Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude User Awards 2010 - Część Oficjalna (Głosowanie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Uzytkownik roku - Raven

Człowiek, którego posty, szczególnie te dotyczące PPV TNA czytam z dużą euforią i podziwem. Wielki szacun.

2. Redaktor roku - RVD

Dobre, merytoryczne newsy dotyczące sceny Indy - nic dodać, nic ująć.

3. Moderator roku - SixKiller

Trochę trudna do uzasadnienia kategoria, SixKiller po prostu robi porządek i bardzo grzecznie upomina łamiących regulamin :-)

4. Temat roku - Independent Zone

Właściwie jedyny temat, który regularnie śledzę. Iskierka nadziei wśród innych tematów przesyconych WWE i TNA. Niestety często miewa długie przestoje.

5. Debiutant roku - Natan

Sam przyznaje, że w Japonii „siedzi” dopiero od 2009 roku, ale to, co pisze na forum wygląda tak, jakby Japonię oglądał od urodzenia. Jego posty czytam z wielką przyjemnością i zaciekawieniem.

6. Postęp roku - Budyniu666

Ciekawe, często kontrowersyjne posty. Postępem jest to, że z dość „rozwydrzonej” osoby zmieniła się na bardziej spokojną, ale zachowała swój nietypowy styl pisania i poglądy.

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku - Attitude rozpoczyna współpracę z DDW

8. Inicjatywa roku - Tłumaczenia SixKillera

9. Wrestlingowy znawca roku - Euz

Imponuje mi jego wiedza na temat Japonii, sam chciałbym taką posiąść :-). Wydaje się jednak dość brutalny i niemiły.

10. Uploader roku - Miszcz_94

MegaUpload – i wszystko jasne.

11. Nagroda imienia „Ja” - za najgorszy Nick - cipkowacizna

12. Nudziarz roku - Menez

13. Podpis roku - RVD

14. Avatar roku - Jinheung Taewang

Miał ich chyba kilka, ale wszystkie dotyczyły jednej tematyki. Pure gorgeousness :-)

15. Grafik roku - Gabisław

16. Diary roku - nie czytam tego cholerstwa

17. "WTF?!" roku - Afera wywołana przez zbanowanie Samowskiego

18. Użytkownik #wcwfans roku - nie wchodzę tam, to złe miejsce.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

4

• -Raven-

3

• xero

3

• luki

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

1. Uzytkownik roku.

Raven

2. Redaktor roku.

VercynGetorix

3. Moderator roku.

SixKiller

4. Temat roku.

RAW

5. Debiutant roku.

Budyniu666

6. Postęp roku.

Menez

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku.

Attitude rozpoczyna współpracę z DDW

8. Inicjatywa roku.

Tłumaczenia SixKillera

9. Wrestlingowy znawca roku.

Bonkol

10. Uploader roku.

Dj.IcE

11. Nagroda imienia „Ja” - za najgorszy Nick

cipkowacizna

12. Nudziarz roku.

Menez

13. Podpis roku.

-

14. Avatar roku.

Andrew

15. Grafik roku.

-

16. Diary roku.

-

17. "WTF?!" roku.

Afera wywołana przez zbanowanie Samowskiego

18. Użytkownik #wcwfans roku.

-

1. Uzytkownik roku.

Jinheung Taewang

2. Redaktor roku.

RazorR

3. Moderator roku.

najazz

4. Temat roku.

Fuck nasjazz

5. Debiutant roku.

Natan

6. Postęp roku.

Menez

Urodziny Attitude

8. Inicjatywa roku.

Tłumaczenia SixKillera

Raven

10. Uploader roku.

Dj.IcE

cipkowacizna

12. Nudziarz roku.

Brejver

13. Podpis roku.

cipkowacizna

14. Avatar roku.

Jinheung Taewang

15. Grafik roku.

Gabisław

16. Diary roku.

Pinio

17. "WTF?!" roku.

