyjczyk łapie się za nią, Sabin natomiast staje na krawędzi ringu, znów wyskakuje na trzecią linę, ale Christian szybko spycha go tak, że Sabin ląduje za ringiem ! Słyszymy gong, Christian pokonał swojego przeciwnika !!! Wygrał Battle Royal po wspaniałej walce !

JR : Oh My God ! Co za mecz ! Rywalizacja Charismy i Future'a była niesamowite, inni też pokazali kawał dobrej roboty !

MC : Ta walka była niezwykła ! A więc Christian będzie musiał się podjąć powstrzymania Danielsa !

JR : Apropo, spójrz !

Światło zgasło, gdy działo się to zobaczyliśmy minę zaskoczonego, wystraszonego Christiana ! Jeden reflektor jakby z nieba oświetla Christiana, pokazując jego przerażoną minę, przerażoną, gdyż liny nagle zapłonęły ! Co się dzieje ?! Na rampie po uderzeniach gongu staje zakapturzona osoba, nie pokazuje nic, twarzy, nóg, rąk, wszystko ma zakryte w szatach, kapturze, słyszymy For Whom the Bell Tolls zespołu Metallica, ktoś zmierza do ringu, z każdym krokiem płomień, z jakim palą się liny słabnie ! Gdy zakapturzonemu został krok do ringu płomienie zgasły, Christian zaskoczony również stał się niewidoczny przez ciemność, nagle po kilkunastu sekundach światło się zapaliło, Christian zakrwawiony, ustawiony do Rolling Cuttera, ta akcja zostaje mu wykonana ! Możemy domyślać się kim jest napastnik, jeśli to on, to akcja, którą otrzymał Captain Charisma nazywa się Last Rites, ale póki co to tylko przeczucia, zakapturzony unosi powoli ręce, znów uderza gong, gaśnie światło, a po trzech sekundach już go nie widać ! Światło zapalone, Christian krwawi, liny płoną, a postaci ani widu, ani słychu.

JR : Cóż to było !

MC : Domyślam się, Ty też powinieneś, durniu !

JR : To przyprawia o dreszcze, szczerze to zacząłem się bać o własne życie !

MC : Czuję ten Twój strach z Twoich spodni, to było niesamowite, ale również uważam, że przesadzone.

JR : Czy spodziewać się można było takich wydarzeń w IWF ?

MC : Ta federacja jest jedyna w swoim rodzaju ! Takie rzeczy nigdy by się nie wydarzyły gdybyśmy nadal kisili się w takich miejsach jak WWE.

JR : Nie wiem czy nie wolałbym tego, przynajmniej nie bałbym się o swoje zdrowie.

MC : Przesadzasz, póki co ten 'magik' nic do nas nie ma

JR : Tym się pocieszam.

MC : Po tych wydarzeniach czas przenieść się w nieco spokojniejsze miejsce.

JR : Shawn Michaels zaprosił do siebie dwóch ciekawych, znających się z nim od dawna, lepiej i gorzej ludzi, ciekawe co z tego wyniknie.

MC : Przenieśmy się do biura naszego menadżera, by się przekonać.

Teraz trafiamy do biura generalnego menadżera BuRn! czyli HBK'a Shawna Michaelsa, siedzi za biurkiem popijając piwo z puszki, natomiast przy sąsiednim biurku widzimy piszącą coś na laptopie Vickie Guerrero, asystentkę HBK'a, po chwili słyszymy pukanie do drzwi, do pokoju Michaelsa bez czekania na zaproszenie wchodzą uśmiechnięci JBL i Lex Luger ! Vickie wstała, HBK wyrzucił pustą puszkę piwa do kosza, obaj ucałowali dłoń asystentki (optymistycznie wierząc, że nie zwymiotują) i przywitali się serdecznie z Michaelsem, ten zaproponował im, żeby usiedli przed biurkiem na specjalnych krzesłach, Ci oczywiście przyjęli ofertę...

Michaels : Cześć, Chłopaki, kopę lat, fajnie, że znowu wspólnie popracujemy, nieważne co kiedyś działo się między nami, czas minął, a on zazwyczaj leczy rany, dlatego myślę, że nie będziemy odkopywać starych wojen, brakowało mi Was.

Luger : Dziwne, że to powiem Michaels, ale mnie też Ciebie brakowało, co by się nie działo przyszliśmy, aby zatwierdzić nasze dołączenie do federacji. Nasze cele poznasz później.

JBL : Dużo się między nami działo, możesz mi wierzyć, Shawn, stęskniłem się i... zmieniłem. Ja i Lex jesteśmy teraz dobrymi kumplami i póki co nie będę Cię wtajemniczał, ale spełnimy cel, który sprawi, że ta federacja zostanie zbombardowana zajebistością.

Michaels : Wierzę Wam na słowo, korci mnie jednak by spytać, o co chodzi. Ale póki nie wiem to przynajmniej będę miał ciekawą niespodziankę.

Luger : Fakt, będzie ciekawa.

Michaels : Co u Was, Lex, jak Ci się wiedzie ?

