Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Oscar Knifer no.2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

25.10.2005

Ruda Śląska, Dom rodzinny Oscara

Marek : Dochodzi już dwunasta..

Małgorzata : Nie przejmuj się, Kamil nigdy nie przychodził na czas...

Marek : Mówiąc szczerze nie podoba mi się to co Kami robi...

Małgorzata : I ty znów swoje...osiągnął więcej niż my dwoje razem wzięci

Marek : Tak tak tak...jest na okładce gazety, występuje w TV..co z te..

Ojciec Knifera, czyli Kamila nie skończył, ponieważ rozległ się dzwonek do drzwi

Małgorzata : Synku!! Jak dawno cię nie widziałam! Gdzieś ty się podziewał?!Niech cie uściskam

Marek : Cześć Kamil, a raczej Oscar...wiele ostatnio się o tobie mówi..

Oscar : Nie przesadzajmy..

Małgorzata : Dziś na obiad rolada, bez ogórka, tak jak lubisz :)

Oscar : Mamo nie trzeba było.

Marek : No właśnie, nie trzeba było....

Małgorzata : Marek!

Kamil tylko się uśmiechnął, ale gołym okiem widać, że jego ojcu coś nie pasuje...

Małgorzata : Podano do stołu

Oscar : Nareszcie!

Marek : Taki głodny ?! Myślałem, że w tym całym WFA albo jak to się tam nazywa karmią cie dobrze..

Kamil nieco posmutniał, zaczął odnosić wrażenie jakby jego ojciec czegoś mu..zazdrościł?

Małgorzata : Marek!!

Marek : A może synalkowi nie smakują już nasze domowe obiadki ? Jest przyzwyczajony do frykasów ?

Oscar : Dosyć tego! Osiągnąłem coś czego ty nie osiągnąłeś nigdy! Przez całe dzieciństwo musiałem patrzeć jak chodzisz pijany i wszczynasz awantury!A teraz gdy udało mi się wybić żal ci dupę ściska!

Małgorzata : Kamil!

W oczach Małgorzaty pojawiły się łzy...Kamil po raz pierwszy w życiu zdecydował się na wypomnienie czegoś ojcu

Oscar : Nie mamo! Nie będę tłamsił tego przez całe życie! Gdyby nie ty...Michalina byłaby teraz wśród nas! Ale ty musiałeś być tak najebany, że nie zauważyłeś jak czteroletnie dziecko wypada z balkonu!

Małgorzata : Nie moge tego słuchać!

Oscar : A ja nie moge patrzeć temu człowiekowi w oczy! Żeganj mamo, ja tutaj już się nie pojawie!

Marek : Od razu mówiłem żeby gnój się nie urodził!

Oscar trzaskając drzwiami opuścił mieszkanie...Jego Matka siedzi przy stole płacząc, marek jakby nigdy nic siada przed telewizorem i otwiera kolejną butelkę wódki...

25.10.2005

Bar "Balaton"

Wokół Oscara pojawia się spora grupka fanów wrestlingu, ale nie tylko, która chce wyciągnać od lokalnego bohatera autograf, czy zdjęcie. Oscar po rodzinnej awanturze nie jest w najlepszym nastroju...

Fan : Moge prosić o autograf

Fan2 : Tylko jedno małe zdjęcie..

Fan3 : Poppiszesz mi okładke ?

Fanka : Postawisz mi drinka ?

Oscar : Może innym razem...odejdźcie...

Spora grupka zrezygnowanych fanów rozchodzi się...Oscar zostaje sam na sam z barmanem...

Barman Andrzej : Co ci podać ?

Oscar : Tyskie...

Andrzej : Nieźle dajecie czadu!

Oscar : Taa..?

Andrzej : Bedziecie mistrzami tych..noooo...par

Oscar : Tagów..

Andrzej : No albo tam tagóf

Andrzej zajął się obsługiwaniem klientów, Oscar w ciszy pił piwko, tymczasem w domu państwa Knifskich..

25.10.05 Mieszkanie państwa Knifskich

Małgorzata : To wsyztsko twoja wina!

Marek : Trzym dziub suko...

Małgorzata : Nie! Nie będe tego dłużej znośić! Wyprowadzam się do Bożeny!

Marek : A to i bierz dupe w troki i spierdalaj...nikt ci tutaj nie trzyma...

Marek nalał sobie kolejny kieliszek, natmosiat Małgorzata pakuje swoje rzeczy!

25.10.05 bar "Balaton"

Oscar : Jeeszczee...BULP!...jedno...

Andrzej : Już sie robi!

Oscar dokańczając siódmy kufel zsunął się na bar...barman Andrzej widząc jego bezwładność zadzownił po reporterów lokalnej gazety którzy wykonali mu serię ujęć...wydaje mi się, że Kamil znów odwiedzi okładkę jakiegoś magazynu...

25.10.05 Mieszkanie państwa Knifskich

Małgorzata : Żegnaj...na zawsze..

Marek jest zbyt pijany by móc cokolwiek odpowiedzieć...

Prosze o konstruktywną krytykę :]

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

1

• LegendKiller

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Fajny pomysl, pokazac prawdziwe zycie Knifera itd, ale z ta Michalina troche przesadziles, zapachnialo telenowela :)

No ale przynajmniej tlumaczy to troche charakter Oscara oraz jego gimmick, dlatego masz 3 pkt, a razem to już 6 :P

4302049614329261d90190.jpg