Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Elimination Chamber 2011 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/3b/Elimination_Chamber_%282011%29.jpg

20 luty 2011

Oakland, California

KARTA

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/16935652

The Miz © vs. Jerry Lawler

Singles match for the WWE Championship

- - - - - - - - - - - - - - -

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/16936680

John Cena vs. John Morrison vs. R-Truth vs. Randy Orton vs. Sheamus vs. CM Punk

Raw Elimination Chamber match, where the winner will face the WWE Champion at WrestleMania XXVII

- - - - - - - - - - - - - - -

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/16967182

Edge © vs. Dolph Ziggler vs. Drew McIntyre vs. Rey Mysterio vs. Kane vs. Wade Barrett

Elimination Chamber match for the World Heavyweight Championship

Edytowane przez Hawok

13278434144c9884d9bd794.jpg

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

10

• -Raven-

9

• Thrawn4

9

• LMkkk

6

Top użytkownicy w tym temacie

Narazie słabo ppod względem "ciekawosci" spotkan. Bo tak Cena wygra eliminastion, a Miz na 100% Kinga.

Ciekawi mnie drugi elimination ze SD. Pewnie zrobia go z udziałem Edga, moze stracic pas i na Wrestlemani zobaczymy Alberto z kims innym, boje sie ze z Reyem... wiec dobrze by bylo jakby Edge obronil pas, bo na WMce oczywiscie nie zrobia matchu heel vs heel.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Powinni na PPV bookować Miza z osobami, które mogą go podciągnąć w ringu a nie odwrotnie. Dlatego też wepchnięcie tam Kinga można traktować jedynie jako chamska próba dociągnięcia Mizanina z pasem do Wrestlemanii. Wyniki obu walk są jak na razie całkowicie przewidywalne.

Na razie gala słabo się przedstawia :( Miz zawalczy na WM, mmmm... tylko z kim ? Najprawdopodobniej będzie to Cena, chociaż może być jeszcze jedna możliwość, bo mimo to że dostał szanse o pas i jak pamiętamy tylko na chwile, oczywiście chodzi o Johna Morrisona, chociaż raczej nie ma szans na to by dwóch zawodników którzy nie mają dotyczenia możliwości walki w ME :( Chociaż ciekawe by to było ;)

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

• Reputacja:   1

Krótko ode mnie...

1. WWE Championship Match

The Miz © vs Jerry "The King" Lawler

Zaskakujący przeciwnik dla Miza i jednocześnie ogromny niedosyt... Czy naprawdę na RAW nie ma gwiazdy godnej walki z Mizem o pas, tylko muszą promować podstarzałego komentatora z brzuszkiem który już raczej ciekawego pojedynku nie zrobi a lata świetności w ringu ma już za sobą? Ta walka to raczej podbudowa pod ewentualny feud Lawler vs Cole w której ten drugi pomoże w jakiś sposób zatrzymać tytuł Mizowi... Czy wmiesza się w to jakoś JR? Szczerze mówiąc mam już dosyć Cole'a i powrót do starego tandemu King- JR na stoliku komentatorskim byłby czymś wspaniałym... Mam nadzieję że do tego to zmierza...

2. RAW Elimination Chamber Match

Mam nadzieję tutaj na wygraną Punka który jak nikt zasługuje tutaj na pas ale to raczej tylko marzenia. Wiadomo wygra Jasiu ,dzieci będą szczęśliwe a po WrestleManii kolejne pół roku kręcenia pasa WWE...

Kicha. Więc Miz utrzyma tytuł (co jest i tak lepszym rozwiązaniem niż gdyby przejąć miał go Jerry, od którego starszy jest jedynie węgiel i dinozaury) i spotka się z kimś z dwójki John Cena (najbardziej prawdopodobne) lub Randy Orton (dużo mniej prawdopodobne ze względu na wieści o jego walce z Punkiem i fakt, że jego feud z Mizem się już przejadł). Uważam, że starcie RKO-Jasiek byłoby dobrym rozwiązaniem - nawet jeżeli obaj są jedynie solidni na ringu to starcie takie wyzwoliłoby przynajmniej emocje... Mimo wszystko wydaje mi się, że jednak bookerzy ułożą wszystko tak, że będzie walka Miz-Jasiek-Orton. Ale nawet w tym przypadku będzie to gorsze rozwiązanie niż walka Jasiek-Orton...

