Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Elimination Chamber 2011 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Heh. Zabookowanie do walki o pas Lawlera to był strzał w 10. W sensie cel był taki że zrobić tak aby Miz łatwo przetrzymał a widownia szalała na widok walczącego 60-latka. Żenada.

Walki w EC zapowiadają sie podobnie jak na gali MitB, MitB Ladder Matche, czyli osobne walki RAW, SD!. Jedna kadra że tak powiem "młodsza" lub "mniej doświadczona", a w drugiej WWE Superstars typu Orton, Cena, Punk itp. Na MitB o wiele lepszy pojedynek wykręciła to ekipa "mniej doświadczona". Tutaj jestem w stanie powiedzieć że Walka o pas Edge'a będzie lepsza. Ale walka o title shota o pas WWE będzie ciekawsza gdyż się dowiemy kto o co, po co i jak będzie na Wrestlemani z Title Shotem. :)

Chciałbym na gali zobaczyć jak gasnie światło i powraca The Undertaker. :PP

Gala się nawet, nawet zapowiada. :)

Podobno ma dojść jeszcze Del Rio vs Kingston, walka o pas Div i o pas US. :PP

Mr.Mateuszek - 17.11.08-09.04.10 RIP

PPWF - 11.03.2008-04.10.2010 RIP

http://chomikuj.pl/xMateuszekx

4611212574d4e8f935ade2.jpg

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

10

• -Raven-

9

• Thrawn4

9

• LMkkk

6

Top użytkownicy w tym temacie

NA Pewno dojdzie do walki kofiego z alberto ,w końcu royal rumble winner musi na PPV wygrywać, aby go dobrze sprzedać przed WM...

Jak dla mnie szykuję się walka na EC też Big show vs EZEKIEL, jakby doszło do takiej walki to bardzo ciekawie się zapowiada, ostatni slam ezekiela na wielkoludzie zrobił duże wrażenie, jak go z 2 sec. przytrzymał przed rzutem.

Może zobaczymy też tag team champions match

slater i gabriel vs santina i kozlov

Ogólnie ta gala będzie pod znakiem CORRE , nie licząc walk w klatkach

Przynajmniej mam takie przeczucie, szkoda ,że BOOKER jednak komentuje pod koniec SD miałem cichą nadzieję ,że wejdzie na ring i to on się zakwalifikuje do klatki

w całej historii wrestlingu był tylko jeden"THE GREAT ONE",nigdy już takiej osoby nie będzie

http://www.youtube.com/watch?v=Z7i_H6cELXg&feature=related -> jedna z najfajniejszych scenek z Rockiem moim zdaniem

EC zapowiada się bez szału - na wstępie walka Miza z Kingiem tylko po to, żeby Awesome przetrzymał pas do WMki, co do EC meczy - te akurat zapowiadają się ciekawie.

Arystokrata i Kingston to poza WWE Meczem najbardziej przewidywalne starcie, wiadomo, że del Rio nie może się podłożyć mistrzowi IC. Kolejna walka mająca na celu zapchanie okresu między Royal Rumble a WMką.

US Title zachowa pewnie Bryan, z kimkolwiek by nie walczył - nie ma on podbudowy do zdobycia pasa. Nikt nie jest wiarygodnym pretendentem do tytułu i nie ma >żadnego< storyline'u z pasem US. Kolejna zła zagrywka ze strony WWE.

Div i TT obejrzeć raczej nie zamierzam. Podsumowując: czekam na mecze w klatkach, poza tym wszystko wiadomo i wreszcie Welcome to WrestleMania! :twisted:

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Tak jak koledzy nade mną sądze że po EC niczego dobrego się nie spodziewajmy.

Walka o pas WWE to zwykły pretekst pod "Miz mistrzem na WM" . Coś czuje że wmiesza się w to Cole i będziemy mieć starce Cole-Lawyer na WM. :D O WHC sie nie wypowiadam bo i tak wiadome w 99% ze na WM mistrzem będzie Edge ;]

Zobaczycie, że jeszcze Lawyer wygra i będzie walczył z Cole o WWE Championship na WM :!: :!: :!: :twisted: :lol:

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Moim zdaniem o pas TT mógłby odbyć się tt triple threat mach Santino & Kozlov vs Husky &młody prefect vs Gabriel & Sleater, w której jakimś fartem Włoch z Ruskiem obroniliby pasy.

3949266784cc729f97bb26.jpg

Husky &młody prefect

No nie wiem, ile Husky będzie sprzedawał kopniaka od Ortona. A skoro zespół z the Corre jakoś ostatnio wygrał non-title match z ,,Europejczykami", to oni powinni dostać szansę o walkę o te pasy.

