Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ziarno do ziarna..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   41
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

[ House show, który odbył się dzień po ostatniej gali Outbreak ]

Kamera startuje..

Znajdujemy się hali AWF gdzie rozpoczyna się kolejny House Show, a publiczność jest jeszcze pełna werwy walkami. Jednak show rozpocznie się nie od walki tylko odwiedzi nas jeden z wrestlerów federacji. Mazur i "The Czoło" zapowiadają że będzie to Chris "More" Attitude. Po chwili rzeczywiście zaczyna grać ... Zbigniew Wodecki - "Chałupy welcome to"... Publiczność ożywia się.. a gdy na rampie pokazuje się Chris "More" Attitude to rozpoczyna się głośny cheer. Mazur podkreśla szybki wzrost popularności Chrisa po walce z Psycho, dzieje się to gdy przystojny surfer podąża w stronę ringu. Attitude ubrany jest jak zwykle w swoim stylu czyli w "hawajską" koszulę oraz krótkie spodenki.

Attitude jest już na ringu.. aplauz rośnie.. Wrestler wchodzi na jeden z narożników pokazując się wszystkim dokładnie.. po czym schodzi z niego i zbliża się do lin. Chris patrzy na publiczność która nadal cheeruje mocno, patrzy na komentatorów przy stoliku.... opiera się lekko o liny i trzymając swobodnie mikrofon (w prawej ręce) zaczyna swój speech.

Chris "More" Attitude (cicho jakby do siebie) - K*rwa j*go m*ć… (wszystko zostało profesjonalnie wyciszone)… Przepraszam musiałem coś sprawdzić .. (uśmiech).. a więc...

Mazur - Chris wygląda na rozpromienionego..

Chris "More" Attitude - … (uśmiech) … Co tu dużo mówić .. (uśmiech) Wygrałem!... (uśmiech)...

Attitude wygląda na mniej spiętego niż przy ostatnim speechu.. widać wyraźnie że pokonanie Psycho dodało mu pewności siebie.

Chris "More" Attitude - … ale.. (pauza) wygrałem bitwę.. nie wojnę! Pomimo tego jestem zadowolony z tego co pokazałem państwu wczoraj i jak zaprezentowałem się na mojej pierwszej gali AWF. W tym całym brudnym kotle w którym wyzywali się DeMarco, Jupiter, Scyther ... ja po chwili zaświeciłem zielone światło na honorowego i dobrego wrestlingu. Psycho był bardzo dobrym i wymagającym przeciwnikiem.. ale był też świetnym przeciwnikiem by pokazać dlaczego Chris "More" Attitude jest nową jakością w AWF. Przypomnijmy sobie Psycho Pierwszego.. wskoczył na ring.. zagubiony we własnych sprawach.. zagubiony w brudnych porachunkach z Soldato.. zmieszany w tym swoim stylu bez stylu.. gdzie przeważa zbytnia pycha i zapatrzenie w siebie.. gdzie chyba jedyną zasadą jest gwałcić wszystkie zasady dobrego wrestlingu. Liczyłem na to że po tak dobrej lekcji Psycho poda mi rękę.. I razem staniemy na ringu jak prawdziwi zwycięzcy.. bo ta walka była dobra.. i w tej części gali .. WRESTLING ZWYCIĘŻYŁ.. Ale Psycho zamotany własnymi kłopotami wręcz uciekł z hali.. Czy mam mu za złe, że złamał jedną z podstawowych zasad honorowego zakończenia walki? Nie.. tym razem nie.. może gdy obejrzy tą walkę jeszcze raz w domu na kasecie.. gdy zobaczy co chciałem mu pokazać.. może zrozumie.. że moja lekcja nie tylko pomoże mu przezwyciężyć problemy na ringu ale także osobiste potyczki.. I może wróci jako Psycho Drugi.. (uśmiech) .. Tego mu życzę..

"The Czoło" - Prawdopodobieństwo zmiany w psychice Psycho One, są tak małe jak to że Galareta przestanie jeść batony.

