Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Oscar Knifer no.3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Parking przed Halą AWF :

Paul Often i Oscar Knifer wysiadają z srebrnego mercedesa Paula

Knifer : Stary przy Vacku to niedługo i ja dorobie się takiego cacka

Often : Otóż to...musisz tylko umiejętnie potrafić go wykorzystać i nie dać się mu prowokować...Sraj na jego zaczepki, osttania gala pokazała, że i tak nie ma na was mocnych...

Knifer : No i na Outbreak nie ma przeciwników dla nas, trzeba będzie kogoś skołować przecież nie może sie obejść bez naszej walki.

Often : A może to pozwoliło by ci opuścić dywizję tag team...

Knifer : A czy ktoś gadał, że chce ją opuszczać ?!

Often : Tydzień te..

Knifer : Poglądy w ciągu tygodnia mogą się radyklanie zmienić...

Often : Ok Oscar wysiadaj ja musze jechać załatwić parę spraw...tuan już na mnie czeka.

Knifer : Tylko za pół godziny cie widzę

Often : Za pół godziny mnie widzisz...

Paul odjeżdża...i znów wspomniał o Tuanie...czyżby ta "łapówka" z zeszłego Outbreak to nie zbieg okoliczności ? Oscar po wyjściu z Samochodu udaje się w stronę hali

Knifer : Bullshit! Tego tylko brakowało żebym wlazł w psią kupę!! Wrrr

Hala AWF :

Teraz juz rozwścieczony Knifer wchodzi do Hali trzaskając drzwiami, tak się składa że zauważyła go Anna Koper...wykorzystując fakt że obok Knifera nie ma Oftena, który bardzo ją denerwował, postanowiła przeprowadzić z nim wywiad...

Koper : Witam

Knifer : Witam...

Koper : Czy moge z panem przeprowa...

Knifer : Oby szybko..

Oscar opierając się o ścianę zaczyna pocierać podeszwą o wystający z niej grzejnik..Anna nie zwraca na to uwagi..

Koper : jak czuje sie pan w temaie z Vaclavem ? On nie jest zbytnio usatysfakcjonowany tym że tworzycie jeden tag team.

Oscar : Vacek to normalny człowiek który po prostu czasem nie potrafi zapanować nad emocjami..to wsyztsko! Razem wiele osiągniemy..Żegnam

Koper : Dziekuje za wywiad...

Oscar szybko odchodzi w strone swojej szatni, Anna spogląda na grzejnik na którym widać reszty psiej kupy która wcześniej znajdowała się na podeszwie Knifera, ironicznie się uśmiechnęła..zupełnie jakby chciała to wykorzystać przeciwko niemu...Knifer idzie do swojej szatni, siada na krześle i rozmyśla...prawdopodobnie na temat współpracy z Vaclavem...

Often : Oscar patrz co do jasnej cholery załatwiłem!

Often bezceremonialnie wchodzi do szatni Knifera i rzuca na stół jakiś papier.

Knifer : Co to ?

Often : Okładka nowego Newsweeka Polska! Głowny artykuł o AWF..nowa fala wrestlingu...

Knifer : No i co z tego ?

Often : To z tego że ty jesteś na 1 planie!!

Na twarzy Oscara pojawia się promienny uśmiech.

Knifer : Paul wiedzialem ze jstes w stanie załatwić wiele ale...

Often : Jak widzisz dla Paula Oftena nie ma rzeczy niemożliwych...Mam niestety także złą wiadomość próbowałem wam załatwić jakiś tag - team z którym moglibyście się zmierzyć. Nie udało się...

Knifer : Wezme sprawę w swoje ręce! Zaraz mój czas...ide się przebrać...

Often : Ok, a ja się zmywam będziesz musiał dziś poradzić sobie sam...Tuan czeka w samochodzie..Do zobaczenia..

Knifer : Miłego wieczoru

Knifer udał się do przebieralni w celu przebania się, Natomiast Often wyszedł z hali i wsiadł do samochodu odjeżdżając z Tuanem nie wiadomo po co i gdzie...Knifer wyszedł z przebieralni i udaje się w stronę ringu...

