Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2005.10.30 Taboo Tuesday Typer

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Hey

Kolejna czesc naszej zabawy. Tym razem PPV grupy RAW. PPV odbedzie sie we wtorek tak wiec glosujecie do 23:59 czasu polskiego we wtorek. I jeszcze cos. Wysylacie tym razem typy do mnie na PW...

Jak wiecie jest to "interaktywne" PPV i fani "niby" maja glos w tym co sie wydarzy tak wiec nie wszystko jest do konca znane.

Oto walki:

World Heavyweight Title Match: Three-Way Match:

John Cena © vs. Kurt Angle vs. ?

* Fans either vote for Kane, Shawn Michaels, or The Big Show

Tu zapewne pojawi sie HBK...

Triple H vs. Ric Flair

"One Fall to a Finish" match, Submission Match, or Steel Cage Match.

Tu bez watpienia Cage Match

World Tag Team Title Match:

Lance Cade and Trevor Murdoch © vs. ? and ?

* Depending on the fan vote, the team will be: Kane & Big Show, Big Show & HBK, or Kane & HBK.

Wychodzi na to ze bedzie to Big Slow i Kane

Steve Austin vs. Jonathan "The Coach" Coachman

* Fans choose the competition: Verbal Debate, Arm Wrestling Contest or Street Fight.

Tu jesli Stone Cold wygra, Jim Ross wroci, jesli przegra zostanie zwolniony.

I na 100% bedzie to Street Fight...

Fans choose one of the three faces of Foley to compete: Mankind, Dude Love, or Cactus Jack:

Mick Foley vs. Carlito Carribean Cool

Chetnie zobaczylbym Mankinda...

RAW vs. SmackDown!

Edge and Chris Masters (RAW) vs. ? and ? (SmackDown!)

* Fans decide the two-man SmackDown! team from the listing of Rey Mysterio, JBL, Matt Hardy, Christian and Hardcore Holly.

Tu zobaczylbym Reya i Matta Hardy.

Fulfill Your Fantasy Diva Battle Royal for the Women's Title:

Trish Stratus © vs. Ashley vs. Mickie James vs. Maria vs. Torrie Wilson vs. Candice Michelle vs. Victoria.

* Fans choose what the divas will wear: Cheerleader Outfits, Lingerie, or Leather & Lace.

LINGERIE... :D

Handicap Match:

Rob Conway vs. Eugene Dinsmore and ?

* Fans get to pick Hacksaw Jim Duggan, Kamala, and Jimmy Snuka as Eugene's partner

Gowniana walka sie szykuje wiec i nie interesuje mnie kto w niej wezmie udzial.

Czekam na wasze typy.

[ Dodano: 2005-11-01, 19:20 ]

Dobra moje typy...

Cena

HHH

Kane & Big Show (mam nadzieje ze taki bedzie sklad tej walki)

Batista (jak juz pewnie wiecie Stone Cold nie wystapi w tej walce... WWE SUCKS !)

Mick Foley aka Mankind

SmackDown! Team

Mickie James

Eugene & other lame...

[ Dodano: 2005-11-03, 02:45 ]

Oto wasze typy:

dch_99

World Heavyweight Title Match:

Three-Way Match:

HBK

Triple H vs. Ric Flair

Steel Cage

* Depending on the fan vote, the team will be: Kane & Big Show, Big Show & HBK, or Kane

Big Show & Kane

* Fans choose the competition: Verbal Debate, Arm Wrestling Contest or Street Fight.

Street Fight

Fans choose one of the three faces of Foley to compete: Mankind, Dude Love, or Cactus Jack:

Mankind

RAW vs. SmackDown!

* Fans decide the two-man SmackDown! team from the listing of Rey Mysterio, JBL, Matt Hardy, Christian and Hardcore Holly.

Matt Hardy & JBL

Trish Stratus © vs. Ashley vs. Mickie James vs. Maria vs. Torrie Wilson vs. Candice Michelle vs. Victoria.

* Fans choose what the divas will wear: Cheerleader Outfits, Lingerie, or Leather & Lace.

Lingerie

Handicap Match:

* Fans get to pick Hacksaw Jim Duggan, Kamala, and Jimmy Snuka as Eugene's partner

Kamala

Kolego drogi, nie chodzilo o wytypowanie stypulacji a o wyniki walk... Masz zero punktow...