Chris "More" Attitude - I nie ma czasu na świętowanie.. przed Chrisem jeszcze wielka droga.. droga do lepszego AWF.. misja która ma samych zwycięzców.. tutaj nie ma pokonanych.. a następnym szczęśliwcem będzie.. (uśmiech).. Lord DeMarco! Kolejny wrestler który większość swego czasu poświęca na brudną politykę w szatni.. oraz rozgrywki słowne z innymi wrestlerami. DeMarco! Powiem ci to już teraz.. już teraz dam ci rade która może doprowadzić nawet do twojego zwycięstwa ze mną.. Skup się na.. Wrestlingu.. skup się tam tym co dla ciebie wrestlera powinno być najważniejsze.. NA DOBRYM WRESTLTINGU!.. Zobacz jak kończą zagubieni wrestlerzy tacy jak Psycho.. zobacz.. dostają Wave Out!.. Odpływ z ringu! Szybki bolesny i kończący się.. Powolnym 1... 2 ... 3 ! Tak.. dla wrestlera który zostaje powalony przez tą akcje.. to odliczanie jest cholernie wolne.. to prawie wieczność.. wieczność w bólu którego nie chciałem zadać.. uwierz mi.. ! Ale ty jeśli dalej będziesz uganiał się za Jupiterem ..i skupiał się tylko na sobie.. To skończysz TAK SAMO!! To nie groźba to tylko przepowiednia która spełni się na następnym "Outbreak" bo nie sądzę że wyniesiesz coś z tego speechu.. Niestety.. jesteś zbyt zapatrzony w siebie.. i pokaże ci jak źle to wpływa na ciebie w ringu.. Jak mocno przyczyni się to do twojej porażki.. Bo wszystko jest ważne.. !

Mazur - Trzeba przyznać Chrisowi, że na ringu prezentuje się wzorowo.. w porównaniu do takich egocentryków jak DeMarco

Chris "More" Attitude - W przypadku Psycho był dla mnie ważny jego szczękościsk i nie możność wypowiadania się poprawnie po Polsku... Gdyż Chris "More" Attitude jest kompletnym wrestlerem w każdym calu.. i pokażę ci w twoje braki.. Przyznam że na ringu walczysz dobrze.. technika.. akcje powietrzne to twoje mocne strony. Jednak twój problem leży w psychice.. w twojej mentalności.. i postaram się Ci to pokazać .. napisać na ringu grubą czcionka bólu.. i dużymi literami.. WAVE OUT!

Publiczności podoba się bardzo akcja kończąca Chrisa więc wzmaga aplauz przy każdym wypowiedzeniu jej nazwy. Chris wyjmuje coś z kieszeni... i rozsypuje troszkę piasku cofając się na środek ringu..

Chris "More" Attitude - Idę prostą ścieżką która zaprowadzi AWF to ery dobrego, lepszego wrestlingu.. opartego na honorowych zasadach.. Narysowałem tą ścieżkę piaskiem.. na ring posypały się małe ziarenka.. To .. (uśmiech) uwaga trudne słowo (uśmiech) .. alegoria.. do kolejnych moich walk.. bo każda kolejna walka.. to małe ziarenko.. i ziarno do ziarna zbiera się by utworzyć ścieżkę.. do lepszego jutra w AWF ! Niech wygra WRESTLING ! na kolejnym Outbreak! A gdy przejdę już cała ścieżkę.. to odejdę w cień.. do swojego szczęścia.. do fal i morza.. do zmagań z matką naturą.. Za morze Za fale ! Do zobaczenia na kolejnej gali "Outbreak"!

Publiczność żegna Chrisa brawami.. a ten schodzi z ringu ... i po swobodnie znika z hali..