14453752125651e0a536c69.jpg

• Reputacja:   1

Moje pierwsze wrażenie

Hmm.. krótko to mogę ująć to że jedna z walk już widzę że będzie NUDNA . A ta walka to Miz vs Lawler :P Miz słabe ma ring skille i ta walka z już dziadkiem (nie uniżam King'owi tylko okreslam jego wiek) to ta totalna klapa co oni mogą pokazać w tej walce ??? :roll:

Druga natomiast potwierdzona walka jest strasznie przewidywalna do 100 % z zwycięzcom. Mimo już wiedząc jaki będzie zwycięzca myśle że walka będzie cbardzo ciekawa , a zwłaszcza Morrisson :D

Ja bym wcale tak nie narzekał na kartę, bo jeszcze może się wiele zmienić. Tylko dziwna jest tu trochę sytuacja: z jednej strony istnieje szansa, że w jakiś sposób Jerry Lawler nie dostanie swojej szansy na Elimination Chamber, ale nie widzimy tutaj nikogo, kto mógłby wskoczyć w jego miejsce. Skład walki o title shota jest bardzo mocny, rzekłbym, że jest to najlepsze, co RAW mogło przedstawić (no chyba, że wywaliliby R-Trutha, który ostatnio częściej jobbuje, a w jego miejsce wskoczyłby nieoczekiwanie The Game, wtedy byłoby cudnie). Z wrestlingowego punktu widzenia, jeśli skład walki o pas WWE się utrzyma, to będzie krucho. Rozumiem, że WWE lubi wynagradzać tych, co są lojalnymi pracownikami, ale Lawler miał już kilka swoich momentów na RAW (wygrana w teamie z Ortonem nad AR/Miz) i powinno mu to wystarczyć. Reasumując - nie ma chyba sensu psioczyć już na tę galę, bo jeszcze może się sporo zmienić, aczkolwiek nie mam pomysłu, kto mógłby wskoczyć ewentualnie za Lawlera.

Podsumowując: Na Elimination Chamber czeka nas walka Jerry'ego "The Kinga" Lawler'a z Mizem. Król sam wypowiada się, że nie przepuści takiej okazji, bo uważa, że jest w stanie go pokonać. Zgodzę się, że jest mało prawdopodobne, aby Miz stracił tytuł, jednak może być również tak, że Jerry zyska pas na Elimination Chamber, żeby na następnym odcinku RAW, będąc nieprzygotowanym do walki, stracić go w walce rewanżowej. I myślę, że w tym kierunku pójdzie Creative Team, bo nikt raczej takiego obrotu spraw się nie spodziewa.

Wydaje mi się, że John Cena wygra walkę w Elimination Chamber Match'u. R-Truth stoi na straconej pozycji, podobnie John Morrison, który był pushowany przez Creative Team, a widać, że Ci nie mają już na niego pomysłu. Randy Orton dopiero co rozpoczął feud z CM Punkiem, więc oni raczej nie będą zwycięzcami. Shaemus z kolei nie ma nic do czynienia z Mizem i raczej ciężko spodziewać się, żeby storywriterzy na szybko zafundowali nam feud pomiędzy nimi, tak więc czekam na kontynuację jego feudu z Triple H'em.

Zgodzę się, że jest mało prawdopodobne, aby Miz stracił tytuł, jednak może być również tak, że Jerry zyska pas na Elimination Chamber, żeby na następnym odcinku RAW, będąc nieprzygotowanym do walki, stracić go w walce rewanżowej. I myślę, że w tym kierunku pójdzie Creative Team, bo nikt raczej takiego obrotu spraw się nie spodziewa.

To by było najgłupsze rozwiązanie , nie po to na siłę przepychają Miz z ppv do ppv jako mistrza by miał stracić pas na rzecz jakiegoś dziadka dając mu walkę z kingiem jasne jest to , że Miz tytuł utrzyma do WM'ki , a i strata tytuł w takim pojedynku zeszmaciła by nie tylko Miza(on i tak jest szmacony jak mało kto) ale i Ortona , który nie mógł pasa Mizowi odebrać a zrobił to jakiś dziadek :)

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

właśnie nie ma opcji aby miz przegrał z dziadem.

