Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE pod moim władaniem - jeszcze raz

Kto wygra Royal Rumble Match?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra Royal Rumble Match?

• Rey Mysterio
      2
    • John Morrison
      6
    • Big Show
      3
    • Randy Orton
      0
    • Kane
      0
    • Sheamus
      0
    • inny zawodnik
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://static.tvfanatic.com/images/gallery/wwe-smackdown-logo.jpg

Friday Night SmackDown - 04.02.2011 r. (Uniondale, NY - Nassau Veterans Memorial Coliseum)

Wydarzenia z Royal Rumble dotyczące SmackDown:

:arrow: Edge pokonuje Alberto Del Rio i broni pasa World Heavyweight

:arrow: Kofi Kingston pokonuje Ziggler'a i zostaje mistrzem Intercontinental

:arrow: Powraca Big Show i wraz z Chris'em Jericho zdobywają pasy TT

:arrow: Powracają Undertaker i Christian

Co nas dzisiaj czeka:

:arrow: walki kwalifikacyjne do Elimination Chamber

-----------------------------

Pierwsze SmackDown po Royal Rumble rozpoczął były World Heavyweight Champion Kane.

KANE: Wczoraj po raz pierwszy miałem wygrać w Royal Rumble Matchu i wystąpić w walce wieczoru na WrestleManii. Nie wiem jakim cudem, ale na Royal Rumble powrócił mój brat Undertaker. Mój plan trwał kilkanaście lat i na Bragging Rights 2010 plan dobiegł końca. Undertaker został zasypany i miał już nigdy nie pokazać się na oczy. Jednak "Ostatni wyjęty z pod prawa" wrócił i wyrzucił mnie nad górną liną w największym w historii Royal Rumble Matchu. Jeżeli mój brat ma trochę godności to niech wyjdzie tutaj i teraz na ring i niech spojrzy mi w oczy.

Kane z niecierpliwością czekał, ale zamiast Undertaker'a...Check, one two, oh yeah i do ringu wchodzi Jack Swagger.

JACK: Nie tylko ty zostałeś wyrzucony przez DeadMan'a, ale ja też. Jednak nikogo to nie obchodzi bo nie wygrałem Royal Rumble Matchu i teraz wszyscy mówią o tym, że na Elimination Chamber Jack Swagger po raz drugi w karierze zdobędzie pas wagi ciężkiej.

KANE: Nie mam na to czasu Swagger. To sprawa mną, a moim bratem. Jeżeli za chwilę nie opuścisz ringu to zrobię to co kiedyś z twoim tatom.

You know it's the mack militant i na rampie pojawia się Teddy Long.

LONG: Kane uspokój się. Undertaker'a nie ma w budynku, więc się uspokój i zacznijmy pierwsze walki kwalifikacyjne. Już za chwilę Intercontinental Champion Kofi Kingston vs. Jack Swagger. Kane ty także dzisiaj będziesz walczył, a twym rywalem będzie Rey Mysterio.

Match #1 Intercontinental Champion Kofi Kingston vs. Jack Swagger - Elimination Chamber Qualifying Match

Obaj zaczęli spokojnie i tylko się badali. W końcu doszło do zwarcia Swagger zapiął boczny head lock, po czym ładny rzut przez ramię i pin 1...Kofi odkopuje. Jack podniósł Kofi'ego, po czym zszedł do parteru i kilka obejść co dałoby mu kilka punktów w zapasach, lecz Swagger po chwili odpuścił i belly to belly suplex, po czym pin 1...2...Kingston odkopuje. Swagger podniósł Kofi'ego i irish wheep, a następnie szarża. Kofi wykonał unik i kopnięcie z dwóch nóg, po czym Kofi wrzuca Jack'a do narożnika. Kingston wykonał szarżę, lecz unik Swagger'a i Kofi trafia w narożnik, po czym pada na matę. All-American wykonał vader bomb, lecz Kofi wystawił kolana, po czym przypiął Jack'a 1...2...All-American odkopuje. Kingston wykonał drop kick, po czym wszedł na narożnik i crossbody i pin 1...2...Swagger odkopuje. Kofi ponownie wykonał drop kick oraz monkey flip, a po chwili boom drop i taunt. Kofi szykował się do trouble in paradise, jednak unik i gutwrench powerbomb od Jack'a. Kofi zdołał przeskoczyć za Swagger'a, po czym drop kick i wejście na narożnik. Kingston za długo się zbierał i otrzymał superplex, po którym All-American przypiął 1...2...Kofi odkopuje. Jack podniósł Kingston'a i nadział się na double axe handle, po chwili znów double axe handle i drop kick od Kofi'ego, lecz unik Swagger'a i ankle lock. Kofi próbował walczyć, lecz Jack zaciągnął go na środek ringu i Kofi odklepał. Mamy pierwszego zawodnika, który kwalifikuje się do Elimination Chamber, a jest nim The All-American American Jack Swagger.

Match #2 Dolph Ziggler vs. Drew Mclntyre - Elimination Chamber Qualifying Match

Zaczęło się od zwarcia. Drew wykonał suplex i zapiał chin lock. Dolph ruszył z clotheslinem, lecz arm drag take down i armbar od Drew. Ziggler się uwolnił i wykonał drop kick, po czym kilka łokci i jeszcze elbow drop z wyskoku i pin 1...Drew odkopuje. Dolph wszedł na narożnik i missile drop kick i pin 1...2...Mclntyre odkopuje. Drew wepchnął Dolph'a w liny i próba back body dropu, lecz kopnięcie od Ziggler'a, jednak po chwili silny big boot od Drew. Choosen One wykonał kilka ciosów na ziemii, po czym przypiął 1...2...Dolph odkopuje. Drew rozpaczliwie przypiął jeszcze raz 1...2...Ziggler znów odkopuje. Drew ponownie zaatakował rękę Dolph'a i kolejna dzwignia. Ziggler po chwili wstał na nogi i kilka ciosów, jednak Drew wyprowadził jeden mocny cios i wrzucił Ziggler'a w liny i znów próba back body drop, lecz sit out facebuster i pin Dolph'a 1...2...Choosen One odkopuje. Ziggler dalej atakował i seria ciosów oraz dwa clothesliny i pin 1...2...Mclntyre odkopuje. Dolph Ziggler wszedł na narożnik i crossbody, lecz drop kick od Drew i pin 1...2...Ziggler odkopuje. Drew wykonał irish wheep i szarża, lecz unik od Ziggler'a, po czym clothesline i big boot. Ziggler wykonał zig zag, lecz Drew złapał się liny, po czym wykonał future shock ddt i pin 1...2...3! Drew Mclntyre jako drugi kwalifikuje się do walki o pas wagi ciężkiej.

W szatni Todd Grisham i Rey Mysterio.

TODD: Witaj Rey. Czeka cie dzisiaj walka z Kane'm. Czy obawiasz się go?

REY: Mówią nam nie Giant Killer i dzisiaj pokażę, że to nie wzięło się z nikąd.

TODD: W poprzednim roku walczyłeś z Kane'm o pas wagi ciężkiej i przegrałeś tą walkę. Jak będzie teraz?

REY: Dziś ja i Kane to inni zawodnicy. Dzisiaj Rey Mysterio wygra i wystąpi w komorze eliminacji.

TODD: Dziękuje Rey i powodzenia w dzisiejszej walce.

REY: Dzięki Todd.

Na ring wyszedł World Heavyweight Champion Edge.

EDGE: Rok temu po Royal Rumble stałem w tym ringu jako zwycięzca Royal Rumble Matchu i zawodnik pewny udziału w jednej z walk wieczoru na WrestleManii. Wczoraj obroniłem tytuł i przede mną Elimination Chamber. Jak na razie w Elimination Chamber Matchu po za mną wystąpią Jack Swagger i Drew Mclntyre. Wszyscy wiedzą, że nie równają się oni ze mną i nie są w stanie pokonać mnie w komorze eliminacji. Rok temu w pojedynku o pas World Heavyweight wygrał Chris Jericho i jakimś cudem wygrał ze mną na WrestleManii. W tym roku jednak go nie będzie, a to oznacza, że Edge obroni pas wagi ciężkiej.

Break the walls down...i do ringu zmierza Chris Jericho wraz z Big Show'em.

CHRIS: Miałem okazję na Raw, lecz super bohater dzieci John Cena pokonał mnie. W tym roku nie zdobędę pasa wagi ciężkiej. Big Show jednak jest w stanie to zrobić i jestem pewny, że na WrestleManii stoczy walkę o pas Tag Team oraz o swój pas wagi ciężkiej.

SHOW: Przez ostatnie tygodnie Cody Rhodes próbował się mnie pozbyć. Powróciłem na Royal Rumble i razem z Chris'em zostaliśmy WWE Tag Team Champions. Teraz zjeżdżaj z ringu bo czeka mnie walka.

EDGE: Życzę powodzenia i jeżeli wygrasz do zobaczenia na Elimination Chamber, a tam wchodzi sześciu, ale zwycięzca jest tylko jeden i będę nim ja.

Match #3 WWE Tag Team Champion Big Show /w. Chris Jericho vs. Ezekiel Jackson - Elimination Chamber Qualifying Match

Walka zaczęła się od zwarcia. Ezekiel zapiął head lock, lecz Show odepchnął go i powalił shoulder blockiem. Show podniósł Big Zeke i irish wheep, po czym szarża, odbicie od lin i znów shoulder block, po czym pin 1...2...Ezekiel odkopuje. Big Show wykonał taunt i szykował się do chokeslama. Show złapał Jackson'a za szyję, lecz ten uwolnił się, odbił się od lin i silny clothesline. Big Show wciąż na nogach, więc Ezekiel jeszcze raz odbił się od lin i znów clothesline, po którym Show padł na matę i Big Zeke przypiął 1...Show odkopuje. Jackson obijał leżącego Show'a dopóki jego akcji nie przerwał sędzia. Ezekiel podniósł Show'a i wejście w kolano, po czym kilka kopnięć w to samo kolano. Jackson przypiął 1...2...Show odkopuje. Big Zeke szykował się do speara, lecz na krawędzi pojawił się Jericho. Doszło do kłótni dwóch zawodników, Big Show podniósł się i ko punch, jednak unik Jackson'a i Show nokautuje Chris'a Jericho. Ezekiel odbił się od lin i spear, po czym pin 1...2...3! Big Zeke wygrywa i kwalifikuje się do Elimination Chamber Matchu.

Po walce Show podniósł Jericho i obaj udali się na zaplecze.

W szatni Alberto Del Rio i Todd Grisham

TODD: Alberto czeka cie dzisiaj walka kwalifikacyjna. Kto będzie twoim rywalem?