Hala AWF wyjście na ring

Rozbrzmiewa Knifer Theme! Publicznośc reaguje jednoznacznie ogromny heel heat! Knifer zauważa w 1 rzędzie dokładnie w tym samym miejscu fana którem dwa tygodnie z rzędu wyrywał trnasparnety! Razem na transparencie było jednak napisane Knife Rules. Knifer zadowolony udaje się w stronę ringu nie reagując na publicznośc, fan który miał transparent z napisem Knife rules odwrócił go...Knifer zobaczył na nim napis Knifer still sux! Knifer zawrócił i wyrwał trnasparent...

Czółkowski : On rządzi! Autentycznie! On rządzi!

Mazur : Z czego wyciągasz te głupie wnioski ?! Z tego, że jest w najgorszym tag teamie w historii tego sportu ?

Czółkowski : Mazur...kiedyś byli Outsiders...Legion Of Doom...żaden z tych teamów nie może się równać z nimi!!

Mazur : Pleciesz...

Czółkowski : Przymnkij się ! Oscar zaczyna gadać!

Knifer : Uciszcie się psy!..(potężny heel heat!) Spójrzcie wszyscy na titantron!!

Na titantronie okazuje się okładka przyszłego newsweeka! Publika milknie! Nie wie jak zareagować!

Czółkowski : A nie mówiłem ?! Hahaha! On jest kimś!

Knifer : Cooo ? Zatkało...? Teraz widzicie kto w tej federacji wiedzie prym. O S C A R !!! K N I F E R!!! (kolejny heel heat) To jedyne na co was stać, heel heat, natomiast jestem już kimś, za niedługo całą Polska dowie się kim jest Oscar Knifer! Na ostatnim Outberak razem z Vackiem pokazaliśmy co to znaczy wrestling...(tradycyjnie już, heel heat) I czym to zaowocowało ? Tym, że w tym tygodniu nie ma nikogo, kto mógłby się z nami zmierzyć! Nikogo! Zadaje pytanie. Czy ktoś w tej federacji ma jaja i jest w stanie zmierzyć się w tag team matchu ze mną i Vaclavem?! Odpowiedz brzmi...nie!...

Po raz kolejny rozbrzmiewa Knifer Theme, Oscar przy potężnym heel heacie udaje się w stronę szatni.

Czółkowski : jak myślisz czy ktoś okaże się na tyle odważny i zmierzy się z Vacalvem i Kniferem?

Mazur : jestem tego pewnien w stu procentach!

Człokowski : ja wręcz przeciwnie...

Proszę o konstruktywną krytykę:)

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mnih

1

• Rabol

1

• LegendKiller

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jedno slowo : bingo ;)

Ale mam dwie uwagi :

1. Mazur nie nazwal by was najgorszym tag-team'em w sensie ze brak wam umiejetnosci. Moze skrytykowac sposob w jaki wygraliscie itp, ale w tym przpadku slowo "najgorszy" jest zbyt szerokie :)

2. Wlasciwie to zapomnialem juz.. chodzilo mi chyba o nie wspominanie prawdziwych wrestlerow przez komentatorow. Conajwyzej jakas subtelna wskazowka czy cos.. tak jak na ostatniej gali zrobilem z Montrealem.

Podsumowujac, dwa drobniutkie "bledy" (bo to nie sa nawet bledy), swietne podejscie do sytuacji miedzy Oscarem i Vaclavem (wlasnie o to mi chodzilo)..

Fajne te motywy z transparentami.. zostawie Ci tego fana do RP, ale na gali zrobie cos podobnego:)

4302049614329261d90190.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Often : Ok, a ja się zmywam będziesz musiał dziś poradzić sobie sam...Tuan czeka w samochodzie..Do zobaczenia..

Knifer udał się do przebieralni w celu przebania się, Natomiast Often wyszedł z hali i wsiadł do samochodu odjeżdżając z Tuanem nie wiadomo po co i gdzie...

hmmm nic mi na ten temat nie wiadomo, chyba jakaś amnezja mnie dopadla :lol:

nic wielkiego sie nie stalo, ale chyba powinienem widziec, co, dzie, z kim i w czyim rp robie :]

ya'll know: za duzo zlecen, za duzo formalnosci... dlatego prosze o gotowke lub przelew bankowy przed wykonaniem zadania... nie zapomnijcie umiescic swojego imienia i nazwiska na druczku ;)

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi