Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SOTW #80 [SPECIAL]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ach, och, ech, i w ogóle pełno tu niepotrzebnej dyskusji, dla mnie nie ma większej różnicy z kim to zrobię, Muzik prowadzi ten "burdelik" to niech zdecyduje.

Nauczcie sie wspolpracowac ze wszystkimi nie tylko z wybrancami.

Skoro już jesteśmy przy życzeniach noworocznych, to naucz się robić grafikę bez tutów.

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

7

• 1909

5

• Azibiel

5

• Rei Ashikaga

4

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli już jesteśmy przy wyżalaniu się, to ja też to zrobię. Czy ograniczenie się do jednego rozmiaru sygnatury jest do zbawienia konieczne? Zamiast tego dalibyście jakiś dość wszechstronny temat, żeby było z czego wybierać, żeby było więcej swobody, a nie ograniczać w pewien sposób.

To z kim ja do jasnej cholery jestem? :?

To z kim ja do jasnej cholery jestem? :?

Prosta matematyka - zmiana została zastosowana w obrębie trzech par.

lepek <-> Rei Ashikaga

Ja Myung Agissi <-> got

Cutter Jeff <-> longer

ewoluowało w:

Ja Myung Agissi <-> Rei Ashikaga

longer <-> got

Cutter Jeff <-> lepek

Zrobię mały off top , mam nadzieje, że nikt mnie za to nie zwarnuje ;)

A nie lepiej byłoby zrobić jeszcze jedno losowanie? I, żeby potem nie było "Ja nie chce z tym bo chce z tym..". Zróbcie jeszcze jedno losowanie, jak będzie tak będzie. To tylko zabawa a nie konkurs w którym wygrać można samochód.. :?

TakeR, masz rację. Oto wyniki ostateczne, nie do zmiany.

lepek <-> Cutter Jeff

Rei Ashikaga <-> got

Ja Myung Agissi <-> longer

Filipoo666 <-> Parli23

Rany <-> Sand

Jacek_D <-> Santer

patik421 <-> Tomos

Przepraszam, jeżeli komuś sprawiłem kłopot. Czas na oddawanie prac zwiększyłem o 1 dzień czyli do 10.01.11.

fin de siècle

Muzik, leniu jeden! Rusz rzyć i zrób coś z SOTWami, bo już chyba głosowanie powinno być tu i ogłoszenie w 79.

Ogólnie proponuję, żeby to książę przejął SOTWy, jako iż jest modem i i tak dupy nie ruszy żeby jakąś pracę na konkurs zrobił, bo to leń śmierdzący ;D

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

A ja proponuje, żeby Muzik prowadził SOTW'y, zgłosił się póki co mu to dobrze idzie więc dlaczego ktoś ma to od niego przejmować? Co fakt to fakt, że powinien dać już głosowanie ale każdemu się zdarzy zapomnieć czy coś ;)

Dobrze?

W SOTW 79 nie ogłoszono wyniku.

W SOTW 80 mimo końca terminu nie wywieszono głosowania.

Powinien być już temat na SOTW 81.

Jak to jest

każdemu się zdarzy zapomnieć czy coś ;)

to ma ostrą sklerozę. Jak się zobowiązuje, to sie robi. A to nie jest taki problem przecież, chętnie bym przejęła, gdyby nie fakt, że sama biorę w SOTWach udział.

Ktokolwiek, byle nie ktoś którego zdolność od wywiązywania się ze swoich zobowiązań jest porównywalna do ministra infrastruktury.

Nie można powiedzieć, że komuś dobrze idzie, jak przy drugim SOTWie takiego faila robi, jak burdel + nie napisanie ankiety.

I z resztą na bank nie zapomniał - my bardzo solidnie pilnujemy, żeby nie zapomniał.

Bynajmniej nie mówię tego w swoim wyłącznie imieniu.

Edytowane przez Rei Ashikaga

Osobiście uważam, że w tym temacie nie powinno się kłócić o to, kto będzie prowadził SOTW. Na razie trzeba cierpliwie czekać na ankietę i dopiero po ogłoszeniu wyników wybrać, czy Muzik zostaje prowadzącym, czy pałeczkę przejmuje Jin, lub ktoś inny. A na razie jedyną sensowną rzecz, którą mogę napisać to: Muzik, dawaj głosowanie!!!

Edit: Po przeczytaniu edytowanego posta Budyniowej (przyzwyczaiłem się do starych nicków) jednak mogę stwierdzić, iż Muzik zaniedbał SOTW i jeszcze jeden temat założony przez niego, który wymaga jego odpowiedzi. Tak więc miałem się tutaj nie kłócić o miano prowadzącego, ale w tym wypadku muszę stwierdzić iż czas wybrać nowego chairmana SOTW. Uznajmy, że Muzik ma ostatnią szansę na pokazanie się z dobrej strony.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

W SOTW 79 nie ogłoszono wyniku.

I tak każdy wie kto wygrał, sama zresztą wstawiłaś swoją pracę do swojej galerii, mimo wszystko przyznaje Ci racje lecz dlaczego odrazu typujesz "Księcia" ? Bo się ostatnio bardziej zakumplowaliście? Nie czepiam się tego bo to wasza sprawa i nie chce się w nią wtrącać bo nie ma powinno mnie to interesować ale są też inne osoby które godnie mogłyby prowadzić SOTW. Temat na SOTW #81 się pojawił, czekamy na SOTW #80 i "oficjalne" wyniki SOTW #79. Co do samego tematu to myślę, że można zamknąć bo zaczynają sie tu tworzyć niepotrzebne dyskusje które mogą doprowadzić do czegoś czego nikt nie chce..

Bo jest modem - czytaj ze zrozumieniem. Mod również chyba ma największe prawo do tworzenia i koordynowania galeryjnymi atrakcjami - temu również jego posada służy, a bez przyczyny wybrany nie został. Może i dlatego że się znamy - to dowód, że to raczej człowiek, który sobie raczej nie olewa. Nasza znajomość nie ma tu nic do Atittude, niejednokrotnie mnie zjebał na tym forum. Ale jeżeli tak bardzo chcesz kopać się poniżej pasa, proszę bardzo - ja z twoich postów wnioskuję, aże ty też w relacjach bliższych, niż forumowych jesteś z Muzikiem, dlatego go bronisz. I nie mam nic przeciwko. Ale porównuj gówna do budyniu - do "dobrego spełniania swej bożej roli" jeszcze mu brakuje.

Poza tym, nie powiedziałam, ze tylko Jin. And I Quote:

Ktokolwiek, byle nie ktoś którego zdolność od wywiązywania się ze swoich zobowiązań jest porównywalna do ministra infrastruktury.

Prawda taka, że my, zrzeszenie grafików attitude, a dokładniej obywatel Budyniówna i zapewne jeszcze ktoś i jeszcze paru, martwimy się olewajstwem, jako iż chcemy się porozrywczyć, a SOTW na bank w tym pomaga. A tu dupa. Piszę, się na gg upominam, ale jak do słupa, na PW to samo.

The Change We Need

Olać to, mark boy chce koniecznie Muzika to proszę. Ale na Boga, niech coś robi, a nie jak do niego piszę, ucieka, jakby ducha widział, a SOTWa jak olewał, tak olewa.

Niech będzie ta cholerna ankieta, a ja bendem rad, iż się pojawiła, siądę cicho i grzecznie porobię coś na następny konkurs - o ile ów będzie.

@Down

THANK YOU CAPITAN OBVIOUS! W życiu bym nie zgadła, co napisałam kilka postów wyżej!

Tak, tak. Wybieraj zdania z kontekstu, przecie ja spisek szykuję. Powiedziałam że Jin. Powiedziałam, dlaczego. Powiedziałam też, że może być ktoś inny. No i? Albo piszesz od tak se, nie czytając postów innych, albo zrozumienie określenia "Jin albo Ktokolwiek" jest za trudne. Jak się chce na siłę coś udowodnić, to jest się wyczulonym na pewne słowa. Wiem, sama tak miałam, a nie jest to dobre.

Odbieram jako argument, bo używasz tego jako argumentu "czemu pan, którego zapewne tak nie trawisz bo dostałeś od niego warna, jest {be} jako koordynator sotwa podlegającego działowi, który jest przez niego moderowany".

Nie mówię o tym, że znając Jina, by się pewnie nawet nie zgodził.

Edytowane przez Rei Ashikaga

And I Quote

Ogólnie proponuję, żeby to książę przejął SOTWy, jako iż jest modem i i tak dupy nie ruszy żeby jakąś pracę na konkurs zrobił, bo to leń śmierdzący ;D

;)

A co do bronienia Muzika to jakoś go nie bronie tylko mówie,że każdy może popełnić błąd zresztą jak już pisałem nie bardzo mnie to obchodzi lecz Ty i Jin się kumplujecie i to widać ale jak mówiłem możesz się "zadawać" z kim chcesz i to nie jest żaden atak na Ciebie chociaż tak Ty odbierasz jest to bardziej swojego rodzaju argument. Muzika osobiście nie znam, nigdy z nim jako tako nie pisałem także nie wiem czy na prawde sobie to olewa czy po prostu coś się dzieje, nie wiem po prostu uważam, że można dać mu ostatnią szansę i tyle.. Osobiście zapominam już o tym temacie obojętnie czy ktoś mnie teraz za to zjedzie tzn. za to co napisałem (podkreślam, że nie miałem złych intencji, wręcz przeciwnie ) czy ktoś coś jeszcze doda od siebie.. Po prostu to co chciałem napisać napisałem, swoje zdanie wyraziłem i tym samym kończę swój udział w tej "dyskusji".

TakeR: za poziom merytoryczny postów w tym dziale powinieneś dostać ostrzeżenie o mocy 69, aż mnie oczy bolą, a jeszcze muszę czytać takie dyrdymały. W tym dziale żadnego nepotyzmu nie było, nie ma i nie będzie, więc wstawki o tym, że wybiorę Rei, możesz wstawic zaraz obok figurek kota Filemona, albo innego Naruto.

Co do tego śmiesznego contestu zwyczajowo nazywanego SOTW, syf jest totalny, nie ma odpowiedniej dyscypliny, a prowadzący albo się pogubił, albo ma w dupie całość, czyli także Was tworzących prace na konkurs. Proste. Jeśli burdel będzie się utrzymywał do uwaga, 82 edycji, to wybiorę osobę, która to "pociągnie" (siebie wyznaczę tylko w ostateczności, wierzę, że na tym forum są osoby, których zapał nie jest słomiany).

Ciężko zrobić pracę, gdy link z pierwotną wersją grafiki nie działa, jeszcze nie stworzyłem na swym czole napisu "Arbeit Macht Frei". :shock:

Dziękuję, książę przemówił...

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Co do Muzika, to pisał do mnie w niedziele, że ja mam wstawić jedynie temat na nast. sotw i to zrobiłem. On miał wstawić w ten sam dzień to SOTW, czego nie wiem czemu nie zrobił. Ostatnio nie pojawia się na gg. Nie wiem co sie dzieje.