Luger : Dobrze, poza drobnymi problemami finansowymi, które są jedną z przyczyn mojego pojawienia się tu to wszystko ok.

JBL : U mnie to samo.

Michaels : Miło słyszeć, dziś jeszcze nie będę Was zamęczał walkami, w końcu wszyscy mamy swoje lata, ale przygotowałem dla Was parę tych nudnych papierków, załatwmy to szybko, tu i tu potrzebuję jeszcze Waszych podpisów i jutro kasa dojdzie do Was na konta

JBL i Luger : Ok (obaj podpisują papiery)

Michaels : Dobra, oficjalnie jeszcze muszę powiedzieć, że życzę Wam powodzenia w Impressive Wrestling Federation, wielu pasów i miłej zabawy.

Luger : Ok, na nas już czas.

JBL : Ta

Michaels : Jak chcecie.

Shawn doprowadza JBL'a i Lexa do drzwi, Vickie wraz z nimi, JBL jeszcze patrzy na figurkę na półce HBK'a, bierze ją i ogląda

JBL : Całkiem interesujące.

HBK : Tak, to odznaczenie za walkę roku z Undertakerem na Wrestlemanii.

JBL : Myślę, że lepiej niż na tej półce przypasowałoby Ci na czole.

(Luger staje za HBK'em)

HBK : Słucham ?

JBL : Dobrze słyszałeś...

Lex odpycha Michaelsa na biorącego zamach figurką JBL'a ! Michaels dostaje w czoło potężną 'pieczątkę' ! Vickie strasznie wystraszona wybiega krzycząc "Pomocy ! Znajdę kogoś, kto pomoże HBK'owi się zemścić ! Heelp !" Luger natomiast pochyla się nad leżącym Michaelsem...

Luger : Pytałeś o ten cel, dobra, damy Ci odpowiedź, zbombardujemy tą federację zajebistością przejmując w niej władzę, chcemy tu rządzić, JBL zajmie miejsce Vickie, a ja Twoje, masz coś przeciwko temu ? To mamy dla Ciebie dwa słowa, Suck It...

JBL : Zmusimy Cię do oddania władzy, tymczasem do zobaczenia, stary kumplu, hehe.

Luger : Faktycznie dobrze ta figurka przypasowała Ci do czoła.

Luger i JBL wychodzą śmiejąc się, przy okazji przed wyjściem demolują biuro...

MC : Cholera, to poważna sprawa, czy faktycznie zmuszą HBK do oddania władzy ? Co o tym sądzisz ?

JR : To oczywiste, Shawn ma tu tylu przyjaciół, że powstrzyma ich nim zaczną realizować plan !

MC : Możesz na to liczyć, ale nie wiem czy to wygląda tak różowo, przecież każdy ma tu swoje problemy.

JR : To może ściągnie kogoś spoza federacji !

MC : Konkretnie ?

JR : Zobaczymy...

Na arenie gaśnie światło i przenosimy się do pokoju, gdzie widać zarysy stojącej w ciemnościach postaci, nagle tworzy ona kulę światła, to Daniels w swych szatach, ale z odkrytą twarzą !

Daniels : Pewnie znacie mą starą twarz, stary styl mej postaci, śmiertelnicy, teraz jednak nastąpiło w mym życiu sporo przemian, walczyłem w wielu niezależnych federacjach wiążąc koniec z końcem, byłem taki jak Wy, szczęśliwy śmiertelnik, coś jednak się zmieniło, pewnego dnia przyśnił mi się sen, w śnie tym spotkałem Anioła, Diabła, a także stojącego pomiędzy nimi feniksa, zostałem zapytany o wybór, droga dobra we współpracy z Gabrielem, bądź moc feniksa, którą zadecydowałem odziedziczyć, teraz władam nią, stałem się kimś więcej niż człowiekiem, w razie klęski powstaję z popiołów, nie przegrywam, gdyż mam władzę nad światłem i ogniem, w każdej chwili mógłbym Was podpalić, ale chronić przed mocą Diabła mogę się tylko nie używając stu procent magii, w każdym razie stałem się czarownikiem, bestią, to ja zaatakowałem Waszego ulubieńca, Captaina Charismę, ja sprawiłem mu ból, najpierw psychiczny strasząc go płomieniami i ciemnością, potem fizyczny wyprowadzając część krwi z jego czaszki, dlaczego to Ciebie zaatakowałem, Christian ? Przez Twe zwycięstwo w Battle Royal, mógłby to być ktokolwiek inny z piątki pozostałych, ale to Ty wygrałeś, więc Ty jesteś mym celem, bo moim celem jest pas, do posiadania którego stoisz mi na drodze. Dodam, że każdy tytuł na mym koncie zwiększa mą moc.

Jestem Christopher Daniels, zwany Czarownikiem, kto stanie mi na drodze, tego spotkają potężne fajerwerki, Christian, chcesz zachować zdrowie ? Odpuść walkę o pas European, to oszczędzę Twą marną duszę...

Obraz gaśnie...

JR : Zwykły świr !

MC : Ale jest dobry i interesujący, feniks ? Moc ? Czyli to, co pokazał to tylko część jego mocy.