Bez sensu ta karta ze strony RAW, już lepiej jakby CENA WALCZYŁ z mizem o pas a do EC wskoczył zamiast niego może ktos z nexusa,może ktoś z SD który by się tam nie załapał, a może HHH , ale nie taka bez sensu walka o pas i co dziadek będzie miza ciągle bił pięścią swoja, prawie wygra aż mu pomoże ALEX, lub COLE i wtedy miz przez odwrócenie uwagi WYGRA tak?

TAAAK

a co do EC to na 100% CENA, chyba ,że feud ortona z N się skończy szybko i znów oni wróca do ceny wtedy Orton wygra, ale chyba nie dadza 3 walki na PPV orton vs MIZ w ciagu 5 miesięcy. Więc liczymy na wygraną CENY , szkoda ,ze nie można obstawiać w bookach WWE bylibyśmy milionerami 8)

Czekam na prawdziwy ME tej gali ze strony SMACKDOWN!

z showem,barretem,christianem,edgem,ziglerem,kanem

:x

Ogólnie wwe strzela sobie w kolano taką kartą przed samą WM

w całej historii wrestlingu był tylko jeden"THE GREAT ONE",nigdy już takiej osoby nie będzie

http://www.youtube.com/watch?v=Z7i_H6cELXg&feature=related -> jedna z najfajniejszych scenek z Rockiem moim zdaniem

właśnie nie ma opcji aby miz przegrał z dziadem.

Bez sensu ta karta ze strony RAW, już lepiej jakby CENA WALCZYŁ z mizem o pas a do EC wskoczył zamiast niego może ktos z nexusa,może ktoś z SD który by się tam nie załapał, a może HHH , ale nie taka bez sensu walka o pas i co dziadek będzie miza ciągle bił pięścią swoja, prawie wygra aż mu pomoże ALEX, lub COLE i wtedy miz przez odwrócenie uwagi WYGRA tak?

TAAAK

Już lepiej jak by Alberto "wybrał" , że walczy z Edge'm o pas WHC po EC i wtedy mieli byśmy dwa ECM o pasy , miejsce R-turth zajął by Miz. Jasiek wygrywa pas i mamy Miz vs Cena o WWE title , ale nie..oni muszą dociągnąć Miza z pasem do WM'ki.

Rozpisałem się o EC w moim "fantasy bookingu" WMki, a napiszę tylko tyle że najprawdopodobniej Jerzy zostanie przed walką napadnięty przez Michałka Cole'a i mamy meczyk na WMce...

1822912563511427a3754ee.jpg

Rozpisałem się o EC w moim "fantasy bookingu" WMki, a napiszę tylko tyle że najprawdopodobniej Jerzy zostanie przed walką napadnięty przez Michałka Cole'a i mamy meczyk na WMce...

To było by raczej dziwne , prędzej przeszkodzi w zdobyciu pasa....

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Walka Kinga z Mizem - żenua. Równie dobrze mogliby go zabookować z Hornim - takie same "emocje" i takie same szanse pretendenta na zdobycie pasa. Wkurwia mnie, że taki przeciętniak jak Miz będzie bronił tytułu w co-main evencie WM'ki i dla mnie ta walka (jeżeli będzie to Mike vs. Jasiek) jest z góry skazana na porażkę, bo Cenaminator podciągnie tak Miza jak Orton, czyli wcale.

Dla mnie jedynym ratunkiem co-main eventu WM'ki byłby elimination 4 way: Cena vs. Miz vs. Orton vs. Punk. Zamiast robić 2 walki z których wypali tylko jedna (Punka) a druga będzie kupskiem (Miza), można by było zrobić eliminacyjną walkę całej czwórki, tym bardziej, że każdy z każdym miał tam jakieś zatargi (no może poza Punkiem i Miz'em, ale to można by było wyjaśnić chęcią przejęcia tytułu przez Punka). Jeżeli jeszcze Miz zostałby wyeliminowany jako pierwszy, to mielibyśmy później szanse na całkiem zajebisty pojedynek...

W Elimination Chamber Edge na 100% obroni pas i ta walka będzie budziła swoją przewidywalnością takie same emocje jak 145673456 odcinek "Mody na Sukces" :roll:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg