Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Hogan i Bischoff dostaną po kieszeni, Rating, Jeff Hardy/Eur

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak donosi SLAM Wrestling Hulk Hogan i Eric Bischoff przyjęli niższe stawki zaproponowane przez zarząd na rok 2011. Obyło się bez zgrzytów i obaj chyba zrozumieli, że jest to związane z tym że zbytnio nie przyczynili się do rozwoju federacji. Rok 2011 jest drugim i ostatnim rokiem wiążącym ich kontraktami z TNA.

R...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-hogan-i-bischoff-dostana-po-kieszeni-rating.html
https://forum.wrestling.pl/topic/23614-hogan-i-bischoff-dostan%C4%85-po-kieszeni-rating-jeff-hardyeur/

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rei Ashikaga

5

• SixKiller

4

• nasjazz

4

• Ceglak

3

Top użytkownicy w tym temacie

No faktycznie, Bischoff i Hogan nic dobrego nie zrobili...

Hardy zgubił bagaż :-) ta jego rozprawa jest co chwile przenoszona.

Hardy zgubił bagaż

nie zgubił, tylko bagaż zgubiono, a to duża różnica.

No faktycznie, Bischoff i Hogan nic dobrego nie zrobili...

i nie nic, tylko niewiele.

Edytowane przez Ceglak

OMG kiedy w końcu ten gnojek pójdzie siedzieć ? gdzie jest sprawiedliwość ? normalny człowiek za takie coś już dawno by siedział i to z wysokim wyrokiem , a mu stale przekładają termin rozprawy i pewnie jak w końcu go skarzą to i tak dostanie najniższy wyrok :/

Według mnie nie ma co się pastwić nad Hoganem i Bishoffem. Ten pierwszy został średnio wykorzystany przez federację - prężył się tylko przed kamerami i pitolił ciągle jaki to potencjał ma TNA, jacy fajni ludzie tu są i jak to on wszystko to poukłada. Od tego zbytnio się polepszyć nie mogło. Walczyć już nie może a kasę bierze dużą za samo pokazanie się. Teraz jak można go wykorzystać jako prawdziwego mentora Immortals to się nie pokazuje wcale. Natomiast Bishoff sprawdza się w jednej roli - szara heelowa eminencja federacji. Czy warto ich trzymać - to zależy od kasy i działań zakulisowych.

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Android

OMG kiedy w końcu ten gnojek pójdzie siedzieć ? gdzie jest sprawiedliwość ? normalny człowiek za takie coś już dawno by siedział i to z wysokim wyrokiem , a mu stale przekładają termin rozprawy i pewnie jak w końcu go skarzą to i tak dostanie najniższy wyrok :/

Sprawiedliwość??? :roll: Na jakim Ty świecie żyjesz, Czester? A widziałeś ją choćby na naszym rodzimym podwórku? Czy Otylka J. przesiedziała chociaż jeden dzień za nieumyślne spowodowanie śmierci swojego brata podczas wypadku (kiedy piratowała furą, łamiąc przepis za przepisem)? Jest sprawiedliwość dla szarych Kowalskich i "sprawiedliwość" dla celebrytów. Zacznij się do tego przyzwyczajać.

Poza tym - na Twoim miejscu, przechodząc przez ulicę, dobrze bym się rozglądał czy nie nadjeżdża jakiś czołg... :twisted:

Krótka piłka:

http://www.bankfotek.pl/image/872319.jpeg

W Ameryce, normlany Kowalski już by siedział tylko jeśli by miał chujowego adwokata. To nie jest kwestia sławy, amerykański ustrój jest taki, że wystarczy dobry adwokat by uniewinnić recydywistę za morderstwo przy masie dowodów go obciążających.

Sprawiedliwość, zwłaszcza tam, to po prostu rzecz nierealna.

Miło, że Hogan nareszcie podejmuje jakieś normalne decyzje. Teraz czekamy, aż utną wypłatę aRViDiemu, którego (jak i Hogana, Bitchoffa i Flaira) tygododniówka to 15k$ - pas przez który TNA wg. was bankrutowało to dla porównania 18k

Wyjazd z Orlando, Cięcie pensji, w miarę strawne impacty... TNA chyba poczęło iść w dobrym kierunku. Może nawet wróci za jakiś czas poziom sprzed 2-3 lat?

Byłoby zacnie, bo skoro tygodniówki ROHa nie mogę obejrzeć...

Może nawet wróci za jakiś czas poziom sprzed 2-3 lat?

Ci sprzed 2-3 lat moga się spytać kiedy wróci poziom sprzed ich 2-3 lat :P

Myślisz że sąd patrzy czy ten koleś jest drwalem czy skacze z drabin na innych.Też nie wiem ocb. z tym przenoszeniem rozpraw ale widoczne takie w Płn.Karolinie jest prawo.Jak można chcieć wyroku na kogokolwiek za to ,że sobie ćpaŁ w swoim domku i nikomu nic nie zrobił ?

W Ameryce, normlany Kowalski już by siedział tylko jeśli by miał chujowego adwokata. To nie jest kwestia sławy, amerykański ustrój jest taki, że wystarczy dobry adwokat by uniewinnić recydywistę za morderstwo przy masie dowodów go obciążających.

Sprawiedliwość, zwłaszcza tam, to po prostu rzecz nierealna.

już któryś raz piszesz, mniej więcej post o tej samej treści, a zastanawia mnie skąd czerpiesz takie info ? Na podstawie Akademii policyjnej, czy może Ojca chrzestnego ?