Brak Vaclava na DDW: AoN

Jinheaung Taewang

1. Uzytkownik roku.

Jinheung Taewang

2. Redaktor roku.

Euz

3. Moderator roku.

nasjazz

4. Temat roku.

Independent Zone

5. DebiutantKA roku.

Budyniu666

6. Postęp roku.

-

8. Inicjatywa roku.

Tłumaczenia SixKillera

K-Pel

10. Uploader roku.

Dj.IcE

Ja ( powrot )

12. Nudziarz roku.

-----

13. Podpis roku.

Seraphim

14. Avatar roku.

Jinheung Taewang

15. Grafik roku.

-----------

16. Diary roku.

------------

17. "WTF?!" roku.

Euz

1. Uzytkownik roku.

Raven - Racjonalny wybor. Nie dosc, ze pisze obszerne i konstruktywne posty, oglada filmy, o czym mozna z nim pogadac, to jeszcze jest instruktorem fitness! Czego tu nie lubic? Attitude doszlo do punktu, w ktorym ciezko sobie wyobrazic to forum bez Ravena. Wybudowal sobie marke i stal sie "Alpha i Omega" tego kąciku w cyberprzestrzeni (i nie przesadzam tutaj, bo mam wrazenie, ze mlodsi maja male oltarze z Al'em Bundy w swoich pokojach). Osobiscie sie ciesze, z kazdego punktu, ktory mu wyrwe w tej kategorii

2. Redaktor roku.

RVD - Daje newsy, z ktorymi nie mam kontaktu. Wiadomosci z WWE i TNA, sledze na zagranicznych portalach, wiec jestem z nimi zaznajomiony, przed ich "debiutem" na Attitude. Nie umniejszajac tym, ktorzy zajmuja sie mainstreamem (bo kazde szanujace sie forum musi miec nowosci z USA), ale moj glos, tym razem, idzie na konto R(taunt)-V(taunt)-D(taunt)

3. Moderator roku.

SixKiller - Ciezko zdefiniowac, ktor robi najlepsza robote, jako moderator. W tej kategorii, powinni glosowac admini. "6" mi sie juz od dawna kojarzy z modem, bo i jego posty z checia czytam, wiec "bije" mi po oczach zielony nick

4. Temat roku.

Impact - Nie wiem czy dam rade wyroznic to w innej kategorii, ale za sprawa fanatyzmu niektorych, to dochodzilo tam do zabawnych dyskusji. Nijak sie nie mogli ze soba dogadac, a jak wydawalo sie, ze temat ucichl i juz nie beda sie klocic, to pozniej to samo wałkowali raz jeszcze.

5. Debiutant roku.

Budyniu666 - Szturmem porwala serca wielu uzytkownikow. Z dystansem podchodzilem do jej obszernych postow, ale ostatnimi czasy zaczalem ją doceniac. Przyznam sie bez bicia, ze dopiero Jin mnie uswiadomil, ze to faktycznie kobieta. Z poczatku myslalem, ze to czester666 (autentyczna historia), ktory pod przykrywka rozowego znaczka przy nicku, chce znalezc akceptacja na Attitude. Utwierdzaly mnie w moim przekonaniu notoryczne wypominania wszystkim, ze jest kobieta (albo udaje, albo robi z nas idiotow...). To jednak byly poczatki. Teraz rozwija sie szybko i znalazla sobie dobrego protektora. Gdybysmy wszyscy byli tak łaskawi jak Jin, to nie musielibysmy sie uzerac z maloletnimi przybyszami, ktorzy najczesciej laduja, na liscie zbanowanych.

6. Postęp roku.

Menez - Nie mial wlasnego zdania. Byl kims, kto mial tendencje do przepisywania postow, ktore doprowadzily do tego, ze czytalem to co napisalem w przerobionej wersji. Czas minal i co sie okazalo? Ten chlopak zalapal sie do najbardziej prestizowej kategorii i to z niezla iloscia nominacji. Jesli to nie jest postep.. to nie wiem, co nim jest.

Attitude rozpoczyna współpracę z DDW - Przyjemna informacja. Dobrze, ze forum DDW znajduje sie "pod naszym dachem" i przez to traktujemy federacje Dona, tak jak traktujemy. Kazda gala to swieto. Nie ze wzgledu na wrestling, ale przez mozliwosc spotkania z reszta brygady (teraz sie troche zmarszczylismy, ale miejmy nadzieje, ze wroca do Asylum/Karuzeli)

8. Inicjatywa roku.

Tłumaczenia SixKillera - Zrobil swietna robote, ktora przyblizyla nam historie Jericho. Przy nominacjach pisalem, ze zasluguje na wyroznienie i wszystko wskazuje, ze spokojnie zatriumfuje.

