Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ciekawe Taboo Tuesday

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Walki zapowiadaja sie dosyc ciekawie, jednak w wiekszosci z nich nietrudno przewidziec zwyciezce, atrakcyjności dodadza gali występy hall of fame'row. Mam nadzieje ze nie stanie się to kosztem poziomu walk.
  • Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Alacer

3

• Eugene

2

• AX

2

• SunnyFan

2

Top użytkownicy w tym temacie

Walki zapowiadaja sie dosyc ciekawie, jednak w wiekszosci z nich nietrudno przewidziec zwyciezce,

chocby tylko z tego powodu, gala przestaje byc dla mnie ciekawa. smieszna jest ta "interaktywnosc", bo na dobra sprawe jedyna w czym mamy wybor to stroje div. WWE znajac amerykanskich markow wybralo juz main event - AnglevsCenaVsHBK. stypulacje dla walk sa rowniez oczywiste - steel cage i street fight. raw vs smackdown to Rey i JBL (tu moge sie mylic, bo rownie dobrze moze byc Hardy, ale w ta watpie).

Jedyne co interesujace to Ric-HHH. bedzie oczywiscie push dla huntera ale....jak wiadomo walka ma byc o IC Title tak wiec jesli HHH wygra ja to bedzie IC Champem...w sumie to nie byloby takie zle, bo pas zyskalby ogromnie, ale dla goscia pokroju Tripla to raczejkrok w tyl (czyt. na pewno nie zainteresuje go takie rozwiazanie). czyli co ? Zwyciestwo Flaira? malo prawdopodobne, chyba ze feud zostanie kontynuowany i zakonczony na SS. ciekawa sprawa :)

129287286446c8a666924a3.jpg

• Urządzenie:  Windows

pozwole wtrącić swoje siedemnascie markowych (marksistowskich :P) groszy (a moze to kopiejki? :)) do wypowiedzi pana nade mną ( chyba zle sie czuje będąc pod jakimkolwiek facetem ) :P ....

.... chyba???? .... całkowicie sie źle czuje !! :D

Tripple H vs Ric Flair. Oto co bym zrobił z nimi. Na pewno nie dawałbym tego Title HHH bo w ten sposób upupiłbym go na dłuzej ( lub na krócej ale to sie wiąże z przechodzeniem title częstym z rąk do rąk a to niczego dobrego nie wnosi do Image pasa), a dla workera z takim stazem w WWE jest to marnotrawstwo (choc i tak na pewno nie byklo by to takie marnotrawstwo jak to co zrobili z Benoit'em po wrestlemani XX ;/) .... mecz skonczylby sie DQ lub run'inem kogos (wstyd przyznac ale nie wiem czy Ric Flair jest w jakims Stable a moze HHH) zawsze chyba mozna by bylo odgrzac Stephanie McMahon.whatever. Byle nie dac czystego winu Flairowi - bo to głjupie by było i nieco poniżało Trypul Ejdża. Ani nie dać clean win HHH bo rownie dobrze mozna by bylo zamknąc feud ;/ .... najch ętniej widzial bym nieczyste zwyciestwo Flaira i na next PPV jakis steelcage match ale nie o Title tylko o przyjemnosc i wowczas wielka zamste HHH .... co do Taboo .... pewnie nie bedzie to czysty finisz jak mysle i wydarzy sie cos ciekawego :) ....

ale ja sie nie znam w sumie :)

[ Dodano: 2005-10-28, 02:13 ]

Najprawdopodobniej do karty na Tabooo dojdzie kojeny mecz. bedzie to handicap match pomiędzy Robem Conwayem a Eugenem & " Legends Fans choice" - taka moja robocza nazwa :) ( czyli ktos wybrany przez fanów spośród "Superfly" Jimmy Snuka, Kamala, Jim Duggan)

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Flair jest stary... ale powtórzę to, co już wielokrotnie powtarzałem - porażka z nim nie będzie poniżająca dla nikogo (bądź co bądź wielokrotny mistrz świata i osoba obdarzona ogromnym autorytetem). Zresztą podobnie sytuacja wygląda z powszechnie nielubianym Hoganem.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Porażka nie będzie poniżająca. ale już clean loss to Flair bedzie krokiem wstecz. W końcu to byłaby przegrana w walce o pas nizszy niż ten który trzymał tak długo ....

ciekawym :)

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

Ja bym sobie obejrzal Submission Match Miedzy Flairem a HHH. Wg mnie wygra Flair przez użycie SledgeHammera, zaloży Figure4 i Triple zostanie spinnowany

Alcer: poniekąd zgadzam się z Tobą... ale nie do końca ;). Pozycja Triple H za kulisami WWE i wśród fanów jest tak wysoka, że przypuszczam iż nic nie może jej obniżyć. Jest zapaśnikiem ukształtowanym, który na szczyt trafił już dawno temu i na pewno z niego nie spadnie. Mogą świadczyć o tym przykładowo dwie porażki z Sheltonem Benjaminem, wówczas jeszcze nie był nawet mistrzem interkontynentalnym. W przypadku Flaira również sytuacja wygląda podobnie, ponieważ przegrywał z wieloma zapaśnikami (przykładowo z Rico) i w żadnym wypadku nie utracił tworzonej przez lata pozycji. Triple H to nie Chris Benoit, Eddie Guerrero, czy nawet Kane... dla niego porażka nie oznacza natychmiastowego spadku do mid-cardu. Myślę, że dla samego tytuły IC (który już dawno stracił na znaczeniu) również takie zwycięstwo byłoby czymś pozytecznym. Dla wieloletnich main eventorów nie ma kroków w tył, po prostu są kolejne kroki ;). Pozdrawiam.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Okazało się że jednym z komentatorów będzie Joey Styles. Dobra wiadomość, szkoda tylko że TT nie będzie nawet w 1/3 tak dobre jak ECW ONS...
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Nie widzę komentarzy, ale według mnie temat mija się z rzeczywistością. TT nie było ciekawe, jeśli chodzi o poziom walk przede wszystkim. Dwie pierwsze były kiepskie, Masters coś chyba miał słabszy dzień, bo mu akcje nie wychodziły (nie ustał akcji z Reyem). O Batiście szkoda słów, robią z niego kolejnego boga, którego nie można czysto pokonać. Eugene&Superfly v Conway&Tomko był jeszcze znośny. O tag team matchu nie ma co mówić, nawalanka i tyle (chociaż niezły ubaw chłopcy mieli ;) ). Lepszy był już już steel cage, choć ze strony Flaira ograniczał się do chopsów i punchy, za to fajnie sprzedawał przyjmowane ciosy. Trochę dziwne zakończenie, wyszedł tak jakoś bez przeszkód ;) , ale element zaskoczenia był. No i main event, który chyba przyniósł najwięcej emocji. Po raz kolejny Cena odowodnił brak umiejętności poza kilkoma standartowymi (odgrzewanymi z każdą walką) akcjami (czy mi się zdaje, czy słyszalne jest coraz częściej znudzenie Ceną?). Prawdę mówiąc przed TT pomyślałem sobie - albo teraz, albo będzie nudził do Wrestlemanii 22, dlatego też boję się, że możemy sobie odpuścić emocje w walkach o WWE title aż do WM XXII (to samo odczuwam w przypadku Batisty). No dobra, poczekam jeszcze do Survivor Series, ale to już ostatnia szansa dla WWE.

• Reputacja:   45
  • Urządzenie:  iPhone

PPV w stylu można rzec...booring...jedyną walką która była dosyć godna uwagi był cage match. Co do main eventu gorzej wykonanego FU jeszcze nie widzialem...

Cena - jest dosyć silny - tak fizycznie - mogłby spokojnie obejrzec ktaras z gal z TNA ( nie wierze ze to mowie :P) ..... i znaleźć tam jakis lepszański dla siebie finisher, podłapać jakies ciosy (spokojnie moglby mysle wykonywać ten Suplex to Neckbreaker AJ Stylesa - moja nazwa bo nie wiem jak sie to nazywa)

Flair - niestety w tym wieku nie ma sie co spodziewać po gościu ze bedzie w stanie zaprezentowac jakieś akcje :).... choc rzeczywiście sprzedaje świetnie, Tripple H niby rzeczywiście mało przeszkadzał ale .... w końcu miał w pewnym momencie straszliwe BMW przez Flaira

Masters - póki go nie widzialem, rzeczywiście myslalem ze to kawałek fajnego wrestlera ale teraz sądze ze musi jeszzcze nad sobą popracowac

Batista - spalone podejście do Spinebustera z Vaderem (tego pierwszego) wymusiło u mnie uśmiech tuż po tym jak sie załamałem poziomem walki. Sam vader niestety zrobił to co ja czyli przytył kolejne niepotrzebne kilogramy i jakos duzo ciezej mu sie ruszac ...

Dla mnie gala była świetna al tylko z tego powodu ze wreszcie oglądam wrestling ( dzieki zrzutom w media corner ... jeszcze troche i sie zaraże obiektywnym poczuciem zdolności krytykowania :) ...

pozdro

Przypomne ze rok temu main eventem Taboo Tuesday byl ric Flair vs Randy Orton, walka byla kiepska, natomiast przed nim triple H versus kontuzjowany HBK, najgorszy WH title match ever. W tym roku Tousday wygladal znacznie lepiej, i mysle ze bylo to przyzwiote PPV. Pierwsza walka Reya i Hardego byla niezla, przyzwiota, fajnie sie ja ogladalo. Main event byl swietny, ale sie wkur**wilem ze Cena wygral bo widac ze z tej trojki on jeden nie zasluguje na ten tytul, no gdyby do kin trafil The Marine to mozna by z uwagi na sredni, lekko dobry produkt uszanowac WWE title w rekach odtworcy dobrej roli w srednio dobrym filmie., no ale nie trafil , nie ma nawet trailerow tego filmu, ani zdiec. Choc main event taki jak lubie, zero przestojow. Walka Ric Flair vs Triple H znosna, i w koncowca ciekawa, zakonczyla sie tak jak chcialem, choc z drugiej strony co HHH zrobilby z tym bardziewnym tytulem.

Ta cala szopka z glosowaniem to bulszit, najlepsze bylo glosowanie nad sprawa Coacha, ja w sumie bym zaglsowal na verbal debate, zamiast tego zobaczylem jak sie poniewiera dawnymi legendami wrestlingu. Starsi fani moga sie czuc lekko zniesmaczeni w koncu Vader w poprzednim dwudziestoleciu byl kims wielkim to nie jest jakis JIm Dugan czy inny Kamala , Vader to pierwsza 10 najbardziej znaczacych wrestlerow (czy sie myle??) w historii.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Porownujac do poprzedniego roku to to TT bylo niezle, choc byly i lepsze i gorsze walki to jak na WWE pozimo tradycyjny :)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• Reputacja:   293

A dla mnie TT to był jeden wielki shit (do pięt nie sięgał ostatniemu PPV TNA). Walka Flair'a z Tryplem była taka sobie, to ich "świńskie" (krew lała się strumieniami:) krwawienie było totalnie naciągane, tym bardziej że żaden nie wyłapał jakiegoś większego bumpa. Sama walka z punktu widzenia dramaturgii była ok, ale z punktu widzenia "ringowego pojedynku" - zdrowo zasysała (3/4 to punche, kneedropy i chopsy. Ja wiem, że to firmowe ciosy Flair'a, ale do kurwy nędzy - ile można?). Jedyna dobra walka, to dla mnie main event (wyrównany, szybki, sporo ciekawych akcji) - i to tylko dla tego, że przez znaczną część Cena "spał" poza ringiem i nie mógł knocić walki. Ogólnie - gdyby jeszcze "Vanilla Ice" stracił tytuł, to walkę tą możnaby było uznać nawet za bardzo dobrą, a tak - była po prostu dobra i nic poza tym (wkurwia mnie już ten "goldbergowski" schemat walk Ceny - oponent z mozołem pracuje, by pojedynek wyszedł "strawnie" dla widza a Johnny Boy kradnie zwycięstwo). Jak dla mnie - gdyby nie main event, to spokojnie możnaby sobie było darować ściąganie tego PPV. Chociaż tak na prawdę - i tak można było...

W ogóle WWE jest zajebiste, najpierw chcieli zajobbować Austina Coach'owi (Geeez...) za pomocą Marka Henry'ego, ale kiedy Steve ich osrał (i bardzo dobrze!) i musieli do walki wstawiać Batistę, to pozwolili Animalowi spokojnie skopać dupsko Coach'a, pomimo że temu drugiemu pomagali Vader i Goldust (Dave to jednoosobowy oddział, 3 wrestlerów nie jest mu w stanie sprostać:>). I gdzie tu sens, gdzie logika? Najwyraźniej wygrana Coach'a nie była taka "nieodzowna", a sam pomysł jobbowania takim "pseudo-wrestlerom" Ikon pokroju Stone Colda to po prostu śmiech na sali. I to bez względu na jakieś gówniane stypulacje, które do tej walki wymyślił sobie Vince...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

smieszna jest ta "interaktywnosc", bo na dobra sprawe jedyna w czym mamy wybor to stroje div

eee wwe nawet to skopalo :(((( syf

A tak bardzo liczylem

78269406145f2cb280ea01.jpg