Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

"Nie róbcie tego w domu"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rey023

3

• Strong Fan

3

• Przemk0

2

• Viruss

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Gdybym miał gdzie uprawiać wrestling to z chęcią bym spróbował tylko problem w tym gdzie coś takie mozna robić. Po pierwsze nie mam żadnej hali do wynajęci a pobliżu w po drugie i najważniejsze to skąd załatwić ring :| :?:

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Ja chodze na silke 2 razy w tydniu (zaczolem na powaznie od tego miecha nie liczac epizodow z LO :mrgreen: )

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Jak ktos nie wiem to tak wynajmujemy mala sale w liceum i cwiczymy raz w tygodniu ringu nie ma ale materace sie dobrze spisuja... Jak ktos chce wiecej info zapraszam
Quoth the Raven, Nevermore.

• Reputacja:   48
  • Urządzenie:  Windows

hmm.. bylem dosłownie raz w zyciu na siłowni..

a co do normalnych zapasów to dziekuje.. nie bawi mnie macanie innych facetów :P

to tyle od Przemk0 :D

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

a ja chodze na siłke juz 2,5 roku wyciskam 12o kg przy wadze 76 kg....pozdro...ćwicze 4 razy w tygodniu..chodz teraz to juz neimam takiej zajawik jak jeszcze jakies półtora roku ttemu teraz to juz raczej ćwicze z przyzwyczajenia....siłke mam praktycznie pod nosem mój wójo prowadzi ...pozdro !!!!!!! i zapraszam jak bedziecie w pobliżu :mrgreen:

458954520447d6ce7641a4.jpg

a pozatym gram w gwardii warszawa w noge w 3 lidze..pozdro :lol:

• Reputacja:   48

hmm Gwardia Warszawa.. pamietam.. baraze o 2lige.. Odra Szczecin vs Gwardia Warszawa... u nas 2:1 dla nas.. u was 2:2 (choc bylo juz 2:0).. pamietam tez kibole Legii przyszli dopingowac Odrze itd.. to tyle co mi sie z Gwardia kojarzy.. :P

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Ja jestem poczatkujacym kulturysta waze 93 kg przy 182 cd wzrostu.Na silke chodze od 2 lat, w maju przygotowuje sie na pierwsze zawody!!!A moj biceps mierzy se 43 cm!!!

pozdro

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Ja uprawiam wrestling tylko biernie - przed telewizorem/kompem z piwem :) Od czasu do czasu krzyknę "whooo" jak ktoś wypali chopsa. Tyle :)

Brawo dla reya! Keep up the good work no i trzymam kciuki w maju :)

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

• Reputacja:   11
  • Styl:  Attitude

Mam pytanko

Czy sami np. chodzicie na siłownie lub uprawiacie zapasy???

Do mnie siłownia i rzeczy tego typu raczej nie przemawiają, ale spoko, chcecie to pakujcie :)

REY023-no to masz wiekszą łapke o demnie o 2 cm :mrgreen: ..ładny wynik jak na 17 lat!......a z gwar5dia walczymy o awans do drugiej ligi jestesmy obecnie na 4 miejcu i ,mamy 8 pounktów do 1 radomiaka no mam nadzieje ze ich dogonimy ,bo skład im sie sypie a mammy nowego sponsora.......a wiec nowych graczy!!!

Szkoda ze nia ma sponsorów wrestlingu w Polsce :(

Niestety Polska to p********** kraj!!

Smutne ale prawdziwe... :(

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

• Urządzenie:  Android

Zgadza sie :!: A co do silki: chodzisz 2 lata i padasz poczatkujacy a co ja mam powiedziec :? :mrgreen:

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Piątkowy odcinek WWE SmackDown na USA Network przyciągnął średnio 1,19 miliona widzów, co oznacza spadek o 13,7 procenta w porównaniu do poprzedniego tygodnia. To najniższa widownia, jaką SmackDown zanotowało na USA od 23 stycznia – czyli przed wprowadzeniem przez Nielsen nowego sposobu liczenia wskaźników za pomocą systemu Big Data + Panel. Odcinek skupiał się na skutkach wydarzeń z gali Elimination Chamber i zmianie mistrza WWE Championship, gdy Cody Rhodes pokonał Drew McIntyre. Wskaźnik w g
    • HeymanGuy
      Rywalizacji Dame z Paxley ciąg dalszy, niby spoko ale po wygranej Paxley to się już powinno skończyć, Izzi była cienka mistrzynią, ciężko będzie Tatum być gorsza od Dame. Feud Carvera z Troyem może być kolosalnie ciekawy o ile nie ogranicza ich walk do formuły Speed. Cholera jaką to Birth Right może być świetna sprawa to sobie sprawy nie zdawałem. Pomijam to jak wielka satysfakcja było dla mnie zobaczenie Regala i Finlaya w NXT dzisiaj, ale ta stajnia faktycznie dobrze jest urodzona. Mamy Connor
    • HeymanGuy
      Bam Adebayo w meczu Heatsów z Wizards zdobył 83 punktów przebijając rekord Kobego (81 pkt) i LeBrona w barwach Heats (61 pkt). Co za występ! 
    • Grok
      Po latach występów w ringu Booker T niedawno dołączył do zespołu komentatorów WWE 2K26 i podzielił się wrażeniami z tej roli. Booker T i Barrett dołączyli do zespołu komentatorów WWE 2K26 w tym roku, obok stałych głosów: Michael Cole, Corey Graves i Byron Saxton. W nowym wideo opublikowanym przez WWE 2K26 w ramach kampanii promocyjnej, T opowiedział o swoim doświadczeniu jako komentator w grze. T, który czasem komentuje na głównym rosterze, jest stałym elementem NXT u boku Vic Joseph.
    • Grok
      Po tym, jak Charlie Dempsey zgodził się na tag team z Tavionem Heightsem, dokonał heel turnu na swojego byłego partnera we wtorek – po zobaczeniu ojca, Williama Regala, i Finlaya, przy rampie. Wyciągnął Heightsa z ringu, zaaplikował German suplex, co dało zwycięstwo Birthright. Dempsey potem wskoczył do ringu i pozował z resztą ekipy, cementując swój status najnowszego członka grupy. Finlay na social mediach wrzucił fotkę siebie i Regala z ekipą zza kulis z podpisem: „Kto by pomyślał! ⁦@WWENXT
  • Dodaj nową pozycję...