Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

hadaszyszek's compilations

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czy ten początek z planszą kolorów był naprawdę potrzebny? Czy to tylko przez wstęp do 'wrestlera miesiąca'? Bo to akurat wyszło naprawdę średnio. Dodatkowo filmik zacząłeś od mocno dynamicznych klipów a potem gdy muzyka przyspieszyła postawiłeś na trochę dłuższe cięcia - na mój gust to błąd. Poza tym dobrze, że już nie atakujesz z masą zbędnych efektów :)
  • 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• hadaszyszek

17

• mieciubur

5

• xero

4

• Vercyn

3

Top użytkownicy w tym temacie

http://www.youtube.com/watch?v=b7ykG92yaF4

Nowy filmik, o wrestler...ACH października. :)

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

• Reputacja:   1

Czyli wygrali ci których nie chciałeś, aby wygrali :P Powiem, że filmik bardzo mi się spodobał z tego względu, że strasznie mało materiałów tej dwójki razem jest, a mimo to dałeś radę i wyszło ci to bardzo ładnie, dobrze. Również podkład muzyczny mnie zaciekawił i mam pytanie co to za pierwsza nutka w tle leci?? Pomysł z interwencją na HIAC strasznie mi się spodobał.

Czyli wygrali ci których nie chciałeś, aby wygrali

Na Cody'ego zrodził mi się w głowie w krótkim czasie dość fajny pomysł na zrobienie filmiku i nie ukrywam, że miałem nadzieję, że to on wygra. Stało się inaczej, ale cóż... mówi się trudno. Może jak Rhodes obije w tym miesiącu Bookera i z braku laku nikt inny się niczym specjalnym nie wyróżni, to będzie mi dane coś o nim zrobić :D .

Powiem, że filmik bardzo mi się spodobał z tego względu, że strasznie mało materiałów tej dwójki razem jest, a mimo to dałeś radę i wyszło ci to bardzo ładnie, dobrze.

Tak, muszę przyznać, że borykałem się z tym problemem (Vercyn musiał czytać moje żale na gadu :twisted: ). Stąd też m.in. niektóre klipy są odrobinę starsze (Miz z pasem). Koniec końców jakoś udało się to zmontować.

Również podkład muzyczny mnie zaciekawił i mam pytanie co to za pierwsza nutka w tle leci??

Pierwsza piosenka to Jesper Kyd - Masyaf In Danger (soundtrack z Assassins Creeda jedynki :wink: ). Druga - Five Finger Death Punch - Walk Away.

Nie muszę mówić, że mile widziane są komentarze? :)

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

Filmik mi się podobał średnio. Nie jest zły, ale też nie jest dobry. Taki po prostu 5.5/10, a to najpewniej dlatego, że miałeś tak mało materiału. Do czasu drugiej nuty, wszystko było w porządku, ale później widać było, że montowanie tego w jedną całość dawało ci w kość. Pierwszy kawałek fajnie dobrany, zmontowany i po prostu pasuję, ten drugi już tak średnio. Zwykła piosenka pod podkład. Tak więc, jest to najgorsza twoja praca, oczywiście chodzi o te nowsze, i skończyła się passa zajebistości ;) Mam nadzieję, że zrobisz jakąś pracę, nie związaną z nagrodą Wrestlera Miesiąca ;) Edytowane przez mieciubur

3644074924fa3e310b8a76.jpg

• Urządzenie:  Linux

Ja mam tylko jedno "ale", ale w sumie N!KO powinien się czuć urażony, ponieważ nie ma jego ulubionego tauntu Awesome Truth.

Mam nadzieję, że zrobisz jakąś pracę, nie związaną z nagrodą Wrestlera Miesiąca

Wedle rozkazu:

http://www.youtube.com/watch?v=FwjzrxvY-gE

Powiem szczerze, że wkurwiłem się troszkę dość przeciętnym (albo przynajmniej mnie nie za bardzo satysfakcjonującym) poziomem kompilacji i tej o Henrym, i tej o Awesome Truth... więc zrobiłem coś dłuższego, według własnego pomysłu. Jak się podoba? :)

No to tak, muzyka zajebiście pasuje do powolnego obrazu(wydawało mi się, czy go spowolniłeś?), w ogóle zajebista piosenka, właśnie zasysam ;) Podoba mi się też(chyba to było zamierzone ;) ), że jak muzyka przyśpiesza, to na filmiku jest wściekły Viper, a nie szczerzący się apex predator, bo to by zajebiście nie pasowało.Montaż jak zwykle dobry, wszystko się klei w jedną całość i do siebie pasuję. Praca dobra, ale dupy nie urywa. Praca która nie ma, żadnego przesłania i genialnego montażu połączonego ze świetnym pomysłem(jak w intrze do Raportu miesiąca, albo w pracy z Punkiem - Crawling). 7/10 ;)

Powiem szczerze, że wkurwiłem się troszkę dość przeciętnym (albo przynajmniej mnie nie za bardzo satysfakcjonującym) poziomem kompilacji i tej o Henrym, i tej o Awesome Truth... więc zrobiłem coś dłuższego, według własnego pomysłu. Jak się podoba?

Nie ma co się wkurwiać, bo praca z Henrym jest niezła, a na tą z AwesomeTruth, to fakt, dobra nie jest, ale zawsze można profesjonalnie zwalić na brak materiału :twisted:

Ps. Sorki, że moje komentarze takie niemrawe, ale ja się na tym po prostu nie znam.

No to tak, muzyka zajebiście pasuje do powolnego obrazu(wydawało mi się, czy go spowolniłeś?)

No cóż, generalnie w każdej pracy raz trzeba przyspieszyć, a raz spowolnić obraz. Ale przyznam, że tutaj akurat rzeczywiście trochę więcej się z tym bawiłem.

Podoba mi się też(chyba to było zamierzone ), że jak muzyka przyśpiesza, to na filmiku jest wściekły Viper, a nie szczerzący się apex predator, bo to by zajebiście nie pasowało.

Tak, było zamierzone :wink: .

Montaż jak zwykle dobry, wszystko się klei w jedną całość i do siebie pasuję. Praca dobra, ale dupy nie urywa. Praca która nie ma, żadnego przesłania i genialnego montażu połączonego ze świetnym pomysłem(jak w intrze do Raportu miesiąca, albo w pracy z Punkiem - Crawling). 7/10

Nie wiem o co chodzi z tym przesłaniem zbytnio, ale ok :D . Wiem, że ciężko będzie mi powtórzyć Crawling, intro do RM albo Hey Superstars (w moim osobistym rankingu moje trzy najlepsze prace do tej pory), ale staram się :) . Zauważyłem tylko, że o wiele lepiej wychodzą mi rzeczy, które najpierw gdzieś w głowie sobie planuję jakiś tydzień wcześniej niż niestety prace robione "na zamówienie" i to jeszcze najlepiej w określonym terminie. I to pomimo tego, że zarówno przy jednych jak i drugich spędzam przy tworzeniu mniej-więcej tyle samo czasu. Nie ukrywam, że prace o Wrestlerach Miesiąca były do tej pory troszkę wymuszone. Ale tutaj akurat naszła mnie wena i chęć "pobawienia się".

Nie ma co się wkurwiać, bo praca z Henrym jest niezła, a na tą z AwesomeTruth, to fakt, dobra nie jest, ale zawsze można profesjonalnie zwalić na brak materiału

:) Btw. byłem dość mocno zaskoczony faktem, że Marek tak dobrze się przyjął, bo na początku jak zobaczyłem końcowy efekt... to nie byłem zadowolony. I dalej tak po prawdzie nie jestem. Chuj tam, może się nie znam :twisted: .

Ps. Sorki, że moje komentarze takie niemrawe, ale ja się na tym po prostu nie znam.

Nie masz za co przepraszać, tak naprawdę mało ludzi zajmuje się montowaniem jakichś filmików (wszyscy siedzą w grafice, której ja z kolei nie ogarniam :D ). Ważne, że w ogóle komentujesz i że ci się chce.

I teraz taki apel. Ludzie, zachęcam do napisania CZEGOKOLWIEK (okazja do nabicia sobie paru postów? :twisted: ) na temat moich prac. Jeżeli Wam się podoba - zostaw choćby proste "Rób dalej!", bo to już w jakiś sposób motywuje. Chcę wiedzieć po prostu, że ktoś to ogląda i że nie robię tego tylko dla siebie... i ew. dla Mietka :lol: . Wasze opinie nie muszą być przecież jakieś super-profesjonalne, ważne by były. To tak jak z AM, Vittitude, RM albo Bogami Wrestlingu :wink: .

mieciubur napisał/a:

Montaż jak zwykle dobry, wszystko się klei w jedną całość i do siebie pasuję. Praca dobra, ale dupy nie urywa. Praca która nie ma, żadnego przesłania i genialnego montażu połączonego ze świetnym pomysłem(jak w intrze do Raportu miesiąca, albo w pracy z Punkiem - Crawling). 7/10

Nie wiem o co chodzi z tym przesłaniem zbytnio, ale ok .

