Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ring of Honor - diary by radek8968

Jak pisać galę ?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak pisać galę ?

• Tradycyjne takie jak są w innych diary
      4
    • Czy opisy tak jak teraz
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam, zapraszam do komentowania i czytania moich diary. Będą one o fedracji RoH... Wszystko symuluję w TEW 2005 z update na styczeń 2011.

Monday, Week 1, January 2011

Pierwszy dzień w pracy był ciężki... Musiałem się z wszystkimi poznać, prawie z całą federacją RoH ! Mimo iż jest to mała federacja niezależna to pracuje w niej dużo osób. Wszyscy mi gratulowali itd... Wreszcie gdy dostałem chwili spokoju, mogłem przejrzeć roster federacji.

Roster:

* Adam Cole

* Chris Hero

* Christian Able

* Christopher Daniels -- ROH Television Champion

* Claudio Castagnoli

* Colt Cabana

* Davey Richards

* Delirious

* Eddie Edwards

* Erick Stevens

* El Generico

* Homicide

* Jay Briscoe

* Jerry Lynn

* Kenny King

* Kenny Omega

* Mark Briscoe

* Mike Bennett

* Rhett Titus

* Michael Elgin

* Roderick Strong -- ROH World Champion

* Shawn Daivari

* TJ Perkins

Trochę ich dużo, to chyba jeszcze nie wszyscy bo szef coś mówił o nieaktualnym rosterze na moim laptopie i za niedługo prześle mi aktualniejszy. No ale dobra, na początek mi to wystarczy. Większość wrestlerów pobiera kasę za występ, a mam tygodniówki... No to mamy mały problem bo kasy dużo nie jest, a więc być może wezmę się za zwalnianie. Ale to jeszcze nie jest pewne... Nie będę tutaj świrował z jakimś rozwijaniem młodych gwiazd itd. Kto będzie się starał to będzie występował na galach i tyle... Nie będę się też srał z tymi co chcą więcej kasy, jak coś nie pasuje to wywalę i tyle... PPV zaplanowanych jest dużo, ale i tak chyba połowy z nich nie będę organizował. Na pewno będą te najważniejsze, np. Glory by Honor czy Final Battle. Budżet jest w ciężkim stanie, a więc chyba będę musiał zrezygnować z tygodniówek czyli RoH on HDNet... No bo jak mam co tydzień wydawać gale jak wszyscy prawie koszą kasę za występ ? Dobra, na dzisiaj koniec.

Friday, Week 1, January 2011

Dzisiaj odbędzie się pierwsza gala pod moim "sterowaniem". RoH on HDNet... Gala w tv będzie w poniedziałek o 20:00, ale nagrywamy ją już dzisiaj, ponieważ nie stać nas na kontrakt, aby HDNet transmitowało gale na żywo. Wynajmowanie hali, płacenie zawodnikom itd. To zabiera zbyt dużo kasy !

http://img513.imageshack.us/img513/3919/beztytuuyvk.png

[Dzisiaj tylko szybkie streszczenie gali, zawsze będę dodawał normalne gale takie jak są w diary tylko dzisiaj takie małe streszczenie dam]

1. Na samym początku gali Richards z American Wolves wyszedł na ring aby wyzwać Stronga do walki... Sam nie wiem czemu dałem mu title shota, no ale dobra... Co do jego mic skilli to są w miarę dobre, oceniane są na B-, a to chyba dużo, jak najwięcej można mieć A. Po tym speechu Richards udał się do szatni.

2. Homicide w pierwszej walce poradził sobie z przyjacielem Richardsa, czyli Edwardsem. Musiał się trochę pomęczyć, ale i tak się zbytnio nie zmęczył. Próbował wykonać Gringo Killer z narożnika, został jednak z niego zrzucony przez Daveya Richardsa który interweniował w walce, sędzia tego oczywiście nie widział... Gdy Edwards miał już kończyć walkę, Homicide dostał przypływu adrenaliny i załatwił rywala Gringo Killerem.

