Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

OUTBREAK #4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Biorac pod uwage fakt ze juz zaczynaja pojawiac sie problemy z Role Play'ami, oraz moj paranoiczny strach wywolany ostatnim e-fedowym doswiadczeniem kiedy to po miesiacach ciezkiej pracy 2/3 rosteru postanowilo ze nie chce im sie wiecej pisac, doszedlem do wniosku ze najlepiej bedzie jesli bede robil tydzien przerwy co 2 gale. Niektorzy napewno beda wykorzystywac ten czas na zasluzony odpoczynek. Beda tez pewnie tacy ktorym odpoczynek nie bedzie potrzebny a przerwy beda ich irytowac. Coz, przynajmniej wiem ze ci drudzy stanowia mniejsze ryzyko odejscia.

I jeszcze jedna wazna rzecz - czytajac wasze wypowiedzi, a dokladniej tych ktorzy bawili sie w moje PCW, odnioslem wrazenie ze przez te braki spoznien i "niespodziankowe" wczesniejsze publikowania gal utkwilem ich w przekonaniu ze gale produkuje jak maszyna i juz w sobote mam je gotowe by "co poniektorym" podrzucic na GG. Sorry, ale jestescie w bledzie. Mnie tez to czasem meczy i mnie tez bardzo przyda sie przerwa. Pozatym, mam teraz duzo wiecej obowiazkow i duzo mniej czasu niz 2 lata temu. A poniewaz bardzo chce nadal umieszczac gale po gali na czas, przerwa co dwie gale jak najbardziej mi pasuje.

Tak wiec Outbreak #4 odbedzie sie za 2 tygodnie. Jesli chcecie, karte podrzuce wam jutro jesli juz chcecie zaczac produkowac RP. Na karcie nie pojawia się WeeMan i Itchy.

KARTA

AWF Outbreak #4

7.11.2005

Rzeszów

Oscar Knifer vs Urban

Bez uwag.

Vaclav vs Big eL

j.w.

TuanX vs Itchytude

Moze jestem naiwny, ale nie chce mi sie wierzyc ze Itchy tak poprostu poszedl slepo za Weemanem, tymbardziej ze wydawalo mi sie ze dobrze sie bawil. Dam mu wiec jeszcze jedna szanse. Jesli cos stalo mu sie z komputerem lub cos w tym stylu, ma dwa tygodnie na wyjasnienie tego. Jesli tego nie zrobi, wtedy dopiero uznam ze stracil zdolnosc samodzielnego podejmowania decyzji.

Chris "More" Attitude vs Soldato

Soldato - Alistera oczywiscie nie mozesz uzyc w RP.

Lord DeMarco vs Jupiter

Ruthless Scyther vs The Backstabber

Tutaj wspomne ze w przekonaniu Lorda i Scyther'a brak zwyciezcy z ostatniej gali oznacza ze ani 'Stabber ani Jupek nie dostana Title Shot'u. Reszta nalezy do was.

Psycho - znów nie masz bezposredniego przeciwnika o ktorym moglbys napisac, ale masz cos lepszego - Alistera McEel, ktorego mozesz uzyc w RP. Z tym ze nie mozesz skrzywdzic go fizycznie, conajwyzej psychicznie. Pisz ostroznie i uwazaj zeby przypadkiem Alister nie zrobil lub nie powiedzial w twoim RP czegos co moze mi sie nie spodobac :)