JR : Ale nie ujawnia więcej, by nie zostać opętany.

MC : Dodał, że mistrzostwa go wzmacniają, tak więc musimy apelować do Christiana by nie dopuścił się porażki na Night of Champions bo Daniels po zdobyciu pasa może wykorzystać 100 % możliwości i spalić nas wszystkich żywcem.

JR : Ten gość jest naprawdę straszny.

MC : Teraz jednak klimaty się uspokoją, zapraszamy na zapowiedź Alberto's Fiesta Show !

Reklamy i zapowiedź nadchodzącego Alberto's Fiesta

MC : Wracamy na IWF BuRn! numer dwa ! Przed nami już Handicap Match, w którym Daniel Bryan podejmie walkę z The Briscoe Brothers !

JR : Daniel wyzwał tych gości gdyż zaakceptował wyzwanie CM Punka, czy powiedzie mu się ? Zaczyna ostro, dwóch naraz konkretnych rywali !

MC : W ringu już cała trójka, Punk natomiast właśnie dołącza do naszego stolika ! Witaj, CM Punk.

Punk : Cześć, Cole, cześć, JR

JR : Co myślisz o Danielu, sądzisz, że podoła on wyzwaniu, jakie od Ciebie otrzymał ?

Punk : Skąd, Bryan to pozer, już teraz zakończy się jego droga do walki ze mną..

MC : Pozerem nazywasz osobę, taką jak on ? Masz chyba wysokie mniemanie o sobie

Punk : Nie bez powodu, od niego był lepszy nawet Young, a ja jestem kilkakrotnym mistrzem wagi ciężkiej z czasów WWE, to chyba coś znaczy, a on chwali się tym, że odebrał Mizowi pas Stanów zjednoczonych.

MC : Przepraszamy, Punk, ale już rozpoczyna się mecz Twoich kumpli, skupmy się na nim.

JR : No właśnie, już cicho...

Handicap Match

Daniel Bryan vs The Briscoe Brothers

końcówka walki...

Bryan obijany punchami przez Jay'a i Irish Whip w narożnik, zmiana z Markiem, Daniel w narożniku, Jay odsuwa się na kilka kroków, a Mark wchodzi na narożnik, rozbieg Jay'a i Spear w narożniku, po którym dokłada Sidewalk Slam ! Mark natomiast od razu wykonuje Diving Leg Drop ! Przepiękna kombinacja ! Od razu Mark próbuje przypiąć Bryana, co kończy się na doliczeniu do dwóch ! Kickout ! Bryan leniwie stara się wstać, ale Briscoe łapie go zza pleców zapinając mu klamrę na brzuchu, Bryan próbuje coś wymyślić, łokieć w twarz Marka Briscoe ! Ten traci kontrolę nad Bryanem, Daniel tak się rwie, że docierają do przeciwnego narożnika od tego, gdzie znajduje sie Jay, Bryan ponownie uderza łokciem w twarz swego rywala, ten rozluźnia całkowicie uścisk, Bryan rozrywa go i wskakuje na trzecią linę, po czym pięknym saltem do tyłu przeskakuje Marka Briscoe ! Drop Kick od Daniela, po którym Mark wpada w narożnik ! Daniel dokłada w narożniku silny Uppercut, odsuwa się, Briscoe próbuje na niego ruszyć, ale Bryan wynosi go i mamy Airplane Spin ! Kręcą się kilkanaście, a pewnie nawet dwadzieścia parę sekund, Bryan puszcza Marka, a ten pada w środku ringu, Daniel zaczyna chodzić nieco zakręcony, wychodzi za liny, wskakuje na trzecią, ale pod wpływem 'zakręcenia' poślizgnął się i upadł na ring ! Briscoe chce to wykorzystać, ale mamy 2-count ! Mark w miarę odzyskał świadomość, a więc szybko zmienił się z Jay'em, ten wskakuje do ringu nad trzecią liną, podbiega do Bryana i spowrotem zwala podnoszącego się rywala na matę poprzez Double Axe Handle, Bryan upada i otrzymuje Leg Drop, Jay ryzykuje i wchodzi po nim na narożnik, Daniel udaje, że nie widzi co się dzieje, ale zerka jednym okiem na rywala, Jay skacze wykonując Frog Splash, ale spada na kolana swego przeciwnika ! To jest szansa na oddech dla Bryana ! Ale ten nie zatrzymuje się, przygotowuje się do zapięcia LeBell Lock, ustawia już rękę Jay'a, ale ten ma blisko do Marka i daje radę klepnąć go w rękę ! LeBell Lock na Jayu Briscoe !!!!!! Briscoe odklepuje, Daniel podnosi się i tauntuje, ale nie słyszy gongu ! Obraca się i dostaje potężnego kopa w brzuch !!!!!!!!! Bryan ustawiony do Jay Drillera !!!!!! JeST ! BRYAN przegra ! Mark jednak przypina rywala strasznie lekceważąco, kładzie na nim jeden palec ! Co za błąd ! Bryan odbija po doliczeniu do dwóch ! Mark jest wściekły, uderza kilka razy pięścią o matę, chce podnieść rywala, ale ten szybko go powala i LeBell Lock ! Jay leży zmęczony, nie przerwie ! Słyszymy theme CM Punka, ale Bryan nie puszcza ! Mark Briscoe ODKLEPUJE ! Bryan wygrywa z The Briscoe Brothers ! WOW !

