Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Nowa twarz na RAW, 21 zawodników walki RR już znanych, Befor

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Oficjele WWE nie wiedzą, dlaczego Ted DiBiase ma taki problem z osiągnięciem dużego pushu podczas gal. Pomimo, że Ted ma, jako partnerkę Maryse, to wciąż jego odbiór przez publikę jest słaby. Chodzi także o to, że Maryse zwraca na siebie większą uwagę stojąc przy ringu, niż Ted walcząc w nim.

Wczoraj informowaliśmy,...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-nowa-twarz-na-raw-21-zawodnikow-walki-rr-juz.html
https://forum.wrestling.pl/topic/23551-nowa-twarz-na-raw-21-zawodnik%C3%B3w-walki-rr-ju%C5%BC-znanych-befor/

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• hcrusher

1

• Noface

1

• Vercyn

1

• TheRockFans

1

Top użytkownicy w tym temacie

"Chodzi także o to, że Maryse zwraca na siebie większą uwagę stojąc przy ringu, niż Ted walcząc w nim."

To niech Vickie porzuci Dolpha, przejdzie na RAW i przyłączy się do Teda, gwarantuje WWE, że wszystkie oczy będę skierowane na ring, a nie poza ring ;)

Jak zobaczyłem, że Mason klęka przed CM Punkiem myślałem, że mnie c*** strzeli ;D Szkoda, że będzie w Nexusie bo po uderzeniu Ceny i Punku zaczynałem go lubić. Oczywiście również dlatego, że przypomina mi mojego ulubionego wrestlera ;]

Ciekawi mnie to,czy zrobią z Masonem to samo co z Batistą,mianowicie chodzi o jego odejście z Evolution,potem zdobycie tytułu w walce z Tryple H. No zobaczymy jak się to potoczy,ale nie wróżę ,że Nexus będzie dłużej niż do czerwca.Wade Barret dostanie push,Ezakiel zapewne tez,o Masona martwić się nie trzeba,w końcu ściągneli go właśnie po to(co było wielokrotnie pisane w newsach). No nic,zobaczymy jak to się potoczy.Jest materiał,na solidnego mistrza WWE,z krwi i kości,a co Vince zrobi z tym dalej,to się przekonamy.

Mlody DiBiase po prostu nie ma za grosz charyzmy. Za czasow Legacy wiele osob mowilo, ze to Rhodes jest slabszy. A tu prosze, Cody radzi sobie calkiem dobrze na Smacku, a Ted zostal jobberem.
  • 3 tygodnie później...

Ja jak oglądałem to RAW to najpierw myślałem że to Batista przybiegł ;)