Luk:

Cena

Flair

Lance & Trevor

Austin = Batista

Foley

Raw Team

Trish

Eugene &...

GrimReaper:

Kurt Angle

Flair

Kane & Show

Mankind

SD! TEAM

Trish

Eugene & ...

Ganzes:

John Cena © vs. Kurt Angle vs. Hbk

w:John Cena

Triple H vs. Ric Flair Cage Match

w:Ric Flair przez dyskfalifikacje HHH

Lance Cade and Trevor Murdoch © vs. Big Show and Kane

w:Big Show and Kane

Steve Austin vs. Jonathan "The Coach" Coachman Street Fight

w:Austin

Mankind vs. Carlito Carribean Cool

w:Mankind

w: RAW

w:Candice

Rob Conway vs. Eugene Dinsmore and Jimmy Snuka

w:Eugene

Strong Fan:

World Heavyweight Title Match: Three-Way Match:

winner:JOHN CENA

Triple H vs. Ric Flair

winner:HHH

* Depending on the fan vote, the team will be: Kane & Big Show, Big Show & HBK, or Kane & HBK.

winner:Lance Cade Trevor Murdoch

winner:Stone Cold

winner:Mankind -chciałbym cholernie jeszcze raz zobaczyc Foleya jak psychopate :

RAW vs. SmackDown!

Winner:Edge and Chris Masters a wygrają z Reyem and JBl

LINGERIE...

winner:Trish Stratus

Handicap Match:

winner:Rob Conway

Robak:

Siema. Moje typy:

John Cena ©

Ric Flair

Big Show i Kane (Kane i HBK, Big Show i HBK też)

Steve Austin

Mick Foley

Grupa Raw

Trish Stratus © vs. Ashley vs. Mickie James

Eugene Dinsmore and ?

Arczi:

Cena

Triple H

Lance Cade and Trevor Murdoch

Steve Austin

Mick Foley

Edge and Chris Masters

Trish Stratus

Rob Conway

Maxi4:

Kurt Angle

Triple H

Lance Cade and Trevor Murdoch ©

Mick Foley

SmackDown!

Rey i Matt Hardy.

Trish Stratus ©

Rob Conway

Navroth:

* Fans either vote for Kane, Shawn Michaels, or The Big Show W:John Cena

Triple H vs. Ric Flair

"One Fall to a Finish" match, Submission Match, or Steel Cage Match W:Triple H

* Depending on the fan vote, the team will be: Kane & Big Show, Big Show & HBK, or Kane & HBK W:Cade & Murdoch.

* Fans choose the competition: Verbal Debate, Arm Wrestling Contest or Street Fight W:Batista?:

Mick Foley vs. Carlito Carribean Cool W:Foley

RAW vs. SmackDown! W:RAW

Trish Stratus © vs. Ashley vs. Mickie James vs. Maria vs. Torrie Wilson vs. Candice Michelle vs. Victoria W:Trish Stratus

Rob Conway vs. Eugene Dinsmore and ? W:Eugene and?

Spinebuster:

John Cena

Triple H

Lance Cade & Trevor Murdoch

Batista (tu nastąpiła zmiana)

Mick Foley

Trish Stratus

Smackdown Team

Rob Conway

SteveBorden:

Cena

Rick Flair

Batista

Mick Foley

SmackDown team

Mickie James

Eugene and

Drvampire:

WWE Champion John Cena vs. Kurt Angle vs. either Shawn Michaels, Big Show or Kane in a Triple Threat Match.

John Cena

- World Tag Team Champions Lance Cade & Trevor Murdoch vs. the two losers in the main event polling (Big Show, Kane, Shawn Michaels).

Big Show, Kane

- Intercontinental Champion Ric Flair vs. Triple H in either a one fall match, a submission match, or a steel cage match.

Triple H

- Mick Foley vs. Carlito with Foley using either his Dude Love, Mankind, or Cactus Jack persona.

Carlito

- Jonathan Coachman, with Goldust & Vader in his corner, vs. Batista in in either a verbal debate, arm wrestling or a streetfight.

Batista

- Edge & Chris Masters vs. two of the following: Rey Mysterio, Matt Hardy, JBL, Christian or Hardcore Holly.

Edge & Chris Masters

- Rob Conway & Tyson Tomko vs. Eugene and either Hacksaw Duggan, Jimmy Snuka or Kamala.

Eugene and either Hacksaw Duggan, Jimmy Snuka or Kamala.