Źle to ująłem.... Brakowało mi słowa, chodzi mi o ten polot, pomysł, i .... kurde nareszcie przypomniałem sobie słowo, klimat! Crawling, intro, albo Hey Superstar są tak klimatyczne, że nawet gdybyś kompletnie zj*bał montaż to praca i tak by była dobra ;)

mieciubur napisał/a:

Nie masz za co przepraszać, tak naprawdę mało ludzi zajmuje się montowaniem jakichś filmików (wszyscy siedzą w grafice, której ja z kolei nie ogarniam ). Ważne, że w ogóle komentujesz i że ci się chce.

I teraz taki apel. Ludzie, zachęcam do napisania CZEGOKOLWIEK (okazja do nabicia sobie paru postów? ) na temat moich prac. Jeżeli Wam się podoba - zostaw choćby proste "Rób dalej!", bo to już w jakiś sposób motywuje. Chcę wiedzieć po prostu, że ktoś to ogląda i że nie robię tego tylko dla siebie... i ew. dla Mietka . Wasze opinie nie muszą być przecież jakieś super-profesjonalne, ważne by były. To tak jak z AM, Vittitude, RM albo Bogami Wrestlingu .

Właśnie zaobserwowałem to, że na Atti ciężko o komentarze. AM, TWV, RM, Backyard, albo nawet właśnie wspomniane grafix zone. Zwykle komentują to te same osoby(np. grafix zone- Janum i Filpoo666, Backyard- Natan), a reszta od czasu do czasu coś skrobnie. Kiepskie jest to, że widać, że dużo ludzi tu zagląda, a komentarza nie zostawi. Ja komentuje to co obejrzałem/odsłuchałem(o ile oczywiście sytuacja pozwala, ostatnio często net mi nawala....), i nakłaniam do tego samego ;) Pozdrawiam!

P.S. A i jeszcze jedno. Życzę wytrwałości :D

Nie myślałeś kiedyś by spróbować coś innego i zrobić jakiś filmik prezentujący jakieś wydarzenia/feud? Nie koniecznie jakieś music video ale coś w stylu buildupów WWE na PPV. To byłoby coś ciekawego i mało osób tutaj (w sumie nikt) się tego nie podjął.
  • 1 rok później...

Dobra, minęła kupa czasu, ale postanowiłem odgrzebać ten temat. Od momentu wrzucenia mojej ostatniej pracy z Ortonem zrobiłem kilka nowych, więc chciałem je tutaj zaprezentować.

Vercyn jakiś rok temu bawił się w diary zatytułowane Ring of War i poprosił mnie o zrobienie krótkiego intra do niego. Oto one.

Dwie wersje nowego intra do Raportu Miesiąca, zrobione z okazji pierwszych urodzin tego, jak się niedawno okazało, "martwego" już podcastu (którego jednak idea będzie kontynuowana na żywo pod banderą AM). Być może ktoś jeszcze nie widział, tym bardziej, że właśnie jakoś od sierpnia 2012 (kiedy kanał AttitudePL dostał "ostrzeżenie" odnośnie praw autorskich na YouTube) Raporty Miesiąca nie ukazywały się na YT, a podcast w większości przypadków mozna było odsłuchać tylko na portalu w wersji mp3 (tak więc i intra nie można było zobaczyć). Oficjalną wersją stała się ta druga, ale pierwszą również zachowałem. Obie różnią się jedynie "umiejscowieniem" akcji tak naprawdę, ale w ramach ciekawostki wrzucam i tę, i tę.

Niedawno wrzucone promo #RevolutionIsComing zapowiadające 'fuzję' (tudzież "wchłonięcie" RM przez AM, jak zwał tak zwał) dwóch sztandarowych podcastów Attitude.

No i coś, dla czego w ogóle piszę tę wiadomość, czyli pełnoprawna kompilacja, która trwa więcej niż minutę :twisted: . Co prawda nie o wrestlingu, a o Manchesterze United, ale chyba nikt się nie obrazi jak ją tu wrzucę. Parę dni temu naszła mnie wena na zrobienie czegoś takiego.

http://www.youtube.com/watch?v=7u0b8js7sUU

Nie obrażę się oczywiście jak ktoś skomentuje tę powyższą, bądź jakąkolwiek inną moją pracę. Nie trzeba się na tym znać, jestem ciekaw po prostu zdania ludzi na temat tych filmików - tyle. Pozdrawiam :) .