Zobaczycie, że jeszcze Lawyer wygra i będzie walczył z Cole o WWE Championship na WM

Ni niee, to nie WCW, gdzie wielki złoty pas był w rękach jakiś bookerów czy podrzędnych aktorsko pijaczków z Hollywoodu.

A patrząc na Elimantion chamber na RAW, to skład jest jakiś taki mało dopakowany i niedopushowany, przez co paradoksalnie może być naprawdę ciekawie. :P Najwięksi fizycznie gracze nie będą zamulać w klatce, gdyż Celtycki brutal na pewno sprawdzi się w piekielnej klatce, Jasiu siłacz im dłużej nie ma pasa, tym lepiej się go ringu ogląda. Z kolei ci mniejsi- Punk, Morrison czy Truth w 95% robią dobre walki nawet na tygodniówkach a Orton będzie niesamowicie grał image Żmii i strzelał RKO, jak zwykle. Dlatego może być w poniedziałkowej klatce bardzo emocjonująco i ciekawie, choć z takim składem Cena staje się naturalnym kandydatem na wygranie tej rzezi w metalowej konstrukcji.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Moim zdaniem zapowiada się jedna z najnudniejszych gali jakie będę miał zaszczyt zobaczyć :grin: i wcale mnie to nie cieszy ponieważ zawsze lubiłem EC jednak jak na razie wszystko wygląda tak

SD! EC

Wątpię że Edge straci swój pas i raczej nieuniknione jest Edge vs ADL na WM 27 z którego bardzo się cieszę.Może napisze jakie kto masz szanse tak dla fanu

Dolph Ziggler-dla niego daję jeszcze trochę czasu kto wie może już za 6 miesięcy to on będzie biegał z pasem?

Kane-Ex WHC to mówi samo za siebie choć w moich marzeniach snuje się walka Kane vs Undertaker na WM27 o WHC ale wtedy wygrać by musiał Kane co jest mało prawdopodobne

Wade Barrett-hmmm raczej bez szans na WHC bo pewnie na WM 27 zobaczymy Corre vs New Nexus

Drew McIntary-lubię gościa ale...co on tu robi? moim zdaniem mogli tu wsadzić Kofiego

Rey Mysterio-No ciekawe ciekawe o ile dobrze pamiętam Rey stracił pas na rzecz Kena a to było dawno temu,skoro Rey nie wygra...a no tak przypomniało mi się że Alberto wybrał WHC więc na WM pewnie stoczy walkę z Codym

RAW

Tutaj krótko

Cena Cena i jeszcze raz Cena :( średnio mi się to podoba ale raczej nieunikniona jest walka o pas WWE z Mizem

WWE Championship

Też krótko

Co to ma kur*wa być lub jak kto woli What the Fuck?

Ale z tego co się orientuję to całkiem nie dawno ekipa z Cm Nexus też pokonała obecnych mistrzów tag team.

Ale z tego co się orientuję to całkiem nie dawno ekipa z Cm Nexus też pokonała obecnych mistrzów tag team.

Było tak, ale to był non-title match. Wątpię, żeby Santino i Vladek trzymali pas dłużej, niż do WMki.

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

RR, także pisał o non-title matchu,czytaj dokładnie posty.

może na wm dojdzie do triple tag team match aby było ciekawiej, a teraz na EC obornią pas przeciwko slaterowi i gabrielowi

w całej historii wrestlingu był tylko jeden"THE GREAT ONE",nigdy już takiej osoby nie będzie

http://www.youtube.com/watch?v=Z7i_H6cELXg&feature=related -> jedna z najfajniejszych scenek z Rockiem moim zdaniem

Hm,zostało jeszcze SD! do EC,a tu mamy jak na razie tylko 3! walki.O ile usprawiedliwiałem 4 walki na RR ze względu na czas RR matchu,to tutaj jakoś nie mogę tego usprawiedliwić.Widać,że WWE nie stawia na ilość,ale na jakość.Fajnie,ale 3 walki to jednak stanoooowczo za mało.Chciałbym,żeby jeszcze doszły:

Alberto del Rio Vs Kofi Kingston Singapore cane match

Eve Vs Beth Phoenix o pas Div

Daniel Bryan z kimś o pas US

wolne miejsce w SD! EC... Czyzby Krystian? :grin:

Skoro walka Alberta z Kofim jest prawie pewna wymyśliłem swój scenariusz.Alberto wygrywa z Kofim na EC a na WM zdobywa pas, Kofi wygrywa walizkę i zaraz po walce o pas WH wykorzystuję ją na Albercie w feud gotowy.Mam jeszcze jeden scenariusz mianowicie Misterio wygrywa na EC i na WM walczy z del Rio o pas WH.