3. Po tej walce na ring wszedł RoH World Champion... Miał w ręce mikrofon a to oznaczało jedno. Zaczął przemawiać, musi trochę potrenować gadanie przy mikrofonie bo jego mic skille oceniane są na C, musi być co najmniej B, ew. B- ! Zaakceptował wyzwanie Richardsa i zaczął rozmawiać o tym że go pokona itd.

4. Bracia Briscoe męczyli się z The Young Bucks... Jackson'owie stawiali opór jednak Briscoes wgnietli ich w ziemię ! Na początek Shooting Star Press od Marka, a potem Diving Leg Drop drugiego Briscoe'a czyli Jay'a.

5. W następnej walce było już trochę mniej emocji... Generico walczył ze Steenem, dawnym tag team partnerem. Steen szykował się do zakończenia walki jednak Generico wykonał świetnego Roll-Up'a i sędzia doliczył do trzech ! Generico wskoczył na narożnik aby świętować zwycięstwo jednak został z niego zrzucony a następnie okładany przez Steena...

6. Steen zaciągnął Generico'a aż na backstage i tam dalej go torturował ! Seria ciosów różnymi przedmiotami, zaczynając od krzesła, kończąc na gaśnicach ! To się może skończyć kontuzją. Na szczęście w pewnym momencie Steen nie trafił w Generico'a, ten zdążył go parę razy walnąć i uciec...

7. W Main Evencie czyli walce wieczoru Roderick Strong z wielkim trudem pokonał Davey'a Richardsa, jeszcze trochę i mielibyśmy w RoH nowego Championa, jednak Strong nie bez powodu jest mistrzem, a więc potrafi walczyć i rozwalił Davey'a z teamu American Wolves. Richards wykonał DR Driver, a następnie Shooting Star Press. 1...2... Sędzia zauważa, że Strong trzyma nogę na linach, a więc mamy rope break ! Richards podnosi rywala i próbuje wykonać kolejną akcję jednak otrzymuje Gibson Driver i przegrywa walkę.

8. Widzimy wywiad z Sheltonem Benjaminem, jednak nie zdążył odpowiedzieć na pierwsze pytanie po od razu ktoś zaczął go dusić sznurkiem, facet miał maskę na twarzy ! Nie wiadomo kto to i czemu atakuje Sheltona Benjamina. Facet podchodzi do kamery i mówi że to dopiero początek.

----------------------------------------------------------

Sorry że opis gali zrobiony tak na odwal, ale następne gale już będą normalne. Dzięki za przeczytanie, zapraszam do komentowania. Są to moje pierwsze diary.

KTO JEST ZAMASKOWANYM CZŁOWIEKIEM ? PISZCIE SWOJE TYPY !!!

Edytowane przez radek8968
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• qwerte

4

• radek8968

4

• TakeR

2

• BWTC

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

No nareszcie, te opisy na odwal mi się podobają :grin:, zostaw je albo rób takie specjalnie dla mnie bo tych długich co są w innych diary nudzi mi się czytanie po 1-2 walkach. :P

Zamaskowanym człowiekiem może być każdy więc nie będę typował.

