Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWR - oficjalna dyskusja + linki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

no jesli chcesz edytowac Jego decyzje to mozesz zrobic tak:

sciagnac ten edytor czasu rzeczywistego:

http://www.sendspace.com/file/r01iyi

podpisac z Rockiem taki kontrakt jaki chce i zmieniac ten kontrakt na poządany.

obsluga:" odpalasz gre, sejva, odpalasz edytor, wchodzisz na rooster, albo innych zawaodników, klikasz na zawodnika, wchodzisz do edytora i zmieniasz co CI trzeba

w Twoim sejvie zauwazylem nastepujace rzeczy:

- nie amsz glownego trenera w akademi, nie bedzie nowego narybku za dwa lata, co rok odbywa sienabór studentów.

- Tripple H ma bardzo niskie morale: 30, zaraz po tem jest Jeff Hardy: 60. Najpewniej uzywales ich zamalo (hhh nie pojawil sie u Ciebie przez pierwsze 5 gali conajmniej)

- zwroc uwage na ryzykownosc swoich tv show na antenach telewizji. wiem ze zaczynasz odpoczatku teraz, ale moze sie przydac tych pare uwag. Jedna TV miala problem z Twoimi show na jej antenie. Twoje show jest napoziomie 80% risk, a oni dopuszczają najwiecej 76% a i to w najpozniejszym slocie.

pozdro

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

• Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Alacer

83

• Pinio

54

• krycha7

33

• rey619misterio

23

Top użytkownicy w tym temacie

Seba96PL napisał(a):
Jakie pasy miało ECW pod koniec istnienia?

ECW Championship. Jeżeli jest Ci to potrzebne, to ostatnim posiadaczem był Ezekiel Jakcson.

Może macie jakieś uaktualnienie na ten miesiąc ?

mao napisał(a):
Może macie jakieś uaktualnienie na ten miesiąc ?

Update na lipiec 2010:

http://www.megaupload.com/?d=ZS9ZMB8H

Jest nawet "pas/mistrzostwo" Money in the Bank :D

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Jak wkleić to update żeby było dobrze ???

Ponrałem update i wkleiłem i ciągle stare rzeczy widzę :)

[ Dodano: 2010-07-25, 13:46 ]

Pobrałem update Pinio i wkleiłem i nic więc proszę kogoś o pomoc i niech mi on napiszę jak dobrze wkleić (do jakiego folderu) ten update aby działał

Jak wypakujesz to masz folder DATA i pliki z tego folderu skopiuj do folderu DATA(chodzi o ten folder co jest w folderze EWR). Mam nadzieję, że zrozumiesz :D

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

No tak właśnie zrobiłem i nic

[ Dodano: 2010-07-25, 14:04 ]

Udało się

Wielkie Dzięki Pinio

[ Dodano: 2010-07-25, 14:15 ]

The database for this game will now be created.

This process cane take up to 10 minutes depending on the speed of your machine.

Do not press ctrl-alt-del white it is happening as you will corupt for data

Wyskoczył mi taki błąd ?

Co zrobić ? :D

Cytat
The database for this game will now be created.

This process cane take up to 10 minutes depending on the speed of your machine.

Do not press ctrl-alt-del white it is happening as you will corupt for data

Wyskoczył mi taki błąd ?

Co zrobić ? :D

Jeśli Ty to uważasz za błąd to lepiej się nie bierz za tą grę.

http://theshentontimes.com/wp-content/uploads/2009/03/blank-facepalm.gif

7894118684ede4cf290d46.jpg

Czekam i czekam już 15 minut i nic sie nie dzieje

To jest tworzenie bazy danych gry. Pisze, że powinno to trwać ok. 10 minut a u Ciebie widocznie będzie trwać wiecznie tak jak to miał mój kolega. Możesz to przerwać poprzez alt+ctrl+del i zakończenie procesu gry ale wiąże się to z mniejszymi możliwościami(nie wiadomo na co trafi u ciebie bo może to być np.brak możliwości zatrudniania wolnych zawodników albo personelu).