Bonkol - Nie wiem, czy kryterium wyboru jest PWQ, czy temat "Omnibus", ale jestem swiadom, ze Bonkol sie zna na rzeczy i sie tu nic nie zmienilo. Kliq :wink:

10. Uploader roku.

Dj.IcE - Wrzuca seryjnie na wiele stron zwiazanych z wrestlingiem, ale jest najszybszy i chwala mu, ze robi to dla Atti.

Ja ( powrot ) - Nawet jakbym chcial... to bym nie wymyslil

12. Nudziarz roku.

Menez - Podtrzymuje wersje z nominacji. Lubie chlopaka, ale stara sie pisac o wszystkim, a ja sam po sobie wiem, ze to malo atrakcyjne (stad tez moje "plusy i minusy"). Less is more Menez.. Less is more

13. Podpis roku.

hadaszyszek - "Widzisz, dlatego nikt was nie lubi. Pomysł bycia miłym dla innych ludzi jedynie przez jeden dzień jest ohydny, bo usprawiedliwia bycie nędzną kreaturą przez resztę roku." ... Cholernie to mi podpasowalo i juz to sobie dobrze zapamietalem

14. Avatar roku.

Seraphim - Musze tlumaczyc?

15. Grafik roku.

Filipoo666 - Mialem nie glosowac, ale popatrzylem i stwierdzilem, ze Gabislaw nie dodaje nowych prac.

16. Diary roku.

Nie czytam

17. "WTF?!" roku.

Afera wywołana przez zbanowanie Samowskiego - Juz nawet nie pamietam, o co tam dokladnie chodzilo, ale wywolalo to pewna burze na forum. Swego rodzaju powrot do przeszlosci, bo kiedys (Ultimate Wrestling) takie sytuacje mialem na porzadku dziennym.

Euz - Bo po prostu on tam czesto bywa i zawsze jak sie pojawiam, to pierwszy mnie wita.

• Reputacja:   228
  • Status:  Online

1. Uzytkownik roku - N!KO

N!KO w tym roku udzielał się w tylu tematach i tylu działach, że tak jak w tym kawale - strach czasem było otworzyć konserwę :D Ma ciekawe przemyślenia, niezły styl pisania i jeżeli udaje mu się utrzymać w ryzach swoje "ego" (czasami trzeba go przywracać do pionu, ale plusem jest to, że potrafi przyjąć na klatę krytykę i jest świadomy własnego "egomaniactwa" :wink:) - świetnie się czyta jego posty. W tym roku klasa sama w sobie pod kątem aktywności i świetny wzór dla młodszych stażem userów.

Nie dosc, ze pisze obszerne i konstruktywne posty, oglada filmy, o czym mozna z nim pogadac, to jeszcze jest instruktorem fitness!

He, he - a żeby było śmieszniej, niektórzy userzy to łyknęli i później piszą do mnie na PW: "słyszałem, że jesteś instruktorem fitness, poradź mi co mam zrobić, żeby..." :lol: Jedno jest pewne - jak będę rozkręcał własny interes i będę go chciał rozreklamować, masz N!KO pracę u mnie jak w banku! :D

2. Redaktor roku - RVD

Za te wszystkie wyniki i newsy związane ze sceną niezależną, które nie tak łatwo wyszperać w necie (tak jak te związane z mainstreamem). Nie mam aż tyle czasu aby regularnie śledzić Indies (chociaż robię co mogę) i takie informacje pozwalają mi mieć chociaż ogólne rozeznanie w poza-mainstreamowym wrestlingu. Poza tym - RVD nigdy nie odmawia jeżeli człowiek chce go podpytać na PW odnośnie takich tematów i nie ogranicza się do dwulinijkowej odpowiedzi, na odpierdol.

3. Moderator roku - Streetovs

Za konkretne trzymanie porządku w podległych mu działach. Mówiąc kolokwialnie, Street "nie pierdoli się w tańcu" i ładnie odsiewa nam "czarne owce", przez co nie musimy psuć sobie później wzroku podczas czytania ich wypocin :wink:

Zabrakło mi tutaj kandydatury Jin'a, bo nikt tak... poetycko :twisted: nie uzasadnia wlepionych warnów (po prostu - klasyka :D)

4. Temat roku - Impact

Oj, sporo się tam działo i temperatura czasami sięgała wrzenia. Często wpadałem tam poprawić sobie humor i poczytać, czy obrońcy krzyża... ekhm... tzn. TNA, trzymają się nadal mocno :D

5. Debiutant roku - Budyniu666

Powiem tak - gdybym rozmawiał z taką dziewczyną na chat'cie i mi napisała ile ma lat, z miejsca wylogowałbym się z sieci, myśląc że to jakiś Zdzisław, lat 40, pedofil z Wałbrzycha, który udaje nastolatkę :twisted: Po prostu wyjątkowa dojrzałość i merytoryka wypowiedzi świadcząca o oczytaniu i szerokim wachlarzu zainteresowań (coś niespotykanego u osób w tym wieku). Poza tym - uwielbiam persony, które potrafią polemizować, stosując wyrafinowany (przeciwieństwo do: "prostacki") styl wypowiedzi, z solidnym zastosowaniem ironii i złośliwego poczucia humoru.

Tak jak napisałem już wcześniej - w końcu jakaś babka "z jajami" u nas na forum :wink:

6. Postęp roku - Budyniu666

Budyniowa niespecjalnie rokowała na początku ponieważ pomimo świetnego stylu wypowiedzi - brakowało jej dystansu i nie była otwarta na argumenty drugiej strony. Potrafiła "zabić" w obronie słusznej - wg niej - sprawy :D Z biegiem czasu poczyniła jednak duuże postępy, nabrała trochę pokory (choć nie straciła ciętego języka i chwała jej za to :D), dystansu do newralgicznych dla niej tematów (TNA, Jeff Hardy) i do swojej osoby (nie pitoli już, że ktoś się do niej czepia, bo jest kobietą :D). Nie zmieniło to jednak tego, że nadal potrafi solidnie bronić swojego zdania, chociaż już bez uprzedniego zacietrzewienia. Przeszła naprawdę długą drogę i za to należy się jej numero uno w tym rankingu.

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku - Spotkanie fanów z okazji All or Nothing

Nic nie jest w stanie przebić wspólnego piwkowania przed i po gali oraz tego, kiedy Vaclav's Army (without Vaclav :?) po raz kolejny pokazała jak robi się klimat na imprezach spod znaku DDW :D Poza tym - świetnie jest spotkać się "w realu" z tymi wszystkimi osobami, z którymi człowiek zna się tylko z ekranu monitora.

8. Inicjatywa roku - Tłumaczenia SixKillera

Niesamowita przyjemność czytania + niesamowity nakład pracy Sixa w przetłumaczenie tego wszystkiego. Poza tym - każdy przetłumaczony rozdział stymulował do dyskusji i wywoływał wspomnienia. Bezapelacyjnie #1 w tej kategorii.

9. Wrestlingowy znawca roku - Bonkol

Człowiek-orkiestra, mający wiele mądrego do powiedzenia na temat mainstreamu, Indies, Japonii, MMA, filmów itp. Prawdziwa ekspercka ikona naszego Forum i facet z niesamowitą wiedzą nie tylko wrestlingową. W tej kategorii pozycja Bonkola raczej jeszcze przez dłuuugi czas nie będzie zagrożona.

10. Uploader roku - Miszcz_94

W prawdzie dawno już nic nie pobierałem, ale sama aktywność Miszcza_94 w kwestii uploadowania świadczy o jego miSZCZostwie w tej kategorii :D

11. Nagroda imienia „Ja” - cipkowacizna

Oryginalno-waginalny nick, który osłabił pewnie nie tylko mnie :twisted:

12. Nudziarz roku - Brak

13. Podpis roku - cipkowacizna

Fajne, ironiczne podsumowanie doktryny Straight Edge, którą najchętniej "przyjmują" osoby będące na nią niemal z urzędu skazane z racji wieku i opieki rodziców :twisted:

14. Avatar roku - Andrew

Stary avatar a nadal potrafi mnie rozbawić kiedy tylko się na niego natknę :wink:

15. Grafik roku - Gabisław

Za jakość prac, chociaż "aktywność" mogłaby być jednak większa.

