Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

bad trip .

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

3:27 . Bliżej niezydentyfikowane miejsce .

Ciemno . Przez niezasłoniętą do końca zasuone do pokoju zagląda nieśmiauo niewyraźne światuo księżyca . Za oknem duża przestrzeń , zielona trawa , na której spokojnie zaczyna spoczywać ranna rosa , gdzieniegdzie kilka drzew , duży podjazd prowadzący do szosy , obok otwartych drzwi do garażu , świecąc w świetle księżyca porsche carrera . Wracamy jednak do pokoju . Suychać tylko cisze , którą co jakiś czas przerywa cichy , guęboki oddech . Strumień niemrawego światua powolutku dochodzi do wielkiego białego łoża , widać czyjąć ręke od łokcia w dół , złoty sygnet na jedyn z palców błyszczy wściekle , cała dłoń zaś leży pezwładnie na jakiejś koszulce ... W lekkim świetle dostrzec można , iż koszulka jest różowego koloru , na środku zaś ma biały napis ' quote for candi ' . Bezsenność ? Nie . Był za bardzo wku*wiony by spać . Nie mógł zamknąć oczu .. A może nie chciał ? Za każdym razem kiedy górna powieka dotykała do dolnej miau przed oczami szyderczy uśmiech Soldato i za każdym razem miau chęć rozpier*olić wpizdu ten teatr za pomocą swoich wuasnych rąk . W biauych rękawiczkach i w mistrzowskim stylu . Jednak nie mógu . Dobrze wiedziau dlaczego i za każdym razem ten uśmiech Soldato mu o tym przypominau . Wstał , podszedł do okna . Odsunął zasuone , popatrzyu w rozgwieżdżone niebo .. Sięgnąu na szafke nocną znajdując jointa , wsadził do ust , zapalił . Zasunou zasuone tak , że pokój zalaua totalna ciemność . WIdać byuo tylko zarysy postaci i mebli oraz świecący się czubek jointa . Opadu bezwładnie na łóżko ..

Biauy [ przed pierwszym suowem odchrząknąu ] - Pozwól , że dziś będzie troche bardziej poważnie , nieoficjalnie .. Bardziej tajemniczo ...

Chwila ciszy ...

Biauy [ spokojnym guosem ] - Bardziej osobiście . Dlaczego ? Hehz ... Bo mam dosyć tych reporterów , dosyć tych autografów , zdjęć i innego gówna , mam dosyć tych parszywych gęb , a najbardziej mam dosyć Twojej parszywej mordy i tego , co uskuteczniasz , panie Al Kapą ... Ktoś mądry powiedziau kiedyś , że to ma być zabawa ... z czasem jednak , jak zreszta w cauym tym je*anym kraju zaczęua liczyć sie kaska , więc biznes . Jednak to , co Ty robisz to nie jest ani zabawa ani biznes ani to nie jest nawet żenada . Chcesz mną , ku*wa , manipuloooować , pieprzony dyrektorze cyrku z kukuami bo nie masz innej metody , żeby ze mną wygrać ! Robisz to bo wiesz dobrze , że jesteś tylko pionkiem , a ja , game – master , moge z Tobą zrobic to , co chce ! Wiesz o tym . że w ringu totalnie nie masz szans , krytyczne zero skila z Twojej strony , zjaaadam Cie na szybki breakfest jak tosta z serem , nie możesz stanowić choćby minimalnego zagrożenia dla kogoś tak zaje*iście bezbuędnego jak ja ! Jednak nie ciesz sie przedwcześnie , ktoś mądry powiedziau : nie chwal dnia przed zachodem suońca . Kiedy myślisz , że jesteś na wygranej pozycji , bo tak niewątpliwie wygląda Twoja pozycja , jest z góry zaje*iście skazana na zwycięstwo ... Jednak kiedy jesteś jush w stuprocentach pewien tego , że wygrasz , że uda Ci sie .. Wtedy przyjde do Ciebie ja i powiem Ci ... Expect unexpected , italian whore . Bo taki jest Psycho . Niepoczytalny , nikt nie może przewidzieć jego zachowania . Chcesz ? Udowodnie Ci to . Jush niedługo . Chociaż wiesz dobrze , że jestem coraz bliżej Ciebie , < z każdym wyrazem w jego głosie jest więcej agresji > sku*wysynie , myślisz , że jesteś nietykalny !? że trzymasz mnie w garści , ku*wo !? Buąd , bo w końcu posuniesz sie o jeden krok za daleko i bomba wybuchnie i Psycho zapomni o Candi , zapomni o tym , że raczej nigdy jush nie powalczy , że będzie oglądau świat zza kratek , zapomne o tym , suyszysz ? I wtedy wyrwe Ci Twoje je*ane pozerskie serce pompujące brudną krew i nakarmie nim mojego rottweilera ...

Psycho gasi jointa w popielniczce .... Siada na łóżku ...

Great One - Rób tak dalej . Nie zdajesz sobie sprawy w jakie je*ane bagno wchodzisz . Wku*wiając mnie coraz bardziej i bardziej tym samym drastycznie zmniejszasz i minimalizujesz swoje szanse w ostatecznym starciu bo w końcu linia zwana potocznie garnica przestanie dla mnie istnieć . a wtedy ... zobaczysz , co sie wtedy stanie . Bo wyglądasz w tym swoim garniturku z tym swoim cygarkiem z bazaru na rogu , z tym swoim przydupasem jak donald tusk . A propos Twojego gay-frienda to mam dla niego mauy komunikat : w swoim czasie dostaniesz bonusowo dodatkowe T2C [ trip 2 canabvalley ] za to , że za duzo myślisz , pier*olony alisterku ! Sprawa wygląda prosto : Twój guru dostaje młócke na ringu , zbiera nieziemski wpier*ol , a jedynym powodem , dla którego nie przegrywa walki jesteś TY więc Ty , pier*olony myśliwy mściwy myślicielu , wymyyyyyyyślasz jakieś tanie sztuki , żeby jednak obrócić szale zwycięstwa na strone swojego Soldiego , żeby jednak zmienić los ale mam dla Ciebie zuą wiadomość pier*olony śmieciu : co ma spuonąć kiedyś spuonie .. wkońcu dopadne tego Twojego sku*wiauego Shidato i spale go jak jointa .. a Ciebie zostawie sobie na deser . ... I powiem Ci coś , fi*cie : szale zwycięstwa wezme ja i wuasnymi rękami wepchne Ci ją w dupe . [ chwilka ciszy ] Powiesz : ależ on bredzi , co za puste suowa ... I wiesz co ? Masz racje , teraz bredze . Ale czym jest moje bredzenie , powiedz mi , czym ono jest w porównaniu do Twoich pieprzonych wersów typu ' to tylko nadinterpretacja ' ? Potrafisz to udowodnić ? Ja potrafie .

Psycho sięga po kolejnego jointa ... Podpala go , rozpierdala sie ponownie na łóżku ...

Biauy - Wydaje Ci sie , że trzymasz mnie w garści , w klatce , że okieuznaueś potwora .. Wydaje Ci sie , panie Soldato , że w końcu udauo Ci sie ze mną wygrać , co prawda jeszcze nieoficjalnie ale jush wygraueś ... I powiem Ci coś ... Masz racje .. < chwila ciszy > Wydaje Ci sie . Myślisz , że opanowaueś tą gre , myślisz , że zaczoueś cwaniakować i teraz sie Ciebie boje ? Gówno prawda . Ja boje się tylko o zdrowie Candi , za to Ty ciągle boisz się mnie , za każdym razem kiedy mnie widzisz Twoje serce drży z przerażenia bo nie wiesz do końca co zrobie za chwile , wydaje Ci sie , że wszystko jest opanowane , pod kontrolą ... To uważaj , żebyś sie nie zdziwił . Myślisz , że jesteś pierwsza liga ? Uważaj , Psycho to liga mistrzów . < chwila przerwy > W tej chwili jesteś panem sytuacji ... Więc ciesz sie tą chwilą jak nadłużej .

Wstał , otworzył bezszelestnie drzwi i zniknou w mroku .... Po chwili słychać było charakterystyczne beez ... Cichutki warkot silnika Porsche ... Otwierana brama ... Pisk opon na ulicach .... Cisza .

Psycho jest totalnie rozje*any , nie wie , co jest grane , jest w dużym douku i za bardzo nie wiedziauem , o czym jeszcze pieprzyć . :)

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

2

• mu

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

Rabol 2 odpowiedzi

• mu

mu 2 odpowiedzi

breakfast ;)

Troche mnie rozczarowales szczerze mowiac.. tzn RP jest dobry, ale myslalem ze Psycho da upust swojej wscieklosci w jakis sposob.. chociaz jest podobno nieprzewidywalny.. tego nieprzewidzialem wiec wszystko sie zgadza ;)

4302049614329261d90190.jpg

• Urządzenie:  Windows

da upust w tym , co przeczytasz na mailu .
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

da upust w tym , co przeczytasz na mailu .

Prawdopodobientwo na przyjecie przezemnie jakichkolwiek strategi - hmm.. powiedzialbym ze jakies 0.2% (jesli mam byc dokladny:P)

Chyba ze wyslesz cos co bedzie wygladalo jak to co ja juz napisalem.

4302049614329261d90190.jpg