Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Hardcore Wrestling - Nowa era Wrestlingu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Sytuacja wygląda następująco…

World Hardcore Wrestling (WHW) – powstało rok temu i od razu przeszły do tej federacji gwiazdy światowego wrestlingu. Jednak dość szybko WHW przeszło kryzys i spadek oglądalności poprzez próbę wprowadzenia ery 4Babies. Federację wykupił Shane McMahon i to właśnie od tego momentu zaczyna się mój booking… Od pierwszej gali tygodniowej War-Zone po objęciu władzy przez Shane McMahona

Roster WHW

-*- CM Punk [heel]

-*- John Morrison [heel]

-*- The Brian Kendrick [heel]

-*- Shawn Michaels [face]

-*- Chris Jericho [heel]

-*- Edge [face]

-*- The Miz [heel]

-*- Alex Shelly [face]

-*- Chris Sabin [face]

-*- Rob Van Dam [face]

-*- Cody Rhodes [heel]

-*- Daniel Bryan [face]

-*- Mr. Anderson [face]

-*- Kane [heel]

-*- Kofi Kingston [face]

-*- Matt Hardy [face]

-*- Jeff Hardy [face]

-*- Drew McIntyre [heel]

-*- Batista [heel]

-*- Jack Swagger [heel]

-*- James Storm [heel]

-*- Robert Roode [heel]

-*- John Cena [face]

-*- Paul London [face]

Stajnie i Tag Teamy

-*- Motor City Machine Guns (Chris Sabin, Alex Shelley)

-*- John Morrison & The Miz

-*- Hardy Boyz (Jeff Hardy, Matt Hardy)

-*- Beer Money Inc. (James Storm, Robert Roode)

Posiadacze pasów

World Heavyweight Championship: Edge

Intercontinental Championship: Kofi Kingston

World Tag Team Championship: Beer Money Inc.

INFO: GALE BĘDĘ DODAWAŁ CO TYDZIEŃ… CHOCIAŻ MOGĄ ZDARZYC MAŁE OPÓŹNIENIA… ZWIĄZANE TO WSZYSTKO BYŁOBY Z OBOWIĄZKAMI I SZKOŁĄ… MAM JEDNAK NADZIEJĘ ŻE TAK SIĘ NIE STANIE

WHW War-Zone 6.01.2011

Rozbrzmiewa nowy oficjalny theme gali War-Zone: System of a Down – Fuck The System

JL: Witamy was na kolejnej gali War-Zone! Witają się z wami Jerry Lawler

MS: Matt Striker!

MC: Oraz Michael Cole! I stało się! Mamy nowego właściciela WHW! Mamy nowy porządek w WHW… Mamy nową erę w WHW!!

JL: Tak! To dopiero początek wspaniałego wrestlingu!

MS: A gdzie można sobie wymarzyć lepszy początek nowej ery niż w Mieście Grzechu? Witamy was w Las Vegas w Nevadzie!

MC: Sin City powitało nas owacyjnie i nic dziwnego! Dzisiaj czeka nas pojedynek o pas Interkontynentalny pomiędzy mistrzem Danielem Bryanem oraz Drew McIntyre!

JL: No i to znakomite dziesięcioosobowe Battle Royal o miano bycia pretendentem do pasa World Heavyweight Championship!

Rozbrzmiewa muzyka Shane McMahona i nowy prezes WHW zmierza na ring

MS: Ooo tak! Na to czekaliśmy! Teraz czas na zapowiedź nowej władzy!

Shane McMahon: Witam was serdecznie! ogromny pop od pubiki Dzięki za miłe powitanie… I za to powitanie chce się wam odwdzięczyć! To początek nowej ery w WHW. Nie bójcie się nie jestem hipokrytą i nie wprowadzę debilizmu jak jakaś era dla smarkaczy! Wiwat publiczności Zamierzam dać wam rozrywkę i to taką jaką zapamiętacie na bardzo, bardzo długo! Szykujcie się na coś wspaniałego!

Wiwat wśród publiczności, słychać głośne „Shane McMahon” w hali

Shane McMahon: Dziękuje jeszcze raz! Ale na początek czas na trochę spraw organizacyjnych. Po pierwsze General Managerem będę ja! Tak nie przesłyszeliście się! Dlatego odwołuje wszystkie dzisiejsze pojedynki! Po pierwsze chce zobaczyć mistrzów w akcji… Dlatego dzisiaj zobaczymy walkę Champ versus Champ! Wiwat po raz kolejny. Ale to nie koniec… Ponieważ dowiemy się także kto będzie pretendentem do pasa Interkontynentalnego w Fatal Four Way Steel Cage Matchu! Ale mam coś jeszcze… W dzisiejszej walce wieczoru miało być nudne Battle Royal… Teraz czas na coś innego… Czas na totalną rozpierduchę!! Zobaczymy Dziesięcioosobowy Tables, Ladders and Chairs Match o miano pretendenta do pasa World Heavyweight Championship!

JL: O tak! Niesamowite!

MS: Co za pojedynek! Pierwszy raz w historii będzie to taka walka! WOW!!!

Shane McMahon: A już teraz szykujcie się na pierwszy pojedynek dzisiaj! Miłego show!

Słychać muzykę i Shane McMahon opuszcza powoli rampę

BACKSTAGE

Na Backstage widzimy Johna Cenę, który rozgrzewa się przed swoją walką. Podchodzi do niego Christy Hemme

CH: Witaj John! Jak czujesz się przed swoją nadchodzącą walką z CM Punkiem?

Cena: Jak się czuje? A jak mogę się czuć? Jestem pewny siebie! Jestem pewny że wygram! W końcu pokaże Punkowi tam gdzie powinien być! Wyśle go do szpitala. A kiedy wygram…. zmierzę po pas. I już niedługo będę mógł powiedzieć… The Champ is here!!

BACKSTAGE

W szatni widzimy siedzącego i czytającego jakąś książkę The Briana Kendricka. Nagle do środka wchodzi Paul London.

London: Widziałem właśnie że obaj jesteśmy w tym Fatal Four Way Steel Cage Matchu… Chciałem tutaj przyjść i życzyć ci Brian powodzenia, tak jak na starego kumpla przystało.

Kendrick: Na starego kumpla? Ostatnio zachowywałeś się raczej jak mój wróg. Jeśli przyszedłeś tutaj aby otrzymać zapewnienie że będę trzymał twoje tyły to grubo się mylisz.

London: co jest Brian?

Kendrick: Co jest? Jest to Paul że teraz już nie dbam o ciebie. Teraz dbam tylko i wyłącznie o swój interes a w moim interesie leży pokonanie ciebie i zostanie pretendentem do pasa Interkontynentalnego.

London: A pomyśleć że chciałem zaproponować ci powrót naszego Teamu….

Kendrick: Przeliczyłeś się… Jak zawsze! Do zobaczenia w klatce a teraz wynoś się stąd!

--------------------------------------------------REKLAMY------------------------------------------------

Nadchodzący pojedynek to Triple Threat Tornado Tag Team Match

Na ring wychodzi Beer Money Inc.

Na Ring wychodzą John Morrison i The Miz

Na ring wychodzi Motor City Machine Guns!

GONG

Na początku wszyscy są spokojni lecz nagle Beer Money rusza na swoich rywali. John Morrison zostaje wyrzucony natychmiast z ringu a The Miz powalony w jednym z narożników. Tak samo po drugiej stronie Shelley powalony Clotheslinem a Sabin ląduje w narożniku. Roode wykonuje potężny Splash w narożniku gniotąc Sabina a to samo po drugiej stronie robi z Mizem James Storm. Po tej akcji Storm wykonuje szybkie DDT. Tymczasem poza ringiem podnosi się Morrison i szybko wskakuje do kwadratowego pierścienia i znienacka kopie mocno rywala w nogę i wykonuje szybkie Russian Legsweep. Robert Roode natychmiast próbuje Clotheslinem zaatakować JoMo ale ten świetnie kontruje na Backbreaker STO po czym znakomicie dokłada Neckbreaker. Morrison pomaga Mizowi się podnieść jednak chwilę nieuwagi obu zawodników wykorzystuje Chris Sabin wykonując Dropkick, którym powala Morrisona. Miz jednak od razu wykonał Reality Check na podnoszącym się po udanej akcji Sabinie. Chick Magnet jednak tylko się podnosi a James Storm od razu wykonuje szybki Spear na nim, jednak daje okazję do wykonania Superkicku Alexowi Shelleyowi! Shelley natychmiast atakuje podnoszącego się Morrisona Headscissors takedownem po czym szybko wykonuje Enziguiri na Mizie. Widząc że jego Tag Team Partner się podniósł pokazuje mu jakiś znak po czym obaj wykonują Superkick podnoszącemu się bardzo powoli Roodowi. Następnie Shelley szybko wchodzi na narożnik a Sabin trzyma Miza w pozycji pod Skull and Bones…. Jednak wtedy pojawia się Morrison z Zaskakującym Flying Chuckiem wprost w głowę Sabina, który bezwładnie wypada poza ring. Shelley’owi udaje się wykonać po chwili Crossbody na leżącego Miza jednak po chwili Morrison eliminuje drugiego członka MCMG wykonując Running Knee Smash! Zadowolony Morrison podnosi się wprost na wymierzony Last Call od Storma a Roode dokłada swoje pięć groszy wykonując Spinebuster. Liczenie: 1… 2… 3! Koniec walki!

Zwycięzcami tego pojedynku są Robert Roode oraz James Storm – Beer Money Inc.!

BACKSTAGE

Christy HemmeStoimy właśnie przed szatnią Shawn Michaelsa. Zaraz zapytamy go, jak czuje się przed dzisiejszym historycznym Main Eventem!

Christy puka do drzwi ale nikt nie odpowiada. Po chwili znów próba pukania i znów bez odpowiedzi. Christy zauważyła że drzwi są lekko uchylone więc otworzyła je. HBK leży poobijany na podłodze a obok niego zniszczone metalowe krzesełko. Christy natychmiast woła o pomoc

JL: Wow! Cóż się tam stało?

MS: Wyglądało to tak jakby ktoś zaatakował HBK’a. Mama nadzieję że HBK jest cały i zdrowy

MC: Tak ja również. Mam nadzieję że Shawn wystąpi w dzisiejszym Main Evencie. Tymczasem Josh Matthews jest na zapleczu z Chrisem Jericho

BACKSTAGE

Matthews: Witaj Chris. Jak czujesz się przed dzisiejszym Main Eventem?

Jericho: Jak się czuje Josh? Czuje że mogę wygrać i udowodnić wam wszystkim hipokrytą dlaczego mówię że jestem najlepszym na świecie w tym co robię. Dzisiaj zostanę pretendentem a potem World Heavyweight Championem.

Matthews: Tak Chris ale oprócz ciebie w tym pojedynku jest dziewięciu innych zawodników….

Jericho: Serio? NIE ZAUWAŻYŁEM…

Pojawia się Mr. Anderson żujący gumę i staje obok rozmawiających.

Anderson: Nie no nie przeszkadzajcie sobie! Chętnie posłucham… Uwielbiam Modę na Sukces!

Jericho: Co? Co ty mówisz idioto? Czy ty wiesz do kogo mówisz? Jeśli nie to ci przypomnę! Jestem Chris Jericho. Pierwszy w historii Undisputed Champion! Dziewięciokrotny mistrz Interkontynentalny! Czy dalej nie wiesz kim jestem?

Anderson: Wiem tylko że śpiewasz jak baba w jakimś tam zespoliku… Nie pamiętam nawet jego nazwy.

Jericho: Tak? Popamiętasz jeszcze….

Jericho powoli odchodzi jednak nagle odwraca się i atakuje Mr. Andersona pocnym punchem po czym zaczyna serię kopnięć w rywala. Słychać buczenie publiczności a Jericho zapina Walls Of Jericho. Dopiero po chwili przybiega ochrona i odciąga Y2J’a od rywala

Nadchodzący pojedynek to Falls Count Anywhere Match!

Na ring wychodzi CM Punk

Na ring wychodzi John Cena

GONG

Na początek mamy zwarcie. Silniejszy okazuje się John Cena i wpycha swojego rywala w narożnik następnie wykonuje w nim serię punchy po których następuje Irish Whip w przeciwny narożnik. Cena rozpędza się jednak Punk unosi nogę w którą wbija się jego rywal. CM Punk następnie szybko wykonuje Swinging Neckbreaker po którym następuje próba pinu: 1… 2… ale Cena odkopuje. CM Punk natychmiast przechodzi do Camel Clutchu otłukując co chwilę twarz rywala. Po chwili jednak pokaz siły Johna Ceny który wstaje ze swoim rywalem na plecach a następnie wbija go w narożnik. Cena rozpędza się i tym razem mamy udany Clothesline. Punk upada a John powoli wychodzi na narożnik by po chwili wykonać Diving Leg Drop Buldog. Próba pinu: 1… 2… Ale CM Punk nie daje za wygraną. Cena podnosi swojego rywala i wykonuje Irish Whip jednak CM Punk zamiast sieod nich odbić wylatuje poza ring. Cena szybko wychodzi z kwadratowego pierścienia ale Punk wykorzystuje to i natychmiast wykonuje Step-Up Enziguiri po którym John upada Straight Edge Savior szybko wskakuje na ring i rozpędza się, odbija od lin i…. wykonuje Suicide Dive na wstającego Cenę. CM Punk wykonuję serię punchy po których Irish Whip i John boleśnie wpada w stalowe schody. CM Punk jednak nie zamierza przestawać ze swoją ofensywą i wyciąga spod ringu krzesło! Cena odwraca się a Straight Edge Superstar wykonuje potężne uderzenie w twarz Johna Ceny, który upada. Próba liczenia: 1… 2… lecz Cena odkopuje. Punk nie wierzy własnym oczom. Wrzuca Cenę do ringu a następnie wchodzi do środka z krzesłem jednak wtedy John wykonuje szybki punch po którym dokłada Fisherman Suplex zaskoczonemu przeciwnikowi. Po chwili kiedy Punk wstaje John wykonuje na nim Shoulder Tackle jednak za drugim razem powala rywala poprzez Thesz Press i serią punchy atakuje jego twarz. Widownia szaleje a John odbija się od lin i wykonuje Five Knuckle Shuffle na leżącym Punku. Straight Edge Savior podnosi się a Cena wynosi rywala pod Attitude Adjustment…. Jednak Punk ześlizguje się z tego uchwytu i wykonuje Spinning Wheel Kick po którym dokłada High Roundhouse Kick i szybkie Irish Whip w narożnik. Punk ustawił krzesło na wprost twarzy Johna Ceny. CM Punk rozpędza się i… wykonuje Shinning Wizard w krzesło które trafia w twarz rywala. Punk bierze to krzesło i rzuca na środek ringu po czym chwyta głowę Ceny… i mamy Buldog po którym twarz Johna trafia na metalowe krzesło. CM Punk nie pinuje jednak rywala tylko wynosi go w górę…. G.T.S!! Tym razem Punk zaczyna odliczać rywala: 1… 2… 3!!

Zwycięzcą tego pojedynku zostaje…. CM PUNK!

MC: No nie wierzę! CM Punk wygrał? Jakim cudem?

JL: Zacznij wierzyć Cole! CM Punk zwycięzcą tego pojedynku i to w naprawdę dobrym stylu!

MS: To był prawdziwy pokaz siły! Ale dzisiaj będziemy widzieli prawdziwy spektakl! TLC Match! I to nie byle jaki bo aż dziesięcioosobowy!

------------------------------------------------REKLAMY--------------------------------------------------

Nadchodzący pojedynek to Fatal Four Way Steel Cage Match o miano pretendenta do pasa Interkontynentalnego!

