Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Zmarł Big Val Puccio, Zwiastun nowego filmu z Hunterem wycof

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

W minionym tygodniu, 7 stycznia, w wieku 45 lat odszedł były zawodnik ECW Valentino Big Val Puccio. Przyczyna śmierci nie jest jeszcze znana, ale wiadomo, że zawodnik zmagał się w ostatnich latach z otyłością. Redakcja Attitude składa rodzinie i przyjaciołom wrestlera kondolencje.

WWE posiada prawa autorskie do zwia...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-zmarl-big-val-puccio-zwiastun-nowego-filmu-z.html
https://forum.wrestling.pl/topic/23441-zmar%C5%82-big-val-puccio-zwiastun-nowego-filmu-z-hunterem-wycof/

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• hcrusher

1

• Ghostwriter

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

"Podczas piątkowego live eventu RAW i sobotniego eventu SmackDown! kontynuowany był angle z udziałem Alberto del Rio i R-Trutha, który mieliśmy okazję widzieć podczas ostatniego RAW. W obu przypadkach przegrał Alberto del Rio."

Na pewno przegrał? Przecież na RAW wygrał...

• Urządzenie:  Android

Na pewno przegrał?

Tak

dlaczego nie widasc zdj od jakiegos czasu!?

Ludzie z forum nie mają takiego problemu

"Podczas piątkowego live eventu RAW i sobotniego eventu SmackDown! kontynuowany był angle z udziałem Alberto del Rio i R-Trutha, który mieliśmy okazję widzieć podczas ostatniego RAW. W obu przypadkach przegrał Alberto del Rio."

Martwi mnie to. A już się cieszyłem, że push zafunduję del Rio i będą kierować go w stronę main eventów a nie midcardu. Jednym z symptomów było pokonanie Reya. A teraz podkładają go R-Truthowi. Bez sensu.

nikt z nas nie był w Japonii z Hardym, więc trudno powiedzieć pod wpływem czego jest ( a to chyba moda taka ostatnio ) nie mniej jak znam temat to niej est samo alko ( stawiam że to jakas japońska odmiana naszego "spida" )

Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem. Alberto przegral, ale na live eventach RAW, ktore nie maja zbyt wielkiego wplywu na tygodniowki. I tyle.