Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Elimination Chamber 2011 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Też uważam że WWE ostro leci sobie w kulki z chamskim dociagnięciem Miza z pasem do WMki. Lawler? heh Liczyłem że Miz straci pas na EC ale zmienili zasady no i lipa... :roll: Tylko z drugiej strony kogo mieli mu dać? JoMo? Wtedy byłaby to walka na jedną galę więc to nawet sensu by nie miała i John by stracił na tym. Orton vs Miz też mi sie nie widzi kolejny raz,(chociaż jakby nie patrząc Miz-Cena będzie podobne). Więc tak na prawdę nie mieli kogo mu dać. A tak Lawler jedna gala,potem wróci do komentowania jakby nigdy nic.

Fajny byłby pomysł z fatal 4 way . Jeszcze z miesiąc,dwa temu myślałem o o Orton-Cena-Miz jako ewentualoności na Wmkę a tak dochodzi Punk feudujący z Ortonem więc wszystko ładnie pasuje. No tylko niestety obawiam się że na to WWE nie pójdzie i zrobi te walki osobno. EC wiadomo kto wygra,zresztą na WMce tak samo. No i znów RAW pod rządami jednego pana :roll:

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

10

• -Raven-

9

• Thrawn4

9

• LMkkk

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dla mnie jedynym ratunkiem co-main eventu WM'ki byłby elimination 4 way: Cena vs. Miz vs. Orton vs. Punk. Zamiast robić 2 walki z których wypali tylko jedna (Punka) a druga będzie kupskiem (Miza), można by było zrobić eliminacyjną walkę całej czwórki, tym bardziej, że każdy z każdym miał tam jakieś zatargi (no może poza Punkiem i Miz'em, ale to można by było wyjaśnić chęcią przejęcia tytułu przez Punka)

Podoba mi sie ten pomysl. W sumie odbębnili by tez Orton vs Cena pod koniec tej walki. Tylko WWE raczej rzadko posuwa sie do Elimination Matchy. Poza tym, jest jeden bardzo duzy problem... obawiam sie, ze Vince nie ma jaj, zeby zrobic cos takiego. Strach przed tym, ze nie zapelni calej WMki pojedynkami "o cos", mu nie pozwoli na 4 Way. Lepiej sobie to rozbic na dwa i nie martwic sie z dwoma lukami w (przypuscmy) osmio walkowej karcie. W kazdym badz razie byloby pieknie.

Co do szerszej wypowiedzi EC, to wroce tu przed gala, bo jeszcze trzeba poczekac na inne walki i na podbudowanie emocji w tygodniowkach przed juz zapowiedzianymi. Dziwi mnie tylko fakt, ze Ziggler dostaje szanse walki o pas na SmackDown. On by tu spokojnie mogl zapelnic luke tego, ktory jobbnie Edge'owi w ostatnim PPV przed WrestleMania.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   361

-Raven- napisał/a:

Dla mnie jedynym ratunkiem co-main eventu WM'ki byłby elimination 4 way: Cena vs. Miz vs. Orton vs. Punk. Zamiast robić 2 walki z których wypali tylko jedna (Punka) a druga będzie kupskiem (Miza), można by było zrobić eliminacyjną walkę całej czwórki, tym bardziej, że każdy z każdym miał tam jakieś zatargi (no może poza Punkiem i Miz'em, ale to można by było wyjaśnić chęcią przejęcia tytułu przez Punka)

Podoba mi sie ten pomysl. W sumie odbębnili by tez Orton vs Cena pod koniec tej walki. Tylko WWE raczej rzadko posuwa sie do Elimination Matchy. Poza tym, jest jeden bardzo duzy problem... obawiam sie, ze Vince nie ma jaj, zeby zrobic cos takiego. Strach przed tym, ze nie zapelni calej WMki pojedynkami "o cos", mu nie pozwoli na 4 Way. Lepiej sobie to rozbic na dwa i nie martwic sie z dwoma lukami w (przypuscmy) osmio walkowej karcie. W kazdym badz razie byloby pieknie.

Też mi się wydaje, że to mało prawdopodobne i Vinnie będzie wolał walnąć 2 walki niż postawić na jedną konkretną. Jednak w pamięci mam tą WM'kę gdzie Trypel walczył z Showem, Rock'iem i Foley'em w eliminacyjnym starciu (kiedy to każdy wrestler miał któregoś z McMhon Family w narożniku) a że było to baaardzo dawno temu - może jest jakaś niewielka szansa, aby powtórzyć takie starcie? (próbuję się sam oszukać, chociaż wiem, że to daremne :D ).