Na ring wychodzi The Brian Kendrick

Na ring wychodzi Drew McIntyre

Na ring wychodzi Kofi Kingston

Na ring wychodzi Paul London

GONG

Na początku każdy zachował spokój. Wszyscy mierzyli się spojrzeniami. W końcu zaczął Kendrick rzucając się na Kofiego natomiast Paul London od razu wykonał Dropkick na McIntyre’rze. London zaczął potężny atak na rywala wbijając go w klatkę natomiast Kofi Kingston przejął kontrolę nad rywalem po tym jak wykonał szybkie Reverse STO. Kofi wskoczył na narożnik i legdrop w jego wykonaniu. London tymczasem zaczął paradę ciosów wykonując najpierw kolejny Dropkick a potem Standing Moonsault. Jednak wtedy odwraca się i… Trouble In Paradise! Kofi tauntuje a publiczność szaleje jednak Kofi popełnia tym samym błąd i Kendrick dość szybko ukarał go wykonując Spinning Wheel Kick. McIntyre próbował zaskoczyć Briana Clotheslinem jednak ten wykonał unik a gdy Drew się odwrócił to poczuł na swojej twarzy Superkick Briana po którym wykonał on jeszcze Diving Facebreaker Knne Smash. Tymczasem wstał Kofi Kingston jednak Kendrick będący na fali nie dał się mu i po chwili zrobił piękne Tornado DDT. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie i już po chwili Paul London wykonuje Tornado DDT na Kendricku. Wszyscy leżą więc London ma okazję i zaczyna wspinać się na liny a potem po klatce i już trzyma się góry… lecz pojawia się Drew McIntyre który łapie swojego rywala i boleśnie zrzuca z klatki wykonując na wpół udane Powerbomb. Paul podnosi się po nim prawie od razu ale tylko po to żeby po chwili znowu leżeć powalony Big Bootem. McIntyre zaczął teraz kopać Kendricka i Kingstona na zmianę. The Choosen One wykonał następnie Scot Drop na Kofim po czym sam zaczął się wpinać po klatce. Jednak po chwili przeszkodził mu The Brian Kendrick łapiąc go za kostki i nie pozwalając na dalsze wyjście w górę. Wtedy pojawił się Paul London pomagając Kendrickowi i w końcu obaj zrzucili rywala z klatki a po tym London podciął rywala po czym Kendrick dołożył niski Dropkick prosto w twarz rywala. London następnie szybko wszedł na narożnik i…. 450 Splash! Zadowolony Paul wstaje jednak Kendrick tylko na to czyhał I wykonał Hurricanranę po której jego były Tag Team partner wylądował głową o stalową konstrukcję co spowodowało że jego łuk brwiowy został rozcięty i zaczął ociekać krwią. Kofi Kingston zaczął się podnosić co zauważył Kendrick i złapał rywala po czym wykonał Sliced Bread #2! Kendrick szybko podbiegł do drzwi przez które wyszedł!

Zwycięzcą tego meczu poprzez ucieczkę z klatki, oraz nowym pretendentem do pasa Interkontynentalnego zostaje…. The Brian Kendrick!

JL: Niesamowity pojedynek! I Kendrick zostaje zwycięzcą! Któżby się tego spodziewał!

MC: Na pewno nie ja! Byłem przekonany że to Kofi Kingston wyjdzie zwycięsko z tej batalii!

MS: No właśnie tutaj mogliśmy się przekonać o świetnych umiejętnościach Kendricka oraz o jego przebiegłości! Najpierw postanowił uporać się z rywalami a dopiero potem zacząć ucieczkę.

MC: Dostałem informację że Josh Matthews czeka już na zapleczu aby porozmawiać o kondycji HBK’a! Przypomnijmy że Shawn został dzisiaj zaatakowany przez nieznanego sprawcę co czyni nie do końca pewnym jego udział w dzisiejszym Main Evencie

BACKSTAGE

Znajdujemy się w pokoju lekarskim gdzie Shawn siedzi na fotelu.

Matthews: Jestem wraz z Shawnem Michaelsem. Shawn powiedz nam dokładnie co się stało?

HBK; Sam do końca nie wiem… Po prostu zostałem zaatakowany od tyłu krzesłem i ogłuszony, dlatego nie mogłem się bronić. Ale jestem pewny że znajdę tego debila który to zrobił! A wtedy sam go ukarzę!

Matthews: Czy będziesz w stanie wziąć udział w dzisiejszym Main Evencie?

HBK: Co prawda lekarze odradzali mi dzisiaj jakikolwiek wysiłek zwłaszcza w tak niebezpiecznym typie pojedynków jakim są TLC Matche…. Jednak jestem nazywany Main Eventem… Jestem nazywany Showstopperem… I jestem nazywany tak z pewnego prostego powodu. Nie poddaje się i tak samo dzisiaj nie zamierzam się poddać!! Dlatego Josh tak samo dzisiaj… Zamierzam uczestniczyć w ….

Nagle kamerzysta zostaje powalony, lecz kamera nagrywa to co się dzieje nadal. Shawn zostaje powalony Big Bootem. Widać że pojawia się jakaś zamaskowana postać w kombinezonie! Postać atakuje Josha Matthewsa wykonując na nim Flowing DDT po czym znów atakuje Shawna tym razem wymierzając mu Spinebuster! Po chwili postać odchodzi.

Nagle na rampie słychać muzykę Dave’a Batisty! The Animal zmierza na ring z mikrofonem w ręku. Staje na środku kwadratowego pierścienia. Jest on wyraźnie zdenerwowany

Batista: Jak zapewne wszyscy pacany tutaj wiecie… Dzisiejsze Battle Royal zostało zamienione na TLC Match… Chyba nie muszę więc wyjaśniać dlaczego tu jestem?! Jak można być takim idiotą i z prawdziwego pojedynku utworzyć mecz po którym połowa z zawodników będzie miała kontuzje! Shane McMahon jesteś nieodpowiedzialny! Czy ty oszalałeś? Postradałeś umysł? Przecież w federacji twojego ojca to byłoby nie do pomyślenia! Chcesz ryzykować nasz kariery tylko po to żeby zyskać sobie pochwałę tych wszystkich ludzi? Oni przyszli oglądać mnie! Gdyby chcieli zobaczyć stoły, krzesła i drabiny poszliby do Castoramy!

Nagle słychać theme Roba Van Dama który dość szybko pojawia się w ringu z mikrofonem w dłoni

RVD: Dave! Ja wcalę nie widzę tutaj problemu! Nie chcesz walczyć? To nic co może przeszkodzić nam. Wystarczy że powiesz słowo a będziesz zastąpiony. Nikt przecież nie każde ci walczyć! Jeśli chcesz to oddaj swoje miejsce komuś takiemu jak Paul London a nie pieprz tutaj swoich głupot! Publiczność reaguje wiwatem

Batista: Chyba Rob będę cię musiał czegoś nauczyć….

Batista rzuca się nagle na RVD i od razu powala go Spearem. Animal od razu podnosi swojego przeciwnika i już szykuje go pod Batista Bomb… lecz Rob Van Dam kontruje i po chwili mamy Roundhouse Kick w twarz Animalna. RVD dorzuca jeszcze Spinning Crescent kick i Batista upada. The Whole Fucking Show wyskakuje na narożnik jak piłka kauczukowa i już po chwili mamy Five Star Frog Splash! Po chwili RVD opuszcza ring przy swoim theme i skandowaniu jego imienia przez publiczność.

-------------------------------------------------REKLAMY-------------------------------------------------

Nadchodzący pojedynek to Champion versus Champion Match!

Na ring wychodzi Intercontinental Champion Daniel Bryan

Na ring wychodzi World Heavyweight Champion Edge

GONG

Na początek obaj zawodnicy uścisnęli sobie dłonie po czym zaczęli. Edge od razu świetnie wykonał unik przed punchem rywala i znalazł się tuż za nim dzięki czemu wykonał Russian Legsweep. Edge szybko zaczął mocnymi kopnięciami atakować tors rywala starając się go osłabić. Nagle jednak skontrował Bryan wykonując szybki Small Package: 1… 2… ale Edge przytomnie odkopał jednak dzięki temu Bryan mógł wykonać European Uppercut, potem dołożył jeszcze Running Big Boota a kiedy ten upadł Daniel szybko wszedł na narożnik i skoczył wykonując Diving Headbutt. Bryan szybko próbuje pinu: 1… 2… ale Edge odkopuje po raz kolejny. Tym razem Bryan odbija się od lin i rozpędzony wykonuje Legdrop! Kolejny pin: 1… 2… ale po raz kolejny Edge nie daje się! Bryan próbuje założyć Crossface ale tym razem Edge przytomnie kontruje na Small Package: 1… 2… ale Bryan odkopuje. Edge szybko wstaje i chowa się przed Clotheslinem Bryana po czym ciągnie rywala na matę wykonując Edge-O-Matic. Edge szybko podchodzi do narożnika i już szarpie swoje włosy a wszyscy wiedzą co ma nastąpić… Publiczność krzyczy Spear! Spear a Edge rozpędza się… Jednak co to? Bryan przeskakuje nad nim. Edge zatrzymuje się przed drugim narożnikiem i odwraca się a tu sprytnie Daniel Bryan podcina rywala i…. zakłada LeBell Lock! Edge krzyczy i próbuje się dostać do lin które wcale nie znajdują się daleko od niego. Bryan natomiast stara się naciskać na swojego rywala jeszcze mocniej… Po chwili Edge’owi udaje się złapać lin. Sędzia odpycha Bryana a ten ciągnie swojego przeciwnika za nogi na środek ringu aby znowu zapiąć swój uchwyt jednak… Edge kontruje i odpycha nogą rywala. Bryan rozpędza się po chwili w stronę rywala a Edge kopie go w brzuch by po chwili wykonać Edgecution! Po raz drugi Edge staje przy narożniku i czeka aż jego przeciwnik się podniesie… Bryan powoli wstaje a Edge się rozpędza i…. SPEAR!! Pin: 1… 2… 3!!

Zwycięzcą tego meczu jest World Heavyweight Champion Edge!

JL: A więc jednak… Edge wygrywa ten pojedynek i udowadnia dlaczego World Heavyweight Championem!

MC: I proszę to pokazuje że Edge jest w naprawdę dobrej dyspozycji i ktokolwiek zostanie pretendentem w dzisiejszym Main Evencie – Edge jest na niego gotowy!

MS Tak to prawda jednakże nie wie on kto nim zostanie! A jest w czym wybierać bo aż dziesięciu zawodników będzie brało udział w TLC Matchu!

BACKSTAGE

Jesteśmy w szatni HardyBoyz. Jeff i Matt rozgrzewają się przed walką.

Jeff: No więc już za chwilę początek. Powodzenia Matt.

Matt: Tobie również Jeffrey. Mam nadzieje że wygra któryś z nas.

Jeff: Na pe…

Do szatni wchodzi Robert Roode i James Storm popijający sobie jak zawsze piwo z butelki. Obaj śmieją się.

Roode: ooo Zobacz James! Trafiliśmy na Hardych! No proszę! Panowie szykują się do boju. Jak to miło że chcecie zostać pretendentami do pasów… Bo jak widać mistrzami nie możecie zostać… Uuuu biedni…

Storm: Checie się napić na pocieszenie?

Jeff: Słuchajcie palanci… Wynocha mi stąd!

Roode: Trochę szacunku Hardy! Ja mam coś czego ty nie masz…. pokazuje pas Tag Team To! Ty możesz się starać o inne pasy… ale nie wyjdzie ci to! Możecie sobie walczyć razem ty i Mattuś… A i tak nie zostaniecie nawet pretendentami do pasów Tag Team!

Matt: Serio? Chesz się przekonać? Za tydzień… Beer Money kontra HardyBoyz… Jeśli wy wygracie to póki jesteście mistrzami my nie możemy walczyć o wasze pasy… Jeśli jednak my wygramy… To na najbliższym PPV mamy Title Shot na wasze pasy Tag Teamowe… Co ty na to? Zgadzasz się czy może już się zlałeś ze strachu?

Roode wyraźnie jest wściekły. Storm odkłada butelkę z piwem i ściska dłoń Matta Hardego po czym mówi:

Storm: Zgoda!

Beer Money po chwili wychodzi.

Tym razem widzimy Kane’a szukającego kogoś i otwierającego drzwi kolejnych szatni. Z jednych drzwi w samym szlafroku wychodzi… Kelly Kelly!

Kelly: Kane ty zboczeńcu! Nie słyszałeś że puka się do cudzych pokoi! Bearer nie nauczył cię kultury?

Kane: Zamknij się!! Jeszcze słowo a wepchnę twoją głowę do kibla!

Pojawia się przechodzący akurat John Cena,

Cena:: Kane! Jak ty się odzywasz do kobiety?

Kane: Zejdź z mojej drogi!!!

John Cena nie ruszył się jednak więc Kane uderzył a po chwili złapał za gardło… iii Chokeslam na podłogę! Kane odchodzi przeszukując kolejne szatnie.

JL: Cóż się dzieje? Po raz kolejny! Kolejny atak dzisiaj! Tak nie może być!

MS: Teraz czas na nasz Main Event!

MC: Ten pojedynek będzie historycznym! Jestem pewien że to będzie prawdziwy spektakl!

JL: Tak proszę państwa! Spektakl który odmieni wiele bo jest w tym pojedynku aż dziesięciu zawodników. Walizka z kontraktem wisi nad ringiem! Jeśli ściągniesz tą walizkę… zostajesz pretendentem na okres trzydziestu dni! I to właśnie pretendent może wybrać kiedy stoczy bój o pas World Heavyweight Championship i jaką stypulację będzie miał ich pojedynek!

MS: Tak więc sami państwo widzą że zwycięzca dostaje prawdziwie znakomitą szanse i okazję!

MC: Czas na poznanie jednego z dziesięciu!

Nadchodzący pojedynek to Ten Men Tables, Ladders and Chairs Match! W tym pojedynku aby wygrać należy wspiąć się po drabinie i ściągnąć walizkę wiszącą nad ringiem. W walizce znajduje się kontrakt na walkę o pas World Heavyweight Championship.

Na ring wychodzą kolejno:

-Cody Rhodes

-Jack Swagger

-Kane

-Rob Van Dam

-Hardy Boyz

-Mr. Anderson

-Chris Jericho

-Batista

JL: To chyba koniec. Już wszyscy uczestnicy są na ringu….

Nagle rozbrzmiewa theme HBK’a! Shawn Michaels powolnym krokiem z jedną ręką obandażowaną kroczy w stronę ringu! Fani wiwatują nazwisko Shawna a ten niezbyt zgrabnie wchodzi do ringu.

MS: Ależ pokaz serca i woli walki Shawna Michaelsa! Właśnie pokazuje dlaczego tysiące fanów uwielbiają go!

