Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler stycznia 2011

Wrestlerem stycznia 2011 powinien zostać:  

209 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem stycznia 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      33
    • The Miz
      4
    • Alberto del Rio
      129
    • Edge
      18
    • Kurt Angle
      5
    • Mr. Anderson
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Raw:

- CM Punk - powrócił do ringu, jako lider nowej-starej stajni, rozpoczął feud z Randym Ortonem, dominował w ringu podczas Royal Rumble Matchu (wyrzucił 7 zawodników), ciekawe proma.

- The Miz - obrona 2razy w ciagu miesiąca pasa mistrzowskiego. Raz z Morrisonem a raz na Royal Rumble z Ortonem. wiarygodny przy micku, zgrywanie cwaniaka i jedna z bardziej widocznych postaci na Raw.

SmackDown!:

- Alberto del Rio - zwycięstwo w Royal Rumble to tylko początek owocnej kariery tego meksykańskiego wrestlera, który ten miesiąc może zaliczyć do wyjątkowo udanych.

- Edge - świetny za mikrofonem, kilka razy obronił tytuł WH w styczniu, w tym podczas Royal Rumble, kiedy miał zbanowanego finishera, Main Eventer pełną gębą

TNA:

- Kurt Angle - Kurt jest główną postacią storyline'u z they. poza tym powrócił w tym miesiący na ring i prowadzi z Jeffem Jarrettem feud, który jest najbardziej over z publicznością na galach TNA.

- Mr. Anderson - drugi z zawodników TNA najbardziej over z fanami, mistrz TNA, mistrz mikrofonu.

Ankieta potrwa 5 dni, typy i uzasadnienia zostały ustalone przez redakcję Attitude.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Rafikov

2

• typerson

1

• Icon

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Głos na lidera New Nexus- CM Punka. Solidny miesiąc w jego wykonaniu. Znakomite jak zawsze proma, w końcu prawdziwy lider Nexus z prawdziwego zdarzenia, dobry występ w Royal Rumble Matchu. Punk zasłużył na miano wrestlera stycznia

W tym miesiącu jest mi bardzo łatwo glosować, gdyż wybór jest oczywisty ( przy najmniej dla mnie ). Alberto del Rio. Głos przede wszystkim za zwycięstwo w RR. Mam nadzieję, że Alberto zagości na stałe w ME, zdobędzie pas na WM i potrzyma troszeczkę ten pas.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Mimo, ze uwielbiam Andersona i zasluzyl na glos po zdobyciu glownego pasa, to w ankiecie zaznaczylem Del RRrrrrrio. Element zaskoczenia stal po stronie WWE, a zwyciestwo w Royal Rumble to oficjalna przepustka do Main Eventow. Poza tym, mial sporo bardzo dobrych prom i jedynie seria walk z R-Truthem, choc wygrana, psuje ogolny obraz stycznia u arystokraty

50608915156a3743c1fa34.jpg

Zastanawiałem się pomiędzy Punkiem a Alberto Del Rio, jednak wybrałem tego drugiego, przede wszystkim za zwycięstwo w RRM, ale także za dobrze przepracowany cały miesiąc i dobre proma o swoim przeznaczeniu. To co mnie odsunęło od Punka, to fakt, że mimo iż wyrzucił 7 zawodników w RRM to i tak przez resztę stycznia zdarzały się sytuacje, że był bookowany jak typowy heel w WWE.

7614081404f146f966c931.jpg

Ja nie widzę innej możliwości jak Alberto del Rio. Od kilku miesięcy konsekwentnie pushowany, udaje się mu wygrać m.in. z Reyem Mysterio. Jest dobry przy micu i efektowny na ringu. Shawn Michaels zostaje zgłoszony jako hall of famer i "wita" go nie kto inny jak - Alberto del Rio. Niedługo później amerykański arystokrata wygrywa największe w historii Royal Rumble. Głos na del Rio, - być może - nowego Mr. Wrestlemanię :)

14453752125651e0a536c69.jpg

Serce sugerowało, by zagłosować na Punka i niewykluczone, że tak bym zrobił, gdyby nie 30 stycznia. Po tej dacie jedynym możliwym wyborem jest Alberto del Rio. Co tu dużo mówić, facet, który jest zaledwie pół roku w głównym rosterze, wywalczył sobie miejsce w main evencie WrestleManii (choć ponoć Edge rok temu też wywalczył sobie main event, a był w środku karty) wygrywając Royal Rumble, w którym od kilku lat wygrywali głównie main eventerzy, osoby będące w federacji długi czas.

Mój głos dla Alberto del Rio. Przede wszystkim za wygranie BR. Poza tym niezłe walki + solidnie za mikrofonem. Mamy nowego ME i to całkiem niezłego :) W sumie konkurencji dużej nie ma w głosowaniu bo Punk mimo wszystko zrobił mniej na przestrzeni stycznia.

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Mój głos idzie na A**hole Mr. Anderson. Koleś jest świetny. Przeogromne mic skille, miażdżące proma na Impact i wreszcie zwycięstwo nad Hardym i zdobycie TNA World Heavyweight Championship. Co prawda w ringu nie jest jakiś świetny ale dla mnie wszystko nadrabia pracą przy mikrofonie.
Oh it's real ! IT'S DAMN REAL !

Głos na Alberto Del Rio. Co prawda wahałem się pomiędzy Andersonem, Punk'iem i Alberto lecz ostatecznie wybrałem tego trzeciego między innymi za wygranie RR Match'u

alberto za wygranie rr

Ja tym razem wypowiem się krótko. Głos leci na Andersona - za zdobycie pasa WHC, rewelacyjne proma i miażdżące mic skille. Za jego segmentami się tęskni.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Głos na Cm Punk'a za wspaniałe pokierowanie Nexusami podczas RR. Wyrzucił wielu wrestlerów, świetnie ich prowokuje, nabija się z nich. Po prostu najlepszy wrestler stycznia wg.mnie.

www.worldofgames.c0.pl

Wbijajcie się koniecznie, zalogujcie się bawcie się razem z nami i dzielcie się swoimi recenzjami, przemyśleniami o grach.

10358197554cb10a159ff5e.jpg

Mój głos na Alberto del Rio, choć nie lubie go za bardzo. Wygrał on RR match i to w powiększonym składzie. Moim zdaniem Ten zawodnik właśnie powinien zostać wrestlerem stycznia. Niedawno "wstąpił" do WWE a już takie osiągnięcie. Mam nadzieję, że nie będzie szmacony.

Nowe prace.Zapraszam do mojej galerii:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=198260#198260

4127036534d73f974dc3fe.jpg

w Tej ankiecie się z leksza zawachałem, ponieważ nie wiedziałem kogo wybrać pomiędzy CM Punkiem a Alberto Del Rio.Ten pierwszy włożył doskonałą prace, i naprawde nadrabia przy micu za wszystkich, no i i oczywiście dobre Backstage.Lecz za to Alberto Del Rio, tak naprawde jako jeden z nielicznych wypromował Royal Rumble match, doskonałe speche, walczył głównie z R-Truthem i w TT, więc pod tym względem też wypadł dobrze, no i zasłużenie wygrał Royal Rumble Match, więc głos na niego.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...