- Diva Battle Royal with Women’s Champion Trish Stratus, Ashley Massaro, Maria, Mickie James, Candice Michelle, and Victoria in either Lingerie, Leather & Lace or Cheerleader outfits.

Trish Stratus

Viruss:

Cena

Ric Flair

Murdoch i ten drugi

Batista

Mick Foley aka Mankind

SmackDown! Team

Mickie James

Eugene & other lame...

Koper:

John Cena

Triple H

Jonathan "The Coach" Coachman

Mick Foley

Edge and Chris Masters

Trish Stratus

Eugene Dinsmore and ?

Skatewujo:

1. Cena

2. Flair

3. Smackdown superstars

4. Mick Foley

5. Kane and Big show

6. Trish

7. Eugene and legend

8. Batista

RazorR:

John Cena

Ric Flair

Big Slow i Kane

Batista

Mick Foley

RAW

Trish Stratus

Eugene &

Urban:

Cena

Triple

Kane & Big

Batista

Mankind

Edge and Chris Masters

Trish Stratus

Eugene Dinsmore and Kamala

Wyjasnienie na koniec. Kto obstawial zwyciestwo Stone Colda dostaje 1 pkt...

[ Dodano: 2005-11-03, 03:07 ]

Oto punktacja za to PPV:

8

Skatewujo

7

RazorR

6

Hartfan

Luk

GrimReaper

Ganzes

Robak

SteveBorden

Viruss

Urban

5

Navroth

Spinebuster

Drvampire

4

Strong Fan

Arczi

Koper

3

Maxi4

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 83 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 005 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 693 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 556 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 878 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KPWrestling
      Zobacz na YouTube
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #780 Data: 08.04.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Bastian
      Moim zdaniem WWE albo da wygraną Romanowi za ubiegłoroczne jobbnięcie Cody' emu. Przecież OTC nie będzie przegrywał dwa lata z rzędu  . Ew. Punk w pakiecie z pierwszym main eventem WM dostanie zwycięstwo, trochę jako nagrodę za jego pracowitość podczas ostatnich miesięcy. Jak na dobijającego do 50-tki part timera Punk w ostatnim czasie jest niemal na każdej tygodniówce, na Netfliksie widzę go częściej niż Rhodesa.   Doceniam to, jak publika kupuje Usosa. Uważam, że ich ulubieniec powinien dostać swój moment na WM, ale sposób mówienia Jeya męczy mnie okrutnie. Tak samo ciężko słucha mi się nawijki Jacoba Fatu.
    • Jeffrey Nero
      Zero hour bardzo przyjemny Trios match wszyscy się pokazali no i w końcu wrócił Bowens z nowym theme songiem tylko ja bym to inaczej rozegrał Caster powinien wygrywać te wszystkie open challenge a na PPV przegrać właśnie z Bowensem.   Główna karta opener świetne stracie z bardzo mocno rozpisanym Kevinem wiadomo, że wygrać musiał Will, ale walka miodzio. Walka o pasy tag team nie miałem żadnych oczekiwań i wynik ani przez moment nie był nie pewny. MJF chce robić z MVP biznes, więc jego pojawienie się nie było z dupy. Akceptowalne heelowe zagranie. Mercedes Moné vs. Julia Hart - przyjemna walka bez szału z boczem Moneciary, ale i tak bez bolesny seans. Spoko walka o pasy Trios z przewidywanym heel turnem FTR no to co raz bliżej FTR vs Cope i Cage. Następnie walka o pas kobiet szczerze bardzo dobrze wypadła Megan Bayne dla mnie przyszła mistrzyni ma wygląd jest duża a przy tym dobra w ringu aż były momenty gdzie pomyślałem a może już dzisiaj na nią postawią. Kyle Fletcher vs. Mark Briscoe kolejne solidne stracie tej dwójki ich chyba czwarta walka nie schodzą poniżej pewnego poziomu. Chris Jericho (title) vs. Bandido (mask) przysypiałem na tej walce najwyższy czas aby Jericho na trochę zniknął z TV zrobi to dobrze jemu i rosterowi. Przekombinowana końcówka. Daniel Garcia (c) vs. Adam Cole w końcu do singlowego złota się doczłapał Cole. Walka z psychologią