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=303312

zarejestruj się ;P

kasa za oglądanie reklam

19213031354f4d28073fb12.jpg

Tuesday, Week 2, January 2011

Dzisiaj muszę trochę wziąć się za tą federację, m.in. posprawdzać co i jak z galami ppv... Wydam chyba te tylko najważniejsze, Bing Band, Glory by Honor, Final Battle, Anniversary Show oraz Final Countdown. Przydałby się jakiś nowy wrestler w szeregach RoH, a więc złożyłem ofertę Kaval'owi, jednak tutaj w RoH będzie nazywał się normalnie, czyli Low Ki. Za niedługo będę musiał mu przedstawić warunki kontraktu, walczył w WWE, a więc pewnie za małą kasę nie będzie chciał tu siedzieć, ale dzięki niemu oglądalność wzrośnie... Muszę więc zaoszczędzić trochę kasy, obciąć zarobki innym, oraz zwolnić kogoś mniej znanego i bardzo słabego. I tak na galach pojawiają się ci najlepsi, no chyba że ktoś się postara i mi zaimponuję więc dam mu wystąpić. Przyszedł mi e-mail, że Shelton Benjamin jest niezadowolony ze swojego pushu, hymmm... Na gali w piątek znowu ktoś dostanie title shota, tylko nie wiem jeszcze kto. Pewnie jakiś main eventer bo dostaje e-maile że mało gwiazd pojawia się na gali, o co chodzi ? Ja nie mam jakiś nie wiadomo jakich gwiazd typu Cena, a poza tym nie chce żeby się roiło na hali od durnych dzieci którzy machają sobie rękami przed mordami i drą się "ju kent si mi, hahaha". Muszą nacieszyć się Homicide'm, a więc to on dostanie title shota. Co do zamaskowanego człowieka, muszę się zastanowić kto nim będzie... Nie mam żadnych pomysłów, może właśnie Kaval, albo ktoś z obecnego rosteru ? Może kogoś jeszcze zatrudnię, tylko kogo...

Friday, Week 2, January 2011

Dzisiaj znowu gala, tradycyjnie będzie transmitowana w poniedziałek o 8:00 wieczorem. Mam nadzieję że dzisiaj wyjdzie lepiej niż ostatnio i nie będą narzekali na jakieś pierdoły typu za mało gwiazd na gali itd. Wszystko jest już zaplanowane, za kilka godzin nagrywamy. Być może jest to jedna z ostatnich gal RoH on HDNet bo zamierzam przestać wydawać te gale, chociaż jeszcze nie wiem do końca czy rozwiązywać kontrakt czy poczekać do końca wygaśnięcia jego czy w ogóle zostawić tą galę... Chyba zrobię ankietę...

RoH on HDNet

http://img80.imageshack.us/img80/1377/beztytuuvce.png

1. Galę otwiera Colt Cabana który wchodzi na ring z mikrofonem. Zaczyna opowiadać o ostatnim ataku Steena na El Generico. Colt trochę wydarł się na swojego rywala po czym wyzwał go do walki, po chwili dodał że będzie to walka bez dyskwalifikacji, wszystkie chwyty dozwolone ! Po paru sekundach rozbrzmiał theme song Kevina Steena... Steen wszedł na ring i zaakceptował propozycję swojego rywala po czym walnął go w twarz i rozbrzmiał gong...

2. Na początku Steen dalej atakował swojego rywala jednak sytuacja się zmieniła i to Cabana atakował Steena. W środku walki można było obejrzeć parę ciekawych akcji jak ciosy krzesłami, Superplex na stół od Kevina czy nawet doskonałe podcięcie Cabany, ściął z nóg swojego rywala i ten rąbnął głową prosto w drabinę która była oparta o narożnik ! Ostatecznie walkę wygrał Kevin Steen który rozsypał na ringu pinezki i wykonał Steenalizer... Cabana zwijał się z bólu, a Steen przypiął i sędzia spokojnie klepnął ręką w matę 3 razy. Generico wbiegł na ring i schował się, gdy Steen zszedł z ringu i przechodził obok narożnika otrzymał Torpedo Style Tornado DDT ! Generico kontynuował atak na Steena, wrzucił go do ringu, a tam Steen otrzymał Corner Yakuza Kick...

3. W drugiej walce dzisiejszego wieczoru tag team champion Claudio Castagnoli pokonał Kenny'ego King'a, można powiedzieć że była to walka pomiędzy Kings of Wrestling a All Night Express, jednak w walce tej udział brał jeden zawodnik z danego teamu. Walkę wygrał członek Kings of Wrestling po tym jak uwagę Kinga odwrócił Chris Hero który powoli szedł na ring. Po walce nie atakował Kinga tylko świętował zwycięstwo kolegi.