Punk natychmiast z całą grupą wbiega na arenę, ale Daniel Bryan szybko wyczołgał się z ringu i wszedł pod niego ! Punk i jego kumple otaczają ring, Bryan schował się pod ringiem ! Wszyscy szukają go, ale Teddy Hart zostaje kopnięty w twarz, Bryan wpycha go w metalowe schody i ucieka przez publiczność, Punk, Kevin i Kazarian rzucają się w pościg, ale nie zdążyli, wściekły Punk kopie pozostałości ze schodów i krzyczy wściekły. Bryan 1:1 Punk ! Cała trójka w okolicach najwyższych miejsc, a pod ringiem został nieprzytomny Hart, w nim stają na nogach już Briscoes, ale Motorcity Machine Guns pojawiają sie i Sabin wykonuje Chairshot w twarz Marka, a Alex robi to samo z Jay'em ! Jeszcze po kilka ciosów w plecy leżących rywali i Punk z kolegami już wracają, tak więc MCMG szybko się ulatnia ! Zemsta na Pain Destination i Briscoes odbyta !

Zapowiedź dzisiejszego Main Eventu i Alberto's Fiesta Show

W ringu widzimy już Kurt'a Angle'a, kończy grać jego theme i Olympic Gold Medalist ściąga kurtkę, po czym rzuca ją publiczności, wyciąga rękę za ring i odbiera mikrofon od Tony'ego Chimela...

Kurt : Witajcie, IWF Universe ! Nadeszła ta chwila, że po ostatnich wydarzeniach w świecie pro-wrestlingu nadszedł czas na zmianę w moim życiu. Nadszedł czas by zakosztować czegoś, co mnie jeszcze nie spotkało. Trafiłem do Impressive Wrestling Federation i, szczerze mówiąc, dawno nie czułem takiej ulgi jak teraz, po odejściu z tego cyrku przy łączeniu mych poprzednich federacji. Teraz nadszedł czas, by odżyć. Zauważyłem, że Shawn Michaels ma teraz większy problem niż dodawanie mnie do walki o najważniejszy pas federacji już na Night of Champions tak więc spokojnie poczekam na okazję, by The Only Olympic Gold Medalist in Professional Wrestling History mógł zdobyć to, na co zasługuje, kto nie zostałby zwycięzcą pojedynku pomiędzy Ortonem, a Del Rio to chciałbym stać się następnym pretendentem, o to będę walczył i nie odpuszczę, wiadomo, że Kurt Angle ma największe szanse by zostać kolejnym pretendentem i drugim mistrzem IWF Heavyweight. It's Real... It's DAMN....

W tej chwili Angle'owi przerywa theme Mr'a Andersona ! Kolejny debiutant ! Zmierza do ringu, wchodzi do niego z mikrofonem i staje na przeciwko Kurta....

Kurt : Czego chcesz, Anderson ? Pochwalam to, że również odpuściłeś sobie trzymanie się WWE i TNA, ale przerywanie mojego pierwszego przemówienia w IWF pokazało, że naprawdę jesteś dupkiem.

Anderson : Tak, jestem i dobrze mi z tym.

Kurt : Wszystko jedno, przede wszystkim jednak...

Anderson : Zamknij się, Angle, wyszedłem tu w imieniu tych wszystkich cieniasów, których zwą IWF Universe, by uratować ich od słuchania tych nudziarstw, które wypowiadasz tu dobrą chwilę, dziwię się tylko, że to Ty dostałeś czas antenowy na przemówienie, a nie najbardziej charyzmatyczny i najbardziej elektryzujący człowiek w całym Impressive Wrestling Federation, dla którego oni wszyscy tutaj przyszli. Nie rozumiem, czemu czasu nie dostał Mysteeeeeeeeeeeeer... Anderson...

Kurt : Powiem Ci, dlaczego. Dlatego, ze Ty nie potrafisz należycie się zachować, przerywasz przemówienie legendy pro-wrestlingu, Olympic Gold Medalist'y. A do tego obrażasz tych ludzi, czy myślisz, że naprawdę są tu po to, by słuchać jak obrażasz ich ?

Anderson : Tak, tak myślę, bo jak bym się do nich nie zwracał, mą charyzmę czują na kilometry i łakną słuchania mych oszczerstw, wiedzą, że jestem dupkiem, ale tego dupka oni pragną, jednak chodzi mi o to, że Mr Anderson jest od Ciebie ciekawszy i lepszy, pokonałbym trzech Kurtów naraz, tak więc aby dobrze rozpocząć karierę w Impressive Wrestling Federation, zamierzam wyzwać Cię do walki w przyszłym tygodniu, wtedy udowodnię, że to JA najbardziej zasługuję na miano pretendenta do pasa Wagi Ciężkiej na następnym PPV po Night of Champions, nie Ty Kurt. Ponieważ nazywam się... Mysteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer !!!!!!!!!!!!

I Angle przerywa Andersonowy uderzając go mikrofonem w twarz, przechodzi mu za plecy by wykonać German Suplex, ale Anderson wykonuje Low Blow i szybko ucieka z ringu, Angle łapie za mikrofon...

Kurt : Masz to jak w banku, Ty, Ty, Ty... Ty Dupku !!!!!!

Anderson śmieje się, a Angle niezadowolony pokazuje mu, że za tydzień dostanie taki łomot, o jakim dotąd nie przyszło mu nawet śnić !

Reklamy

W ringu już Kazarian i Mark Henry, dookoła niego widzimy całą grupę Pain Destination, oprócz CM Punka, który będzie komentował ten pojedynek wraz z Michaelem Col'em i Jimem Rossem...

Normal Match for PD Membership

Kazarian vs Mark Henry

końcówka walki...

Kazarian Drop Kickiem wpycha na liny Marka Henry'ego, po czym uderza go kilkoma, kilkunatoma, dwudziestoma kilkoma uderzeniami ! Potężna seria, ale tak jakby tylko denerwowała Marka Henry'ego ! Mark chwyta adrenalinę z każdego uderzenia rywala, odpycha go tak, że Kazarian aż robi fikołka w tył po upadku na matę, podnosi się, ale Henry od razu zdziela go przepotężnym Clotheslinem, Henry odbija się od lin i kolejny Clothesline ! Kazarian resztką sił zbiera się na nogi, Headbutt od Mark'a doprowadza Kazariana do narożnika. Mark Henry rozbiega się i Running Body Avalanche dla Kazariana ! Mark nie zatrzymuje się i wykonuje Sidewalk Slam swojemu przeciwnikowi (jeszcze) należącemu do Pain Destination. Grymas bólu na twarzy Kazariana świadczy o tym, że ma dość, ale jest zdeterminowany. Mark natomiast ironicznie uśmiecha się i kilka razy popycha nogą głowę swego rywala, unosi zaciśnięte pięści do góry i wściekle krzyczy, odbija się od lin i Running Splash, ale na kolana Kazariana ! Próba pinu znacznie mniejszego, lżejszego zawodnika, ale 2-count, przy drugim uderzeniu sędziego o matę Henry tak odrzucił Kazariana, że ten wylądował 'klejnotami' na trzeciej linie ! Co za siła ! Kazarian ostatkiem sił przechodzi na krawędź ringu i łapie się za wiadomo jaką część ciała, Henry natomiast podnosi się, rozbiega i chce zrzucić Kazariana z Apronu, ale ten odciąga trzecią linę do dołu razem ze sobą i Mark przelatuje nad nim i upada za ringiem ! Briscoes, stojący w pobliżu odsuwają się i biją brawo Kazarianowi, są za nim. Kaz natomiast wykonuje Springboard Moonsault Attack na wstającego Henry'ego !! Powala go ! Kazarian wstaje i wdaje się w polemikę z jakimś przeciwnym mu fanem ! Teraz podnosi Marka z wielkim trudem, ten jednak uderza Kaz'a w brzuch i wrzuca go do ringu, głowa zostaje za linami, Mark uderza w nią kilka razy i wchodzi na Apron, Kazarian w tym czasie podnosi się, Mark chwyta go za linami za głowę, ale dostaje Roundhouse Kick, po którym Mark pada na krawędzi ringu ! Kaz resztką sił zaciąga Henry'ego do środka ringu, Kaz pinuje, ale mamy kickout po doliczeniu sędziego do dwóch ! Mark ostatkiem sił zbiera się z maty, Kazarian równiez już na nogach, ustawia go sobie w pozycji do DDT, Mark jednak odpycha go z całej siły ! Kazarian uderza w sędziego, obaj padają na matę, Henry tauntuje, podnosi Kazariana i ustawia do World Strongest Slam'u, Kazarian gotowy do lotu, ale... Teddy Hart wyskakuje na Henry'ego zapinając Sleeper Hold ! Kazarian spada na matę, wstaje po chwili gdy Briscoes i Teddy już we trójkę obijają Henry'ego, do ringu jednak zmierza Punk i każe im się wynosić ! Sam dla wyrównania wykonuje High Kick Kazarianowi ! Obaj teraz leżą nieprzytomni, a sędzia już wstaje, trzymając się jedną ręką za głowę sędzia odlicza, czyżby podwójna dyskwalifikacja ?! 6 - Henry na nogach ! 8 - Kazarian również ! Ten mniejszy rozbiega się, ale Henry znów wynosi go do World Strongest Slamu ! Kazarian leci, ale kontruje finisher Henry'ego na Tornado DDT ! Mark pada nieprzytomny, Kazarian wstaje z pomocą lin resztkami sił, Mark po dwudziestu paru sekundach (w międzyczasie kilka stompów od Kaz'a) wstaje również, Kazarian był gotowy, Bicycle Kick od niego ! Mark teraz już nie odbije, Kazarian przypina, 1,2,3 !!!!!!!!!!! Kazarian pozostaje członkiem Pain Destination !!!!

Po walce Punk wchodzi do ringu, patrzy wzrokiem 'spode łba' na Kazariana, ale jednak unosi jego rękę w geście zwycięstwa ! W tym czasie Teddy Hart już jest na narożniku, The Hart Attack ! Shooting Star Press dla World Strongest Mana ! Teraz tę akcję - Shooting Star Press powtarza Mark Briscoe, i Diving Leg Drop od Jay'a Briscoe ! Henry leży nieprzytomny, lekko krwawi, cała grupa PD podnosi Marka, Wynoszą go w pięciu na barki Punka, utrzymują go wraz z Straight Edge Saviorem na nich, w sześciu wyrzucają Henry'ego w górę i GTS od Punka ! Całe Pain Destination tauntuje w ringu, Briscoes, Hart i Kazarian na narożnikach a Steen i Punk między narożnikami po przeciwnych stronach kwadratowego pierścienia ! Punk i jego grupa triumfalnie opuszczają arenę, Mark przez pięciu ludzi naraz jest znoszony na noszach.

Po wyjściu wszystkich na arenie... gaśnie światło !!! O co chodzi, fani przez około dwie minuty oglądają na Titantronie promujące Alberto Del Rio wideo, po tym czasie obraz gaśnie, a ring ma już barwy Meksyku ! W ringu znajdują się dwa bardzo eleganckie fotele i stolik pomiędzy nimi, za stołem stoi Ricardo Rodriguez, a na stoliku leży tacka z butelką drogiej tequilli i dwa kieliszki. I słyszymy theme Alberto Del Rio ! Meksykanin wjeżdża na arenę nie oszczędzając klaksonu w swoim wspaniałym Rolls Royce'u ! Alberto wychodzi z samochodu w eleganckim, jakże drogim kremowym garniturze i zmierza do ringu witany serdecznie przez swego Ring Announcera Ricardo, jeszcze po jego typowym geście wybuchają fajerwerki, Alberto puszcza oko jakiejś kobiecie na widowni i wchodzi do ringu nasłuchując buczenia widowni, podaje rękę Ricardo i odbiera mikrofon, w tym czasie Ricardo nalewa tequillę do kieliszków...

Alberto : Nazywam się Alberto Del Riooooooo !!!!!!!!!!! Ale o tym, moi drodzy fani, już wiecie. Nadszedł czas na najbardziej rozrywkowe, cudowne host-show, jakie będziecie mogli obejrzeć w swym szarym życiu ! Czas nadszedł, abym zaprosił pierwszego gościa mego w przyszłości LEGENDARNEGO show, a więc drodzy Państwo, przed Wami Żmija, Randyyyyyyy Ortoooooooooon !!!!!!!

Słyszymy 'Voices' i Orton w swym ringowym stroju i typowej koszulce zmierza do ringu, Ricardo chce mu podać rękę, ale Orton to leckeważy, za to ostrożnie podaje rękę Alberto, Ricardo kładzie mikrofon na stoliku w obawie przed Randym i ten zabiera go...

Alberto : Raandy ! Encantado de ver a mi amigo ! Bardzo miło mi Cię widzieć ! Zakosztuj mego wspaniałego trunku i ciesz się chwilą w otoczeniu z Esencją Doskonałości, ponieważ...

Randy : Alberto, nie będę pogrywał w Twoje głupie gierki, nie przyszedłem tu spożywać Twoich 'wspaniałych' szampanów, tequill i innych pierdół, choć właściwie... (Randy jednym łykiem wypija zawartość kieliszka) To jednak nie był zły pomysł, ale wróćmy do tego, do czego zmierzam. Jestem tu tylko z tego powodu, że mogę napić się za darmo i udowodnić Ci, że to ja zostanę pierwszym mistrzem IWF Wagi Ciężkiej, chcę stanąć z Tobą twarzą w twarz i udowodnić Ci, że tutaj nie walczą pieniądze, a...

Alberto : Hola, Hola, hola ! Calmarse, Por favor. Jesteśmy tu, aby rozkręcić Fiestę, a nie dlatego, że mamy się bić i znów masz się płaszczyć pod mym obcasem jak tydzień temu, gdy Cross Armbreaker odebrał Ci świadomość gdzie jesteś.

Randy : To był zwykł przypadek, atak od tyłu uznajesz chyba za pokaz Twej dominacji, gdy starałem się być w porządku i uratowałem Cię od Pain Destination. Oj, Alberto, ten atak był największym błędem w Twoim życiu. Oglądałeś co stało się z HBK'em w jego biurze koło godziny temu ?

Alberto : Por supuesto

Randy : Pewnie znaczy to, że tak, a więc widziałeś, że Michaels nie jest obecnie w stanie sprawować swej funkcji, po tym wydarzeniu rozmawiałem z Vickie Guerrero, a ona powiedziała, że powinienem zaproponować jej, w jakiej stypulacji mamy walczyć na Night of Champions. Wybrałem ją...

Alberto : Nie wierzę, o puta ! Poszła z tym do Ciebie ? Więc powiedz teraz, co wybrałeś ?

