Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Druga gala

Juppozo

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pozwoliłem sobie założyć nowy temacik...

Otóż jestem naprawdę pod wrażeniem drugiej gali (nie chodzi o to że miałem przyjemność wygrać walkę)...

1) Świetne rozwinięcie pomysłu z porwaniem Vanessy. Dawno nie widziałem (?!) Psycho tak bezradnego :D. Robi się z tego będzie naprawdę ciekawy feud.

2) Skumanie Jupka ze Stabberem kompletnie mnie zaskoczyło (pozytywnie!). Naprawdę ciekawie można to rozwinąć...

3) Walki bardzo ciekawe (co więcej pisać)... :D

4) Podoba mi się motyw z ExtremeItchy'm :D. Niespodziewałem się że z takiego kmiotka (sorry Itchy :D ) jakim był w EWF, może wyrosnąć taki niezły świr!!! :D... pozytyw jak najbardziej...

5) a Galareta jest naprawdę cwany... jak się domyślam o co chodzi w końcowym motywie, to będzie naprawdę ciekawie

6) z osobistych motywów: bardzo mi się podoba prowadzenie mojej postaci... tak trzymać...

to narazie wszystko...

pozdro i szacuneczek... :)

[ Dodano: 2005-10-17, 20:35 ]

aha... i jeszcze jak masz już gotową kartę, to jakby Ci się chciało to wrzuć ją dzisiaj... Im prędzej będzie znana, tym więcej pomysłów przychodzi do głowy... :D

jak to kiedyś ktoś powiedział: "Każdy dzień jest na wagę złota" :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

9

• Rabol

8

• Wee Man

6

• mu

5

Top użytkownicy w tym temacie

Po przeczytaniu gali powiedzialem w myslach tylko z wytrzeszczonymi oczami: "O KURWA!" :) Gala pierwsza klasa.. Opisy plastyczne, pomagajace sobie wyobrazic cala sytuacje.. Kazda postac ma inny charakter, jest inaczej prowadzona.. No pomysl z porwaniem Vanessy i feudem Soldato vs Psycho to na razie najlepszy angle, z jakim sie spotkalem w e-fedach.. Podoba mi sie ta bezradnosc Psycho i cwaniactwo Soldato, ktory wie, ze Bialy nic mu nie moze zrobic... Super! :) Akcja z Itchym mnie tez zaskoczyla... Pozytywnie oczywiscie, bo za co tu sie denerwowac :) Nie wiem, czy to Itchy wymyslil ten segment, ale jezeli tak, to gratulacje za dobry pomysl :) Galareta tez mnie zaskakuje.. Fajna, ciekawa postac... Podsumowanie: Jezeli bedziesz pisal takie gale, jak Outbreake#2 to uwazam, ze ten e-fed moze dlugo pociagnac...

I sorry Jupek:D:

pozdro i szacuneczek... Smile

No, no, no. Świetna gala, jedna z lepszych jakie miałem przyjemność czytać :)

Fajny motyw z tym mega-materialistycznym-skurwysynem TuanXem, coś szykuje się feudzik... i Urbanik też zrobił swoje... Brakowało mi tylko jednego i powiem to, chociaż zapewne i tak tego nie wykorzystasz, bo masz swoje koncepcje - kiedy Urban demolował Banika, mogłeś mnie wpuścić jako face'a, jakiś brawl z Urbanem i save na Baniku, or smth, ale zważywszy na to, że Banik odchodzi z AWF to spoko to załatwiłeś...

Brawo, Bravo, Bravissimo!

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

I sorry Jupek:D:

hmm...sorry? a za co tu przepraszać? :D

[ Dodano: 2005-10-17, 21:21 ]

No pomysl z porwaniem Vanessy i feudem Soldato vs Psycho to na razie najlepszy angle, z jakim sie spotkalem w e-fedach..

Tu przy całym szacunku niestety nie mogę się z Tobą zgodzić, bo było wiele ciekawych feudów w e-fed'ach... ale napewno może się do takich rozmiarów rozwinąć, bo pamiętaj że to dopiero początek :D

kiedy Urban demolował Banika, mogłeś mnie wpuścić jako face'a, jakiś brawl z Urbanem i save na Baniku, or smth, ale zważywszy na to, że Banik odchodzi z AWF to spoko to załatwiłeś..

Przesyt nie jest dobry. Wystarczyl jeden segment z toba i Urbanem do rozwiniecia feudu.. moglem zrobic brawl, ale brawli bedzie jeszcze duzo, wolalem zrobic tak jak zrobilem co wystarczylo do pociagniecia feudu. Chociaz nie wiem jak bedzie dalej, bo narazie wyglada na to ze Urban zniechecil sie porazka sprzed dwoch tygodni i nie napisal RP. Narazie wiec dam mu wolne, nie bedzie walczyl na najblizszej gali (co nie znaczy ze sie na niej nie pojawi).

jak się domyślam o co chodzi w końcowym motywie, to będzie naprawdę ciekawie

No, nie wiem czy sie domyslasz. Mam nadzieje ze nie, ale nie przejmuj sie bo tak czy inaczej powinno byc ciekawie :)

Podoba mi sie ta bezradnosc Psycho i cwaniactwo Soldato, ktory wie, ze Bialy nic mu nie moze zrobic... Super!

Końcówka feudu będzie jeszcze lepsza, a przynajmniej wyglada na lepsza w mojej glowie ;)

6) z osobistych motywów: bardzo mi się podoba prowadzenie mojej postaci... tak trzymać...

To swietnie. Jesli komus wydaje sie ze spartolilem sprawe z ich postacia, o co nie jest trudno, dawac odrazu znac.

4302049614329261d90190.jpg

U mnie jest ok, ładnie opisane to co ważne, podkreślone komikowanie, ,,aktorowanie" i w ogóle joł :] A co do tej sprzedajnej dziwki TuanXa to jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa :P:P:P

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

A co do tej sprzedajnej dziwki TuanXa

Mimo wszystko piszesz tu jako WeeMan a nie Klapsiak więc obrażanie nie jest raczej tu na miejscu. Jak musisz to rób to w erpach :D

Ale ja nie obrażam Mniha, tylko jego postać :P

And by the way... My name is Kopniak...Majkel Kopniak. Don't You ever, EEEEEVEEEER forget it again! ;)

• Urządzenie:  Windows

bredzicie wszyscy , wkurwe strasznie . :)

gala bardzo dobra ale wierze , że ciągle sie rozkręcasz , Rab . :> co do mojego storylajna to totalnie nie wiem , co jest w nim grane i jak narazie dzisiejsza gala zabraua mi cauą moją motywacje , o którą u mnie trudno ale może coś sie da poradzić . jeśli jednak niedauoby się to z góry przepraszam mojego przyszuego przeciwnika za brak rpoza . pozatym :

- itchy pozytywnie mnie zaskakuje .

- komentarz rządzi :D

Mazur : Co z Ciebie za komentator Stanisławie ? Zaczynam mieć wątpliwości co do twoich kwalifikacji..

Czółkowski : Jakich kwalifikacji ?!?

Mazur : ...

pozatym :

Kilku fanów, cholera wie dlaczego, reaguje na to chantem "Foley, Foley, Foley", kimkolwiek by ten "Foley" nie był.
:lol:
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

co do mojego storylajna to totalnie nie wiem , co jest w nim grane i jak narazie dzisiejsza gala zabraua mi cauą moją motywacje , o którą u mnie trudno ale może coś sie da poradzić . jeśli jednak niedauoby się to z góry przepraszam mojego przyszuego przeciwnika za brak rpoza . pozatym :

Niebardzo rozumiem. Przeciez to jasne jak slonce. Soldato ma gimmick gangstera. Jak wiadomo, gangsterzy lubia bawic sie w brudne, nielegalne gierki typu porwania i szantaze. I to wlasnie zrobil Soldato. Kazdy wie, ze Vanesse porwal on, jednak nie ma zadnego, solidnego dowodu. A nawet jesli to nie on ja porwal, nie przeszkadza mu to w szantazowaniu Psycho, ktory z checia wbil by Soldato w podloge, ale nie chce ryzykowac zdrowia biednej Vanessy. Dlatego nie skontrowal Sicilian Kiss, i dlatego nie uzyl kija na Soldato pod koniec na parkingu chociaz.

Tak wiec narazie Psycho jest bezbronny i dopoki czegos nie wymysli, zdany jest na laske podlego Soldato i jego sidekicka, Alistera McEel. A co do motywacji - czemu ja straciles ? Powinienes sie domyslac ze niedlugo role sie odwroca, i Psycho bedzie mial okazje sie zemscic.

Naprawde nie rozumiem. Przeciez to nie jest skomplikowany storyline ;)

4302049614329261d90190.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Przegrałem niesprawiedliwie, wypisuje się!!

...

Oczywiście żartuje ;)

Gala doskonała! Komentarz rządzi i w chwili obecnej chyba naprawdę jest to najmocniejsza strona AWF. Podoba mi sie rozwój angle Psycho z Soldato, a końcówka Outbreak pozostawi nas w napięciu do przyszłotygodniowej gali. Również proszę aby karta pojawiła sie już dzisiaj, naprawdę będe (i zapewne nie tylko ja) bardzo wdzięczny ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

co do mojego storylajna to totalnie nie wiem , co jest w nim grane i jak narazie dzisiejsza gala zabraua mi cauą moją motywacje , o którą u mnie trudno ale może coś sie da poradzić

Ktoś traci motywację jak przegrywa? :D Nie będź cieć tej, tylko weź się w garść :twisted:

• Urządzenie:  Windows

Ktoś traci motywację jak przegrywa? :D Nie będź cieć tej, tylko weź się w garść :twisted:

nie będe Ci przypominać Twoich wuasnych słów po kilku naszych walkach w ewf .

a pozatym : nie , nie dlatego , że przegrywa , tej . :]

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

nie będe Ci przypominać Twoich wuasnych słów po kilku naszych walkach w ewf .

jak dobrze obaj pamiętamy, to słów w erpie, a nie w realu... w realu nigdy nie straciłem motywacji, nawet jak cały czas dostawałem bęcki... traktuje to jako zabawę, i nie załamuje się porażkami... a Ty :P ???

a pozatym : nie , nie dlatego , że przegrywa , tej .

więc dlaczego TEJ?? :D