Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler stycznia 2011

Wrestlerem stycznia 2011 powinien zostać:  

209 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem stycznia 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      33
    • The Miz
      4
    • Alberto del Rio
      129
    • Edge
      18
    • Kurt Angle
      5
    • Mr. Anderson
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No cóz z tych kandydatów wybór (jak chyba wszystkim) za duży nie był. Osobiście uważam, ze tylko 3 osoby mogły tu wygrać, wśród nich jest punk, ogólnie za bycie bardzo ważną postacią na raw, uformowanie nexus oraz udowodnienie ich dominacjii. Kolejna osoba to to oczywiście alberto del rio, który niesamowicie ciężko pracował w zeszłym miesiącu. Pojawiał się nxt, raw i sd, promując siebie, a przegrywał chyba tylko w straciach tag team'owych. Do tego ogólnie jest świetnym zawodnikiem, przyszłym mistrzem świata, i wygrał największy w historii rr match. Gdyby nie następny kandydat mój głos pewnie poszedł by na alberta, lecz on mi tu utrudnił. Tym człowiekiem jest Mr. Anderson. Koleś w końcu wygrał pas tna, co prawda nie chciałem by wygrał go w tym wyglądzie (chodzi mi o wygląd pasa) i nie daltego, bo hardy idzie siedzieć, ale bo poprostu na to zasługuje. osobiście jednak głosuję na tego ostatniego, bo w końcu zdobył pas mistrza świata.
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Rafikov

2

• typerson

1

• Icon

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos idzie na Alberto, moim zdaniem zwyciężca RR musi być wrestlerem miesiąca. Ale generalnie pomijając ten fakt to można zaznaczyć ,że Alberto miał dobre walki w styczniu oraz dośc dobrze trzymał się za micem.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Według mojej opinii najbardziej na miano wrestlera stycznia zasługuje Alberto Del Rio. Mimo ,iż Anderson wygrał pas na Genesis i jestem jednym z asshole's, zagłosuje na meksykanina. Wygrał przed pierwszym WWE PPV w roku wygłaszał niezłe proma, pokazywał się na RAW, dominował na SmackDown i w końcu wygrał Royal Rumble.

P.S.

And still Total Nonstop Action, Total Nonstop Asshole, Total Nonstop Champion!!!! Mr. Andersoooon... Anderson! :grin:

17202064354d454abeeae36.gif

Mój głos wędruje do Alberto Del Rio,zwyciężył w końcu RR Match,poza tym dobre walki z R-Truth'em.
"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

Oczywiście Alberto del Rio.

Będzie wielka gwiazda :P

2225103544d506abb81bd1.jpg

Oddaje głos na Edga bo go toleruję w przeciwieństwie do reszty tutaj nominowanych (tych z TNA nie znam.) Stworzył też fajny duet z Kelly Kelly ; ]

Jasne a wszyscy gwiżdżą gdy tylko się pojawi...

Fartem wygrał Royal Rumble,wchodził przecież trzeci czy drugi od końca... powinni go porządnie obić za podskakiwanie do lepszych o klasę od siebie , jego wejścia są żałosne . Próbują wykreować nową gwiazdę WWE ale ten koleś się do tego nie nadaje...i nie powinien wygrać z Edgem w nadchodzącym ich pojedynku , chyba że walka z góry będzie ustawiona.

CM Punk i jego denny team który zniesmaczył rywalizację w Royal Rumble - na szczęście Cena powybijał tych frajerów...CM Punk jest słaby w walkach fair play 1 vs 1 , sam nie potrafi sobie poradzić.

Miz'a nie skomentuje bo aż szkoda słów =.=

Edytowane przez Wilk

11453620954c08bbe276b11.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Swój głos oddaję bez wahania na Alberto del Rio. W okół tej postaci działo się w styczniu naprawdę wiele, pojawiał się regularnie na Raw oraz Smackdown gdzie mówił o swoim przeznaczeniu, wygrywając przy tym niemal wszystkie walki. Do tego dochodzi oczywiście tryumf w 40-sto osobowej walce Royal Rumble i zapewnienie sobie walki o pas mistrzowski na najważniejszej gali roku. Bardzo mocne wejście w nowy rok.

Fartem wygrał Royal Rumble,wchodził przecież trzeci czy drugi od końca... powinni go porządnie obić za podskakiwanie do lepszych o klasę od siebie , jego wejścia są żałosne . Próbują wykreować nową gwiazdę WWE ale ten koleś się do tego nie nadaje...i nie powinien wygrać z Edgem w nadchodzącym ich pojedynku , chyba że walka z góry będzie ustawiona.

CM Punk i jego denny team który zniesmaczył rywalizację w Royal Rumble - na szczęście Cena powybijał tych frajerów...CM Punk jest słaby w walkach fair play 1 vs 1 , sam nie potrafi sobie poradzić.

http://sfw.totoz.eu/gif/mark%20alert.gif

Żeby nie było, że nabijam sobie posta czy coś. Proszę o uargumentowanie: dlaczego Alberto nie nadaje się do bycia nową gwiazdą :)

Zagłosował oczywiście na Alberto del Rio. Genialny na majku i znakomicie umie wykorzystać swój gimmick. W ringu również jest bardzo dobry, co również się dla mnie liczy. Moim zdaniem to on najbardziej się wyróżniał w ubiegłym miesiącu, zdecydowanie najlepszy debiutant ostatnimi czasy i przyszła gwiazda WWE. Zastanawiałem się również nad Punkiem, ale tak naprawdę to w styczniu jakoś się nim specjalnie nie zachwycałem. Co do nowego SESxus to mam mieszane uczucia (z przewagą negatywnych) i mam nadzieję, że feud z RKO wprowadzi coś ciekawego.

Uwielbiam czytać posty marków :D

http://tinyurl.com/mpirerevan

Moje mody do Wrestling Mpire/TWC.

2518741894d9a16f30104e.gif

Oddaje głos na Edga bo go toleruję w przeciwieństwie do reszty tutaj nominowanych (tych z TNA nie znam.) Stworzył też fajny duet z Kelly Kelly ; ]

Pomijając ten artykuł fana face-ów z Wwe, który nie toleruje heeli jak miz, AdR, czy też cudowny Cm Punk, zdecydowaną gwiazdą stycznia i osobą na którą pada mój głos jest niezaprzeczalnie człowiek przeznaczony do zwycięstwa w RR matchu czyli oczywiście Alberto del Rrrio. Naprawdę był to dla niego dobry miesiąc- pomijając zwycięstwo w jednej z najważniejszych walk roku, pokazał co to są dobre mic skille, wygrał feud z Reyem. W styczniu był to przykładowy człowiek sukcesu.

Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Wrestlerem stycznia 2011 został:

http://www.attitude.pl/gfx/wmiesiaca/012011.jpg

Alberto Del Rio

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...