GONG

Zaczynamy Main Event! Na początek wszyscy zawodnicy z nadzieją spoglądają w górę jakby chcieli wskazać że to oni zdobędą walizkę… Po chwili jednak następuje wielkie zamieszanie. Dziesięć osób i każdy walczy z każdym. Tłok jak podczas Royal Rumble. Dopiero po chwili widać że Batista i RVD wypadają z ringu a za nimi Anderson i Jericho. Teraz w ringu jest już bardziej przejrzyście. Kane wykonuje potężne punche. Każdy stara się walczyć oprócz HBK’a widocznie starającego się zachować siły. Jednak po chwili i on wykonuje serię chopów na klatkę Cody’ego Rhodesa. Hardy Boyz zaczęli działać razem i po chwili wykonują Double Suplex na Swaggerze jednak Matt po chwili zostaje powalony Big Bootem od Kane’a. Tymczasem poza ringiem RVD walczy z Batistą. Rob szybko zyskuje przewagę i wykonuje Irish Whip wbijając rywala w metalowe schody. Tymczasem Mr. Anderson walczy z Chrisem Jericho po drugiej stronie obaj okładają się lecz naglę Y2J sprytnie wykonuje Low Blow… Asshole zwija się z bólu z Jericho zabiera krzesło z ustawionej obok niego konstrukcji z głównych przyrządów TLC. Y2J od razu uderza krzesłem rywala po plecach. W ringu w między czasie Rhodes przejął inicjatywę nad HBK’em i wykonał na nim Swinging Neckbreaker. Jeff Hardy zaczął walczyć z Kanem a Swagger inteligentnie opuścił ring i wziął drabinę. RVD zauważył All-American-Americana z drabiną i zaczął biec w jego stronę ale Swagger wystawił drabinę do przodu i potężnie uderzył nadbiegającego rywala po czym zaczął wpychać drabinę do środka. Zauważył to Matt Hardy który wykonał Baseball Slide w drabinę która uderzyła Jacka Swaggera prosto w tors. Matt wziął drabinę i zaczął ją rozkładać na środku ringu po czym zaczął na nią wchodzić. Jednak Cody Rhodes szybko porzucił męczenie Shawn Michaelsa i od razu uniemożliwił wspinaczkę Starszego z braci Hardych po drabinie. Ten jednak nie miał ochoty na takie zabawy i wykonał Side Effect po którym znów zaczął się wspinać. Wtedy To Jeff zauważył próbę brata i raczej nie chciał na nią pozwolić i sam zaczął się wspinać po drugiej stronie drabiny. Po chwili obaj wspięli się na szczyt drabiny i obaj zaczęli szarpać pasem… wtedy pojawił się Kane! Kane złapał drabinę i zaczął ją mocno pchać… Po chwili Hardy Boyz wylądowali z hukiem poza ringiem po niezbyt przyjemnym lądowaniu. Poza ringiem wściekły Batista wrzucił do kwadratowego pierścienia dwa krzesła stojące przed chwilą na stole a sam stół przysunął bliżej. Po chwili podniósł się Jack Swagger a Animal bez namysłu wykonał na nim potężny Spear! Po chwili podnosić się zaczął RVD więc wściekły Batista wykonuje Spinebuster! Jednak Animal żąda widocznie zemsty na Van Damie i wcale nie zostawia go w spokoju tylko podnosi… i BATISTA BOMB wprost na ustawiony stół! Jednocześnie Y2J zostawił w końcu w spokoju Mr. Andersona który zaczął krwawić z rozciętego czoła a sam wziął stół i wrzucił go do środka ringu. W tym czasie Kane zaczął ponownie ustawiać drabinę na środku kwadratowego pierścienia, jednak do środka wpadł Y2J ze stołem więc Big Red Monster zaczął go atakować najpierw serią punchy a potem złapał za gardło i wypchnął przez liny. Jednak Kane nie mógł przewidzieć tego że obolały Shawn Michaels jest tuż za nim i Kane od razu zostaje powalony przez Sweet Chin Music! Do ringu wpadł Batista który natychmiast doskoczył do wstającego po Side Effectcie Cody’ego Rhodesa i wykonuje Spear! Równocześnie do ringu wraca Chris Jericho który bez zbędnych ceregieli wskakuje na drabinę i zaczyna wspinać się po zwycięstwo. Mr. Anderson podniósł się i widząc to zaczął ustawiać drugi stół tuż za linami nie do końca wiadomo po co…. Wtedy wspinającego się Y2J ja zauważył Batista który podniósł drabinę z drugiej strony. Wspinający Y2J nie miał żadnych szans i… spadł wprost na stół ustawiony przed chwilą przez Asshola! Jericho chyba już wyeliminowany z tego pojedynku. W kwadratowym pierścieniu jednak dalej trwa akcja! Rhodes znalazł koło siebie krzesło i bez jakiegokolwiek zastanowienia zaczął nim uderzać w plecy zaczynającego podróż po drabinie Batisty… Po chwili Batista spada z drabiny a Cody Rhodes zaczyna uderzać swojego rywala coraz mocniej. Wtedy niespodziewanie po twardym lądowaniu pojawiają się bracia Hardy. Matt natychmiast wykonuje Buldog na Rhodesie a kiedy Batista zaczyna się podnosić to Matt natychmiast kopie rywala w brzuch i… Twist of Fate! Wtedy Jeff Hardy wspina się na drabinę i… Whisper In The wind ale trafia dokładnie w swojego brata! Zrobiła się mała kupa zawodników leżących na sobie lecz wtedy pojawia się Jack Swagger! All-American American zaczyna wspinaczkę dość szybko. Jest już u samej góry i próbuje dostać pas… Trzyma go już w rękach wystarczy tylko ściągnąć… I pojawia się Kane! Wściekły Kane łapie Swaggera za nogi i natychmiastowo zrzuca z drabiny po czym wykonuje Chokeslam! Do ringu jednak wskakuje Mr. Anderson z krzesłem w ręku i od razu uderzenie w głowę Kane’a. Kane nie wie co się dzieje a kiedy odwraca się ponownie to Anderson dokłada kolejne uderzenie a po nim… The Mic Check! Kane zakrwawiony wylatuje poza ring! Jednak nie zapominajmy że jest jeszcze Jeff Hardy! Hardy wykonuje kopnięcie po którym dokłada Twist of Fate! Jeff natychmiast wspina się na narożnik i… Swanton Bomb! Thanks For Coming Anderson! Jeff zmęczony ale jednak stara się wyjść po drabinie… Schodek po schodku. Widać teraz że RVD jest wynoszony bokiem. Jest cały zakrwawiony. Jeff jest już w połowie drabiny… Superkick w kostkę Jeffa Hardego od Shawn Michaelsa!! Ależ zaskoczenie! Jeff wypada za ring trzymając się za kostkę a HBK powoli stara się wyjść! Nie ma już nikogo kto może mu przeszkodzić… Jest u szczytu drabiny…. Ale co to? Widzimy jak w stronę ringu biegnie jakaś zamaskowana postać w kombinezonie! Szybko wskakuje ona do ringu i… HBK nie zdążył! Postać łapie go za nogę a Shawn po chwili spada na ramiona tej postaci! Zamaskowany człowiek bez namysłu wykonuje Powerbomb! To już koniec… HBK nie da rady już się dostać po walizkę a zamaskowana postać po prostu odchodzi za kulisy przy ogromnym buczeniu publiczności. Nikt się nie rusza z wyjątkiem Chrisa Jericho który próbuje wstać co jednak niezbyt mu wychodzi.

Nagle słychać muzykę CM Punka!! Straight Edge Savior powoli kroczy w stronę ringu. Nikt nie wie o co chodzi… Jericho już podciąga się dolnej liny i stara wślizgnąć do ringu co też udaje mu się połowicznie a Punk powoli wchodzi do kwadratowego pierścienia i tauntuje do publiczności która zaczyna buczeć z całych sił. Jericho próbuje wspiąć się po drabinie ale zatrzymuje na pierwszym stopniu i z wielkim trudem osiąga drugi. CM Punk nie zamierza czekać ani chwili dłużej… Szybko wychodzi po drabinie i ściąga walizkę! Tak po prostu a Y2J będący już w połowie drogi upada po chwili na matę! CM Punk wznosi walizkę do góry.

Słychać muzykę Punka a ten wznosi walizkę do góry ciesząc się z jego osiągnięcia. Słychać gong ale zwycięzca nie zostaje ogłoszony… dopiero po chwili muzyka zostaje wyłączona a konferansjer mówi:

Zwycięzcą tego pojedynku i pretendentem do pasa World Heavyweight Championship zostaje… C… M… PUNK!

JL:Co to ma znaczyć? Czy to jest zgodne z przepisami?

MC: Nie wiem King… ale skoro Punk został ogłoszony zwycięzcą to właśnie on jest pretendentem

MS: Jeśli Punk jest zwycięzcą to ja chcę autograf tego człowieka! On jest genialny!

MC: Tym akcentem kończymy dzisiejsze War-Zone… Mamy nadzieję że spotkamy się za tydzień. Na razie wszystkim!

Show schodzi z Anteny

NEWSY

===> Rob Van Dam nabawił się małej kontuzji. Nie jest ona poważna ale opuści on kolejny epizod War-Zone

===> Nie wiadomo kto atakuje Shawn Michaelsa. Mówi się o tym że jest to jakiś nowy zawodnik federacji

===> Shane McMahon zapytany o to kim jest tajemniczy napastnik HBK’a powiedział że to ktoś kogo można się domyśleć.

===> Jak widać w federacji nastały wielkie zmiany. Ponoć push ma otrzymać The Brian Kendrick który już przez swojego nowo założonego Twittera wyraził swoje zadowolenie.

===> Ponoć wśród pracowników WHW panuje zdanie że pod władanie Shane’a McMahona John Cena nie będzie miał lekkiego życia.

===> Kelly Kelly nie jest w rosterze WHW jednak pojawiła się ona na ostatniej gali. Mówi się o tym że niedługo podpisze ona kontrakt z WHW oraz że ściągnie za sobą kolejne kobiety. Jak na razie jedyną panią w WHW jest Christy Hemme przeprowadzająca wywiady.

===> Chris Jericho jest bardzo zadowolony z nowej władzy w WHW co można było wysłuchać podczas jego wywiadu radiowego w jednej ze stacji w Dallas.

===> Resurection – tak będzie się nazywala pierwsza gala PPV w tym roku. Federacja WHW planuje ją na 23 Stycznia.

Edytowane przez HBKShawnMichaels
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• HBKShawnMichaels

3

• Stamford

1

• jakub97sc

1

• Rany

1

Top użytkownicy w tym temacie

W Dark Matchu przed galą Drew McIntyre pokonał Cody’ego Rhodesa oraz Kofiego Kingstona po Future Shock DDT na Kofim.

WHW War-Zone 13.01.2011

Rozbrzmiewa oficjalny theme gali War-Zone: System of a Down – Fuck The System

MC: Po raz kolejny witamy was na War-Zone! Witają się z wami Michaels Cole!

MS: Matt Striker!

JL: Oraz Jerry Lawler! Kolejna gala War-Zone już dzisiaj. Witamy was serdecznie z Dallas w Teksasie!

MS: Era zmian nastała wraz z przyjściem nowego prezesa WHW. Już tydzień temu uświadczyliśmy wielkich zmian, przetasowań i poznaliśmy nowych pretendentów!

MC: Tak nowym pretendentem do pasa Interkontynentalnego okazał się The Brian Kendrick! Kendrick pokonał trzech swoich rywali w Steel Cage Matchu i to w naprawdę znakomitym stylu!

JL: Natomiast nowym pretendentem do pasa World Heavyweight Championship został nie kto inny jak CM Punk! Tak dokładnie on. Nie był on nawet częścią dziesięcioosobowego pojedynku TLC a jednak pod koniec to właśnie on pojawił się na drabinie i ściągnął walizkę.

MS: I to właśnie dzisiaj zobaczymy jaka siła jest nowych pretendentów bo to oni będą walczyć w dzisiejszym Main Evencie… Pretendenci z mistrzami w Tag Team Matchu!

MC; Tak dokładnie! The Brian Kendrick oraz CM Punk zawalczą z World Heavyweight Championem Edgem oraz z mistrzem Interkontynentalnym Danielem Bryanem! Ale to jeszcze nie wszystko… Zobaczymy także pojedynek HBK’a Shawna Michaelsa z Y2J’em Chrisem Jericho!

JL: Tak to wszystko dzisiaj! W WHW War-Zone!

Słychać nagle theme Shawna Michaelsa! HBK po raz kolejny z zabandażowaną dłonią pokazuje się publiczności i wita ze swoimi fanami. Shawn z uśmiechem na twarzy bierze mikrofon i zaczyna mówić.

HBK: Tydzień temu przyszedłem tutaj na galę War-Zone myśląc że to w końcu jest mój czas i że to jest moja chwila. Ze to ja zostanę pretendentem. Jednak ktoś widział to zupełnie inaczej. Ktoś postanowił skazać mnie na porażkę. Najpierw zaatakował mnie w mojej własnej szatni krzesłem, potem kiedy dochodziłem do siebie na fotelu lekarskim zaatakował mnie ponownie żeby upewnić się że nie wezmę udziału w Main Evencie. Jednak postanowiłem nie dać za wygraną i stanąć do walki mimo że pojedynkiem był mecz TLC – czyli ten który najczęściej może skończyć karierę wrestlera… Postanowiłem że pokażę na co mnie stać. Kiedy wszyscy leżeli ja jako jedyny stałem. Dziewięciu moich rywali leżało, drabina była ustawiona a ja po niej wychodziłem… Jednak kiedy byłem u szczytu i już czułem walizkę na palcach… Znów pojawiła się ta postać… Nie wiem kim jesteś… Wiem jedynie kim nie jesteś…

Wszyscy są wpatrzeni w HBK’a i reagują dość żywiołowo na jego słowa. HBK robi małe kółko, wyjmuje kartkę z długopisem i po chwili znów zaczyna mówić

HBK: Pierwszy raz zaatakowałeś mnie tuż po walce Tag Team a więc te trzy drużyny – Beer Money, Motor City Machine Guns oraz John Morrison i The Miz odpadają…. Z grona podejrzanych. Przed drugim atakiem był pojedynek o pretendenta do pasa interkontynentalnego czyli uczestnicy tego meczu też są wyłączeni z grona możliwych oprawców. Plus wszyscy dziewięciu którzy byli razem ze mną w TLC Matchu też odpadają. I tutaj zostały mi trzy nazwiska… Nie to bez sensu… żaden z tych gości nie mógł tego zrobić.

Nagle słychać „Break The Walls Down!” I Chris Jericho powoli zmierza na ring ubrany w garnitur z mikrofonem w ręku. Staje przed HBK’em.

Jericho: Po pierwsze mam do ciebie prośbę Shawn… Zamknij się! To twoje durne śledztwo nic ci nie pomorze! A twierdzisz że to ty byłeś najbliżej wygranej? To wcale nie prawda! W samej końcówce to ja byłem najbliżej zwycięstwa i gdyby nie ten idiota CM Punk to ja byłbym teraz pretendentem. Shane McMahon… Domagam się aby CM Punk został ukarany a ja nagrodzony! To ja powinienem być pretendentem! I to ja powinienem walczyć w dzisiejszym Main Evencie! A ty Shawn? Co ty sobie do cholery myślisz? Przecież to jest jakaś idiotyczna farsa! Ty chcesz po prostu upokorzyć mnie! Mnie ! Chrisa Jericho!

HBK: Nie wiem o co ci do końca chodzi Chris… Wykluczyłem cię z grona podejrzanych więc nie rozumiem dlaczego tutaj jesteś i wydzierasz się chociaż przegrałeś!

Jericho: ZAMKNIJ SIĘ! Nie przegrałem! CM Punk nie był uczestnikiem tego pojedynku! Ja tak! To ja powinienem zgarnąć walizkę! To mnie ona się należała! I chcę aby sprawiedliwości stało się zadość! Chcę być mianowany pretendentem do tytułu bo nazywam się Chris Jericho i jestem najlepszym na świecie w…

HBK: Leżeniu po tym jak dostałeś Sweet Chin Music? Bo jeśli tak to się z tobą zgadzam! A ty Chris powinieneś dziękować temu zamaskowanemu człowiekowi który mnie zaatakował bo gdyby nie on to prawdopodobnie ja stałbym teraz jako pretendent zanim ty zdążyłbyś wstać! Chcesz być pretendentem? Nawet nie jesteś w stanie mnie pokonać! Więc przestań krzyczeć tutaj…

Jericho: NIE KRZYCZĘ!!!!! I już nie raz udowodniłem że ja potrafię cię poko….

Shawn Michaels nagle wykonuje Sweet Chin Music a Chris Jericho upada na środku ringu! Shawn staje nad swoim dzisiejszym rywalem i mówi

HBK: Do zobaczenia w dzisiejszym pojedynku Chris. Udowodnię że nigdy nie będziesz tak dobry jak ja…

JL: Ooo tak! Ostatnie słowo należało oczywiście do Shawna Michaelsa! Brawo Shawn!

