Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Blood Guts Wrestling E-Fed

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jako, że EWF w ostatnim czasie nie radzi sobie najlepiej postanowiłem w jakiś sposób rozruszać e-fedowy biznes zakładając nową federację. :)

Co prawda na forum panuje zakaz reklamowania tego typu rzeczy, ale w ramach wyjątku Koper udzielił mi pozwolenia.

Nie będę teraz charakteryzował całego fedu, bo sporo informacji o nim możecie znaleźć na stronie w zakładce "REGUŁY", a to co zostało niedopowiedziane tam, zostanie dopowiedziane 5 stycznia, na pierwszej gali "R*zpierdolfest".

Serdecznie zapraszam do rejestrowania się na forum i brania udziału w zabawie. Zapisy zawodników na pierwszą w historii galę BGW trwają do 21 stycznia.

http://bloodguts.freehost.pl/

Na chwilę obecną zapisywać się możecie na forum (po rejestracji) w zakładce Roster - o tutaj --> http://bloodguts.cba.pl/phpBB3/viewforum.php?f=13

Po zweryfikowaniu postać trafi na stronę główną strony federacji.

Edytowane przez nasjazz
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nasjazz

4

• RazorR

2

• nekrophage

2

• ajfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

A, że się tak zapytam gdzie mamy się zapisywać bo nie wiem czy to tylko mi nie działa zakłada zapisy?.

Wystarczy zapełnić kilka neutronów w głowie, żeby to rozkminić. Wejdź w forum, zarejestruj się tam i zrób postać.

• Urządzenie:  Macintosh

Co prawda na forum panuje zakaz reklamowania tego typu rzeczy, ale w ramach wyjątku Koper udzielił mi pozwolenia.

• Urządzenie:  Windows

sorry, nie zauważyłem tego dopisku :-)

14412508044c725aa0e19e.gif

Rozumiem, że do poniedziałku pozostało jeszcze stosunkowo dużo czasu (4dni!), ale biorąc pod uwagę, że w rosterze znajdują się 3 profile, a deklaracji miałem ponad 17 jestem odrobinę zasmucony. Tym bardziej, że powoli zacząłem już pracować nad kartą, bo chciałbym mieć wcześniej jej zarys, ale nadal nie mam pewności na kogo mogę w 100% liczyć co ową pracę mi utrudnia. Z góry dzięki za jakąkolwiek reakcję i ułatwienie mi pracy. :)
Nie płakałem po CM Punku

Rozumiem, że do poniedziałku pozostało jeszcze stosunkowo dużo czasu (4dni!), ale biorąc pod uwagę, że w rosterze znajdują się 3 profile, a deklaracji miałem ponad 17 jestem odrobinę zasmucony. Tym bardziej, że powoli zacząłem już pracować nad kartą, bo chciałbym mieć wcześniej jej zarys, ale nadal nie mam pewności na kogo mogę w 100% liczyć co ową pracę mi utrudnia. Z góry dzięki za jakąkolwiek reakcję i ułatwienie mi pracy. :)

Nie mogę nawet sobie Gimmicku wymyślić, bo nic dobrego mi nie przychodzi do głowy.. Dlatego też nie ma tam mojego profilu, jak ktoś jest chętny mi pomóc w wymyśleniu to walić na GG. ;)

7894118684ede4cf290d46.jpg

Cytat:

Będzie najpóźniej w piątek, obiecuję : )

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows

Mój dostęp do komputera jest ostatnio mocno ograniczony i nie jestem na bieżąco. Niemniej jednak nasuwa mi się kilka pytań:

1. Czy EWF zostało zamknięte, skoro utworzono już nową federację i werbuje się do niej występujących w EWF zawodników?

2. Jeżeli Extreme Wrestling Federation nie zostało zamknięte, to jak takie działania mają do regulaminu tejże federacji? O ile się nie mylę stoi tam jak byk, że zawodnicy udzielający się w EWF mają surowy zakaz udzielania się w innych E-Fedach.

3. Dlaczego niektórzy z zawodników zgłosili akces do nowej federacji, a nie przysłali nawet erpa na najnowszą "Paloozę"? Znudziło im się EWF ale sprężą się na BGW? A może dzieje się coś, o czym nie wiem?

Bardzo proszę o nie traktowanie powyższych pytań jako ataku na kogokolwiek. To po prostu wyraz moich wątpliwości, które w zaistniałej sytuacji musiały się pojawić. Będę bardzo wdzięczny za ich rozwianie...

Wypowiem się jako ekhym naznaczony, bądź jak kto woli oficjalna kancelaria EWF.