RIO: Nie wiem i nie obchodzi mnie to. Taki luchador jak ja jest niesamowity i pokonam każdego.

TODD: Na Royal Rumble nie zostałeś mistrzem świata. Jeżeli dostaniesz się do walki Elimination Chamber to zostaniesz nowym mistrzem świata?

RIO: Zdobycie mistrzostwa świata to moje przeznaczenie i prędzej czy później nim zostane. Stanie się to już za kilka tygodni na Elimination Chamber i na WrestleManii wystąpie w walce wieczoru.

TODD: Dziękuje Alberto.

Match #4 Kane vs. Rey Mysterio - Elimination Chamber Qualifying Match

Kane rzucił się na Rey'a i zaczął go okładać pięściami. Po serii ciosów Kane wykonał podbródkowy, który powalił Rey'a i Kane dołożył niski drop kick, po czym pin 1...Rey odkopuje. Big Red Monster wykonał irish wheep i szarża, po czym side slam i znów pin 1...2...Mysterio odkopuje. Kane znów zaczął okładać Mysterio pięściami i wykonał backbreaker i przypiął 1...2...Rey znów odkopuje. Kane wyniósł Rey'a, lecz ten wykonał hurricanrane i ustawił Kane'a pod 619. Mysterio odbił się od lin, lecz Kane wiedział co się szykuje i wyszedł z ringu. Master of 619 nie odpoczywał i wykonał baseball slide, po czym seated senton, lecz nadział się na big boota. Kane wrzucił Rey'a do ringu i pin 1...Mysterio odkopuje. Kane posadził Rey'a na narożniku i chciał wykonać superplex, lecz Mysterio zrzucił Kane'a i wykonał seated senton i potężny kop w głowę i pin 1...2...Big Red Monster odkopuje. Giant Killer znów na narożniku i crossbody, lecz unik Kane i ten wszedł na narożnik i flying clothesline. Kane przypiął Rey'a 1...2...Mysterio odkopuje. Kane chwycił Rey'a za szyję, lecz nagle zabrzmiał drzwon i zgasły światła. Po chwili światła zapaliły się i Kane ustawiony był pod 619. Rey nie zwlekał i wykonał swoją koronną akcję i pin 1...2...3! Rey Mysterio kwalifikuje się do walki Elimination Chamber i znamy już 5 uczestników tej walki.

Na Backstagu wściekły Kane, który szedł i rozwalał wszystko co stoi mu na drodze.

KANE: Gdzie on jest? Gdzie on jest? Undertaker wszyscy wiedzą, że to ty więc wychodź i miej trochę odwagi. Twoje gierki już dawno przestały bawić, jeżeli za tydzień nie pojawisz się w ringu tutaj na SmackDown to osobiścię cie znajdę, a wtedy nic z ciebie nie zostanie.

Beep,Beep i na arene tym razem Ferrari wjeżdża Alberto Del Rio.

RIO: Nazywam się Alberto Del Rio, ale wy już to wiecie. Na Royal Rumble przegrałem o pas wagi ciężkiej, ale bycie mistrzem jest moim przeznaczeniem tak samo jak występ w walce wieczoru na WrestleManii. Droga do WrestleManii rozpoczęła się, a ja jako najwspanialszy połącze moje dwa cele i na WrestleManii Alberto Del Rio wystąpi w walce wieczoru, a stawką walki będzie pas wagi ciężkiej. Obecnym mistrzem jest Edge, ale w walce Elimination Chamber tylko dwa razy zdarzyło się, że mistrz obronił swój pas. Tymi osobami byli Triple H i John Cena. Edge wygrał w walce Elimination Chamber tylko raz i to po tym jak zaatakował Kingston'a gdy ten wychodził do ringu. Jeżeli Edge mnie słucha to niech teraz posłucha bardzo uważnie bo Alberto Del Rio nie będzie się powtarzył...

You think, you know me i arenie pokazuje się World Heavyweight Champion Edge.

EDGE: To ty mnie posłuchaj Alberto. Ja jestem mistrzem i ja tu ustalam zasady. Stoisz w moim ringu i gadasz bajki do ludzi którzy uważają cie za największego bałwana w WWE. Mówisz, że wystąpisz w walce wieczoru na WrestleManii w której stawką będzie mój pas. Jesteś śmieszny. Najpierw trzeba zakwalifikować do walki Elimination Chamber, a ty tego nie zrobisz.

RIO: Zrobię to nawet jeżeli teraz w ringu staną wszyscy zawodnicy SmackDown, a nawet wszyscy zawodnicy w WWE. Ja jestem wspaniały i pokonam każdego w tym biznesie.

EDGE: Jesteś tutaj około pół roku i w szatni nikt cie nie lubi. Jest jeden człowiek, który ma z tobą porachunki.

RIO: Mów! kto to taki?

EDGE: Dostałem zadanie od Teddy'ego, abym znalazł ci rywala i znalazłem. Oto on...

If you close your eyes i do ringu wchodzi Captain Charisma Christian.

Match #5 Alberto Del Rio vs. Christian - Elimination Chamber Qualifying Match

Przy stole komentatorskim Edge. Zaczęło się od zwarcia, Christian wykręcił rękę Alberto, lecz ten kopnął go w brzuch i big boot, po czym pin 1...Christian odkopuje. Alberto podniósł Captain'a Charisme i kilka chopów, po czym Christian kopnął Rio i to on wyprowadził serie chopów. Christian wykonał irish wheep i szarża, lecz nie trafia i uderza barkiem w narożnik. Alberto wepchnął jeszcze barkiem Christian'a w narożnik, po czym wyrzucił go z ringu. Alberto wepchnął Christian'a w barierkę i obaj wrócili do ringu. Del Rio zapiął head lock, lecz Captain Charisma odepchnął go i Alberto odbił się od lin i wykonał big boot. Christian wykonał unik, rozbieg i springboard crossbody, po czym pin 1...2...Rio odkopuje. Christian wszedł na narożnik i flying elbow drop oraz missile drop kick i pin 1...2...Alberto odkopuje. Christian wykonał irish wheep, lecz kontra i to New People's Champion ląduje w narożniku. Luchador wykonał szarżę, lecz unik Christian'a i silne kopnięcie z dwóch nóg. Rio zaczął krwawić, a Christian znów na narożniku i tym razem crossbody, po czym pin 1...2...Alberto odkopuje. Christian zaczął klaskać i czekał, aż Alberto wstanie i kill switch, lecz Alberto go odpycha i Christian wpada na sędziego. Doszło do zwarcia między zawodnikami. Edge wstał i wszedł do ringu, po czym spear, lecz Alberto się odsuwa i Edge trafia w Christian'a. Del Rio wykonał enzuigiri i znokautował Edge'a. Ricardo Rodriguez pomógł wstać sędziemu, a Alberto zapiął cross armbreaker, po czym Christian odklepał. Alberto Del Rio kwalifikuje się do Elimination Chamber Matchu.

Po walce Christian pomógł wstać Edgowi i niespodziewanie wykonał kill switch, po czym podniósł pas wagi ciężkiej i uniósł w górę. Christian rzucił pasem w Edga i odszedł na zaplecze.

Po tym wydarzeniu SmackDown dobiegło końca.

AKTUALNA KARTA NA ELIMINATION CHAMBER:

1.Elimination Chamber Match for the WWE Championship

http://img714.imageshack.us/img714/6567/dlakikutka.png

The Miz© vs. John Cena vs. Evan Bourne vs. Wade Barrett vs. King Sheamus vs. John Morrison

2.Elimination Chamber Match for the World Heavyweight Championship

http://img836.imageshack.us/img836/8447/53276481.png

Edge© vs. Alberto Del Rio vs. Drew Mclntyre vs. Ezekiel Jackson vs. Rey Mysterio vs. Jack

Swagger

NEWSY:

:arrow: CT planuje feud między Edgem, a Christian'em. Prawdopodobnie feud zaczął się już na SmackDown, lecz rozwinąć ma się po gali

:arrow: Elimination Chamber. Możliwe, że ich feud zakończy się końcem kariery jednego z nich.

:arrow: Mistico, który podpisał kontrakt z WWE będzie występował jako Sin Cara.

Co nas czeka za tydzień:

:arrow: Po raz pierwszy od kilku miesięcy w ringu SmackDown pojawi się Undertaker

:arrow: Walka Edge, Rey Mysterio & Ezekiel Jackson vs. Alberto Del Rio, Drew Mclntyre & Jack Swagger

Edytowane przez kikut413

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kikut413

17

• Edge_O_Matic

11

• Calvin

2

• Lemmy

2

Top użytkownicy w tym temacie

Dobre SD 8/10. Szkoda, że Christian nie dostał się do EC. Liczyłem, że Kane i Taker się zakwalifikują, ale Taker nawet nie walczył. Może walka między nimi na EC. Czekam na kolejne odcinki.
  • 2 tygodnie później...

http://3.bp.blogspot.com/_z6g22C9qTek/TA5jTn1wuHI/AAAAAAAAACc/jmNIf5_LUOM/s1600/raw.jpg

Monday Night Raw - 07.02.2011 r. (Dallas, TX - American Airlines Center)

Wydarzenia z poprzedniego tygodnia:

:arrow: Do EC Matchu kwalifikują się Cena, Barrett, Bourne, Sheamus i Morrison

:arrow: Randy Orton na WrestleManii będzie walczył o pas WWE

Co nas dzisiaj czeka:

:arrow: The Miz vs. Triple H

:arrow: Powrót CM Punk'a

Raw rozpoczął CM Punk.

PUNK: Witajcie ludzie kochający Dirk'a Novitzki'ego i innych żałosnych gości, którzy są tu w Dallas. Ja jestem tutaj, aby powiedzieć coś żmiji Orton'owi za którym też pewnie gruba, otyła publiczność jak wy szaleje za nim. Orton wybrał już pas o który będzie walczył na WrestleManii, a mianowicie pas WWE. Ja jestem 3 krotnym mistrzem świata wagi ciężkiej. Jednak nigdy nie byłem mistrzem WWE. Jeżeli wybiorę ten pas to będę miał dwóch rywali, jednak kiedy będę walczył o pas wagi ciężkiej to będzie to walka 1 na 1. John Cena mówi, że pójście drogą na skróty to samo zło i pewnie nie pasują do jego trzech słów Hustle, Loyalty, Respect. Ja od dziecka chodziłem na skróty, ale teraz wezmę przykład z twarzy WWE i człowieka ubranego w kolorowe koszulki John'a Cene. Wybieram pas WWE, a więc na WrestleManii zobaczymy pojedynek Triple Threat Match o pas WWE.

I come from money i na rampie pojawia się Ted DiBiase.

