Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w rękach misteriofana

Czy Don Roid i OMEN powinni zostać zwolnieni?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy Don Roid i OMEN powinni zostać zwolnieni?

• Tak
      1
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zdecydowałem, że poprowadzę tylko jedno show, a będzie nim RAW. Więc w niedzielę odbyło się TLC PPV na której pas WWE Championship stracił The Miz na korzyść na razie nie powiem kogo. Nowym USA Championem został John Morisson. Pas Tag-Teamowy jest unifikowany. Drafty będą jednak nie będę prowadził jak mówiłem ani SmackDown, ani NXT. Za długo będzie pisać całych walk które mało kto czyta. Będę pisał same końcówki. Akcja się rozgrywa gdy ja jestem managerem.

Roster RAW (heel/face/tweener):

Christian (tweener)

CM Punk (heel)

Daniel Bryan (face)

Don Roid (tweener)

Darren Young (heel)

David Otunga (heel)

Evan Bourne (face)

Heath Slater (heel)

Jędruś Bułecka (3 Polak w WWE) (face)

John Cena (tweener)

John Morisson (face)

Justin Gabriel (heel)

Kaval (face)

Mark Henry (tweener)

Michael Tarver (heel)

OMEN (face)

R-Truth (heel)

Randy Orton (heel)

Santino Marella (heel)

Sheamus (face)

The Miz (tweener)

Wade Barrett (heel)

Stajnie i Tag-Teamy:

Nexus: Darren Young, David Otunga, Heath Slater, Justin Gabriel, Michael Tarver, Santino Marella, oraz Wade Barrett (przywódca).

Cenation Switch: John Cena & Christian

Piekielne Niebiosa: Don Roid & OMEN

Flying Beat: R-Truth & Evan Bourne

American Dragons: Daniel Bryan & (obecnie brak partnera)

Witamy na kolejnym już 918 Raw!

Przypomnijmy sobie wydarzenia z wczoraj. Na filmie widać walkę między The Mizem, a… Jędrusiem Bułecką… Mamy Płonąca Ciupaga. Pin… 1… 2… 3… Polak WWE Championem!

AWESOME!!

Do ringu zmierza The Miz.

The Miz: To co widzieliście na TLC to był czysty przypadek. Nikt oczywiście nie pokaże jak po kryjomu zaatakował mnie Nexus, bo co to was @@$%@ obchodzi… On nie jest godzien bycia mistrzem bo nie jest Awesome.

Słyszymy theme song Jędrusia Bułecki.

Jędruś Bułecka: Twierdzisz, że był to czysty przypadek. Może i masz rację… I w dodatku z tym twoim krzywym ryjem myślisz, że nadajesz się na bycie Awesome?? W Twoim przypadku nie da się już nic zrobić.

Nagle gaśnie światło i ponownie się włącza. Tak dwa razy..

Michael Cole: Dostałem wiadomość od GM Raw. Cytuję (publika buczy) „W dzisiejszym Main Evencie Raw odbędzie się walka o WWE Championship między Jędrusiem Bułecką, a The Mizem.”

Gra „We are One”, a na rampę staje Wade Barrett

Wade Barrett: Mam jeszcze swojego title shota. Chcę go wykorzystać dzisiaj i żądam Triple Threath-Match’u.

Nagle gaśnie światło i ponownie się włącza. Tak dwa razy..

Michael Cole: Dostałem drugą wiadomość od GM Raw. Cytuję (publika buczy) „Masz rację Wade. Całkowicie o Tobie zapomniałem. W takim razie zgoda. Dzisiejszy Main Event wygląda tak:

5-osobowy Elimination Mathc o pas WWE Championa… (Wade Barrett krzyczy że on chciał Triple Threath Match) między The Mizem, Jędrusiem Bułecką, Wadem Barrettem, oraz… CM Punkiem i Johnem Ceną. Stypulacja No DQ!!!

The Miz odchodzi zadowolony. Wade Barrett jest wściekły, Jędruś Bułecka jest zaskoczony, a John Cena i CM Punk jeszcze o niczym nie wiedzą .

Tag Team Championship:

Cenation Switch vs Nexus (Justin Gabriel oraz Santino Marella)

KOŃCÓWKA: John Cena w ringu robi Sholder Tackle na Justina Gabriela. Drugie Sholder Tackle. John Cena na fali. You Can’t See Me. John odpycha się od lin, a za nim znajduje się Santino Marella i robi Kobrę. Santino i Christian znajdują się poza ringiem. Justin Gabriel pinuje… 1… 2… Kick Out. Justin Gabriel wściekły. Wchodzi na najwyższą linę. 450 Splash. Nieudane bo John Cena znanym tylko sobie sposobem łapie Justina na Attitude Adjustment. Wykonuje AA. Pin… 1… 2… 3…

Cenation Switch nowymi Tag Team Championami.

Justin Gabriel leży na ringu, a Santino poza nim. Wade jest wściekły.

Wade Barrett: Co wy do cholery robicie!!! Wyrzucam was z Nexusa bo jesteście dla mnie za słabi.

Gra We Are One, a do ringu wychodzi cały pozostały Nexus. Otaczają Santino i Justina i atakują… Wade Barretta.