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Stworzyłem 2 roster w TNA, dałem do niego zawodników, wszedłem w Television> Send out Promo tapes i wybrałem Spike TV. Nie utworzyło to mi programu, który będzie leciał w TV. Jak zrobić, żeby było tak jak w WWE, że jest w TV program?

Musisz czekać na odpowiedź od TV, której złożyłeś propozycję. Decyzje telewizji zawsze przychodzą 1-go następnego miesiąca.

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Czy mógłby ktoś zrobić save TNA lipiec 2010, tylko, że w TNA nie odbyła się żadna tygodniówka ani PPV i TNA ma drugi program? Bo stacje odrzucają moje propozycje a nie chcę czekać wieczność na drugi program.

Ściągnij update, który podałem kilka postów wcześniej i zacznij sobie nową grę.

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

• Urządzenie:  Windows

Na przestrzeni kilku ostatnich stron widac wyraznie ze ludziom czasem sprzęty nie nadążają z przetwarzaniem danych, szczególnie podczas startu gry. Z myslą o tym podzielilem sie paroma uwagami i spostrzezeniami jakie mi sie nasunely.

na początek moj komp:

- 07 - Graphics -: 512mb Nvidia GeForce 9800GT

- 05 - Optical Drive 1 -: Dual Layer DVDRW Drive

- 03 - Memory -: 2gb Kingston DDR3 1333mhz

- 04 - Hard Drive 1 -: 320gb SATA2 Hard Drive

- 01 - Power Supply -: 450w PowerCool 80+

- 01 - Case -: NZXT Beta Black Case

- 01 - Case Fans -: Standard case fans

- 00 - CPU -: AMD Phenom II X2 550 (2x 3.1GHz)

- 00 - CPU Cooler -: Standard AMD CPU Cooler

Windows XP.

Na tym sprzecie gra na najnowszym update wczytywała sie 3 minuty i 23 sekundy. Posiadacz gorszego sprzętu bedzie musial odpowiednio dłuzej czekac. Komunikat ktory pojawil sie Undertakerowi jest naturalny i to nie jest blad, tylko ostrzezenie ze wlasnie stracimy pol godziny czekajac na wirtualny wrestling :P

Wczytując gre warto wczesniej wylaczyc co sie tylko da, przeglądarka ( potrafi zzerac zasoby), komunikatory, wszelkie otwarte dodatki typu np antywirus, firewalle, sidebar (jesli zainstalowany), slowem wszystko co wplywa na prace procesora. Chodzi tylko o to pierwsze wczytywanie. MOzna zmienic ustawienia windowsa na uzyskanie najlepszego performancu zamiast wygladau, zdjac tapete z pulpitu. To male rzeczy ale musza byc generowane przez procesor, ktorego moc obliczeniowa za chwile sie przyda do czego innego.

Niestety po wczytaniu gra nie bedzie wcale plynna, wszelkie rzeczy beda sie ciagnac dlugo, dlatego mysle ze warto zrobic cos z Databazą.

Databaza zawiera wsród workerów ringowych:

70 latków: 1 worker

60-70: 40 workerów

50-59: 135 workerów

wielu z nich nie posiada zadnego atrybutu typu: booker, announcer, trainer, a to oznacza ze nie zostana nigdy (?) czlonkami sztabu, gdy przejda na emeryture- no ja sie przynajmniej z takim przypadkiem nie spotkalem wiec traktuje to jako aksjomat, majac nadzieje ze wlasnie uzylem poprawnie tego slowa - i nie da sie ich zatrudnic do pracy zakulisowej. PObieżnie wybrałem z 30 osób ktore moglbym usunąc z databazy bez szkody dla rozgrywki.

potem przejrzalem zawodników stosując kryterium cena do jakosci.

znalazlem kilkudziesieciu zawodników krzyczących cene za kontrakt zupelnie nieprzystajaca do umiejętnosci. Ani charyzmy, ani techniki, ani brawlu, a 25k by chcial skasowac. Za co? ZA CO?? za overness? Litosci ...

kryterium jakosci i technik po-emeryturowych (booker, announcer, trainer) zastosowalem tez do reszty zawodników i znalazlem kolejnych kilkanascie kwiatków typu np:

Aaron williams, Agent Orange. Niewielkie umiejetnosci, nie przyda sie po skonczeniu kariery, niewiele charyzmy. Mozna skasowac.

Nastepnie pokasowalem wszystkie federacje typowo kobiece. Nie dlatego ze nienawidze kobiet, lecz glownie dlatego ze chwile po rozpoczeciu gry zaczyaja one/te federacje/ kontraktowac zawodników nie zwazajac na ich plec, co niszczy ich image i moj fantasy swiat. Wole wiec zeby ich nie bylo. Oczywiscie pokasowalem tylko feredacje ( i pasy)

pozostawiajac wrestlerki na rynku pracy

odchudzilem sobie gre i wystartowala szybciej, o okolo 40 sekund. Aby przyspieszyc jej dzialanie w przyszlosci nalezy zostac pozeraczem upadajacych federacji. Im ich mniej tym gra szybciej chodzi.

wszelkie wymienione wyzej zmiany nalezy przeprowadzic w edytorze, a nastepnie rozpocząc nową gre. Dobrze bylo by skopiowac tez gdzies Folder DATA, aby go nie zepsuc nagrywaniem kolejnych update'ow. Swoich ofiar szukalem po wygenerowaniu gry, stosujac filtr Search Criteria w zakladce Other workers. Aby znalezc tych ktorzy nie posiadaja zadnego z trzech emeryturalnych atrybutów nalezy w Search Criteria zaznaczyc te trzy atrybuty jako FALSE.

pozdrawiam

========================================================================

gdzies w tym temacie podalem sposób na ominięcie przeszkody jaką jest dlugotrwale, niekiedy, szukanie partnera telewizyjnego. Jak znajde to wkleje.

Nie znalazlem - opiszę. Od razu zaznaczam, ze jest to cheat.

Zalozmy ze w grze mamy dzisiejsza date 27.07.2010. Zalozmy ze w sobote, 31-go (czas w grze)konczymy gre. Poniezwaz po skonczeniu gry ona sie automatycznie zapisuje, nalezy skopiowac Folder z zapisana grą gdzies daleko. Nastepnie wrocic do gry i wyslac tasme do jakiejs TV. 1-go sierpnia otrzymamy odpowiedz. Jesli negatywna, nalezy wyjsc z gry. Z "dalekiego gdzies" miejsca skopiowac spowrotem do EWR, do slotu zapisanej grynasz wczesniej zachowany folder z grą, ze stanem na 31.lipca. Wczytac i sprobowac wyslac do innej stacji. Powtarzac do skutku.

Przed podjeciem tej syzyfowej pracy warto podniesc swoje szanse na sukces ( choc syzyfowa praca i sukces nie idzie w parze :P). Sprawdzic jaki osiagalismy rating. porownac to do ratingu jaki srednio osiagala ta telewizja. Poszukac podobnej telewizji lub nieco gorszej/lepszej - sugerujac sie osiaganymi ratingami. Sprawdzic i porownac nasze Production Values z tymi wymaganymi przez tą TV z którą chcielibysmy podpisac kontrakt. Na koniec sprawdzic poziom risku.

pozdrawiam

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Pinio napisał(a):
Nie powinno mieć to żadnego wpływu. To nie jest żaden błąd tylko najprawdopodobniej za późno wziąłeś się za zmienianie. Też tak miałem. Ale jak zmieniłem to 1 stycznia to wszystko było dobrze.

P.S. Znalazłem na tym forum(w jednym z działów w śmietniku ;) ) przydatną rzecz. Mianowicie kilku użytkowników zabrało się za tłumaczenie Angle'i. Wstawię tutaj żeby każdy mógł skorzystać.

Pokaż ukrytą zawartość

Nie chciałby ktoś dokończyć? :grin: Przydałoby się wielu grających w EWR(mi także ;) )

Dokończył to ktoś?

[you] you're the nexus, or against us?

http://iwf.laa.pl

Sygna i avek by Filipoo666

15075152664c3ae7f0ee952.jpg