Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Komu Undertaker chce przekazać pochodnię?, Powrót Tarvera i

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie wiem, czy pisanie o Takerze, że jest stary to konstruktywna krytyka, to bardziej stwierdzenie faktu.

Ok. Zgoda.

Jednak, czy to jest powód, by niszczyć Streak?

Dla mnie głównym powodem, jest zajebistość Wade'a. Może za bardzo go gloryfikuję, ale markuje mu, pewnie dla tego, uważam, że Wade jest godzien zaszczytu przerwania streaku. A wiek Takera jest powodem drugoplanowym

ale nie można tak niszczyć legendy i czegoś, ze co fani będą go pamiętać do końca świata.

To jest bardzo dobre zdanie i to był główny powód, dlaczego kiedyś się zarzekałem, na to że streak ma być rzeczą święta i nie ruszoną, ale jednak nad tym wygrała chęć zobaczenia czegoś również wielkiego, legendarnego i nowego, jestem również ciekaw czy ewentualna wygrana Wade, rzeczywiście by uczyniła z niego kogoś naprawdę wielkiego w praktyce

Ja nie jestem za przerwaniem streaku Takera, ale za zakończeniem jego kariery np. na Summerslam przez Barretta już tak. Nie chodzi mi o to że Phenom jest już stary i często łapie kontuzje to go od razu poniżam. Jednak prawda jest taka, że te kontuzje łapie co raz częściej i już nie może walczyć tak jak kiedyś. Patrze na to obiektywnie. Taker jest postacią wielką. Streaku nie można przerwać, ale karierę po WMce mógłby skończyć i Wade jest świetną postacią do tego. Taker zakończy karierę jako ten bez porażki na WM, a Barrett się wypromuje. Legenda odejdzie jako legenda, a Wade stanie się pewnym Main Eventerem wygrywając feud z Deadmanem. Jednak nie może Barrett wygrać z nim na Wrestlermani.

To jest świetna opcja. Wtedy wszyscy by byli zadowoleni. Bo Wade by i tak się wybił w cholerę, a streak został by nie ruszony

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

4

• Rafikov

4

• ArriS

4

• SaveUs

2

Top użytkownicy w tym temacie

Dla mnie idealnym scenariuszem byłoby, gdyby Taker zakończył karierę za rok ze streakiem 20-0. Feud z Wadem mógłby przegrać, ale nie musi to oznaczac od razu końca kariery czy przegranej na WM. Chociaż jak wcześniej pisałem Wade byłby dobrą osoba do zakonczenia tej kariery, ale np. na Summerslam. Też mu strasznie markuję :grin:

• Urządzenie:  Windows

Dla mnie idealnym scenariuszem byłoby, gdyby Taker zakończył karierę za rok ze streakiem 20-0. Feud z Wadem mógłby przegrać, ale nie musi to oznaczac od razu końca kariery czy przegranej na WM. Chociaż jak wcześniej pisałem Wade byłby dobrą osoba do zakonczenia tej kariery, ale np. na Summerslam. Też mu strasznie markuję :grin:

No i z tym się mogę zgodzić. Streak zachowany, a Wade poszedłby w górę w hierarchii zawodników straszliwie w górę.

Pominę wcześniejsze posty. Nie chce mi się kłócić z innymi na temat tego, że niby 'Undertaker ma kończyć karierę, bo jest słaby' - mimo to dalej tak twierdzę. Dobra. Niech skończy po tej jednej Wrestlemani, ale jakim cudem chcecie Go widzieć jeszcze z dwa lata?! Ludzie, cholera, pomyślcie. Jesteście tak zaślepieni tą legendą, fenomenem?! Rozumiem, wolicie Cene. A i niech On zniszczy ten streak. Niech będzie to nawet Yoshi Tatsu, ale błagam - niech skończą Go wyświetlać. Albo nie widzieliście Jego walk na galach po powrocie w tym roku albo tak Go uwielbiacie. Więc... dostrzegliście może, że ledwo co walczył? Że zrobił najnudniejszy feud roku (o ile nie paru lat, w którym najciekawszy był powrót i turn Paul'a)? Czy taki osoby nie wiedzą kiedy odejść? Parę razy już 'zmartwychwstał', ale czy kolejny raz już nie będzie przesadą? Myślicie, że po powrocie na Wrestlemanie (ba! O ile w ogóle da radę) dalej później będzie walczył? Otóż nie. Znów pewnie umrze, a co kilka miesięcy później? Znów ten sam powrót? To już nudne jest. To Jego fenomenalne wejście... nie robi wrażenia już od dobrych paru lat. Już wolę oglądać 'Sinę', który potrafi z 5 akcji (choć speeche ma świetne) niż oglądać w ringu staruszka. Jak CT dalej ma dawać taki popis to ja podziękuję WWE na jakiś czas.

Jeżeli zaś sam pomysł przerwania streak'a Undertakera Wam nie pasuje to niech w połowie zrobi to Shawn. Coś w rodzaju: Micheals jest arbitrem specjalnym i podczas przewagi Grabarza... Sweet Chin Music! Niech Barret przypnie lub ta sama akcja na Wade'dzie i sam przypina Umarlaka - choć jest to nie do końca możliwe. Wszystko jedno... niech skończy na 17-1 lub 18-0 i już nie wraca. Tyle ode mnie.

Nie wiem czy zauważyłeś, ale większość jest za zakończeniem kariery przez Undertakera. Tylko kłótnia polega na tym czy ma być przerwany streak czy nie. Taker zasługuje na mocny koniec i powinien jeszcze z pół roku góra rok powalczyć, żeby mocno zakończyć. Bo faktem jest, że walczy co raz gorzej. Wiek robi swoje. American Bad Assa nie zapomnę nigdy!

• Urządzenie:  Windows

To, że Taker jest za stary na walki mówiło się już rok, jak i 2 lata temu, a jakoś on wracał i robił najlepsze walki roku w WWE. Oczywiście, wtedy jakoś prezentował się też na PPV, teraz było z tym gorzej, ale jeśli mam być szczery, to mam to gdzieś. Taker to legenda i zasługuje na takie zakończenie, o którym nie zapomnimy. I tak, jestem zaślepiony Takerem, bo markuję mu na maxa.

Mhm.. A więc jeżeli Taker chce przekazać "pałke" Wade'owi to musiałby przegrać na WM ale skoro nawet na to nie zasłużył HBK czy niegdyś Randy Orton to tym bardziej nie Wade, niech wygra z Taker'em na jakimś innym PPV, Tygodniówce ale nie WM! Rozumiem, że Mark jest w stanie poświęcić swój streak który i tak już na zawsze zostanie legendarny itd.. Ale po prostu zasługuje za całokształt aby zakończyć kariere ze streak'em na WM X(niewiadoma):0