Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Flair kontuzjowany, Przełomowy Storyline? Nowe Knockouts, De

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ric Flair nie pojawił się na ostatnich nagraniach iMPACT! ze względu na kontuzję ramienia jaką odniósł w walce z Dougiem Williamsem w sobotnią noc na ostatnim house show europejskiego touru.

Jak napisał na swoim blogu Randy Ricci, byly producent TNA, wśród osób związanych z takimi osobami jak Russo, Bischoff i Di...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-flair-kontuzjowany-przelomowy-storyline-nowe.html
https://forum.wrestling.pl/topic/23762-flair-kontuzjowany-prze%C5%82omowy-storyline-nowe-knockouts-de/

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ceglak

2

• SixKiller

1

• N!KO

1

• nasjazz

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Lubię te uszczypliwości pod adresem TNA - mam na myśli wypowiedź Nasha czy pamiętne słowa Jericho, że nie miałby u Bischoffa szans, bo nie dobił jeszcze 50-tki ;). To na pewno lepszy sposób krytyki niż jeżdżenie po TNA za to, że niby zwolniło Awesome Kong, kiedy w następnym newspacku okaże się, że Kong sama poprosiła o zwolnienie.

Z tematów ważniejszych: można by pomyśleć, że chodzi o coś więcej niż tylko powrót MEM, skoro oficjele TNA wypowiadają się w takim tonie. Przypomnijmy sobie jednak, ile było spekulacji przed 10.10.10 - wtedy też miała się rozpocząć rewolucja, a okazało się, że chodziło tylko o Hogana i Bischoffa. Nie spodziewam się więc żadnej niespodzianki ze strony TNA, ani tym bardziej żadnej rewolucji. W tej chwili niespodzianką byłby np. ostateczny powrót Nasha, który po Royal Rumble wszyscy wykluczyli. Nie chcę wdawać się w polemikę, co Big Sexy myśli o TNA. Nie chcę też rozważać, czy WWE nie zabezpieczyło się na taką ewentualność jakimś zapisem w kontrakcie. Stwierdzam jedynie fakt, że to byłoby zaskoczenie, bo nikt się tego nie spodziewa. Wpis Ricciego podgrzewa jednak atmosferę przed kolejnym iMPACT!, bo każdy ma nadzieję, że w czwartek wydarzy się coś ciekawego ;).

Pomysł przekształcenia Destination X w PPV X-Division był już rozważany w przeszłości i jeśli TNA ostatecznie zdecydowało się na ten krok, to wypada się tylko cieszyć.

Patrząc na foto potencjalnie nowej Knockouts zostałem zauroczony. Zauroczenie trwało do momentu znalezienia innych fotek. :P

Co do drugiego "They" zawiodłem się tak bardzo na pierwszym (czekając na Goldberga :P), że build up pod drugie nie robi na mnie żadnego wrażenia.

• Urządzenie:  Windows

Patrząc na foto potencjalnie nowej Knockouts zostałem zauroczony. Zauroczenie trwało do momentu znalezienia innych fotek.

Nas... chodzi Ci o ta Divine Fly? Ja jak zobaczylem jej zdjeciej, ktore wrzucil Vercyn, to tez zrobila na mnie pozytywne wrazenie, ale po Twoim poscie wszedlem na google i okazalo sie, ze tylko na zdjeciach robionych przez TNA wyszla dobrze :???:

Całe rozstanie Kevina Nasha z TNA odbyło się w bardzo brzydkim stylu. Czytałem ten wywiad z wwe.com. To co powiedział Nash o nieludziach z TNA, było żartem i nie do końca wiadomo czy akurat ich miał na myśli, ale na pewno coś w tym jest. Szczególnie, że mogą powstawać takie interpretacje. Najgorsze jest jednak to, jak załatwił Dixie Carter. Zgodził się słownie na podpisanie kontraktu, a następnie pojawił się na Royal Rumble. Carter, o zmianie decyzji, dowiedziała się tak jak wszyscy czyli z internetu. Nash pokazał tu całkowity brak, nie tyle profesjonalzimu, co szacunku. Nie chciałbym go więcej widzieć w TNA. Gdyby się tam jednak pojawił, odbiorę to jako akt desperacji ze strony zarządu Total Non-Stop Action.

Dla porównania, Booker T powiedział Dixie wprost, że idzie do WWE, przez co zachował się bardzo porządnie.

Wracając jeszcze do Nasha, to kartą przetargową na pewno były pieniądze. Wiadome jest, że Vince jest w stanie sypnąć więcej niż Dixie, a Kevin lubi dostawać dużo "zielonych".

wszystkie inf o zabieraniu emerytów przez WWE odbieram bardzo dobrze. Nie oszukumy się, Scotty Steiner poza okazjonalnym frankensteinerem i dość zabawnymi heelowskimi(robiącymi czasem głupka z niego) zagrywkami na mikrofonie nic sobą już nie prezentuje, także mam nadzieję że ten powrót też nie będzie zbyt długi bo magia się może szybko skończyć. Wykorzystałbym go do granic możliwości przez najbliższy miesiąc i elo Panie Rechsteiner.