TED: Posłuchaj Punk. Wybierasz walkę o pas WWE w której wystąpi także Randy Orton, a ten często wygrywa takie pojedynki m.in na WrestleManii XXVI gdzie pokonał mnie i Rhodes'a. W tym roku zamierzam wystąpić w pojedynku 1 vs. 1 gdzie będę miał większe szansę i gdy wygram moja kariera ruszy do przodu i w tym roku Ted DiBiase sięgnie po jakiś tytuł np. pas United States.

e-mail od GM'a.

COLE: Proszę o uwagę. Otrzymałem e-mail od GM'a Raw. Cytuję: "Ted chcesz walki o pas to musisz zasłużyć, Punk dawno to zrobił i na WrestleManii będzie walczył o pas WWE. Za dwa tygodnie Elimination Chamber, obaj nie macie walki na tą galę, lecz już teraz staniecie w ringu na przeciw siebie. Czas zacząć walkę."

Match #1 CM Punk vs. Ted DiBiase

Walka zaczęła się od zwarcia. Punk powalił Ted'a i zapiął head lock, lecz po chwili Ted wydostał się z uścisku Punk'a. Punk ruszył na Ted'a i big boot, po czym pin 1...DiBiase odkopuje. Punk wykonał irish wheep i high knee, po czym bulldog, jednak DiBiase odepchnął Punk'a i ten padł na matę. Ted powalił Punk'a dwukrotnie clothesline, a po chwili suplex i pin 1...CM Punk odkopuje. DiBiase wszedł na narożnik i crossbody, lecz drop kick od Punk'a i pin 1...2...Ted odkopuje. Straight Edge Savior podniósł Ted'a i silny high kick i znów pin 1...2...DiBiase odkopuje. Punk wyrzucił Ted'a z ringu i obijał go po za ringiem. Kilka wepchnięć w barierkę i powrót do ringu, po czym pin 1...2...DiBiase odkopuje. Punk ruszył z clotheslinem, jednak unik Ted'a i Fortunate Son wykonał powerslam i pin 1...2...Straight Edge Savior odkopuje. DiBiase wyprowadził serie ciosów i po chwili irish wheep, lecz kontra i Ted ląduje w narożniku. Punk wykonał high knee i bulldog. Punk naśmiewał się z Ted'a, a po chwili wykonał gts i przypiął 1...2...3! CM Punk pokonuje Ted'a i prezentuje dobrą formę na kilka tygodni przed walką o pas WWE na WrestleManii.

W szatni Evan Bourne i Scott Stanford.

SCOTT: Witaj Evan.

EVAN: Cześć Scott.

SCOTT: Dostałem przed chwilą informację, że czeka cie dzisiaj walka tag teamowa.

EVAN: Tak wiem o tym.

SCOTT: Kto będzie twoim partnerem, a kto rywalem?

EVAN: Ja i John Morrison vs. Sheamus i Wade Barrett.

SCOTT: Evan wracasz po kontuzji i jak na razie w dobrym stylu. Czy będziesz chciał zdobyć pas WWE na Elimination Chamber?

EVAN: Pas WWE jest czymś wielkim dla każdego zawodnika. To najważniejszy tytuł w federacji i dam z siebie tyle ile mogę, aby zdobyć ten pas.

SCOTT: Dziękuje Evan i powodzenia w dzisiejszej walce.

Po backstagu szły siostry Bella w końcu weszły do szatni Bryan'a, a tam zobaczyły go z Gail Kim. Doszło do szarpaniny między Gail Kim, a siostrami. Po chwili przybiegli ochroniarze i opanowali sytuację.

NIKKI: Jesteś zazdrosna Gail, ale możemy to załatwić w inny sposób.

GAIL: Wiem o czym myślisz. Ja kontra jedna z was dzisiaj w ringu.

BRIE: Masz to jak w banku Kim.

GAIL: Do zobaczenia w ringu pokraki.

W ringu jeden z zawodników Elimination Chamber Matchu Wade Barrett.

WADE: Już za chwilę walka tag teamowa Ja wraz z Sheamus'em vs. Evan Bourne i John Morrison. Ja i trójka moich rywali z walki na Elimination Chamber dziś w ringu. Sheamus wygrałeś turniej King of the Ring, lecz nie obchodzi mnie to i chociaż jesteś moim partnerem to uważaj bo w każdej chwili mogę zaatakować i tak będzie na Elimination Chamber. Każdy martwi się o siebie i tylko jeden wyjdzie z komory z pasem WWE i będę to ja Wade Barrett. Czas zaczynać walkę.

Match #2 Evan Bourne & John Morrison vs. King Sheamus & Wade Barrett

Walkę rozpoczęli Evan Bourne i Wade Barrett. Wade powalił Evan'a i zaczął atakować prawą rękę Evan'a. Evan uwolnił się i high knee, po czym pin 1...Barrett odkopuje. Bourne zaczął serie kopnięć, lecz po chwili został zablokowany i silny clothesline od Barrett'a. Wade wepchnął Evan'a w liny i side walk slam, po czym pin 1...2...Evan odkopuje. Wade chwycił Evan'a i chciał zmienić się z Sheamus'em, jednak Evan się uwolnił i w ringu Morrison i Sheamus. Morrison dwukrotnie powalił Sheamus'a silnym clotheslinem i drop kick, po czym pin 1...Sheamus odkopuje. Guru of Greatness odbił się od lin i running knee smash, lecz unik Sheamus'a i roll up 1...2...John odkopuje. Sheamus wyniósł John'a i wykonać irish curse, a po chwil wyniósł jeszcze raz Morrison'a tym razem pod celtic cross. Monday Night Delight się uwolnił flying chuck, po czym pin 1...2...Sheamus odkopuje. Morrison ustawił Sheamus'a pod starship pain i po chwili je wykonał i pin 1...2...Wade Barrett przerywa pin. Do ringu wszedł Evan Bourne, lecz silny big boot od Barrett'a. Wade wyniósł Morrison'a i po chwili wasteland. Wade podniósł Sheamus'a i on także otrzymał wasteland, po czym Wade odszedł na zaplecze, a walka zakończyła się remisem.

Scott Stanford w szatni razem z The Miz'em.

SCOTT: Witaj Miz. Dziś czeka cie walka z Triple H.

MIZ: Nie pozwoliłem ci zadać pytania bo już mnie to męczy. Od zeszłego Raw wszyscy się mnie pytają o walkę z nim. To walka jak każda inna i jak każda inna zakończy się moim zwycięstwem.

SCOTT: Rozumiem, ale Triple H jest bardziej doświadczony i posiadał dużo więcej tytułów niż ty.

MIZ: Triple H to zawodnik zbliżający się do emerytury. Jeżeli tego chce to mogę go tam odesłać jeszcze dzisiaj. Ja jestem twarzą i przyszłością WWE. Posiadałem już pasy Tag Teamowe i byłem mistrzem United States. Teraz jestem mistrzem WWE i pewnie zdobędę ten pas jeszcze kilka razy w mojej karierze. Teraz wyjdz bo nie mam ochoty z tobą gadać.

Match #3 Brie Bella /w. Nikki Bella vs. Gail Kim

Gail Kim rzuciła się do ataku i wyprowadziła wiele ciosów, lecz Brie zdołała wykonać unik i roll up 1...Gail odkopuje. Bella wykonała irish whip, lecz kontra i szarża Gail, po czym jeszcze crossbody z narożnika i pin 1...2...Brie odkopuje. Gail Kim zaatakowała z furią Brie i po serii ciosów znów pin 1...2...Brie ponownie odkopuje. Gail wykonał flapjack i eat defeat, lecz kontra i roll up 1...2...Kim odkopuje. Gail rzuciła Brie do narożnika i seria ciosów. Sędzia odciągnął Gail i ostrzegał ją przed dyskwalifikacją. Siostry dokonały podmianki i Nikki powaliła Gail big bootem i sitout facebuster i pin 1...2...3! Gail przegrywa po oszustwie Bella Twins.

Match #4 John Cena vs. Randy Orton

Walka zaczęła się od zwarcia i po chwili doszło do wymiany cios za cios. Cena zyskał przewagę i suplex oraz pin 1...Randy odkopuje. Cena wykonał silny irish whip, po czym odbił się od lin i bulldog, lecz Orton odepchnął John'a i ten wyleciał za ring. Orton zaatakował Cene po za ringiem i jeszcze wepchnął go w metalowy słupek, po czym wrzucił John'a do ringu i przypiął 1...2...Cena odkopuje. Randy wrzucił Cene w liny i próba back body dropu, lecz Cena kopnął Orton'a i powalił go shoulder blockiem. Cenation ruszył z clotheslinem, jednak Randy wykonał unik i inverted backbreaker, po czym pin 1...2...Cenation odkopuje. Viper zaczął uderzać pięścmi o matę i rko, lecz kontra i back suplex od Ceny i po chwili shoulder tackle, proto bomb i five knuckle shuffle. Cena wyniósł Orton'a pod attitude adjustment, lecz ten popracował łokciami i wyrzucił Cene z ringu. John powoli się podnosił i wszedł na krawędź. Legend Killer kopnął Cene i wykonał rope hung ddt, po czym próba rko. John odepchnął Randy'ego i ten uderzył w sędziego. Cena wyniósł Orton'a pod attitude adjustment, lecz ten skontrował i rko. W tym momencie z tyłu Orton'a zaatakował Punk. Po chwili wyniósł go pod gts i przeciągnął Cene na niego. Punk pomógł wstać sędziemu, a ten rozpoczął odliczanie pinu 1...2...3! John Cena pokonuje Randy'ego orton'a.

Po walce Punk znęcał się na Orton'em i znów wyniesienie pod gts, lecz kontra i rko dla Punk'a. Orton wpadł w furię i szykował się do punt kicku, jednak Punk wiedział co się dzieje i uciekł z ringu. Orton wziął mikrofon i zaczął mówić.

ORTON: Punk powiedziałeś, że walczysz o pas WWE. To dobrze bo pokonam na WrestleManii dwóch rywali, a nie jednego. Mam dla ciebie propozycję, a mianowicie sprawdźmy swe siłą przed WrestleManią. Ja i ty na Elimination Chamber.

PUNK: Szykuj się na lanie Orton.

Na backstagu Scott Stanford i Triple H.

SCOTT: Witaj Hunter.

HHH: Witaj Scott. Jesteś tu nowy? Bo się jeszcze chyba nie widzieliśmy.

SCOTT: Tak pracuje w WWE od nie dawna, a jak wiemy ty powróciłeś na Royal Rumble.

HHH: Tak powróciłem, ale muszę powiedzieć, że skupiłem się na wyeliminowaniu Sheamus'a, a zwycięstwo było moim drugim celem.

