Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Survivor Series ??????

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Nie wiem czy to prawdziwe przecieki ale wstepnie na SS moze zaistniec taka sytuacja:

Buried Alive MAtch (??) Undertaker vs Randy Orton

World Title: Batista vs. E.Guerrero

HBk & Team Raw vs JBL & Team SD! - WWE Supremacy

(kolejny niepotwierdzony przeciek, a raczej domysł :) - w Team Raw: Rattlesnake? :-o )

WWE Title: John Cena vs. Kurt Angle

Eric Bishoff vs. Teddy Long

(ktos cos wie?)

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• evertonian

5

• Alacer

5

• LegendKiller

4

• Korek

4

Top użytkownicy w tym temacie

raczej mozna to uznac za prawie pewne. Pewnie doloza jeszcze jakis pojedynek 4 heelow na 4 face'ow, albo Tag Team Turmoil i jedna pojedyncza walke

• Reputacja:   45
  • Urządzenie:  iPhone

Moim zdaniem to Orton powinien walczyc z Batistą :evil: ew. Triple Threat Match...ten zrobienie z Eddie'ego main eventera jest od samego początku z dupy wysrane moim zdaniem...

zgadzam sie:) orton to jes gosc i nalezy mu sie kariera wielkosci hogana:)

Moim zdaniem to Orton powinien walczyc z Batistą :evil: ew. Triple Threat Match...ten zrobienie z Eddie'ego main eventera jest od samego początku z dupy wysrane moim zdaniem...

Z dupy wysrane to mogą być różne brązowe substancje. Eddie już dawno powinien być przynajmniej na poziomie Upper Midcardu. Wciąż śni mi się po nocach jak na WM20 bronił tytułu, a na WM21 podkładają go w openerze. A że wsrane z dupy całkiem prawdopodobne - WWE ostatnio ''myśli'' chyba tylko ta częścią ciała :/

72206429447c1f28e68cff.gif

Nie chodzi tu o jakąś moją niechęc do Eddie'go, tylko o to że push powinien przebiegać stopniowo, żeby nei dochodziło do sytuacji, że Eddie przez 3 miechy pod rząd jobbuje Rey'owi a miesiąc później walczy już w main evencie o WHC...

Jeśli o to chodzi, to i tak widać tu roztrzepanie i myślenie zwieraczem federacji :P

72206429447c1f28e68cff.gif

Beznadziejnie sie zapowiada karta. Jedynie ciekawy match to moze byc Team Raw vs Team Smackdown
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

jezeli to prawda z tedym longiem i bishoffem to moze byc ciekawa walka, ktora np. moglaby sie przerodzic w samckdown vs raw! ale to takie moje moje chore insynuacje:P

Heh :D :D :D Przecież feud Raw vs Smackdown rozwija się od paru tygodni...ściągnij sobie czasem Smacka lub Raw..albo chociaż wejdx i poczytaj wwe.com

Beznadziejnie sie zapowiada karta. Jedynie ciekawy match to moze byc Team Raw vs Team Smackdown

jesli piaty WWE Title dla angel'a to dla Ciwebie beznadziejnosc to gratuluje :)

Pewnie rozkreca jeszcze feud hhh z nejczem no i dodzadza mecz o us title.

bedzie dobrze. jak przy kazdym laczonym ppv zreszta

129287286446c8a666924a3.jpg

jezeli to prawda z tedym longiem i bishoffem to moze byc ciekawa walka, ktora np. moglaby sie przerodzic w samckdown vs raw! ale to takie moje moje chore insynuacje:P

Denerwujesz mnie.

4302049614329261d90190.jpg

Denerwujesz mnie.

Hehe :D Rabol

A co do pomyslu tej walki to jest to poroniony pomysl, ktory na 1000000000 % nie podniesie buyratu gali a jeszcze go zanizy... Kto chce ogladac taki crap ?

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

ja chce! wrestling to ma byc show! to przeciez jest parodia,pastiż prawdziwych walk, zapasów! zresztta nie ma co narzekac bo wwe robione jest z mysla przedewszystkim o USA i nie obchodzi ich taki kraj jak nasz :( szkoda :/

to jest moje prywatne zdanie:)

Heh Przecież feud Raw vs Smackdown rozwija się od paru tygodni...ściągnij sobie czasem Smacka lub Raw..albo chociaż wejdx i poczytaj wwe.com

wiem ale chodzilo mi o to ze podczas walki Longa z Bishoffem wpada roster Raw i Smacdown i zaczyna sie jatka :) co kolwiek mialoby to znaczyc :P

• Urządzenie:  Windows

jesli chodzi o walke Longa i Bishoffa to niech ktos mi powiez ze wierzy ze bedzie ona czyste i bez zadnych "interferences" to nie uwierze :P ..... wiec na pewno jakis "wpad" bedzie roosterów obu .... ( i stawiam ze Bishoff wygra - chyba ze storyline jest takie zeby jeszcze bardziej pognębic Bishoffa przed McMahonem)

Jeszcze zdanie osobiste a'propos dyskusji powyżej: walka pomiedzy T and B to bedzie crap. ale mysle ze istotą wrestlingu jest to ze pokazują sie tam zawodowcy, wrestlerzy przygotowani do tego. wyjątki z Longiem i Bishoffem moga być raz na rzadko jakis czas, ale nie zastapi to prawdziwym, przygotowanych do walki ( czy tez jej markowania wąłsnie) wrestlerów.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif