Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Nick Gage, CZW, Dragon Gate USA, PWS

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak wiadomo, Nick Gage został zatrzymany przez Policję w wyniku podejżenia obrabowania banku w Collingswood (dla 3000$). W chwili obecnej nic nie wiadomo na temat dalszych konsekwecji aczkolwiek przewiduje się, że będzie mógł on wyjść na wolność po wpłaceniu kaucji w wysokości 150000$. Poniżej prezentuje zdjęcie Gage'...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-nick-gage-czw-dragon-gate-usa-pws.html
https://forum.wrestling.pl/topic/23348-nick-gage-czw-dragon-gate-usa-pws/

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RVD

2

• KACPERt

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Wielkie dzięki za newsy :)

Trochę o nadchodzącej gali federacji Combat Zone.

Nie jestem zwolennikiem title shota dla Brodiego.Gość w ogóle do mnie nie przemawia,wg mnie nie zasługuje na walkę o pas.Moxley niech pas zatrzyma.Świetnie gra heela i jako champion spisuje się bardzo dobrze.

Walka o pasy tagów zapowiada się świetnie.Joker i Sabian mistrzami pozostaną,przecież dopiero od niedawna są mistrzami.Wiec danie tytułu dla bliźniaków było by wręcz głupie.

Ciekawi mnie któż będzie rywalem Adama.Może Havoc,nie jest jeszcze zabookowany w żadnej walce,a może Homicide.

Low-ki powraca do sceny indy.Super.Z Richardsem na bank stworzy solidną walkę.

Mam nadzieję,że podejrzenia dotyczące kradzieży rzekomo popełnionej przez Gage'a okażą się niesłuszne.Kaucja bardzo wysoka. :(

https://forum.wrestling.pl/topic/23348-nick-gage-czw-dragon-gate-usa-pws/#findComment-215716

Niestety, ale wszystko wskazuje na to, że Gage faktycznie okradł bank (chyba, że to zbieg okoliczności i ma sobowtóra), tym bardziej, że sam zgłosił się na Policję oraz został zatrzymany (sama kaucja mówi za siebie). Dziwne jednak jest to, że Gage okradł bank dla 3000$. Dziwne, tym bardziej, że Nick jako jeden z nielicznych jest pod kontraktem z CZW, a z federacji ma stałą pensję oraz z tego co wiem, opłacane składki zdrowotne etc. (podobnie ma Drake Younger). Coś musiało się stać w prywatnym życiu Gage'a, że dokonał aż tak desperackiego ruchu.

Niestety, ale masa ludzi zaczyna drwić z tej sytuacji, mówiąc, że to jeszcze bardziej wpłynie na gimmick Gage'a i jeśli kiedyś powróci do CZW, to jego słynne pytanie "Who's the Man?!" będzie miało ogromną wymowę.

Co do gali najbliższej gali CZW i osoby Brodie'go Lee, to ja również nic w nim nie widzę. Brawler z niego całkiem przyzwoity ale nic poza tym. W CZW pojawił się zapewne tylko dlatego, że jest w chwili obecnej jedną z bardziej rozchwytywanych postaci na scenie niezależnej w USA, a ostatnio pojawił się również w Japonii, gdzie miał killerski debiut w Dragon Gate. Pretendentem do CZW World Title jest Robert Anthony i mam nadzieję, że na CZW "XIII" (gala z okazji 13-lecia istnienia), dojdzie po raz kolejny do walki Moxley vs. Anthony.

https://forum.wrestling.pl/topic/23348-nick-gage-czw-dragon-gate-usa-pws/#findComment-215733