Randy : Chcesz się dowiedzieć jaka to stypulacja ? (Randy wstaje i opiera się rękami o stół, zrzuca z niego butelkę i kieliszki, w tym pełny kieliszek Alberto)

Alberto (wstaje) Co Ty wyprawiasz, do cholery ?!

A Randy wykonuje na ten Stolik RKO Alberto ! Ten pada jak rażony piorunem, Randy podnosi mikrofon...

Randy : Zaraz pokażę Ci, jaka to stypulacja....

Orton wychodzi z ringu ! Wyciąga spod niego krzesło ! Wrzuca je do ringu, teraz... Drabina ! Tak ! To drabina ! Orton także wrzuca ją do ringu ! Alberto w opałach, Orton ustawia w ringu drabinę, ustawia Alberto nogami na około piątym jej stopniu, chwyta go za głowę, RKO na ten stół z nogami na drabinie ! Jeszcze kilka Chairshotów na Del Rio ! Ricardo próbował interweniować, ale Orton uderzył go krzesłem w brzuch, rzucił je i wykonał na nie DDT ! Rodriguez i Del Rio znokautowani, Orton podnosi mikrofon...

Randy : Jak już pewnie zdążyłeś zauważyć, nasza walka będzie Tables... Ladders... and CHAIRS Matchem ! A ja właśnie odpłaciłem Ci się za zeszły tydzień, teraz zabrać mi ten syf z ringu i dawać mi Punka !!!!!!!!

Fani oszaleli po tych słowach, a Orton wykopuje rywali z ringu, po czym czyści go jeszcze z przedmiotów, które wykorzystał przeciw Del Rio, Orton czeka na Punka i już słyszymy theme Pain Destination ! Punk wychodzi jednak do ringu sam, Orton zdjął koszulkę i styka się z Punkiem czołami, ale już słyszymy theme dzisiejszego sędziego ! American Dragon Daniel Bryan nadchodzi do ringu ! Szybko wchodzi do niego i rozdziela dzisiejszych rywali ! Del Rio z trudem zakrwawiony dochodzi do Rodrigueza i jego okrwawiona twarz zostaje wytarta marynarką Ricardo, Alberto idzie do stołu komentatorskiego by zająć się komentowaniem tej walki...

MC : Randy nieźle Cię sponiewierał, co ?

Alberto : ...

JR : Oj, nie obrażaj się, Wasza Wysokość.

MC : Bywa i tak !

Alberto : Przymknij się, Cole, zemszczę się, dziś miał szczęście, ale następnym razem oberwie.

MC : Przepraszam Pana...

Alberto : Tak lepiej.

JR : To był sarkazm...

Alberto : ...

Special Guest Referee Match

Randy Orton vs CM Punk sędzia : Daniel Bryan

[/b]

końcówka walki...

