Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tumbor relacje na żywo z gal WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A więc tak..stworzyłem ten temat gdyż już od dawna piszę takie diary. Dla forum zacząłem pisać od nowa i je tu umieszczać. Mogę obiecać , że się nie nie zniechęcę się i nie zaprzestane pisania. Akcja rozgrywa się od 10 stycznia Raw. Gdyż 3 Raw czyli jedno do tyłu, odbyła ( w realu odbędzie) się walka o pas WWE. Ja tą gale pominąłem i uznałem że wygrał Szaman Sexu John Morrison. Obiecuję również ,że jeżeli ktoś będzie życzył sobie jakiejś walki na Superstar albo coś podobnego. Gale takie jak RR będą się odbywać w tej samej dacie co zwykłe. To chyba tyle...więc miłego czytania.

------------------------------------------------------------------------

Roster Raw

Alex Riley

Carlito

CM Punk

Daniel Bryan

Darren Young

David Hart Smith

David Otunga

Evan Bourne

Goldust

Heath Slater

Husky Harris

Hurricane

Jimmy Wang Yang

Jey Uso

Jimmy Uso

John Cena

John Morrison

Justin Gabriel

Kung Fu Naki

Mark Henry

Michael McGillicutty

Primo

R-Truth

Randy Orton

Santino Marella

Sheamus

Ted DiBiase

The Great Khali

The Miz

Triple H

Tyson Kidd

Vladimir Kozlov

Wade Barrett

William Regal

Yoshi Tatsu

Zack Ryder

Roster SD

Alberto Del Rio

Big Show

Chavo Guerrero

Chris Masters

Christian

"Dashing"Cody Rhodes

Curt Hawkins

Dolph Ziggler

Drew McIntyre

Edge

Ezekiel Jackson

Finlay

Hornswoggle

Jack Swagger

Joey Mercury

JTG

Kane

Kofi Kingston

Mike Knox

Rey Mysterio

Shelton Benjamin

Slam Master J

Trent Barreta

Tyler Reks

The Undertaker

---------------

MISTRZOWIE

http://i51.tinypic.com/w7dk1.jpg

Champion: John Morrison

Miejsce wygrania: Raw

Poprzedni posiadacz: The Miz

http://i54.tinypic.com/105b89f.jpg

Champion: Daniel Bryan

Miejsce Wygrania: Night Of Champions

Poprzedni Posiadacz: The Miz

http://i55.tinypic.com/xfuptd.jpg

Champion: Edge

Miejsce Wygrania: TLC

Poprzedni Posiadacz: Kane

http://i52.tinypic.com/99nuar.jpg

Champion: Dolph Ziggler

Miejsce Wygrania: Smackdown

Poprzedni posiadacz: Kofi Kingston

http://i56.tinypic.com/2jw2l1.jpg

Championi: Santino Marella i Vladimir Kozlov

Miejsce Wygrania: Raw

Poprzedni Posiadacze: Nexus

----------------------------------------

Monday Night Raw 10.01.2011

Na poprzednim Raw:

-Cena rzucił wyzwanie Punkowi

-Morrison pokonał Miza i został nowym WWE Champem

-Khali i Ezekiel przegrali z Santino i Kozlovem. Zaraz po tym zaczęli walczyć na ringu. Khaliego odniosły nosze

---------------------------

Galę rozpoczął WWE Champion John Morrison. Wkroczył do ringu przy owacji publiczności. Po chwili tradycyjnego tauntu, wziął mikrofon i zaczął mówić

JoMo:Jak sami dobrze wiecie na poprzednim Raw pokonałem Miza i zostałem nowym WWE Championem. Niestety będę go musiał dzisiaj bronić w ramach rewanżu. Pewny jestem jednak iż obronie go teraz, i obronie go na RR. Więc ..Miz...może już chcesz się poddać?

Awesome!

Niesamowity The Miz wkracza na ring razem ze swoim dawnym uczniem z NXT, Alexem Rileym. Wszyscy stali już na ringu. I wtedy rozpoczęła się rozmowa

Miz:John, John , John....gadasz od rzeczy. Jak niby obronisz pas na RR skoro już dzisiaj go stracisz? Ja Miz sprawię , że padniesz na matę i nie oderwiesz ramienia od ziemi.

JoMo:Czekaj....chodzi ci o takie coś przez co nie dałeś oderwać ramienia wczoraj...po Starship Pain?Słuchaj uważnie bo nie będę powtarzał. Kiedyś miałem z tobą Tag Team, ale był to wielki błąd. Teraz to widzisz? Kiedyś ty miałeś pas United States a ja Intercontnental. Po tym ja straciłem pas a ty uważałeś się za lepszego. Teraz zabrałem ci pas WWE, i chcesz go odzyskać tylko po to aby udowodnić iż jesteś ode mnie lepszy....

Miz:Bo jestem! I udowodnię to dzisiaj! Beacuse Im The Miz, And Im.

Podczas wymawiania (wykrzykiwania) Miz ma zamknięte oczy, co wykorzystuję Morrison i wykonuję na nim Flying Chuck! Po ciosie ,czerwony od złości Miz wypada z ringu! Riley wylatuję zaraz po nim gdyż otrzymał Enzuigiri.

Dzyń, Dzyń. Wiadomość od GM...Michael Cole podchodzi do laptopa i mówi:

Cole:Cytuję! GM zadecydował , że w dzisiejszym Main Evencie o pas WWE zmierzą się 4 osoby The Miz, John Morrison, Randy Orton oraz człowiek któremu Morrison przerwał koronację...Sheamus!

------------------------------

Po tym już przenosimy się do walki którą jest Evan Bourne vs Mark Henry vs R -Truht vs Zack Ryder w Fatal Four Elimination Matchu o miano 1# Contender do pasa Ameryki!

Evan Bourne vs Zack Ryder vs R-Truht vs Mark Henry

Od samego początku wszyscy zawodnicy rzucają się na olbrzyma, lecz ten nic sobie z tego nie robił i po kolei wykonywał Battering Ram. Po tym Evan i R-Truht załapali się jeszcze na Clothesline, a Ryder na Body Slam . Chwila tauntu ze strony olbrzyma i Twisting Leg Drop dla Zacka! Nie! Zack Unika,

a Mark upada na siad prosty co wykorzystuję Truht wykonując Truht Missile!

Mark pada nieprzytomny a Bourne jest już na trzeciej linie i wykonuję Air Bourne! Pin 1...2...3! Mark Henry zostaję ekspresowo wyeliminowany z pojedynku! Evan obolały wstaję i otrzymuję Kopnięcie w brzuch i podwójne DDT od pozostałych przeciwników. Po tym ciosie przekręca się na plecy, a Truht już rozpoczyna taniec a to oznacza Dancing Leg Drop. Ale gdy już chce skoczyć otrzymuję Big Butt od Zacka który wyrzuca go z ringu. Ryder patrzy w strone Tancerza leżącego za ringiem, wtedy Evan wykonuje na nim Roll Up! 1...2...Kick Out. Oby dwoje się podnoszą. Zack próbuje Clotheslinu ale Bourne zachodzi go od tyłu i kolejny Roll Up. 1...2...Kick Out. Obaj stoją. Zack bierze rozbieg, ale Evan przelatuję mu pod nogami. Odwraca się i otrzymuję High Kick oraz powalający Drop Kick od Lotnika. Po wykonanych ciosach wchodzi na trzecią line i szykuję akcję końcową! Ale co to! Na narożniku jest też Truht i błyskawicznie wykonuję na lotniku Superplex! Po tym zamglony wstaję i otrzymuję Leg Lariat od Zacka! Pin 1...2...Kick Out. Po tym Ryder wściekle zapina Head Lock, lecz po krótkim czasie jego przeciwnik się podnosi i wyprowadza serię uderzeń ,,maczugą,, w brzuch co przerywa chwyt. Tancerz odbija się od lin w celu wykonania Truht Missile, lecz gdy biegnie w stronę Rydera otrzymuję Diving Crossbody od Evana. Pin 1...2...Kick Out! Bourne podnosi ,,czarnego,, i wykonuję serię Leg Kicków oraz Irish Wip. R-Truht kontruję i Lotnik wlatuję do narożnika. Rozbieg i Clothesline! Nie! Bourne wystawia nogi. Truht odbija się na środek ringu, a Lotnik biegnie na niego! Ale co to! Zack niespodziewanie wykonuję Roll Up na biegnącym Evanie! 1...2...3! Wyeliminowany! Zack podnosi się i odwraca w stronę ostatniego przeciwnika, lecz od razu otrzymuję coś w rodzaju Brouge Kicka! Tancerz przeciąga swojego przeciwnika na środek ringu i rozpoczyna taniec. Szykuje się Dancing Leg Drop! Tak jest! Czy to R-Truht zawalczy z Danielem Brayanem na RR? Zack się podnosi a Truht wykonuję Truht Axe. Nie! Ląduje na siadzie prostym, ponieważ Zack ominął. Ryder odbija się od lin i Leg Lariat na siedzącym R-Truhcie! Pin 1...2...3.

Czeka nas dzisiaj walka o pas WWE który jest posiadany przez Morrisona.

http://i55.tinypic.com/e6yijn.png

Oraz walka 1 vs 1: CM Punk vs John Cena

http://i52.tinypic.com/22dao0.png

----------------------------

Maryse chodzi po Backstage szukając Johna Ceny. Nigdzie nie może go znaleźć. Gdy w końcu wchodzi na szatni widzi Johna, który leży nieprzytomny obok złamanego krzesła. Maryse biegnie po pomoc lecz kamerzysta zostaję i pokazuję w kadrze opaskę Nexus na Cenie....

Na Backstagu rozmawia The Great Khali I Ezekiel Jackson.

Jackson:Koleś, ty na serio jesteś taki drętwy czy tylko udajesz?Na prawdę. Jesteś beznadziejny w ringu. Nie umiesz walczyć...nie rozumiem dlaczego ciebie jeszcze nie zwolnili. Przez twoje olbrzymie cielsko przegraliśmy walkę na Raw z błaznem Santino i kolejnym cielskiem Kozlovem!

Khali chciał odpowiedzieć, lecz zwątpił w swoje umiejętności dyplomatyczne i użył siły wciskając Jacksona w pudła. Czy można się spodziewać walki?

------------------------

Na poprzednim Raw zapowiedziane było osobiście przez Vinca McMahona iż przywraca starych wrestlerów a są nimi:

-Jimmy Wang Yang, Kung Fu Naki, Mike Knox, Shelton Benjamin, Slam Master J, Carlito oraz Hurricane!

Zapowiedział również że na dzisiejszym Raw 1 z nich zostanie wylosowanym w kole fortuny i zawalczy z Yoshim Tatsu.

--------------------

Odbywa się losowanie. Koło kreci się a wszyscy w skupieniu oczekują końca. Dziś z Yoshim Tatsu zawalczy, Shelton Benjamin!

-------------------

Yoshi Tatsu vs Shelton Benjamin

(...)

Yoshi dominuję przez większość walki trzymając Head Lock na stojącym Benjaminie. Ale ten przerywa chwyt zachodzi Yoshiego i wykonuję German Suplex. Tak! Ale to nie koniec! Podnosi go nadal trzymając i kolejny German Suplex. Sytuacja się powtarza, i....kolejny German Suplex. Po chwili Azjata podnosi się i otrzymuję Paydrit! Pin 1...2...3!

Shelton świętuje po wygranej, ale co to! Mike Knox atakuję go. Podnosi Gold Standarda i wykonuję Body Slam! Po tym zchodzi ze sceny. Nikt nie wie o co chodzi.

-------------------

Johs Mattssew podchodzi do Johna Morrisona który przebiera się w szatni.

Johs: Witaj WWE Championie. Jak myślisz czy obronisz ten pas?

Morrison: Tak, dowiedziałem się od Vinca, że będzie to Elimination Match. Pierw wyeliminuję Miza, a reszta pójdzie jak po..białym maśle.

Wtedy do szatni wbiegł Sheamus i wykonał na Mistrzu WWE Brouge Kick. Po tym wziął mikrofon.

Sheamus:Na dzisiejszej gali ukaram wszystkich. Morrisona , za to ,że przerwał moją koronację. Randego Ortona, za zabranie mi pasa. Oraz Miza który niegodziwie i podstępnie wygrywał walki. Dziś Król otrzyma pas, pas który udowodni iż jestem władcą..

-------------------

CM Punk (with/ Heath Slater, Husky Harris, Justin Gabriel i David Otunga) vs John Cena

Starcie siłowe. Ale CM kontruję to na Swinnig Back Stuner! Wściekły lider Nexusa podnosi Cene i raz za razem wykonuję Clothesliny. Podnosi go i wykonuję High Knee! Nie John unika i wykonuję Back Belly to Belly Suplex! Lider podnosi się i otrzymuję Shouder Takle! Wstaję i jeszcze jedno Shouder Takle. Próbuje Clotheslinu ale jego przeciwnik kontruję na Protoplex! Cena tauntuję, ale zaraz pokazuję do leżącego Punka You Can See My! Odbija się od lin...ale Lider Nexusa wykonuję mu High Knee. Po tym natychmiast wynosi go pod GTS! Ale Cena zlatuję przed nim i wykonuję T-Bone Suplex! Ulubieniec Publiczności podnosi swojego przeciwnika pod Attidute Adjustment! Nie! Punk kontruję to na niszczące Tornado DDT! Pin 1...2...Kick Out. Lider podnosi swojego przeciwnika i wykonuję High Knee! Ten upada a Punk wychodzi na zewnętrzną stronę lin, i wykonuję Spiringboard Crossbody na wstającym Johnie! Nie! Ten łapie go i wynosi na barki. Punk jednak zlatuję za niego a natychmiastowo po tym Roll Up. 1...2...Kick Out! Wściekły ,,czysty,, zakłada Headlock. Cena jednak powoli wstaję, obydwoje wrócili do stójki. Ale co to! Cena kontruję Headlock na Protoplex! Tauntuję oraz pokazuję You Can See My. Odbicie od lin i.....Five Knuckle Shuffle! Punk podnosi się i od razu wyniesiony zostaję pod AA! Nie! Zlatuję z drugiej strony i wykonuję Roll Up! Jednak nie! Cena stoi i przekręca leżącego Punka na brzuch a natychmiast po tym zapina STF! Punk odklepuję! Cena wstaję i tauntuję! Okazuję się ,że sędzia leżał nieprzytomny! Wstaję a Cena zaczyna mu tłumaczyć. Ten jednak nie zgadza się i mówię ,że walka trwa nadal. John odwraca się i otrzymuję High Knee! Po tym zostaję wyniesiony na barki i...GTS! To już koniec. Pin 1...2...Kick Out!! Nikt nie może uwierzyć! Punk jednak wściekle podnosi Cene i wciska go do narożnika. Bierzę rozbieg i wykonuję znane dla siebie wejście kolanem a później Bulldog!

Pin 1...2...Kick Out. Punk nie wie już co zrobić. Podnosi swojego przeciwnika i wynosi pod Power Bomb! Nie Cena zlatuję za nigo i pcha Punka o liny. Ten odbija się i otrzymuję Shouder Takle! Kolejne oraz Protoplex! You Can See My oraz Five Knuckle Shuffle ! Publiczność wiwatuję! Ale co to. Członkowie grupy Nexus otaczają ring po zewnętrznej stronie lin. Cena się dekoncentruję a Punk wynosi go pod GTS! Tak jest ! Pin 1...2...3! Cena po długiej walce przegrywa z czystością CM Punka!

Po tym Nexus otacza ring. Widownia buczy ale ci wchodzą na ring i niszczą Cena. Wykonują na nim kolejno swoje finishery: CM Punk, Heath Slater, Husky Harris oraz Justin Gabriel! Zaraz po tym wychodzą na Backstage..

----------------------

Rekalmy

---------------------

John Morrison vs Randy Orton vs Sheamus vs The Miz- Fatal Four Way Elimination for WWE Championship

Na samym początku wszyscy rzucają się na Miza. Po dłuższej chwili ,,tortur,, wyrzucają go za ring. Po tym Orton i John wspólnie wykonują na Sheamusie DDT! Żmija wstaje ale od razu otrzymuję High Kick oraz Drop Kick. Szaman podnosi go i wykonuję Irish Wip. Nie! Ten kontruję. Morrison leci w jego stronę... i otrzymuję potężny Power Slam! Orton wstaję ale już upada od maczugi Sheamusa. Podnosi się i...kolejna. Tym razem Celtyk go podnosi i wykonuję Body Slam. Po wykonaniu ciosu podnosi się, ale tylko po to aby otrzymać Flying Chuck od Morrisona! Pin 1...2...Kick Out. John podnosi ,,białego,, i wykonuję Body Slam. Kamera przechodzi za ring a tam Orton wykonuję Viper na Mizie! Zaczyna tauntować! Miz wstaję i...RKO! Viper od razu podnosi go i wtacza do ringu. Awesome leży ale Orton dostaję Flying Chuck od Johna a zaraz po tym Bicykle Kick od Sheamusa! Morrison pinuję! 1...2...3! Randy Orton zostaję wyeliminowany! JoMo wstaję ale od razu otrzymuję Axe Crusher od Celtyka, który zaraz po wykonaniu pinuję Miza leżącego jeszcze nieprzytomnie. 1...2...Kick Out! Sheasmus podnosi Miza i od razu wynosi go pod Celtic Cross! Nie! Ten zlatuję z tyłu i szykuję się do Skull Curshing Finaly! Nie! Sheamus kontruję to na Hip Toss! Jednak Nie! To Miz kontruję to na Stunner, lecz nadal jest w siadzie prostym. Morrison odbija się od lin i wykonuję Shinning Wizard! Pin 1...2...3! Miz wyeliminowany z walki o pas WWE Championship! Zostaje posiadacz pasa, John Morrison oraz ostatni ze śmiałków, King Of The Ring 2010, Celtick Warrior Sheamus!

Starcie siłowe, natychmiast zostaję ,zamienionę na serię Leg Kicków w wykonaiu mistrza. Po kopnięciach odbija się od lin i wykonuję Bulldog na nachylonym Celtyku. Pin 1...2...Kick Out. Szaman przekręca swojego przeciwnika na plecy a zaraz po tym wykonuję majestatyczny Standing Moonsault! Po akcji podnosi Sheamusa, ale ten pcha go w narożnik. Bierzę rozbieg i Clothesline! Nie, JoMo wystawia nogi. Po tym wchodzi na drugą line i wykonuję Crossbody! Nie, przeciwnik łapie go i wciska w narożnik, po czym puszcza a Morrison upada. Chwila duszenia nogą w narożniku. Po tym podnosi JoMo i kopię go w brzuch. Swinning Neckbreaker! Pin 1...2...Kick Out. Celtycki Wojownik podnosi swojego przeciwnika ale ten wyprowadza serię Leg Kicków, High Kick oraz DDT co powoduję nieprzytomny upadek Sheamusa. Po wykonaniu akcji przyciąga go pod narożnik, czy szykuję się koniec? Morrison wskakuję już nogami na liny aby wykonać Starship Pain! Ale co to! Miz łapie mu nogę! Morrison przez to upada na kark . Leży nieprzytomny.

Ale to nie koniec walki gdyż Sheamus podnosi go i wciska w nartożnik. Oddala się, bierzę rozbieg i Bicykle Kick o narożniku! Nie! Chybia a na dodatek jego noga utkwiła na górnej linie. Szaman wykorzysuję to wykonując Flying Chuck! Miz wchodzi na zewnętrzną stronę lin ale od razu otrzymuję High Kick oraz Flying Chuck! John podchodzi do narożnika....i....Starship Pain! Pin 1...2...3!

Morrison broni pas WWE a tym samym wygrywa pojedynek.

Ale co się dzieje do ringu wbiega Miz. Atakując Morrisona krzesłem. Riley pomaga mu 2 krzesłem. Podnosza go , Miz zapina już ręce do swojej akcji kończącej. Ale co to! Sheamus wykonuję na zapiętym Morrisonie Bicykle. A Miz zaraz po nim winczuję dziło Skull Crushing Finaly na krzesło ustawione przez Rileyahttp://wgrajfoto.pl/pokaz/img0111/1234569a2b.png

Edytowane przez Tumbor

[you] czytaj, oceniaj, podziwiaj, drukuj, rozgłaszaj moje diary.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=257714#257714

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tumbor

7

• Triple.K

2

• TakeR

1

• misteriofan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Fiu, fiu, fiu ;D Muszę przyznać, że na prawdę zrobiłeś na mnie bardzo dobre pierwsze wrażenie. Było kilka literówek typu You Can See Me ale nie przeszkadzało to w czytaniu. Diary jak najbardziej mi się podobają i zapewne przeczytam kolejny odcinek ;)

Bardzo fajne diary,miło się je czyta,długie walki, realne dialogi(chodzi o to że jak w prawdziwym WWE) ogólna ocena:9/10.Możesz liczyć że będę czytać każdy odcinek

10156673144d2dca19a9da2.jpg

News

:arrow: Jako, że 1# contenderem do pasa US jest Zack Ryder, zarząd ma plany aby wykorzystał Title Shota na następnym Raw. Jednak nic nie jest jeszcze ustalone. Prawdopodobnie WWE podjęło taką decyzje z powodu niskiej klasy zawodnika.

:arrow: John Cena doznał kontuzji ramienia, i nie pojawi się na następnym Raw

:arrow: WWE prowadzi rozmowy z Brockiem Lesnarem w sprawie powrotu do WWE

:arrow: Rating ostatniego Raw : 3.6

:arrow: WWE Szykuje duży push dla zawodników takich jak: Ezekiel Jackson, trent Baretta, Shelton Benjamin, Evan Bourne R-Truht oraz John Morrison.

Walki na Superstar

Jimmy Wang Yang i Kung Fu Naki vs Slam Master J , Hurricane

The Great Khali vs Ezekiel Jackson and Tyler Reks

Mike Knox vs Shelton Benjamin

Wyniki

Jimmi Wang Yang i Kung Fu Naki b. Slam Master J i Hurricane

Ezekiel Jackson i Tyler Reks b. The Great Khali

Shelton Benjamin b. Mike Knox

• 2 tygodnie później...

Smackdown 14.01.11

Pierw przypomnienie wydarzeń z Raw:

-Morrison broni pas WWE!

-Zack Ryder pretendentem do pasa US!

-Nexus demoluje Cene

-------------------------------

Galę Smackdown otwierają pokazy pirotechniczne. Lecz zaraz po tym rozbrzmiewa muzyka.

Is the Domination!

Big Zeke zmierza na ring, w ręku trzyma mikrofon.

Zeke:Czy was to już nie nudzi? Chodzi mi o pas Interkontynentalny. Ciągła rutyna. Kingston i Ziggler. Czemu nie możecie dać mi szansy. Zmiotę obydwóch niczym bomba atomowa.Pas interkontynentalny jest stworzony dla mnie.

Theme Theodora Longa

Na arene wchodzi GM Smackdown.

GM:Ezekiel. Dobrze. Jak mówiłeś , dać komuś szanse. Dobrze więc. Ty zmerzysz się z Kofim Kingstonem, Sheltonem Benjaminem oraz Trentem Barettą w Fatal Four Way Elimination Matchu o miano pretendenta do pasa IC na RR. Tak pięknie...lecz niestety nie zrobisz tego dzisiaj. Lecz jutro!

-------------------

Dzisiaj w Main Evencie zmierzą się 4 osoby o miano predendenta do pasa WHC. Kane vs Big Show vs Rey Mysterio vs Undertaker

oraz pojedynek Champion vs Champion. Dolph Ziggler vs Edge.

Dzisiaj bez obrazków :(

---------------

Chavo Guerrero vs Alberto Del Rio

Starcie siłowe wygrywa Alberto i wciska swojego przeciwnika w narożnik. Tam zaczyna go bezlitośnie kopać. Sędzia odciąga go. Ten podchodzi do Guerrero ,sprzedaję mu potężnego Puncha a po tym wykonuję Irish Wip w drugi narożnik. Biegnie tuż za nim , lecz gdy Chavo dobiega do narożnika , przeskakuję nad nim. Del Rio odwraca się i otrzymuję serie Chopów oraz Drop Kick. Po tym przeciąga go na środek ringu. Podnosi go ale ten kontruję to na Cross Armbreaker! Nie To Chavo kontruję na Roll Up! 1...2...2,9...Kick Out! Alberto w ostatniej chwili odrywa ramię od maty. Chavo jednak dalej atakuję wykonując High Kick! Wynosi i Suplex! To chyba Three Amigos! Kolejny Suplex, i jeszcze jeden! Po tym rozpoczyna taunt! Wchodzi na trzecią linę i szykuję się Frog Splash. Nie! Alberto podnosi sie i wykonuję Enzuigiri , zrzucając Chavo z narożnika. Podnosi i od razu przechodzi do Cross Armbreaker! Chavo Guerrero nie ma na tyle sił gdyż został osłabiony przez upadek, i ostatecznie odklepuję.

Alberto Del Rio pokonuję Chavo Guerrero w krótkiej walce

-------------

Po backstage przechadza się powoli Kofi Kingston gdy nagle obok niego pojawia się Shelton Benjamin

Benjamin:Witaj. Masz szczęście , ponieważ będziesz mógł zobaczyć dzisiaj pojedynek w którym wygram. Każdy ci powie , że to ja mam tu największe szanse

Kofi: Co ty sobie myślisz? Pojawiasz się na SD, i uważasz siebie za najlepszego

Benjamin: Uważam , że jestem najlepszy ,bo tak jest

Kofi: Najlepszy? To muszę cie rozczarować, bo to ja jestem najlepszy i udowodnię to pokonując cię i resztę.

Nagle do rozmowy wtrąca się Ziggler

Ziggler:Po co się kłócić kto wygra ,,tą,, walkę. Skora wiadomo , że mnie nie pokona nikt. Ani Benjamin ani Kingston ani Baretta a na pewno nie....

Ezekiel do tchnął Intercontnental Championa w plecy , a ten się bardzo powoli odwrócił

Ziggler:.....Ezekiel.

Nagle cała trójka atakuję Zigglera. Pierw Ezekiel wpycha pyszałka z całej siły w skrzynie i resztę gratów. Kofi wziął krzesło i zaczyna nim bezlitośnie okładać Dolpha. Gdy ataki ustały, Shelton podnosi go i wykonuje Paydirt. Ziggler zwija się z bólu , lecz nie jest to koniec jego męczarni gdyż Ezekiel wykonał mu Uranage Slam, w skrzynki

----------------

Reklamy

Na ring wolnym krokiem zaczyna zmierzać GM Smackdown Theodore Long. Gdy już tam jest, chwyta w rękę firmowy mikrofon i zaczyna mówić.