16. Diary roku - Brak

Niestety nie czytuję z braku czasu :sad:

17. "WTF?!" roku - Afera wywołana przez zbanowanie Samowskiego

Normalnie atak Nexus na Attitude :lol: A tak na serio - śmieszny bunt młodszych userów, którym nie chciało się zapoznać z regulaminem i którzy chyba myśleli, że skoro jest to forum o wrestlingu, to staż na nim upoważnia do "wolnej amerykanki" :twisted:

18. Użytkownik #wcwfans roku - Jinheaung Taewang

Niestety nie mam czasu wpadać na IRC'a, ale wiem, że ten no-lifer :D twardo zapuścił tam korzenie. Poza tym - czytałem niektóre logi i trudno nie docenić tutaj złośliwo-ironicznego stylu wypowiedzi, który sprawia, że Jin pomimo przechrzczenia się, nadal jest Królem :wink:

1. Uzytkownik roku.

Raven

xero

Jinheung Taewang

N!KO

Bonkol

Menez

2. Redaktor roku.

AX

RazorR

VercynGetorix

RVD

Euz

BRKSTRM

3. Moderator roku.

najazz

N!KO

Johniss

SixKiller

Streetovs

4. Temat roku.

żaden

5. Debiutant roku.

Natan

Budyniu666

Hadaszyszek

6. Postęp roku.

Menez

Budyniu666

Urodziny Attitude

Bunt młodych

Spotkanie fanów z okazji All or Nothing

Quiz wiedzy o Attitude/Wrestling

8. Inicjatywa roku.

Tłumaczenia SixKillera

BackDrop Series

Attitude Mowi

Raven

RVD

Bonkol

Euz

K-Pel

SixKiller

10. Uploader roku.

Dj.IcE

Miszcz_94

Streetovs

cipkowacizna

Ja ( powrot )

Ja, Ja

12. Nudziarz roku.

Brejver

SixKiller

wrestlemaniac

KACPERt

iMPACT! 4 EVER

Menez

13. Podpis roku.

cipkowacizna

hadaszyszek

Brychu

Seraphim

Przemk0

RVD

14. Avatar roku.

Jinheung Taewang

Andrew

Michel000

Seraphim

VercynGetorix (większość podkreśla, że chodzi o stary avatar z flagą)

15. Grafik roku.

Gabisław

Filipoo666

16. Diary roku.

Pinio

Menez

17. "WTF?!" roku.

Fanatyczni obrońcy TNA w dziale "Impact"

Bonkol

Jinheaung Taewang

J-Ro

Vaclav

Euz

Edytowane przez nasjazz

1. Uzytkownik roku.

Raven

xero

Jinheung Taewang

N!KO

Bonkol

Menez

2. Redaktor roku.

AX

RazorR

VercynGetorix

RVD

Euz

BRKSTRM

3. Moderator roku.

najazz

N!KO

Johniss

SixKiller

Streetovs

4. Temat roku.

Fuck nasjazz

Impact

Omnibus

Independent Zone

RAW

5. Debiutant roku.

Natan

Budyniu666

Hadaszyszek

6. Postęp roku.

Menez

Budyniu666

Urodziny Attitude

Bunt młodych

Quiz wiedzy o Attitude/Wrestling

8. Inicjatywa roku.

Tłumaczenia SixKillera

BackDrop Series

Attitude Mowi

Raven

RVD

Bonkol

Euz

K-Pel

SixKiller

10. Uploader roku.

Dj.IcE

Miszcz_94

Streetovs

cipkowacizna

Ja ( powrot )

Ja, Ja

12. Nudziarz roku.

Brejver

SixKiller

wrestlemaniac

KACPERt

iMPACT! 4 EVER

Menez

13. Podpis roku.

cipkowacizna

hadaszyszek

Brychu

Seraphim

Przemk0

RVD

14. Avatar roku.

Jinheung Taewang

Andrew

Michel000

Seraphim

15. Grafik roku.

Gabisław

Filipoo666

16. Diary roku.

Pinio

Menez

17. "WTF?!" roku.

Nie udzielam się, nie głosuje ;)

Edytowane przez Noface

1. Uzytkownik roku.

N!KO

2. Redaktor roku.

RazorR

3. Moderator roku.

Nasjazz

4. Temat roku.

Fuck nasjazz

5. Debiutant roku.

Natan

6. Postęp roku.

Menez

8. Inicjatywa roku.

Attitude Mowi

Raven

10. Uploader roku.

Dj.IcE

cipkowacizna

12. Nudziarz roku.

iMPACT! 4 EVER

13. Podpis roku.

Seraphim

14. Avatar roku.

VercynGetorix

15. Grafik roku.

Gabisław

16. Diary roku.

---

17. "WTF?!" roku.

---

1. Uzytkownik roku- N!KO

2. Redaktor roku- RazorR

3. Moderator roku- SixKiller

4. Temat roku- Impact

5. Debiutant roku- Budyniu666

6. Postęp roku-

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku- Bunt młodych

8. Inicjatywa roku- Tłumaczenia SixKillera

9. Wrestlingowy znawca roku- Bonkol

10. Uploader roku- Miszcz_94

11. Nagroda imienia Ja - za najgorszy Nick- Ja ( powrot )

12. Nudziarz roku-iMPACT! 4 EVER

13. Podpis roku- Seraphim

14. Avatar roku- VercynGetorix (większość podkreśla, że chodzi o stary avatar z flagą)

15. Grafik roku-Filipoo666

16. Diary roku-

17. "WTF?!" roku- Brak Vaclava na DDW: AoN

18. Użytkownik #wcwfans roku- Jinheaung Taewang

1. Uzytkownik roku.

Raven - pisze bardzo ciekawe posty w wielu działach, nie tylko wrestlingowych tematach ( bardzo lubię jego recenzje filmowe ).

2. Redaktor roku.

RVD - za wszystkie newsy ze sceną niezależną

3. Moderator roku.

Johniss - każdy odwala wspaniałą robotę jednak głos poleciał na Johniss`a ze względu na perfekcyjne funkcjonowanie booking zone. Szybko i sprawnie sprawdza wszelkie diary, w dziale jest porządek tak trzymać.

4. Temat roku.

Independent Zone - bardzo rzadko piszę w tym temacie jednak można się z niego dowiedzieć bardzo wielu rzeczy o scenie nie zależnej, właśnie dzięki niemu zacząłem oglądać właśnie indys.

5. Debiutant roku.

Natan -

Sam przyznaje, że w Japonii „siedzi” dopiero od 2009 roku, ale to, co pisze na forum wygląda tak, jakby Japonię oglądał od urodzenia. Jego posty czytam z wielką przyjemnością i zaciekawieniem.

6. Postęp roku. - Jestem na forum za krótko aby to z twierdzić.

Attitude rozpoczyna współpracę z DDW - dla mnie było ważniejszego wydarzenia w tym roku

8. Inicjatywa roku.

Tłumaczenia SixKillera - z zapartym tchem czytałem każdy nowy rozdział i chyba z jeszcze większą niecierpliwością czekałem na kolejne.

Bonkol - z tego co widzę z quizu ma bardzo wielką wiedza na temat wrestlingu.

10. Uploader roku.

Dj.IcE - za wrzucanie paczek PPV TNA oraz CZW :twisted:

cipkowacizna

12. Nudziarz roku.

Brejver - padło przypadkiem

13. Podpis roku.

RVD

14. Avatar roku.

Jinheung Taewang - miał ich wiele i wszystkie mi się podobały

15. Grafik roku.

Filipoo666 - Filipoo wykonał dla mnie kilka bardzo fajnych prac i dzięki mu za to ( żeby nie wyszło to za łapówkę :twisted: ) poza tym jego prace są bardzo dobre.

16. Diary roku.

Menez - na kolejne odcinki czekam z zapartym tchem, super pisze ten chłopak niech nie przestaje

17. "WTF?!" roku.