MS; Nie zapominaj King że jeszcze przecież czeka nas ich pojedynek! To Y2J może się jeszcze cieszyć z wygranej!

----------------------------------------------------REKLAMY---------------------------------------------

Nadchodzący pojedynek to Fatal Four Way Match!

Na ring wychodzi Jack Swagger

Na Ring wychodzi Paul London

Na ring wychodzi Mr. Anderson i sam się zapowiada…

Na ring wychodzi The Animal Batista z mikrofonem… Staje na środku ringu i zaczyna mówić

Batista: W zeszłym tygodniu kiedy mówiłem nie dano mi dokończyć… I tak się to skończyło! Widzisz RVD? Teraz ja walczę po raz kolejny a ty gnijesz w szpitalnym łóżku! To jednak dopiero początek twojego cierpienia! Czekam na twój powrót a zrobię z tobą to co z zrobię z moimi rywalami już za chwilę!

Widać nagle że przy stanowisku komentatorskim trzymając Chris Jericho

GONG

Na początek Swagger od razu rzuca się na Londona a Batista rusza na Mr. Andersona który widząc co się święci robi świetnie unik, łapie liny i Batista już po chwili wylatuje poza kwadratowy pierścień. Zadowolony Anderson po chwili atakuje Swaggera wbijającego swojego rywala w narożnik. Asshole od razu wykonuje Knee lift po czym dokłada jeszcze szybkie Inverted DDT. London szybko wykonuje niski Dropkick w twarz Jacka jednak Anderson wcale nie zamierza oszczędzać Londona i wykonuje na nim German Suplex z pinem: 1… 2… ale przerywa to Batista! Animal jest wściekły i natychmiast wyładowuje swoją złość na Andersonie dusząc go dwoma rękami. Sędzia nie może nic zrobić ponieważ jest to mecz bez dyskwalifikacji. Jednak z odsieczą Andersonowi nadchodzi London wykonując potężny kick w głowę Animala. Jednak kiedy tylko London się podnosi od razu dostaje Running Knee Lift od Jacka Swaggera po którym All-American American dokłada jeszcze Gutwrench Suplex. Potem serią punchy i kopnięć atakuje Batistę jednak po chwili ten wstaje i kontruje wykonując szybkie Flowing DDT. Batista wykonuje Irish Whip na Swaggerze a po chwili powala go Big Bootem. Animal rusza znów na Mr. Andersona i tym razem udanie atakuje go Running Clotheslinem. Następnie podnosi Londona chwytając go oboma rękami za gardło i… Double-Handed Chokeslam! Animal znów atakuje Asshola tym razem poprzez Shoulder Tackle. Jednak wtedy pojawia się Swagger który podcina rywala i… Mamy Ankle Lock! Swagger mocno naciska na Submission jednak po chwili Paul London wstaję, odbija się od lin i… wykonuje Tornado DDT na stojącym Swaggerze! London natychmiast rusza na Batistę i wykonuje Mushroom Stomp, a widząc że Anderson się podnosi wymierzył mu Superkick po którym dołożył Inverted Atomic Drop a serię zakończył Standing Frankensteinerem! Jednak dał czas Animalowi na uwolnienie swojej wściekłości i ten od razu wykonał Spear na Londonie! Swagger podszedł do całej sytuacji w niewłaściwej chwili i on otrzymał Spinebuster! Jednak wtedy pojawia się Asshole który szybko wykonuje The Mic Check! Pin: 1… 2… ale Chris Jericho łapie sędziego za nogi i wyciąga z ringu! Y2J uśmiechając się wychodzi a Mr. Anderson gdyby nie czyn Jericho zapewne wygrałby ten pojedynek! Y2J dodatkowo pokazuje środkowy palec Andersonowi i śmiejąc się na całego opuszcza halę. Anderson nie może uwierzyć a London wykonuje Chickenwing fecebuster na Assholu! Anderson upada w idealnej pozycji i Paul London natychmiast wychodzi na narożnik… 450 Splash!!! Wystarczy przypiąć… 1… 2… 3!! NIESAMOWITE!

Zwycięzcą tego pojedynku zostaje Paul London!!

MC; Co u diabła!! Przecież to jakaś zbrodnia! Paul London?

JL: A niech mnie! Co za zaskakujący zwycięzca! Paul London? Wydawać by się mogło że w takim towarzystwie rywali powinien zostać zmieciony… a jednak tak się nie stało!

MS: Brawo Paul London! Ale jednak tego zwycięstwa by nie odniósł gdyby nie mała pomoc Chrisa Jericho!

BACKSTAGE

Na Backstage widzimy Shawna Michaelsa oraz Kofiego Kingstona rozmawiających ze sobą. Stoją na korytarzu a za nimi widać drzwi do męskiej toalety.

HBK: Nie wiem jak to się stało. Nagle dostałem uderzenie w głowę. Tyle pamiętam.

Kofi: Ten ktoś naprawdę sobie z tobą pogrywa… A ten atak u lekarza… To było okropne.

HBK: Plecy bolą mnie do teraz. Ten cholerny Spinebuster… Mam dość. Nie wiem kto to jest. A najgorsze że nie mam żadnego pomysłu kto to może być. Żadnego!

Kofi: To niedobrze. Jeśli uda mi się czegoś dowiedzieć dam ci znać od razu…

Nagle drzwi do toalety się otwierają a Shawn otrzymuje potężny Chair Show w plecy i upada na korytarzu. Kofi uderzył raz zamaskowanego zawodnika jednak on po chwili skontrował uderzenie wykonując Spinebuster w ścianę. Kofi boleśnie upadł a zamaskowany zawodnik zaczął uderzać raz za razem Shawna by po chwili założyć mu Inverted Indian Deathlock! Po chwili Shawn krzyczał z bólu ale atakujący wcale nie puścił uchwytu. Dopiero widząc że w oddali pojawił się Edge puścił uchwyt i zaczął uciekać. Rated R Superstar dobiegł do leżącego Shawna wołając o pomoc.

MC: Co u diabła się dzieje? Przecież niedługo Shawn nie będzie mógł walczyć!

JL: To już się dzieje! Właśnie dostałem informację że Shawn nie wystąpi w dzisiejszym pojedynku z Chrisem Jericho. Rywala Y2J’a poznamy później.

MS: Dzisiaj ten zamaskowany agresor ma jeszcze szczęście ale którymś razem poznamy jego tożsamość. Jestem tego pewien…

MC: Tak na pewno! Już niedługo bo za dziesięć dni zobaczymy pierwsze PPV tego roku – WHW Resurection!

MS: Tak! A oficjalną piosenką gali Resurrection będzie utwór „Fucking” z repertuary zespołu Scars on Broadway!

JL: Oooo już nie mogę się doczekać Resurrection! Tak samo jak nie mogę się doczekać walki która będzie już za chwilę!

Nadchodzący pojedynek to Singles Match

Na ring w towarzystwie The Miza wychodzi John Morrison!

Na ring w towarzystwie Alexa Shelleya wychodzi Chris Sabin!

GONG

Zaczynają od zaczepki słownej Morrisona po której zakręcił on trochę biodrami. Zadziałało ponieważ Sabin rzeczywiście ruszył do przodu co Morrison wykorzystał kontrując próbę Hurricanrany na powerbomb. John od razu zaczął wyprowadzać serię Elbow Dropów jednak w końcu po jednym z nich Sabin znalazł sposobność na kontrę i podciął Morrisona po czym nie zmieniając pozycji zapiął Chinlock rywalowi. The Miz w narożniku zaczął krzyczeć i poganiać Morrisona żeby skontrował i rzeczywiście Shaman of Sexy po chwili podniósł się z uchwytu jednak Sabin wykonał Sole Kick a po nim dołożył Headscissors Takedown. Sabin po chwili wychodzi na narożnik a Morrison się podnosi… I mamy Diving Crossbody z pinem… 1… jednak Morrison przewraca rywala i zmienia na własny pin: 1… 2… ale nie ma! Było bardzo blisko. Obaj szybko wstają ale to Morrison wyprowadza kopnięcie z brzuch rywala po czym dokłada European Uppercut a na koniec wykonuje Russian Legsweep. John jednak nie pinuje tylko wykonuje Standing Shooting Star Press! Sabin jest w świecie JoMo więc ten wykorzystuje to najlepiej jak może i dostrzegając że Sabin jest w idealnej pozycji wykonuje Starship Pain! To już powinien być koniec… 1… 2… jednak na ring wbiega Alex Shelley ratując pojedynek dla swojego partnera bo dzięki temu sędzia przerywa liczenie. Bez namysłu sędzia wyrzuca Shelleya z areny i Alex musi się udać na Backstage. Sabin jednak dość przytomnie wychodzi z opresji i wykonuje low-blow niezauważony przez sędziego po czym dokłada Double Chickenwing Piledriver! Sabin pinuje! 1… 2… Ale Miz kładzie nogę Morrisona na linach i sędzia musi przerwać liczenie! Sabin nie może uwierzyć że ta walka się nie zakończyła. Podnosi swojego rywala ale ten nagle kontruje kopnięciem i… Moonlight Drive! Jednak Morrison nie przypina… Rękoma trzyma się lin i czeka aż Sabin się podniesie… Wkońcu Chris staje na własnych nogach a wtedy… Bum! Flying Chuck w wykonaniu JoMo i pin! 1… 2… 3!!

Zwycięzcą tego pojedynku zostaje… John Morrison!

-----------------------------------------------------REKLAMY---------------------------------------------

MC: Witamy po przerwie! Jesteśmy w Dallas a wy oglądacie WHW War-Zone!

JL: Przypomnijmy że wcześniej Shawn Michaels po raz kolejny został zaatakowany przez zamaskowanego osobnika.

MS: Tak! I przez to nie zobaczymy go dzisiaj w walce z Chrisem Jericho…

MC: Nie wiemy jeszcze kto będzie rywalem Y2J’a ale ktoś nim na pewno będzie.

BACKSTAGE

Widzimy Johna Morrisona oraz The Miza przechadzających się po zapleczu hali

Morrison: Widziałeś to Miz? Sabin pewnie zbiera swoje zęby z podłogi

Miz: Tak. To było Awesome! I wiesz co? Wydaje mi się że to dobry czas żeby za tydzień nagrać w końcu nasze najlepsze show na świcie… The Dirt Sheet!

Morrison: O tak! Czas na prawdziwe upokorzenie tych pedałów z Motor City Machine Guns.

Wtedy pojawia się Alex Shelley. I staje im na drodze

Shelley: Nie śmiejcie się jeszcze… Jesteśmy lepsi. Wy po prostu mieliście szczęście.

Morrison: Nie widzę koło ciebie twojego kolegi… Czy coś się stało? Morrison udaje przerażonego

Shelley: Zamknij się. Za tydzień na War-Zone. Ja i ty Miz… Jeden na jednego.

Miz: Stoi! Mam nadzieje że masz ubezpieczenie Alexuś…

Alex Shelley wykonuje Superkick Mizowi a następnie ucieka

MC: Coś czuję że Shelley będzie bardzo się starał żeby wygrać za tydzień z Mizem

MS: Tego możemy być pewni. Ale teraz zobaczymy walkę innych Tag Teamów! Hardy Boyz zmierzą się z World Tag Team Championami Beer Money!

JL: Szykuje się naprawdę ciekawe starcie. Zobaczymy czy Hardy Boyz są w stanie pokonać mistrzów. Jeśli im się to uda to na Resurrection dostaną oni szansę na zdobycie tytułów mistrzowskich, ale jeśli przegrają to póki Beer Money są mistrzami Tag Team bracia Hardy nie będą mogli walczyć o te pasy!

Nadchodzący pojedynek to Tag Team Match

Na ring wychodzą Matt i Jeff… HARDY BOYZ!

Na ring wychodzą World Tag Team Championi Robert Roode oraz James Storm… BEER MONEY!

GONG

Zaczynają James Storm oraz Jeff Hardy. Na początku mamy zwarcie. Silniejszy okazuje się Storm i wykonuje Irish Whip a gdy Hardy odbija się od lin powala go Shoulder Blockiem. Storm sam rozpędza się i odbija od lin a Hardy przytomnie wykonuje Dropkick powalając rywala. Szybka zmiana i do akcji wkracza Matt Hardy wykonując od razu Clothesline by po chwili wykonać Irish Whip w narożnik. Hardy tauntuje a publiczność szaleje. Starszy z braci Hardych rozpędza się i wykonuje Clothesline na oponenta w narożniku a potem dokłada jeszcze Running Buldog! Pin: 1… 2… ale nie ma. Strom odkopuje. Po chwili Matt stara się dalej osłabiać rywala i wykonuje DDT. Mamy zmianę i do gry wraca Jeff Hardy jednak najpierw bracia wykonują akcję drużynową – Matt wykonuje Forearm Smash po czym wychodzi na narożnik. W międzyczasie Jeff wykonuje Double Leg Drop. Po chwili Matt dorzuca jeszcze Diving Leg Drop z narożnika i szybko opuszcza ring żeby uniknąć dyskwalifikacji. Jeff wykonuje jednocześnie Irish Whip i po raz kolejny Storm trafia w narożnik. Hardy bierze rozbieg i widzimy Dropkick! James Storm upada w narożniku więc Hardy znów się rozbiega i tym razem widzimy Baseball Slide w rozkraczonego Storma. Wśród publiczności można było usłyszeć donośne „ooooooooooo” a Strom aż krzyknął z bólu jednak Hardy zakończył serię ciosów dopiero poprzez Hardyac Arrest. Młodszy z braci Hardych podnosi swojego przeciwnika a ten wykorzystuje chwilę nierozwagi Jeffa i zaskakuje go wykonując Flowing DDT. Storm od razu zaczął czołgać się do swojego narożnika. Jeff tak samo. Storm rzucił się w akcie rozpaczy i mamy zmianę a w tym czasie to samo przy przeciwnym narożniku. Roode od razu powalił Matta poprzez Running Knee Strike po którym dołożył Double R Spinebuster. Roode widząc że Jeff podnosi się w narożniku postanawia powalić go Clotheslinem co wykorzystuje Matt łapiąc rywala od tylu i wykonując Roll-Up: 1… 2… ale Roode odkopuje jednak kiedy obaj wstają to Hardy wykonuje Side Effect i po raz kolejny pinuje: 1… 2… ale znów nie ma. Hardy bez zastanowienia wychodzi na narożnik i po chwili wykonuje… Moonsault! Jednak Roode odsuwa się z drogi! Robert dość szybko się podnosi i wykonuje zmianę ze Stormem. Roode wykonuje katapultę… a Storm dokłada DDT! Pin: 1… 2… ale Hardy znów odkopuje. Storm wykonuje po chwili Irish Whip jednak popełnia straszny błąd bo wykonuje go w narożnik Hardy Boyz a tam Jeff tylko czekał na zmianę. Od razu wyskakuje na narożnik i mamy Whisper In The Wind! Jeff idzie za ciosem i dokłada jeszcze Twist of Fate. Teraz Storm jest ustawiony w idealnej pozycji i Rainbow Hair Warrior wychodzi na narożnik. Wtedy wbiega próbując przeszkodzić Robert Roode jednak Matt Hardy asekuruje brata i sam wykonuje Twist of Fate na Roodzie! Jeff natomiast kończy poprzez Swanton Bomb! Pin: 1… 2… 3!

Zwycięzcami tego meczu oraz pretendentami do pasów Tag Team są Matt i Jeff… Hardy Boyz!!

Bracia Hardy cieszą się na ringu. Obaj zabierają mikrofony

Matt: I wiecie co? Jako pretendenci wybieramy że nasz pojedynek odbędzie się na Resurrection!

Jeff: I będzie to Tornado Tag Team Match! Do zobaczenia ciecie!

JL: Ależ radość fanów! No ale nic dziwnego! Czeka nas niesamowity pojedynek na Resurrection.

MS: Dzisiaj widzieliśmy znakomity pojedynek a co dopiero będzie kiedy oba Teamy spotkają się w meczu bez dyskwalifikacji?

MC: Możemy to sobie tylko wyobrazić… Lub poczekać dziesięć dni na galę Resurrection!

Nagle rozbrzmiewa „I’m a man with a plan” i na ring powolnym, tanecznym krokiem zmierza The Brian Kendrick, po czym bierze mikrofon i zaczyna mówić

Kendrick: Jak widzicie jestem tutaj! A widząc mnie możecie oczekiwać wspaniałego pojedynku zakończonego moim zwycięstwem! Fakt że zostałem pretendentem tylko podkreśla to jak świetnym zawodnikiem jestem. Słychać narastające buczenie Jestem bardziej utalentowanym zawodnikiem niż każdy w tej federacji! Jestem bardziej utalentowany niż Jack Swagger, mój były Tag team partner Paul London a zwłaszcza… Jestem bardziej utalentowany niż Daniel Bryan! Jak to udowodnić? Proste… Pokonam go… Pokonam go na Resurrection bo to właśnie tam będziemy walczyć o twój… pas Interkontynentalny.

Słychać Marsz Imperatora i już widzimy że Daniel Bryan zmierza do kwadratowego pierścienia z mikrofonem w ręku i po chwili zaczyna mówić

Bryan: Naprawdę? Naprawdę myślisz że jesteś tak dobry? Że nikt nie może stanąć ci na drodze? Otóż ja stoję tutaj i mam pas? I co teraz zrobisz co?

Kendrick: Usunę cię z drogi…

Kendrick wykonuje Superkick a następnie… Sliced Bread #2! The Brian Kendrick bierze pas i wznosi go do góry!

-----------------------------------------------REKLAMY---------------------------------------------------

JL: Witamy po reklamach… teraz czeka nas kolejny pojedynek!

Nadchodzący pojedynek to Single Match

Na ring wychodzi Y2J Chris Jericho!

Wszyscy czekają na to kto będzie rywalem Jericho aż w końcu słychać muzykę… Na ring zmierza John Cena!

GONG

Na początku Jericho podszedł dość lekceważąco wykonując kopnięcie w brzuch rywala a potem dokładając Forearm a plecy przeciwnika. Cena upadł na kolana a Y2J wykonał Buldog. Chris zadowolony z siebie podniósł rękę do góry na co publiczność zareagowała donośnym buczeniem. Jericho zaczyna spektakl wykonując serię stompów w nogę rywala a później w rękę. Y2J wychodzi na narożnik a kiedy Cena się podnosi wymierza mu Diving European Uppercut. John podnosi się dość szybko a Jericho wykonuje Irish Whip. Cena odbija się od lin a Y2J wykonuje rywalowi Scoop Slam, jednak Jericho widzi że rywal leży idealnie na środku ringu więc… Rozpędza się, odbija od lin i… wykonuje bezbłędnie Lionsault! Próba liczenia: 1… 2… ale Cena odkopuje. Y2J jest wściekły i zaczyna grozić sędziemu choć ten raczej nie wygląda na wielce przestraszonego. Chris momentalnie zakłada dźwignie. Backbreaker Submission Hold w wykonaniu Jericho. Cena próbuje się wydostać ale bezskuteczne. W końcu Johnowi udaje się wyjść z tego uchwytu po paru chwilach jednak Jericho widząc co się święci był na to przygotowany i od razu znów powalił Cenę tym razem przez Step-Up Enziguiri. John wylądował w narożniku i po chwili zaczął się w nim podnosić. Y2J od razu to wykorzystał i wykonał Missile Dropkick wbijając Johna jeszcze mocniej w róg ringu. Jericho nie zaprzestaje ataku i podnosi swojego rywala tylko po to żeby wynieść go do samej góry! Y2J robi sobie małą wycieczkę z Ceną będącym wyniesionym do góry która kończy się pięknym Vertical Suplexem. Chris Jericho przypina rywala: 1… 2… ale nagle Cena kontruje wykonując Small Package! 1… 2… ale Y2J odkopuje. Obaj zawodnicy szybko wstają ale teraz John przejmuje inicjatywę i po kopnięciu w brzuch wymierza przeciwnikowi Fisherman Suplex po którym dokłada Thesz Press z wieloma punchami w twarz Jericho. Cena nie zamierza jednak przestawać. Running Shoulder Tackle, gdy Jericho po chwili się podnosi, Cena wykonuje kolejne Running Shoulder Tackle. Po nim Y2J próbuje wykonać Lariat ale John robi unik i po chwili wynosi rywala do góry wykonując Body Drop. Cena odbija się od lin i już wszyscy skandują „You Can’t See Me” i rzeczywiście… Five Knuckle Shuffle w wykonaniu Johna Ceny. Jericho się podnosi a John po chwili wynosi go pod AA jednak Chris zaczyna się rzucać. Sędzia podszedł zbyt blisko bo przypadkowo został uderzony i upadł na matę. Jednak walka trwa nadal! Cena podcina Jericho i…. STF! John Cena trzyma swojego rywala w potężnym Submission Holdzie … Jericho próbuje dostać się do lin… Nie daje rady. Odklepuje!! John wstaje zadowolony… Jednak co to? Walka nie zakończona! Sędzia nadal leży na macie i nie widział tego co się wydarzyło! Cena jest wściekły… jednak nagle słychać szum wśród publiczności… To Mr. Anderson biegnie! Asshole w akcie złości atakuje Jericho, wykonuje na nim serię kopnięć po czym wychodzi on na narożnik… i Kenton Bomb! Anderson opuszcza ring z uśmiechem na twarzy zwrócony w stronę ringu jednak wtedy… Pojawia się Kane! Big Red Monster łapie Andersona i wbija go po chwili w metalowy narożnik! Anderson upada krwawiąc z rozciętego czoła a Kane wpada do ringu i od razu rzuca się na Johna Cenę! Mocny Punch i…. Chokeslam! Jericho pomaga wstać sędziemu i ten się podnosi a Kane powoli opuszcza ring… Sędzia doszedł już do siebie tak samo jak Chris Jericho który podniósł teraz swojego rywala i… mamy Codebreaker! Cena jednak nie upada tylko zaczął słaniać się na nogach… Y2J dokłada więc jeszcze Breakdown! Mamy pin: 1… 2... 3!!

Zwycięzcą tego pojedynku zostaje Y2J Chris Jericho

Jericho zadowolony unosi swe ręce do góry i celebruje wygraną. Po chwili wychodzi z ringu lecz dostrzega leżącego obok Mr. Andersona. Jericho podchodzi natychmiast do niego i zaczyna go atakować

Jericho: Myślisz że jesteś lepszy niż ja! Ja jestem najlepszy na świecie w tym co robię!

Y2J dalej atakuje Andersona póki w końcu ochrona podbiega i odciąga go od Andersona

MC: Co za niesamowity pojedynek!

JL: Tak… Z początku kompletna dominacja Chrisa Jericho lecz później losy się odwróciły. Gdyby nie interwencja najpierw Mr. Andersona a później Kane’a to ten pojedynek wyglądałby zupełnie inaczej!

MS: Panowie teraz przenosimy się na Backstage gdzie Josh Matthews… Nie wiem kto jest jego gościem ponieważ Josh dopiero teraz przekazał nam że będzie wywiad… w każdym razie… przenieśmy się tam…

BACKSTAGE

Na Backstage widzimy jak Josh Matthews rozmawia z jakimś pracownikiem. Po chwili mówi już do mikrofonu

Matthews: Proszę państwa… Moim gościem będzie teraz… Zamaskowana postać atakująca HBK’a… Zgodził się on na krótką rozmowę pod warunkiem że jego mikrofon będzie miał przekształconą barwę głosu żeby uniknąć jego rozpoznania… A więc… Dlaczego atakujesz Shawna Michaelsa?

Postać: Dlaczego? Ponieważ Shawn jest największym hipokrytą Pro-Wrestlingu! Shawn Michaels wcale nie jest Showstopperem, Main Eventem. Oglądałem HBK’a przez lata… ostatnimi czasy poświęcałem wiele godzin na oglądanie jego walk. Każdy jego ruch do fanów jest fałszywy! Każdy jego uśmiech jest fałszywy! Wszystko co on robi aż przesiąka fałszem! Nawet walczyłem już z nim… Tak walczyłem… on po prostu wykorzystuje innych tak jak wykorzystywał talent Marty’ego Jannetty w czasach The Rockers! Albo jak wykorzystywał geniusz Triple H’a w czasach D-Generation X!! Shawn Michaels jest zwykłym śmieciem… Teraz słowo do ciebie Shawn… Chcesz rewanżu? Chcesz? Jestem pewien że siedzisz teraz w szpitalu i krzyczysz że tak… Więc proponuję ci pojedynek… Jeden na Jednego na Resurrection! Odpowiedzi oczekuje za tydzień… Jeśli jej nie udzielisz… Przyjdę po ciebie…

Postać odchodzi

Przenosimy się na korytarz gdzie The Brian Kendrick i CM Punk rozmawiają

Kendrick: Naprawdę? Nie wiedziałem tego…

Punk: Taaa.. Coś czuję że wygramy dzisiejszy pojedynek.

Kendrick: Definitywnie. Ty zajmiesz się Edgem a ja Bryanem… I już teraz wiadomy jest fakt że nie mają oni żadnych szans!

Punk: dokładnie. Ściskają sobie dłonie Do zobaczenia na ringu.

MC: Już za Chwilę! Main Event!

--------------------------------------------------REKLAMY------------------------------------------------

Nadchodzący pojedynek to Tag Team Match!

Na początek wychodzi CM Punk

I jego partner… The Brian Kendrick

Oraz ich rywale… Intercontinental Champion Daniel Bryan!

Oraz jego partner… World Heavyweight Champion Edge!

GONG

Walkę zaczyna CM Punk z jednej strony oraz Daniel Bryan z drugiej. Na początku CM Punk wykonuje kopnięcie w brzuch rywala po którym widzimy Irish Whip uwieńczony Dropkickiem Punka. CM Punk wstaje i wykonuje Cheap Shot Bryan’owi tylko po to by zaraz powalić Clotheslinem stojącego w narożniku Edge’a. Straight Edge Savior podnosi powoli swojego rywala, ale ten jednak świetnie kontruje i… wykonuje Sitout Jawbreaker po którym dorzuca jeszcze German Suplex. Publiczność skanduje „Bryan, Bryan” ale… mamy zmianę… CM Punk odczołguje się dość szybko do własnego narożnika i do rozgrywki wkracza The Brian Kendrick od razu rozpędzony wykonuje Flying Forearm Smash a po nim od razu dorzuca Superkick i Daniel Bryan słania się na nogach. Kendrick wykorzystuje to i wykonuje Hurricanranę wyrzucając Daniela Bryana poza ring. Kendrick wykonuje zmianę z CM Punkiem który od razu rozpędza się, odbija od lin i… Suicide Dive! Obaj zawodnicy leżą poza ringiem a sędzia jest zwrócony w ich stronę co świetni wykorzystuje The Brian Kendrick przebiegając przez ring i powalając Edge’a Baseball Slidem. Punk podniósł rywala i wrzucił go do środka. Bryan po chwili zaczął się podnosić więc Punk wyskoczył, odbił się od lin i… Diving Clothesline! CM Punk uśmiecha się i zadowolony brutalnie wykonuje serię kopnięć w tors i głowę swojego przeciwnika. Punk zaczyna męczyć Bryana wykonując na nim Double Underhook Backbreaker CM Punk zaczyna być pewny siebie jednak nagle Bryan kontruje i wykonuje Small Package: 1… 2… ale Punk odkopuje. Bryan jednak może przejść do ofensywy. Zaczyna od wykonania paru Chopów zakończonych European Uppercutem po czym dodał jeszcze Belly to Back Suplex. Bryan przejął inicjatywę na dobre i zaczął wspinać się na narożnik… Zaczął bo CM Punk wstał, podbiegł do niego i złapał go w idealnej pozycji żeby wykonać… Powerbomb, jednak Punk świetnie przeskakuje robiąc mostek i mamy pin: 1… 2… ale Bryan sprytnie kontruje na Small Package: 1… 2… ale CM Punk był blisko lin dzięki czemu mógł się ich złapać przerywając liczenie. Daniel Bryan bez namysłu tym razem, desperacko rzucił się i… wykonał zmianę z Edgem! Rated R supertar od razu wpadł na ring wykonując Flapjacka, po chwili dokładając Dropkick stojącemu przy narożniku Kendrick’owi po czym wykonał Inverted DDT na Punku. Nie miał on jednak zamiaru czekać ani chwili aż Punk się podniesie i sam pomógł mu powstać po czym wykonał Irish Whip uwieńczony Big Bootem. CM Punk zaskakująco szybko podniósł się po nim i spróbował wykonał Clothesline jednak Edge się schylił i już chwilę później skontrował to na Edge-O-Matic! Nagle do ringu wpadł jednak The Brian Kendrick ale Edge był na fali i wcale nie dał się zaskoczyć wykonując Edgecution. Kendrick wypadł z ringu a Edge już jest gotowy do wykonania Spearu! CM Punk podnosi się… Edge rozpędza się jednak Straight Edge Savior instynktownie przeskakuje nad pędzącym rywalem po czym wykonuje High Roundhouse Kick! Obaj zawodnicy padają na matę i obaj starają się dotrzeć do swych narożników. Po chwili… Obaj wykonują zmianę i na ring wskakuje nowa dwójka… Daniel Bryan jednak od razu zostaje powalony pięknym Spinning Wheel Kickiem. Kendrick staje za linami przygotowany na jedną ze swoich akcji… Bryan podnosi się… i już jest powalony przez Tornado DDT! Tymczasem za ringiem CM Punk atakuje Edge’a! Obaj zaczynają walczyć aż w końcu Rated R Superstar wymierza swojemu rywalowi Edgecution! W ringu The Brian Kendrick podnosi swojego przeciwnika i… SLICED BREAD #2!! Jednocześnie koło kwadratowego pierścienia Edge rozpędza się i mamy.. SPEAR!! Pin: 1… 2… 3!! The Brian Kendrick zapewnia zwycięstwo!

Zwycięzcami tego pojedynku są The Brian Kendrick oraz CM Punk!

Edge nie może uwierzyć że jego drużyna przegrała. The Brian Kendrick tańczy na ringu co chwilę przechadzając się po nodze lub ręce Daniela Bryana

MC: I tak oto kończy się dzisiejszy Main Event! Nie brakowało w nim emocji tak samo jak w trakcie całej gali!

MS: Oglądajcie nas za tydzień! Będzie to ostatni przystanek przed pierwszym PPV w 2011 roku… Resurrection!

JL: Żegnamy was z Dallas… Dobranoc wam i bądźcie z nami na kolejnym War-Zone!

Show schodzi z Anteny

NEWSY

===> Zmiany kadrowe – to temat ostatnio najczęściej poruszany jeśli chodzi o WHW. Shane McMahon myśli ponoć o częściowej zmianie rosteru.

===> Bardzo wiele spekulacji krąży na temat zatrudnienia w WHW wielokrotnego Tag Team Championa – Christiana. Zarząd ponoć już na dzień dzisiejszy miałby dla niego plany feudu.

===> Oprócz Christiana dwoma najczęściej wymienianymi osobami do dołączenia do WHW są: AJ Styles, Kurt Angle oraz Randy Orton. Jednak ogólne zdanie ekspertów i znawców jest takie że WHW musi najpierw podbudować swoją całkowicie zmienioną politykę po przyjściu McMahona i dopiero myśleć o nowych wielkich gwiazdach.

