Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Pazdziernika - Glosowanie

Wrestlerem Pazdziernik powinien zostac:  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem Pazdziernik powinien zostac:

• Shawn Michaels
      6
    • Eddie Guerrero
      0
    • Murdoch i Cade
      0
    • MNM
      0
    • Bobby Lashley
      4
    • Kurt Angle
      3
    • Rhyno
      7
    • AJ Styles
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

- Kazdy oddaje 1 glos!

- Koniec ankiety przewidziany jest na 10 listopada!

- Zeby nie wywierac zadnych "naciskow" wyniki beda zakryte, i ogloszone po zakonczeniu ankiety

Nominowani:

Shawn Michaels- wygrana z Carlito, Big Showem i Kane'm, jeden z wrestlerów do wyboru do WWE Title matchu na Taboo Tuesday

Eddie Guerrero-po ponownym (choc zapewne krotkim) face turnie wygrywa wszystkie matche, ostatnio zwycieski w konfrontacjach z ortonami i kennedym

Murdoch i Cade- nie przegrali zadnej walki, wciaz Tag Team Champions

MNM-nowi championi, wygrali Tag Team Turmoil Match na SmackDown!

Bobby Lashley-niepokonany od czasu debiutu w WWE, zmiata przeciwnikow po kolei, pokonal osobno Vito i Nunzio, a potem obu w Handicap Matchu

Kurt Angle - kilka dobrych i nie przegranych walk na RAW

Rhyno - zdobycie World Title na BFG

AJ Styles - swietne walki na galach imp i PPV

Edytowane przez RazorR

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

3

• RazorR

2

• theGrimRipper

1

• Alacer

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

- Kazdy oddaje 1 glos!

- Koniec ankiety przewidziany jest na 10 września!

a przepraszam ze tak niesmialo zapytam .... mozna by bylo wyniki jeszcze w tym roku poznac ? :P

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Rhyno... szkoda ze mial pas tylko 1 dzien

- Kazdy oddaje 1 glos!

- Koniec ankiety przewidziany jest na 10 września!

a przepraszam ze tak niesmialo zapytam .... mozna by bylo wyniki jeszcze w tym roku poznac ? :P

poprawione

14412508044c725aa0e19e.gif

Mysle ze w tym miesiacu z podanych wrestlerow nie ma innego wyboru jak Rhino. Koles zaliczyl face turn na najwazniejsze gali TNA wygrywajac przy okazji 3 walki (spinowal Hardiego w Monster's ball, wygral 10 man batlle royal i pokonal Jarretta) a wczesniej na impakcie spinowal Sabu. Juz nie chodzi o to z kim wygral ale ze po prostu najbardziej wyroznil sie w TNA w tym miechu. A reszta kandydatow to poza HBK i AJ ktory jednak sie juz przejadl to zart.
Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

Kurt Freakin' Angle. Zawsze Kurt Freakin' Angle.

Wiem, wiem, znam zasady, chodzi o push i glosowanie od strony markowej, ale mam to gdzies. Mozecie usunac moj glos na mojego olimpijskiego bohatera ;)

4302049614329261d90190.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Ja z kolei zagłosuje na Lashleya..możecie mnie wyśmiać ale koleś z muskulaturą lepszą niż Lesnar walczy naprawde nieźle :)

Kurt Freakin' Angle. Zawsze Kurt Freakin' Angle.

Wiem, wiem, znam zasady, chodzi o push i glosowanie od strony markowej, ale mam to gdzies. Mozecie usunac moj glos na mojego olimpijskiego bohatera ;)

Olimpijski bohater rządzi :P Rabol jak śpiewa Michał z Ich Troje "Niejesteś sam" :lol: ja też tak głosowałem.

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

"Bobby Lashley-niepokonany od czasu debiutu w WWE, zmiata przeciwnikow po kolei, pokonal osobno Vito i Nunzio, a potem obu w Handicap Matchu "

wyczuwam nutkę ironii.

A jesli chodzi o moj glos, to znowu mam "problem" bo trudno mi oddac glos na HBK'a ktory w efekcie tego calego glosowania jobnal Cenie.

Jeszcze trudniej oddac mi glos na Eddiego kotry obecnie stal sie kompletnie nie przekonujacym gosciem, nie tak dawno okazalo sie ze jest patologicznym skurwysynem, a teraz mamy o tym zapomniec i zaatnczyc latino heat jak nam Vince zagra.

Murdoch i Cade sa niezauwazalni tak samo jak ich poprzednicy, ty dywizja jest martwa i nic jej juz nie wskrzesi, a skoro cos jest martwe to jak na to glosowac? Bobbiego nie widzialem w akcji wiec sie nie wypowiadam, ale po tym jego zabojczym sukciesie w postaci Vita i Nunzia a potem ich naraz wyczuwam winning streak. Kurt Angle zrobil dobra walke na TT i tu sie zastanowie, choc to rutyniarz, a tego nie lubie. Rhyno zdobyl tytul, ale nie zdolal go utrzymac, a AJ Styles'a nie widzialem wiec go piernicze, ale slyszalem Joeya Styles'a i chocby z sympatii do tego komentatora moglbym zaglosowac na AJ'a. Coz kogo by tu poprzec? glosuje na AJ'a ale tylko za to ze nazywa sie Styles.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Olimpijski bohater rządzi Razz Rabol jak śpiewa Michał z Ich Troje "Niejesteś sam" Laughing ja też tak głosowałem.

I tak ma byc, w koncu, ktory z kandydatow nosi na szyi zlote medale olipmijskie ? No wlasnie ;)

• Reputacja:   41

A więc tylko jednym głosem : Rhyno (Rhino) ..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Ok, moze byc Rhino (GORE !! GORE !! GORE !!)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Gdyby nie chodziło o AJ'a to jeszcze może bym się łudził, ale Styles nie należy do osób w tym biznesie, które rzucają słowa na wiatr. Poza tym z wieloma zawodnikami z AEW AJ i tak przecinał się przez lata na różnym etapie swojej kariery...
    • KPWrestling
      Trzecia pula biletów trafiła do sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 4 Data: 29.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Morioka, Iwate, Japan Arena: Iwate Prefectural Gymnasium Publiczność: 1.040 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KPWrestling
      Druga pula biletów już w sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
  • Dodaj nową pozycję...