Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Ukochany syn WCW w WWE?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Myślę ze największym wygranym tego całego zamieszania ze Stingiem może być TNA i ja myślę że Bischoff i Dixie też tak myślą. Powiedzmy sobie szczerze żadnego Stinga w WWE nie będzie, źródła bardzo mocno związane z TNA donoszą że mniej więcej od 2 tyg. TNA prowadzi intensywne rozmowy z Stingiem w sprawie nowej umowy, WWE w żaden sposób ze Stingiem się nie kontaktowało. Zresztą sam Sting chyba nie cieszy się na myśl że miałby iść do WWE tylko po to żeby podłożyć się Takerowi na WMce. Jaj już pisałem najwięcej może zyskać TNA, wszyscy napalili się na Stinga w WWE, zrobiło się o Stingu bardzo głośno i jego powrót do TNA jeszcze przed RAW 21 lutego odbiło by się ogromnym echem, więc nie dziwię się że TNA chce wykorzystać tą okazję i za wszelką cenę będzie chciało ściągnąć Stinga np: na Against All Odds.

Ja się średnio WWE interesuję ale jak na mój rozum to tym tajemniczym wrestlerem będzie nie kto inny jak sam Triple H.

https://forum.wrestling.pl/topic/23830-ukochany-syn-wcw-w-wwe/page/7/#findComment-220902

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Danielss

10

• SixKiller

9

• Diesel

6

• PsychoRC

6

Top użytkownicy w tym temacie

gdzie tam

to promo dotyczy tylko i wyłącznie TAKERA na 100%

zdradzili się tą piosenką na końcu która jak żadna inna nie pasuje do niego. Była już użyta też zresztą go promując

https://forum.wrestling.pl/topic/23830-ukochany-syn-wcw-w-wwe/page/7/#findComment-220910

Jeżeli Sting miałby iść do WWE to myślę, że w kontrakcie spokojnie zawarłby klauzulę o kontroli swojej postaci... Z jednej strony walka Sting vs Taker to marketingowo byłaby bajka, ale sam fakt, że podłożenie Bordena na koniec kariery (bo w końcu po to by się tam pojawił) byłoby nielogicznym trochę. Ewentualnie jakaś wspólna walka przeciwko The Corre? Nie mam pojęcia...

Sting może i negocjuje, ale Booker i Nash również negocjowali i co wyszło wszyscy wiemy. Za 1,5 tygodnia się przekonamy...

Analizując proma to pierwsze pasuje do Stinga, drugie zaś ewidentnie wskazuje na Takera... zobaczymy co pokażą w poniedziałek. Powrót Takera jest raczej pewny skoro już to promują oficjalnie i tajemnicze proma nie miałyby sensu, równie dobrze mogą się pojawić oboje. Na pewno na to RAW będę czekać bardziej niż na EC...

https://forum.wrestling.pl/topic/23830-ukochany-syn-wcw-w-wwe/page/7/#findComment-220918

Jeżeli Sting miałby iść do WWE to myślę, że w kontrakcie spokojnie zawarłby klauzulę o kontroli swojej postaci... Z jednej strony walka Sting vs Taker to marketingowo byłaby bajka, ale sam fakt, że podłożenie Bordena na koniec kariery (bo w końcu po to by się tam pojawił) byłoby nielogicznym trochę. Ewentualnie jakaś wspólna walka przeciwko The Corre? Nie mam pojęcia...

Sting może i negocjuje, ale Booker i Nash również negocjowali i co wyszło wszyscy wiemy. Za 1,5 tygodnia się przekonamy...

Analizując proma to pierwsze pasuje do Stinga, drugie zaś ewidentnie wskazuje na Takera... zobaczymy co pokażą w poniedziałek. Powrót Takera jest raczej pewny skoro już to promują oficjalnie i tajemnicze proma nie miałyby sensu, równie dobrze mogą się pojawić oboje. Na pewno na to RAW będę czekać bardziej niż na EC...

Właśnie o tym pomyślałem... skoro Undertaker został zapowiedziany na to RAW, i ma się tam pojawić ktoś jeszcze, może właśnie o to chodziło że pierwsze promo jest o Stingu, a drugie o Undertakerze? Cholera, dawno się tak na zwyczajne RAW nie napaliłem...

https://forum.wrestling.pl/topic/23830-ukochany-syn-wcw-w-wwe/page/7/#findComment-220927

Tych sytuacji nie można porównywać. Nie chodzi o to, by uderzać w patetyczne tony, rozprawiając o honorze itd. Chodzi o dostrzeżenie prostych różnic. A zatem dla Nasha i Bookera przejście do TNA było jedyną szansą na to, by utrzymać się na powierzchni i w łatwy sposób zarobić. Gdy tylko otworzyła się furtka do powrotu do WWE - skorzystali z niej. Natomiast Sting dobrowolnie wybrał TNA, odrzucając propozycję Vince'a jeszcze w 2003 roku. A przecież Icon mógł wtedy wynegocjować kontrakt, o jakim nikomu się nie śniło, bo wszyscy czekali na jego powrót bardziej niż na powrót kogokolwiek innego (Goldberg od dwóch miesięcy walczył już w WWE). Potem Sting znów związał się z TNA, choć na pewno był w kręgu zainteresowań federacji McMahona... A jeśli nawet nie, to gdyby mu zależało na pracy dla WWE, zaproponowałby swoje usługi sam, jak robił to Nash. Byłoby to wielkie wydarzenie marketingowe, więc włodarze WWE z całą pewnością by się zgodzili.

Sting jest teraz potrzebny TNA jak nigdy dotąd. Po fiasku negocjacji z Nashem i Bookerem Dixie na pewno chce udowodnić, że stać ją na ściągnięcie jakiegoś wielkiego nazwiska.

Nie spodziewam się Stinga w WWE, ale wszystko będzie jasne dopiero po 21 lutego.

https://forum.wrestling.pl/topic/23830-ukochany-syn-wcw-w-wwe/page/7/#findComment-220928

No w sumie fakt... Według mnie wiele zależy teraz od tego co Borden ma ogólnie w planach, czy w ogóle ma ochotę na częstsze pojedynki. W WWE odbębniłby kilka wjazdów na ring i ewentualnie występ na WM'ce, a na HoF pożegnałby się z zawodem. W TNA zaś kontrakt pewnie podpisałby na rok i musiałby się pojawiać dość często, bo nie wyobrażam sobie sytuacji żeby nie był uwikłany w storyline z "They".

Stinga w ostatnim roku ciężko już się w ringu oglądało i przy walkach trzymał mnie jedynie sentyment... dużą rolę na pewno odegra osobiste podejście faceta do tej sprawy, czy chce się jeszcze pokazywać w takiej formie.

Kończąc... na pewno nie zależy mu na kasie, udowodnił to już nie raz, ale gdzie nie pójdzie to nie małe pieniążki ma gwarantowane, więc pozostaje czekać.

Cholera, dawno się tak na zwyczajne RAW nie napaliłem...

Główny cel tych prom został uzyskany... promocja. Kto się tam nie pojawi, oglądalność i rating powinny być stosunkowo wielkie.

https://forum.wrestling.pl/topic/23830-ukochany-syn-wcw-w-wwe/page/7/#findComment-220937

TNA jest dość elastyczne jeżeli chodzi o podpisywanie kontraktów. Sting może się więc umówić z Dixie na, powiedzmy, dziesięć występów. Może też nie określać ilości występów czy czasu trwania kontraktu, tylko dostawać pieniądze za każde pojawienie się. Tak więc wcale nie musi wiązać się z TNA na kolejny rok, bo też wcale nie musi brać udziału w całym storylinie z "They". Wystarczy, że pojawi się pod koniec, przechyli szalę zwycięstwa na korzyść drużyny Dixie, a jej samej pomoże odzyskać kontrolę nad TNA.

Nie wiemy, na jakim etapie, i czy w ogóle, są negocjacje z innymi gwiazdami WCW odnośnie wprowadzenia ich do HoF. Gdybyśmy dowiedzieli się, że pojawią się, dajmy na to: DDP, Luger, Booker (albo Harlem Heat jako całość), J.J. Dillon, Goldberg, to prawdopodobieństwo, że znajdzie się wśród nich Sting byłoby większe. Gdyby zaś miał być jedynym przedstawicielem WCW, to myślę, że tak po ludzku byłoby mu głupio - w końcu w WWE byłby ciałem obcym...

... okej, byłby nim tak czy siak, bo większość wrestlerów przewinęła się jednak przez tę federację, ale co innego stać na scenie samemu, a co innego w grupie i to pod wspólnym szyldem. Nie byłoby to niezręczne ani dla Stinga, ani dla jego fanów.

Pisząc jednak, że TNA potrzebuje Stinga, nie miałem na myśli, że potrzebuje go na ringu - zgadzam się, że to niełatwy widok, oglądanie jego walk. Chodzi więc wyłącznie o podreperowanie wizerunku. Wydaje się, że relacje na linii Sting-TNA są na tyle dobre, że wszystko zakończy się po myśli Dixie. Jeśli tak się stanie, nie będzie to jednak prztyczek w nos McMahona, bo on już prawdopodobni pogodził się z myślą, że nigdy nie będzie miał Stinga i tylko liczy na łut szczęścia.

https://forum.wrestling.pl/topic/23830-ukochany-syn-wcw-w-wwe/page/7/#findComment-220944

a mi się wydaję ,że specjalnie puszczono plote o stingu aby więcej ludzi do RAW przyciągnąć, pierwsze promo pasuje do stinga i też pewne specjalnie tak zrobił aby więcej ludzi zainteresować tym show.

WRÓCI TAKER (na promo było he's come back, więc tu musi być on gdyż STING nigdy nie był to jak ma wrócić?? )

VINCE jest kryty gdyż nigdy nie mówił o stingu tylko tak zagrał na wyobraźni ludzi

https://forum.wrestling.pl/topic/23830-ukochany-syn-wcw-w-wwe/page/7/#findComment-221202

Tu jest ciekawa teza i w sumie nie zdzwię się jak chodzi tu i o Takera i o Stinga.

Jeden z komentarzy zresztą, który do mnie trafia:

I figured it out.

The promos don't happen in the order they were aired.

Actual order.

1st, The door flys open and The Undertaker appears suddenly, like a ghost, and walks inside. (PROMO 2)

2nd, The Undertaker's spirit can be seen lurking inside the cabin. (PROMO 3)

3rd, A man, similar to The Undertaker walks up to the cabin and stops, sees The Undertaker inside, and walks up the steps. (PROMO 1)

Choć szczerze możemy sobie wszyscy tak gdybać, wszystko zależy od podpisu Bordena :)

https://forum.wrestling.pl/topic/23830-ukochany-syn-wcw-w-wwe/page/7/#findComment-221440

http://www.youtube.com/watch?v=6G2fT09ha4o

Nowe promo na ktorym w domu wyraznie widac Undertakera ale jest tez postac na zewnatrz co

jako-tako pasuje do powyzszego postu

https://forum.wrestling.pl/topic/23830-ukochany-syn-wcw-w-wwe/page/7/#findComment-221444

Nowe promo na ktorym w domu wyraznie widac Undertakera ale jest tez postac na zewnatrz co

jako-tako pasuje do powyzszego postu

Zgadzam się w 100% poznałem Undertakera po brodzie i po muzyczce 100% Undertaker

https://forum.wrestling.pl/topic/23830-ukochany-syn-wcw-w-wwe/page/7/#findComment-221451

• Urządzenie:  Windows

Świetna zagrywka jeśli chodzi o te promo. Wszyscy głowili się kto jest tajemniczą postacią, a gdy już wiadomo, że to Taker, dają nam drugą postać. Jeśli to będzie Sting to zacznę rozbijać sufit głową, jeśli to Triple H to będę trochę rozczarowany, a jeśli to Teddy Long to nie oglądam już wrestlingu. Ja myślę, że najbardziej prawdopodobne jest to, że to HHH. Ma przecież zacząć bardziej angażować się w sprawy biznesu, niż walczyć i byłby idealnym kandydatem do wykręcenia dobrej walki i podłożenia się Takerowi (jeśli miałby to być Streak vs. Career match).
https://forum.wrestling.pl/topic/23830-ukochany-syn-wcw-w-wwe/page/7/#findComment-221452

Będzie wesoło, jak się okaże, że tym drugim (niech będzie, że jest ich dwóch) jest Kevin Fertig :lol: .
https://forum.wrestling.pl/topic/23830-ukochany-syn-wcw-w-wwe/page/7/#findComment-221454

Świetna zagrywka jeśli chodzi o te promo. Wszyscy głowili się kto jest tajemniczą postacią, a gdy już wiadomo, że to Taker, dają nam drugą postać. Jeśli to będzie Sting to zacznę rozbijać sufit głową, jeśli to Triple H to będę trochę rozczarowany, a jeśli to Teddy Long to nie oglądam już wrestlingu. Ja myślę, że najbardziej prawdopodobne jest to, że to HHH. Ma przecież zacząć bardziej angażować się w sprawy biznesu, niż walczyć i byłby idealnym kandydatem do wykręcenia dobrej walki i podłożenia się Takerowi (jeśli miałby to być Streak vs. Career match).
'

HHH jest już przygotowywant przez Vinca do przejęcia WWE więc HHH będzie najwyżej Sporadycznie występował na walkach...

https://forum.wrestling.pl/topic/23830-ukochany-syn-wcw-w-wwe/page/7/#findComment-221502

'

HHH jest już przygotowywant przez Vinca do przejęcia WWE więc HHH będzie najwyżej Sporadycznie występował na walkach...

https://forum.wrestling.pl/topic/23830-ukochany-syn-wcw-w-wwe/page/7/#findComment-221503