Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

"Nie róbcie tego w domu"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rey023

3

• Strong Fan

3

• Viruss

2

• Dejv

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Gdybym miał gdzie uprawiać wrestling to z chęcią bym spróbował tylko problem w tym gdzie coś takie mozna robić. Po pierwsze nie mam żadnej hali do wynajęci a pobliżu w po drugie i najważniejsze to skąd załatwić ring :| :?:

• Urządzenie:  Android

Ja chodze na silke 2 razy w tydniu (zaczolem na powaznie od tego miecha nie liczac epizodow z LO :mrgreen: )

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Jak ktos nie wiem to tak wynajmujemy mala sale w liceum i cwiczymy raz w tygodniu ringu nie ma ale materace sie dobrze spisuja... Jak ktos chce wiecej info zapraszam
Quoth the Raven, Nevermore.

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

hmm.. bylem dosłownie raz w zyciu na siłowni..

a co do normalnych zapasów to dziekuje.. nie bawi mnie macanie innych facetów :P

to tyle od Przemk0 :D

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

a ja chodze na siłke juz 2,5 roku wyciskam 12o kg przy wadze 76 kg....pozdro...ćwicze 4 razy w tygodniu..chodz teraz to juz neimam takiej zajawik jak jeszcze jakies półtora roku ttemu teraz to juz raczej ćwicze z przyzwyczajenia....siłke mam praktycznie pod nosem mój wójo prowadzi ...pozdro !!!!!!! i zapraszam jak bedziecie w pobliżu :mrgreen:

458954520447d6ce7641a4.jpg

a pozatym gram w gwardii warszawa w noge w 3 lidze..pozdro :lol:

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

hmm Gwardia Warszawa.. pamietam.. baraze o 2lige.. Odra Szczecin vs Gwardia Warszawa... u nas 2:1 dla nas.. u was 2:2 (choc bylo juz 2:0).. pamietam tez kibole Legii przyszli dopingowac Odrze itd.. to tyle co mi sie z Gwardia kojarzy.. :P

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Ja jestem poczatkujacym kulturysta waze 93 kg przy 182 cd wzrostu.Na silke chodze od 2 lat, w maju przygotowuje sie na pierwsze zawody!!!A moj biceps mierzy se 43 cm!!!

pozdro

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Ja uprawiam wrestling tylko biernie - przed telewizorem/kompem z piwem :) Od czasu do czasu krzyknę "whooo" jak ktoś wypali chopsa. Tyle :)

Brawo dla reya! Keep up the good work no i trzymam kciuki w maju :)

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Mam pytanko

Czy sami np. chodzicie na siłownie lub uprawiacie zapasy???

Do mnie siłownia i rzeczy tego typu raczej nie przemawiają, ale spoko, chcecie to pakujcie :)

REY023-no to masz wiekszą łapke o demnie o 2 cm :mrgreen: ..ładny wynik jak na 17 lat!......a z gwar5dia walczymy o awans do drugiej ligi jestesmy obecnie na 4 miejcu i ,mamy 8 pounktów do 1 radomiaka no mam nadzieje ze ich dogonimy ,bo skład im sie sypie a mammy nowego sponsora.......a wiec nowych graczy!!!

Szkoda ze nia ma sponsorów wrestlingu w Polsce :(

• Urządzenie:  Android

Zgadza sie :!: A co do silki: chodzisz 2 lata i padasz poczatkujacy a co ja mam powiedziec :? :mrgreen:

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      NECRO BUTCHER vs. SAMOA JOE (IWA Mid South Something to Prove 2005)  
    • PTW
      TRENINGI W AKADEMII PRO WRESTLINGU PRIME TIME WRESTLING <3 <3 <3 Nie ma nic lepszego niż satysfakcja z dobrze wykonanej roboty - a zawodnicy i adepci Akademii Pro Wrestlingu PTW za każdym razem dają z siebie wszystko, czy to na galach, czy to na treningach :) Zapraszamy do obejrzenia filmiku i przypominamy, że jesteśmy do Waszej dyspozycji w każdy weekend od godziny 10:00. To co, kto wpada w najbliższą sobotę i niedzielę? :) PS. Jutro ogłoszenie pierwszej gwiazdy zbliżającej się gali. Będzie niespodzianka ^_^ When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • PpW
      Oficjalne wyniki sobotniej gali PpW: Ledwo Legalne 5 🔥🔥🔥 - Marcelito i Bartosz Plata pokonali Atillę i Dannego Roxxa w Tag Team Matchu - Robert Star zwyciężył w 6-Man Ladder Matchu stając się no.1 Contenderem - Olgierd pokonał Axela Foxa po potężnym Tombstone Piledriverze - Stanisław Van Dobroniak wrzucił Johnnego Blade'a do wanny tym samym go dezombifikując - Mister Z przypiął Biesiada Stronga po Disrespect Moonsaulcie na stół (z dodatkowym kawałkiem stołu) tym samym wygrywając Cieśla Match - Vic Golden z pomocą Oskara Alexandra i krzesła pokonał Gabriela Queena - Goblin wygrał 2 z 3 stypulacji walki 3 Stages of Hell i nokautując Gustava Gryffina został nowym mistrzem PpW A wam, który mecz podobał się najbardziej? 🤔 Fotki 📸. @okleina & @kwasowiec Przeczytaj na fanpage.
    • Tomos
      Mam nadzieję że jesteście gotowi na młodego, perspektywicznego Samiego Zayna wygrywającego Rumble przyszłym roku   Ja bym wtedy już nawet na przewinięciu tych gal nie oglądał xD
    • MattDevitto
      Za Vince'a taką młodą gwiazdą mógłby być Roman Reigns 
  • Dodaj nową pozycję...