Nie wiem nie wchodze

1. Uzytkownik roku.

Raven

Dobry gust w sferze muzycznej i filmowej+ciekawe posty dotyczace gal mainsream.

Do tego wszechstronosc.

2. Redaktor roku.

VercynGetorix

W ostrzezeniach byl za bardzo tyranem. ale newsy ma bardzo dobre i dobrze sie je czyta, do tego sumienny.

3. Moderator roku.

nasjazz

Duzo porzadku na forum i obnazania glupoty.

4. Temat roku.

Independent Zone

Temat w ktorym sie odnajduje. Szkoda ze wciaz malo osob sie tam wpisuje.

5. Debiutant roku.

Natan

Ciekawe posty, coraz bardziej obiektywne w przeciwienstwie do Budyniu, dlatego wygrywa Natan.

6. Postęp roku.

Menez

Po pierwszych slabych wyskokach teraz jest bardzo dobrze.

Nie ma jak wrestling na zywo i z forumowiczami.

8. Inicjatywa roku.

Attitude Mowi

Ale tylko ten wyskok ze sceny indys i Japanesse.

Bonkol

Wszechtrony i brylujacy w quizie (juz tam przestalem zagladac).

10. Uploader roku.

Dj.IcE

W zasadzie to sporo to uploady innego goscia, ale Dj Ice ma z nim deal jakis.

cipkowacizna

Pussy ain't shit

12. Nudziarz roku.

KACPERt

No czasami naprawde przynudza ale plus za zwiekszenie zainteresowan.

13. Podpis roku.

cipkowacizna o malolatach niektorych w tym pewnie o sobie.

14. Avatar roku.

Nikt z wymienionych nie ma jakiegos ladnego i specjalnego zeby wyroznic.

15. Grafik roku.

Filipoo666

Za szostki 3, a tak wogole ciekawe prace.

16. Diary roku.

Menez

Nie czytam, wiec strzelam.

17. "WTF?!" roku.

Bez Vaclava to jakby inna impreza, wszyscy tylko podpici.

Vaclav

Jak wchodze, a robie to tylko czasem, to zawsze jest Vaclav.

1. Użytkownik roku.

Raven

2. Redaktor roku.

RVD

3. Moderator roku.

Johniss

4. Temat roku.

Impact

5. Debiutant roku.

Hadaszyszek

6. Postęp roku.

Budyniu666

Urodziny Attitude

8. Inicjatywa roku.

Tłumaczenia SixKillera

Bonkol

10. Uploader roku.

Miszcz_94

cipkowacizna

12. Nudziarz roku.

---

13. Podpis roku.

hadaszyszek

14. Avatar roku.

Andrew

15. Grafik roku.

Gabisław

16. Diary roku.

Menez

17. "WTF?!" roku.

---

1. Uzytkownik roku.

Menez

2. Redaktor roku.

RazorR

3. Moderator roku.

N!KO

4. Temat roku.

Fuck nasjazz

5. Debiutant roku.

Budyniu666

6. Postęp roku.

Budyniu666

Bunt młodych

8. Inicjatywa roku.

Tłumaczenia SixKillera

Bonkol

10. Uploader roku.

Miszcz_94

11. Nagroda imienia ,,Ja" - za najgorszy Nick

cipkowacizna

12. Nudziarz roku.

iMPACT! 4 EVER

13. Podpis roku.

Przemk0

14. Avatar roku.

15. Grafik roku.

Filipoo666

16. Diary roku.

Pinio

17. "WTF?!" roku.

---- (nie wchodzę, tak więc nie wiem)

1. Uzytkownik roku.

Raven

2. Redaktor roku.

RazorR

3. Moderator roku.

N!KO

4. Temat roku.

RAW

5. Debiutant roku.

Natan

6. Postęp roku.

Menez

8. Inicjatywa roku.

Attitude Mowi

Bonkol

10. Uploader roku.

Dj.IcE

cipkowacizna

12. Nudziarz roku.

KACPERt

13. Podpis roku.

Przemk0

14. Avatar roku.

15. Grafik roku.

Gabisław

16. Diary roku.

Menez

17. "WTF?!" roku.

J-Ro

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...