SCOTT: Tydzień temu przegrałeś z Sheamus'em i czy wasza konfrontacja dobiegła końca?

HHH: Nasze drogi z pewnością jeszcze się zejdą, ale jak na razie moim celem jest WWE Champion The Miz.

SCOTT: Czy mierzysz w kolejny tytuł WWE?

HHH: Posiadałem go już 8 razy, ale chciałbym jeszcze kilka i może walka z Miz'em przybliży mnie do tego pasa.

SCOTT: Zaraz zaczyna się walka, więc powodzenia.

HHH: Dzięki Scott.

Match #5 WWE Champion The Miz vs. Triple H

Walka rozpoczęła się od wymiany spojrzeń i zaczęło się zwarciem. Miz przeskoczył za plecy Hunter'a i kilka ciosów w nogę. Miz wymierzył kilka kopnięć, po czym elbow drop i pin 1...The Game odkopuje. Miz podniósł Hunter'a, a ten wykonał spinebuster i ustawił Miz'a pod pedigree, lecz ten wykonał back body drop. Miz wykonał irish whip i awesome clothesline oraz pin 1...Game szybko odkopuje. Miz był zdenerwowany i mocno obijał Hunter'a, lecz sędzia przerwał ten atak. Miz wykonał neckbreaker oraz backbreaker, po czym skull crushing final, jednak kontra od Hunter'a i King of Kings powalił Miz'a running knee, po czym przypiął 1...Miz odkopuje. Triple H powalił Miz'a clothesline, po chwili jeszcze jeden clothesline i irish whip, a następnie szarża i spinebuster. Triple H znów ustawił Awesome One pod pedigree, lecz ponownie back body drop i jeszcze ddt od Miz'a i pin 1...2...Triple H odkopuje. Miz wykonał irish whip i awesome clothesline, lecz unik Hunter'a, który po chwil zapiął figure four leg lock. Miz stękał z bólu, ale zdołał chwycić się liny. Triple H wykonał atomic drop i kilka chopów, jednak jeden z nich został zablokowany i big boot od Miz'a. Awesome One wykonał neckbreaker, backbreaker i skull crushing final, jednak Game kontruje i spinebuster. Triple H po raz trzeci w walce ustawił Miz'a pod pedigree i w końcu wykonał swojego finishera i przypiął 1...2...3! Triple H pokonuje WWE Championa The Miz'a.

Po tym wydarzeniu Raw dobiegło końca.

The Miz© vs. John Cena vs. Evan Bourne vs. Wade Barrett vs. King Sheamus vs. John Morrison

Edge© vs. Alberto Del Rio vs. Drew Mclntyre vs. Ezekiel Jackson vs. Rey Mysterio vs. Jack

Swagger

3.Singles Match

http://img291.imageshack.us/img291/3917/80598972.png

CM Punk vs. Randy Orton

NEWSY:

:arrow: WWE po WrestleManii chce trochę poprawić swój budżet i to już pewne, że z federacją pożegna się kilka lub kilkanaście gwiazd.

:arrow: Awesome Kong miała zadebiutować w tym tygodniu na Raw lub SmackDown, jednak doznała kontuzji i jej debiut najprawdopodobniej nastąpi w środku Kwietnia.

Co nas czeka za tydzień:

:arrow: Sheamus vs. Triple H - No DQ Match

Dobre Raw, ale chyba jak na tą gale to za mało segmentów w ringu i na BS. Dobrze, że Punk i Orton nie opuszczą EC i walka między nimi to dobry pomysł. Daje 7/10 i czekam na SD.

Sheamus i Tryplak - szykuje się ciekawie :) Czekam na SD, ale bardziej chyba na EC. Dzięki za komenta. Trzeba ocenić? 8/10

2763850344fa2e7aa55ab8.jpg

• 3 tygodnie później...

Friday Night SmackDown - 11.02.2011 r. (Uniondale, NY - Nassau Veterans Memorial Coliseum)

:arrow: Do EC Matchu kwalifikują się Del Rio, Drew, Jackson, Rey, Swagger

Co nas dzisiaj czeka:

:arrow: Po raz pierwszy od kilku miesięcy w ringu SmackDown pojawi się Undertaker

:arrow: Walka Edge, Rey Mysterio & Ezekiel Jackson vs. Alberto Del Rio, Drew Mclntyre & Jack Swagger

SmackDown rozpoczął Rated R Superstar Edge.

EDGE: Poznaliśmy już wszystkich zawodników walki o pas wagi ciężkiej na Elimination Chamber. Może ich wymienie są to: wielki meksykański arystokrata, a także bałwan Alberto Del Rio. Sam wybraniec pana McMahon'a, który nic samemu nie osiągnął i pewnie nie osiągnie. Mistrz zapasów, człowiek, który ma wadę wymowy i mimo tego, że został mistrzem świata to jest najgorszym zawodnikiem w tym biznesie. Jest także wielki, umięśniony i pewnie przez wszystkich nie znany Ezekiel Jackson. Piąty zawodnik to mój przyjaciel Rey Mysterio i mam nadzieję, że nie staniemy sobie na drodzę na Elimination Chamber. Ostatnim zawodnikiem jest oportunista, wielokrotny mistrz świata Rated R Superstar Edge.

Nagle arena przybrała czerwony kolor i do ringu zmierza Big Red Monster Kane.

KANE: Wymieniłeś wszystkich, ale zapomniałeś o tym, że gdyby nie ten tchórz mój brat Undertaker ja miałbym miejsce w tej walce i pokonałbym wszystkich, zostając nowym mistrzem wagi ciężkiej. Byłem nim przez długi czas, aż ty nie pojawiłeś się i zacząłeś dręczyć mnie i mojego ojca. Jeszcze się nie zrewanżowałem i teraz jest na to dobry czas.

Kane uderzył Edga mikrofonem, po czym jeszcze big boot i Kane szykował się do chokeslama, lecz Edge kopnął go w brzuch i edgecution, a po chwili spear. Edge wziął swój pas i jeszcze na rampie odwrócił się w stronę ringu i wzniósł ręce w geście tryumfu. Po chwili nie oczekiwanie Edge został zaatakowany przez Christian'a. Christian zadał serię ciosów, a na koniec wykonał kill switch. Christian pochylił się na Edgem, wziął jego pas i uniósł go w górę.

Match #1 Intercontinental Champion Kofi Kingston vs. Dolph Ziggler - Intercontinental Championship Match

Zaczęło się od zwarcia, Kofi spoliczkował Dolph'a i powalił go drop kickiem. Kofi wykonał irish whip i szarża, lecz Dolph wystawił łokieć i wykonał roll up 1...Kofi odkopuje. Dolph wepchnął Kingston'a w liny i próba back body dropu, lecz Kofi kopnął Dolph'a i wykonał jeszcze clothesline. Kofi podniósł Dolph'a, a ten uderzył go i po odbiciu od lin wykonał big boot. Ziggler ponownie wrzucił Kingston'a w liny i clothesline, lecz unik Kofi'ego i springboard crossbody, po czym pin 1...2...Dolph odkopuje. Kofi wszedł na narożnik, jednak za długo się zbierał i Dolph wszedł na narożnik. Price of Parkour próbował superplexu, lecz Kofi złapał się liny i zrzucił go po za ring. Kofi tym razem nie czekał i crossbody za ring, po chwili Kofi wepchnął Dolph'a w barierkę i jeszcze chciał w schody, lecz kontra i Kofi wpada w schodki. Dolph wrzucił Kofi'ego do ringu i pin 1...2...Kofi odkopuje. Ziggler czekał, aż Kofi się podniesie i sleeper hold. Kofi opadał z sił i już uklęknął na jedno kolano. Wydawało się, że to koniec walki, lecz nagle przypływ adrenaliny i Kofi się uwalnia. Kingston wykonał dwa razy double axe handle i drop kick, po chwili taunt i boom drop. Kofi znów zaczął tauntować i wykonał trouble in paradise, po czym przypiął 1...2...3! Kofi Kingston pozostaje mistrzem interkontynentalnym.

W szatni Todd Grisham i Ezekiel Jackson.

TODD: Witaj Ezekiel. Dzisiaj czeka cie walka tag teamowa. Czy będziesz wałczył na własną rękę? Czy pomożesz zespołowi wygrać?

JACKSON: Chcę wygrać każdą walkę nawet tą dzisiejszą. Nie obchodzi mnie jak walczyć będą Mysterio i Edge, bo ja będę chciał wygrać.

TODD: Dzisiaj Edge powiedział o tobie różne słowa. Czy masz zamiar mu odpowiedzieć?

JACKSON: Słyszałem jego słowa. Mówił, że jestem wielki, umięśniony i nie znany. Dla jego informacji byłem mistrzem ECW, a nie zdobyłem tytułu mistrza świata dlatego, że jestem w tym biznesie dużo krócej niż Edge i z pewnością jescze kilka razy w swej karierze zdobędę pas WWE lub wagi ciężkiej,

TODD: Dziękuje za wywiad Ezekiel.

Match #2 Alex Riley vs. Christian

Walka zaczęła się od zwarcia, Riley wykonał kilka ciosów i suplex, po czym pin 1..Christian odkopuje. Riley podnióśł Christian'a i irish whip, po czym szarża, jednak unik Christian'a i kopnięcie z dwóch nóg. Captain Charisma wszedł na narożnik i missile drop kick, po czym pin 1...2...Riley odkopuje. Christian podniósł Alex'a i po kilku chopach, irish whip, jednak kontra i Christian ląduje w narożniku. Riley wykonał szarżę, a po chwili backbreaker i neckbreaker, po czym pin 1...2...Christian odkopuje. Alex wynióśł Christian'a i wykonał vertical suplex i znów pin 1...2...Christian ponownie odkopuje. Riley zaatakował leżącego Christian'a, lecz sędzia przerwał jego atak. Riley podniósł Captain'a Charisme i wyniósł pod tko, jednak kilka łokci i Christian się uwalnia i roll up 1...2...Riley odkopuje. Christian wszedł na narożnik i flying elbow drop, a po chwili kill switch i pin 1...2...3! Captain Charisma wygrywa walkę z Alex'em Riley'em.