4. Na ring przy swoim theme songu wszedł Homicide... Miał w ręce mikrofon i zaczął opowiadać o tym, że chce być mistrzem... Jednak nie interesuje go pas Television lecz pas World którego posiadaczem jest Roderick Strong. Ten wyszedł na ring i powiedział że nie będzie bronił swojego pasa co tydzień bo ten pas to nie jest zabawka... Jednak zaakceptował wyzwanie Homicide'a i ci dwaj panowie zmierzą się ze sobą w walce wieczoru.

5. Tydzień temu to Briscoes wygrali swój pojedynek z Young Bucks, dzisiaj jednak ich przeciwnikami nie był byle jaki tag team, chociaż Young Bucks też nie są byle jacy. Dzisiaj Jay i Mark Briscoe nie triumfowali... American Wolves roznieśli ich ! Walka z początku była wyrównana jednak potem Amerykańskie Wilki wzięły się do roboty i bracia Briscoe nie mieli nic do powiedzenia...

6. Tydzień temu zamaskowany człowiek zaatakował Sheltona Benjamina... Dzisiaj zamaskowany człowiek zaatakował RoH Television Championa... Chodzi oczywiście o Christophera Danielsa. Czyżby zamaskowanym człowiekiem był Eddie Edwards ?

7. W walce wieczoru Roderick Strong pokonał Homicide'a jednak miał wiele problemów. Były wrestler TNA walczył do samego końca podobnie jak tydzień temu Davey Richards. Jednak ostatecznie Strong wygrał już drugi raz z rzędu i po raz kolejny obronił pas RoH World.

----------------------------------------------------------------------

Dzięki za komentowanie chociaż skomentowała tylko jedna osoba, ale jest znak że ktoś to czyta bo licznik wyświetleń sięga do około 110 wejść, ale pewnie dużo tam jest moich wejść :) Gdzieś z 10.

W spoilerze lista feudów oraz karta na następną galę.

feudy

1. Kevin Steen vs El Generico

2. Christopher Daniels vs Eddie Edwards

3. Kings of Wrestling vs All Night eXpress

4. Masked Man vs wszyscy

Karta na następne RoH on HDNet

1. Singles Match - Bravado Brothers vs Cole & O'Reilly

2. #1 contender match (RoH World Tag Team titles at Anniversary Show) - All Night eXpress vs Haas & Benjamin

3. Singles Match - Mike Bennet vs Grizly Redwood

4. #1 contender match (RoH World title at Anniversary Show) - Jerry Lynn vs Homicide

Dzięki za przeczytanie, teraz zapraszam do komentowania :)

Ciekawe, ciekawe czekam na dalszy rozwój twojej federacji. Nie martw się o to czy ktoś wchodzi, jest dużo użytkowników co czytają tylko nie komentują:)

www.worldofgames.c0.pl

Wbijajcie się koniecznie, zalogujcie się bawcie się razem z nami i dzielcie się swoimi recenzjami, przemyśleniami o grach.

10358197554cb10a159ff5e.jpg

Wspaniałe opisy zostały :jupi:

Głosować w ankiecie na: "Czy opisy tak jak teraz" :twisted:

Może dodałbyś grafiki trochę? Tak przed walką zdjęcia zawodników bo słabo się orientuje w RoH inni pewnie też. :-)

zarejestruj się ;P

kasa za oglądanie reklam

Ogólnie twoje diary są wporzo tylko faktycznie troche więcej grafiki by się przydało :D

Widzę że zainteresowanie rośnie, bardzo dziękuję za komentowanie diary. Owszem, tylko trzy osoby ale jak to cieszy :) Dziękuję także tym którzy nie komentują ale czytają moje diary i tym którzy głosują w ankiecie.