===> Z Zawodników wzbudzających mniejszą „ekstazę” fanów wymienia się na przykład: Samoa Joe, D’Angelo Dinero, Team 3D lub też Stinga. Ten ostatni wypowiadał się niedawno że z uwagą śledzi sytuację w WHW

===> Jednak zmiany kadrowe nie polegają tylko na wzmocnieniach. Ponoć na razie wspomina się dwa nazwiska które są postrzegane jako te pierwsze do wyrzucenia. Mówi się tutaj o Kofi Kingstonie oraz o Cody Rhodesie. Obaj w takim razie muszą wziąć się do roboty ponieważ najwidoczniej Shane McMahon nie jest z nich zadowolony.

===> Rating ostatniego War-Zone – Pierwszego pod władzą Shane McMahona wyniósł 2.0 – jest to wzrost ponieważ do tej pory średni rating War-Zone wynosił około 1.7.

===> Shane McMahon jest ponoć zadowolony z tego jak rozwija się feud Shawna Michaelsa z zamaskowaną postacią. Podczas konferencji prasowej Shane McMahon został zapytany czy owa postać może być kimś kto nie jest podany w aktualnym rosterze? Na co Shane odpowiedział „Jeśli uważnie oglądaliście War-Zone to będziecie znać odpowiedź na to pytanie”

===> Wracając do tematu zmian kadrowych. Na tej samej konferencji Shane McMahon został zapytany o to czy są prowadzone negocjację z jakimiś zawodnikami McMahon odpowiedział: „Tak są prowadzone negocjacje na razie z dwoma zawodnikami, ale nie bójcie się nie powiem o kogo chodzi”

===> Ponoć w Creative Teamie WHW pojawił się pomysł na wprowadzenie nowego pasa. Miałby być on ważniejszy niż pas Intercontinental ale mniej ważny niż pas WHC. Czyli jak to określił jeden z userów: „taki pas dla Upper MidCard’erów”.

===> Bardzo ciekawa sytuacja wyniknęła w Fatal Four Way Matchu. Ponoć planowano wygraną Batisty w tym pojedynku jednak po The Mic checku od Mr. Andersona Batista doznał lekkiego urazu reki którą przez parę minut nie mógł ruszać. Dlatego nastąpiła szybka zmiana planów i to dzięki temu Paul London wygrał ten pojedynek.

AKTUALNA KARTA NA GALĘ PPV: RESURRECTION

Single Match for World Heavyweight Championship

Edge © vs. CM Punk

Tornado Tag Team Match for World Tag Team Championship

Beer Money (Robert Roode & James Storm) © vs. Hardy Boyz (Matt Hardy & Jeff Hardy)

Single Match for Intercontinental Championship

Daniel Bryan © vs. The Brian Kendrick

No dobra co by tu powiedzieć odnośnie gali : Nawet ciekawa jednak nie jest aż tak bardzo porywająca i mógłbyś popracować nad komentatorami :)Walki piszesz dobre, ale nie rozumiem dlaczego każda interwencja w ringu czy na backstage kończy się atakiem. Nie zawsze przecież musi tak być. Co do SL z Michaelsem wydaje się być najciekawsze z tego co aktualnie piszesz. Mogłby to być Triple H (zamaskowana postać), bo niewielu zawodników wykonuje Spinebuster oraz koronną akcje HHH Inverted Indian Deathlock. No cóż pozostaje mi tylko powiedzieć : Pisz dalej :)

Zapraszam do mnie

W Dark Matchu Jack Swagger pokonał Cody’ego Rhodesa

WHW War-Zone 20.01.2011

Rozbrzmiewa oficjalny theme gali War-Zone: System of a Down – Fuck The System

MC: Witamy was ze słonecznego – nawet w nocy Austin w Teksasie! Witają was Michael Cole

JL: Jerry Lawler!

MS: Oraz Matt Striker! A my jesteśmy już zaledwie trzy dni przed pierwszym Pay-Per-View w tym roku! Resurrection!

JL: Dodatkowo dzisiaj mamy wspaniały Tag Team Match! Tydzień temu oglądaliśmy jak pretendenci walczą przeciwko mistrzą a dzisiaj zobaczymy walkę gdzie mistrz Edge oraz pretendent do jego pasa CM Punk zmierzą się z mistrzem Danielem Bryanem i pretendentem do jego pasa – The Brianem Kendrickiem!

MS: Ale to nie koniec! Dowiemy się jak Shawn Michaels odpowie na wyzwanie rzucone mu przez zamaskowaną postać, którą kilkukrotnie zaatakowała go!

MC: A na dokładkę w końcu zobaczymy pojedynek który przez właśnie jeden z tych brutalnych ataków był odwołany. Y2J Chris Jericho w końcu zmierzy się z Shawnem Michaelsem!

Słychać nagle „Break The Walls Down” i już na naszych oczach ubrany w garnitur i z mikrofonem w dłoni pojawia się Chris Jericho! Y2J powoli, bez zbędnego pośpiechu wchodzi na ring i zaczyna swoją „opowieść”

Jericho: Zostałem oszukany… Po raz kolejny oszukano mnie! Ja jestem zwycięzcą i powinienem być pretendentem! Więc to jest zwykła kradzież! JA! Chris Jericho powinienem zajmować miejsce CM Punka! Dwa tygodnie temu w TLC Matchu to ja byłem najbliżej zwycięstwa! To ja wspinałem się resztką moich sił ku glorii i ku walizce wiszącej nad ringiem. Dawałem z siebie wszystko! Narażałem się na to że skończę moją karierę przez tą wspinaczkę. Lecz co się stało? CM Punk pojawił się chociaż nawet nie był uczestnikiem tego pojedynku! Jestem bardzo inteligentnym człowiekiem. Pytałem wielu ludzi… Shane McMahon… Powiedz mi jakim cudem ktoś kto nie bierze udziału w meczu może go wygrać? Wyjaśnij mi to natychmiast! Żądam odpowiedzi i to w trybie natychmiastowym!

Y2J przechadza się i przez około 30 sekund czeka po czym zdenerwowany znowu zaczyna mówić

Jericho: Nie masz odwagi co Shane? W takim razie odkup swoje winy i postąp słusznie! Napraw swój błąd i zmień walkę Edge’a i CM Punka na Triple Threat Match i dodaj do niego mnie! Mnie Chrisa Jericho czyli człowieka który naprawdę zasługuję na zdobycie pasa! To ja jestem najlepszym na świecie w tym co robię! Ja…

Nagle rozbrzmiewa melodia i gasną światła… To Mr. Anderson! Anderson pojawia się na rampie i lekko się wygłupiając zmierza do ringu. Staje na środku kwadratowego pierścienia i z góry zjeżdża mikrofon wprost do ręki Asshola.

Anderson: Widzę to w twoich oczach Chris! Tak widzę to znakomicie! Y2J wygląda na zdezorientowanego.

Jericho: Tak? Co takiego widzisz Ken?

Anderson: Powiększone źrenice! Naćpałeś się Chris!! Brachu nie…

Jericho: Radzę ci Ken… Zamknij się i idź lepiej poszukać jakiejś Barbie dla siebie! Moja sprawa nie jest śmieszna. Więc zabierz sobie swój wiejski niewychowany tyłek sprzed moich oczu i zrób to TERAZ!!

Anderson: Ooo teraz przegiąłeś Kanadyjski czubku! Lepiej zabierz swój klonowy tłusty tyłek ty! Ja się stąd nie ruszam. A wiesz czemu? Because I’m an Asshole – That’s Why!

Jericho: Tak? Naprawdę chcesz to tak rozegrać?

Anderson: Nieeee! Skądże znowu! Mam lepszy sposób na rozegranie tego… Co powiesz na pojedynek? Ale nie taki zwykły…

Jericho: A co chcesz robić? Walczyć na szable?

Anderson: Buahaha! Nie! Extreme Rules… Ty i ja… w tą niedzielę na Resurrection…

Chris Jericho wygląda jakby się zastanawiał i wahał… po chwili odwraca się i mówi

Jericho: Zgoda! Ja i twój wielki umysł z Green…

Chris nie dokończył bo Mr. Anderson rzucił się na niego. Asshole świetnie wykonał Snap DDT po czym wyniósł rywala na swoje barki i… dorzucił Green Bay Plunge! Anderson przy wiwacie fanów opuszcza halę zatrzymując się na chwilę na rampie i mówiąc:

Anderson: Do zobaczenia na Resurrection.

---------------------------------------------------REKLAMY-----------------------------------------------

Do ringu zmierza przy towarzystwie Johna Morrisona… THE MIZ!

Do ringu zmierza przy towarzystwie Chrisa Sabina… ALEX SHELLEY

GONG

I mamy początek a w nim Miz rusza od razu z ofensywą ale jest natychmiastowo powstrzymany przez Shelley’a, który najpierw sprytnie usuwa się na bok a potem zadaje potężne kopnięcie w tył głowy poprzez wykonanie Enziguiri. Morrison obok ringu łapie się za głowę a Shelley dalej przechodzi do ataku zakładając Indian Deathlock! Miz krzyczy z bólu ale nie poddaje się. Powoli zaczyna przesuwać się w kierunku lin. Widząc to Shelley puszcza uchwyt ale tylko po to żeby przeciągnąć rywala na środek ringu i założyć mu… Single Leg Boston Crab. Miz znów zmierza powoli do lin, lecz nagle zamiast wybawiającego dotknięcia lin nagle wpada na znakomity pomysł żeby szybko się odwrócić. I rzeczywiście poskutkowało to ponieważ zaskoczony Shelley wyleciał poza liny. Miz od razu zaczął udawać że coś mu dolega przez co sędzia podszedł do niego sprawdzić czy dalej może kontynuować walkę a jednocześnie John Morrison rozpędził się i… wykonał potężne uderzenie kolankiem nokautując Shelley’a. Sędzia tego nie widział ale Sabin zobaczył jak najbardziej. Od razu ruszył na Johna Morrisona. Zaczął się prawdziwy Brawl pomiędzy tymi zawodnikami. Sabin po chwili wylądował na barierce. Miz jednak dochodził do siebie w ringu pospieszając sędziego żeby ten liczył szybciej mając nadzieję że pojedynek wygra przez Count Out. 5… 6… 7… 8…. Shelley podnosi się… 9… ii Alex wskakuje jednak do ringu. The Miz jest zrozpaczony. Od razu wykonuje Swinging Neckbreaker swojemu rywalowi i próbuje go przypiąć: 1… 2… ale nie ma. Miz podnosi po chwili rywala i wykonuje Irish Whip w narożnik. Powolny Taunt w wykonaniu Mr. Awesome i w końcu wykonuje Swinging Corner Clothesline. Shelley upada a Miz wychodzi na narożnik. Po chwili The Miz skacze na rywala wykonując double AxeHandle jednak Shelley zaskakuje swojego przeciwnika i nagle wykonuje Superkick prosto w twarz spadającego rywala. Alex dość szybko staje za linami i czeka aż jego rywal się podniesie a gdy to się staje… skaczę, odbija się od lin i… mamy Tornado DDT! Shelley przypina rywala: 1… 2… ale nie ma. Shelley jednak ma ochotę zakończyć ten pojedynek. Łapię głowę rywala i już jest przygotowany na swój finiszer. Sliced Bread #2… ale nie! Kiedy Shelley już odbił się od lin The Miz popchnął go oboma rękami i Alex wylądował boleśnie na macie! Połowa MCMG zaczyna się podnosić… na co tylko czekał Miz… Running Knee Lift… i Neckbreaker! Reality Check wykonane i pin: 1… 2… 3!!

Zwycięzcą tego pojedynku jest The Miz!

The Miz i John Morrison cieszą się w ringu gratulując sobie na wzajem. Chris Sabin tymczasem wziął mikrofon do ręki

Sabin: Dość tego! Ja i Alex mamy was po uszy! Was i ten wasz cały program The Dirt Sheet! Chcemy was w…

Morrison: Nie no sorry kolego ale my nie jesteśmy gejami. Publiczność wybucha śmiechem

Sabin; No tak… Cały John Morrison. Żałosny żartowniś. Chcemy walki z wami… na PPV Resurrection! Dlaczego? Ponieważ my jesteśmy lepsi od was! I każdy tutaj zgromadzony to wie! Widownia tym razem popiera Sabina

Miz: Chcesz walki na PPV? Serio? To jest to czego wy tutaj chcecie? PROSZĘ BARDZO! Do zobaczenia na Resurrection!

Zaskoczony Morrison pyta się Miza o co chodzi i dlaczego się zgodził. Tymczasem rozbrzmiewa muzyką Motor City Machine Guns i Shelley wraz z Sabinem opuszczają ring.

MC: A więc mamy kolejną walkę na Resurrection! Motor City Machine Guns zmierzą się z Morrisonem i Mizem!

MS: Coś czuję że czeka nas znakomity pojedynek. Ale to Miz i Morrison mają teraz psychiczną, mentalną przewagę nad swoimi rywalami ponieważ to oni wychodzili zwycięsko z ich singlowych pojedynków.

JL: Tak pamiętajcie! Wykupujcie PPV Resurrection bo na nim czekają nas nie lada emocje! Pokazuje się grafika

MC: Po pierwsze walka o pas World Heavyweight Championship pomiędzy jego posiadaczem Edgem oraz CM Punkiem!

MS: Pas Interkontynentalny również będzie miał swój pojedynek kiedy to aktualny mistrz Daniel Bryan będzie walczył z The Brianem Kendrickiem!

JL: Czy trzeba jeszcze więcej? Chyba nie!

-------------------

BACKSTAGE

Przenosimy się na Backstage a tam widzimy Beer Money siedzących w swojej szatni i oglądających jakiś film. Storm jak zawsze popija piwo. Nagle do szatni wpadają bracia Hardy. Beer Money dosyć zaskoczone również wstaje i oba Teamy stoją na prosto siebie.

Jeff: Storm… Czy ty zawsze pijesz piwo?

Storm: Hardy… Czy ty zawsze ćpasz przed występem?

Matt: Wooo… Przystopuj panie z brodą. Jeff już od dawna nic nie bierze. Ty natomiast wciąż żłopiesz piwo!

Roode: Masz z tym jakiś problem Hardy? Albo ty drugi Hardy? Czy tobie nie przeszkadza Mattuś że twój młodszy brat osiągnął sześć razy więcej niż ty?

Jeff: Zamknij się Roode!

Storm: Sam się zamknij Jeffrey!

Nagle Matt i Jeff atakują Beer Money. Jeff zabiera Stormowi butelkę z piwem i gdy tylko ten się podnosi natychmiast rozbija ją na głowie Jamesa. Hardy Boyz uciekają z szatni Beer Money

Teraz przenosimy się gdzie indziej i widzimy Christy Hemme

Hemme: Witam was! Tym razem moim gosciem będzie nie kto inny jak… Kane! Powiedz nam czemu zaatakowałeś John Cenę?

Kane: To on zaatakował mnie na początku. To on słownie uraził mnie… Teraz czeka go kara. Ukarałem go dwukrotnie poprzez wykonanie na nim Chokeslamów… Jednak to nie wystarcza… Demony piekieł żądają większej zapłaty. Dlatego Cena… Wyzywam cię do pojedynku… wyzywam cię za tydzień do walki. Jeden na jednego. Lecz jestem pewien że teraz boisz się i nie wiesz jak zareagować. Dlatego nie wymagam od ciebie pokazania się i publicznego przyjęcia mojej oferty.. Po prostu wykonaj jakiś znak… Aha i uważnie oglądaj mój dzisiejszy pojedynek z Kofim Kingstonem! Kane zaczyna się przeraźliwie śmiać

---------------------------

Jako pierwszy do ringu wchodzi The Animal Batista!

A jego rywalem będzie… Tak to nie pomyłka… Do ringu wbiega Paul London. Batista bierze mikrofon

Batista: Tydzień temu nie przegrałem! Ten Fatal Four Way Match nie był przeze mnie przegrany! Ten dzieciak Paul z Londynu miał po prostu szczęście! Dodatkowo nie przypiął on mnie tylko jakiegoś tam porąbanego Mr. Andersona! Poprosiłem… nie… Zażądałem tego pojedynku aby udowodnić wam że jestem lepszy od tego dzieciaka!

GONG

Początek i nie wiadomo co London sobie wyobrażał… Spróbował zwarcia dzięki czemu Batista miał go jak na talerzu i już po chwili powalił potężnym Clotheslinem. Batista uniósł do góry swojego przeciwnika i… rzucił nim! Nie wykonał żadnej akcji – to było zwykłe rzucenie rywalem jak szmacianą lalką. London wstał po chwili i chciał ruszyć z jakąś ofensywą na swojego rywala jednak ale Batista rozwiał jego płonne nadzieje wymierzając mu Big Boot. Animal podniósł go ale znów tylko i wyłącznie po to żeby po chwili powalić go poprzez Front Powerslam. Pin: 1… 2… ale Paul London jeszcze ma jakąś wolę walki ponieważ nie daje się przypiąć. Batista też nie zamierza zaprzestawać ataku na rywala i dorzuca od siebie Vertical Suplex. Po raz kolejny Batista próbuje przypiąć rywala: 1… 2… ale nie ma. Znów Paul London pokazuje wielką wolę do walki. Ale pytanie brzmi czy ona wystarczy… Animal po chwili łapie swojego o wiele mniejszego przeciwnika i po prostu wyrzuca go przez górną linę poza ring. Obolały London zwija się z bólu podczas gdy Animal prezentuje widowni swoje mięśnie. Słychać wszędobylskie buczenie wśród fanów a Batista schodzi z ringu aby pomóc swojemu przeciwnikowi do niego powrócić. Jednak wtedy London w końcu wyszedł z ofensywą wykonując Dropkick! Batista zachwiał się i wylądował po chwili na stole komentatorskim. Animal od razu wściekł się i ruszył pędem za Paulem Londonem lecz ten przytomnie zrobił unik i wykonał podcięcie… a Batista wylądował głową wprost w metalowe schody! Mimo tego Batista już po chwili zaczął się podnosić, co jednak dało kolejną szansę Londonowi który rozpędził się, odbił od przeciwległych lin i… Suicide Dive! Sędzia jednak cały czas liczy. Czyżby Double Count Out? 8… London wskakuje szybko do ringu. 9… 9,5… w ostatniej chwili Batista wturlał się do kwadratowego pierścienia. London zaczął wykonywać serię kopnięć po których dołożył jeszcze Jumping Elbow Drop. Po chwili London wyszedł na narożnik i już czeka na swojego przeciwnika aby się podniósł. Animal powoli wstaje a London skacze wykonując Diving Crossbody! Ale co to? Batista robi pokaz swojej siły i łapie swojego rywala w idealnej pozycji i… mamy Body Slam! Pin: 1… 2… ale nie ma! Batista nie może uwierzyć własnym oczom ale pojedynek wciąż trwa. Animal wykonuje Irish Whip po czym się nachyla… to był błąd bo po odbiciu się od lin London kopie przeciwnika prosto w twarz, po czym znów rozpędza się, odbija od lin ale.. SPEAR od Batisty! Animal wypuszczony z klatki już ma swojego rywala na ostrzu! London się podnosi ale tylko i wyłącznie po to żeby dostać potężny Spinebuster! Widocznie zbliża się już końcówka pojedynku. Batista wynosi swojego przeciwnika pod Batista Bomb… Lecz London walczy u góry… i… zamiast finiszera Batisty mamy piękne Tornado DDT! Animal leży na plecach ogłuszony a London widzi swoją szansę, Wyskakuje on na narożnik i… 450 Splash!! Pin: 1… 2… 3!! NIEWIARYGODNE!!

Zwycięzcą tego pojedynku jest Paul London!

Widownia szaleje a Paul London sam nie do końca wierząc że udało mu się wygrać cieszy się i biega dookoła ringu. Nagle jednak Batista podnosi się i atakuje Londona. Wściekły Animal po raz kolejny wykonuje rywalowi Spinebuster po którym bez większego namysłu wynosi rywala w górę… i Batista Bomb! Jednak…

Nagle słychać „One Of A Kind”! I na ring co sił biegnie Rob Van Dam z krzesłem w ręku! Od razu wpada do kwadratowego pierścienia i najpierw wykonuje Superkick na Animalu który zaczyna się chwiać po czym rzuca rywalowi krzesło w twarz. Co prawda Batisa złapał je przed uderzeniem ale… to dało szansę RVD żeby wykonać Van Daminator! Batista upada a Rob wyskakuje na narożnik i… Five Star Frog Splash! Rob bierze następnie mikrofon do ręki

RVD: Nie Dave! Nie pozwolę ci na zrobienie Paulowi Londonowi kontuzji tak jak to uczyniłeś mnie! Rozmawiałem przed chwilą z Shanem McMahonem… i wiesz co? Mam dla ciebie świetną wiadomość! Na Resurrection będziemy mieli mecz! Ty wykonałeś Batista Bomb na mnie przez stół i to właśnie był powód mojej krótkiej kontuzji więc… pomyślałem że jednak muszę się odegrać… Niedziela… Ty i Ja… w Tables Matchu!!

-------------------------------------------------REKLAMA-------------------------------------------------

BACKSTAGE

Wracamy po przerwie i widzimy Kofiego Kingstona nerwowo przechadzającego się po swojej szatni. W końcu bierze on telefon do ręki i dzwoni do kogoś

Kofi: Shawn! Nie uwierzysz! Po ostatnim show zacząłem śledzić tego zamaskowanego faceta… Pojechałem za nim. Długo nie ściągał tego kombinezonu ani maski. Chyba chciał się upewnić że nikt za nim nie pojedzie tak jak ja to zrobiłem… Aż w końcu skręcił w jakąś małą uliczkę i zaczął się przebierać… Rozumiesz? Wiem kim jest ten człowiek! Ale teraz uważaj… Będziesz kompletnie zaskoczony… Zamaskowana postać to…

O wilku mowa. Zamaskowana postać wpada nagle do szatni Kingstona i od razu Big Bootem powala czarnoskórego zawodnika. Postać jednak nie przestaje. Bierze krzesło i brutalnie uderza nim rywala w głowę. Po chwili widzimy że Kofi Krwawi. Postać jednak wcale nie zamierza przestać i wykonuje Spinebuster na stolik będący w szatni. To jeszcze nie koniec… Postać łapie głowę Kingstona i wbija ją wprost w telewizor znajdujący się w szatni!! Kingston już bardzo pokaźnie krwawi a postać jeszcze na zakończenie wynosi swojego rywala i… Samoan Drop na małą pufę. Postać ucieka czym prędzej z szatni a kamera pokazuje zakrwawioną twarz Kofiego.

----------------------------

JL: Rany Boskie! Mam nadzieję że z Kofim jest wszystko w porządku!

MC: To po prostu okropne! Co ten człowiek wyprawia!

MS: Tak ale najważniejsze że jak tylko Kofi będzie mógł to powie nam kim jest ten agresor!

MC: To okropne ale jednak… Show must go on jak to mówią słowa słynnej piosenki… a już teraz… Tag Team Match na który wiele osób z niecierpliwością czeka!

Nadchodzący pojedynek to Tag Team Match

Na ring wychodzi World Heavyweight Champion Edge!

Na Ring zmierza jego partner… CM Punk! – Od razu widać że współpraca między nimi nie będzie należała do zbyt wesołych. Punk raczej skupi się bardziej na Edgu niż na swoich dzisiejszych rywalach… a są nimi…

Słychać Marsz Imperatora i na ring zmierza Intercontinental Champion Daniel Bryan.

Jego partnerem będzie The Brian Kendrick.

Obie pary zawodników już się kłócą o to kto ma zacząć pojedynek…

GONG

Pojedynek ostatecznie zaczną Daniel Bryan i CM Punk. Obaj zaczynają od zwarcia. Sprytniejszy okazuje się Daniel Bryan najpierw Backhand Chop, potem European Uppercut a kończąc sekwencję przez Russian Legsweep. Bryan odbija się następnie od lin i wykonuje Elbow Drop przypinając od razu: 1… 2… ale Punk odkopuje. Straight Edge Savior zaczyna się powoli podnosić więc Daniel Bryan znów rozpędza się, odbija od lin… lecz Punk tylko na to czekał i wykonał świetnie Snap Scoop Powerslam. Punk pinuje rywala: 1… 2… jednak znowu nie ma. CM Punk jednak wychodzi poza liny czekając aż przeciwnik się podniesie a gdy to się stało… wykonuje Springboard Clothesline! Punk ciągnie Bryana za dłoń pod swój narożnik. Edge i CM Punk patrzą na siebie by dopiero po dłuższej chwili wykonać ze sobą zmianę. Edge wkracza do akcji. Kopnięciami wbija Bryana w narożnik lecz po chwili podnosi oponenta i wykonuje Irish Whip. Bryan odbija się od lin a Rater R Superstar wykonuje Half Nelson Buldog. Po czym wstaje i natychmiastowo wykonuje serię kopnięć w tors rywala. Edge przejmuje inicjatywę. Próbuje on podnieść Bryana lecz nagle ten wykonuje Small Package! 1… 2… Jednak Edge odkopuje ale to otwiera Bryanowi szansę na kolejny atak co doskonale on wykorzystuje wymierzając rywalowi najpierw Running Big Boot po którym w końcu dorzuca oponentowi German Suplex. Bryan nagle… stara się założyć LeBell Lock! Jest już bliski… jednak nie. Edge jakimś cudem wyplątuje się z tej sytuacji bez najmniejszego szwanku a dodatkowo po chwili powala rywala Running Clotheslinem ale znów Bryan podcina swojego rywala i tym razem zakłada Camel Clutch! Jednak Edge dokładnie wie jak to skontrować! Od razu wstaje i mając rywala siedzącego na jego barkach mógł wykonać… Electric Chair Drop. Od razu Edge próbuje pinu: 1… 2… ale liczenie przerwane bo do ringu wpadł… CM Punk.. Punk wykonuje kopnięcie w Edga! A następnie wyrzuca go przez liny poza ring! Zaskoczony Daniel Bryan podnosi się… Ale pojawia się The Brian Kendrick który powala go Superkickim! CM Punk w tym czasie odbija się od lin, i wykonuje Suicide Dive na Edga! Daniel Bryan i The Brian Kendrick po chwili zaczynają prawdziwy Brawl poza ringiem. Punch za Punchem podczas gdy CM Punk wykonuje High Kick na swoim osobistym rywalu. Sędzia nie ma wyboru. Każe uderzyć w gong i chwilę później słyszymy:

Pojedynek kończy bez rezultatu!

Jednak zawodnicy nie zwrócili nawet uwagi na tą informację i dalej kontynuują walkę ze sobą. The Brian Kendrick sprytnie uniknął Clotheslinu od Daniela Bryana i już po chwili wykonał na nim Spinning Wheel Kick. Równocześnie CM Punk stracił przewagę nad Edgem który w końcu zaczął odpowiadać na ciosy Second City Saint’a. Wreszcie to Edge wykonał Missile Dropkick na rywalu po którym dołożył jeszcze Russian Legsweep na posadzkę. Kendrick zapiął Camel Clutch na rywalu ale Daniel Bryan świetnie to skontrował i już po chwili widzimy… LeBell Lock! Bryan mocno trzyma swoją dźwignię! Kendrick stara się jakoś z niej uwolnić aż… Kendrick uwięzioną ręką jakimś cudem wykonał Low Blow… Bryan od razu zaczął trzymać się za swoje krocze sygnalizując miejsce swojego bólu. Edge tymczasem wykonuje… Edgecution na Punku!

Słychać po raz kolejny gong mówiący o tym żeby zawodnicy zaprzestali tej bijatyki ale nic to nie daje

The Brian Kendrick pomaga się podnieść swojemu rywalowi ale tylko po to żeby móc wykonać na nim Superkick! Bryan zaczyna się chwiać na nogach więc Kendrick postanawia wykończyć rywala. Łapię go za głowę i odbija się od stalowych schodów… Mamy Sliced Bread #2!!! Kendrick dodaje jeszcze kopnięcie w twarz rywala i tańcząc opuszcza halę.

Tymczasem CM Punk zaczyna się podnosić po Edgecution i… SPEAR!! Edge nokautuje swojego przeciwnika i uśmiecha się w jego stronę. Słychać muzykę Rated R Superstara a wkońcu przybywają sędziowie odciągając Edge’a od Punka.

BACKSTAGE

Widzimy jak Hardy Boyz czatują pod drzwiami szatni Beer Money. W środku słychać krzyki.

Storm: Dobra! Dosyć do cholery! Dzwoń po tą cholerną pizzę!

Jeff: Dzwonią po pizzę?

Matt: Mam super pomysł!

Jeff: Jaki?

Matt: Zobaczysz… musimy poczekać na dostawcę pizzy!

----------------------------------------------REKLAMY----------------------------------------------------

MC: Witamy was po przerwie! Jesteśmy w Austin w Teksasie a wy oglądacie WHW War-Zone!

JL: Ależ pojedynek widzieliśmy przed przerwą! Co za rywalizacja pomiędzy mistrzami a pretendentami! Dodatkowo jak się dowiedzieliśmy pojedynek o World Heavyweight Championship będzie teraz pojedynkiem bez dyskwalifikacji!

MS: Nie potrafili… a może raczej nie chcieli oni ze sobą współpracować no i przez to z tego wynikły same komplikacje!

Nagle rozbrzmiewa theme HBK’a a Shawn kieruje się w stronę ringu

MC: Bardzo ciekawe co Shawn będzie chciał przekazać?

HBK: Dobra koniec… Mam tego dość! Nie wiem kim jesteś… Dzisiaj o mało bym się tego dowiedział ale oczywiście ty zachowałeś się jak idiota! Nie chcesz zdradzić swojej tożsamości? Czemu? Czemu tak się mnie boisz że nie potrafisz stanąć ze mna… twarzą w twarz! Dlatego oczywiście że przyjmuje twoje wyzwanie. Czekam na ciebie. Jestem na ciebie przygotowany i pokonam cię kimkolwiek jesteś! A kiedy to zrobię… kiedy już położę cię po Sweet Chin Music ściagne z ciebie tą maskę i pokażę całemu światku kim jest ta kanalia która nie zasługuje żeby stąpać po ziemi!

HBK zaczyna krążyć

HBK: Mówiłeś że wykorzystałem Marty’ego Janetty… To nieprawda. Wcale go nie wykorzystałem. Po prostu pojawił się między nami konflikt… Ale mówiąc że wykorzystuje Triple H’a popełniasz największy błąd! Tak Hunter to naprawdę wspaniały zawodnik ale nigdy nie chciałbym go wykorzystać! Jesteśmy dla siebie jak bracia! Ale ty pewnie nie znasz takiego pojęcia jak brat. Jesteś kimś pozbawionym uczuć! Dlatego ten twój dzisiejszy atak na Kofiego Kingstona! Jesteś zapewne jakąś ofiarą losu która potrafi tylko atakować od tyłu innych! Jeśli masz odwagę to staniesz ze mną w uczciwym pojedynku na Resurrection a tam dostaniesz nauczkę!

Shawn rzuca mikrofon i następnie udaje się na zaplecze

JL: A więc jednak mamy walkę na Resurrection pomiędzy Shawnem Michaelsem a zamaskowanym człowiekiem!

MC: Jakiż osobisty będzie to pojedynek! Ale HBK musi uważać ponieważ dosłownie wszędzie może zostać zaatakowany przez jego niedzielnego rywala.

MS: Tak to prawda Michael. Tymczasem jeszcze raz zapraszamy was na niedzielną galę PPV Resurrection! Ponieważ wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią nam o tym że będzie to niesamowita gala!

JL: A przy okazji chcemy podziękować… Zespołowi Scars on Broadway którego to zespołu piosenka pod tytułem „Fucking” będzie oficjalną piosenką gali Resurrection!

Rozlega się spokojna muzyka i to theme Drew McIntyre który zmierza do ringu trzymając mikrofon w ręku

Drew: Jak wiecie Kane miał walczyć w tym pojedynku z Kofim Kingstonem. Mam dla was małe dzieci smutną wiadomość. Kofi stracił przytomność po tym dzisiejszym ataku… Za to mam dobrą wiadomość. Złego wujka Kane’a ukarze najlepszy zawodnik w WHW. Wybraniec… Czyli ja – Drew McIntyre!

Jednak nagle zjawia się Kane! Big Red Monster atakuje od tyłu McIntyre i wpycha go z całym impetem w metalowy narożnik! The Choosen One upada ale Kane wcale nie myśli przestawać. Ground & Pound w wykonaniu potwora. McIntyre spróbował jakiejkolwiek kontry i kopnął mocno rywala w kolano ale to rozwścieczyło go jeszcze bardziej. Kane podniósł oponenta i… Chokeslam!! Big Red Monster jednak wcale nie daje spokoju. Wrzuca przeciwnika do kwadratowego pierścienia i woła sędziego aby rozpoczął pojedynek

Sędzia: Nie mogę tego zrobić! On nie jest w stanie walczyć!

Kane: ZRÓB TO ALBO ZARAZ ZAKOPĘ CIĘ ŻYWCEM JAK TO ZROBIŁEM MOJEMU BRATU!!

Sędzia: Spokojnie… dobra… Uderz w gong! Walczcie

A więc mamy niespodziewanie pojedynek… który chyba nie potrwa zbyt długo. Kane podchodzi do McIntyre i… kolejny Chokeslam! Big Evil Machine jednak nie przypina swojego rywala… wynosi go do góry obraca i… TOMBSTONE PILEDRIVER! Kane przypina: 1… 2… 3!

Zwycięzcą tego pojedynku jest… KANE

Kane przeraźliwie się śmieje aż tu nagle… pojawia się John Cena! Cena z zaskoczenia uderza Kane’a w tył głowy i już po chwili… STF!! Cena trzyma Kane’a w piekielnym uścisku a ten nie może nic zrobić. Kane odklepuje jednak w tej chwili jest zdany tylko i wyłącznie na łaskę i nie łaskę Ceny! Dwóch sędziów dopiero przybiega i odciągają Johna od leżącego potwora!

---------------------------------------------------REKLAMY-----------------------------------------------

BACKSTAGE

Widzimy jak idzie facet z pizzą a Matt Hardy podbiega do niego

Matt: Dobry wieczór! Ooo to pizza dla nas! Czekaliśmy na nią.

Dostawca: Na pewno dla panów? Miałem ją przynieść do szatni numer dziesięć…

Matt: Tak wiemy wiemy… ale widzi pan. Tam są nasi znajomi i chcemy zrobić im prezent… Ile mam zapłacić za tą pizze?

Dostawca: W takim razie spoko. Piętnaście dolarów

Matt daje pieniądze dostawcy potem biegnie z pizzą do Jeffa

Matt: Mam ją! Przystępujemy do wykonania planu…

Jeff puka do szatni Beer Money

Storm i Roode podbiegają do drzwi kłócąc się kto dostanie pierwszy kawałek pizzy a gdy ją otwierają… Matt i Jeff krzyczą:

Obaj: Niespodzianka!!

Matt rzuca w nich pizzą a Jeff chwyta wiaderko pełne piwa i… wylewa zawartość na zaskoczoną dwójkę z Beer Money! Storm i Roode padają na podłogę cali mokrzy osłaniając swoje oczy przed wszędobylskim piwem. Wtedy Matt z kieszeni wyciąga pieniądze z Monopoly i rzuca na je na zaskoczoną dwójkę. Bracia Hardy są wniebowzięci. Po chwili obaj krzyczą:

Jeff: BEER!!

Matt: MONEY!!

Bracia Hardy uciekają zostawiając klnącą i mokrą dwójkę samych

JL: hahahah! Niesamowite!

MS: Noo teraz widzieliśmy dlaczego nazywają się Beer Money!

MC: Nie wiem czemu widzicie w tym tyle rozrywki? Przecież to było bardzo chamskie!

JL: Teraz już wiemy Cole że nie znasz się na żartach. Ale nie ważne… Bo już teraz czeka nas niesamowity Main Event.

MS: Tak! Chris Jericho będzie walczył z Shawnem Michaelsem! Pojedynek który nie odbył się tydzień temu… zobaczymy dziś!

MC: A nie odbył się ponieważ zamaskowana postać zaatakowała HBK’a przez co ten nie mógł wziąć udziału w pojedynku…

JL: Miejmy nadzieję że dziś wszystko okaże się jasne bez udziału osób trzecich!

MS: Zapraszamy na Main Event!

Nadchodzący pojedynek to Single Match…

Jako pierwszy na ring wychodzi HBK Shawn Michaels!

A jego rywalem będzie Y2J Chris Jericho!

GONG

Zaczynamy nasz Main Event! Chris Jericho i Shawn Michaels najpierw spokojnie mierzą się wzrokiem by dopiero po chwili ruszyć na siebie! Klincz, który wygrywa HBK wpychając swojego rywala w narożnik. Tam Shawn wykonuje serię chopów na klatkę przeciwnika. Y2J po chwili jednak sprytnie wykonuje Eye Poke i to teraz on wychodzi z serią chopów. Popycha HBK’a na liny a gdy ten się od nich odbija wykonuje Back Elbow Strike po czym dokłada Elbow Drop na leżącego rywala. Jericho kontynuuje atak lecz przez kopnięcia natomiast kiedy rywal się podniósł… dołożył piękne Pendulum Backbreaker. Y2J spokojnie podniósł rywala ze swojego kolana i wykonał Irish whip w narożnik… co było błędem bo Shawn wykonał Springboard Back Elbow Strike! HBK od razu rzucił się na swojego rywala wykonując soczyste Swinging Neckbreaker. Shawn jednak podniósł swojego rywala zamiast kontynuować ataku co również było błędem bo ten wykonał punch i chciał wyrzucić Shawna przez z ringu. HBK jednak złapał się górnej liny i gdy Jericho podszedł aby dokończyć swojego dzieła Shawn złapał go nogami i wykonał piękne Skin The Cat i Y2J już chwilę później był poza kwadratowym pierścieniem a Showstopper podciągnął się i… powrócił do ringu jednak tylko po to żeby wykonać Slingshot Crossbody! Obaj zawodnicy dopiero podnoszą się po chwili. Shawn wstał szybciej i wyszedł na zewnętrzną stronę ringu a kiedy Jericho się podniósł wykonał… Przepiękny Asai Moonsault! Obaj zawodnicy leżą poza ringiem a widownia szaleje skandując głośne „HBK, HBK”. Sędzia między czasie dalej wyliczał. Po 8 Shawn wturlał się do ringu natomiast chwilę później w kwadratowym pierścieniu pojawił się też Y2J. Shawn od razu wyprowadził kilka punchy w rywala by po chwili zrobić parę płynnych ruchów i… mamy Crossface! HBK zapina swoją akcję! Jericho od razu próbuje dostać się do lin i chyba mu się to uda ponieważ nie są one zbyt daleko. Mental MasterMind z całych sił odpycha się i wyciąga rękę w stronę lin ii… tak chwycił się ich! Shawn Michaels jest zmuszony puścić swoją dźwignię co robi jednak dopiero po chwili. Y2J nagle znienacka wykonuje kontrę w postaci Small Package! 1… 2…. Ale nie ma. Obaj natychmiastowo wstaję ale to Jericho wykonuje Running Enziguiri. Shawn upada na środku ringu więc… Y2J bez zastanowienia odbija się od lin i… Lionsault! Pin: 1… 2… ale Shawn po raz kolejny odkopuje. Jericho unosi ręce do góry w geście zwycięstwa – czyżby zapomniał że walka trwa nadal? Chris podnosi przeciwnika ale ten nagle kontruje wykonując Sitout Jawbreaker. Shawn szybko wstaje i wykorzystując zamroczenie rywala dokłada od siebie Inverted Atomic Drop po którym znów wyprowadza chopy w klatkę przeciwnika a po chwili wykonuje Belly to Back Suplex. Pin: 1… 2… ale nie ma. Shawn podnosi się ale.. nagle Roll-up! 1… 2… nie ma. Shawn wstaje ale Jericho również i…Y2J kopie rywala w brzuch po czym wynosi do góry… I mamy Double Underhook Powerbomb! Chris przewraca przeciwnika i znów pin: 1… 2… ale znów nie ma! Y2J podnosi się i staje w narożniku. Zaczyna kpić ze swojego rywala naśladując jego ruchy i odliczając jak do Sweet Chin Music. HBK odwraca się i podcina rywala by po chwili założyć Figure Four Leglock! Są na środku ringu! Nic nie pomoże Jericho… Y2J już jest bliski odklepania…….

Nagle Zjawia się Masked Man, który wybiega zza barierek ochronnych!!

Zamaskowany człowiek wpada do ringu i atakuje… sędziego! Powala go Clotheslinem a następnie rzuca się na HBK’a! Po chwili seria ciosów w głowę Shawna a Jericho bezpiecznie usuwa się na bok. Zamaskowany człowiek wykonuje Irish Whip i… Shawn ląduje powalony Spinebusterem! Masked Man następnie zakłada… Inverted Indian Deathlock! Shawn krzyczy z bólu i odklepuje ale nikt mu teraz nie pomoże! Sędzia leży poza ringiem a Y2J czerpie korzyści z ataku więc nie przeszkadza. Masked Man widząc że sędzia poza ringiem zaczyna dochodzić do siebie puszcza uchwyt i tak samo jak się pojawił – ucieka. Sędzia wchodzi do ringu a Y2J pokazuje że nie wie co się stało. Chris Jericho natychmiast stawia Shawna Michaelsa na nogi i… Codebreaker! Pin: 1… 2… 3!!

Zwycięzcą tego meczu jest… Y2J Chris Jericho!

Chris Jericho zachowuje się jakby wygrał milion dolarów! Y2J wychodzi na narożnik i celebruje zwycięstwo a opieka medyczna wbiega na ring aby sprawdzić stan zdrowia Shawna Michaelsa.

Show schodzi z Anteny

NEWSY

===> Rating ostatniego War-Zone wyniósł 2.1 i jest to kolejny wzrost co do poprzedniego wyniku oglądalności programu WHW

===> World Hardcore Wrestling potwierdza że umowę podpisał: William Regal! Jednak mówi się raczej o tym że William zamiast walczyć będzie pełnił w WHW funkcję trenera. Jak pewnie większość z was wie Regal posiada własną szkołę wrestlingu i WHW prawdopodobnie liczy na współpracę z młodymi i przede wszystkim nowymi talentami ze szkółki byłego zawodnika WWE.

===> Sting zapytany ostatnio czy rozmawiał z WHW na temat podpisania kontraktu odpowiedział: „Nie, nie rozmawiałem jeszcze, ale przedstawiciele WHW kontaktowali się ze mną. Nie wiem jaką miałbym pełnić tam rolę, bo z moim niestety narastającym wiekiem moje występy byłyby … powiedzmy znacznie gorsze niż dotychczasowe. Czas pokaże”

===> Mamy natomiast trzy potwierdzenia tego że WHW prowadzi negocjacje. Do rozmów z włodarzami federacji należącej do Shane’a McMahona przyznał się Shelton Benjamin, który stwierdził że szuka nowych przygód a nawet jeśli w WHW nie miałby pozycji gwarantującej mu pas to miło by było wrócić do federacji poważniej traktującej wrestling.

===> Drugą osobą rozmawiającą na temat przyjścia do World Hardcore Wrestling jest… Ted DiBiase Jr.! WHW posiada według wielu mocną dywizję Tag Team ale możliwe jest jej powiększenie poprzez powrót Legacy w osobach Cody’ego Rhodesa oraz Teda DiBiase Jr. właśnie.

===> Największą gwiazdą z całej trójki jest…. Christian! Już tydzień temu media informowały że trwają rozmowy z tym zawodnikiem ale nie zostało to potwierdzone aż… do wczoraj kiedy na twitterze Peep umieścił następujący wpis: „I’ve just come back from meeting with WHW official… Damn it’s hot offer!”

===> Jak już ostatnio można było usłyszeć Shane McMahon jest niezbyt zadowolony z pracy Kofiego Kingstona – to właśnie dlatego został on wyeliminowany na ostatnim show przez Masked Mana. Mówi się o tym że jeśli Kofi wróci to dopiero po tym jak zamaskowany oprawca zostanie zdemaskowany.

===> Zostając w temacie Masked Mana… na głównej stronie federacji WHW widnieje link który przekierowywuje każdego z odwiedzających do specjalnej strony na której znajduje się Ankieta z pytaniem…. „Kim jest Masked Man atakujący Shawna Michaelsa?”. W ankiecie jest UWAGA ponad pięćdziesiąt nazwisk! Do tej pory zagłosowało ponad 700 tys. Osób! Na razie według fanów pierwsza piątka (a raczej szóstka) wygląda następująco:

1. Sheamus – 4,21%
  2. Sting – 3,98%
  3. John Cena – 3,95%
  4. Kurt Angle – 3, 12%
  5. Shelton Benjamin – 2,31%
    Alberto Del Rio – 2,31%

===> Teraz informacja że o ile Kofi Kingston jest na czarnej liście nowego prezesa to ponoć dwójka zawodników: Paul London i The Brian Kendrick są wręcz wychwalani przez niego pod niebiosa. Stąd właśnie title shot Kendricka i kilka ważnych wygranych Londona. Informacja taka może nam przekazać że bardzo możliwa jest zmiana posiadacza pasa Interkontynentalnego ponieważ jak dobrze wiemy – The Brian Kendrick jest pretendentem do tego tytułu.

===> Triple H został ostatnio zapytany czy to czasem on nie jest zamaskowanym napastnikiem atakującym Shawna Michaelsa. HHH oburzył się lekko na to pytanie po czym odrzekł: „Nie, nie, nie. Nigdy nie potrafiłem wykonać Samoan Drop. Dodatkowo po rozmowie ze Stephenie postanowiłem zakończyć wrestlingową karierę a rozwinąć karierę filmową. Hollywood – Time to play The Game!!”

OSTATECZNA KARTA NA GALĘ PPV: RESURRECTION

No Disqualification for World Heavyweight Championship

Edge © vs. CM Punk

Single Match

Shawn Michaels vs. Masked Man

Tornado Tag Team Match for World Tag Team Championship

Beer Money (Robert Roode & James Storm) © vs. Hardy Boyz (Matt Hardy & Jeff Hardy)

Single Match for Intercontinental Championship

Daniel Bryan © vs. The Brian Kendrick

Tables Match

Rob Van Dam vs. Batista

Tag Team Match

Motor City MachineGuns vs. John Morrison & The Miz

Extreme Rules Match

Chris Jericho vs. Mr. Anderson

PROSZE O KOMENTARZE!!

Jeśli chcecie to możecie również podawac wasze typy kto jest Masked Manem...

Bardzo wciągające diary. Są dobre walki, jest backstage (choć tych wywiadów ciutek za mało), jest humor. Pozatym estetycznie napisane. Czekam na Resurrection.

PS. Obstawiam, że Masked Man to The Rock.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Diary ciekawe, na backstage dużo się dzieje i jest dobrze, brak większych błędów stylistycznych, ortograficznych itd. Nie mogę doczekać się Resorrection. Co do masked mana, to musi być ktoś o dobry, hmmm... Steve Austin?

18743890924d41ae26e8e9c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...