Deadline : piątek 4.11 godzina 23:59:59

Edytowane przez Rabol

4302049614329261d90190.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

5

• theGrimRipper

4

• mu

2

• Scythe

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Powiem tak. Ja akurat uczęszczam teraz na policealne (fakt, zaoczne, ale troszeczke też trzeba się czasem pouczyć), mam od 2 lat dziewczynę, której poświęcam bardzo dużo czasu, od 4 miesięcy pracuje, i to sporo. Dodatkowo akurat przed 1 Outbreak'em miałem egzamin na prawo jazdy, i mimo tego, ze uczyłem się popierdolonych 900 pytań, nawet nie pomyślałem zeby nie napisać RP, a wręcz wrzuciłem je jako pierwszy. Niestety, ale rozumiem tylko Rabola, który nie pisze RP, lecz wszystkie je czyta, a następnie musi napisać w chuj długą galę, wymyślac dobre storyline'y, karty, feudy itd. itp., oraz ewentualnie mogę zrozumieć tych, którzy w tym roku mają maturę, chociaż tez nie do końca, ponieważ uważam ze nawet ktoś, kto zapierdala jak dziki Rex, potrafi znaleźć czas na to jedno jebane RP w tygodniu (to do chuja jest koło 3 godzin max! Przynajmniej dla mnie) Ja nie jestem zadowolony z tej dwutygodniowej przerwy, ale tak jak mówiłem, rozumiem Ciebie Rabol, więc nie pozostaje nic innego jak sie dostosowac. A Ci któzy dają dupy (oni wiedzą o kim mowa) - SUCK IT!
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

w takim razie bardzo prosze o karte jutro (a gale #3 dzisiaj :D)...

wybory wszystko spieprzyly, wiec niech chociaz AWF dziala jak nalezy :)

ja osobiscie czekam na Outbreak#3 z zapartym stolcem - ciekaw jestem, jak Rabster rozegral kwestie Jupitera i Stabbera... no i jak sie rozwinie kwestia Soldato i Psycho...

a co Weeman'ow i Itchych i innych, ktorzy maja zamiar robic krecia robote - trzymajcie sie z daleka od AWF... uwazam, ze lepszy roster na 10-12 osob, ktore regularnie pisza RP i dobrze sie przy tym bawia, niz roster dwa razy wiekszy, a co trzeci zawodnik budzic ma ryzyko, ze RPa nie napisze...

----

a o moim "trudzie i znoju" przy pisaniu RP napisze tylko, ze:

- net mam tylko w pracy

- ostatnio poblokowano nam troche stronek (i np. nie moge wchodzic na zagraniczne serwisy, zeby napisac newsy dla attitude - kombinowanie z proxy nic nie da), z wchodzeniem na razormedia tez mam czasem problemy

- wracam z pracy, zmeczony, najczesciej uderzam w kimono i trudno mi znalezc czas na napisanie RP, nie mowiac o tym, ze moj Pentium 150mhz nie jest cudem techniki i nie ulatwia mi pracy (i monitor sie czasem je*ie)

A MIMO WSZYSTKO ROBIE WSZYSTKO :D ZEBY ROLEPLAY BYL NA CZAS...

i o to chodzi...

-

Edytowane przez theGrimRipper

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Grim niestety, ale niewielki roster powoduje, że możliwość prowadzenia storyline'ów jest mocno ograniczona. Pod tym względem PPW naprawdę zdominowało rynek zatrudniając blisko 20 wrestlerów. Na forum jest Bubba, jest sixter, są inni ludzie, którzy mogliby się w to bawić... dlaczego tego nie robią? Jeżeli ktoś posiada siłę perswazji, to może pociągnąc za sobą kilka osób, które na pewno korzystnie wpłynęłoby na działalność AWF. A co do WeeMana... ja apeluję do wszystkich aby tego człowieka nie dopuszczać do żadnego projektu, bo jest niewdzięcznikiem i nie potrafi pokonać własnego słomianego zapału. Jeśli bardzo będzie chciał coś robić, to rozpocznie działalność na własną rękę (tak jak ja rozpocząłem). Dziękujemy Ci kur*a za pieprzenie zabawy!

1005187806541accfacb3d6.jpg

A mi szczerze powiedziawszy przerwa w tym tygodniu jest nawet na reke :P fakt faktem i tak bym napisal erpa ale co tam. A karta sie zawsze przyda chociaz i tak mam o czym pisac juz...
Quoth the Raven, Nevermore.

• Urządzenie:  Windows

uh , sorka Rab , that will never happen again . :D

a pozatym powiem tylko to , co pan wyżej . :)

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Proszę o kartę jutro :] :D :D :D Swoją drogą ja raczej będę należał do tych którym przerwy będą przeszkadzały:D

Dobra sprawa z ta przerwa :) Tylko jak najszybciej karta i mozna juz cos myslec :)

Six, zgadza sie, ze im wiecej osob w rosterze, tym wieksze mozliwosci dla bookera i writera, ale w takim ukladzie, to Rabol moglby wymyslic 5-6 wrestlerow tylko po to, zeby pakowac ich w feudy z nami - ale tez nie o to chodzi... mnie sie wydaje, ze jak nas bedzie dwunastu, to i tak mozna stworzyc od ch*ja ciekawych feudow, a do tego kazdy z nas bedzie mial frajde piszac RP... bo e-fed ma byc przede wszystkim zabawa i jak slusznie napisales - jak kots ma ta zabawe psuc, to niech spie*dala (nie tak dokladnie napislaes, ale o to mniej wiecej Ci chyba chodzilo :D)

Grim dobrze gada...

w tej chwili jest 11 erpujących wrestlerów (ewentualnie dwunastym może być Itchy - teraz nie napiasał ale to pierwszy raz, więc ciekawe jak się usprawiedliwi). Taki roster to i tak jest spory jak na ostatnie netowe realia. Co do przerwy... to ok. Tylko, że i ja nie jestem z tego zadowolony ale rozumiem Cię Rab...

Wracając do Rosteru... Otóż mam kilka pomysłów i może Rab coś wykorzysta...

najważniejsze z nich to: nie 4 ale 3 pasy... jako że jak będą 3 pasy, to i tak 1/3 rosteru będzie je posiadała (Tag Team). Uważam że to jest już sporo i trzeba zrezygnować (właściwie - nie wprowadzać) Intercontinental Title...

Druga sprawa to reklama e-fedu. Uważam że gdybyśmy dotarli do ludzi, którzy zawsze regularnie erpowali (Bubba, Mind Mower) to do tej dwudziestki można byłoby ze spokojem dobić. Można też zrobić reklamę na forum Atittude lub stronce...

Trzecia sprawa... Jak powiększyć aktywny roster z minimalnym wysiłkiem??? Najciemniej jest pod latarnią... :twisted: Often, Alister, Vanessa, Ojciec Big eL'a, Ania i gdyby zmontować Mind Mowera to Brian i Stick... Oto kilka osób, które mogłyby być bardziej "aktywne" i czasem powalczyć. Nie chodzi o zakładanie dywizji managerów gdzie do zdobycia byłby Manager Title, ale jakieś inne, fajne wykorzystanie tego potencjału.

komentarz do Outbreak'u 3 zamieszczę jutro (ale bardzo mi się podobał) bo lecę do roboty (inwentura roczna :? )

pozdro

53541565549537ccb6a05f.jpg

ja osobiscie czekam na Outbreak#3

Przeciez gale zamiescilem zanim napisalem ten post :)

Bubba, jest sixter

Uważam że gdybyśmy dotarli do ludzi, którzy zawsze regularnie erpowali (Bubba, Mind Mower)

Jesli o nich chodzi, to balbym sie ich przyjmowac szczerze mowiac, bo ja tylko Game'owi odbije i znowu reaktywuje EWF to oni tam poleca (naleza do tej grupy ktorej spoznienia nigdy jakos nie przeszkadzaly.. chyba ze tylko udawali :P)

Narazie z rosterem nie ma problemu, nie ma co panikowac :)

Przeciez gale zamiescilem zanim napisalem ten post :)

U mnie wyswietlila sie jakies pol godziny pozniej, powaznie ;-)

No to teraz scrollnij sobie do gory i sprawdz czy aby sie karta nie wyswietlila ;)

• Urządzenie:  Windows

uwazaj zeby przypadkiem Alister nie zrobil lub nie powiedzial w twoim RP czegos co moze mi sie nie spodobac

dobrze , że wiem , , co może Ci sie nie spodobać . :D tell me more .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Nie może być :P Wyświetla się!!! :D

Mam pytanko do Scythera: mogę użyć Twojej postaci w RP? Chodzi o trash talk, jakąś wymianę zdań między wrestlerami. Jeżeli masz jakieś sugestie, co Scyther mógłby powiedzieć, to podeślij mi na maila lub pw. Z góry dzięki - jeżeli się zgadzasz, to oczywiście możesz użyć Stabbera.