Walka taka zniwelowała by drewniactwo Miz'a, pozwoliła Punkowi podciągnąć oponentów w ringu a na koniec mielibyśmy starcie face'owego Jaśka z face'owym Ortonem (+standardowe nasze nadzieje na heelturn Janusza :D ). Same pozytywy :wink:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

O rany

Oglądając Raw Rumble,miałem wrażenie że jednak Morrison wygra.No niestety,dostaliśmy "króla".Czy jednak nie lepszym rozwiązaniem było dać Morrisonowi wygrać,umieścić go w meczu,a Lawlera do klatki na 2 minuty żeby go odklepali?Tak by było znacznie lepiej i znośniej.Milion procent na zwycięstwo Miza

Elimination Chamber na Raw.Walka powinna być dobra jakościowo,no ale niestety też bardzo przewidywalny koniec.Milion procent na Cenę.

Mam nadzieję,że na Smacku coś podciągną,bo niestety,na razie to słabo wygląda i boję się,że ta gala od Rumbla będzie bardzo odstawać.

Walka Kinga z Mizem - żenua. Równie dobrze mogliby go zabookować z Hornim - takie same "emocje" i takie same szanse pretendenta na zdobycie pasa. [...] Dla mnie jedynym ratunkiem co-main eventu WM'ki byłby elimination 4 way: Cena vs. Miz vs. Orton vs. Punk. Zamiast robić 2 walki z których wypali tylko jedna (Punka) a druga będzie kupskiem (Miza) [...] W Elimination Chamber Edge na 100% obroni pas i ta walka będzie budziła swoją przewidywalnością takie same emocje jak 145673456 odcinek "Mody na Sukces" :roll:

Zgadzam się w 100%. Wcześniej pisałem o tym, że mogłaby być walka Cena-Orton-Miz na WM-ce ale przed chwilą obejrzałem Raw i ten feud CM Punk-Orton zdaje się być jednak pewnikiem i ta opcja odpada. Ja uważam, że robienie pojedynku Randy-CM Punk oznacza właściwie rozbijanie CM Punka na drobne... To już wolałbym, żeby doszło do rozpierduchy nowego Nexus z Corre z liderami na czele (przy czym odpadłaby wtedy - niestety - opcja walki Barretta z Takerem). Ale chciałbym się łudzić, że jednak Vince pobłogosławi pomysł Ravena. Mała szansa? Może i tak... Ale z drugiej strony wygrana przez Alberto Royal Rumble Matchu też wydawała się mało realna a jednak WWE zdecydowało się na ten ryzykowny (jak dla nich) zabieg. Skoro tutaj wyszło tak ładnie to dlaczego właściwie nie miałoby dojść do elimination 4 way? Ideałem byłby tryumf CM Punka. Ale nawet stratę pasa przez Miza na rzecz Jaśka lub Ortona odebrałbym pozytywnie. Cenię Miza za micskillsy ale na tak długi run z pasem, kolejne wygrane z RKO po prostu nie zasługuje.

No i oczywiście szkoda, że na EC będziemy mieli walki-formalności.

14453752125651e0a536c69.jpg

To wszystko jest zbyt przewidywalne, nie w stylu WWE. Nie rozgryzłem jeszcze jak to rozegrają, ale wszystko zbyt pięknie się układa, chodzi mi o walke Del Rio z Edgem na Wuemce. Kto wie, czy zwycięzca Royal Rumble nie wybierze w ostatniej chwili walki o WWE title? Kto wie, czy ta zapowiedziana walka to tylko podpucha, a tak na prawdę Edge pas straci/Christian do nich dołączy? Chyba, że chcą tak promować Wrestlemanie, że to właśnie PPV musi w tym roku ucierpieć.

To wszystko jest zbyt przewidywalne, nie w stylu WWE. Nie rozgryzłem jeszcze jak to rozegrają, ale wszystko zbyt pięknie się układa, chodzi mi o walke Del Rio z Edgem na Wuemce. Kto wie, czy zwycięzca Royal Rumble nie wybierze w ostatniej chwili walki o WWE title? Kto wie, czy ta zapowiedziana walka to tylko podpucha, a tak na prawdę Edge pas straci/Christian do nich dołączy? Chyba, że chcą tak promować Wrestlemanie, że to właśnie PPV musi w tym roku ucierpieć.

Przyszłą mi do głowy jeszcze inna opcja: del Rio straci w jakiś sposób swoje miejsce w main evencie WM-ki. Ot, jak swego czasu Mr Kennedy pozbawił się możliwości wykorzystania walizki MitB.

Jerry "The King" Lawler vs. The Miz

Przewidywalne,Miz wygrywa i idzie na WM'kę jako WWE Champion.Dziwie się,że WWE nie wystawiło jakiegoś innego zawodnika do tej walki.Przecież w WWE jest wiele gwiazd,których zamiast występu w Elimination Chamber równie dobrze mogłyby zastąpić Lawler'a.Są przecież CM Punk,Sheamus,który od dawna nie dostał pushu,czy nawet John Morrison,który od praktycznie roku na jakiś pas zasługuje.

RAW Elimination Chamber:

Cena vs. Morrison vs. R-Truth vs. Orton vs. Sheamus vs. CM Punk

Chciaż liczę na Punka,wiem że jest to niemożliwe,ponieważ superhero Johnuś pupilek Vince'a MUSI wygrać.Potem na Wrestlemani Miz przegra a Zaje-Cena trzymał będzie pas do Survivor Series. :x

"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

Miz vs Jerry "The King" Lawler: Gosh. Walka najprawdopodobniej nie dojdzie do skutku dzięki GM'owi, który okaże się Cole'em, który dostanie laptop shota od Kinga. Miejmy nadzieję. W zasadzie najważniejsze jest to, abyśmy nie dostali walki Sina vs Miz na WM'ce. Cena'e trzeba trzymać daleko od pasa, chyba że przejdzie jakąś zmiane gimmick'u. Tragedia.

Raw Ec: Niestety Cena. (Powinien Punk, ale małe szanse...)

SD! EC: Tu już lepiej. Fajnie by było, gdyby Edge stracił pas. Jego feud z AdR mnie nie kręci. Niestety nie widzę tam nikogo, kto jest lepszy od Edga do trzymania pasa. Chyba, że wskoczy Di Andertejker, lub Sting (Wkurz Vince'a proszę cie, Steve)

Miz vs Jerry "The King" Lawler: Gosh. Walka najprawdopodobniej nie dojdzie do skutku dzięki GM'owi, który okaże się Cole'em, który dostanie laptop shota od Kinga. Miejmy nadzieję. W zasadzie najważniejsze jest to, abyśmy nie dostali walki Sina vs Miz na WM'ce. Cena'e trzeba trzymać daleko od pasa, chyba że przejdzie jakąś zmiane gimmick'u. Tragedia.

Właśnie przepychają Miza z ppv z ppv z pasem by mógł go stracić na WM'ce na rzecz Janusz , który zostanie 10x Chempem federacji(8x WWE i 2x WHC).

Przyszłą mi do głowy jeszcze inna opcja: del Rio straci w jakiś sposób swoje miejsce w main evencie WM-ki. Ot, jak swego czasu Mr Kennedy pozbawił się możliwości wykorzystania walizki MitB.

Mam nadzieje , że jeśli by miał stracić swojego title shota na WM'ke to tylko na rzecz Christiana.Ucieszył bym się oczywiście jeśli by był Triple Threat , Lader metch o WHC Alberto de Rio vs Christian vs Edge

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Reputacja:   361

Kennedy stracił wtedy walizeczkę MITB tylko dla tego, że wyłapał kontuzję. Gdyby nie to - pewnie miałby już dzisiaj na koncie pas HW w WWE. Jeżeli w przypadku Del Rio nie przydarzy się nic równie pechowego, to nie ma bata żeby nie wystąpił w walce o tytuł na WrestleManii (inna sprawa, że standardowo zawsze mogą im kogoś wrzucić do triple threat'a).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Właśnie przepychają Miza z ppv z ppv z pasem by mógł go stracić na WM'ce na rzecz Janusz , który zostanie 10x Chempem federacji(8x WWE i 2x WHC).

Niby tak, ale Vince nie jest (az) tak glupi, zeby psuc ME PPV! Rozumiem cipkoheeli. Rozumiem Cene terminatora. Moge wiele zrozumiec, ale tego nie przeboleje!

Sory za brak polskich znakow, ale nie mam ich na tym systemie.

[ Dodano: 2011-02-02, 19:05 ]

Niby tak, ale Vince nie jest (az) tak glupi, zeby psuc ME PPV! Rozumiem cipkoheeli. Rozumiem Cene terminatora. Moge wiele zrozumiec, ale tego nie przeboleje!

Sory za brak polskich znakow, ale nie mam ich na tym systemie.

The Miz vs The King

Zwycięzca The..........Miz zapewne po interwencji swojego Psa Alexa. Odwrocenie uwagi bach pasem i po meczu

Eliminaion Chamber

Trudno wylosowac poniewaz jest kilku ktorzy moga go zdobyc pewnie bedzie to Cena

chociarz ja byl bym ucieszony ze zwyciestwa Johna Morison :-) :)

WWF = Wrestling Was Fun.

WWE= Worst Wrestling Ever.

14412284634dceda93a5870.jpg

A moze wlasnie WWE szykuje jakas niespodzianke na EC? Od jakiegos czasu nic niespodziewanego sie nie wydarzylo, a WWE mimo wszystko raz na jakis czas czyms zaskoczy. Takze moze Cena wcale nie wygra. Bo pojedynek Cena vs. Miz na WM jakos za bardzo mi sie nie widzi. Miz strasznie muli w ringu, a Cena raczej nic z niego nie wyciagnie.

Z drugiej strony po co robic walke Miz vs. Lawler. Takie niespodzianki mozna sobie wstawiac na RAW, ale nie na ppv. Juz widze jak spada ilosc wykupien gali.

Imo to wszystko jest podbudowa do powrotu Rossa na RAW, Cole zainterweniuje na EC i mamy gotową jakąś głupią walkę Cole vs Lawler ze stypulacją...

No właśnie :)

1195284124b4f75e5f366c.jpg