Punk utrzymuje gwiazdora drugiej generacji w Headlocku, ale Viper szybk wydostaje się obracając się z trzymaną ręką Punka, zapina Armbar, Punk próbuje wyjść z tego punchem, ale Randy uchyla się i kopie w brzuch Straight Edge Saviora, ustawia go sobie w pozycji do Suplexu, wynosi, ale Punk zeskakuje mu za plecy, Schoolboy, 1,2, kickout Ortona ! Randy wstaje niezadowolony i próbuje RKO na podnoszącym się rywalu, ale Punk bez problemu spycha go na liny i wyrzuca z ringu potężnym Running Big Bootem ! Orton przelatuje nad trzecią liną, Punk krzyczy na Bryana by ten zaczął liczyć, ten zbiera się do tego dość wolno, dolicza do trzech i Orton wczołguje się do ringu, nabiega już Punk, ale Orton dostrzega się i przeczołguje się w bok, Punk wykonywał Baseball Slide i pudłując w Żmiję pod dolną liną wypadł za ring spadając na plecy ! Orton zachowuje się nietypowo dla siebie ! Plancha na wstającego Punka od Randy'ego ! A więc jego move-set powiększył się o jedną ryzykowną akcję ! Orton wstaje i tauntuje szpanując powiększeniem techniki, podnosi Punka i stara się wbić go w metalowe schody ! Punk jednak zatrzymuje się chwytając rękami za ramię Ortona i wykonuje Arm Drag Takedown, po którym dokłada wstającemu Randy'emu Side Kick, Orton z grymasem bólu na twarzy i Punk Drop Kickiem wbija Ortona w schody ! Randy leży obolały, Punk jednak nie zatrzymuje się i wrzuca Ortona do ringu, Wyciąga jego głowę za liny i okłada krótkimi punchami, jeszcze bierze rozbieg i wychodzi z Running Big Bootem w wystającą twarz Ortona ! I to chyba nie wszystko ! Punk na krawędzi ringu, głowa Randy'ego dalej wystaje poza nią Guillotine Leg Drop Straight Edge Saviora ! Orton wtacza się do ringu i trzyma się za twarz, Punk coś wykrzykuje do Bryana o tym, że z nim staną się jeszcze gorsze rzeczy, Daniel zaczyna się śmiać i nakazuje Punkowi kontynuować, Punk podnosi Ortona i wykonuje szybki Snap Suplex. Po nim zabiera się do przypięcia, ale mamy 2-count ! Orton jednak stracił dużo siły. Punk podnosi Randy'ego, ustawia go w Double Underhooku, wyciąga w górę Ortona i mamy Double Underhook Backbreaker dla The Vipera. Punk nie decyduje się przypiąć, tylko gdy Randy wstaje wykonuje Springboard Clothesline, Orton jednak uchylił się ! Punk obraca się, a Orton już odbił się od lin i zdzielił Punka Running Clotheslinem, Savior wstaje i znów pada po Clotheslinie ! Orton tauntuje, próba Irish Whip'u skontrowana, Punk nie trafia z punchem, Inverted Headlock Backbreaker od Randy'ego ! Obaj z Punkiem upadają na matę ze zmęczenia, Orton wstaje tuż przed Punkiem, ten podnosi się jednak zaraz po chwili, Randy podchodzi do CM Punka i uderza go kilkakrotnie punchami, Punk doprowadzony do narożnika, Irish Whip dla Punka, skontrowany, niesamowite, Orton kontruje kontrę ! ! ! Punk odbija się od lin, Randy unika Clotheslinu, Punk odbija się ponownie od lin i otrzymuje typowy dla Ortona Snap Scoop Powerslam ! Punk na macie Orton wykopuje go sobie na krawędź ringu i podnosi go, układa na linach nogami do Hangman's DDT, Punk jednak przekłada nogę za linę i Back Body Dropem przerzuca Ortona nad trzecią liną ! Ten ląduje na krawędzi ringu, Punk obraca się i dostaje RKO twarzą na trzecią linę ! Orton spada za ring, a Punk pada przy linach ! Randy chwilkę odpoczywa, w tym czasie Punk zebrał się na kolana ! Orton stanął na krawędzi ringu, głowa Punka wystaje między pierwszą, a drugą liną ! Orton ma wściekły wzrok, chyba wiemy o co chodzi ! Do ringu jednak wpada Pain Destination ! Briscoes powalają Bryana i obijają go, natomiast na Randy'ego rzucają się Steen, Hart i Kazarian ! Obijają go za ringiem, wrzucają do niego i ustawiają na barkach Punka, będzie GTS ! Jest ! Orton znokautowany ! PD jak gdyby nigdy nic znikają z areny, Bryan po kilkunastu sekundach ocknął się, atak na niego nie jest dyskwalifikacją dla żadnego z zawodników, a Daniel nie widział interwencji PD okładających Randy'ego, Punk już go przypiął i każe Bryanowi liczyć, ten wie o co chodziło, więc odlicza powoli, Orton odkopuje przy 2 ! Del Rio zaklął przy stole komentatorskim, PD wściekli stoją otaczając ring ! Punk załamany wydziera się z całych sił na Bryana, Orton jednak resztką sił wykonuje Schoolboya ! Opiera nogi na liny, Daniel nie zauważa tego i mamy 1,2,3 ! Nie ! Nogi Ortona zrzucone z lin przez Kevina Steena i Daniel przerywa bo Punk poderwał się w ostatnim momencie, Orton już się podniósł gotowy do RKO, Punk już na nogach, obraca się, RKO zablokowane ! Orton spadł na matę, Punk utrzymał się na nogach i utrzymał rękę Randy'ego, zapina Anaconda Vise ! Orton w strasznych tarapatach, czy odklepie ?! Mijają sekundy, Randy cały cas w dźwigni, opiera się, wierzga na wszystkie strony, aż w końcu słabnie na tyle, że odklepuje ! Orton przegrywa tę walkę !

Daniel daje znak, że jest po walce, słyszymy gong, zadowoleni Pain Destination jednak zostają zaatakowani przez Justina Gabriela, Kavala i Motorcity Machine Guns ! Zaczyna się między nimi brawl za ringiem ! Rywale tej mniej ważnej części PD zostali zaatakowani, Sabin i Shelley z Briscoes przenoszą się na trybuny, Kazarian znokautowany High Kickiem Gabriela, Kaval i Justin walczą ze Steenem i Teddym, natomiast do ringu zakradł się Alberto Del Rio, Orton wstał, szykuje się Cross Armbreaker zza pleców tak, jak tydzień temu ! Del Rio gotowy do przejścia do tej akcji, ale z tyłu powala go Daniel Bryan ! Zapina LeBell Lock, jednak Punk przestał interesować się wydarzeniami zza ringu, podnosi Bryana i wynosi do GTS ! Daniel w górze, ale Punk dostaje RKO od Ortona ! Del Rio i Punk znokautowani, za ringiem wrogowie PD odnieśli triumf ! Wszyscy czterej przybijają sobie za ringiem piątki i tauntują, natomiast wewnątrz niego Bryan spogląda na Randy'ego dziwnym spojrzeniem, to samo z drugiej strony, Orton wygląda, jakby szykował RKO, ale... podaje rękę Danielowi ! Ten z uśmiechem również to robi i Daniel wznosi rękę Ortona do góry, jako prawdziwego zwycięzcy tej walki ! Słyszymy "Voices", a w tym czasie...

IWF BuRn! #2 schodzi z anteny !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...