Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SOTW #80 [SPECIAL] - Głosowanie/Kontesuto.

Która praca jest najlepsza?  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która praca jest najlepsza?

• 1.
      9
    • 2.
      4
    • 3.
      14
    • 4.
      13

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Najmocniej przepraszam, iż ten topic pojawia się o tak późnej porze, jednakże postanowiłem dać jeszcze więcej czasu na oddanie potencjalnych prac.

W efekcie, macie do wyboru aż, bądź tylko 4 prace. :)

1.

http://i56.tinypic.com/2coki01.png

2.

http://i56.tinypic.com/2hd715e.png

3.

http://i56.tinypic.com/2vb76s4.jpg

4.

http://i54.tinypic.com/2vkdkbc.jpg

Na głosowanie macie 5 dni, zapraszam do komentowania powyższych prac.

Edytowane przez Ja Myung Agissi

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

2

• Suchy

1

• Luzak

1

• BWTC

1

Top użytkownicy w tym temacie

1 praca niezła,kolory są dobre,lecz render wygląda bardzo słabo...

2 praca słaba,te efekty na Jeffie wyglądają słabo

3 praca bardzo słaba,nie ma nic ciekawego,napis okropny,tło również,ta druga twarz nie pasuje.

4 praca średnia,kolory i efekty ok,jednak render wygląda na słabej jakości bo jest trochę za jasno w jego okolicach.

W ostateczności głos na 4,lecz można było się spodziewać wiele więcej po tym SOTW'ie

1. Render jest przeroczysty, i chyba trochę za ciemna.

2. Może wykonanie nie jest dobre, ale ta pracka mi się podoba. Chociaż może prawdą jest, że te efekty na Jeffie nie pasują. Ale mi się podoba :P

3. To jest collab Filippoo666. Poznaję po rozmiarze. Ciekawy pomysł na tło, ale: napis ssie, jakaś szachownica wokół Miza, i chyba pustka, mimo że druga twarz trochę ją zmniejsza.

4. No tutaj chyba poznaję styl Pani Budyniowej. Do efektów na postaci nic nie mam, ale napis mi się nie podoba.

Ostatecznie oddam głos chyba na #4, chociaż bardzo mi się podoba #2, ale jest ona słabo wykonana, więc ostatecznie mój głos na #4

1047920915357ecfbacc6b.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie glosuje zbyt czesto, ale tym razem sie ponioslem na .. nr.3. Sygnatura mi sie albo podoba, albo nie. Nie znam sie na technikach i nie bede sie wdawal w taka analize. Po prostu, jesli mialbym ustawic ktoras z nich do podpisu, to zdecydowalbym sie wlasnie na tą... Szkoda, ze glosu nie moge zmienic, bo przy drugim wgladzie na wszystkie prace, zobaczylem, ze Miz zostal obrocony o 180stopni. Napis na koszulce idzie nie w tą strone co trzeba i mnie to strasznie irytuje.

50608915156a3743c1fa34.jpg

4 wyszła naprawdę zajebiście i to na nią głos. Reszta słabo, szczególnie 3 z badziewnym tłem i napisem.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Kompletnie się nie znam na grafice,zagłosowałem na pracę nr 3,która najbardziej przypadła mi do gustu. :)

21413621404d57aa3f81990.jpg

Nie znam sie na grafice, ale troche prac w swoim zyciu juz widzialem :D Najbardziej podoba mi sie praca numer 4, fajne wtopienie plus napis w tle, a powiem nawet ze Jimmy'emu pasuja te kolory ;)

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

wybieram nr. 3 podoba mi się najbardziej. Świetny Miz przezroczysty z boku. Mi się to podoba:D

www.worldofgames.c0.pl

Wbijajcie się koniecznie, zalogujcie się bawcie się razem z nami i dzielcie się swoimi recenzjami, przemyśleniami o grach.

10358197554cb10a159ff5e.jpg

Całkiem niezły poziom, najbardziej podoba mi sie praca nr. 3 i na nią głos, ciekawe efekty, ogólnie ładnie sie prezetuje. Czwórka jest zdecydowanie za jasna, widziałem V1 i była dużo lepsza ... Pracka pierwsza nie ma zbyt dużo efektów, ogólnie mało jest zrobione, podoba mi sie napis. No i została praca nr 2, średnio mi sie podoba efekty na hardym nie za bardzo pasują, ale nie prezentuje sie źle. Głos na 3

Bardzo podobają mi się prace nr. 2 oraz 4. Miałem lekki dylemat na którą oddać głoś... w końcu wykonanie, efekty, napis zdecydowały, że wybrałem pracę nr. 4. Pozdrawiam autora :)

• Styl:  Jasny

Wahałem się między pracami 1 i 4, ale ostatnia jednak za jasna jak na mój gust. W związku z tym głos na jedynkę.

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Praca nr 3 najmniej mi się podoba, dlatego myślałem nad jedynką, dwójką i czwórką. Czwórka wyszła naprawdę nieźle i gdyby była ciemniejsza to może na nią bym zagłosował. Ostatecznie zdecydowałem się jednak na nr 2.

http://tinyurl.com/mpirerevan

Moje mody do Wrestling Mpire/TWC.

2518741894d9a16f30104e.gif

Jedną Robiłam, więc wypowiadać się nie będę ;)

Powiem tylko, poziom całkiem równy, najgorsza IMO jednak trójeczka - ślepy zauważy, że nie było pomysłu na wypełnienie całej przestrzeni.

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Krótka, trwająca zaledwie pięć dni ankieta zakończyła się. W jej wyniku zwycięskimi "kolaborantami" zostali Parli23 aka Codebreaker- i Filipoo666. Wielkie gratulacje. ;)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg