Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler stycznia 2011

Wrestlerem stycznia 2011 powinien zostać:  

209 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem stycznia 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      33
    • The Miz
      4
    • Alberto del Rio
      129
    • Edge
      18
    • Kurt Angle
      5
    • Mr. Anderson
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Raw:

- CM Punk - powrócił do ringu, jako lider nowej-starej stajni, rozpoczął feud z Randym Ortonem, dominował w ringu podczas Royal Rumble Matchu (wyrzucił 7 zawodników), ciekawe proma.

- The Miz - obrona 2razy w ciagu miesiąca pasa mistrzowskiego. Raz z Morrisonem a raz na Royal Rumble z Ortonem. wiarygodny przy micku, zgrywanie cwaniaka i jedna z bardziej widocznych postaci na Raw.

SmackDown!:

- Alberto del Rio - zwycięstwo w Royal Rumble to tylko początek owocnej kariery tego meksykańskiego wrestlera, który ten miesiąc może zaliczyć do wyjątkowo udanych.

- Edge - świetny za mikrofonem, kilka razy obronił tytuł WH w styczniu, w tym podczas Royal Rumble, kiedy miał zbanowanego finishera, Main Eventer pełną gębą

TNA:

- Kurt Angle - Kurt jest główną postacią storyline'u z they. poza tym powrócił w tym miesiący na ring i prowadzi z Jeffem Jarrettem feud, który jest najbardziej over z publicznością na galach TNA.

- Mr. Anderson - drugi z zawodników TNA najbardziej over z fanami, mistrz TNA, mistrz mikrofonu.

Ankieta potrwa 5 dni, typy i uzasadnienia zostały ustalone przez redakcję Attitude.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Rafikov

2

• typerson

1

• Icon

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Głos na lidera New Nexus- CM Punka. Solidny miesiąc w jego wykonaniu. Znakomite jak zawsze proma, w końcu prawdziwy lider Nexus z prawdziwego zdarzenia, dobry występ w Royal Rumble Matchu. Punk zasłużył na miano wrestlera stycznia

W tym miesiącu jest mi bardzo łatwo glosować, gdyż wybór jest oczywisty ( przy najmniej dla mnie ). Alberto del Rio. Głos przede wszystkim za zwycięstwo w RR. Mam nadzieję, że Alberto zagości na stałe w ME, zdobędzie pas na WM i potrzyma troszeczkę ten pas.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Mimo, ze uwielbiam Andersona i zasluzyl na glos po zdobyciu glownego pasa, to w ankiecie zaznaczylem Del RRrrrrrio. Element zaskoczenia stal po stronie WWE, a zwyciestwo w Royal Rumble to oficjalna przepustka do Main Eventow. Poza tym, mial sporo bardzo dobrych prom i jedynie seria walk z R-Truthem, choc wygrana, psuje ogolny obraz stycznia u arystokraty

50608915156a3743c1fa34.jpg

Zastanawiałem się pomiędzy Punkiem a Alberto Del Rio, jednak wybrałem tego drugiego, przede wszystkim za zwycięstwo w RRM, ale także za dobrze przepracowany cały miesiąc i dobre proma o swoim przeznaczeniu. To co mnie odsunęło od Punka, to fakt, że mimo iż wyrzucił 7 zawodników w RRM to i tak przez resztę stycznia zdarzały się sytuacje, że był bookowany jak typowy heel w WWE.

7614081404f146f966c931.jpg

Ja nie widzę innej możliwości jak Alberto del Rio. Od kilku miesięcy konsekwentnie pushowany, udaje się mu wygrać m.in. z Reyem Mysterio. Jest dobry przy micu i efektowny na ringu. Shawn Michaels zostaje zgłoszony jako hall of famer i "wita" go nie kto inny jak - Alberto del Rio. Niedługo później amerykański arystokrata wygrywa największe w historii Royal Rumble. Głos na del Rio, - być może - nowego Mr. Wrestlemanię :)

14453752125651e0a536c69.jpg

Serce sugerowało, by zagłosować na Punka i niewykluczone, że tak bym zrobił, gdyby nie 30 stycznia. Po tej dacie jedynym możliwym wyborem jest Alberto del Rio. Co tu dużo mówić, facet, który jest zaledwie pół roku w głównym rosterze, wywalczył sobie miejsce w main evencie WrestleManii (choć ponoć Edge rok temu też wywalczył sobie main event, a był w środku karty) wygrywając Royal Rumble, w którym od kilku lat wygrywali głównie main eventerzy, osoby będące w federacji długi czas.

Mój głos dla Alberto del Rio. Przede wszystkim za wygranie BR. Poza tym niezłe walki + solidnie za mikrofonem. Mamy nowego ME i to całkiem niezłego :) W sumie konkurencji dużej nie ma w głosowaniu bo Punk mimo wszystko zrobił mniej na przestrzeni stycznia.

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Mój głos idzie na A**hole Mr. Anderson. Koleś jest świetny. Przeogromne mic skille, miażdżące proma na Impact i wreszcie zwycięstwo nad Hardym i zdobycie TNA World Heavyweight Championship. Co prawda w ringu nie jest jakiś świetny ale dla mnie wszystko nadrabia pracą przy mikrofonie.
Oh it's real ! IT'S DAMN REAL !

Głos na Alberto Del Rio. Co prawda wahałem się pomiędzy Andersonem, Punk'iem i Alberto lecz ostatecznie wybrałem tego trzeciego między innymi za wygranie RR Match'u

alberto za wygranie rr

Ja tym razem wypowiem się krótko. Głos leci na Andersona - za zdobycie pasa WHC, rewelacyjne proma i miażdżące mic skille. Za jego segmentami się tęskni.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Głos na Cm Punk'a za wspaniałe pokierowanie Nexusami podczas RR. Wyrzucił wielu wrestlerów, świetnie ich prowokuje, nabija się z nich. Po prostu najlepszy wrestler stycznia wg.mnie.

www.worldofgames.c0.pl

Wbijajcie się koniecznie, zalogujcie się bawcie się razem z nami i dzielcie się swoimi recenzjami, przemyśleniami o grach.

10358197554cb10a159ff5e.jpg

Mój głos na Alberto del Rio, choć nie lubie go za bardzo. Wygrał on RR match i to w powiększonym składzie. Moim zdaniem Ten zawodnik właśnie powinien zostać wrestlerem stycznia. Niedawno "wstąpił" do WWE a już takie osiągnięcie. Mam nadzieję, że nie będzie szmacony.

Nowe prace.Zapraszam do mojej galerii:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=198260#198260

4127036534d73f974dc3fe.jpg

w Tej ankiecie się z leksza zawachałem, ponieważ nie wiedziałem kogo wybrać pomiędzy CM Punkiem a Alberto Del Rio.Ten pierwszy włożył doskonałą prace, i naprawde nadrabia przy micu za wszystkich, no i i oczywiście dobre Backstage.Lecz za to Alberto Del Rio, tak naprawde jako jeden z nielicznych wypromował Royal Rumble match, doskonałe speche, walczył głównie z R-Truthem i w TT, więc pod tym względem też wypadł dobrze, no i zasłużenie wygrał Royal Rumble Match, więc głos na niego.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
  • Dodaj nową pozycję...