Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czy ten temat jest...  

83 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ten temat jest...

• przydatny!
      18
    • z dupy ;/
      65

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Odnosząc się do tego co napisał Ceglak w temacie o Impactach i do tego że sytuacja gdy 3 strony tematu są w tagu spoiler jest cokolwiek kuriozalna , zakładam ten oto temat. Tutaj wrzucamy wszelakie spojlery jak i dyskutujemy na ich temat. Wchodzicie tu na własną odpowiedzialność, żeby nie było. Czy taki temat wogóle jest potrzebny - czas pokaże. Jeśli jednak moderatorzy stwierdzą że nie - prosze o usunięcie. Tyle z mojej strony, a teraz do dzieła, czyli spojlerowania! :wink:
  • Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

2

• Pinio

2

• Narqs

2

• cumer1077

2

Top użytkownicy w tym temacie

Wystarczy użyć jakże przyjemnej metody: [spoiler*]

i nie ma problemu. A taki temat byłby śmietniskiem. Nie wyobrażam sobie dyskusji na temat SD, RAW i iMPACT i czegoś tam jeszcze w jednym.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Ale właśnie odnośnie używania tagu spoiler były narzekania, gdyż tak jak pisze przedzieranie się przez 3 strony ukrytych wypowiedzi to tez nieciekawa sytuacja.

Wydaje mi się że dla nikogo to nie jest problem poświecić minutkę na przejrzenie poszczególnych stronek i dobraniu się do właściwego wątku.

Najlepiej po prostu przed obejrzeniem gali nie wchodzić do danego tematu. Jeszcze nigdy nie miałem z tym problemu bo tak właśnie robię. Jedynie jeśli trafiłem na jakiś spoiler to w SB.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ceglakowi trudno odmówić racji, ale taka spojlerownia nie ma racji bytu ze względu na to, na co zwrócił uwagę Pinio. Nie można w jednym miejscu dyskutować (podkreślam to słowo, bo chodzi o dyskusję, a nie o to, by każdy mógł napisać coś od siebie - to nie hydepark) o wydarzeniach na różnych, niezwiązanych ze sobą galach.

Historia pokazuje, że sytuacje, w których kilka stron tematu to ukryte wiadomości, zdarzają się rzadko, więc nie ma co panikować. Był to wyjątkowy przypadek, bo przecież nie co tydzień TNA będzie rozczarowywało swoich fanów do tego stopnia. A jeżeli tak - wtedy pomyślimy.

Poczekam jednak na opinie innych moderatorów. No, i ciekawi mnie głosowanie ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Wydaje mi się, że temat może się przyjąć. Jest mnóstwo osób, które sprawdzają wyniki tapingów, czytają newsy itp. a co za tym idzie mają ochotę o tym podyskutować. Myślę, że jeden temat w którym można do woli używać spoilerów(zmień Narqs j na i w tytule, bo strasznie kole w oczy) sprawi, że będzie mniej osób, które mogą nam "przez przypadek" rzucić wynikiem w tematach w których nie powinni, a często może się też wywiązać w miarę ciekawa dyskusja. Zagłosuje na "przydatny" i jestem ciekaw jak się to potoczy. :)

15974308365193fac7b7921.jpg

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows

Dokładnie, tak jak pisał Six. Takie "spoilerowe śmietnisko" nie ma racji bytu i nie będzie dobrym miejscem do dyskusji, tym bardziej jeśli mają tu być poruszane wszelakie, spoilerowane tematy wrestlingowe. Już lepiej raz na rok czytać 3 strony ukryte w tagu spoiler (tak naprawdę jak często coś takiego się zdarza? Raz na kilka lat?) niż tworzyć osobny topic z "mydłem i powidłem", w który chaos będzie wpisany z samego założenia. Reasumując - jestem na "nie".

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Według mnie powinno zostać jak jest, tylko z jedną zmianą.

Przed spoilerem powinno się napisać z kiedy to jest spoiler i czego dotyczy.

To powinno ułatwić wiele.

Tez jestem zdania , ze to temat niepotrzebny , a dlaczego to juz zostalo uzasadnione az za dobrze :)
Scorpion Death Lock

Jest jeszcze jeden minus takiego rozwiązania. Niektórzy mogą być obojętni na spoilery z jednej federacji, ale storyliny tej drugiej chcę śledzić na bieżąco. Inaczej mówiąc mogę być osoby, których WWE mniej obchodzi i mogą natknąć się na spoiler przeciwnie do TNA. Jeżeli wszystkie spoilery będą wrzucane w jeden dział, a taka osoba będzie chciała np. napisać coś od siebie (o tą mnie znaczącą federację) może się natknąć na niechciany spoiler. Mam nadzieję, że jasno przekazał moją myśl.

Ja jestem abolutnie przeciwny temu pomysłowi. Bardzo ciężko byłoby sprawić, żeby ten pomysł jako tako funkcjonawał i żeby nie zrobił się masakryczny burdel. Tak jak już wspomnieli koledzy wyżej taka ekstremalna sytuacja z dużą ilością spoilerów trafia się bardzo rzadko, poza tym nawet przewinięcie tych 3 stron spoilerów nie jest chyba, aż tak wielkim uniedogodnieniem, żeby przez to tworzyć nowy temat. Poza tym tag

jest między innymi po to, żeby w tematch o gali można było zamieścić spoilery bez psucia innym zabawy, gdyby chciano oddzielnego tematu do spoilerów to prawdopodobnie taki tag nigdy by nie powstał.

11210267854ec833ae4df82.jpg

kurcze, jak nie chcecie tematu trzy w jednym to wystarczy zrobic trzy oddzielne tematy odnosnie spoilerów poswiecone Raw, SD, czy iMPACT!

Naprawdę nie ma w tym nic ciekawego przechodzac trzy strony oznaczone tagami spoiler i na dobra sprawe nie ma sie jak do takiej dyskusji przeciez dolaczyc skoro nie chce sie byc narazonym na wyzej wspomniane spoilery.

Edytowane przez Ceglak
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Co, jesli jakas osoba czyta spoilery TNA, ale unika tych z imperium Vince'a? Wtedy tez bedzie musiala unikac tego tematu. Ostatnio faktycznie w temacie z Impactem, bylo troche "ukrytych postow", ale dobrze, ze nikt nie kazal mi tego czytac (nawet do nich nie wrocilem po obejrzeniu gali). Jesli takie akcje sie powtarzac beda notorycznie, to wtedy mozna probowac czegos takiego, ale na chwile obecna... N!KO jest na nie. Łaskawi mogliby informowac, co znajduje sie w ukrytej wiadomosci, bo w przypadku takiego Dixielandu, to jest kreconych po kilka tapingow i nawet po obejrzeniu show, strach otworzyc, bo moga byc tez wyniki na nastepny tydzien.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Zgadzam się z N!KO. Ja czytam spoilery iMPACTU!, ale np. z takiego Raw nie. Ale gdybym czytał wszystkie spoilery, to temat byłby naprawdę ok. Tak więc, podsumowując, niech będzie, ale wtedy będzie to jedno wielkie śmietnisko.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...