Thursday, Week 3, January 2011

Około dwa czy trzy tygodnie temu gdy zaczynałem pracę, mówiłem że mam zamiar zwolnić parę zawodników. Oczywiście wiąże się to z tym, że budżet jest niski, a ja zatrudniłem do federacji Low Ki'ego czyli Kavala oraz mam w planach zatrudnić kolejną gwiazdę, mam na myśli osobę która była kiedyś tag team partnerem któregoś z wrestlerów RoH. Nie wiem kogo jeszcze, ale na pewno kogoś zatrudnię. Co do zwolnień... Na pierwszy ogień idzie dwóch wrestlerów, owszem być może są młodzi, ale w ogóle nie są mi potrzebni. Chodzi mi o jakiegoś Michaela Elgina i o Osiris'a czy jak mu tam. Nawet dobrze nie znam ich nazw, no ale dobra. Za niedługo mam oficjalnie potwierdzić ich zwolnienie czy coś tam, jakieś pierdoły i formalności... Low Ki jest nowym nabytkiem, kosi 12 i pół tysięcy za wystąpienie na gali, chyba najwięcej z całego rosteru. Nawet Homicide tyle nie bierze...

Kilka podstawowych wiadomości o nowym nabytku federacji:

http://img593.imageshack.us/img593/8936/beztytuu2mj.png

Myślę że nie zbankrutuje przez niego, ponieważ przyciągnie pare osób na halę, a co za tym idzie ? Dodatkowa kasa... Martwi mnie jednak ilość osób które oglądają RoH on HDNet, w porównaniu do RAW czy nawet NXT jesteśmy niczym. Myślę że dobrą konkurencją dla nas będzie Superstars czy TNA Xplosion czy jak to tam. Niepotrzebnie władze RoH chciały przebić się do main streamu i zacząć wydawać tygodniówki, no ale dobra... Wciąż nie mam pomysłu kto może być Masked Man'em. Wcześniej mówiłem coś o tag team partnerze... To w cale nie jest zły pomysł. Po piątkowym RoH on HDNet będzie można ujrzeć już wstępną kartę na Anniversary Show czy jak to tam. Chociaż gala dopiero odbędzie się w lutym, już na niej poznamy kim jest Masked Man. Za ten czas muszę skończyć feud Steena i El Generico bo jest kompletnie bez sensu, przynajmniej wg. mnie. El Generico będzie feudował z zamaskowanym wrestlerem ponieważ może dojść do walki Mask vs Mask na najbliższym ppv. Jednak są to wstępne plany, muszę przedstawić je większości osób z federacji i sprawdzić czy się podobają.

Friday, Week 3, January 2011

http://img18.imageshack.us/img18/201/beztytuujph.png

Pre Show. Dark match z udziałem kobiet. Amazing Kong która wg. różnych plotek miała dołączyć do WWE. Owszem, byłoby to dla nas korzystne, ponieważ budżet by wzrósł, ale muszę powoli rozwijać dywizję kobiet tutaj w RoH, ponieważ jest ona bardzo słaba i mała. Kong w dark matchowym starciu przed galą spokojnie pokonała byłą divę WWE, Serene Deeb czy jak jej tam. Dywizja kobiet mnie nie interesuje, jednak jak już wspominałem trzeba ją powoli rozwijać.

1. Galę otworzył Durden, przeprowadzał wywiad z Homicide'm. Członek tag teamu LAX (którego w RoH nie ma), miał w dzisiejszym main evencie stawić czoło Lynn'owi. Miała to być walka o pretendenta. Oczywiście Homicide powiedział to co powiedziałby każdy na jego miejscu. Chodzi oczywiście o słowa "wygram tę walkę, a na Anniversary Show zdobędę pas".

2.Cole i O'Reilly podobnie jak Amazing Kong, łatwo rozprawili się ze swoimi rywalami którymi byli Bravado Brothers. Jacyś jobberzy typu Santino Marella i Chavo Guerrero. Jednak powinienem im dać szansę, walka wyszła wg. mnie wspaniale. Może nie to co Taker vs HBK na WM 25, ale mi sie podobało. Walka była dynamiczna, pełno zwrotów akcji... Fani pozytywnie zareagowali, a wynik jest tutaj mniej ważny.

3. Coś porządnego co obudziło fanów ! To powiedziałbym gdyby ta walka była pierwsza, jednak obudziła ich poprzednia walka. Te tag teamowe starcie było 100 razy lepsze, a tamte było bardzo fajne. Dobra, może zamiast gadać pierdół przejdę do opisu walki. Było cudownie, walka była trochę za długa i mogła niektórych nudzić (fanów Ceny i WWE), ale wiernym kibicom RoH na pewno się podobało. Były emocje, ciekawe ciosy, rzuty, akcje... Parę brudnych zagrań. Wynik nie zadowolił Charliego Haasa i Sheltona Benjamina, ale gówno mnie to obchodzi. Walka była emocjonująca, zakończona akcją One Night Stand.

4. Durden złapał po walce zwycięzców czyli All Night eXpress. Pretendenci do pasów mistrzowskich powiedzieli, że walka była wyrównana, ale wygrali lepsi. Na Anniversary Show zostaną nowymi mistrzami tag teamów, tak mówi każdy do wywiadów. Kiedy Durden zapytał o jakiś plan na Anniversary Show, odpowiedzieli że nie mają planu. Nie bawią się w żadne strategie itd. tylko po prostu wyjdą na ring i wygrają starcie z Kings of Wrestling.

5. Gdy ANX weszli do swojej szatni, zobaczyli mistrzów Tag Teamowych. Kings of Wrestling rzucili się na swoich rywali i zaczęli ich okładać. Gdy uznali że ANX są wystarczająco obici, wyszli z szatni jakby nigdy nic.

6. Grizzly Redwood pokonał Mike'a Benett'a. Tutaj dałem szansę wykazać się tym mniej znanym wrestlerom. Drwal wygrał wykonując z zaskoczenia Roll-upa. Słaba walka... No ale cóż, nie będę płacił cały czas tym najlepszym za walki bo zbankrutuje.

7. Długo oczekiwany main event. Walka dwóch wspaniałych wrestlerów ring of honor. Starcie o pretendenta do tytułu RoH World na najbliższym PPV. Wygrał Homicide i został pretendentem... Wszystkiemu przyglądał się Roderick Strong. Homicide nie przejmował się tym i walczył spokojnie, aż w końcu wykonał Da Gringo Killa i zwyciężył. Strong po walce wstał z krzesła, Homicide pokazał mu że pas będzie jego jednak ten postukał się w czoło, co oznacza że twierdzi iż Homicide jest głupi.

8. Na koniec gali Masked Man znowu atakował, jego celem tym razem był Colt Cabana, jednak na czas przybiegł El Generico i zaatakował zamaskowanego człowieka. No nareszcie ktoś kto go powstrzymał, czyżby feud na lini El Generico - Masked Man ? Będzie ciekawie !

----------------------------------------------------------------------------------------

Monday, Week 4, January 2011

No i jesteśmy już po trzeciej gali, mój czwarty tydzień w nowej pracy. Ratingi RoH nie powalają. Są niskie, gale ogląda zaledwie tysiąc parę osób przed telewizorami, a na hali są 4 tysiące osób. Będzie ciężko podnieść rankingi federacji, a może po prostu rozwiązać kontrakt z HDNet ? Proszę bardzo, oto profil tygodniówki RoH on HDNet, totalna porażka ! Kusi mnie wybranie opcji Cancel contract.

http://img23.imageshack.us/img23/659/beztytuukngu.png

------------------------------------------------------------------------------------------------

Dzięki za przeczytanie kolejnego, już trzeciego odcinka moich diary. Zapraszam do komentowania ! Dziękuję i pozdrawiam - radek8968

Fanie to wyszło, jestem ciekaw jednak kto okaże się tym Masked Man'em i jeżeli dojdzie do feud z El Generico czy dojdzie do walki o maske a mianowicie kto przegra traci maske ;)

Nie używaj tego "czy jak to tam" lub 'czy jak jej tam" gdy nie to do czego przyzwyczaiłeś mnie poprzednimi odcinkami to raczej nie czytałbym dalej. Reszta jak najbardziej na plus. :) Zostaw kontrakt z HDNet jak będzie fatalnie to sami go rozwiążą.

zarejestruj się ;P

kasa za oglądanie reklam

Thursday, Week 4, January 2011

Kolejny dzień w pracy. Dzisiaj następna gala Ring of Honor on HDNet... Wiele osób przekonuje mnie żebym nie rozwiązywał kontraktu z HDNet ale ratingi są fatalne. Z resztą co ja będę mówił, sami zobaczcie.

http://img251.imageshack.us/img251/4127/beztytuu3yy.png

1 gala za moich rządów - 966 oglądających... Porażka !