Match #3 WWE Tag Team Champions Jeri-Show vs. Curt Hawkins & Trent Barreta

Walke rozpoczęli Big Show i Trent Barreta. Barreta był przestraszony i uciekał Show'owi, lecz ten go złapał i body slam. Show podniósł Trent'a, a ten zadał cios i uciekł z ringu. World Largest Athlete złapał Trent'a za głowę i wciągnął go do ringu. Barreta zaczął atakować kolano Show'a i po kilku kopnięciach zmienił się z Curt'em Hawkins'em. Hawkins odbił się od lin, lecz Show wykonał shoulder block, którym powalił Hawkins'a. Show zmienił się i Chris Jericho ruszył z clotheslinem, a po chwili wykonał big boot. Jericho wykonał irish whip, lecz kontra i Jericho wpada w narożnik. Curt wykonał szarżę, lecz unik Jericho i enzuigiri. Chris zapiął walls of jericho i wydawało się, że to koniec walki, lecz do ringu wszedł Barreta, który zaatakował Jericho. Po chwili do ringu wszedł Show i gorilla press za ring da Trent'a. Chris podnióśł Hawkins'a i codebreaker, po czym pin 1...2...3! Jeri-Show wygrywają.

Na backstagu Ezekiel Jackson zaczepił Edga.

JACKSON: Hej Edge stój.

EDGE: Czego chcesz Jackson?

JACKSON: Słyszałem co o mnie dziś mówiłeś i nie podobało mi się to.

EDGE: Tobie nie, ale kibicom bardzo. Jestem mistrzem i mogę mówić co mi się podoba.

JACKSON: Jesteś mistrzem, ale na Elimination Chamber to ja wzniosę ten pas do góry.

EDGE: Skończ już i skup się na dzisiejszej walce.

Edge odszedł w stronę szatni, a Ezekiel tylko się uśmiechnął.

Match #4 Kelly Kelly vs. Layla

Layla rzuciła się na Kelly i po kilku ciosach wykonała clothesline i pin 1...Kelly odkopuje. Layla podniosła Kelly i irish whip, po czym szarża, jednak unik Kelly i big boot oraz pin 1...2...Layla odkopuje. Kelly weszła na narożnik i crossbody, lecz Layla ją przerolowała i przypięła 1...2...Kelly odkopuje. Layla ruszyła na Kelly z clotheslinem, lecz ta wykonała unik i Layla wypadła z ringu. Kelly Kelly wykonała baseball slide, po czym wepchnęła Layle w barierkę i wrzuciła ją do ringu. Kelly nie traciła czasu i wykonała K2, a po chwili pin 1...2...3! Kelly Kelly wygrywa z byłą mistrzynią kobiet.

Na zapleczu Todd Grisham i Jack Swagger.

TODD: Witaj Jack. Tydzień temu zakwalifikowałeś się do Elimination Chamber Matchu i czeka cie dzisiaj walka tag teamowa.

JACK: Zakwalifikowałem się i będzie to moja pierwsza walka w komorze eliminacji i zamierzam ją wygrać po raz drugi zostając World Heavyweight Championem.

TODD: Twoimi partnerami dzisiaj są Drew Mclntyre i Alberto Del Rio. Co o nich myślisz?

JACK: Del Rio i Drew to dobrzi zawodnicy, lecz nigdy nie byli mistrzami świata w przeciwieństwie do mnie. Dzisiaj będziemy walczyć po jednej stronie, ale na Elimination Chamber wszystko się zmieni i każdy będzie walczył na swoją rękę. Del Rio i Drew wogóle mnie nie obchodzą i nie chcę o nich gadać.

W tym momencie pojawił się Alberto.

RIO: Swagger, Swagger, Swagger. Jesteś żałosny! Zdobyłeś tytuł bo pokonałeś kontuzjowanego Jericho, natomiast ja nie byłem mistrzem, ale nim zostanę bo to jest moje przeznaczenie.

Obaj zmierzyli się wzrokiem i odeszli do swych szatni.

Match #5 Chris Masters vs. Kane

Walka zaczęła się od zwarcia. Kane odepchnął Masterlock'a i zadał silny podbródkowy, po czym zaciągnął go do narożnika. Kane z furią zaatakował Masters'a, lecz sędzia przerwał atak. Kane jednak odepchnął sędziego i kontynuował atak na Chris'a. Sędzia ogłosił dyskwalifikacje, lecz Kane wciąż atakował, po chwili big boot. Kane wykonał taunt i chokeslam, a po chwili jeszcze tombstone piledriver. Big Red Monster wziął mikrofon i zaczął mówić.

KANE: Tydzień po tygodniu, gala po gali, mogę niszczyć tak każdego, a winna będzie jedna osoba mój brat Undetaker. Przed tygodniem interweniował w mojej walce i niech teraz ma odwagę stawić się tutaj na ringu.

Po chwili oczekiwania Undertaker wciąż się nie pojawiał.

KANE: Tak jak myślałem. Jesteś tchórzem!

Nagle zabrzmiały dzwony i zgasły światła, a po chwili na rampie pojawił się Taker.

TAKER: Czego chcesz Kane. Interweniowałem w twojej walce przed tygodniem, ale to nie jest w stanie się mierzyć z tym co zrobiłeś w poprzednim roku. Zaatakowałeś mnie i doprowadziłeś do stanu wegetatywnego, a na Bragging Rights pogrzebałeś mnie żywcem.

KANE: To co zrobiłem to była zemsta za te wszystkie lata przez które się wywyższałeś się i uważałeś się za lepszego odemnie. Mój plan szedł po mojej myśli i gdy już myślałem, że to twój koniec ty wygrzebałeś się z grobu.

TAKER: Może i twój plan się sprawdził, ale pamiętaj z grobu da się wydostać w przeciwieństwie do trumny.

KANE: Czy to wyzwanie?

TAKER: Tak to wyzwanie. Ty i ja za dwa tygodnie na Elimination Chamber. Przegrany już nigdy nie wróci, przegrany zniknie na zawsze, a to dlatego, że wyzywam cie na walkę Casket Match.

KANE: Pokonywałem cie w poprzednim roku raz za razem i zrobię to na Elimination Chamber.

Dzwony znów zabrzmiały i Taker odszedł na backstage.

Match #6 World Heavyweight Champion Edge & Ezekiel Jackson & Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio & Drew Mclntyre & Jack Swagger

Walkę rozpoczęli Edge i Alberto. Edge rzucił się na Del Rio i seria ciosów, lecz sędzia przerwał atak. Po chwili doszło do zwarcia, Edge kopnął Del Rio i irish whip, a po chwili szarża i zmiana z Jackson'em. Ezekiel wykonał body slam i leg drop, po czym pin 1...2...Alberto odkopuje. Ezekiel wykonał irish whip i szarża, jednak unik Alberto i Big Zeke uderza w narożnik. Alberto zmienił się z Drew, a ten wykorzystał to, że Ezekiel leży i zaczął go atakować. Po wielu ciosach i kopnięciach sędzia odciągnął Drew. Mclntyre ruszył z clotheslinem, jednak unik Jackson'a i headbutt, po czym zmiana z Mysterio. Rey wykonał springboard senton, po czym hurricanrana i Drew ustawiony pod 619. Rey odbił się od lin i 619, lecz Drew chwycił jego nogi i wciągnął do ringu, po czym powalił go clotheslinem. Drew wyniósł Rey'a, lecz ten się uwolnił i wykonał roll up 1...2...Drew odkopuje. Rey odbił się od lin i chciał kopnąć Drew, lecz ten wykonał big boot i zmienił się ze Swagger'em. Jack maltretował Mysterio, jednak The Giant Killer wykonał kilka low kicków, odbicie od lin i hurricanrana. Mysterio wykonał jeszcze raz hurricanrane, lecz tym razem All-American złapał go i wykonał ankle lock. Mysterio wykorzystał to, że był blisko lin i chwycił się jej. Swagger przerwał atak i zmienił się z Del Rio. Alberto wykonał irish whip i enzuigiri, po czym pin 1...2...Rey kładzie nogę na liny. Del Rio był sfrustrowany i wykonał jeszcze jeden irish whip i znów enzuigiri, lecz unik od Rey'a i silne kopnięcie. Master of the 619 zmienił się z Edge'm. Edge wykonał dwa clothesliny, po czym edgecution i szykował się do speara, lecz zaatakował go Swagger. Po chwili Jackson wyrzucił Swagger'a z ringu, lecz ottrzymał future shock ddt od Drew. Rey wykonał hurricanrane i razem z Drew wypadł z ringu. Alberto wykonał Edgowi enzuigiri. Rated R wykonał unik, a po chwili edgecution. Sędzia próbował zapanować nad zawodnikami, którzy walczyli po za ringiem. Edge czekał, aż Del Rio się podniesie, ale z trybun wybiegł Christian, który wszedł do ringu i zaatakował Edga i wykonał mu killswitch. Sędzia wrócił na ring, a Alberto podniósł Edga i wykonał cross armbreaker. Rated R nie miał już sił i odklepał. Del Rio, Mclntyre i Swagger pokonują Edga, Mysterio i Jackson'a po interwencji Christian'a.

Swagger

3.Singles Match

CM Punk vs. Randy Orton

4.Casket Match

http://img801.imageshack.us/img801/1994/82619852.png

Undertaker vs. Kane

NEWSY:

:arrow: Vince McMahon powiedział w wywiadzie, że razem z CT znalazł pomysł dla zawodników, którzy mają być zwolnieni po WrestleManii.

:arrow: Prezes WWE w tym samym wywiadzie powiedział, że wszystkiego dowiemy się na pierwszym Raw po WrestleManii.

:arrow: Edge napisał na swym twitterze, że w ciągu najbliższego roku, a może dwóch lat ma zamiar skończyć swą karierę.

Co nas czeka za tydzień:

:arrow: Na 600 odcinku SD pojawią się gwiazdy obu brandów.

:arrow: Walka wieczoru to Edge & Cena & Mysterio & Bourne & Jackson & Morrison vs. Miz & Del Rio & Barrett & Drew & Sheamus & Swagger

Edytowane przez kikut413

Kolejna gala trzyma poziom i jak dla mnie diary trzecie na forum za Pinio i Menez'em. Elimination Chamber zapowiada się bardzo ciekawie, po mimo walk Elimination Chamber mamy walkę Punk vs. Orton i Kane vs. Taker. Z nie cierpliwością czekam na kolejne odcinki.

SD ciekawe, nie ma do czego się przyczepić. Tak jak powiedział Kolega wyżej, trzecie na forum diary. Pozdro :)

2763850344fa2e7aa55ab8.jpg

Nie potrzebnie dajesz nam Punk vs Orton ale mam nadzieję, że nie będzie takiego szmacenia CM'a chociaż na ostatnim RAW było nieciekawie. Szkoda, że feud Kane'a i Taker'a będzie taki krótki i szkoda, że zakończy się na "zwykłym" PPV. Triple H pokonał Miz'a a w Elimination Chamber Match'u go nie ma? Ciekawie. Nie poddajesz się i bardzo dobrze. Z czasem małe błędy znikną i będzie dobrze. Powodzenia.

P.S. Zapraszam do mnie(diary ma rok!). Pozdro

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

http://3.bp.blogspot.com/_z6g22C9qTek/TA5jTn1wuHI/AAAAAAAAACc/jmNIf5_LUOM/s1600/raw.jpg

Monday Night Raw - 14.02.2011 r. (Anaheim, CA - Honda Center)

:arrow: Powrót CM Punk'a i zapowiedź walki Orton vs. Punk na Elimination Chamber

:arrow: Triple H pokonuje Miz'a

Co nas dzisiaj czeka:

:arrow: Sheamus vs. Triple H - No DQ Match

Ostatnie Raw przed Elimination Chamber rozpoczął WWE Champion The Miz.

MIZ: Tydzień temu przegrałem z King of the Kings Triple H. Za pewne myśli on teraz, że powinien zostać mistrzem WWE, lecz jest w błędzie. Lepiej niech się skupi na swojej dzisiejszej walce z Sheamus'em bo może się dla niego źle skończyć. Dzisiaj uczestnicy walki Elimination Chamber stoczą pojedynki, jednak dowiedziałem się o tym, że wielki bohater, ulubieniec kibiców i ulubiony zawodnik GM'a John Cena nie stoczy dzisiaj walki. Jestem mistrzem WWE i twarzą tej federacji, dlatego to ja powinienem być lepiej traktowany niż Cena, który ostatni raz tytuł mistrza WWE posiadał w poprzednim roku. Moim rywalem jest Evan Bourne zawodnik bez przeszłości i przyszłości. Nigdy nie walczył o pas WWE i jego pojedynek na Elimination Chamber będzie pierwszym i ostatnim o tytuł WWE.

Nagle zabrzmiała muzyka Evan'a

EVAN: Nie walczył o pas WWE bo nikt nigdy nie dał mi na to szansy. Kiedy otrzymałem walkę kwalifikacyjną wiedziałem, że muszę ją wygrać, aby wystąpić na Elimination Chamber. Naciesz się tym pasem bo w niedzielę poznamy nowego mistrza WWE, a będzie to Flying Evan Bourne.

MIZ: Skończ już tą nudną gadkę i zaczynajmy walkę.

Match #1 WWE Champion The Miz vs. Evan Bourne (non-title)

Walka zaczęła się od zwarcia, Miz kopnął Evan'a w brzuch i powalił clotheslinem. Awesome One podniósł Bourn'a i wykonał irish whip, a po chwili awesome clothesline i pin 1...2...Evan odkopuje. Miz zapiął head lock, lecz Evan wykorzystał wolne nogi i po kilku kopnięciach Miz puścił. Evan wykonał kilka low kicków i spinning heel kick. Bourne wykonał high kick, po czym Miz upadł. Evan wszedł na narożnik i szykował się do air bourne, jednak Miz się pozbierał i zaatakował Bourn'a, a po chwili wykonał superplex i przypiął 1...2...Evan odkopuje. Miz podniósł Evan'a i irish whip, lecz kontra i Miz ląduje w narożniku. Evan ruszył na Miz'a i flying knee, lecz Miz wykonał unik, a po chwili powalił Evan'a big bootem. Cleveland Screamer czekał, aż Evan się podniesie i skull crushing final, po czym pin 1...2...3! WWE Champion Miz pokonuje Flying Evan'a Bourn'a.

Po walce Miz zaczął atakować Evan'a i chciał wykonać skull crushing final na pas WWE, lecz ain't no stoppin this is no make believe i pojawia się John Morrison. Miz puścił Evan'a, a John wykonał springboard crossbody, po czym running knee smash. Morrison ustawił Miz'a pod starship pain i po chwili je wykonał, lecz Miz wykonał unik i po kilku ciosach wykonał skull crushing final.

Break the walls down i do ringu zmierza Chris Jericho i jego tag team partner Big Show.

CHRIS: Znaleźliśmy się dziś tutaj, aby znaleźć w końcu porządnych rywali tag teamowych.

SHOW: Odkąd powróciliśmy na Royal Rumble nikt nas nie pokonał jako tag teamu i zapewne tak będzie cały czas gdyż Jeri-Show to najlepszy tag team w historii WWE.

CHRIS: Po za nami w WWE nie ma tag teamu, który mógłby nam dorównać. Wszyscy są żałośni jak wy ludzie tutaj zebrani w Anaheim. Jesteśmy gotowi stanąć na przeciwko każdego kto ma odwagę walczyć przeciwko nam.

e-mail od GM'a.

COLE: Proszę o uwagę! Otrzymałem e-mail od GM'a. Cytuję "Nie trzeba szukać tag teamu bo w WWE jest wiele gwiazdy, które można połączyć w tag team. Dzisiaj stoczycie walkę z zawodnikami, którzy nigdy nie walczyli ze sobą w drużynie. Tak więc czeka nas walka Jeri-Show vs. United States Champion Daniel Bryan i R-Truth. Jeżeli Bryan i R-Truth wygrają to będą walczyć z wami o pasy na Elimination Chamber. Ta walka czeka nas później, a teraz Maryse vs. Eve."

Match #2 Eve vs. Maryse - No'1 Contender's Match for Divas Championship

Zaczęło się od wymiany słów z obu stron. Eve spoliczkowała Maryse i wykonała suplex oraz pin 1...Maryse odkopuje. Eve wepchnęła Maryse w liny, lecz kontra i Eve wpada w liny. Maryse próbowała back body dropu, lecz Eve kopnęła ją i wykonała drop kick, po czym pin 1...2...Maryse odkopuje. Eve weszła na narożnik i moonsault, lecz unik Maryse i pin 1...2...Eve kładzie nogę na linę. Maryse podniosła Eve i po serii ciosów wykonała irish whip i szarża, lecz Maryse nadziała się na nogę Eve i upadła na matę. Eve ponownie weszła na narożnik i crossbody, lecz drop kick od Maryse i pin 1...2...Eve odkopuje. Maryse podniosła Eve i wykonała french kiss, po czum przypięła Eve 1...2...3! Maryse zostaje pretendentką do pasa Div i na Elimination Chamber będzie walczyła z Natalyą.

Po backstagu szła Maryse, która była zadowolona ze zwycięstwa, nagle zaczepiła ją Natalya.

NATALYA: Ej Maryse! Nie ciesz się bo na Elimination Chamber to ja będę górą.

MARYSE: To się okażę. Przez długi czas marnowałam czas przy DiBiase'm teraz jestem sama i po raz kolejny zdobędę pas Div.

Maryse rzuciła się na Natalye, lecz po chwili przybiegły inne Divy i rozłączyły obie panie.

NATALYA: Mamy tu wszystkie Divy, więc na Elimination Chamber możemy walczyć w Lumberjack Matchu. Co ty na to Maryse?

MARYSE: Szykuj się na lanie Natalya.

Match #3 Wade Barrett vs. John Morrison

Walka zaczęła się zwarciem, Morrison obszedł Barrett'a i drop kick, po czym ruszył z clotheslinem, jednak big boot od Wade'a. Barrett zaczął atakować kolano John'a i po kilku ciosach Wade podnióśł Morrison'a i wyniósł pod wasteland, lecz John się uwolnił i wykonał drop kick, po czym wejście na narożnik i crossbody, a chwile potem pin 1...2...Wade odkopuje. John podniósł Wade'a i irish whip, lecz kontra i Morrison ląduje w narożniku. Barrett wykonał szarżę, lecz Monday Night Delight wykonał unik. Morrison wykonał kilka low kicków, dwa clothesliny i drop kick, po czym pin 1...2...Wade odkopuje. Morrison wepchnął Wade'a w liny i clothesline, jednak unik i big boot od Barrett'a, po czym pin 1...2...John odkopuje. Barrett znów zaczął obijać kolano John'a, po czym podniósł go i suplex. Wade wszedł na narożnik i flying elbow drop. Morrison jednak wykonał unik, odbił się od lin, lecz side walk slam od Wade'a, po czym pin 1...2...John odkopuje. Barrett zaczął się kłócić z sędzia, a Morrison doszedł do siebie. Wade obrócił się i otrzymał high kick, po czym Morrison ustawił Wade'a pod starship pain. Shaman of Sexy wykonał starship pain, jednak Wade zdążył wykonać unik. Morrison padł na matę, a Barrett poczekał, aż John się podniesie i wasteland, po czym pin 1...2...3! Wade Barrett pokonuje Shaman of Sexy John'a Morrison'a.

W szatni Scott Stanford, a wraz z nim John Cena.

SCOTT: Witaj John.

CENA: Hej Scott.

SCOTT: Dzisiaj na Raw jako jedyny z zawodników Elimination Chamber Matchu nie stoczysz walki. Czy to dobrze dla ciebie?

CENA: Szczerze mówiąc to nie. WWE to mój dom, chcę jak najwięcej walk, mimo tego, że w niedziele czeka mnie ciężka walka w komorze eliminacji.

SCOTT: Do tej pory walczyłeś 3 razy w komorze eliminacji. Twój bilans to 2 zwycięstwa i 1 porażka. Czy w tym roku będzie 3 zwycięstwo?

CENA: Postaram się aby tak było. Ta walka jest bardzo ciężka, możesz skończyć swoją karierę, lecz jeżeli zwyciężysz to przechodzisz do historii.

SCOTT: Można powiedzieć, że każda walka kończyła się dla ciebie inaczej. Raz obroniłeś pas, później straciłeś, a w ostatniej walce zdobyłeś pas. Przed rokiem po walce Vince McMahon przygotował dla ciebie nie miłą niespodziankę. Czy w tym roku będzie tak samo?

CENA: Vince miewa często humory. Teraz jest anonimowy GM i nie wiadomo za kim przepada, a kogo nie lubi. Ja wyjdę do ringu i będę chciał zdobyć pas WWE.

SCOTT: Dziękuje za wywiad John.

CENA: Proszę bardzo Scott.

Match #4 WWE Tag Team Champions Jeri-Show vs. United States Champion Daniel Bryan & R-Truth

Walkę rozpoczęli Chris Jericho i Daniel Bryan. Zaczęło się od zwarcia, Jericho wepchnął Bryan'a w liny i powalił go shoulder blockiem, po czym jeszcze raz wepchnął go w liny i back body drop, lecz Daniel kopnął Jericho, po czym seria około 10 kopnięć i Jericho padł na matę, a Bryan przypiął 1...2...Jericho odkopuje. Daniel zmienił się z Truth'em. R-Truth wszedł na narożnik i crossbody, po czym pin 1...2...Chris odkopuje. R-Truth podnióśł Jericho i otrzymał silny cios i enzuigiri, po czym Jericho zmienił się z Show'em. Big Show wyprowadził dwa clothesliny, po czym irish whip i szarża, odbicie od lin i shoulder block. Show przypiął 1...2...Truth odkopuje. Show zaciągnął Truth'a pod narożnik i vader bomb z drugiej liny, jednak unik Truth'a. Obaj czołgali się do swych narożników i po chwili w ringu Bryan i Jericho. US Champion powalił Jericho clotheslinem i drop kick, po czym zmiana z Truth'em. R-Truth wykonał springboard crossbody, jednak codebreaker od Jericho i pin 1...2...3! Jeri-Show wygrywają po fantastycznej akcji Jericho.

It's the shame i do ringu zmierza King Sheamus.

KING: Rok temu na ostatnim Raw przed Elimination Chamber zaatakowałem Triple H i zyskałem nowego rywala na Raw. Jak się okazało atak na niego był moim błędem. Zamiast walczyć w walce wieczoru na WrestleManii o pas WWE zmierzyłem się z Triple H i przegrałem, a na Elimination Chamber straciłem pas. Miałem coś do udowodnienia Hunter'owi, kibicom i ludziom na całym świecie. Na Extreme Rules doszło między nami do walki i chciałem zakończyć jego karierę. Pobiłem go tak, że przez wiele miesięcy nikt o nim nie słyszał. Na Royal Rumble Triple H powrócił i wyeliminował mnie z Royal Rumble Matchu. Dziś ostateczna walka naszej rywalizacji - No DQ Match. Zwycięzca tego pojedynku zyska szacunek, a na tym bardzo mi zależy.

Time to play this game i do ringu z młotem wbiega Triple H. Hunter uderzył Sheamus'a w brzuch, po czym celował w plecy, lecz Sheamus wykonał unik i clothesline. Po chwili przybiegł sędzia i rozpoczęła się walka.

Match #5 King Sheamus vs. Triple H - No DQ Match

Sheamus zaczął atakować leżącego Hunter'a i po chwili wyszedł z ringu biorąc dwa krzesła. Sheamus zaatakował kolano Triple H po czym cios w głowę. King położył kolano na jednym krześle, a drugim zaczął atakować kolano Hunter'a. Sheamus wyniósł The Game'a pod celtic cross, lecz Triple H się uwolnił i runinng knee. Triple H wrzucił Sheamus'a w liny i spinebuster, a po chwili Sheamus ustawiony pod pedigree, lecz back body drop, po czym pin 1...Triple H odkopuje. Sheamus wyrzucił Hunter'a z ringu i wepchnął go w barierkę, po czym jeszcze kilka ciosów głową o barierkę. Sheamus wziął schody, po czym chciał wykonać celtic cross na stół komentatorski, jednak Triple H się uwolnił i clothesline. Triple H wział krzesło i kilka uderzeń w brzuch, po czym cios w plecy. Triple H wrzucił celtic warrior'a na stół komentatorski i pedigree. The Game wrzucił Sheamus'a do ringu i pin 1...2...Sheamus odkopuje. Triple H wykonał irish whip i szarża, lecz unik Sheamus'a i brouge kick oraz pin 1...2...Hunter odkopuje. Celtic Warrior wyrzucił Triple H z ringu i zaczął go atakować. Sheamus wziął kolejne krzesło i cios w głowę, po czym Triple H zaczął krwawić. Sheamus wykonał clothesline i obaj znaleźli się na trybunach. Sheamus prowadził Hunter'a i uderzył jego głową w metalową barierkę, a po chwili wziął od kibica plastikowy pas i uderzył nim The Game'a. Sheamus prowadził Hunter'a do ringu i jeszcze big boot i kolejny clothesline i obaj są po za ringiem. Sheamus wrzucił Hunter'a do ringu i próba celtic cross, lecz Triple H skontrował i pedigree, po czym pin 1...2...Sheamus odkopuje. Triple H wrzucił Sheamus'a w liny, lecz otrzymał brouge kick, po czym Sheamus wykonał pin 1...2...Hunter odkopuje. Sheamus wykonał irish whip i szarża, jednak unik The Game'a, odbcicie od lin i runinng knee, po czym spinebuster. Triple H wykonał swój taunt i pedigree, po czym pin 1...2...3! Triple H pokonuje Sheamus'a w No Disqualification Matchu.

Po tym wydarzeniu Raw dobiegło końca.

Swagger

3.Singles Match

CM Punk vs. Randy Orton

4.Casket Match

Undertaker vs. Kane

5.Lumberjack Match for the Divas Championship

http://img820.imageshack.us/img820/7816/44726017.png

Natalya© vs. Maryse

NEWSY:

:arrow: Na pewnym portalu internetowym zostały rozesłane plotki, że po WrestleManii dojdzie do powrotu ECW, jednak nikt z WWE nie potwierdza tej informacji.

:arrow: Na kolejny tydzień nie zostały zapowiedziane żadne walki.

:arrow: Sheamus odniósł uraz pleców po walce z Triple H. Jego udział w Elimination Chamber Matchu staje pod znakiem zapytania.

Edytowane przez kikut413

Dobre Raw, które utwierdza, że to diary jest 3 na forum. Ocena 8/10, ale cały czas widać postępy. Mam nadzieję na dobre SD bo to 600 odcinek, a później już Elimination Chamber. Czekam na kolejne odcinki.

Friday Night SmackDown - 18.02.2011 r. (San Diego, CA - San Diego Sports Center)

:arrow: Del Rio, Mclntyre i Swagger pokonują Edga, Mysterio i Jackson'a.

:arrow: Atak Christian'a na Edga.

:arrow: Zapowiedź walki Casket Match Taker vs. Kane na Elimination Chamber.

Co nas dzisiaj czeka:

:arrow: 600 Odcinek SmackDown, pojawią się gwiazdy obu brandów.

:arrow: Walka Edge, Rey, Jackson, Cena, Evan, Morrison vs. Miz, Barrett, Sheamus, Swagger, Del Rio, Mclntyre.

I hear voices in my head i 600 odcinek SmackDown rozpoczyna Randy Orton.

ORTON: Już w niedzielę wszystko rozpocznie się na dobre. Zostanie 5 tygodni do WrestleManii, największej w historii. W tą niedziele dwaj zwycięzcy Royal Rumble Matchu zmierzą się ze sobą. Dwóch wejdzie do ringu, ale tylko jeden wyjdzie i będę to ja. Nie wiem czy CM Punk pamięta, ale dwa lata temu kopnąłem go w głowę i stracił on tytuł mistrza świata. To samo zrobię na Elimination Chamber i na WrestleManii tylko ja wystąpie w walce o tytuł WWE. Będę jak Bret Hart w roku 1994. Wygrał Royal Rumble Match razem z Lex'em Luger'em, ale to Bret Hart zdobył pas WWE na WrestleManii.

Nagle arena przybrała czerwone barwy i na arenia pojawia się Kane.

KANE: Nikogo nie interesuje twoja walka z Punk'iem. Cały świat będzie wpatrzony na walkę Kane vs. Undertaker, gdyż jeden z nich zostanie zamknięty w trumnie i już nigdy nie powróci do WWE. Jesteś gwiazdą Raw więc nie wiem co robisz w tym ringu, zaraz zrobię z tobą to co z Undertaker'em na Elimination Chamber.

You know, it's the mack militant i na rampie pojawia się GM SmackDown Teddy Long.

LONG: Kane uspokój się. Dzisiaj 600 odcinek SmackDown i mile widziane są gwiazdy Raw i SmackDown. Jeżeli jesteś tak chętny walki to już za chwilę zobaczymy walke 4 zawodników, którzy wystąpia na gali Elimination Chamber. Już za chwilę Kane i CM Punk vs. Randy Orton i Undertaker. Zaczynajcie!

Match #1 CM Punk & Kane vs. Randy Orton & Undertaker

Walkę rozpoczęli Randy Orton i CM Punk. Zaczęło się od zwarcia, boczyn head lock od Orton'a. Punk wrzucił Orton'a w liny, a ten powalił go shoulder blockiem. Orton podnióśł Punk'a i kilka ciosów, po czym high kick od Punk'a i kilka low kicków. Straight Edge Savior wykonał spinning hell kick, odbicie od lin i bulldog, po czym przypięcie 1...2...Orton odkopuje. CM Punk wszedł na narożnik i crossbody, lecz drop kick od Randy'ego. Orton zmienił się z Taker'em. Undertaker wykonał kilka ciosów i irish whip, lecz kontra i Taker ląduje w narożniku. Punk wykonał high knee i bulldog oraz pin 1...2...Taker odkopuje. Punk zmienił się z Kane'm, a ten wyprowadził kilka kopnięc i low drop kick. Kane przypiął 1...2...Taker odkopuje. Big Red Machine chwycił Deadman'a za szyję, lecz kopnięcie w brzuch i irish whip od Taker'a. Phenom wykonał szarżę, po czym odbicie od lin i big boot. Taker zmienił się i do ringu wszedł Viper, który zaczął uderzać pięściami o matę i rko, lecz Kane odepchnął Randy'ego w liny i big boot, po czym pin 1...2...Orton odkopuje. Kane podniósł Orton'a i rko, po czym pin 1...2...Punk przerywa pin. Undertaker wszedł do ringu i big boot, a po chwili clothesline i Punk wypada z ringu. Last Outlaw czekał, aż Kane się podniesie i chokeslam, a po chwili rko od Orton'a i pin 1...2...3! Undertaker i Randy Orton pokonują Kane'a i Punk'a.

You think, you know me i do ringu zmierza World Heavyweight Champion Edge.

EDGE: Pozostały dwa dni i kibice ujżą kolejne dwa Elimination Chamber Matche. Do tej pory odbyło się 10 takich pojedynków, a ja wystąpiłem 3 razy w tej walce i raz zdobyłem pas wagi ciężkiej. W tym roku bronię pasa i w Elimination Chamber Matchu już raz traciłem pas, lecz był to pas WWE. W tym roku Edge zwycięży i pojedzie na WrestleManię i znów wystąpi w walce wieczoru. Gdyby nie klatka z pewnością nie obroniłbym pasa, a to dlatego, że Christian atakuje mnie bez przerwy. Ostatnio usiadłem w domu na fotelu i zastanawiałem się dlaczego to robi? To pewnie po tym jak otrzymał odemnie spear w walce kwalifikacyjnenj do Elimination Chamber. Z tego miejsca mówię, że to był przypadek.

AWESOME!!! I came to play i pojawia się WWE Champion The Miz.

MIZ: Nie tłumacz się Edge, bo widziałem to ja i żałośni kibice, którzy cie uwielbiają. Mówisz o Chrsitianie, ale lepiej skup się na obronie pasa bo w przeciwieństwie do mnie stracisz go. Ja jestem mistrzem WWE i twarzą WWE. Moja walka na Elimination Chamber będzie moją pierwszą i pierwszą wygraną. Popatrz na mój pas i na wielkie co oznacza, że ja jestem mistrzem federacji i powinieneś przede mną klękąć.