Long:Przed reklamami, zaatakowany został Dolph Ziggler. Jest on teraz zbyt obolały aby walczyć z World Heavyweight Championem Edgem.Ale to nie koniec moich wiadomości. Do rosteru Smackdown zostali dodani 2 dwaj zawodnicy. Harely( w zapowiedziach Jay Lethal) oraz Chopper( w zapowiedziach Gunner) Zaraz odbędzie się ich walka. Harley and Chopper vs MVP oraz Kofi Kingston.

---------------------

Chopper i Harley vs MVP i Kofi Kingston

Walkę rozpoczyna się szybką wymianą ciosów pomiędzy Kingstonem i Harleyem. Górą wychodzi Kingston który natychmiast wykonuję serię Drop Kicków. ,,Motor,, podnosi się i od razu otrzymuję serię Clotheslinów. Wstaję i....niszczący Running Crossbody. Pin 1...2...Kick Out. Harley podnosi się i otrzymuję Monkey Flip! Jamajczyk podnosi swojego przeciwnika, lecz ten wykonuję Big Butt! Po otrzymaniu podnosi się tyłem do Harleya. A ten wykonuję Roll Up! 1...2...Kick Out. Partner MVP wstaję i otrzymuję od Harleya Motor Comination( rozbieg, Senton nad przeciwnikiem, a gdy już leci za nim wykonuję Neck Breaker) Zmiana z Chopperem. Olbrzym wchodzi do ringu i podnosi Kofiego. A zaraz po tymwykonuję mu serię punchów. Ale co to! Kofi unika i zachodzi olbrzyma od tyłu. Ten odwraca się i otrzymuję Running Powerslam. Nie! Chopper łapie go i wykonuję Bodyslam! Odbija się od lin i....BIG ELBOW DROP! Po tym zmienia się z Harleyem który natychmiastowo, jednym skokiem wlatuję na narożnik, twarza w stronę publiczności. Tauntuję i wykonuję niszczący Moonsault! Nie! Kofi odsuwa się! Szybka zmiana z MVP. Harley podnosi się i otrzymuję niszczący Big Butt w klatkę piersiową który wbija go do narożnika. MVP rozpędza się i wykonuję mu Players Butt! Ten odlatuję prawię nieprzytomny od narożnika , lecz nadal stoi. Montel natychmiast ustawia go pod Playmaker. Nie! Ten wychodzi głową i uderza w MVP w brzuch i wykonuję DDT. Przecięcoiąga MVP na środek, a tam wykonuję mu Standing Shootinng Star Press! 1...2...Kofi przerywa, lecz od razu zostaję ogłuszony Super High Kickiem który jest akcją końcową Choppera. Po wykonaniu finishera patrzy się w strone Kofiego leżącego za ringiem. Gdy się odwraca zostaję wyrzucony Players Buttem przez Montela. MVP wyzywa Choppera, lecz gdy się odwraca otrzymuję Stunner! Pin 1...2...3!

Debiutujący Tag Team pokonuję 2 zawodowych wrestlerów. Dobrze się zapowiadają lecz wszystko przed nimi

-------------------------

Kane vs Undertaker vs Rey Mysterio vs Big Show

(... )

Kane i Rey leżą za ringiem tymczasem Big Show wykonuję na Deadmanie Spidewalk Slam. Wstaje i wystawia ręke aby wykonać Chokeslam! Undertaker podnosi się i mamy natychmiastowe wyniesienie pod Chokeslam!

Ale co to! Deadman zlatuje za plecy olbrzyma. Ten odwraca się i zostaje złapany za szyję przez 2 braci. Wyniesienie i......Chokeslam! Kane przypina 1...2...3. Kane podnosi się i zaczyna patrzeć na brata. Nagle oby dwoje zostają powaleni Spiringboard Crossbody! ,,Czarny,, wstaję szybciej i otrzymuję Tornado DDT. A Kane zaraz po nim. Deadman się podnosi i odrazu otrzymuję Hurricanyame na 2 linę. Meksykanin odbija się od lin, lecz gdy biegnie w drugą strone otrzymuję niszczący Big Butt od Kane! Pin 1...2...Kick Out

(...)

Undertaker wynosi Reya pod Tombstone Piledriver! Ale ten wykonuję mu Hurricanyame w Kana który chciał wejść do ringu. Do tego Deadman ustawia się na 2 linie. Rey odbija się od lin i wykonuję 619. Undertaker leży a karzeł jest po zewnętrznej stronie lin. Wskakuję na górę...ale Kane chwyta go za nogę przez co Rey uderza głową w ring i upada nieprzytomnie . Czerwony wchodzi do ringu i podnosi Reya. Łapie go za ręce i wkonuję serię Headbuttów. Po tym chwyta go za szyję i wynosi do góry. Ten jednak kontruję to na Hurricanyamę w Undertakera który natychmiast wykonuję Kaneowi Big Butt ,przez który Maszyna ląduje na 2 linie! Karzeł odbija się od lin i wykonuję 619! Kane ,,odbija'' się od lin, i od razu zostaję wyniesiony pod Tombstone Piledriver! Tak Jest! A do tego Rey dokłada Spiringboard Splash! Pin 1...2...3! Wielka Czerwona maszyna zostaję wyeliminowana, dzięki współpracy i zręcznemu połączeniu akcji końcowych Reya Mysterio i Undertakera. Zostało jedynie 2 zawodników. Mniejszy wykonuję serię Leg Kicków, lecz Undertaker łapie go za szyję! Wyniesienie....i....niszczący, deqwastujący, potężny i zniewalający Chokeslam na małym Reyu Mysterio! Po tej akcji Undertaker przypina. 1...2...Kick Out! Nikt nie może uwierzyć, a zwłaszcza Undertaker, że Mały Lotnik z Meksyku miał dość siły aby oderwać ramię po tej zniewalającej akcji. Deadman jednak się nie poddaję i podnosi małego Meksykanina. Ale co to!. Na ringu jest Wielki Big Show , który wykonuję oszołamiający KO Punch na nie świadomym Undertakerze. Rey korzysta z sytuacji i wchodzi na górną line. Tauntuję w stylu znanego nam Chavo Guerrero i wykonuję Frog Splash nas Undertakerze! Pin 1...2...3! Undertaker zostaje wyeliminowany przez nieczyste zagranie Big Showa.

Takim akcentem kończymy dzisiejsze SD

Widać , że musisz się jeszcze wiele nauczyć. Mimo że walki piszesz jako takie to segmentó jest mało i show jest bardzo krótkie. Na zachęte dostaniesz ode mnie ... 3/6 ;)

Gale SD robiłem na ,,odczepnego,, gdyż nie miałem nań pomysłu. Długości gal nie zmienię, lecz nie będą one jak SD o którym już powiedziałem, lecz jak Raw które według mnie było wystarczająco długie. Segmenty postaram się poprawić, i dziękuję za komentarz. Teraz 3 newsy oraz tymczasowa karta na galę.

:arrow: Z Ceną jest już lepiej, lecz prawdopodobnie nie pojawi się na poniedziałkowym Raw.

:arrow: Jeżeli Brock podpisze kontrakt z WWE, zadebiutuje w okolicach Elimination Chamber

:arrow: WWE miało plany, iż Kofi Kingston i MVP zostaną stałym Tag Teamem, lecz zrezygnowało z tego gdyż Kofi trzyma się pasa Interkontnalnego. Jakby zamiast nich pojawili się debiutujący na SD Harley i Chopper.

Karta na RR

-Zack Ryder vs Daniel Bryan- US Championship Match

-Rey Mysterio vs Edge- WHC Championship Match[/i]

• 2 tygodnie później...

Monday Night Raw

Witamy wszystkich na poniedziałkowym Raw. Przywitały nas tradycyjne ,lecz nikomu się nie nudzące pokazy pirotechniczne. Na całej hali zaczęło rozbrzmiewać Theme Raw, a to oznacza, że czas zaczynać. Jednak zanim to nastąpi pokazane są powtórki z SD

-----------------------------------

Na SD działo się wiele rzeczy. Miedzy innymi:

-Pretendent do pasa WHC Rey Mysterio

-KO Punch na Undertakerze! Sprzeczki pomiędzy Big Showem a Deadmanem

-Nowy Tag Team pokonuję 2 starych wyjadaczy którymi są Kofi Kingston oraz MVP.

---------------------------------

Po krótkich powtórkach przenosimy się na Raw, a tam rozbrzmiewa piosenka....

I Fire Burns!

CM Punk w obecności swoich ,,podopiecznych,, Nexus, zmierza powoli w stronę kwadratowego pierścienia. Przywitani zostają przywitani głośnym buczeniem ze strony publicznośći.Ostatecznie jednak dochodzą. Justin Gabriel podaję CM Punkowi firmowy mikrofon. Ten jednak zanim zaczyna mówić, uśmiecha się szyderczo.

CM Punk:Na poprzednim Raw, ja, najczystszy z najczystszych pokonałem John Cene. Ulubieńca wszystkich dzieciaków. Pokonałem go gdyż ma on jedną słabość. Jest uwięziony w ciele z nałogami, lecz to nie koniec dla niego. Cena! Możesz się do mnie przyłączyć i zostać ocalonym. Mogę cię ocalić ! Tak jak ocaliłem Nexus. Nikt w WWE nie jest tak potężny jak CM Punk. Jesteśmy.......

Dzyń Dzyń...

Ten dźwięk oznacza wiadomość od GM. Michael Cole bierze mikrofon, wstaje z krzesła, podchodzi do laptopa i cytuję

Michael Cole:Punk, jeżeli uważasz się za idealnego to dziś przetestujemy to. Zawalczysz dziś w trzyosobowym Gauntlet Matchu.Jeżeli ktoś z Nexus Zainterweniuję w tą walkę zostanie zwolniony! Jeszcze jedno dotyczące Nexus...Justin Gabriel i Heath Slater zawalczą dzisiaj o miano pretendenta do pasów Tag Teamowych na RR. Waszymi przeciwnikami będą Chopper oraz Harley, zawodnicy którzy zadebiutowali na Smackdown

------------------------------

Po Backstagu przechadza sie Josh Mattsew. Nagle zaczepia go Zack Ryder.

Zack Ryder: Chcę ogłosić wszystkim, że już dziś użytję szansy na pas przeciwko US Championowi Danielowi Brayanowi. Pokonam go i poraz pierwszy w karierze zdobęde pas Stanów Zjednoczonych. A więc Daniel pilnuj się!

Po tych słowach Zack poszedł do szatni

--------------------------

Harley i Chopper vs Justin Gabriel i Heath Slater (/with Nexus)- fo 1# contender to WWE Unified Tag Team Championships

Walkę rozpoczynają Heath Slater oraz Harley. Starcie siłowe, ale Tag Team partner Choppera pięknie kontruję to na Motor Combination (Senton nad przeciwnikiem, podczas lotu za nim Neckbreaker). Po wykonaniu wstaje natychmiast i tauntuję do fanów. Heath podnosi się ale od razu zostaję powalony Hurricanyamą! Członek Nexus już obolały wstaję, ale tylko po to aby otrzymać Drop Kick. Harley wchodzi na narożnik, tauntuję, i....Splash! Pin 1...2...Kick Out. Slater obolały wstaję i biegnie w stronę Gabriela. Ale to wykorzytuję Harley wykonując Roll Up! 1...2...Kick Out. Podnosi Slatera i wykonuję mu DDT! Po tym przeciąga na środek ringu. Tauntuję wykonując fale na rękach( w stylu Electric Boogie) a zaraz po tym wykonuję Stanting Shootting Star Press! Zmiana z Chopperem. Ten ociężale wchodzi do ringu, odbija się od lin i wykonuję Big Elbow Drop! Członek Nexus jest tak zmasakrowany, że prawie nieprzytomny. Ale to nie koniec. Chopper podnosi Heatha i wciska do swojego drużynowego narożnika. Zmiana, lecz olbrzym wynosi go i wykonuję coś w rodzaju Hart Attacku, lecz z Spearem zamiast Clotheslinu! Harely jednak nie kończy na tym. Przeciąga Slatera na środek, odbija się od lin i wykonuje Double Leg Drop! Nie Heath ucieka i resztką sił zmienia się z Jutinem Gabrielem, który natychmiastowo wbiego a do ringu i wykonuję serię Clotheslinów. Harley podnosi się i otrzymuje powalający High Kick, po którym upada bezwładnie na ziemię. Jego przeciwnik wchodzi na trzecią line ,i szykuję się do niszczącego 450 Splash'a. Ale co się dzieje. Harley natychmiastowo podnosi się, wbiega na narożnik i skacze z Justinem na Stunner! Pin 1...2...Heath Slater przerywa! Harley wstaję i atakuję rudowłosego wrestlera serią punchów. Po chwili wykonuję kopnięcie i STUNNER! Slater jest za mgłą, lecz nadal stoi. Nagle zostaję powalony przez niszczący Super High Kick przez Tag Team partnera Harleya, dzięki którym członek Nexus zostaję nieprzytomnie wyrzucony z ringu. Chopper wyhcodzi za ring aby dalej okładać Heatha. Harley tauntuje, lecz gdy się odwraca otrzymuję High Kick z wyskoku! Motor upada a Justin wchodzi na narożnik. Szykuję się 450 Splash! Nie trafia! Harley natychmiast przypina! 1...2...Kick Out! Zdesperowany już nie wie co robić. Ale...staję przy narożniku i zaczyna robić falęna rękach, do puki Justin nie wstanie. Ten podnosi się i otrzymuję...Spear! Harley chcę przypiąć....ale co to! Nexus wbiega do ringu i niszczy go!

DQ

Kamera pokazuję Heatha leżacego za barierkami dla widowni. CM Punk, ,,Perfect,, Junior, Otunga i Harris okładają Harleya na ringu. Chopper ukradkiem wyciąga nieprzytomnego Gabriela, i wyrzuca go za barierki, prosto na Slatera. Po tym wbiega na ring i wyrzuca Michaela za ring Big Buttem! Husky chcę go zaatakować , lecz otrzymuję Super High Kick, który wyrzuca go ringu. David zostaję wyrzucony Cloheslinem za ring! Został Punk który z trwogą patrzy na olbrzyma. Ten jednak pokazuję palcem w strone wyjścia. Punk powoli wychodzi z kwadratowego pierścienia. A gdy jest się już poza nim zaczyna biec w strone zaplecza.

---------------------

Na Backstagu Michael Cole przeprowadza wywiad z US Championem Danielem Bryanem

Cole:Witaj Daniel. Dzis zmierzysz się z Zackiem Ryderem o pas US. Czy uważasz , że go pokonasz

Bryan: Zack to ..mało wymagający przeciwnik. Myślę , że bardziej skupia swoją uwagę na swoim wyglądzie niż na walce.

Cole: Jeżeli pokonasz dziś Rydera, to nie będziesz musiał bronić pasa na RR

Bryan: Wiem o tym. Dzięki temu będe miał szanse na wygranie RR...

------------------

Co nas jeszcze dzisiaj czeka?

CM Punk zawalczy w 3-osobowym Gauntlet Matchu. Nie znamy jego przeciwników.

http://hyy.pl/images/65punk_vs.bmp

Oprócz nich w walce wieczoru zawalczą....

(obrazek zniknął, bo jakiś ,,ktoś,, wstawił tu obrazek jak wowa włączyć czy coś)

Za nim jednak to się wydarzy. Odbędzie się walka o pas US, mięzy Zackiem Ryderem oraz US Championem Danielem Bryanem

-------------------

Reklamy

-------------------

Zack Ryder vs Daniel Bryan- for United States Championship

Rozbrzmiewa gong więc czas zaczynać! Starcie siłowe...ale co to! Daniel podcina swojego przeciwnika i zapina Lebell Lock!!! Zack krzyczy z bólu! Po chwili......odklepuję!!

Zack Ryder przegrywa po bardzo krótkiej walce! A tym samym nie zostaję US Championem. Daniel Bryan wchodzi na narożnik i tauntuję. Ale co to!

Theme The Great Khaliego

Khali powoli ,,wtacza,, się na ring. Daniel nie wie o co chodzi. Stoją na przeciw siebie i wymieniają się spojrzeniami. Nagle Daniel otrzymuję dewastujący Khali Chop! Brayan upada nieprzytomnie, lecz zaraz zostaje podniesiony przez olbrzyma z Indii iwyniesiony pod Punjambi Planch! Chasmpion wyniesiony na gdzie 2.50 metra i.....lot na ziemię! Brayan leże nieprzytomnie a Ranijhn Segnjin bierze mikrofon i mówi:

Tłumacz Khaliego: Vince McMahon powiedział , że jutro odbędzie się walka o miano pretendenta do pasa US. Zawalczą w niej : The Great Khali, Mark Henry, R-Truht, Carlito, Jimmy Wang Yang, Tyson Kidd, Ted DiBiase, Zack Ryder, Yoshi Tatsu oraz Evan Bourne, a będzie to Battle Royal

------------------------

CM Punk vs ???- 3-osobowy Gauntlet Match

Przywódca Nexus już czeka na swojego 1 przeciwnika....

Kung Fu Naki, Baby Yeah!

Funaki wbiega do ringu i atakuję CM Punka serią Punchów! Kopie w brzuch i...DDT! Pin 1...Kick Out. Podnosi Punka i kopie go. Nie ten łapie nogę, i wykonuje High Kick! Pchnięcie w narożni. Chwila tauntu , rozbieg i wejście kolanem! Nie! Kung Fu Naki unika, zachodzi Punka od tyłu i wykonuję Roll Up! 1...2...Kick Out. Lider podnosi się ale zaraz otrzymuję Drop Kick! Wstaję i tym razem Clothesline! Funaki wchodzi na narożnik a Punk wstaję. Lider podniósł już się i otrzymuję Diving Crossbody! Ale przerolowuję! 1...2...Kick Out! Chińczyk natychmiast się podnosi, lecz zostaje ogłuszony High Kick! Punk wynosi go na barki i.... Go To Sleep! Kung Fu Naki nieprzytomnie upada na mate nie mając już w sobie ani krzty energii dzięki której mógłby oderwać ramię od maty. Pin 1...2...3! Punk uśmiechnięty wstaję i czeka na kolejnego przeciwnika....

Whats, Up!