David Otunga: Mamy cię do cholery dość Wade. Rządzisz się i myślisz, że Ci wszystko wolno. Jeszcze dzisiaj poznamy nowego przywódcę Nexusa. Już po walce o WWE Championship.

Daniel Bryan vs Don Roid.

Normal Match

KOŃCÓWKA: Daniel Bryan wykonuje punche. Podnosi Dona Roida i mamy Gorilla. Pin. 1… wbiega OMEN i atakuje Daniela Bryana. Robi on punche oraz kopy w twarz i szyję Daniela Bryana.

Wygląda to masakrycznie. Cała twarz Daniela jest we krwi.

Sędzia już dawno zarządził koniec walki.

Zwycięzcą przez dyskwalifikację zostaje: Daniel Bryan.

Na ring wbiegają sanitariusze. Daniel Bryan jest nieprzytomny. Wydaje się, że to jest face turn Dona Roida i OMENA.

Michael Cole: Mamy już pierwsze informacje dotyczące Daniela Bryana. Nie są one wesołe. Danielowi upłynęło dużo krwi. Obecnie jest utrzymywany w śpiączce farmakologicznej. Są małe szanse, że z tego wyjdzie bo doszło również do dużych zmian w mózgu Daniela. Przejdzie on prawdopodobnie operację w klinice Princeton-Plainsboro w New Yersey.

Publika zamarła.

Gra My Time Is Now.

John Cena: Słowa “My time is now” nie pasują do tego momentu. Teraz powinien być czas dla Daniela Bryana, a ja mu życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymaj się Daniel.

Przerwa na reklamę.

Jesteśmy w trakcie walki o WWE Championship czyli Main Event. W trakcie gali wszedł Matthieu Sobiecki i poinformował wszystkich, że wszystkie pozostałe walki zaplanowane na dziś poza ME są odwołane, ale wróćmy do walki.

Wade Barrett robi Johnowi Cenie Wasteland. Pin… 1… 2… Kick Out. Mało brakowało. Znowu dzieje się to samo. Do ringu wbiega Nexus. Atakuje wszystkich poza… JĘDRUSIEM BUŁECKĄ. Pamiętajmy, że to NO DQ Match. Jędruś Bułecka pinuje Wade Barretta. 1… 2… 3… I jest po walce. WWE Championem zostaje Jędruś Bułecka.

David Otunga: W związku z naszą umową czyli pamiętasz. My pomagamy wygrać Tobie ty pomagasz Nam powiedz:

You are either Nexus czy You are Against Nexus.

Jędruś Bułecka: (zakładając opaskę Nexusa) I’m either Nexus.

Publiczność jest zszkowana. Nikt nie rozumie jak to możliwe, że Jędruś mógł im to zrobić…

Ale pamiętajcie! To tylko wrestling 

Newsy:

- W planach federacji jest ściągnięcie jeszcze kilku wrestlerów z Polski, ale jest to informacja nieoficjalna.

- Wade Barrett przechodzi hell turn, a Jędruś Bułecka face turn. CT WWE planuje dłuższy feud między tymi panami, trwający prawdopodobnie aż do Wrestlemanii 27, ale te plany mogą się zmienić z dnia na dzień.

- Prawdopodobnie do Raw zostanie przeniesiony albo Shawn Michaels, albo Undertaker.

- Daniel Bryan jest naprawdę w ciężkim stanie i nie jest to storyline. Federacja zastanawia się nad zwolnieniem OMEN’a i Don Roida, ale zależy to od czytelników.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=30366

Moje diary! Zapraszam wszystkich

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakeR

1

• misteriofan

1

• Duke

1

Top użytkownicy w tym temacie

Spoko, Don Roid jest facem i przechodzi face turn, Barrett jest heel'em (tak propo heel nie hell) i przechodzi heel turn, Bułecka jest facem i przechodzi face turn, coś jest nie tak. A tak pozatym to walki krótkie i mało. Gala mogłabybyć trochę dłuższa. Oceniam na 3/10

10244105464ed23faa1aa33.jpg

Boże co to jest ; O Dlaczego ta gala wgl. jest tutaj? Walki na żałosnym poziomie, "bs" też. Tak w ogóle skąd Santino Marella jest w Nexus? Gale oceniam na 1- /10
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Kowalski
      1. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. Dominik Mysterio 4. Stephanie Vaquer
    • -Raven-
      1. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. John Cena (c) 4. Stephanie Vaquer (c)  
    • Kaczy316
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. John Cena 4. Stephanie Vaquer  
    • Aigor
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match   2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's - WarGames match   3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Champi
    • Kaczy316
      No to co, to pora coś napisać jakieś przewidywania dotyczące tej gali, więc lecimy!   Men's War Games Match - Od początku powiem, że to jest chyba najbardziej napakowany War Games Match odkąd ta walka powróciła, star power z tego pojedynku się wylewa, ta klatka, z której wychodzą zawodnicy to ja nie wiem czy wytrzyma takie napięcie, jak będą w niej tacy zawodnicy jak Punk, Cody, Reigns, Jey, naprawdę jest moc i widać było, że trochę na szybko budowana ta rywalizacja była, bo Seth wypad
  • Dodaj nową pozycję...