Edge uderzył Miz'a i edgecution i czekał, aż Miz się podniesie. Miz już na nogach i...

If you close your eyes i pojawia się Christian.

Edge przerwał atak i chciał wziąść mikrofon, lecz big boot od Miz'a, a po chwili skull crushing final. Do ringu przybiegł Christian i wykonał kill switch i zaczął dusić Edga, który po chwili stracił przytomność. Przybiegli sędzowie i przerwali atak Captain'a Charismy.

Na backstagu Todd Grisham i Monday Night Delight John Morrison.

TODD: Witaj John! Powracasz na SmackDown, jak się czujesz?

JOHN: Cześć Todd, powrócić na niebieski brand to wspaniałe uczucie, ale jestem tu tylko jednorazowo.

TODD: Dzisiaj wystąpisz w walce wieczoru. Czy będziesz pomagał swoim partnerom?

JOHN: Tak! Dla mnie każde zwycięstwo liczy się bardzo, nawet jeżeli nie jest to walka o pas.

TODD: To twoja druga walka Elimination Chamber...

W tym momencie Morrison'a krzesłem zaatakował Swagger.

JACK: Co ty tu robisz Morrison? A no tak będziemy walczyć przeciwko sobie, do zobaczenia w ringu.

Match #2 WWE Tag Team Champions Jeri-Show vs. The Uso's (non-title)

Walkę zaczęli Chris Jericho i Jey Uso. Jey kopnął Jericho i arm drag take down i zmiana z Jimmy'm. Jimmy wepchnął Chris'a w liny i samoan drop, jedna kontra i roll up 1...2...Jimmy odkopuje. Chris zmienił się i w ringu Big Show. Show wykonał dwa razy shoulder block, po czym big boot i taunt. Show chwycił Uso za szyję, lecz ten kopnął go w kolano i uwolnił się, po czym ddt i pin 1...2...Show odkopuje. Jimmy chciał zmienić się z Jey'em, lecz Show go powalił i zmienił się z Jericho. Chris wykonał enzuigiri i moonsault z narożnika, po czym pin 1...2...Jimmy kładzie nogę na liny. Jericho wepchnął Uso w liny i podwójny clothesline. Obaj leżeli na ziemii i zaczęli się czołgać w stronę narożników. Do ringu weszli Jey i Show, Giant wykonał clothesline, po czym irish whip, odbicie od lin, shoulder block i taunt. Big Show wynióśł Jey'a pod chokeslam, lecz zaatakował go krzesłem Jimmy. Kilka ciosów w plecy i zaczął atakować nogi. Jericho próbował interweniować, lecz otrzymał cios krzesłem.

You know, it's the mack militant i pojawia się Teddy.

LONG: Stać Uso. Po tym co się stało Jeri-Show będą chcieli rewanżu, a więc za dwa dni na Elimination Chamber zobaczymy walkę Jeri-Show vs. Uso's o pasy Tag Team.

Match #3 United States Champion Daniel Bryan vs. Dolph Ziggler (non-title)

Zaczęło się od zwarcia, Bryan zapiął head lock, po czym sprowadził Dolph'a do parteru i próba lebell locku, jednak Dolph ucieka za ringu. Bryan wykonał flying knee z krawędzi ringu, po czym wrzucił Dolph'a do ringu i pin 1...Ziggler odkopuje. Daniel wykonał irish whip i szarża, po czym drop kick i kolejny pin 1...2...Dolph odkopuje. Bryan wepchnął Ziggler'a w liny i próba clotheslinu, jednak unik Dolph'a odbicie od lin i big boot. Prince of parkour wykonał serię elbow dropów i pin 1...2...Bryan odkopuje. The Natuaral wykonał facebuster, po czym irish whip i szarża, jednak nadział się na nogę Bryan'a, który wykonał bulldog i pin 1...2...Ziggler odkopuje. Daniel wszedł na narożnik i crossbody, jednak Ziggler przerolował i pin 1...2...Bryan odkopuje. Ziggler czekał, aż Bryan się podniesie i zig zag, po czym pin 1..2...3! Dolph Ziggler pokonuje mistrza United States Daniel'a Bryan'a.

W szatni WWE Champion The Miz, po chwili do szatni wszedł GM Teddy Long.

LONG: Miz posłuchaj mnie. Przez ostatnie dwa tygodnie grabiłeś sobie na Raw i masz teraz sporo rywali.

MIZ: Co z tego Teddy? To było Raw, a to jest SmackDown.

LONG: No właśnie. To jest SmackDown moje show i nie chcę, aby panował tu chaos.

MIZ: Jeżeli będzie inaczej to co możesz mi zrobić?

LONG: Jestem w stanie zadzwonić do pewnej osoby i możesz nie mieć pasa WWE. Myślę, że się rozumiemy Miz.

MIZ: Tak jest Teddy, wiesz, że cię nie zawiodę hahahaha.

Match #4 Beth Pheonix vs. Michelle McCool

Michelle kopnęła Beth i powaliła clotheslinem i pin 1...Beth odkopuje. Michelle podniosła Beth i irish whip, po czym szarża, jednak unik Beth i suplex. Glamazon wrzuciła McCool w liny i back body drop i przypięcie 1...2...Michelle odkopuje. Beth wyniosła McCool i backbreaker, po czym kolejny pin 1...2...McCool odkopuje. Pheonix wykonanała irish whip i szarża, jednak unik i roll up 1...2...Glamazon odkopuje. Michelle podniosła rywalkę i big boot, lecz unik i wyniesie pod glam slam, jednak kontra i kolejny roll up od McCool 1...2...Pheonxi odkopuje. Beth szybciej wstała, kopnięcie w brzuch, przeskoczenie za plecy Michelle i glam slam oraz pin 1...2...3!

Glamazon Beth Pheonix wygrywa.

Match #5 World Heavyweight Champion Edge, Rey Mysterio, Ezekiel Jackson, John Cena, John Morrison, Evan Bourne vs. WWE Champion The Miz, Wade Barrett, Sheamus, Drew Mclntyre, Jack Swagger, Alberto Del Rio

Walkę rozpoczęli The Miz i John Morrison. Zaczęło się od zwarcia, head lock od Morrison'a, Awesome One wepchnął go w liny, lecz został powalony przez shoulder block. Morrison znów odbił się od lin, lecz arm drag take down od Miz'a, po czym irish whip w swój narożnik i zmiana z Del Rio. Alberto wykonał kilka ciosów, po czym irish whip i zmiana z Sheamus'em. Sheamus wrzucił John'a w liny i clothesline, po czym pin 1...2...Morrison odkopuje. Sheamus przyciągnął Monday Night Delight'a do narożnika. Celtic Warrior zmienił się z Barrett'em. Wade wykonał big boot i backbreaker oraz pin 1...2...Shaman of Sexy odkopuje. Barret zmienił się z Mclntyre'm. Choosen One ustawił John'a pod future shock ddt, lecz ten zdołał się wydostać i eznuigiri. Morrison zdołał w końcu się zmienić i do ringu wchodzi Cena. John wykonał clothesline i suplex, po czym pin 1...Drew odkopuje. Cena wykonał silny irish whip, po czym odbicie od lin i bulldog i znów pin 1...2...Mclntyre odkopuje. Cena zmienił się z Rey'em. Mysterio wykonał seated senton i przypiął 1...2...Choosen One odkopuje. Mysterio wykonał hurricanrane i Drew na drugiej linie, Rey odbił się od lin i 619, lecz Drew łapie Rey'a za nogi, wpycha w liny i big boot, po czym zmiana ze Swagger'em. All-American wykonał vader bomb i pin 1...2...Rey odkopuje. Swagger wyniósł Mysterio pod gutwrench powerbomb, jednak kontra Rey'a i roll up 1...2...Swagger odkopuje. Rey zmienił się z Jackson'em. Ezekiel wykonał clothesline i pin 1...2...Swagger odkopuje. Ezekiel wykonał backbreaker, po czym irish whip i szarża oraz pin 1...2...All-American odkopuje. Jackson zmienił się z Edge'm. Rated R wykonał flying forearm smash, clothesline i edgecution, po czym Edge ruszył ze spear'em, lecz unik Swagger'a i Edge wpada w narożnik. Swagger wykonał vader bomb, lecz nadział się na kolana Edga, a ten zmienił się z Ceną. John wykonał dwa razy shoulder tackle, proto bomb i five knuckle shuffle. Cenation wyniósł Swagger'a pod attitude adjustment, lecz Jack wykonał

kilka ciosów łokciem i uwolnił się. Cena wrzucił Swagger'a w liny, podcięcie i Cena zapina stf. Swagger próbował walczyć, lecz Cena wciąż trzymał. All-American w końcu zebrał siły i doszedł do lin. Cena zmienił się z Edge'm, a ten wszedł na narożnik i flying elbow drop, po czym pin 1...2...Swagger odkopuje. Edge wrzucił Swagger'a w liny i podwójny big boot, po czym obaj padają na matę. Po chwili obaj dokonali zmian i w ringu The Miz oraz Evan Bourne. Bourne wykonał kilka low kicków i drop kick, po czym high kick i Miz ustawiony pod air bourne. Evan na narożniku i air bourne, jednak unik Miz'a i Evan pada na matę. Miz czekał, aż Evan się podniesie, ale do ringu wchodzi Cena i clothesline, po czym aa dla Miz'a. W ringu zaczęła się wymiana finisherów. Future shock ddt dla Ceny, uranage slam dla Drew, wasteland dla Jackson'a, 619 dla Barrett'a, brouge kick dla Mysterio, flying chuck dla Sheamus'a, enzuigiri od Alberto dla Morrison'a i Edga. swagger wykonał gutwrench powerbomb, po czym The Miz dołożył skull crushing final i pin 1...2...3! Miz, Barrett, Sheamus, Mclntyre, Swagger i Del Rio wygrywają i pokazują świetną formę przed Elimination Chamber.

Swagger

3.Singles Match

CM Punk vs. Randy Orton

4.Casket Match

Undertaker vs. Kane

5.Lumberjack Match for the Divas Championship

http://img820.imageshack.us/img820/7816/44726017.png

Natalya© vs. Maryse

6.Tag Team Match for the WWE Tag Team Championship

http://img192.imageshack.us/img192/4210/84888539.png

Jeri-Show© vs. The Uso's

NEWSY:

:arrow: Vince McMahon powiedział, że w tym roku po raz ostatni na WrestleManii zobaczymy Money in the Ban Match.

:arrow: Na Elimination Chamber Edge będzie walczył z zabandażowaną ręką, spowodowane jest to atakiem Christian'a.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...