Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Przerwa Johna Ceny?, niezadowolony Kane, duży push dla mistr

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Pro Wrestling Torch donosi,że szybka porażka Kavala z Drew McIntyre'm, na zeszłotygodniowym Smackdown była bezpośrednim powodem zerwania kontraktu przez zawodnika. Po walce wrestler udał się do Creative Teamu z pytaniem czy dostaje od kogoś heat na zapleczu. Kiedy dowiedział się, że nie, poprosił wówczas o zerwanie um...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-przerwa-johna-ceny-niezadowolony-kane-duzy.html
https://forum.wrestling.pl/topic/23317-przerwa-johna-ceny-niezadowolony-kane-du%C5%BCy-push-dla-mistr/

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

1

• Elitar

1

• Salas

1

• TheRockFans

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Feud braci nudny,jedyna dobrą rzeczą był klimat,więc dobrze ,że to tak się skończyło.

Oby Batista wrócił,chociaż po WM;] Co do zawodnika z FCW,to bardzo dobra wiadomość.Najpierw Alberto,teraz prawdopodobnie on,oby tak dalej;]

Zapewne gdy Batista wróci i Mason będzie pracował w WWE,to Vince zarzuci nam feudzik.

Batista kiedys byl fajny ;) Teraz wyglada jak kretyn i jest drewnem, dodatkowo jest wyjatkowo slabym heelem.

dodatkowo jest wyjatkowo slabym heelem.

Od kiedy przeszedł heel turn jego postać stałą się wyraźna, do tego doszły ciekawe speeche. Warto sobie przypomnieć jego "pożegnalną" przemowę i chce się go znów widzieć za mikrofonem. Co do ring skilla to go nie miał i tutaj raczej większość się zgodzi, ale przy mikrofonie czasem potrafi pokazać klasę.

Ciekaw jestem dlaczego WWE chce nakłonić Billa do powrotu, nie wiem czy chodzi tylko o samo HOF czy może na dłuższą przygodę.

Akurat moim zdaniem heel Batista stał się najnudniejszą postacią Raw/SmackDown, szczególnie w czasie feudu z Ceną. Dla mnie był dość ciekawy tylko jak był fac'em. Wogóle nie chcę jego powrotu. Za to Bill jak najbardziej.