ringową, więc temp rwane. Prywatnie uważam, że Ricky Starks jako mistrz TNT robiłby lepszą robotę niż Garcia i wolałbym żeby się zamienili miejscami w federacjach, ale nie rządzę w AEW. Kenny Omega (c) vs. Ricochet vs. "Speedball" Mike Bailey, ale to był banger co za tempo cały czas coś się działo nie wiem kiedy pół godziny zleciało. Face to face Okada vs Omega moje przewidywania walki unifikacyjnej raczej sie sprawdzą. Jon Moxley (c) vs. Swerve Strickland choć rozum mówił Mox to serce postawiło w typerze na Swerva pomyślałem a może na ALL IN zrobią rewanż za zeszłoroczne stracie Will vs Strikland o pas, ale tym razem wygra Will bo, że Ospreay wygra Owen Hart w tym roku to jestem pewien i to on jednak skroi z pasa Moxa. Interwencja Bucksów nie była z dupy jak znikali 6 miesięcy temu i niszczyli te papiery to właśnie przy pojawieniu się grupy Jona zobaczymy jak to pociągną. Żaden Darby nie skroi Moxa po powrocie z wspinaczki tylko Will. Dobra gala na 10 walk głównej karty 2 słabsze a reszta dobra, bardzo dobra lub genialna czyli 3 way z Omegą i resztą.  
    • Grins
      No nie byłbym tego taki pewien, tutaj dostaliśmy solidny segment gdzie Rollins powiedział kilka gorzkich słów w kierunku Heymana, nie zapominajcie ogółem że Heyman prawie od zawsze był Heelową postacią i się wgl nie zdziwię jak zrobi w chuja Punka i Romana przez co Rollins to wygra, takie mocne pierdolniecie nikomu nie zaszkodzi wręcz przeciwnie wzbudzi jeszcze większe zainteresowanie aby obejrzeć tą walkę a po dzisiejszym segmencie szansę Rollinsa stale rosną. Wracając do samego segmentu, sztosik i to bardzo mocny obejrzałem go w całości i na prawdę Rollins zajebiście się wkręcił w ten program, mimo że dostaliśmy tak mało segmentów jeśli chodzi o ten konflikt to i tak uważam że to jeden z najlepiej prowadzonych programów jeśli chodzi o RTWM, solidne proma, segmenty czego chcieć więcej? I muszę przyznać że ten program zapadnie mi w pamięci, ogólnie dodatek w postaci Heymana w tym programie to istny majstersztyk i ogólnie Amerykańska widownia chyba podłapała Europejski Vibe'ki i zaczęli nawet śpiewać " Roman Reigns " przyszły czasy że Amerykańce zaczęli się uczyć od Europejczyków jak dopingować i chantować  Ale i tak nie dorastają nam do pięt.  Bez przesady to tylko i wyłącznie wina WWE że nie potrafili rozpisać solidnie Jey'a w tym programie, gdyby rozpisali to tak brutalnie od samego początku to nie byłoby tych wpadek, ja tam ogólnie nic do Yeetmana nie mam, typ ma charyzmę i ogólnie dobrze mi się ogląda jego walki i nawet jak prowadził program z Romanem to był fajnie rozpisany, tutaj zawinął booking i to nie jest już wina samego Jey'a...  Wracając do segmentu okej, Jey dał słowo że obudzi w sobie złość podczas WM i skopie dupę Gunther'owi  Jeśli za tydzień dostanie wpierdol to na WM wyjdzie już z pasem, jeśli skopie dupę Guntherowi za tydzień to przejebie tą walkę, no zobaczymy jak to wszystko się potoczy.  Ja pierdole Bron co za spear'a wykonał Carlito z pewnością zapadnie mi to w pamięci, widzę że idą we walkę wieloosobową mam nadzieje że to będzie Ladder Match wtedy to będzie totalny rozpierdol.  Women's World Championship podpisanie kontraktu po raz 1000 raz  No ogólnie trzeba się przygotować na najgorszy scenariusz czyli Biancka z pasem ale publika co raz bardziej na nią buczy, niech nie zwlekają i dadzą jej ten Heel Turn w końcu.  Poza tym chuj w dupę Hunterowi że po powrocie do Hamburgerowni starają się robić tak dobre show a w Europie robili wszystko na jedno kopyto i cały program Ceny z Cody'm wyszedł średnio jedna z największych atrakcji a nie ma na tą walkę żadnego polotu i to jest chujowe. 
  • Dodaj nową pozycję...