R-Truht wbiega do ringu i z wielką szybkością wykonuję na CM Punku serię zniewalających Clotheslinów. Po kilku takich atakach, wykonujhę zniewalający Armdrag Take Down! Czeka aż Punk wstanie, odbija się od lin, i wykonuję Clothesline! Nie! Punk unika, Tancerz odbija się od lin i otrzymuję Big Butt! Nie! Przechodzi pod nogą Lidera i odbija się od lin! Punk się odwraca i....Truht Missle! Nie! Unika po czym podnosi swojego przeciwnika. Kopnięcie w brzuch i...DDT! Jednak zamiast przypinać, wychodzi na zewnętrzną stronę lin i czeka aż przeciwnik wstanie. Po chwili już stoi, a Punk wykonuję Spiringboard Crossbody! Nie! R-Truht kontruję to na Drop Kick w brzuch lecącego CM Punka. Ten powoli podnosi się, lecz jest ciągle nachylony. Już stoi. Ale co to! Truht Axe! Nie! Punk ucieka przed nogą i Roll Up! 1...2...Kick Out. R-Truht podnosi się, lecz jest troche za mgłą, co wykorzystuję CM Punk aby wykonać High Knee! Irish Wip w narożnik, rozbieg i..High Knee oraz Bull Dog! Pin 1...2...Kick Out! CM Punk nie może uwierzyć, że to nie koniec tego pasjonującego pojedynku. Po chwili wściekłego uderzania rękoma o mate, wstaje i wynosi R-Truhta na barki! Ale co to! Ten zlatuję za Lidera i pcha go o liny. Punk odbija się, leci w stronę R-Truhta ale otrzymuje Truht Missle!!! Oby dwoje leżą. Po chwili ,,czarny,, podnosi się i chcę przypiąć ,lecz....

Fire Burns (CM Nexus)

Nexus w całej swojej okazałości wychodzi na rampę.Justin, Harris oraz Slater są bardzo obolali .Truht patrzy się na nich i prosi aby wbiegli na ring. Jeżeli tak by się stało zostali by zwolnieni. R-Truht patrzy się w stronę Nexus a to wykorzystuję Punk. Dotyk a swojego przeciwnika w plecy, ten się odwraca ale już zostaję ogłuszony przez High Kick a zaraz po tym wyniesiony pod GTS! Tak jest! Pin 1...2...3! CM upada nieprzytomnie, lecz czeka go jeszcze jeden przeciwnik....

Theme Santino Marelli

Włoch wturluje się szybko do ringu. Punk leży na plecach , co wykorzystuję Santino. Odbija się od lin i .....Salute Headbutt ! Ale co to! Wade Barett wychodzi z widowni ,a po tym wchodzi na zewnętrzną stronę lin i ogląda walkę. CM powoli się podnosi, a Santino ustawia ręke pod Cobre. Lider odwraca się i ....Kobra!!! Pin 1...2...3!!! Santino Marella z wielką łatwością pokonuję CM Punka. Na ring wchodzi Wade Baretta i wynosi Punka pod Wadeslam. Nexus nie wie co zrobić. Sa zbyt obolali aby mu pomóc. Wade śmieje się z nich i wykonuję na ich mentorze Wadeslam!!!

----------------------

Josh Mattsew powoli przechadza się po Backstagu szukając John Morrisona. Po chwili jego uwagę przykuwa stos skrzyń. Coś tam się rusza. Podchodzi bliżej ui widzi....Johna Morrisona całego we krwi! Woła o pomoc. Po chwili przybiegają lekarze oraz Randy Orton który czekał przed chwilą na jego muzykę aby wyjść na ring. Przez długi czas lekarze pomagają mu. Na szyję założyli mu usztywniający kaftan i wywieźli go na noszach.

Takim akcentem (przedwcześnie) kończymy dzisiejsze Raw....

• 2 tygodnie później...

NEWSY oraz wyniki SUPERSTARS

:arrow: Nie Jest jeszcze potwierdzone do którego rosteru dodani zostaną Chopper i Harley. Stąd ich walka na Raw.

:arrow: John Cena już ma msię dobrze i wróci na najbliższe Raw

:arrow: John Morrison odniósł na ostatnim Raw duże obrażenia. Ma rozciętą głowe oraz uszkodzony bark. Prawdopodobnie nie wróci przed Royal Rumble. To oznacza brak walki o pas

:arrow:

Słowa Lesnara z ostatniego wywiadu ,,Jestem bardzo zainteresowany ponowną praca w World Wrestling Enterteiment. Niedawno złożona mi takową ofertę. Jestem gotów ją przyjąć po paru zmianach w kontrakcie. Mój powrót do WWE jest bardzo prawdopodobny. Z rozmowy z Vincem wywnioskowałem iż, zostanę dołączony do rosteru SD I będę prowadził program z....oj. Już za dużo powiedziałem. Dowidzenia''

Walki na Superstar

Jimmy Wang Yang i Kung Fu Naki vs Jey i Jimmy Uso

Hurrycane vs Carlito

Shelton Benjamin vs Zack Ryder

Wyniki Superstar

Uso,s def. Kung Fu Naki i Jimmy Wang Yang

Hurricane def Carlito

Shelton Benjamin def. Zack Ryder

Po Main Evencie Shelton dostał Uranage Slam od Ezekiela

Raw nawet dosyć dobre, bardzo realistyczna walka Ryder V.S. Bryan ale co do SmackDown pominąłeś dwie zapowiedziane walki, ogólnie tylko 3 walki były,2 segmenty po za tym kim są ci Harley i Chopper nie było ich w żadnych federacjach niezależnych, no ale pominę to. Ogółem piszesz coraz słabiej, pierwsza gala mnie zainteresowała ale następne zniechęciły mnie do czytania.Jednak i tak nie mogę się doczekać następnej gali :-)

10156673144d2dca19a9da2.jpg

Smackdown 21.01.11

Pierw przypomnienie wydarzeń z Raw:

-Tajemniczy atak na Morrisona

-Zack Ryder przegrywa walke o pas

-Khali niszczy a potem zapowiada battle royal na jutrzejsze Raw

-CM Punk przegrywa w Gauntlet meczu po Kobrze Santono

Co nas dziś czeka:

-Ezekiel Jackson vs Kofi Kingston vs Trent Baretta vs Shelton Benjamin Fatal Four Way Elimination Match o miano pretendenta do pasa IC.

http://ifotos.pl/zobacz/beztytulu_hhwapeq.bmp/

-------------------------------

Gale rozpoczyna dość długi pokaz pirotechniczny. Zaraz po tym , po hali zaczyna rozbrzmiewać muzyka...

Theme Theodora Longa

GM Smackdown wolnym krokiem mierzaa ku kwadratowemu pierścieniu trzymając w ręku firmowy mikrofon z logo ,,WWE,, Wszyscy wiwatują na cześć Theodora. On jednak jest smutny i mówi

Long:Chcę dzisiaj ogłosić bardzo ważną rzecz, dotyczy ona pasów ze SD. Pierwsza sprawa jest taka, iż Ziggler doznał poważnej kontuzji przez co pas IC zmieni właściciela. A 2 wiadomość to, iż wynik wczorajszego Main Eventu zostanie zmieniony. Jest nim draftujący do SD. Panie i panowie, nowy Interkontynentalny Mistrz.....EVAN BOURNE!

THEME EVANA BOURNA!!!

Nowy mistrz interkontynentalny EVAN BOURNE wbiega na ring bardzo szybko. Jest witany bardzo głośnymi oklaskami i wiwatami. Zacyna skakać po narożnikach z radości otrzymania pasa IC. Na samym końcu, upada na kolana i zaczyna całować ze szczęścia swój bardzo drogocenny i ważny dla niego pas. Pierwszy pas w jego karierze!

------------------------

Alberto Del Rio (with Ricardo Rodriguez) vs Cody Rhodes (with/ NOWY TAG TEAM PARTNER Chavo Guerreo)

Walka rozpoczyna się spokojnym i dość przyjaznym starciem siłowym, który wygrywa Cody i wciska swojego przeciwnika do rogu. Seria ciosów łokciem a zaraz po tym kopnięcia w brzuch. Po tym odsuwa się, bierze rozbieg i ...Splash w narożniku dla Meksykańskiego Arystokraty! Nie! Ten unika, zachodzi Dashinga od tyłu i wykonuję potężny Neckbreaker. Po wykonaniu zaczyna się uśmiechać do publiczności . Podnosi swojego ,,pięknego,, przeciwnika i kopie go w brzuch. Ten się nachyla i od razu otrzymuję niszczące DDT od Alberto Del Rio! Pin 1...2...Kick Out. Podnosi Rhodesa i wykonuję mu ,,plaskacza,, w twarz! Ten jest wściekły i wykonuję Hurricanyame na Meksykańskim Arystokracie! Del Rio po chwili się podnosi ale tylko po to aby otrzymać Clothesline. Wstaję i ...Drop Kick. Alberto ledwo ledwo wstaję ale otrzymuję Flying Chuck! Dashing powoli wchodzi na trzecią line. Jego przeciwnik już stoi i otrzymuję Diving Crossbody! Pin 1...2...Kick Out. Wściekły Cody podnosi go i przechodzi do Cross Rhodes! Próbuj, lecz nic z tego bo Alberto łapię się lin i po chwili wyprowadza kopnięcie do tyłu w brzuch Codiego. Dashing nachyla się z bólu a Meksykański Arystokrata zapina na nim swoje widowiskową i oczywiście bolesną akcje kończącą którą jest Cross Armbreaker! Cody walczy z piekielnie siłnym bólem którym obdarowuję go Alberto Del Rio! Tak Jest! Cody Rhodes odklepuję! Ale co to! Sędzia krzyczy na Chavo aby wyszedł z ringu! Guerrero wychodzi, a arbiter nie widział odklepania! Alberto dyskutuję z sędzią, lecz walka trwa nadal! Arystokrata jest odwrócony plecami do Rhodesa, co on wykorzystuję i mamy bardzo szybkie przejeśćie do akcji kończącej którą jest Cross Rhodes! Tak Jest!!! Pin 1...2...3! ,,Dashing Cody Rhodes pokonuję Alberto Del Rio! Do ringu wchodzi Chavo Guerrero i tauntuje razem z Rhodesem. Ale co to! Podnoszą Alberto i Cody wykonuję Cross Rhodes jeszcze raz! Chavo wchodzi na narożnik i tauntuje w stylu swojego nie żyjącego już brata Eddiego Guerrero i......Frog Splash! Meksykanin rzuca się z bólu. Ricardo Rodriguez wbiega do rinmgu i chce mu pomóc! Ale co to! Otrzymuje Cross Rhodes! Chavo znowu wchodzi na narożnik i....Frog Splash!

-------------------------

W szatni siedzi grabarz Undertaker, trzymając się za głowę. Po chwili odgania kamerzyste....

--------------------------------

Na Backstagu Evan Bourne trzymając w ręku pas Interkontynentalny. Nagle podchodzi do niego ,,Gold Standard,, Shelton Benjamin.

Benjamin:Witaj Evan. O widać, że trzymasz MÓJ pas Interkontynentalny. A nie,chwileczkę, będzie mój po Royal Rumble na którym pokonam ciebie i po raz pierwszy w swojej karierze zdobędę pas IC i pokaże ludziom, że to ja jestem najlepszym z najlepszych. Widzisz to? Panie i Panowie, wygrał i jest nowym Interkontynentalnym Championem ,,Gold Standard,, Shelton Benjamin!

Evan:Shelton. Nie myślisz chyba, że dam sobie zabrać pas tak łatwo. Zdobyłbyś pas jeżeli posiadał by go Mr.Perfekcja. Ale ze mną nie będzie tak łatwo. Jeżeli jednak dziś zostaniesz pretendentem, to na Royal Rumble zobaczysz, co to są WYSOKIE LOTY

--------------------------------

Na Backstagu rozmawiają Harley i Chopper.

Harely:Ale na Raw dowaliłeś tym głupim Nexusom. To my powinniśmy być pretendentami do pasów Tag Teamowych. a teraz pewnie walczyć o nię będą Kung Fu Naki oraz Jimmy Wang Yang. Eh.... Wszystko przez tych debilnych członków Nexus.

Nagle do szatni wbiega Cm Punk w ręku trzymając Kij Kendo, zaczyna okładać Tag Team partnerów aż upadają nieprzytomnie. Na ich plecach widać czerwone odciski śladów po kijach

------------------------

Kamera przenosi się na hale w której zapadają ciemności a w tle słychać bicia dzwonów. To Undertaker! Wychodzi na ring w chmurze mgły. Jest witany przez bardzo wielu fanów. Po krótkiej chwili światło gaśnie, a Deadman jest już w ringu. W reku trzyma mikrofon i zaczyna mówić

Undertaker:Zeszło tygodniowa walka nie powinna się tak skończyć. Ja bym wygrała na RR zostałbym nowym WHC pokonując Edga. Domagam się rewanżu.

Theme Theordora Longa

Na ring wchodzi GM Smackdown Theodore Long który chyba ma dla nas pewną wiadomość

Long:Przemyślałem to i dam ci jeszcze jedną szansę. Na Raw zawalczysz z Big Showem. Jeżeli wygrasz to zawalczysz z Reyem o miano pretendenta do pasa WHC na następnym SD. Lecz aby druga szansa nie była aż taka łatwa będzie to sędzią specialnym będzie...RATED R SUPERSTAR , EDGE!!!

na twarzy Undertakera rysuję się uśmiech , lecz równierz niepewność.

W przyszłym Main Evencie Raw zmierzą się 2 naprawde potężni zawodnicy, gdyż są to: Najwiękrzy Atleta Świata Big Show i Deadman Undertaker . Jeżeli wygra Undertaker , to na SD zawalczy z Reyem Mysterio o miano pretendenta do pasa WHC w meczu którym specialnym sędzią będzie WHC Champion Edge.

http://zapodaj.net/be77cb9cbc01.jpg.html

Tyler Reks vs Slam Master J

Walka rozpoczyna się dość krótkim starciem siłowym wygranym przez Tylera Reksa. Wciska swojego przeciwnika do narożnika i wykonuję serię niszczących kopnięć w brzuch oraz punchów prosto w twarz. Master stoi prawie nieprzytomny w narożniku, co wykorzystuję Reks który łapie go oburącz wokół pasa, po czym wykonuję niszczycielski Belly To Belly Throw. Po otrzymaniu ciosu powolutku wstaję, lecz tylko po to aby otrzymać niszczycielski Big Butt od Tylera Reksa. Pin 1...2...Kick Out. Dominujący zawodnik podnosi Slam Mastera i wykonuję bardzo mocne pchnięcie o liny. Przeciwnik odbija się i leci w strone Reksa tylko po to aby otrzymać niszczycielski Spinebuster! Tyler podnosi Mastera i wykonuję na nim potężny Body Slam! Odbija się od lin i Leg Drop. Reks całkowicie dominuję przez absolutnie całą walkę, przez co jest bardzo pewny siebie i nachyla się nad leżącym przeciwnikiem, co on wykorzystuję i wykonuję Small Package! 1...2...Kick Out! Slam Master podnosi się, po czym wykonuję na swoim przeciwniku DDT. Bardzo szybko odbija się od lin, po to aby wykonać Leg Drop! Reks oszołomiony, co wykorzystuję jego przeciwnik i natychmiastowo wchodzi na narożnik po to aby wykonać swoją akcję końcową czyli Diving Splash. Taunt i skacze. Czy trafi...NIE! Reks odsuwa się. Wstaję i szybko podnosi Slama Mastersa i wykonuję na nim serię niszczących i bardzo osłabiających go Clotheslinów. Jeszcze raz podnosi i Vertical Suplex! Pin 1...2...Kick Out! Reks jednak na tym nie poprzestaję i wściekle go podnosi po czym wykonuję serię niszczących punchów oraz Irish Wip w narożnik z taką siłą, że Master aż się ,,odbił,, Od ,,odbicia,, leci w stronę Reksa po to aby otrzymać niszczącego kopniaka w brzuch. Jest nachylony a Tyler wynosi go pod Powerbomb! Ale Slam Master kontruję to na Hurricaname! Odbija się od lin i wyprowadza dla swojego przeciwnika serię Clotheslinów. Tyler wstaję i desperacko rozbiega się na Slam Mastera z próbą Clotheslinu, lecz ten wykonuję mu Drop Kick w nogi przez co uderza Reks uderza twarzą o ziemię

Po wykonaniu Drop Kicku, odbija się od lin i wykonuję na swoim przeciwniku potężny Leg Drop. Po tym podnosi go i che wykonać Suplex, lecz Reks wygręca mu ręke, pcha o liny i wykonuję Big Butt na pędzącym na niego Slamie. Tyler podnosi swojego przeciwnika i wykonuję Irish Wip w narożnik. Podbiega do niego i wykonuję mu serię punchów, oraz Belly To Belly Throw na sam środek kwadratowego pierścienia. Master J jest już wykończony i wstaję trzymając się swojego przeciwnika stojącego tuż obok. Jednak dla Reksa to za wolno i natychmiast podnosi go i wynosi pod Burninng Hammer! TAK JEST! Pin 1...2...ROPE BREAK! Slam Master w ostatniej chwili dotyka nogą liny! Tyler Reks nie może uwierzyć i bardzo szybko podnosi swojego wykończonego już przeciwnika i wynosi pod Burninng Hamer! Ale co to! Slam Master zlatuję na DDT! Oby dwoję leżą na macie a sędzia zaczyna liczyć 1...2...3...4...5...6...Slam się podnosi, lecz Reks nadal leży. Master wchodzi na trzecią line po to aby wykonać Diving Splash. Ale Reks miał czas na odpoczynek i wstaję po czym natychmiast wlatuję na drugą line , na której wykonuję na swoim przeciwniku serię dewastujących Headbuttów oraz Belly To Belly Throw!!! Slam leci z trzeciej liny prościutko na matę, po czym zwija się z bólu i powolutku wstaję po to aby otrzymać Diving Clothesline! Reks podnosi się i wynosi swojego przeciwnika pod Burninng Hamer.....TAK JEST! Pin 1...2...3! Tyler Reks pokonuję swojego rywala.

Na ring wychodzi mistrz Interkontynentalny Evan Bourne. W reku trzyma mikrofon, chyba będzie chciał coś powiedzieć.

Evan:Jako mistrz Interkontynentalny, chcę przedstawić osoby walczące o miano pretendenta do mojego pasa. Jeden z nich to:Mierzący 130 cm i ważący 195 kg Ezekiel Jackson!

Is The Domination!

Wielki Ezekiel wchodzi na ring przy buczeniu publiczności.

Evan: Drugą osobą jest ważący 100 kg Kofi Kingston!

SOS!

Kofi wlatuję do ringu tańcząc w swoim stylu. Wszyscy wiwatują na cześć byłego IC Championa

Evan:Trzecią osobą jest ,,Gold Standard,, Shelton Benjamin

You No Stoping My, No!

Do kwadratowego pierścienia powoli zmierza Shelton Benjamin. Witany jest głośnym hell heatem od publiczności.

Evan:A ostatnią lecz nie najgorszą osobą jest, Trent Baretta!

Theme Trenta Baretty

Na hale biega uradowany szansą na wygranie pasa, Trent Baretta.

Trent Baretta vs Shelton Benjamin vs Kofi Kingston vs Ezekiel Jackson- Elimination Fatal Four Way for 1# to Intercontinental Championship

Od samego początku walki wszyscy rzucają się na wielkiego Ezekiela. Ten jednak wykonuję na nich kolejno Shoder Blocki oraz Clothesliny. Chwila przewagi kończy się jednak po podwójnym Drop Kicku Baretty i Ghańczyka, który wcisnął go do narożnika. Shelton bierze rozbieg i wykonuję Big Butt na stojącym w narożniku Jacksonie. Po tym Kofi bierze rozbieg i wykonuję charakterystyczne dla siebie wejście an barki przeciwnika unieruchomionego w narożniku. Ezekiel jednak powoli wychodzi z narożnika trzymając Kofiego w pozycji na Powerbomb. Reszta zawodników wymienia się serią punchów i ani myślą wejść w drogę olbrzymowi. Kofi wie jednak, że nie wszystko stracone i wykonuję punche w głowę Ezekiela. To go jednak nie rusza i Ghańczyk ostatecznie otrzymuję długo oczekiwany Powerbomb. Po otrzymaniu Kingston zaczyna zwijać się z bólu gdyż ta akcja była bardzo bolesna dla karku i kręgosłupa. Baretta okłada Sheltona w narożniku co wykorzystuję olbrzym, chwytając za głowę Trenta i wyrzucając go za ring. Po tym wykonuję Punch na stojącym jeszcze w narożniku Gold Standardzie. Po tym odsuwa się i wykonuję znany dla siebie taunt w postaci krążenia ręki. Bierze rozbieg i potężny Clothesline w narożniku! Benjamin chyba szybko się nie podniesie. Ezekiel jednak na tym nie poprzestaję i go podnosi , po to aby wynieść pod Body Slam , przejść na środek ringu i tam dokończyć dzieło wykonując Body Slam prosto na Kofiego Kingstona który jeszcze leży po niewiarygodnym Powerbombie. Oby dwoje leżą, lecz po chwili podnosi ich czarny olbrzym. Czyżby chciał wykonać podwójny Uranage Slam?! Łapie oby dwóch za szyję! Chyba chodzi dokładnie o to! Wynosi w górę!Ale oby dwaj zlatują za jego plecy i wykonują mu podwójny Drop Kick w plecy który posyła olbrzyma na liny twarzą w stroną publiczności. Po zewnętrznej stronie lin jest Baretta który próbuje wyrzucić biegnącego Ezekiela, ale niestety wypada również z nim. Dominacja olbrzyma się skończyła i chyba szybko nie powróci, lecz wróćmy do tego co dzieje się na ringu w którym został tylko Kofi oraz Shelton Benjamin. Starcie siłowe wygrywa Ghańczyk i wykonuję Monkey Flip! Benjamin wstaję i otrzymuję kolejno dwa Chopy, Dropkick oraz Jumping Clothesline! Gold leży nieruchomo, a Kofi zaczyna znany dla siebie taniec po czym bardzo szybko odbija się od lin, znowu taniec oraz jako wisienka na torcie niszczący Boom Drop wykonany zawodowo przez Ghańczyka.Nie przystępuje jednak do pinu gdyż robi to czego chce publiczność, szykuję się dewastujące Trouble In Paradise. Shelton powolutku się podnosi i....UNIKA akcji końcowej Kofiego Kingstona. Po nieudanej akcji, zamroczony Ghańczyk próbuję wykonać Clotheslin, lecz Gold Standard unika, zachodzi od tyłu i wykonuję potężny German Suplex. Podnosi się jeszcze raz aby znowu otrzymać German Suplex. Kingston ledwo ledwo podnosi się i otrzymuję Spiringboard Crossbody od wracającego do ringu Trenta Baretty. Reklamy pokazują, jak za ringiem Ezekiel praktycznie stoi , lecz jednym kolanem nadal trzymając się na ziemi. Nagle otrzymuję oszołamiający High Kick od dawnego członka Tag Teamu o nazwie Dudebusters! Jednak wróćmy na ring gdzie Shelton i Baretta wynoszą Ghańczyka pod Vertical Suplex! Ale co to! Kofi kontruję to na podwójne DDT!

Oby dwoje leżą prawie równo obok siebie. A Kofi wykorzystuję to odbijając się od lin i wykonuję dewastujący Boom Drop! Po wykonaniu akcji wykonuję znany dla siebie taunt. Pierw podnosi się Baretta i otrzymuję oszołamiające Trouble In Paradise! Odwraca się i..zostaję złapany za szyję przez Ezekiela! Wyniesienie i...Uranage Slam! Pin 1...2...3! TRENT BARETTA WYELIMINOWANY. Kofi jest zdezorientowany powrotem olbrzyma do ringu, przez co otrzymuję potężny Paydirt od Sheltona Benjamina! Pin 1...2...3! KOFI KINGSTON WYELIMINOWANY. W ringu zostało tylko dwóch bardzo potężnych zawodników, Ezekiel Jackson oraz Shelton Benjamin. Starcie siłowe, lecz olbrzym kontruję to na Arm Drag Take Down. Gold powoli podnosi się, lecz ból jest zbyt silny i praktycznie jest unieruchomiony. Ezekiel zauważa to i pomaga Sheltonowi wstać, po czym wykonuję na nim dewastujący Body Slam. Odbija się od lin i Leg Drop! Nie! Nie trafia! Ezekiel jest w siadzie prostym , co wykorzystuję Shelton podnosząc się, odbijając od lin i wykonując potężny Drop Kick w twarz olbrzyma. Pin 1...2...Kick Out. Shelton nie wie co robić więc zapina na olbrzymie dość silne Headlock. Po jakiejś pół minuty Ezekiel wstaje, lecz Gold nie puszcza. Jest to jednak zły sposób gdyż Jackson wykonuję potężną maczugę w brzuch, serię niszczących punchów oraz Clothesline! To już chyba koniec. Jackson podnosi powoli swojego wyczerpanego już przeciwnika, lecz ten nagle wskakuję na niego z próbą Paydirt. Oby dwoje upadają na ziemie i nikt nie wie co się dokładnie stało. Powtórka w zwolnionym tempie ukazuję, iż Ezekiel przechwycił Gold Standarda w locie i wykonał mu potężny Uranage Slam. Po chwili przyturluję się do Sheltona Benajmina i przypina. 1...2...3!

Proszę państwa, tym akcentem kończymy dzisiejsze SD.

[ Dodano: 2011-02-11, 10:48 ]

NEWSY

:arrow: Nic się nie zmieniło w sprawie kontraktu z Brockiem Lesnarem

:arrow: Na RR zarząd szykuje zawodnika do pod pushowania. Więc raczej nie będzie to Main Eventer

:arrow: Przywróconych zawodników, jak się puźniej okazało, zatrudniono do sprawdzenia. Mają na to czas do Elimination Chamber. Na razie jednak zarząd najbardziej cieszy się Yangiem, Funakim, Sheltonem Benjaminem i o dziwo Slam Masterem. Najbardziej zagrożony jest Carlito i Hurricane.

:arrow: Na Raw odbędą się 2 walki o pretendenta do pasów, z powodu zniesienia zasady o bronieniu pasa raz na 30 dni. Dlatego na RR i Daniel Bryan oraz Morrison będą musieli bronić pasów. Tymi 2 walkami będą:

Miz vs Randy Orton vs Sheamus oraz zapowiedziana na ostatnim raw przez tłumacza Khaliego:

The Great Khali, Mark Henry, R-Truht, Carlito, Jimmy Wang Yang, Tyson Kidd, Ted DiBiase, Zack Ryder, Yoshi Tatsu oraz Evan Bourne a będzie to Battle Royal

:arrow: News o nie pojawieniu się Morrisona na RR z powodu zbytnich obrażeń okazał się nie prawdziwy a Morrison ma się coraz lepiej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...