Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

hadaszyszek's compilations

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Cóż, skasowali mi konto na YouTube ze względu na prawa autorskie, ale na szczęście filmiki zapisywałem sobie na dysku więc założyłem nowe i jeżeli ktoś chciałby obejrzeć te, które dotychczas zrobiłem to proszę:

Randy Orton MV - Hey Superstar

http://www.youtube.com/watch?v=nMklgQH4XKY

CM Punk MV - Smile/Walk Away From The Sun

Randy Orton MV - Tattooed Attitude

Shawn Michaels MV - My Way

http://www.youtube.com/watch?v=D5wUFuraMYk

Dimitar Berbatov - Chances

http://www.youtube.com/watch?v=f0kg_wnunK4

Randy Orton MV - Seasons

http://www.youtube.com/watch?v=q-CED7ivqZE

Man Utd - Living in a dream

http://www.youtube.com/watch?v=CG1e6h6okvk

Randy Orton MV - From The Inside

http://www.youtube.com/watch?v=N96sdRE6MxU

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• hadaszyszek

17

• mieciubur

5

• xero

4

• Vercyn

3

Top użytkownicy w tym temacie

W końcu się zdobyłem i stworzyłem, po dłuższej przerwie, kolejny filmik. Tym razem o JoMo.

Podkład to Sick Puppies - War. Nie muszę chyba mówić, że bardzo mile widziane są komentarze? :)

Ah, bym zapomniał. Zrobiłem również intro (i outro, ale tego drugiego nie ma sensu tutaj pokazywać) do Raportu Miesiąca. Wydaje mi się, że kto chciał to je zobaczył, ale mimo wszystko zamieszczę to jeszcze tutaj.

Przeżywam ostatnio mały kryzys twórczy. Bardzo przydałyby mi się oczywiście jakieś rady (co wg Was należałoby poprawić i zmienić?), ale również pomysły. O kim następna praca? No i z jakim podkładem (fajnie by było, jakby ktoś polecił parę kawałków, najlepiej rockowych)?

Z góry dzięki za jakieś sugestie. Co prawda nie obiecuję tym samym systematyczności, ani tego, że uda mi się wcielić cokolwiek w życie, ale nigdy takie porady przecież nie zaszkodzą. Pozdrawiam ;) .

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

• 2 tygodnie później...

Zajebiste te filmiki, zwłaszcza te intro (i outro) miażdży, strasznie mi się to podoba, zwłaszcza tekst Punka na koniec "Do I Have Everybody's Attention Now" oraz jak Orton wykonuje Angle Slama, a Kurt RKO. 10/10.

18056192365019276624f15.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=2xy8qN1ehxk

Powiem tylko, że cholernie się napracowałem i wydaje mi się, że wyszło nawet fajnie. Jednak ważniejsze byłoby dla mnie to, co Wy o tym sądzicie. Mam tylko nadzieję, że dostanę chociaż odrobinę większy "odzew" i parę więcej komentarzy niż za ostatnim razem. No nic, enjoy ;) .

Intro jest Mega-zajebiste, praca z JoMo też daję radę, dynamiczna, dobry podkład, ale jakby poziom niżej ;) Nie to, że mi się nie podoba, ale po prostu więcej, że jest niezła powiedzieć nie mogę. Dodajesz cholernie fajne efekty. Praca z Punkiem ma bardzo fajny klimat, a to jest najważniejsze. Podkład dobrany świetnie, w ogóle praca dobra. Fajnie zrobiłeś przerwy między kawałkami wypowiedzi, i właśnie w każdej Twojej pracy, muszę pochwalić montaż. Życzę wytrwałości ;)

3644074924fa3e310b8a76.jpg

• 3 tygodnie później...

Jak być może już ktoś zauważył, skleiłem nowy filmik "z okazji" wybrania Henry'ego na Wrestlera Września. Oto i on:

http://www.youtube.com/watch?v=UFfsEvt3GZk

Mam, jak zawsze zresztą, nadzieję na jakieś komentarze (choćby proste "podoba mi się!" - bo to w końcu i tak JAKAŚ motywacja do dalszego tworzenia).

Postaram się teraz już co najmniej, właśnie z okazji Wrestlera Miesiąca, co miesiąc robić nowe prace. Nie wiem co prawda jak te moje szlachetne postanowienie wyjdzie 'w praniu'... no ale spróbuję "dotrwać". I w tym miejscu - znowu - odnoszę się do komentarzy. Jak dla mnie, to mają one dość duże znaczenie. Chciałbym po prostu by te filmiki, przy których się trudzę, zostały tylko jakoś zauważone. Mile widziane oczywiście są jakieś Wasze propozycje albo uwagi, ale jeżeli nie potraficie/nie chcecie ich udzielić - zwykłe "Fajne! Rób dalej!" też wystarczy :wink: .

Pozdrawiam ;) .

Genialna praca o Marku Henrym, widać, że się postarałeś i starasz się, przykładasz się do tego co robisz. Nie przestawaj robić filmików, bo masz do nich "talent" można powiedzieć. Miło się ogląda, zawsze zajebisty początek i koniec.

Pozdrawiam

18056192365019276624f15.jpg

Bardzo dobra praca z Henry'm, naprawdę jestem pod wrażeniem. Na szczególną uwagę zasługuje tu początek (niezły motyw) i bardzo dobre dopasowanie kolejnych fragmentów filmu do muzyki. Jak kolega wyżej muszę przyznać, że masz talent i chciałbym żebyś nie zaprzestawał tworzenia filmików, bo są naprawdę dobre. :)

• Reputacja:   1

Powiem tak ja również miałem plany co do tworzenia filmików dla wrestlerów miesiąca, właśnie dokładnie myślałem nad tym tydzień temu. I proszę ktoś wpadł na taki sam rewelacyjny pomysł co i ja. Uważam, że w twoim wykonaniu znacznie lepiej to wygląda pod względem: lepszej jakości i jest lepszym ''dokumentem'' na tego typu opcje. Rozrywka tu idziemy łeb w łeb. Praca bardzo ładna, solidnie zrobiona. Obraz świetnie dopasowany do podkładu muzycznego. Hmm... po raz kolejny napisze, że czekam na tribute Sheamusa od ciebie, może się doczekam??? ;P Pogadaj z Vercynem, Koperem i jeżeli ci się będzie chciało to z chęcią będę oglądał twoje filmiki zamieszczone w artykule o wrestlerze miesiąca, bo jest bardzo ciekawe i fajne.

• Urządzenie:  Linux

Pogadaj z Vercynem, Koperem i jeżeli ci się będzie chciało to z chęcią będę oglądał twoje filmiki zamieszczone w artykule o wrestlerze miesiąca, bo jest bardzo ciekawe i fajne.

To już na stałe o ile hadaszyszek będzie miał czas, żeby je przygotować. O tym już dawno pomyśleliśmy ;)

Specjalnie otworzyłam ten temat, żeby spropsować track wykorzystany do kompilacji z Markiem Henrym! Good job :)
I do not back down from any challenge

18697074544e6f9914ba901.jpg

Powiem szczerze, że to jeden z najlepszych filmików o wrestlerze, jaki widziałem ! Idealnie dopasowane "sceny", fenomenalna muzyka (Slim Shady <3), świetne efekty i zajebisty początek, który się świetnie wkomponował w resztę ! Ocena to oczywiście 10/10 i liczę na więcej !

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Nie powiem, praca z Punkiem bardziej mi się podobała, ale ta i tak jest świetna. Kurde, do każdego filmiku świetnie dopasowujesz muzykę, jeszcze nie widziałem Twojej pracy z źle dobraną muzyką. Pomysł, żeby robić filmiki do każdego wrestlera miesiąca zacny i standardowo, życzę wytrwałości ;)

3644074924fa3e310b8a76.jpg

I proszę ktoś wpadł na taki sam rewelacyjny pomysł co i ja.

Widzisz Vercyn? Wpadłeś na rewelacyjny pomysł! :twisted:

Specjalnie otworzyłam ten temat, żeby spropsować track wykorzystany do kompilacji z Markiem Henrym! Good job
Kurde, do każdego filmiku świetnie dopasowujesz muzykę, jeszcze nie widziałem Twojej pracy z źle dobraną muzyką.

No i znowu te propsy idą do tego tam wyżej, od lodówek. To on mi doradził Eminema do kompilacji o Henrym, bo na początku miałem właśnie problem z wybraniem podkładu (kawałki, które mam na dysku, to generalnie sam rock... a to do Marka średnio pasuje).

Bardzo wszystkim dziękuję za komentarze i Wasze opinie. Jak widzę, że jest jakiś odzew, ludzie oglądają i się to generalnie podoba... no to przynajmniej wiem, że nie robię tego wyłącznie dla siebie. A to JUŻ jest jakaś (dość duża) motywacja do dalszego tworzenia tych filmików. Dzięki, pozdrawiam... i zachęcam do komentowania ludzi, którzy jeszcze tego nie zrobili :wink: .

• Urządzenie:  Linux

Vercyn zawsze na propsie, Vercyn zawsze spoko. Jak będziecie chcieli hejtować to tylko Getorixa ;)

podrzuciłem hadaszyszkowi kilka propozycji, ale kawałek Eminema do 8 mili najbardziej mi pasował, a zwłaszcza jeden fragment:

Look, if you had one shot, one opportunity

To seize everything you ever wanted…one moment

Would you capture it or just let it slip?

Cytując autora filmu o wrestlerze miesiąca - "nie jest najgorszy, ale lepsze prace też miałem" :twisted: