Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rating Impactu dobry tylko z pozoru, Hardy i Bischoff/twitte

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

oceniłeś go jako naćpanego, a chyba ćpuna nigdy w życiu nie widziałeś

Uwierz mi widziałem. A i nie tylko widziałem. Mam jednak wątpliwości czy ty kiedykolwiek się z czymś takim spotkałaś. Ale myśle że ta licytacja typu "ja wiem lepiej jak wyglada ćpun" jest bez sensu, gdyż różne dragi = różny wpływ na zachowanie. To nie jest tak ze zobaczysz raz kogoś po trawie i już rozpoznajesz narkomana z kilometra.

Swoją drogą, zapewne kolejny attitude strejtedż, który z racji markowania Punkowi napisze: "alkochol to guwno! ćpunów jadę z glana!", po czym koledzy zabiorą go na piwo, potem następne, i jeszcze jedno, potem coś mocniejszego... czekaj, jak się to nazywało?

No i tutaj kompletnie spudłowałaś gdyż Straight Edge i ja to wręcz przeciwieństwa :D Nie ukrywam że jestem palaczem a i wypić lubie. A coś takiego, pozwól że oszzcędze ci zaglądania do słownika, nazywa się hipokryzja i tutaj akurat mnie nie dotyczy. Ale rzeczywiście, lubie CM Punka, tu trafiłaś.

la mnie była wkurwiająca, ale Venis też zdrowo przesadził (a zdaje mi się, że tego filmu nawet nie widziałeś)

Nie mam w zwyczaju wypowiadać się na temat czegoś, czego nie widziałem. No racja, Venis też troche pojechał, ale to w sumie taki sam pajac jak Matt.

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• BRKSTRM

4

• Narqs

4

• Ceglak

3

• Rei Ashikaga

2

Top użytkownicy w tym temacie

Rating Impactu dobry tylko z pozoru

oczywiście tylko z pozoru Jersey Shore mogło ewentualnie podebrać cześć publiczności, ale to naaaaaaaaaa peeeeeeewno nie miało wpływu na rating, bo show tak ssało zapewne, że i bez Jersey Shore by spadło. To się nazywa przedstawienie nawet dobrej informacji w chu... sposób 8) Nie żebym to pisał złośliwie, ale skoro nawet TNA Newsman jedzie po dobrej(nienajgorszej) informacji w newspacku to coś tu nie gra :twisted:

Edytowane przez Ceglak

"Uwierz mi widziałem. A i nie tylko widziałem"

????

Całowałaś się z nim ? Bo ten drugi zwrot sugeruje, jakąś integracje,a Avem33 handluje dragami, to zna temat. Raiting przywoity, jednak nie współmierny do poniesionych kosztów od czasów przybycia HUlka i reszty, dalej na dobrą sprawę TNA stoi w miejscu, jeśli biega o TV, lecz na pewno zyskały HS.

Raiting przywoity, jednak nie współmierny do poniesionych kosztów od czasów przybycia HUlka i reszty, dalej na dobrą sprawę TNA stoi w miejscu, jeśli biega o TV, lecz na pewno zyskały HS.

racja, jednak nie jest tak źle jak niektórzy to przedstawiają. Zresztą wahania ratingów o 0.1-0.2 to nei są jakieś duże zmiany. Dla porównania trzeba jednak powiedzieć że np ratingi WWE spadają, a TNA stoją w miejscu, więc nie jest aż tak źle. RoH zawiesza swoje programy, więc ogólnie możemy mówić o swego rodzaju recesji w Stanach jeśli chodzi o 'raslin.'

????

Całowałaś się z nim ?

W sensie że czegoś się tam kiedyś próbowało :wink: Czy ja naprawde tak niezrozumiale pisze?

coś mi się pojeba*o. przepraszam, moja wina.

@ Ceglak

jednak średni roczny raiting iMPACT 'u 2010 względem 2009 spadł o jakiś tam procent, ale to zapewne wina przygód z poniedziałkami, gdzie jak pamiętamy jej odcinek miał oglądalność aż 0,5. zobaczymy co 2011 przyniesie, czekam na TNA w Polsce ( i to bynajmniej nie chodzi mi tylko o TV )

oczywiście tylko z pozoru Jersey Shore mogło ewentualnie podebrać cześć publiczności, ale to naaaaaaaaaa peeeeeeewno nie miało wpływu na rating, bo show tak ssało zapewne, że i bez Jersey Shore by spadło.

Hmmm... gdzieś tak od pół roku to wygląda identycznie na wykazie kwadransów, że praktycznie z każdym segmentem spada(3 sezon Shore zadebiutował dopiero ana początku stycznia). Gdyby to był np. serial to już by go zdjęli, bo jeśli coś nie potrafi utrzymać przez 2 godziny widzów to znaczy, że nie wróży to najlepiej. Jeżeli dla Ciebie to, że rating na przestrzeni dwóch godzin spada o 300-400 tysięcy osób to nienajgorsza wiadomość to gratulacje.

Ratingi WWE spadają... SD zrobiło tydzień temu rekord na SyFy, Raw zrobiło 3.1 naprzeciw meczu footballu amerykańskiego, który osiągnął największą oglądalność w historii amerykańskiej telewizji. Tak, WWE ratingi z pewnością spadają :twisted:

Biorąc pod uwagę, że 10 lat temu o analogicznej porze rating RAW wynosił 5.5, a pół roku wcześniej dobijał nawet do 7.5, to tak - spada. Może powoli, może nierówno, bo tu skoczy, tam spadnie, ale jednak:

For the year of 2010, WWE's Monday Night RAW averaged a 3.28 cable rating. This is down 8% from 2009's average rating of 3.57. In comparison, 2008 had an average rating of 3.27, 2007 had an average rating of 3.61 and in 2006, RAW had an average rating of 3.9.

Nie odnoszę tego w żaden sposób do sytuacji TNA, ale to dziwne, że takie emocje wywołuje spadek ratingu o 0.2 (gdzie wiadomo, że za tydzień ten rating może wzrosnąć o 0.3), a stały odpływ 3 milionów widzów RAW przechodzi bez echa.

Jeżeli dla Ciebie to, że rating na przestrzeni dwóch godzin spada o 300-400 tysięcy osób to nienajgorsza wiadomość to gratulacje.

Ratingi WWE spadają... SD zrobiło tydzień temu rekord na SyFy, Raw zrobiło 3.1 naprzeciw meczu footballu amerykańskiego, który osiągnął największą oglądalność w historii amerykańskiej telewizji. Tak, WWE ratingi z pewnością spadają

raz na jakiś czas wybicie się, kiedy rok temu wyciągali ok 4 to awans, tak tak :)

no i z Jersey odniosłem się do tego jednego konkretnego iMPACT! którego to rating 'zawiódł' mimo że był wyższy niż zwykle ;) rozumiem im pocisnąć jak coś spada poniżej średniej, ale żeby już cisnąć nawet jak są choćby drobne symptomy poprawy to już konkret beton :)

Nie odnoszę tego w żaden sposób do sytuacji TNA, ale to dziwne, że takie emocje wywołuje spadek ratingu o 0.2 (gdzie wiadomo, że za tydzień ten rating może wzrosnąć o 0.3), a stały odpływ 3 milionów widzów RAW przechodzi bez echa.

what He said i ja wyżej :)