Bo jakoś nie chce mi się wierzyć abyś w wieku 16 lat ( chyba niedawno miałaś urodzinki, więc najlepszego ) namiętnie studiowała system więzienni-czo - prawny w usa.

Po prostu "inne prawo dla nich, a inne dla mas" - WŁOCH(A)TY

i tak jest na całym świecie.

[ Dodano: 2011-01-23, 17:08 ]

Może nawet wróci za jakiś czas poziom sprzed 2-3 lat?

Ci sprzed 2-3 lat moga się spytać kiedy wróci poziom sprzed ich 2-3 lat :P

a co ma powiedzieć ktoś kto jest z federacją od początku ? :)

"Kiedyś były lepsze czasy" ? ;)

już któryś raz piszesz, mniej więcej post o tej samej treści, a zastanawia mnie skąd czerpiesz takie info ? Na podstawie Akademii policyjnej, czy może Ojca chrzestnego ?

Bo jakoś nie chce mi się wierzyć abyś w wieku 16 lat ( chyba niedawno miałaś urodzinki, więc najlepszego ) namiętnie studiowała system więzienni-czo - prawny w usa.

Kolejny mądraliński siedemnastolatek widzę ;)

Nie oglądam takiego ścierwa jak Akademia, to po primo. Po secundo, tak się składa, że moja siostra studiuje prawo, więc o prawny system amerykański się otrze, a zazwyczaj duża część jej wiedzy przelewa się na mnie. Poza tym swego czasu interesowałam się się żydami, holocaustem i wieloma dziwacznymi rzeczami, do teraz czytuję literaturę opisującą historię XX wieku i parę innych książek, których połowa tego forum nie ruszyłaby patykiem, więc czemu nie mogłabym się interesować judykatywą w różnych krajach, zwłaszcza w Ameryce, gdzie ustrój jest naprawdę posrany?

Ach, zapomniałam. Przecież mój rocznik i młodsi swoim fanatyzmem wobec Biebera i Montany robią mi koło dupy ;/

Piszę to po raz enty, ażeby niektórzy nad wyraz uparci ludzie uświadomili sobie, że nie można oceniać tej sprawy wyłącznie poprzez pryzmat polskiego (zupełnie innego) sądownictwa (u nas postępowanie mediacyjne jest drugoplanowe i bardzo rzadko używane, w Ameryce 3/4 wyroków jest na podstawie ugody; tam wygląda ono z resztą zupełnie inaczej - nie trzeba obecności oskarżyciela i oskarżonego, umowa może być zawiązana nawet na korytarzu przed samą rozprawą; ponadto Ameryka ma rozbudowany system przysięgłych - co jest kluczową rzeczą, która u Jeffa może bardzo korzystnie zadziałać, u nas oni inaczej się zwą i mają charakter wyłącznie doradczy) i tego, że Jeffro jest sławny. Za dużo się pudelka naczytało, to teraz wszyscy myślą, że ma to elementarne znaczenie w tej rozprawie. Gówno prawda. Jeśli ma, to nieduże.

Natomiast z jednym chyba się zgadzamy - Niestety sprawiedliwość na tym świecie to pojęcie wyjątkowo względne. Zwłaszcza w jUeSA.

Co do owych 2-3 lat. Wzięłam właśnie te czasy za przykład, gdyż wtedy WWE zaczęło tracić widzów, spadała jakość szoł, a TNA przeżywało rozkwit no i był sześciokąt wtedy jeszcze. Jeśli jednak wolicie - niech spierdalają do Naszłil i wraca NWA TNA :twisted:

judykatywą

Chodziło Ci o jurysdykcję? Słownik PWN o judykatywnie nie słyszał.

judykatywą

Chodziło Ci o jurysdykcję? Słownik PWN o judykatywnie nie słyszał.

Judykatywa (od łac iudex - sędzia)

Czyli inaczej władza sądownicza - odłamek z trójpodziału władzy. Ów słownik zapewne studiował politologię :twisted:

http://pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82adza_s%C4%85downicza

http://www.zgapa.pl/zgapedia/W%C5%82adza_s%C4%85downicza.html

http://wosnastoprocent.pl/slownik/judykatywa/

Dodam, iż pozostałe odłamki również posiadają takie nazwy - legislatywa to władza ustrojodawcza (od lex - prawo, czy też legis latio jako ustanowienie prawa), a władza wykonawcza to egzekutywa (executio - wykonywanie wyroku)

Każde dzieciątko (czy dojrzały mąż, bądź też dziewka równie dojrzała), które miało styczność z wykładami prawa konstytucyjnego, zresztą nie tylko, powinno to potwierdzić ;)

@down Zapewne; jeden potwierdzi nawet fakt tego, iż mam dysleksję.

Edytowane przez Rei Ashikaga

Wskaż choć jedno poważne źródło, a nie miejsca, z których przygotowujesz się do olimpiad przedmiotowych. Ze słownikiem jestem po słowie - politologii nie studiował, ale, niestety, nie ma też siostry, która studiowałaby prawo.

[ Dodano: 2011-01-23, 18:14 ]

Każde dzieciątko (czy dojrzały mąż, bądź też dziewka równie dojrzała), które miało styczność z wykładami prawa konstytucyjnego, z resztą nie tylko, powinno to potwierdzić ;)

Mam nadzieję, iż fakt, że "zresztą" pisze się łącznie - też potwierdzi ;).