2 gala - 1292 oglądających... Już lepiej ale w porównaniu do innych federacji czy chociażby WWE Superstars (22,391 oglądających) to jest słabo.

3 gala - 882... Totalna porażka ! Cud że jeszcze nie przyszedł e-mail od HDNet o słabej oglądalności. Jeżeli takowy przyjdzie i nie będzie poprawy to rozwiązuje kontrakt.

Nie będę tutaj teraz płakał nad głupimi tygodniówkami. W lutym nadchodzi coś większego, RoH Anniversary Show i to dopiero będzie jazda. Jeżeli będzie ponad 20 tysięcy oglądających galę to będzie świetnie. Chociaż i tak PPV nie są transmitowane na HDNet. Teraz przejdźmy do zatrudnień i zwolnień. Oficjalnie zwolnieni zostali jakiś Osiris oraz Michael Elgin. 12 tysięcy dla "Kavala" to bardzo dużo, zrobiłem błąd... Pomyliłem się i teraz tracę ! Przeoczyłem małą ważną rzecz, on chciał 12 tysięcy jakby był na kontrakcie written, a ja go dałem na PPA i daje mu teraz 12 tysięcy za show. No ale teraz nie będę teraz robił z siebie debila i nie anuluję tego kontraktu, w sumie trochę ludzi dzięki niemu może przyjść. Czas na moje dwa nowe nabytki, uwaga ! Szokująca wiadomość... Do Ring of Honor dołączą za parę dni Shawn Hernandez oraz Matt Hardy ! Już sobie wyobrażą wypełnione trybuny, pełno fanów braci Hardych mimo to iż jest ten gorszy (czyli Matt)... Na pewno parę osób dla Hardy'ego i Hernandeza przyjdzie. Ale też parę muszę zwolnić, prawdopodobnie będzie to Grizzly Redwood który na ostatnim RoH on HDNet nic ciekawego nie pokazał. Nie potrzebuję go... Pokarzę teraz skille Matta Hardy'ego, zarabia 2 tysiące za występ na gali.

http://img593.imageshack.us/img593/9718/beztytuu5v.png

Całkiem nieźle... Entertainment Skille ma niezłe, ocena to A. A teraz czas na profil Hernandeza... Zarabia tyle samo co Hardy, 2 tysiące za show !

http://img824.imageshack.us/img824/2849/beztytuu4dd.png

Matt Hardy, Low Ki, Hernandez... Wszyscy po przyjściu do federacji byli heelami ! Low Ki przejdzie face turn, Hardy chyba też chociaż wątpię bo mamy trochę fajnych face'ów, heelów też. A więc heel turn Hardy'ego nie jest pewny.

Friday, Week 4, January 2011

W spoilerze wyniki, segmenty i ich oceny.

http://img253.imageshack.us/img253/8151/beztytuu6g.png

1. Masked Man odważył się wyjść na ring, dużo ryzykował ponieważ cały roster mógł wejść na ring, zaatakować go i dowiedzieć się kim jest. Jednak tak się nie stało... Masked Man zaczął przemawiać, powiedział że jest doskonały i że zamierza zdobyć pas RoH World, w przeciwnym razie zniszczy tą federację. Na ring wszedł Homicide... Powiedział że Masked Man nie ma szans na ten pas ponieważ on o niego się teraz stara... Następnie na titantronie pojawił się Roderick Strong. Masked Man zaczynał powoli się obawiać że zaraz wszyscy wbiegną na ring. Strong powiedział że to jego decyzja z kim chce walczyć bo to jego pas, dodał też że nie zamierza oddawać pasa mistrzowskiego byle jakiemu wrestlerowi, nie wie kto kryje się pod maską a więc nie ma mowy o pasie. Masked Man zapytał się Stronga, czy wie kto tak naprawdę kryje się pod maską El Generico... RoH World Champ powiedział że to całkiem inna sytuacja, El Generico jest oficjalnym wrestlerem RoH a zamaskowany człowiek nie. Masked Man odpowiedział na to tymi słowami - "Atakuję z zaskoczenia, w każdej chwili mogę cię zaatakować, na twoim miejscu bym przyjął moje wyzwanie..." - Homicide machnął ręką i odszedł, Strong natomiast powiedział aby to czasem Masked Man nie został zaatakowany z zaskoczenia. Ten się zapytał - "O co chodzi ?" - po czym otrzymał dropkicka w plecy od stojącego za nim El Generico. Generico wepchnął zamaskowanego w narożnik po czym sprzedał mu Corner Yakuza Kick, a następnie Brainbustaaahhh ! - "I kto tu teraz kogo zaatakował z zaskoczenia panie zamaskowany ?" - Generico szykuje się do zdjęcia maski zamaskowanemu człowiekowi jednak ten walnął go w twarz i uciekł.

2. W pierwszej walce dzisiejszego wieczoru Sara Del Rey pokonała Serene Deeb która przegrywa już swój drugi pojedynek z rzędu.

3. Po tej walce gdy Sara Del Rey świętowała zwycięstwo, na ring wbiegła Amazing Kong po czym zaatakowała swoją rywalkę. W dywizji kobiet RoH zaczyna się coś dziać, czyżbyśmy byli świadkami narodzin pasu RoH Womens ?

4. Na ring wchodzi Steve Corino. Nagle rozbrzmiewa theme "Kavala" ! Komentatorzy i wszyscy obecni fani są zdziwieni ! Na ring wchodzi Low Ki... Kaval powraca do Ring of Honor ! W swojej pierwszej po powrocie walce zmierzył się ze Stevem Corino. Walkę tę wygrał... Była bardzo ciekawa jednak jej ocena to C+, Low Ki zakończył walkę pięknym Ghtetto Stomp !

5. Promo walki wieczoru ! Homicide vs Shelton Benjamin... Don't miss it !

6. W tej walce Delirious pokonał Kenny'ego Omege. Walka była nieco gorsza od poprzedniej jednak ocena była taka sama. Jeden z bookerów Ring of Honor pokonał swojego rywala bez większego trudu.

7. To na co większość osób czekała, nie ! To nie Main Event... To starcie ostateczne, hardcore match pomiędzy El Generico a Kevinem Steenem ! OMG... Emocje sięgają zenitu ! Rope Run Tornado DDT na szpilki ! Steen krwawi, Generico przypina, 1...2... OMG ! Steen odkopuje... Parę minut później. Oboje są na drabinie, drabina otoczona stołami, szykuje się akcja wysokiego ryzyka ! Steenalizer na stół z drabiny... OMG... to musi być koniec. 1...2... Coś niewiarygodnego Generico odkopuje... Steen rozkłada stół za ringiem, odwraca się i WOW ! Slingshot Crossbody. Stół się łamie na pół, obaj leżą za ringiem. Corner Yakuza Kick ! Brainbustaaahhh ! 1...2...3... OMG ! Generico wygrywa...

8. W walce wieczoru Homicide wygrał z Sheltonem Benjaminem. Homicide jest coraz bardziej pewny siebie, ma coraz większe szanse na zdobycie pasa mistrzowskiego !

9. Gdy Homicide poszedł na backstage został zaatakowany przez RoH World Champa, tak zakończyło się kolejne RoH on HDNet.

--------------------------------------------------

gale będę dawał z większymi odstępami czasowymi ponieważ teraz jest szkoła itd. Dzięki za przeczytanie zapraszam do komentowania.

Edytowane przez radek8968

Bez spacji przed "!" 8-) Screen ze statami Hernandeza mi się nie wyświetla :( .

No a reszta na tym samym poziomie co zawsze.

zarejestruj się ;P

kasa za oglądanie reklam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...