Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Survivor Series ??????

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

jesli piaty WWE Title dla angel'a to dla Ciwebie beznadziejnosc to gratuluje

Napisze tak:Oby Kurt wygral,wrescie champ trafil by do wrestlera ktory na to zasluguje choc patrzac na ostatnie akcje watpie troche.

Dla mnie np; nieciekawa bedzie konfrontacja Eddie-Batista tak samo Undertaker-Randy bo zgory mozna przewidziec wyniki(chyba ze pozytywne zaskoczenie wwe zrobi w co watpie)

Dlatego pisze ze jest beznadziejnie :wink:

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• evertonian

5

• Alacer

5

• LegendKiller

4

• Korek

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

ja nie wiem co myslec - tacy wielcy przyjaciele a na SS beda walczyc o pas. .... Eddia i batista znaczy .... jak sądzicie - bedzie heelturn Eddiego? czy tak po prostu przyjacielskie poklepywanie

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

• Reputacja:   45
  • Urządzenie:  iPhone

Oczywiście że poklepywanie..Eddie po prostu jest za krótko face'm żeby stać się heel'em...jak ja tego gościa nienawidze...

walka gm'ow podwinna sie odbyc na ostatnim przed ss smackiem. wypromowaloby to troche ten main event. z powodu 5 on 5, malo jest wolnych wrestlerow i wwe normalne mecze zestepuje pojedynkami B-L czy piper-O. powinnie sie zdecydowac na jedna z nich. takera chyba jeszcze troche potrzymaja w trumnie, bo cos nei cche mi sie wierzyc aby wrocil teraz, zeby w 3 tygodnie rozkrecac feud (wlasciwie to konczyc go ;)) i znowu odlociec az do wm. czyli byc moze orton w triple threat ??

jesli piaty WWE Title dla angel'a to dla Ciwebie beznadziejnosc to gratuluje

Napisze tak:Oby Kurt wygral,wrescie champ trafil by do wrestlera ktory na to zasluguje choc patrzac na ostatnie akcje watpie troche.

nie wierze w inne rozwiazanie. od wm nie zmienil sie zaden z najwazniejszych pasow !! to kpina :) w wwe potrzeba jakiejs dynamiki. a kurt zasluguje na pas jak nikt inny. poza tym wydaje mi sie ze feud jest troche przydlugawy jak na czystego jobba. bede ostro markowal jak Cena zostanie zlapany w ankle lock :):)

129287286446c8a666924a3.jpg

• 2 tygodnie później...

Dla mnie nieporozumieniem jest promowanie Rey Mysterio...jak on moze walczyc z Ortonem czy JBL ...to jest smieszne....jak jeszcze wygra na Survivor to juz bedzie kpina...jesli idzie o konfrontacje RAW v. SD... to mysle ze zakonczy sie remisowo...np. zwyciestwa Easy E i teamu SD....A co do Ceny i Angle'a to moze Kurt to wygrac..ze wzgledu chocby na to ze niemal kazdy ostatni Main Event konczyl sie zwyciestwem face'ow....a co z Divami ? czy moge sie ludzic ze zobacze Melinę :) ?

OGLADALEM ELIMINACJE DO TEAM SURVIVOR. I STWIERDZAM ZE WSZYSTKIE MECZE (OPROCZ LASHELYA , KTORY WYMIATAL JAK CZOLG!) BYLY PARODIA. TAKICH JAJ JESZCZE NIGDY NIE WIDZIALEM. WALKIE EDIEGO(POKOJ NAD JEGO DUSZA) Z MR.KENNEDYM NORMALNE JAJA! JAK SEDZIA MOGL TEGO NIE WIDZIEC! WSZYSTKO UKARTOWANE. WCZESNIEJ MIALEM NADZIEJE ZE WALKI NIE SA Z GORY USTAWIONE ALE PO GALI SMACKDOWN 11.11.2005 ZMIENILEM ZDANIE.

67134412743b58c0dae5a9.jpg

OGLADALEM ELIMINACJE DO TEAM SURVIVOR. I STWIERDZAM ZE WSZYSTKIE MECZE (OPROCZ LASHELYA , KTORY WYMIATAL JAK CZOLG!) BYLY PARODIA. TAKICH JAJ JESZCZE NIGDY NIE WIDZIALEM. WALKIE EDIEGO(POKOJ NAD JEGO DUSZA) Z MR.KENNEDYM NORMALNE JAJA! JAK SEDZIA MOGL TEGO NIE WIDZIEC! WSZYSTKO UKARTOWANE. WCZESNIEJ MIALEM NADZIEJE ZE WALKI NIE SA Z GORY USTAWIONE ALE PO GALI SMACKDOWN 11.11.2005 ZMIENILEM ZDANIE.

Hehe...nastepny mark ;] Spoko, wrestling nie jest naprawde :P

WCZESNIEJ MIALEM NADZIEJE ZE WALKI NIE SA Z GORY USTAWIONE ALE PO GALI SMACKDOWN 11.11.2005 ZMIENILEM ZDANIE.

Długo nad tym myślałeś? :D

117380471846b21e8779201.gif

Nie róbcie ze mnie idioty. Oczywiscie że wiedzialem ze chlopaki walcza "na niby". Ale po tym co ogladalem ostatnio to stwierdzam ze to kompletna zenada. W WCW tkich parodii nie bylo. Walki byly "normalne". A te wszystki sa parodia i gra. To przypomina komedie. Jest scenariusz i aktorzy. A Wrestlerzy sa aktorami doskonalymi! Rzygac sie chce...

• Urządzenie:  Windows

yyy .... tak .... co tu powiedziec .... moze tyle ze nie powinno sie pisac duzymi literami no chyba ze chcesz notorycznie na nas sobie pokrzyczec .... a tak po za tym to tu nawet wiekszosc speechy ( w sensie ze to co ma wrestler mowic przed kamerą ) jest ustawionych ... mam nadzieje ze to nie zburzy Twojego swiata :)

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

a tak po za tym to tu nawet wiekszosc speechy jest ustawionych ...

to mnie wlasnie strasznie wkurza :/

129287286446c8a666924a3.jpg

W jednej kwestii zgodzę się z Korkiem. Kiedys w WCW było mniej markowania, a teraz czasami gołym okiem widać jak zawodnicy "uważają na siebie"...

53541565549537ccb6a05f.jpg

to mnie wlasnie strasznie wkurza

Trochę fakt. Pamięta ktoś jeszcze jak w ECW pojawiały się shoot promos, bez scenariusza. To były proma, mozna się było wczuć. Teraz nie za bardzo mi się to podoba. Wskazówki - owszem. Ale nie wkłuwanie tekstu na pamięc! xP

72206429447c1f28e68cff.gif

Nie róbcie ze mnie idioty. Oczywiscie że wiedzialem ze chlopaki walcza "na niby". Ale po tym co ogladalem ostatnio to stwierdzam ze to kompletna zenada. W WCW tkich parodii nie bylo. Walki byly "normalne". A te wszystki sa parodia i gra. To przypomina komedie. Jest scenariusz i aktorzy. A Wrestlerzy sa aktorami doskonalymi! Rzygac sie chce...

Skoro wszystko jest takie be i fe i w ogóle tragedia, gra, żenada i rzygac się chce to po jaką cholere to oglądasz? Przeskocz se na MMA i nie będziesz tyle narzekał kolego. Z fanami MMA trochę ponabijasz się z wrestlingu i ci ulży... Pozatym raz piszesz: "WCZESNIEJ MIALEM NADZIEJE ZE WALKI NIE SA Z GORY USTAWIONE", a potem szybka zmiana postawy i "Oczywiscie że wiedzialem ze chlopaki walcza 'na niby'." Moze najpierw poczytaj czym jest wrestling, a potem coś pisz :)

No tak, przeciez za czasów WCW nie było scenariuszy... i Arquette zdobył pas mistrza HW bo był niezłym wymiataczem...

Co do speechy - to zależy, im większy profesjonalista tym większa możliwośc improwizacji i mówienia nie wyuczonego tekstu.

Skoro wszystko jest takie be i fe i w ogóle tragedia, gra, żenada i rzygac się chce to po jaką cholere to oglądasz? Przeskocz se na MMA i nie będziesz tyle narzekał kolego. Z fanami MMA trochę ponabijasz się z wrestlingu i ci ulży... Pozatym raz piszesz: "WCZESNIEJ MIALEM NADZIEJE ZE WALKI NIE SA Z GORY USTAWIONE", a potem szybka zmiana postawy i "Oczywiscie że wiedzialem ze chlopaki walcza 'na niby'." Moze najpierw poczytaj czym jest wrestling, a potem coś pisz :)

No tak, przeciez za czasów WCW nie było scenariuszy... i Arquette zdobył pas mistrza HW bo był niezłym wymiataczem...

Co do speechy - to zależy, im większy profesjonalista tym większa możliwośc improwizacji i mówienia nie wyuczonego tekstu.

Kolego jestem i przede wszystkim bylem fanem wrestlingu. I chodzi tu o WWF, WCW i WWE a nie jakies prymitywne odlamy TNA czy MMA ( nawet nie wiem co to jest) Tylko mialem przerwe z ogladaniem wrestlingu od czasow jeszcze WCW. I to co zobaczylem w ostatnim smackdown night mnie przerazilo. (oprocz walki Lashleya)

Nie wyjezdzaj mi gosciu z takimi tekstami bo fanem nie przestane byc.