1. Czy EWF zostało zamknięte, skoro utworzono już nową federację i werbuje się do niej występujących w EWF zawodników?

Oficjalnie nie zostało zamknięte, można powiedzieć, iż jest obecnie w formie hibernacji.

2. Jeżeli Extreme Wrestling Federation nie zostało zamknięte, to jak takie działania mają do regulaminu tejże federacji? O ile się nie mylę stoi tam jak byk, że zawodnicy udzielający się w EWF mają surowy zakaz udzielania się w innych E-Fedach.

Sam sobie odpowiedziałeś. ;)

3. Dlaczego niektórzy z zawodników zgłosili akces do nowej federacji, a nie przysłali nawet erpa na najnowszą "Paloozę"? Znudziło im się EWF ale sprężą się na BGW? A może dzieje się coś, o czym nie wiem?

BGW to nowy e-fed a co za tym idzie, daje on możliwość rozpoczęcia od nowa. Istniały głosy, bądź lament, iż gale w EWF są pisane zbyt wolno, dlatego wielu postanowiło wykorzystać nasz martwy stan by się przenieść do czegoś aktywnego. To akurat dobry krok, gdyż jedynie regularne pisanie eRPów pozwala na utrzymanie formy (w zależności od statusu w karcie).

Bardzo proszę o nie traktowanie powyższych pytań jako ataku na kogokolwiek. To po prostu wyraz moich wątpliwości, które w zaistniałej sytuacji musiały się pojawić. Będę bardzo wdzięczny za ich rozwianie...

Pytanie nie boli, w razie dalszych wątpliwości zapraszam na gg, numer jest widoczny w profilu.

Księżniczka :oops:

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Przypominam, że jutro upływa termin zgłaszania zawodników na galę R*zpierdolfest! I , więc jeśli ktoś chce od samego początku być członkiem tego przedsięwzięcia to jest już to ostatni dzwonek, aby podjąć ku temu stosowne kroki.

[ Dodano: 2011-01-17, 22:47 ]

Karta na pierwszą galę R*zpierdolfest! już jest!

http://bloodguts.cba.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=11&t=28

Nie płakałem po CM Punku

• 6 miesięcy temu...

Podałem fed lekkiej restauracji, gala do soboty, zapisy zamykam dzisiaj. Muszę wiedzieć na kogo mogę liczyć, bo nie mam zamiaru tak jak ostatnim razem bawić się w opierdalanie na gg, za dużo kosztowało to mnie, efed i innych zawodników, którym psuta była zabawa.
Nie płakałem po CM Punku

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 043 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Bastian
      RAW spod znaku całkiem niezłych walk i przynudzania przy mikrofonie. Ględził Punk, ględził Seth, a że nieszczęścia chodzą parami, ględziła też i Becky pod koniec gali.  Penta i Gable to gwarant niezłego wrestlingu, ale obie te postaci zmierzają donikąd. Luchador to kolorowa błyskotka ringowa, nic więcej. Fruity Pebbles, że pozwolę przytoczyć sobie klasyka mikrofonowego od The Rocka. A Chada opluto na tym RAW w momencie, gdy on dostał jobber entrance, zaś ten błazen Pat McAfee wjechał na arenę z wejściówką i aplauzem godnym SCSA. Btw. gdzie są amerykańskiego barwy u Gable 'a? Czyżby naprawdę wsiąkał w postać Grande Americano? Niestety, w przypadku Chada nie pomoże Grande Americano ani Matcha Latte. Dla WWE zawsze będzie tylko mini wersją Kurta Angle. Za każdym razem, jak widzę American Made, kojarzą oni mi się z postaciami z filmów typu "Wykidajło" lub tych ze Stathamem, gdzie główny bohater kładzie ich jednym strzałem w pierwszej scenie.  Balor kontra Styles, kiedyś materiał na klasyk, dziś walka podstarzałej już gwiazdy TNA i WWE kontra 2-20 w ostatnich telewizyjnych meczach. Gdyby Irlandczyk był polskim politykiem, byłby Korwinem Mikke.  Do Yeeta ustawia się kolejka chętnych. Paul, Gunther, Rollins... Austriak chce rewanżu na MITB. Czyli jakby McAfee ograł Gunthera na Backlash, byłby pretendentem?  Oczami wyobraźni już widzę ten mecz z gimmickiem, kto pierwszy zmęczy się yeetowaniem, ten przegrywa...  Iron Yeet Match, czy coś... Giulia i Perez w pierwszym main evencie głównej tygodniówki. Wiadomo było, że z Ripley i Sky szans nie mają, ale milutko, że je promują.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 3 Data: 14.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.470 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #785 Data: 13.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
  • Dodaj nową pozycję...