Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czy ten temat jest...  

83 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ten temat jest...

• przydatny!
      18
    • z dupy ;/
      65

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mam pytanie dla tych co chcą osobny temat. SmackDown jest nagrwany we wtorek, w telewizji wyświeltają go w piątek, ale do ściągnięcia nawet na polskich serwisach jest już w piątek po południu. Pytanie brzmi:

O której godzinie i jakiego dnia spojler przestaje być spojlerem a zaczyna zwykłą informacją (i w związku z tym do którego tematu go wrzucić).

Royal Rumble odbył się w niedzielę i niektórzy oglądali go na żywo. W necie pojawił się w poniedziałek. Pytanie brzmi:

O której godzinie informacje o RR przestają być spojlerem?

Wrzucenie informacji w tagi [ spojler ] jest prostsze niż zastanawianie się którego tematu użyć.

Inny przykład. Wrzucasz komentarz do działu spojler i zaczyna się dyskusja która trwa kilka dni i przestaje być "spojlerowa", przenosić dyskusję czy zostawiać?

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

2

• Pinio

2

• Narqs

2

• cumer1077

2

Top użytkownicy w tym temacie

O której godzinie i jakiego dnia spojler przestaje być spojlerem a zaczyna zwykłą informacją (i w związku z tym do którego tematu go wrzucić).

Royal Rumble odbył się w niedzielę i niektórzy oglądali go na żywo. W necie pojawił się w poniedziałek. Pytanie brzmi:

O której godzinie informacje o RR przestają być spojlerem?

Wrzucenie informacji w tagi [ spojler ] jest prostsze niż zastanawianie się którego tematu użyć.

SD w Sobotę przestaje być spoilerem a skoro PPV jest w Niedzielę to myślę, że we Wtorek już nie jest spoilerem.

• Styl:  Jasny

Nie wiem, czy zauważyliście, ale w nazwie tematu o każdej tygodniówce i PPV jest napisane: "spoilery". Kto tam wchodzi musi być przygotowany na wiadomości z gal już wyemitowanych.

Według mnie, to od pojawienia się w telewizji nie trzeba dawać tagu spoiler. Czyli np. SD w piatek, Raw we wtorek, a PPV można już od niedzieli w nocy.

Jeżeli gala leciała w telewizji to TYLKO W TEMACIE JEJ POŚWIĘCONYM można bez obaw normalnie o niej (wyemitowanej już) dyskutować. Istnieje jednak też coś takiego jak tapingi, do sieci wyciekają z nich informacje, które mogą się potwierdzić dopiero za kilka tygodni. W takim wypadku dodanie tagu jest raczej konieczne. I jest to łatwiejsze niż dyskutowanie w osobnych tematach. Raz na jakiś czas parę stron może być zaśmieconych spoilerami, ale w moim krótkim stażu na forum takie coś jak to sprzed tygodnia w temacie o iMPACT przytrafiło mi się pierwszy raz (a mniej-więcej rok już jestem tutaj użytkownikiem). Myślę, że zakładanie osobnych tematów jest kompletnie zbędne. Jest tag i jest dobrze.

Pozdrawiam :).

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Co do spojlerów to trzeba też uważać na strony nie związane z wrestlingiem. Dzisiaj mój brat, który nie oglądał jeszcze Royal Rumble(nie było go w czasie ferii w domu), wszedł na Mistrzowie.org i zobaczył tam coś takiego:

http://mistrzowie.org/183821/Kibic-Krzychu

Kto nie widział RR niech nie wchodzi! :smile:

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Moim zdaniem spojlerowanie jest zbędne. Jednak dobrze ze są ukryte ,ponieważ ogląda je ten kto chce....

12022074064d579698a41bf.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Sprawa rozwiązała się sama. Wyniki głosowania są jednoznaczne, a w temacie wpisały się tylko dwie osoby, które popierały powstanie spoilerowni (w tym pomysłodawca - Ceglak), co uniemożliwiało jakąkolwiek dyskusję o tym, jak miałoby to wyglądać itd.

Tak więc pomysł trzeba odłożyć co najmniej do czasu, kiedy notorycznie będą się pojawiały trzy-cztery strony samych spoilerów w dyskusjach o tygodniówkach.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...