---------

Niestety RP nie jest do końca taki jakim bym chciał żeby był.. tylko speech.. chciałem dodać jeszcze barwny segment przed albo po RP.. ale nie mam już czasu.. jeśli Rabol to czytasz to daj znać czy mogę dopisać coś w nocy :) pozdro :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

4

• Rabol

4

• Juppozo

4

• mu

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

po prostu napisz promo jak masz braki :D

możesz przecież je pisać kiedy chcesz :)

53541565549537ccb6a05f.jpg

To pewnie przez pospiech ale..

Mazur podkreśla szybki wzrost popularności Chrisa po walce z Psycho

Nastepnym razem chcialbym to przeczytac ;)

Co do dopisywania.. napisz w notatniku, CTRL+S i bedzie na nastepny tydzien ;)

4302049614329261d90190.jpg

detal.. no nic.. tyle zdarzylem napisac do 19stej to co jest.. teraz bym uzupelnil to o juz wczesniej wymyslony segment.. ale widze ze w AWF terminy to swietosc :D

Jupek : System promo mnie nie bawi.. mam zamiar zodobyc title shota normalnie :P :twisted:

ale widze ze w AWF terminy to swietosc

Nieprzyzwyczajony, co ? ;)

dokładnie.. :P nie przeciwnicy mnie wykończą tylko terminy RP :P ja tutaj nie bede walczyl ludzimy tylko z czasem :P

Nigdy tego nie rozumialem. Przeciez RP to gora godzina roboty. Jak sobie to rozlozysz, wystarczy ze poswiecisz 10 minut dziennie.

Coraz bardziej przekonuje sie do robienia tygodniowych przerw co 2 gale.. nie ty pierwszy sie skarzysz. A to dopiero trzecia gala.

Nigdy tego nie rozumialem. Przeciez RP to gora godzina roboty.

???? To jestem chyba głąb, bo poświęcam na to plus minus 4-5 godzin (chodzi o zastanawianie się, przemyślenie, napisanie, ew. poprawienie błędów itd.) :)

lol , nie no , 5 godzin !? damn :D to w ewf chyba , kurwa , komputer wuączaueś ze 3 godziny , stary :D

nieno , żartuje . :] ja nigdy nie pisze cauego naraz . zaraz po gali pisze o czym musze napisać , a potem w tygodniu , jak mi sie chce .. :D to dopisuje milion słów do tego .

rozkuadaj sobie pisanie , będzie lepiej . :)

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

???? To jestem chyba głąb, bo poświęcam na to plus minus 4-5 godzin (chodzi o zastanawianie się, przemyślenie, napisanie, ew. poprawienie błędów itd.) Smile

Nie jestes glab, ja zawsze wszystko na szybko robie (tesciki w szkole itp) co nie jest madre ale inaczej nie umiem ;P

Ale tak jak Marco mowi - rozklad to podstawa. Jakbym mial pisac po 4-5 godzin naraz to by mi sie po 3 tygodniach odechcialo :)

to nie jest godzina.. u mnie to jest tak :

Taki RP jaki teraz napisalem to wlasnie 1h.. piszac caly czas i zastanawiajac sie w trakcie pisania..

RP troszke dluzszy jak ostatnio to 1,5h..

RP jakie chcialbym pisac.. zajmuja mi 2,5h.. bo jeszcze musze przejrzec RP.. pomyslec itd..

rozkuadaj sobie pisanie , będzie lepiej .

Ale tak jak Marco mowi - rozklad to podstawa. Jakbym mial pisac po 4-5 godzin naraz to by mi sie po 3 tygodniach odechcialo

ależ właśnie tak robię... :D chodziło o to, że całość mi tyle zajmuje...

primo - nie mam kiedy usiąść i pisać przy kompie 5 godzin

a po drugie primo - tak jak mówisz Rab... odechciałoby się i to szybko :D

mó: masz podobny styl pisania do mnie... po gali to co musi być, w tygodniu rozwinięcia tematów, w ostatni dzień "dopieszczanie"...

pozdrawiam was chłopaki :D

nie . to Ty masz podobny styl pisania do mnie . :twisted:

a takwogóle to on nie jest wogóle podobny !! :D

co za jebany offtopic :D

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg