Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Druga gala

Juppozo

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Swoją drogą Rabol przewidujesz chocby niewielkie wzmianki czy segmenty z udziałem legend polskiego e-fedingu? ;) Nic wielkiego, a na pewno troszke podkręciłoby atmosfere... chyba, że moralność nie pozwala Ci napisać o kimkolwiek bez jego zgody ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

9

• Rabol

8

• Wee Man

6

• mu

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Windows

jak dobrze obaj pamiętamy, to słów w erpie, a nie w realu... w realu nigdy nie straciłem motywacji, nawet jak cały czas dostawałem bęcki... traktuje to jako zabawę, i nie załamuje się porażkami... a Ty :P ???

co do tego , że obaj pamiętamy to polemizowaubym ... z moją amnezją różnie bywa . :D powiedziauem , że nie chodzi o porażke pozatym wkuadasz kij w mrowisko i coś czuje , że chcesz w pysk . mam racje , tej ? 8)

a pozatym : nie , nie dlatego , że przegrywa , tej .

więc dlaczego TEJ?? :D

bo moja postać totalnie nie wie , co jest grane , jest w kropce , wkurwia sie przemaksymalnie na swoją bezsilność , a do tego jak narazie niebardzo może cokolwiek z tym zrobić . pasuje Ci teraz , tej ? pozatym to byua tylko chwilowa niemoc po przeczytaniu gali . i'm strong 'n' i rule again . :>

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

pozatym wkuadasz kij w mrowisko i coś czuje , że chcesz w pysk . mam racje , tej ?

Mój niezawodny nos zwietrzył że ktoś tu kozaczy :D :D :D

bo moja postać totalnie nie wie , co jest grane , jest w kropce , wkurwia sie przemaksymalnie na swoją bezsilność , a do tego jak narazie niebardzo może cokolwiek z tym zrobić . pasuje Ci teraz , tej ? pozatym to byua tylko chwilowa niemoc po przeczytaniu gali . i'm strong 'n' i rule again . :>

teraz rozumiem... Psycho bez motywacji... myślałem, że się zdolinowałeś jako mó(ł)! :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

bo moja postać totalnie nie wie , co jest grane , jest w kropce , wkurwia sie przemaksymalnie na swoją bezsilność , a do tego jak narazie niebardzo może cokolwiek z tym zrobić

Myslalem ze wlasnie w ten sposob bedzie ciekawie. Innym z tego co czytam podoba sie to. Raz na wozie raz pod wozem - Psycho nie moze ciagle dominowac w ringu i poza nim. Glownie dlatego, ze bylo by to poprostu nudne.

że moralność nie pozwala Ci napisać o kimkolwiek bez jego zgody

Ja nie posiadam zasad moralnych ( ;) ), ale wiem co to szacunek, i z szacunku do, naprzyklad Bullzeye'a, nie uzylbym jego postaci bez jego zgody.

Ale nie martw sie o atmosfere, podkrece ja juz niedlugo i nie potrzebuje do tego legend ;)

4302049614329261d90190.jpg

Bullzeye jeszcze żyje? Miałem z nim kiedyś piekielnie ciekawy feud w PCW. Odbyły się nawet dwa Baseball Bat Matche z naszym udziałem (nieskromnie dodam - oba wygrałem :D )... Cholernie piękne czasy... A feud - pierwsza klasa...

Bullzeye jeszcze żyje? Miałem z nim kiedyś piekielnie ciekawy feud w PCW. Odbyły się nawet dwa Baseball Bat Matche z naszym udziałem (nieskromnie dodam - oba wygrałem Very Happy )... Cholernie piękne czasy... A feud - pierwsza klasa...

No widzisz, a ja juz swoich dawnych feudow nie pamietam :(

Jedynie chyba ten z JIB'em aka Sixterem.. i przyznam ze fajnie sie z nim feudowalo.. i dosc dlugo. Heh, szczerze mowiac to sam bym sobie jakiegos RP napisal i stoczyl jakis feud bo od dawna tego nie robilem. Bede sie musial znowu do jakiegos amerykanskiego e-fedu zapisac ;)

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Hmm szczerze mówiąc spodziewałem się jakiegoś feudu Knifera z Vaclawem, ponieważ w stroyline'ach raczej zbytnim entuzjazmem do tego by walczyć w jednym teamie nie emanowali. Patrze na karte Outbreak 3, patrze a tu znów Knifer z Vaclavem. Ciekawi mnie jak masz to zamiar rozwiązać:D Brawo za segment z Oftenem!

• Urządzenie:  Windows

Mój niezawodny nos zwietrzył że ktoś tu kozaczy :D :D :D

szkoda , że tylko nos masz niezawodny , panie ol_skul batler .

teraz rozumiem... Psycho bez motywacji... myślałem, że się zdolinowałeś jako mó(ł)! :D

nie , do tego jeszcze dość daleko , chociaż Ty byueś blisko niedawno , po 4 takich walkach z Tobą byuem totally_extradeatk_kicked :D

Myslalem ze wlasnie w ten sposob bedzie ciekawie. Innym z tego co czytam podoba sie to. Raz na wozie raz pod wozem - Psycho nie moze ciagle dominowac w ringu i poza nim. Glownie dlatego, ze bylo by to poprostu nudne.

to , że brak mi byu w tamtej chwili pomysłu na coś , co potocznie zwane jest rpozem to nie znaczy , że nie jest ciekawie . jest . jush sie nie moge doczekać jebanej kolejnej części mrożącego thc w żyuach outbreaka , kiedy to rozpierdole Was wszystkich . :twisted:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Bede sie musial znowu do jakiegos amerykanskiego e-fedu zapisac

a są takowe??

No widzisz, a ja juz swoich dawnych feudow nie pamietam

Jedynie chyba ten z JIB'em aka Sixterem.. i przyznam ze fajnie sie z nim feudowalo.. i dosc dlugo

Ja pamiętam jeszcze swój feud z Shamblerem, stajnię V.I.P (bodajże był w niej Jupiter, K-J, Great Marian, Lukki, The Rock i ktoś tam jeszcze), oraz motyw jak Jupiter przez miesiąc pojawiał się jako zamaskowany White Guy (wcześniej był jakiś wypadek samochodowy czy coś takiego i come back Jupka)... To były naprawdę fajne momenty... Najważniejsze jednak było to, że panowała tam NIEPRZEWIDYWALNOŚĆ... a to jest klucz do sukcesu... W AWF jak narazie tak jest i oby tak dalej... Chciałbym za paręnaście lat powspominać zajebiste feudy z AWF :D

Hmm szczerze mówiąc spodziewałem się jakiegoś feudu Knifera z Vaclawem, ponieważ w stroyline'ach raczej zbytnim entuzjazmem do tego by walczyć w jednym teamie nie emanowali. Patrze na karte Outbreak 3, patrze a tu znów Knifer z Vaclavem. Ciekawi mnie jak masz to zamiar rozwiązać

No bo Vaclav nie emanuje niczym poza nienawiscia, a Oscar widzi w tym, i w samym Vaclavie, potencjal. W koncu to Vaclav odiczyl go na pierwszym Outbreak. Knifer to madry heel, zamiast zgrywac egomaniaka i tlumaczyc sie ze Vaclav mial fuksa, postanowil to wykorzystac :)

[ Dodano: 2005-10-17, 23:34 ]

a są takowe??

Jasne, cale mnostwo :)

Tylko tam juz nie znajdziesz tradycyjnych e-fedow gdzie mozesz sobie porzadnie popisac. Zamiast tego masz interaktywne RP gdzie jeden zawodnik wypowiada zdanie, za 12 godzin drugi dopisuje swoja czesc itd. Nie znajdziesz tez takich gal jak "nasze", tylko same wyniki najczesciej.

Jednym slowem, jest to latwiejsze dla prowadzacych, bo cala robote odwalaja zawodnicy, ale zabawa jest duzo gorsza.

Przeczytałem Outbreak. Niestety, sytuacja jest taka chujowa, ze musze powtórzyć kilka spraw, które już wyżej zostały napisane :) Więc komentarz rządzi i wymiata, dla mnie Czoło jest rozpierdalatorem, ale dobre jest to, że z Double eM'a nie zrobiłeś Rabol takiego face'owatego pizdowatego komentatora, bo i on chwilami potrafi dobrze dosrać, chociaz do Czoła mu brakuje :P Jeśli chodzi o segmenty, to dla mnie wszystko pięknie, ale ja osobiście jeszcze odczuwam, ze AWF się dopiero rozkręca, i z gali na gale będzie jeszcze duuuużo lepiej, mimo, ze było zajebiście. Walki znowu mi się podobały, a feud Soldato vs Psycho...chwila kurwa, jest ciekawie i fajnie, ale ZAJEBIŚCIE to dopiero bedzie chyba, bo w końcu to 2 Outbreak, i w sumie pierwsza konkretna gala, na której już coś się "trochę" rozwinęło.

Dobra, teraz słowo do mojego koleżki Jupitera. Widzisz, mówiłem w RP ze do 3 razy sztuka nie grozi, bo to nie mnie odliczyłeś :P:P:P A Ty Grim masz wpierdol za to krzesło :D:D

Jeśli chodzi o prowadzenie mojej postaci, to jest dobrze, ale dodałbym Scytherowi jeszcze troche więcej pewności siebie, egoizmu, i agresji, bo jednak na "kozactwie" i to nie małym opiera się mój gimmick :D Jeśli da rade Rabol, Scyther musi sprawiać troszke większe wrażenie wielkiej gwiazdy cwaniaka, wiesz o co mi chodzi :) To na tyle ode mnie.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

zajebiście po prostu... o czymś takim wspomniałem w dyskusjach, jak rozmowa zeszła na feud Sting-Ric Flair... świetne, ciekawe i przenikające się feudy, dobra robota, Rabol...

Scyther - a nie lepiej połówkę razem obalić :D ? :piwo:

Jupiter - wygląda na to, że szef daje mi szansę "backstabbingu" - tak przynajmniej odbieram kartę na Outbreak#3 na pierwszy rzut oka :shock:

a tak off-topicując: prędzej Rabol zostanie chcąc niechcąc bookerem w jakiejś federacji w jUeSeju, niż Weeman zostanie tam "pół-profesjonalnym" wrestlerem :lol: :rotfl:

Luk napisał/a:

No pomysl z porwaniem Vanessy i feudem Soldato vs Psycho to na razie najlepszy angle, z jakim sie spotkalem w e-fedach..

Tu przy całym szacunku niestety nie mogę się z Tobą zgodzić, bo było wiele ciekawych feudów w e-fed'ach... ale napewno może się do takich rozmiarów rozwinąć, bo pamiętaj że to dopiero początek Very Happy

Jupek, zaznaczylem, ze jest to jeden z najlepszych angle'i, z jakimi ja sie spotkalem w e-fedach :)

[ Dodano: 2005-10-18, 14:00 ]

I moja walka tez niezle wygladala :D Stabber najpierw zaatakowal sedziego i pozniej napierdalanka... Przypomniala mi sie troche walka Edge vs Matt Hardy.. Wejscie Lorda i Scythera tez w fajnym momencie..

Scyther - a nie lepiej połówkę razem obalić ?

Spox, ale Ty stawiesz Grim :D:D (Bolsik, Abolwent, ewentualnie Żołądkowa :P:P)

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

a tak off-topicując: prędzej Rabol zostanie chcąc niechcąc bookerem w jakiejś federacji w jUeSeju, niż Weeman zostanie tam "pół-profesjonalnym" wrestlerem Laughing rotfl

Znowu masz coś kurwa do mnie? Czep się tramwaja, póki kursuje.

Jestem ciekaw na walkę z Lukiem... W EWF łoił mi dupsko więc ma przewagę psychologiczną... may the best man win.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg