Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE pod moim władaniem - jeszcze raz

Kto wygra Royal Rumble Match?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra Royal Rumble Match?

• Rey Mysterio
      2
    • John Morrison
      6
    • Big Show
      3
    • Randy Orton
      0
    • Kane
      0
    • Sheamus
      0
    • inny zawodnik
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Rozpoczyna się typer ROYAL RUMBLE oto karta:

1.40-Man Royal Rumble Match

2.The Miz vs. John Cena - WWE Championship Match

3.Edge vs. Alberto Del Rio - World Heavyweight Championship Match

4.Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston - Intercontinental Championship Match

5.Natalya vs. Michelle McCool - Divas Championship Match

Podawajcie swoje typy!!! Zwycięzca poprowadzi Monday Night Raw po RR.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kikut413

17

• Edge_O_Matic

11

• Calvin

2

• Lemmy

2

Top użytkownicy w tym temacie

1.Rey Mysterio

2.The Miz

3.Edge

4.Dolph Ziggler

5.Natalya

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

speech Dolpha i Vickie. Dużo błędów stylistycznych typu powtórzenia. Wkurzające to jest, że Vickie mówi co każde zdanie Dolph to, Dolph tamto. Nie znasz jakiś jego "ksywek" czy czegoś. Zamiast czegoś typu (wymyślam na szybko) "Dolph wygra walkę, Dolph zrobi wszystko żeby mi było miło" można dać coś takiego "Dolph wygra walkę, zrobi wszystko bla bla bla". Mam nadzieję że wiesz o co chodzi.

Nagle theme Kofie'ego Kingston'a co oznaczało zaczynać walkę. - tłumaczyłeś to w google translate ? :D To taki mały i kiepski żarcik :)

Ogólnie jest bardzo fajnie ale zbyt dużo jest powtórzeń, np. pierwsza walka "Kofi zajął się Ziggler'em, lecz po chwili Swagger wyrzucił Kingston'a z ringu. Swagger zajął się Dolph'em"

Te powtórzenia zbytnio nie przeszkadzają ale trochę razi w oczy. Ogólnie jest dobrze ! Zapraszam do mnie :)

edit

1.nie wiem, Big Show ?

2.The Miz

3.Alberto Del Rio

4.Dolph Ziggler

5.Natalya

• Urządzenie:  Windows

No ciekawie się zapowiada, czekam na RR.

1. 40-Man Royal Rumble Match - Morrison

2. The Miz vs. John Cena

3. Edge vs. Alberto Del Rio

4. Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston - Intercontinental Championship Match

5. Natalya vs. Michelle McCool - Divas Championship Match

@down: Nie bulwersuj się, zobacz kiedy został napisany nowy punkt regulaminu, a kiedy posty z typowaniem.

Edytowane przez Revan

http://tinyurl.com/mpirerevan

Moje mody do Wrestling Mpire/TWC.

2518741894d9a16f30104e.gif

Czytajcie nowy punkt regulaminu ! Bez typerów !!!

Do tematu.

Robisz niezłe gale i mi się nawet podobają i rób je dalej.

Zapraszam do czytania mojego diary. :)

13986806754f144420a3038.jpg

Ok czyli typer jest unieważniony.

http://3.bp.blogspot.com/_z6g22C9qTek/TA5jTn1wuHI/AAAAAAAAACc/jmNIf5_LUOM/s1600/raw.jpg

Monday Night Raw - 24.01.2011 r. (Detroit, MI - Joe Louis Arena)

Wydarzenia z poprzedniego tygodnia:

- Gwiazdy Raw atakują Nexus

- John Cena zdobywa miano pretendenta do pasa WWE

Co nas dzisiaj czeka:

- John Cena vs. CM Punk

-----------------------------

Raw rozpoczął pretendent do pasa WWE John Cena.

CENA: Witam was WWE Universe. Dzisiaj kolejne wspaniałe Raw, to drugie Raw od 7 miesięcy bez Nexus. Po za tym na Royal Rumble zdobędę pas WWE. Ostatnia moja walka o pas WWE odbyła się w poprzednim roku na Night of Champions. Od tamtej gali minęło wiele czasu. Cena odłożył pas WWE na trochę później i dwukrotnie pozbył się Nexusa. Od września zmieniło się bardzo dużo m.in. mistrzem WWE jest awesome The Miz. Royal Rumble odbędzie się w moim rodzinnym mieście Bostonie i na gali pojawi się wielu moich przyjaciół, a nawet moja kochana mama. Obiecałem jej, że na Royal Rumble wzniosę pas WWE do góry w geście tryumfu.

I came to play i do ringu zmierza WWE Champion The Miz.

MIZ: Wiesz co Cena. W przeszłości miałem z tobą wiele kłopotów. Teraz walczymy obaj o pas WWE, lecz to ja jestem mistrzem i to ja tutaj rządzę. Nie obchodzi mnie to, że Royal Rumble będzie w Bostonie. Nawet ciesze się bo upokorzę cie na oczach twoich przyjaciół i twojej mamusi. Nikogo nie interesuje to, że twoja mama będzie na tej gali. Jeżeli miałbym taką okazję to chętnie wykonałbym jej skull crushing final.

Cena nie wytrzymał i zaatakował, po chwili zapiął stf, jednak przybiegł Riley i uratował Miz'a. Po chwili przyszedł mail od GM'a.

COLE: Proszę o uwagę otrzymałem e-mail od GM'a. Cytuję: ,,Panowie trochę spokoju. Royal Rumble już w tym tygodniu. Dzisiaj obaj zawalczycie jeżeli tak bardzo chcecie. Cena nie zapominaj, że ty w walce wieczoru zmierzysz się z CM Punk'iem. Miz ty wraz z Alex'em zmierzysz się dzisiaj w walce Tag Teamowej. Waszymi rywalami będą Jerry Lawler i Randy Orton."

Match #1 Gail Kim vs. Maryse

Maryse zyskała przewagę po mocnym kopnięciu w brzuch. Maryse wykonała suplex i pin 1...Gail odkopuje. Maryse nie zwalniała tempa kilka ciosów i kolejny suplex, po czym pin 1...2...Gail odkopuje. Maryse wykonała irish wheep i szarża, jednak nadziała się na nogę Kim, która wykonała jeszcze roll up 1...Maryse odkopuje. Gail Kim wykonał dwa clothesliny i drop kick i przypięła 1...2...Maryse odkopuje. Gail wykonała eat defeat, jednak Maryse złapała się lin i zablokowała. Maryse kopnęła Kim w twarz, a po chwili french kiss, jednak Gail zamieniła to na small package 1...2...Maryse odkopuje. Gail weszła na narożnik i wykonała crossbody, jednak unik od Maryse i french kiss, po czym pin 1...2...3! Maryse pokonuje Gail Kim.

Na ring przyszedł Tyson Kidd wraz z Jackson'em Andrews'em.

KIDD: Tydzień temu przegrałem z Mark'iem Henry'm, jednak to nie zmieni, że w tym roku Tyson Kidd zostanie mistrzem United States. Jackson Andrews wykonał chokeslam na Henry'm i pokazał, że potrafi pokonać każdego w WWE.

ANDREWS: Henry jeżeli mnie słyszysz to wyjdz na ring, a ja dam ci baty. Mówią na ciebie najsilniejszy człowiek świata. To ja jestem najsilniejszy i najlepszy na świecie i w WWE.

Step up ready, yes sir. Do ringu zmierza najsilniejszy człowiek świata Mark Henry

MARK: Mówisz, że jesteś najsilniejszy. Rzucam ci wyzwanie ty i ja Body Slam Challenge.

ANDREWS: OK Henry.

Match #2 Jackson Andrews /w. Tyson Kidd vs. Mark Henry - Body Slam Challenge

Andrews powalił Henry'ego clotheslinem, a gdy ten wstał wykonał jeszcze big boot. Andrews chciał wykonać body slam, jednak nie mógł podnieść Mark'a. Henry wyprowadził dwa headbutty i clothesline. Henry podniósł Andrews'a i body slam. Mark Henry pokonuje Andrews'a w Body Slam Challenge. Po walce Tyson Kidd wykonał springboard crossbody, jednak Mark go przechwycił i wykonał world strogest slam.

W szatni Santino, Kozlov i Josh Matthews.

JOSH: Witajcie panowie.

SANTINO: Witaj Josh.

JOSH: Dostałem wiadomość, że czeka was dzisiaj walka z braćmi Uso. Jaki macie plan?

KOZLOV: My nigdy nie mamy planu. Wychodzimy i walczymy.

JOSH: Jest jeszcze coś.

SANTINO: O co chodzi Josh?

JOSH: Jeżeli przegracie to na Royal Rumble zmierzycie się z nimi o wasze pasy.

SANTINO: Nie ma sprawy. Pokonamy ich i zamiast walczyć o pasy będziemy walczyć w RR matchu.

JOSH: Dziękuje panowie.

Match #3 WWE Champion The Miz & Alex Riley vs. Jerry Lawler & Randy Orton

Walkę rozpoczeli Alex Riley i Randy Orton. Walka zaczęła się od zwarcia, Randy zapiął head lock i walka przeniosła się do parteru. Riley wydostał się i odepchnął Randy'ego, ten po odbiciu od lin powalił Alex'a shoulder blockiem. Orton wykonał irish wheep, po czym zmienił się z Lawler'em. Jerry wykonał szarżę, a po chwili suplex i przypiął 1...2...Riley odkopuje. Lawler wyprowadził kilka ciosów, jednak Alex odpowiedział ciosami i zaciągnął Lawler'a do narożnika i zmienił się z Miz'em. Na arenie pojawił się John Cena, który odwrócił uwagę Miz'a i Lawler wykonał roll up 1...2...Miz odkopuje. Jerry wszedł na narożnik i diving clothesline, jednak unik Miz'a, a po chwili neckbreaker i backbreaker, po czym pin 1...2...Lawler odkopuje. Miz szykował się do skull crushing final, lecz na krawędzi stanął Cena. Sędzia coś do niego mówił, a do ringu wszedł Orton wykonał rko na Miz'ie i zaatakował Alex'a. Lawler przypiął 1...2...3! Lawler i Orton wygrywają dzięki Cenie.

Po walce Alex Riley pomógł wstać i Miz'owi i ku zaskoczeniu wszystkim fanom wykonał na Miz'ie tko i mówił do niego, że to koniec. Do ringu wszedł John Cena i zapiął stf na Miz'ie. Miz stracił przytomność i zjawili się sędziowie którzy odciągneli John'a.

It's the shame i do ringu zmierza Król Sheamus.

SHEAMUS: Przyszedłem tutaj, aby zakończyć spór z GM'em. W ostatnich tygodniach Manager dawał mi rywali i myślał, że są oni wstanie mnie pokonać. Pokonałem Henry'ego i DiBiase'go. Nie dostałem szansy walki o miano pretendenta, lecz jako pierwszy zapewnie sobie miejsce na WrestleManii. Mam za sobą wspaniały rok zakończyłem kariere Triple H, zdobyłem po raz drugi pas WWE i zakończyłem sprawę z John'em Morrison'em. GM bał się dać go do walki ze mną bo wiedział, że jestem wstani zrobić z nim to co z Triple H. Na TLC John miał szczęście, gdyż miałem kontuzję barku, lecz mimo wygranej nie zdobył pasa WWE i pokazał, że jest nikim w WWE.

Now listen! This ain't no make believe! w stronę ringu zmierza John Morrison.

JOHN: Wiesz co Sheamus. Mogę cie pokonać w każdym miejscu i o każdej porze. Ja także mam znakomity rok za sobą. Może i nie zdobyłem żadnego pasa, ale ciężką pracą po raz miałem szanse walki o pas WWE. Wszyscy na zapleczu włącznie z Miz'em wiedzą, że gdyby nie Riley to dzisiaj wzniósłbym pas WWE do góry. Przed nami Royal Rumble startowałem w walce wieczoru 5 razy i wyrzuciłem 3 gwiazdy. Ty w takim meczu nie masz żadnego doświadczenia i w niedziele obiecuje ci, że Sheamus zostanie wyeliminowany przez John'a Morrison'a, który wygra Royal Rumble Match i zapewni sobie miejsce w walce wieczoru na WrestleManii.

Na backstagu Santino Marella, którego zaczepiła Tamina.

TAMINA: Santino musisz uważać. Jey i Jimmy mówili, że nie chcą tylko wygrać. Chcą was wyeliminować z WWE.

SANTINO: Spokojnie Tamina. Ja i Kozlov przeżyliśmy ataki Nexus, więc Jey i Jimmy nie są wstanie nas pokać.

TAMINA: Tak wiem, ale musisz być ostrożny bo martwie się o ciebie.

SANTINO: Możesz być spokojna myszko.

Santino pocałował Tamine i odszedł.

Match #4 Unified Tag Team Champions Santino Marella & Vladimir Kozlov /w. Tamina vs. The Uso's

Walkę rozpoczeli Santino i Jey. Uso rzucił się na Santino i po kilku ciosach przypiął go 1...Santino odkopuje. Uso wrzucił Santino w liny i samoan drop, jednak Santino skontrował to na ddt. Obaj zawodnicy czołgali się do swych narożników i obaj dokonali zmian. Kozlov ostro ruszył do ataku, dwa clothesliny i big boot, po czym pin 1...Jimmy odkopuje. Kozlov wykonał dwa headbutty i belly to belly suplex, po czym przypiął 1...2...Jimmy odkopuje. Kozlov zmienił się z Santino, a ten wykonał diving headbutt i próba cobry, jednak unik i samoan drop i pin 1...2...Santino odkopuje. Jimmy zmienił się z Jey'em. Uso ruszył na Santino z clotheslinem, jednak unik, arm drag take down i diving headbutt. Kozlov wszedł do ringu i powstrzymał Jimmy'ego, który chciał zainterweniować. Santino wykonał cobre i przypiął 1...2...3! Santino i Kozlov wygrywają.

W szatni John Cena i Josh Matthews.

JOSH: John już za chwilę walka z CM Punk'iem. Czy obawiasz się powrotu członków Nexusa?

JOHN: Nie mam się czego obawiać Josh. Zajeliśmy się nimi i przez najbliższy czas CM Punk nie będzie miał wsparcia.

JOSH: Został tydzień do twojej walki na Royal Rumble. Czego możemy się spodziewać?

JOHN: Będzie łatwiej niż myślałem. Miz nie ma przy boku Riley'a.

JOSH: Minęło trochę czasu odkąd trzymałeś pas WWE w górze. Czy na Royal Rumble zobaczymy ciebie z pasem w rękach?

JOHN: Josh, Josh, Josh. Każdy zawodnik chciałby trzymać jakikolwiek tytuł w rękach. Ostatni raz walczyłem o pas na Night of Champions, a to było we wrześniu. Minęło dużo czasu i na Royal Rumble John Cena będzie nowym mistrzem WWE.

JOSH: Dziękuje John.

Match #5 CM Punk vs. John Cena

Walka rozpoczęła się od zwarcia. Cena kopnął Punk'a w brzuch i suplex. Punk podniósł i po chwili doszło do kolejnego zwarcia. Cena zapiął head lock, lecz Punk odepchnął i Cena odbił się od lin i powalił Punk'a shoulder blockiem. Punk szybko wstał, jednak znów został powalony shoulder blockiem. Cena wykonał mocny irish wheep i Punk odbił się od narożnika, a Cena odbił się od lin i bulldog, po czym pin 1...2...Punk odkopuje. Cena wszedł na liny i diving leg drop, jednak unik od Punk'a. CM Punk kopnął Cene w brzuch, jednak ten złapał go za nogę. Punk wykorzystał wolną nogę i wykonał enzuigiri. CM Punk wykonał irish wheep i następnie szarża i kolano w narożniku oraz bulldog. CM Punk wyniósł Cene pod gts, jednak ten zaczął atakować łokciem, po czym się uwolnił. Cena wykonał suplex, a po chwili dwa shoulder tackle, proto bomb. Cena zatauntował i five knuckle shuffle. John wyniósł Punk'a pod attitude adjustment, jednak ten się uwolnił i wykonał high kick i przypiął 1...2...Cena odkopuje. Punk znów wyniósł John'a pod gts, jednak ten się uwolnił. Punk ruszył z clotheslinem, lecz unik od Ceny, odbicie od lin i shoulder tackle i jeszcze proto bomb. Punk leżał obok narożnika, więc Cena wykonał five knuckle shuffle z narożnika, a po chwili attitude adjustment, po czym przypiął 1...2...3!

Po tym wydarzeniu Raw dobiegło końca.

AKTUALNA KARTA NA ROYAL RUMBLE:

1.30-Man Royal Rumble Match

http://static1.fbcdn.pl/3/clubs/24373/gallery/53643/n/francja-1702946.jpg

2.Singles Match for the WWE Championship

http://static1.fbcdn.pl/3/clubs/24373/gallery/82124/n/nowa-galeria-1724567.png

The Miz© vs. John Cena

3.Singles Match for the World Heavyweight Championship

http://static1.fbcdn.pl/3/clubs/24373/gallery/53643/n/francja-1718918.png

Edge© vs. Alberto Del Rio

4.Singles Match for the Intercontinental Championship

http://static1.fbcdn.pl/3/clubs/24373/gallery/82124/n/nowa-galeria-1731975.png

Dolph Ziggler© vs. Kofi Kingston

5.Singles Match for the Divas Championship

http://static1.fbcdn.pl/3/clubs/24373/gallery/53643/n/francja-1702938.png

Natalya© vs. Michelle McCool

NEWSY:

- W związku z atakiem Riley'a na Miza. Alex Riley zostanie przeniesiony na SmackDown i zadebiutuje już w tym tygodniu.

- Na Raw natomiast przejdzie najprawdopodobniej Cody Rhodes.

- Jeżeli Cody Rhodes przejdzie na Raw to możliwe, że dojdzie do reaktywacji Legacy.

Edytowane przez kikut413

Raw 8/10. Cena dominuje nad Miz'em i na Royal Rumble raczej zdobędzie pas. Cieszy mnie, że Riley odwrócił się od Miz'a i zacznie sam walczyć. Czekam na SD i na RR :)

http://static.tvfanatic.com/images/gallery/wwe-smackdown-logo.jpg

Friday Night SmackDown - 28.01.2011 r. (Cincinnati - U.S. Bank Arena)

Wydarzenia z poprzedniego tygodnia:

- Kofi Kingston zostaje pretendentem do pasa Intercontinental

Co nas dzisiaj czeka:

- Pojawią się gwiazdy obu rosterów

SmackDown rozpoczął World Heavyweight Champion Edge.

EDGE: Już w tą niedziele rozpoczyna się droga do WrestleManii. W poprzednim roku Royal Rumble okazało się dla mnie przełomową galą. Wróciłem i wygrałem w RR Matchu. Mimo tego, że na WrestleManii nie zdobyłem pasa wagi ciężkiej to teraz jestem mistrzem i znów na Royal Rumble Edge odniesie sukces. Tym razem obronię pas wagi ciężkiej. Jestem 10-krotnym mistrzem świata i doświadczenie jakie zebrałem da mi zwycięstwo w walce z Del Rio. Nie każdy może się posczycić ilością 10 tytułów mistrza świata np.

I came to play i do ringu zmierza WWE Champion The Miz.

MIZ: Miałeś na myśli mnie Edge i wszyscy o tym wiedzą. Jednak ja jestem przyszłością tej federacji i będę miał dwa razy tyle tytułów mistrza co ty. Jesteś mistrzem świata wagi ciężkiej, lecz ja jestem mistrzem WWE. Mistrzem federacji i na Royal Rumble pokonam największego bohatera fanów wielkiego John'a Cene.

EDGE: Oglądałem ostatnie Raw i tam straciłeś przytomność. Cena zmiarzdzył cie i tak będzie na Royal Rumble. Zobaczymy nowego mistrza WWE, lecz mistrz wagi ciężkiej będzie wciąż ten sam Rated R Superstar Edge.

Beep...beep i na arene wjeżdza Alberto Del Rio.

EDGE: O prosze to przecież nasz wielki arystokrata Alberto Del Rio który zostanie pogrążony na Royal Rumble.

RIO: Edge, Edge, Edge chyba niczego się nie nauczyłeś. Pamiętaj, że jesteś w WWE jeszcze tylko dzięki mnie. Mógłbym cie pokonać i kontuzjować w każdej chwili, jednak zrobie to dopiero na Royal Rumble.

EDGE: Tak mówiłeś w zeszłym tygodniu i wszystko zakończyło się spearem.

MIZ: Panowie spokojnie. Mimo, że jesteście u siebie nie zapominajcie, że to ja jestem tu najważniejszy because I'm The Miz and I'm...

My time is now i do ringu zmierza John Cena.

CENA: And You're loser. Miz i mistrz WWE gdyby ktoś mi to kiedyś powiedział to dziś byłbym legendą bo padłbym ze śmiechu. Nie wiem jakim cudem masz ten pas w swych rękach. Na szczęście Royal Rumble w niedziele i wszystko się zmieni. Edge minął rok odkąd wygrałeś na Royal Rumble i wyrzuciłeś mnie. Jeszcze ci nie pogratulowałem. Może poczekam do niedzieli gdy pokonasz Alberto.

Del Rio rzucił się na Cene, a Miz na Edge i doszło do szarpaniny.

You know it's the mack militant i na rampie pojawia się GM SmackDown Teddy Long.

LONG: Mamy w ringu pretendentów i mistrzów i dziś dojdzie właśnie do walki między nimi. Zobaczymy walkę John Cena i Edge vs. The Miz i Alberto Del Rio, a już za chwilę 27-Man Battle Royal w którym wystąpią gwiazdy Raw i SmackDown.

Match #1 27-Man Battle Royal

+Mark Henry wyrzucił braci Uso

+Ted DiBiase wyrzucił Goldust'a

+Daniel Bryan wyrzucił Tyson'a Kidd

+Drew Mclntyre wyrzucił Trent'a Barrette

+Tyler Reks wyrzucił Drew Mclntyre

+Wade Barrett wyrzucił DH Smith'a

+Tyler Reks wyrzucił JTG

+Kane wyrzucił Zack'a Ryder'a

+Randy Orton wyrzucił Darren'a Young'a

+Rey Mysterio wyrzucił Primo

+Randy Orton wyrzucił Ted'a DiBiase'go

+Sheamus wyrzucił William'a Regal'a

+CM Punk wyrzucił Curt'a Hawkins'a

+Tyler Reks wyrzucił Chris'a Masters'a

+Tyler Reks, Randy Orton i Sheamus wyrzucili Mark'a Henry'ego

+Cody Rhodes wyrzucił Chavo Guerrero

+Randy Orton wyrzucił Tyler'a Reks'a

+Sheamus wyrzucił Daniel'a Bryan'a

+Cody Rhodes wyrzucił R-Truth'a

+Randy Orton wyrzucił Cody'ego Rhodes'a

+Rey Mysterio wyrzucił Kane'a

+Wade Barrett wyrzucił CM Punk'a

+Rey Mysterio wyrzucił Sheamus'a

+Wade Barrett wyrzucił Rey'a Mysterio

+Randy Orton wyrzucił Wade'a Barrett'a

Po walce Randy Orton wziął mikrofon i zaczął mówić.

RANDY: Tak będzie już w niedziele. Tak jak w 2009 roku wygram Royal Rumble Match i wystąpie w walce wieczoru na WrestleManii. Tym razem jednak zdobęde pas i będę panował długi czas jako mistrz WWE.

Match #2 Alex Riley vs. Ezekiel Jackson

Walka rozpoczęła się od zwarcia. Ezekiel powalił Riley'a i demonstrował swoje mięśnie. Ezekiel podniósł Riley'a i wykonał mocny irish wheep, a Riley padł na matę. Jackson wyniósł Alex'a pod uranage slam, lecz ten wykonał ddt. Riley zaczął atakować leżącego Jackson'a, lecz po chwili odciągnął go sędzia. Riley czekał, aż Ezekiel wstanie i ruszył z clotheslinem, jednak Jackson wykonał unik i Alex wypadł z ringu. Walka przeniosła się za ring, a tam Jackson wbił Riley'a kilka razy w stół komentatorski, po czym wrzucił Alex'a do ringu. Big Zeke wszedł do ringu i przypiął 1...2...Alex odkopuje. Ezekiel wykonał irish wheep i szarża, lecz unik Riley'a i big boot, po czym pin 1...2...Ezekiel odkopuje. Riley wyniósł Jackson'a pod tko, jednak Ezekiel się uwolnił i powalił Alex'a clotheslinem. Big Zeke wykonał uranage slam i przypiął 1...2...3! Ezekiel Jackson pokonuje debiutującego na SmackDown Alex'a Riley'a

Na backstagu The Miz zaczepił Alex'a Riley'a.

MIZ: Riley. Widzisz zdradziłeś mnie i teraz jesteś zerem jak Daniel Bryan.

ALEX: Moja kariera się dopiero rozpoczyna. Na Royal Rumble pokażę kim jest Alex Riley.

MIZ: Myślisz, że wygrasz? Może gdybym ja ci pomógł to tak, ale inaczej Riley wypadnie tak szybko, jak szybko wejdzie.

ALEX: Ja mam chociaż jakieś szanse. A ty? Wszyscy wiedzą, że Cena cie zniszczy. Gdyby nie ja straciłbyś pas już bardzo dawno.

MIZ: Nie straciłem pasa dzięki tobie tylko dlatego, że I'm The Miz and I'm awesome.

Miz uderzył Alex'a pasem i odszedł.

W szatni Todd Grisham i World Heavyweight Champion Edge.

TODD: Witaj Edge.

EDGE: Witaj Todd.

TODD: Dzisiaj twoja ostatnia walka przed Royal Rumble. Zawalczysz w teamie z John'em Cenom co o nim myślisz?

EDGE: Cena to z pewnością jedna z największych gwiazd WWE w obecnym czasie. Coś nas jednak różni. Cena to 9-krotny mistrz świata, a ja jestem 10-krotnym mistrzem. Jest jeszcze coś ja jestem obecnym mistrzem, a Cena pretendentem.

TODD: Czy to oznacza, że nie będziesz z nim współpracował?

EDGE: Jestem mistrzem, a jeżeli jesteś mistrzem to wszyscy chcą cie pozbawić tytułu. Cena jednak jest pretendentem i dzisiaj będę z nim współpracował i pokonamy Miz'a i Del Rio.

TODD: Dziękuje Edge.

Match #3 Beth Pheonix vs. Layla /w. Michelle McCool

Walka rozpoczęła się od zwarcia. Beth zaciągnęła Layle do narożnika i wyprowadziła cios, jednak unik Layli i low kick, po czym seria ciosów. Layla chciała wepchnąć Beth w liny, jednak kontra i Layla odbija się od lin i drop kick. Beth jednak przechwyciła ją i giant swing. Layla szybko się podniosła jednak Beth powaliła ją shoulder blockiem i pin 1...Layla odkopuje. Glamazon podniosła Layle i wyniosła pod scoop slam, jednak Layla uwolniła się i wepchnęła Beth w narożnik, po czym wykonała tornado armbreaker. Layla przypięła 1...2...Pheonix odkopuje. Layla zapięła arm vice i przez długi czas Beth nie mogła nic zrobić. Glamazon, jednak wydostała się, wyniosła Layle i powerslam. Beth padła na matę i trzymała się za ramię. Sędzia zaczął odliczać i obie zawodniczki powoli podnosiły. Obie wstały w tym samym momencie i Layla jako pierwsza wyprowadziła cios, lecz Beth zatrzymała cios i sama wyprowadziła serie ciosów, po czym odbiła się od lin i clothesline. Glamazon podniosła Layle i wykonała glam slam, po czym pin 1...2...3! Beth Pheonix zwycięża.

Na ring przyszedł The Shaman of Sexy John Morrison.

JOHN: Jak to dobrze wrócić na SmackDown, ale nie po to tu przyszedłem. Przyszedłem tutaj skończyć sprawę z Shemus'em. Nie mogę go słuchać pewnie wy też. Jak można przychodzić cały czas na ring i mówić, że wygra się Royal Rumble. Wczoraj byłem na stronie wwe.com i zobaczyłem ankiete kto wygra Royal Rumble Match? Zwycięzcą zostałem ja John Morrison, a Sheamus nie miał nawet 5% głosów. Sheamus wziął dzisiaj udział w Battle Royal i oczywiście odpadł. Jeżeli jest jeszcze na tyle odważny niech wyjdzie teraz do ringu i skończymy nasz konflikt.

Check, one two oh yeah i do ringu wchodzi były World Heavyweight Champion Jack Swagger.

JACK: Wracaj na Raw Morrison. Nikt ciebie i Sheamus'a na SmackDown nie potrzebuje. Fanów nie obchodzi, że masz problem ze słoikem majonezu. Ważniejsze jest to, że tydzień temu zostałem oszukany i na Royal Rumble powinienem walczyć o pas Intercontinental.

JOHN: Jeżeli chcesz walki to zaczynajmy.

Morrison rzucił się na Swagger'a, lecz po chwili obaj zostali odciągnięci. Na titantronie pojawił się Teddy Long.

LONG: Jeżeli, aż tak was ciągnie do walki to już za chwilę John Morrison vs. Jack Swagger.

Match #4 Jack Swagger vs. John Morrison

Walka zaczęła się zwarciem. Swagger wykonał german suplex pin 1...Morrison odkopuje. Swagger zapiął neck stretch i chociaż Morrison próbował się wydostać to Jack wciąż trzymał. Morrison w końcu się uwolnił i przeszedł do ataku. Shaman of Sexy wyprowadził clothesline i drop kick, po czym running knee smash, jednak unik Jack'a i roll up 1...2...Morrison odkopuje. All-American wykonał irish wheep i szarża, jednak nadział się na nogę Morrison'a, który dołożył jeszcze bulldog. Swagger wyturlał się z ringu, lecz Morrison nie zwalniał tempa i wykonał baseball slide. Jack przechwycił nogi John'a, lecz ten po chwili wykonał hurricanrane i cisnął Jack'iem o barierkę. Zawodnicy wrócili do ringu i Morrison przypiął 1...2...Swagger odkopuje. Morrison podniósł Jack'a i na środku ringu doszło do wymiany ciosów. Swagger zyskał przewagę i po kopnięciu w brzuch wykonał gutwrench powerbomb, jednak Morrison skontrował i wyprowadził drop kick. John wykonał irish wheep, lecz kontra i John ląduje w narożniku. Swagger wykonał szarżę i Morrison padł na matę. Swagger wykonał vader bomb, jednak nadział się na kolana Morrison'a, który wykonał jeszcze flying chuck. Shaman of Sexy ustawił Swagger'a pod narożnikiem i starship pain, po czym pin 1...2...3! John Morrison pokonuje All-American American Jack'a Swagger'a.

Na backstagu John Morrison, który zbierał gratulacje za zwycięstwo. Nagle od tyłu zaatakował go Jack Swagger, który po serii ciosów zapiął ankle lock i trzymał kilka minut. Sędziowie przybiegli i odciągneli Swagger'a.

JACK: Dzisiaj miałeś szczęście Morrison. Do zobaczenia na Royal Rumble.

W szatni WWE Champion The Miz i Todd Grisham.

TODD: Witaj Miz. Rozmawiałeś dziś z Alberto o walce?

MIZ: Nie miałem o czym mówić. Jeżeli chciałbym to sam wygrałbym z Cenom i Edgem.

TODD: Na Raw Cena zapiął na tobie stf, a ty straciłeś przytomność. Czy zrewanżujesz się Cenie?

MIZ: Cena chciał się pokazać i osłabić mnie przed walką.

TODD: Alex Riley odszedł od ciebie. Czy myślisz, że może cie dzisiaj zaatakować?

MIZ: Riley to zero tak samo jak Bryan, a I'm The Miz and I'm awesome.

TODD: Dziękuje za wywiad.

Match #5 WWE Champion The Miz & Alberto Del Rio vs. World Heavyweight Champion Edge & John Cena

Walkę rozpoczeli John Cena i Alberto Del Rio. Zaczęło się od zwarcia, boczny head lock od Ceny, jednak Alberto szybko z tego wychodzi. Cena powalił Alberto clotheslinem i zmiana z Edge'm. Edge wepchnął Del Rio w liny, jednak nadział się na big boot. Alberto przypiął 1...Edge odkopuje. Alberto zmienił się z Miz'em, a ten wyprowadził kilka ciosów, po czym neckbreaker. Miz wykonał irish wheep i awesome clothesline, po czym pin 1...2...Edge odkopuje. Miz wepchnął Edga w liny, po czym podwójny clothesline i obaj zawodnicy padli na matę. Obaj czołgali się do swych narożników i po chwili dokonali zmian. Cena ruszył do ataku, wyprowadził dwa shoulder tackle, proto bomb, jednak kontra Del Rio i enzuigiri, po czym pin 1...2...Cena odkopuje. Del Rio zmienił się z Miz'em. Miz ruszył z big bootem, po czym irish wheep i awesome clothesline. Cena wykonał unik, po czym shoulder tackle, proto bomb i five knuckle shuffle. John wyniósł Miz'a pod attitude adjustment, jednak ten się uwolnił, odbił od lin, jednak Cena podciął go i zapiął stf. Alberto próbował interweniować, jednak otrzymał spear od Edga. Miz próbował dojść do lin, lecz brakowało mu sił i odklepał. John Cena i Rated R Superstar Edge wygrywają. Czy tak będzie za dwa dni na Royal Rumble?

Po tym wydarzeniu SmackDown dobiegło końca.

OSTATECZNA KARTA NA ROYAL RUMBLE:

1.30-Man Royal Rumble Match

http://static1.fbcdn.pl/3/clubs/24373/gallery/53643/n/francja-1702946.jpg

2.Singles Match for the WWE Championship

http://static1.fbcdn.pl/3/clubs/24373/gallery/82124/n/nowa-galeria-1724567.png

The Miz© vs. John Cena

3.Singles Match for the World Heavyweight Championship

http://static1.fbcdn.pl/3/clubs/24373/gallery/53643/n/francja-1718918.png

Edge© vs. Alberto Del Rio

4.Singles Match for the Intercontinental Championship

http://static1.fbcdn.pl/3/clubs/24373/gallery/82124/n/nowa-galeria-1731975.png

Dolph Ziggler© vs. Kofi Kingston

5.Singles Match for the Divas Championship

http://static1.fbcdn.pl/3/clubs/24373/gallery/53643/n/francja-1702938.png

Natalya© vs. Michelle McCool

NEWSY:

:arrow: Walka między Swagger'em, a Morrison'em spodobała się McMahon'owi. Vince rozmyśla już, aby splątać tych dwóch zawodników w feud w najlibższym czasie. Jeżeli do tego dojdzie to możliwe, że po WrestleManii.

:arrow: Fani WWE publikują swoje przemyślenia na temat powrotów na Royal Rumble. Mówi się o 4 powrotach: Chris Jericho, Christian, Triple H oraz Undertaker. Fani mówią także o dawnych gwiazdach: Stone Cold, Sting, Goldberg, The Rock oraz Brock Lesnar.

:arrow: Wszyscy związani z WWE nie zdradzają nic na temat Royal Rumble

Edytowane przez kikut413

• 3 tygodnie później...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f3/Royal_Rumble_%282011%29.jpg

Royal Rumble – 30.01.2011 r. (Boston, MA – TD Banknorth Garden)

Co nas dzisiaj czeka:

- Ziggler vs. Kofi o pas Intercontinental

- Edge vs. Del Rio o pas World Heavyweight

- Natalya vs. Michelle o pas Div

- Miz vs. Cena o pas WWE

- 40-Man Royal Rumble Match

Royal Rumble rozpoczeli WWE Tag Team Champions Santino Marella i Vladimir Kozlov.

SANTINO: Dzisiaj nadszedł wielki dzień. Jeden z zawodników zapewni sobie miejsce na WrestleManii. Nie rozumiem dlaczego nie otrzymaliśmy miejsca w matchu 40 osobowym.

KOZLOV: Santino pośpiesz się.

SANTINO: Ok Kozlov. Jesteśmy tutaj, aby wyzwać jeden z tag teamów do walki o nasze pasy. Wiemy, że jesteśmy najlepszym tag teamem od lat. Ostatnio porównano nas do Big Show'a i Chris'a Jericho. Jak wiemy Vladimir jest równie silny co Show. Jednak ja jestem dużo lepszy od Jericho. Chris'a nie ma już w WWE i dobrze bo tylko psuł widowisko.

KOZLOV: Wszyscy się nas boją i już nikt może nie dostać od nas drugiej szansy, a my spadamy.

Santino i Kozlov odłożyli mikrofony i chcieli wyjść z ringu, lecz break the walls down i po kontuzji powraca Chris Jericho.

CHRIS: Jesteście najgorszym tag teamem wszechczasów. Ja sam pokonałbym waszą dwójkę. Santino porównany do mnie. Ciekawe kto ci tak powiedział zapewne jakieś dziecko. Chris Jericho to najlepszym wrestler w historii i jest najlepszy na świecie w tym co robi.

SANTINO: Jeżeli chcesz walki Chris to możesz ją dostać ty i ja już teraz.

e-mail od GM'a.

COLE: Proszę o uwagę otrzymałem e-mail od GM'a. Cytuję "WWE Universe chcą walki tag teamowej, a nie walki 1 vs. 1. Chris bardzo się cieszę, że wróciłeś po kontuzji i mam dla ciebie partnera do dzisiejszej walki o pasy tag team. Będzie to wracający po kilku tygodniach do WWE twój były tag team partner Big Show.

Well it's the Big Show.

SHOW: Wracam i chcem znów być mistrzem. Dziś Jeri-Show zostaje reaktywowane.

Match #1 WWE Tag Team Champions Santino Marella & Vladimir Kozlov vs. Jeri-Show

Walkę rozpoczęli Kozlov i Jericho. Jericho wyprowadził kilka low kicków, po zym odbicie od lin i clothesline. Chris zapiął head lock, lecz po chwili Kozlov się uwolnił. Jericho wepchnął go w liny, jednak został powalony przez shoulder block. Kozlov wykonał irish wheep i szarża, lecz nadział się na nogę Jericho. Chris wszedł na narożnik i missile drop kick, po czym pin 1...2...Kozlov odkopuje. Jericho podniósł Kozlov'a i obaj odbili się od lin wykonując big boot. Obaj padli na matę i po chwili dokonali zmian i w ringu Santino i Show. Santino wszedł trochę szybciej i wyprowadził wiele ciosów, jednak Big Show zablokował jeden z nich i wykonał headbutt. Show wepchnął Santino w liny i big boot. Show wykonał irish wheep i szarża, po czym odbicie od lin i shoulder block. Big Show wyniósł Santino pod chokeslam, jednak Santino się uwolnił i zaatakował niedawno kontuzjowane kolano Show'a. Santino po kilku kopnięciach zmienił się z Kozlov'em. Obaj odbili się od lin i clothesline, jednak Show chwycił ich za szyję i dwa chokeslamy, po czym zmiana z Jericho. Chris wykonał lionsault i zapiął walls of jericho. Kozlov nie miał sił i odklepał. Big Show i Chris Jericho zostają nowymi mistrzami tag teamów.

Na backstagu Santino Marella i Vladimir Kozlov w rozmowie z Teddy'm Long'iem.

SANTINO: Teddy straciliśmy pasy, ale ty możesz dać nam miejsce w Royal Rumble Matchu.

LONG: Tak mogę, ale przed chwilą przegraliście, a kibice nie chcą oglądać przegranych w największym meczu w historii.

SANTINO: Jeżeli nie my to kto? Nie ma nikogo tak dobrego jak my.

W tym momencie pojawili się Jeri-Show.

CHRIS: My jeśteśmy o wiele lepsi od was.

LONG: Zgadzam się z Chris'em. Także w dzisiejszym Royal Rumble Matchu wystąpią Chris Jericho i Big Show.

Match #2 Intercontinental Champion Dolph Ziggler /w. Vickie Guerrero vs. Kofi Kingston

Walka zaczęła się od zwarcia. Kofi zerwał uchwyt i trouble in paradise, jednak unik Ziggler'a. Znów doszło do zwarcia i Kofi znów zerwał uchwyt i double axe handle. Dolph szybko się podniósł, lecz znów double axe handle i drop kick od Kofi'ego, po czym pin 1...2...Dolph odkopuje. Kofi podniósł Dolph'a i irish wheep, jednak kontra i Kofi ląduje w narożniku. Dolph wykonał szarże, lecz unik Kingston'a i monkey flip, po czym pin 1...2...Dolph odkopuje. Kofi podniósł Ziggler'a i znów irish wheep, po czym szarża. Ziggler zrzucił Kofi'ego, który był na drugiej linie i ten wylądował za ringiem. Kofi długo się nie podnosił i wszedł do ringu gdy sędzia miał 9. Dolph ruszył do ataku, wykonał sit out facebuster i przypiął 1...2...Kofi odkopuje. Dolph wyprowadził kilka elbow dropów, po czym zaczął dusić Kofi'ego. Kingston doszedł do lin i Dolph puścił. Ziggler wykonał zig zag, jednak Kingston złapał się lin i Dolph padł na matę. Kofi wykonał trouble in paradise, lecz unik i sleeper hold. Kofi nie miał już sił, lecz nagle przypływ adrenaliny i Kofi zdołał dojść do lin. Dolph nie przestawał atakować i wykonał irish wheep, a następnie ustawił Kofi'ego pod superplex, jednak Kingston zrzucił go z narożnika i crossbody. Kofi wykonał boom drop i trouble in paradise, po czym pin 1...2...3! Kofi Kingston zostaje nowym mistrzem interkontynentalnym.

Na backstagu był Sheamus, po chwili zaczepił go John Morrison.

JOHN: Sheamus, Sheamus to twój pierwszy Royal Rumble Match. Nie masz się czym martwić wyrzucę cie i będzie po sprawie.

SHEAMUS: Nie rozśmieszaj mnie Morrison. Jestem faworytem i po raz pierwszy wystąpie w main evencie WrestleManii.

JOHN: Oglądałem battle royal na SmackDown. zostałeś tam wyrzucony przez Mysterio, który raczej nie błyszczy siłą. Jeżeli Rey cie wyrzucił to ja zrobię to bez najmniejszych problemów.

Do rozmowy dołączył się Randy Orton.

RANDY: John wyrzucaj Sheamus'a, wyrzucaj Mysterio, wyrzucaj wszystkich. Na SmackDown zostałem zwycięzcą battle royal i dziś będzie powtórka z 2009 roku. Randy Orton wygra Royal Rumble Match

John Cena zmierzał już na scene gdy zaczepił go Josh Matthews.

JOSH: John już za chwilę walka z Miz'em. Miz walczy nie czysto i tak może być dzisiaj. Jesteś w stanie go pokonać?

CENA: Jeżeli dobrze wiem Miz nie ma już u boku Riley'a, więc jest teraz wielkim zerem.

JOSH: John jeśli dziś zdobędzie pas WWE to zrównasz się z Triple H i będzie mieli najwięcej tytułów w historii 8.

CENA: Zaczynałem od pasa United States. Od kilku lat tocze walkę o pasy mistrza świata. Mam na koncie 9 takich tytułów i dziś jestem w stanie zdobyć mistrzostwo świata po raz 10.

JOSH: Walczysz dziś u siebie w domu. Czy są twoji przyjaciele?

CENA: Oczywiście bez nich nie byłoby mnie w WWE, a także bez mojej rodziny. Na arenie jest dziś mój brat, który z pewnością będzie mnie głośno dopingował.

JOSH: Dziękuje John i powodzenia w walce.

Match #3 WWE Champion The Miz vs. John Cena

Walka zaczęła się od zwarcia, lecz po chwili head lock od Ceny. Miz wepchnął Cene w liny, lecz ten powalił go shoulder blockiem. Cena wyniósł Miz'a pod attitude adjustmeny, lecz ten uwolnił się i ddt, po czym pin 1...Cena odkopuje. Miz wepchnął John'a w narożnik i awesome clothesline, po czym pin 1...2...Cena odkopuje. Miz zapiął chin lock, jednak Cena od razu się uwolnił i wyrzucił Miz'a z ringu. John podążył za Miz'em i wyprowadził kilka ciosów. Cena chciał wepchnąć Miz'a w barierkę, lecz kontra i Cena wpada w barierkę. Miz wepchnął Cene w schody, a później wrzucił go do rinu i przypiął 1...2...Cena odkopuje. Miz wykonał neckbreaker i backbreaker, po czym irish wheep, lecz kontra i Miz ląduje w narożnik. Cena odbił się od lin i bulldog oraz pin 1...2...Miz odkopuje. Cena wszedł na narożnik i flying leg drop, po czym five knuckle shuffle. Cena wyniósł Miz'a pod attitude adjustment, lecz ten złapał się lin, więc Cena wyrzucił go za ring. John zaatakował Miz'a za ringiem, po czym wepchnął go w stół komentatorski. Obaj wrócili na ring i Cena powalił Miz'a shoulder tackle, po chwili jeszcze raz shoulder tackle, lecz unik Miz'a i Cena wypada z ringu. Miz liczył na to, że Cena nie wróci na ring, lecz ten wrócił na 8. Miz rzucił się na John'a, lecz po chwili sędzia odciągnął Miz'a. Miz kłócił się z sędzią, a Cena wykorzystał to i wyniósł go pod attitude adjustment, lecz kilka łokci od Miz'a i skull crushing final oraz pin 1...2...Cena odkopuje. Miz wyszedł z ringu, wziął swój pas i chciał odejść. Cena w porę się podniósł i zatrzymał Miz'a. John wyprowadził serie ciosów i wrzucił Miz'a do ringu. Miz odbił się od lin, lecz Cena podciął go i zapiął stf. Miz już chciał odklepać, lecz na krawędzi ringu pojawił się Michael Cole. Cena puścił Miz'a i zaczął coś mówić do Cola. Cole zagadywał Cene i po chwili Miz wykonał skull crushing final i pin 1...2...3! Miz broni pasa WWE.

Match #4 Divas Champion Natalya vs. Michelle McCool /w. Layla

Michelle wyszła z ringu od razu gdy zabrzmiał gong. Natalya ruszyła za nią, lecz Michelle schowała się za Layle. Natalya chciała, aby Layla zeszła jej z drogi, lecz po chwili clothesline od Michelle. McCool wepchnęła z dużą siłą Natalye w bandę. Michelle wrzuciła Natalye do ringu i ruszyła z clotheslinem, jednak back body drop od Natali. Natalya wykonał suplex i leg drop, po czym pin 1...Michelle odkopuje. Natalya wykonała irish wheep i szarża, po czym superplex i pin 1...2...sędzia przerywa pin, gdyż Layla staje na krawędzi. Layla zagadała Natalye i Michelle wykonała roll up 1...2...Natalya odkopuje. Michelle wykonała belly to belly suplex i znów pin 1...2...Natalya znów odkopuje. Michelle weszła na narożnik i elbow drop. Natalya zdążyła się odsunąć, po czym zapięła sharpshooter. Michelle próbowała coś zrobić i skontrowała na heel hook. Natalya przekręciła McCool i znów sharpshooter. Michelle nie chciała odklepać i zdołała złapać się liny. Natalya czekała, aż McCool wstanie i clothesline, jednak unik i Natalya powala sędziego. Do ringu weszła Layla, lecz niespodziewanie zaatakowała McCool. Layla po serii ciosów wykonała lay out i opuściła arene. Natalya podniosła sędziego i zapięła sharpshooter. Michelle nie miała siły i odklepała. Natalya broni pasa Div, a my byliśmy świadkami rozpadu Lay-Cool.

W szatni Todd Grisham i World Heavyweight Champion Edge.

TODD: Witaj Edge.

EDGE: Siema Todd.

TODD: Za chwilę czeka nas przed smak walki wieczoru. Twoja walka o pas World Heavyweight. Co myślisz o swoim rywalu?

EDGE: Alberto to jedno wielkie zero. Przez ostatnie tygodnie był upokarzany przeze mnie i tak będzie dzisiaj.

TODD: Royal Rumble to jedna z ważniejszych gal dla ciebie. Czy ta będzia tak bardzo udana jak poprzednia?

EDGE: Mówiłem na SmackDown, że rok temu powróciłem i wygrałem Royal Rumble Match. W tym roku obronię pas World Heavyweight i droga do WrestleManii rozpocznie się dla mnie znakomicie.

TODD: Dziękuje za wywiad Edge.

Match #5 World Heavyweight Champion Edge vs. Alberto Del Rio

Del Rio rzucił się na Edga i okładał go od początku walki. Seria ciosów Alberto i german suplex pin 1...Edge odkopuje. Del Rio wykonał irish wheep i szarża, jednak nadział się na nogę Edga, który wykonał tornado ddt. Alberto jednak odepchnął Edga i przypiął 1...2...Edge odkopuje. Del Rio zapiął body scissors, lecz Edge wyprowadził kilka ciosów łokciem i uwolnił się. Rated R wepchnął Del Rio w liny i flying forearm smash, lecz unik Alberto i Edge wpada w liny. Alberto zapiął head lock, lecz Edge dotknął nogą liny i sędzia przerwał akcję. Del Rio ruszył z clotheslinem, lecz unik Edga i big boot, po czym bulldog i pin 1...2...Alberto odkopuje. Rated R wykonał irish wheep i szarża, jednak unik Alberto i cross armbreaker. Edge wykorzystał to, że był blisko lin i złapał się drugą ręką liny. Alberto puścił, lecz po chwili chwycił Edga za rękę i miał wykonać cross armbreaker. Del Rio jednak za długo się zbierał i otrzymał edgecution, po czym Edge przypiął 1...2...Alberto odkopuje. Del Rio wyszedł z ringu, lecz Rated R także wyszedł i zaatakował go za ringiem. Edge powalił Alberto big bootem, następnie wepchnął go w schodki i obaj wrócili do ringu. Rated R na narożniku i missile drop kick, po czym pin 1...2...Rio odkopuje. Edge znów wszedł na narożnik, lecz enzuigiri od Alberto i Edge wypada za ring uderzając jeszcze twarzą w barierkę. Sędzia miał już 7 a Edge się nie podnosił. Alberto wyszedł z ringu i zaatakował Edga, po czym wrzucił go do ringu i pin 1...2...Edge odkopuje. Alberto podniósł Edga i naśmiewał się z niego. Rated R wykonał edgection i szykował się do spearu. Na krawędzi ringu pojawił się Rodriguez, jednak Rated R wykonał mu spear. Alberto czekał, aż Edge się obróci i wykonał enzuigiri i pin 1...2...Rated R odkopuje. Alberto wyszedł z ringu chwycił pas i chciał nim uderzyć Edga. Rated R wykonał unik, odbił się od lin i spear, po czym pin 1...2...3! Rated R wygrywa i broni swojego pasa i jest coraż bliżej walki o pas na WrestleManii.

Na backstagu rozgrzewał się Rey Mysterio, po chwili zaczepił go Jack Swagger.

JACK: Rey nie masz się po co rozgrzewać. Dzisiaj jest wielki dzień Jack'a Swagger'a. Po raz pierwszy wygram Royal Rumble Match.

REY: Jack, Jack, Jack jesteś żałosny. Jeżeli znajdziemy się dzisiaj obaj w ringu to wyrzucę cie mimo moich warunków. Wygrałem z tobą walkę o pas World Heavyweight w poprzednim roku. Wygrałem już Royal Rumble Match i dzisiaj po raz kolejny będzie mój tryumf i Rey Mysterio wystąpi w walce wieczoru na WrestleManii.

Do rozmowy dołączył się Kane.

KANE: Hahahaha. Nie rozśmieszajcie mnie. Dzisiaj będzie pobity rekord wyrzuceń. W 30 osobowym meczu wyrzuciłem 11 gwiazd. Dzisiaj rekord zostanie pobity. Ile osób wyrzuce tego niewiem, ale wiem, że ustanowie rekord i przejde do historii jako zwycięzca największego w historii

Match #6 40-Man Royal Rumble Match

Jako 1 R-Truth. Chris Masters jako 2. Walka zaczęła się od zwarcia. Chris zaciągnął Truth'a do narożnika i kilka chopów, po czym irish wheep w przeciwny narożnik. Chris wykonał szarżę, po czym próba wyrzucenia R-Truth'a. R-Truth szybko się wydostał i powalił Chris'a drop kickiem. R-Truth wykonał suplex i próbował wyrzucić Chris'a. 3.2.1. Wade Barrett jako 3. Masters nie dał się wyrzucić i powalił R-Truth'a big bootem. Wade wszedł do ringu i powalił Masters'a big bootem, po czym suplex. R-Truth zaatakował z narożnika i wykonał crossbody, lecz Barrett przechwycił go i wykonał wasteland. Wade wyrzucił Truth'a, lecz ten został na krawędzi. Barrett ruszył z clotheslinem, jednak R-Truth wszedł w niego barkiem i znów pojawił się w ringu. 3.2.1. Jimmy Uso jako 4. R-Truth zaatakował Masters'a i po kilku ciosach wyrzucił go z ringu - Chris Masters wyeliminowany. Jimmy powalił Barrett'a clotheslinem, po czym samoan drop na Truth'ie i diving splash. Jimmy chciał wyrzucić Truth'a, lecz od tyłu zaatakował go Wade. Barrett wepchnął Uso w liny i side walk slam. Barrett widział, że Truth jest przy linach i wyrzucił go clotheslinem - R-Truth zostaje wyeliminowany. Jimmy Uso ruszył na Barrett'a, jednak back body drop i Jimmy Uso zostaje wyeliminowany. 3.2.1. Tyson Kidd jako 5. Kidd wykonał springboard senton, lecz big boot od Barrett'a. Wade wykonał irish wheep i szarża, po chwili Wade wykonał to jeszcze raz. Barrett naciągnął Kidd'a na clothesline i próbował wyrzucić go z ringu. Tyson był bliski wypadnięcia z ringu, lecz zadał kilka ciosów łokciem i Barrett go puścił. 3.2.1. Rey Mysterio jako 6. Mysterio wślizgnął się do ringu i Barrett ruszył na niego z clotheslinem, jednak unik i springboard crossbody. Tyson ruszył na Mysterio, jednak podcięcie i 619 oraz seated senton. Rey próbował wypchnąć Kidd'a, lecz powstrzymał go Wade. Barrett odbił Kidd'a i Mysterio od lin i wykonał podwójny clothesline. 3.2.1 Kofi Kingston jako 7. Barrett podniósł Mysterio wrzucił go w liny, po czym wykonał side walk slam. Tyson Kidd wykonał moonsault z narożnika, jednak Wade go przejął w locie i wasteland. Kofi czekał, aż Wade obróci się w jego stronę i trouble in paradise. Kofi wypchnął Barrett'a, lecz ten został na krawędzi. Kofi podniósł Rey'a i wypchnął go z ringu, lecz on też został na krawędzi. Kidd ruszył na Kofi'ego, jednak ten opuścił linę i Tyson Kidd zostaje wyeliminowany. 3.2.1. Chris Jericho jako 8. Kofi czekał, aż Chris wejdzie do ringu i trouble in paradise, jednak unik. Barrett wykonał clothesline i Kofi Kingston zostaje wyrzucony. Rey Mysterio wykonał hurricanrane i Barrett znów na krawędzi. Mysterio chciał wywalić go clotheslinem, lecz Barrett opuścił linę i Rey Mysterio zostaje wyeliminowany. 3.2.1. Goldust jako 9. Barrett wrócił do ringu i otrzymał enzuigiri od Jericho. Jericho zaczął uśmiechać się w swoim stylu, lecz po chwili final cut od Goldust'a. Goldust próbował wyrzucić Jericho, lecz interweniował Barrett. Wade wyniósł Goldust'a pod wasteland i chciał go wyrzucić za ring. Goldust jednak złapał się lin i uwolnił się, po czym wykonał ddt. 3.2.1. Drew Mclntyre jako 10. Drew powalił Goldust'a big bootem, po czym big boot na Jericho. Barrett wykonał back suplex na Drew, po czym elbow drop z narożnika. Wade wyniósł Drew i chciał go wyrzucić, lecz od tyłu zaatakował go Jericho. Barrett otrzymał enzuigiri i lionsault, a po chwili codebreaker. Goldust wstał, lecz otrzymał codebreaker od Jericho. 3.2.1 Daniel Bryan jako 11. Drew wykonał future shock ddt na Chris'ie, po czym wyrzucił z ringu Goldust'a - Goldust zostaje wyeliminowany. Daniel Bryan wykonał clothesline z wyskoku i drop kick na Drew. Wade wykorzystał, że Daniel zajął się Drew i wyniósł Bryan'a pod wasteland, jednak kontra i lebell lock. Bryan długo trzymał Barrett'a, lecz Chris odbił się od lin i niski drop kick. 3.2.1. Mark Henry jako 12. Henry wszedł do ringu i powalił Drew, Jericho i Bryan'a. Mark wykonał headbutt na Jericho, po czym próba gorilla press za ring, jednak Drew zaatakował Henry'ego. Mclntyre wyprowadził serie ciosów, po czym future shock ddt na klęczącym Henry'm. 3.2.1. Chavo Guerrero jako 13. Chavo wszedł na narożnik i frog splash na Mark'a, lecz po chwili otrzymał codebreaker. Daniel zapiął lebell lock na Mark'u, a Wade wykonał wasteland na Drew. Jericho zaatakował Daniel'a i po serii ciosów enzuigiri i przejście do walls of jericho. Wade przerwał Jericho i wykonał na nim wasteland. 3.2.1. Ezekiel Jackson jako 14. Ezekiel powalił clotheslinem Bryan'a, Drew i wykonał body slam na Henry'm. Barrett dogadał się z Jackson'em i rozpoczeli współpracę. Wade wepchnął Chavo na Jackson'a, a ten powalił go big bootem. Obaj zaatakowali Jericho, lecz po chwili Drew i Bryan powstrzymali ich. Bryan wykonał drop kick na Ezekiel'u, a Drew powalił Barrett'a bulldogiem. 3.2.1. Finlay jako 15. Finlay zaatakował Drew, lecz po chwili otrzymał od niego future shock ddt i Drew próbował wyrzucić go z ringu. Henry zaatakował Jackson'a i po kilku ciosach headbutt i irish wheep, po czym szarża. Bryan kopał Wade i po kilku silnych kopnięciach zapiął lebell lock. Dźwignię przerwał Jericho, który zaatakował Bryan'a. 3.2.1. Christian jako 16. Christian wszedł na narożnik i missile drop kick na Ezekiel'u, diving crossbody na Drew i jeszcze raz crossbody na Henry'm, lecz ten przechwycił go i world strongest slam. Chavo zaatakował Mark'a, lecz po chwili gorilla press za ring i Chavo Guerrero zostaje wyeliminowany. Drew wykonał future shock ddt na Bryan'ie, po chwili otrzymał kill switch. Jackson wykonał powerbomb i Finlay zostaje wyeliminowany. 3.2.1. DH Smith jako 17. Smith wszedł szybko i powalił Christian'a, lecz po chwili wyrzucił go Drew - DH Smith zostaje wyeliminowany. Chris próbował wyrzucić Drew, a Wade atakował Bryan'a. Christian i Henry atakowali Ezekiel'a, lecz ten wykonał clothesline na Christian'ie i uranage slam, po chwili big boot dla Mark'a. 3.2.1. Kane jako 18. Jericho wykonał moonsault, lecz Kane przejął go w locie i tombstone oraz chokeslam za ring dla Jackson'a - Ezekiel Jackson zostaje wyeliminowany. Kane wykonał flying clothesline na Drew, a po chwili dołożył chokeslam. Barrett, Christian i Bryan próbowali wyrzucić Henry'ego. Kane zaatakował Chris'a, seria ciosów i big boot. Kane wyniósł Chris'a pod chokeslam, jednak ten wykonał ddt. 3.2.1. Undertaker jako 19. Kane nie wierzył w to co widzi. Taker wszedł do ringu i podwójny chokeslam dla Jericho i Kane'a. Taker wyniósł Kane'a i chokeslam za ring - Kane zostaje wyrzucony. Drew ruszył na Mark'a, lecz ten go zatrzymał i gorilla press za ring - Drew Mclntyre zostaje wyrzucony. Undertaker od tyłu zaatakował Mark'a i wyrzucił go z ringu - Mark Henry zostaje wyrzucony. 3.2.1. William Regal jako 20. Regal wbiegł do ringu i big boot od Jericho, który po chwili go wyrzucił - William Regal zostaje wyrzucony. Barrett wyniósł Bryan'a i wasteland za ring - Daniel Bryan zostaje wyrzucony. Taker zaatakował Wade'a i po serii ciosów silny big boot. Christian atakował Chris'a. Kilka ciosów i flying leg drop, po czym kill switch. 3.2.1. Zack Ryder jako 21. Zack wszedł do ringu, lecz po kilku sekundach wyrzucił go Christian - Zack Ryder zostaje wyrzucony. Taker wykonał last ride na Christian'ie, po czym jeszcze old school. Taker wykonał chokeslam za ring - Christian zostaje wyrzucony. Barrett i Jericho rzucili się na Taker'a. Undertaker, jednak chwycił ich za szyję, lecz otrzymał ddt. 3.2.1. Jack Swagger jako 22. Jericho wykonał lionsault na Taker'ze, lecz po chwili Barrett wyrzucił Jericho z ringu - Chris Jericho zostaje wyrzucony. Swagger wykonał vader bomb na Taker'ze, lecz został zaatakowany przez Barrett'a. Wade wrzucił go w liny, lecz Swagger powalił go big bootem. Jack wykonał belly to belly suplex i zapiął ankle lock. 3.2.1. JTG jako 23. JTG przerwał ankle lock i zaatakował Jack'a. Seria ciosów i drop kick, po czym shout out. JTG podniósł Barrett'a i kolejny shout out, lecz po chwili chokeslam od Taker'a. Undertaker zaryzykował i wszedł na liny wykonując old school. Taker chciał wyrzucić JTG, jednak został zaatakowany przez Swagger'a i Barrett'a. Po wielu zadanych ciosach Taker otrzymał wasteland, a po chwili Wade otrzymał gutwrench powerbomb. 3.2.1. Curt Hawkins jako 24. JTG wykonał crossbody z narożnika, lecz Swagger przejął go w locie i scoop slam, a po chwili ankle lock. Swagger puścił JTG i Hawkins wykonał heat seeking. Jack wykorzystał Curt'a i po chwili wykonał na nim gutwrench powerbomb. Jack obrócił się i big boot od Barrett'a. 3.2.1. John Morrison jako 25. Morrison zaatakował Curt'a kilka ciosów i drop kick, po czym hurricanrana i Curt Hawkins zostaje wyrzucony. Wade Barrett wykonał irish wheep na Undertaker'ze, a po chwili w ten sam narożnik wrzucił JTG. Taker wykonał back body drop i JTG zostaje wyrzucony. Barrett wykonał szarżę, lecz silny podbródkowy od Taker'a. Swagger ruszył na Undertaker'a, lecz także otrzymał podbródkowy. 3.2.1. Tyler Reks jako 26. Tyler powalił Undertaker'a i zasypał go serią ciosów. Morrison przerwał atak Reks'a, wykonując running knee smash i wyrzucił Reks'a, jednak ten został na krawędzi. John ruszył z clotheslinem, lecz Tyler wszedł w niego barkiem, po czym w ringu wykonał burning hammer. Tyler podniósł John'a i wyrzucił go z ringu - John Morrison zostaje wyrzucony. 3.2.1. Cody Rhodes jako 27. Cody zaatakował Reks'a od tyłu i po chwili wykonał cross rhodes. Swagger i Barrett znów zaatakowali Taker'a, lecz ten chwycił ich za szyję i podwójny chokeslam. Cody na narożnik i crossbody na Taker'a, lecz ten łapie go w locie i tombstone piledriver. Taker wykonał taunt i chciał wyrzucić Cody'ego, lecz Reks powalił go spearem. 3.2.1. Darren Young jako 28. Darren wszedł do ringu, lecz po 6 sekundach Reks wyrzucił go clotheslinem - Darren Young zostaje wyrzucony. Reks podniósł ręce w geście tryumfu, jdenak otrzymał cross rhodes. Cody wypchnął Reks'a na krawędź i próbował wypchnąć go nogą, lecz Reks zdołał się obronić. Undertaker zaciągnął Swagger'a do narożnika i kilka podbródkowych, po czym szarża. 3.2.1. Randy Orton jako 29. Orton powalił Cody'ego clotheslinem i powerslam, po czym wyrzucił Rhodes'a - Cody Rhodes zostaje wyrzucony. Reks ruszył z clotheslinem na Orton'a, lecz unik i rko. Wade chciał powalić Orton'a, lecz znów unik i rko. Orton wykonał taunt, jednak został powalony przez Taker'a, który po chwili wykonał irish wheep i szarża, odbicie od lin i big boot. 3.2.1. Primo jako 30. Primo wykonał backstabber na Jack'u i Reks'ie, jednak otrzymał big boot od Barrett'a. Wade został zaatakowany przez Taker'a i po kilku ciosach chokeslam, jednak po chwili otrzymał backstabber. Primo chciał podnieść Taker'a, lecz hell's gate. Primo stracił przytomność i Taker puścił. Orton zaatakował Deadman'a, clothesline, neckbreaker i rko. 3.2.1. Dolph Ziggler jako 31. Ziggler zaatakował Swagger'a, natomiast Orton wyrzucił z ringu Reks'a - Tyler Reks zostaje wyrzucony. Ziggler wykonał na Jack'u irish wheep i szarża, lecz back body drop i Dolph Ziggler zostaje wyrzucony. Primo ruszył na Orton'a, jednak clothesline od Orton'a, następnie powerslam i rko. 3.2.1. Ted DiBiase jako 32. DiBiase powalił Orton'a i po chwili dream street dla Randy'ego i Primo. Swagger wykonał belly to belly suplex na DiBiase'm i kilka razy wykonał vader bomb. Ted wystawił kolana i Swagger nadział się na nie, po czym otrzymał backstabber. Wade wykonał wasteland na Primo, lecz otrzymał dream street, natomiast Ted zainkasował rko. Taker wyniósł Viper'a pod chokeslam, lecz ddt i rko. 3.2.1. Jey Uso jako 33. Jey wykonał splash na Deadman'ie, a także splash na DiBiase'm. Uso został powalony przez Orton'a, który zaczął obijać jego kończyny, jego atak przerwał Primo, który wykonał backstabber. Swagger wykonał gutwrench powerbomb i wyrzucił Primo z ringu - Primo zostaje wyrzucony. Barrett od tyłu próbował wyrzucić Jack'a, lecz ten zdołał się obronić 3.2.1. Trent Barretta jako 34. Trent wszedł na narożnik i crossbody na Randy'm oraz springboard tornado ddt. Trent zaczął tauntować, jednak otrzymał chokeslam od Taker'a. Taker wykonał taunt i tombstone. Jack i Wade znów razem zaatakowali Taker'a i po wielu akcjach próbowali go wyrzucić, lecz znów bez skutecznie. Taker powstrzymał ich i wykonał podwójny clothesline. 3.2.1. Big Show jako 35. Big Show po wejściu zaatakował Swagger'a, wykonał irish wheep, szarża, odbicie od lin i shoulder block. Show wyniósł Trent'a i gorilla press na Jack'a. Orton próbował powalić Show'a clotheslinem, jednak Show złapał go za szyję i chokeslam. Taker na narożniku i flying clothesline, jednak ko punch od Show'a. Barrett zaatakował Show'a od tyłu, lecz po chwili otrzymał chokeslam. 3.2.1. Evan Bourne jako 36. Evan wykonał air bourne na Jack'u, po czym wszedł na Show'a i air bourne na Taker'ze. Evan wykonał air bourne na Randy'm, jednak rko. Trent chciał wykonać crossbody na Show'ie, jednak ten go złapał i wyrzucił z ringu - Trent Barretta zostaje wyrzucony. Taker wykonał irish wheep na Jack'u i big boot w narożniku, po czym Swagger wypadł - Jack Swagger zostaje wyrzucony. 3.2.1. CM Punk jako 37. Punk podniósł Uso, który unikał walki i wyrzucił go z ringu - Jey Uso zostaje wyrzucony. Punk przeszedł do ataku i gts na Evan'ie. Następnie gts na DiBiase'm i na Orton'ie. Punk wepchnął Barrett'a w narożnik i knee drop, po czym bulldog. Punk naśmiewał się z Barrett'a, lecz po chwili otrzymał big boot od Taker'a. 3.2.1. Sheamus jako 38. Ted podniósł Orton'a, a ten wyrzucił go z ringu - Ted DiBiase zostaje wyrzucony. Undertaker wyniósł Evan'a pod tombstone, jednak ten wykonał hurricanrane i po chwili air bourne. Sheamus wykonał brouge kick na Bourn'ie, po czym wyrzucił go z ringu - Evan Bourne zostaje wyrzucony. CM Punk wepchnął Sheamus'a w liny, a ten wykonał brouge kick. 3.2.1. Triple H jako 39. Sheamus nie mógł w to uwierzyć. Sheamus ruszył z clotheslinem, lecz otrzymał spinebuster, po czym Triple H wyrzucił go z ringu - Sheamus zostaje wyrzucony. Triple H wykonał spinebuster na Randy'm, Punk'u, po czym pedigree na Punk'u. Wade powalił Hunter'a big bootem i wasteland. Undertaker wyniósł Barrett'a pod chokeslam, lecz otrzymał ddt i wasteland. 3.2.1. Alex Riley jako 40. Barrett zaatakował Orton'a, wykonał irish wheep i szarża, lecz unik Orton'a. Randy clotheslinem wyrzucił Barrett'a z ringu - Wade Barrett zostaje wyrzucony. Big Show wykonał big boot na Alex'ie, po czym chokeslam. Show obrócił się i otrzymał chokeslam za ring od Taker'a - Big Show zostaje wyrzucony. Triple H i Randy próbowali wypchnąć Taker'a, lecz ten się bronił, po chwili Alex Riley dołączył i we trójkę wyrzucili Taker'a - Undertaker zostaje wyrzucony. Triple H wykonał pedigree na Randy'm, lecz otrzymał tko od Alex'a. Punk wykonał gts na Alex'ie i wyrzucił go z ringu - Alex Riley zostaje wyrzucony. Punk podniósł Hunter'a, lecz otrzymał mocny cios i spinebuster. Triple H ustawił Punk'a pod pedigree, lecz back body drop, po czym clothesline i Triple H zostaje wyrzucony. Orton od tyłu zaatakował Punk'a i był bliski wyrzucenia go, jednak Punk przechylił linę i obaj wypadli z ringu. Royal Rumble Match wygrywają CM Punk i Randy Orton.

Po tym wydarzeniu Royal Rumble dobiegło końca.

Edytowane przez kikut413

Gala całkiem dobra :)

Zwycięstwo Ortona i Punka hmmm czyżby feud i walka na WM?

na + jest reaktywacja JerriShow i tym bardziej zdobycie przez nich pasów.

Walka Edge vs.Rio do przewidzenia i Cena vs.Miz też tylko mam nadzieje że nie będziesz tego prowadził aż do WM znaczy żeby takie walki się tam nie pojawiły.

W RRM zauważyłem dużo powtórzeń np:"Kane...." ma ksywki więc należało by ich też od czasu do czasu użyć ale nie będę się czepiał bo to długa walka.

Gale oceniam na 8/10 pozdro

i jeszcze coś zauważyłem w RRM Evan Bourne współpracuje z Big Show'em gdy ten jest heelem ? no przynajmniej mam nadzieje że to heel bo połączenie w tag teamie face z heelem jest dziwne.Ale to wszystko mało istotne.

Edytowane przez Calvin

o_O powrót po kilku tygodniach i w całkiem niezłym stylu. ME chyba trochę za długo opisany, ale za to ciekawy wynik. Walki o WWE i WHC były dobre, a reszta walk trzymała poziom. 8/10 :)

http://3.bp.blogspot.com/_z6g22C9qTek/TA5jTn1wuHI/AAAAAAAAACc/jmNIf5_LUOM/s1600/raw.jpg

Monday Night Raw - 31.01.2011 r. (Providence, RI - Dunkin'Donuts Center)

Wydarzenia z Royal Rumble dotyczące Raw:

:arrow: Chris Jericho powraca i wraz z Big Show'em zdobywa pasy TT

:arrow: Powracają Triple H i Evan Bourne

:arrow: Natalya broni pas Div

:arrow: The Miz broni pas WWE

Co nas dzisiaj czeka:

:arrow: walki kwalifikacyjne do Elimination Chamber

Raw rozpoczął jeden ze zwycięzców Royal Rumble Matchu Randy Orton.

ORTON: Pierwszy dzień po Royal Rumble i na Monday Night Raw w ringu stoi zwycięzca i przyszły mistrz świata Randy Orton. Teraz wszyscy walczą o WrestleManie, a ja patrzę i śmieje im się w oczy bo mam bilet na WrestleManie. Moje chwile z WrestleManii są nie do zapomnienia. To będzie moja 8 WrestleMania i mam zamiar wyrównać mój bilans, który wynosi 3-4. Wystąpiłem już w Main Evencie, ale przegrałem. W tym roku wygram w walce wieczoru i zostanę mistrzem WWE. Jest jeszcze drugi zwycięzca CM Punk, lecz nie obchodzi mnie jaki on wybierze pas. Ja wybieram pas WWE i na WrestleManii ponownie wzniosę pas do góry. Mistrzem jest Miz, który odebrał pas mnie, ale na WrestleManii będzie inaczej i to ja wyjdę z tej walki zwycięsko.

I came to play...i do ringu zmierza WWE Champion The Miz.

MIZ: Pokonałem wczoraj Cene, a z tobą wygrałem już kilka razy. Jestem w stanie zrobić to w każdym miejscu i o każdej porze.

ORTON: Jesteś mistrzem, ale jest jeszcze Elimination Chamber. Nigdy nie brałeś udziału w tej walki i zobaczysz jakie to piekło.

MIZ: Nie brałem udziału w wielu walkach, a i tak jestem mistrzem i tak będzie po Elimination Chamber i po WrestleManii. Dziś będę oglądał walki kwalifikacyjne i będę patrzył na swoich rywali na Elimination Chamber.

ORTON: Raczej nie będziesz patrzył!!!

Randy rzucił mikrofon i rko na Miz'ie, lecz ten kontruje i skull crushing final.

MIZ: Na Elimination Chamber zwycięże because I'm The Miz and I'm awesome.

Match #1 United States Champion Daniel Bryan vs. John Morrison - Elimination Chamber Qualifying Match

Walka zaczęła się od zwarcia, Morrison zapiął boczny head lock. Bryan odepchnął go i ten po odbiciu od lin powalił Daniel'a clotheslinem. John chciał wrzucić Bryan'a w liny, lecz kontra i to Morrison wpada w liny, po czym drop kick od Daniel'a i szaman seksu wypada z ringu. Bryan wykonał baseball slide, lecz unik Morrison'a i seria ciosów za ringiem. Obaj wrócili do ringu i clothesline od Morrison'a, po czym side russian legsweep. Monday night delight ustawił Bryan'a pod starship pain, ale za długo się zbierał i nie trafił. Obaj powoli wstawali i odbili się od lin, po czym podwójne crossbody. Sędzia rozpoczął odliczanie i gdy miał już 7 podniósł się Daniel Bryan, który wykonał german suplex i pin 1...2...Morrison odkopuje. Daniel ponownie wykonał german suplex, lecz kontra i hurricanrana, jednak kontra od Daniel'a i roll up 1...2...John znów odkopuje. Daniel ruszył z clotheslinem, jednak unik i roll up Morrison'a 1...2...Daniel odkopuje i zapina lebell lock, lecz nie zdążył zapiąć i Morrison się uwolnił. John wykonał silny irish wheep, po czym szarża i flying chuck oraz pin 1...2...Bryan odkopuje. Morrison znów wykonał irish wheep, lecz kontra i to on ląduje w narożniku. Daniel nie trafił z szarżą i otrzymał flying chuck oraz running knee smash, po czym Morrison go przypiął 1...2...3! John Morrison jako pierwszy kwalifikuje się do Elimination Chamber Matchu.

Po walce John pomógł wstać Daniel'owi i obaj wznieśli ręce w góre. Z trybun wybiegł Miz i uderzył pasem Bryan'a i Morrison'a. Miz podniósł John'a i skull crushing final, po czym Miz udał się na zaplecze.

Na backstagu Unified Tag Team Champions Jeri-Show, którzy podziwiali swoje pasy mistrzowskie. Nagle zaczepił ich John Cena.

JOHN: Hej Chris. Przestań się ślinić bo już za chwilę ty i ja w ringu.

CHRIS: John dalej się nie zmieniłeś i nic się nie zmieniło w WWE. Dalej nikt cie nie lubi w szatni, a ja chyba najbardziej.

JOHN: Nie obchodzi mnie to. Zostaw swój pas, swojego miśka i szykuj się do walki.

SHOW: Miśka? Jeżeli chcesz lanie to możesz za chwilę walczyć ze mną.

JOHN: Nie mam czasu na takich jak wy, lecz musze cie pokonać Jericho i będzie po sprawie. Do zobaczenia zaraz w ringu.

Match #2 Unified Tag Team Champion Chris Jericho /w. Big Show vs. John Cena - Elimination Chamber Qualifying Match

Zaczęło się od zwarcia i Jericho wykonał enzuigiri, po czym pin 1...Cena odkopuje. Chris próbował wepchnąć John'a w liny, ale Cena skontrował i Jericho wpada w liny i wykonuje roll up 1...2...John odkopuje. Chris zaczął kopać Cene, lecz odciągnął go sędzia, a po chwili walls of jericho. Cena walczył z całych sił i zdołał dojść do lin, po czym wyszedł z ringu. Chris za ringiem powalił Cene big bootem i chciał go wepchnąć w metalowy słupek, jednak kontra i to Jericho trafia w słupek. John wrzucił Chris'a do ringu, a ten wyprowadził clothesline, lecz unik od Ceny i dwa razy shoulder tackle, proto bomb, taunt i five knuckle shuffle. Cena wyniósł Jericho pod attitude adjustment, lecz ten zadał kilka ciosów łokciem, po czym big boot, a także clothesline i John wypada z ringu. Chris wepchnął Cene w schody i w barierkę, po czym wrócili do ringu i Chris przypiął 1...2...Cena odkopuje. Chris wykonał irish wheep i szarża, a po chwili flying elbow drop i pin 1...2...Cena odkopuje. Chris jeszcze raz wykonał irish wheep, lecz kontra i Chris wpada z dużą siłą w narożnik, po czym Cena odbił się od lin bulldog. Cena wyniósł Chris'a pod attitude adjustment, lecz ten uwolnił się po ciosach łokciami i codebreaker i pin 1...2...Cena łapie się liny. Jericho zaczął się kłócić z sędzią, a Big Show zaczął dusić Cene. Jericho przerwał kłótnie i lionsault, po czym pin 1...2...Cena odkopuje. Chris naśmiewał się z Ceny, a ten powalił go i stf. Chris próbował się wydostać, lecz nie miał sił i odklepał. John Cena wygrywa i kwalifikuje się do Elimination Chamber Matchu.

Po walce Big Show powalił Cene ko punchem i po chwili przybiegł Miz i skull crushing final na Cenie, po czym uciekł w stronę backstagu.

W szatni Josh Matthews i były lider Nexus'a Wade Barrett.

JOSH: Wade już za chwilę walka kwalifikacyjna do Elimination Chamber. Co myślisz o walce Elimination Chamber?

WADE: Być w walce Elimination Chamber to marzenie. Sprawie każdemu lanie i piekło i zostanę nowym mistrzem WWE.

JOSH: Twoim rywalem będzie R-Truth, co o nim sądzisz?

WADE: R-Truth jest żałosny jak co najmniej połowa zawodników w WWE. Pokonałem go na old-school raw i dzisiaj będzie tak samo.

JOSH: Dziękuje Wade.

Match #3 R-Truth vs. Wade Barrett - Elimination Chamber Qualifying Match

Obaj zawodnicy zmierzyli się wzrokiem i doszło do zwarcia. Wade zerwał uchwyt i big boot, po czym pin 1...R-Truth odkopuje. Wade podniósł Truth'a i clothesline, jednak unik i leg lariat od Truth'a, po czym Wade zostaje wyrzucony z ringu. R-Truth wszedł na narożnik i crossbody za ring, następnie R-Truth wrzucił Barrett'a do ringu i pin 1...2...Barrett odkopuje. Truth podniósł Wade'a, lecz nadział się na backbreaker i elbow drop z drugiej lini, po czym Wade przypiął 1...2...Truth odkopuje. Wade zapiął chinlock, lecz po chwili Truth się uwolnił i wykonał front suplex oraz pin 1...2...Wade odkopuje. R-Truth wszedł na narożnik, lecz za długo się zbierał i Barrett wykonał superplex i przypiął 1...2...R-Truth odkopuje. Wade wyniósł Truth'a pod wasteland, jednak ten się uwolnił, odbił się od lin i nadział się na big boota od Barrett'a. Wade tym razem wykonał wasteland i pin 1...2...3! Wade Barrett wygrywa i po raz pierwszy zawalczy w Elimination Chamber MatchU.

Po walce znów przybiega Miz i atakuje Barrett'a. Po serii ciosów skull crushing final i Miz odchodzi na backstage.

W szatni Ted DiBiase i Maryse.

TED: Maryse co się z nami stało?

MARYSE: Ted jesteś słaby, a ja powinnam skupić się na pasie Div.

TED: Co ty wygadujesz Maryse? Jesteśmy wspaniałą parą.

MARYSE: Vous etes faible et ne veux pas etre avec vous.

TED: Nie rozumiem cie. Możesz po angielsku.

Nagle ktoś zapukał i był to Evan Bourne.

EVAN: Witaj Ted. Wróciłem i dziś walcze w walce kwalifikacyjnej.

TED: Nie obchodzi mnie to bo i tak nie będziesz mistrzem WWE. Gdybym ja walczył w walce kwalifikacyjnej to wygrałbym i na Elimination Chamber zostałbym nowym mistrzem WWE.

EVAN: Tak się składa, że walcze z tobą. Szykuj się na porażkę DiBiase.

Match #4 Evan Bourne vs. Ted DiBiase /w. Maryse - Elimination Chamber Qualifying Match

Walka rozpoczęła się od zwarcia. Ted wyniósł Evan'a pod suplex, lecz ten uderzył się kilka razy kolanem, po czym się uwolnił. Bourne wykonał spinning heel kick i pin 1...Ted odkopuje. Evan chciał wepchnąć Ted'a w liny, lecz kontra i Evan wpada w liny. DiBiase wykonał silny clothesline i Evan wypadł z ringu. Za ringiem DiBiase uderzył głową Evan'a w stół komentatorski, po czym wepchnął go w schody. Ted wrzucił Bourne'a do ringu i przypiął 1...2...Evan odkopuje. Ted wykonał vertical suplex, a po chwili wszedł na narożnik, jednak za długo się zbierał i otrzymał frankenstainer, po czym Evan przypiął 1...2...Ted odkopuje. Evan wyprowadził serie kopnięć oraz silny high kick, którym zamroczył Ted'a. Bourne wszedł na narożnik i chciał wykonać air bourne, lecz Ted zdążył się podnieść. Evan przeskoczył nad nim i seria ciosów łokciem. Evan chciał wykonać irish wheep, lecz kontra i to on z dużą siłą wpada w narożnik. Ted wykonał szarżę i dream street, lecz kontra i high kick, po którym Ted pada na matę. Evan wszedł na narożnik i air bourne, po czym pin 1...2...3! Flying Evan Bourne wraca i kwalifikuje się jako 4 do Elimination Chamber Matchu.

Po walce do ringu weszła Maryse i podniosła Ted'a i wykonał french kiss. Po chwili przybiegł Miz i wykonał skull crushing final i wyrzucił Evan'a z ringu, a także Ted'a, po czym wziął mikrofon i zaczął mówić.

MIZ: Widzieliście już dzisiaj, że moich 4 rywali z Elimination Chamber poczuli smak skull crushing final i to samo będzie miało miejsce na gali Elimination Chamber. Została jeszcze jedna walka kwalifikacyjna i niech zwycięzca tej walki uważa. Miz będzie się czaił, może zasiąde przy stole komentatorskim, może wybiegna z rampy, a może z trybun. Tak czy siak nic to nie zmieni bo ktoś otrzyma skull crushing final because I'm The Miz and I'm awesome.

W szatni swój pas podziwiała Natalya gdy do szatni weszła Melina.

MELINA: Natalya patrz na swój pas bo już nie długo go stracisz.

NATALYA: Nie żartuj Melina. Pokonałam cie 3 tygodnie temu i nie zasługujesz na pas.

MELINA: Może nie zasługuje, ale za tydzień będę walczyła w walce o pretendentke i na Elimination Chamber zdobęde pas Div po raz 3.

NATALYA: No to powodzenia bo przy twoich umiejętnościach się przyda.

MELINA: To się okaże. Do zobaczenia za tydzień gdy zwycięże.

Na backstagu szedł sobie Miz gdy nagle pojawił się Cena, a także Morrison, Bourne i Barrett. Wszyscy zaatakowali Miz'a i po kilku minutach przestali go atakować i każdy rozszedł się w inną stronę. Przybiegli lekarze, lecz Miz mówił...

MIZ: Zostawcie mnie. Jestem mistrzem WWE i jeszcze się z nimi policzę, a będzie miało to miejsce na Elimination Chamber.

It's the shame i do ringu zmierza King Sheamus.

KING: Wczoraj miałem zwyciężyć w Royal Rumble Matchu, ale nie wiem jakim cudem pojawił się Triple H. Co on wogóle tam robił? Jeżeli ma na tyle odwagi stanąć twarzą twarz z nowym królem ringiem to niech teraz tutaj wyjdzie.

It's time to play the game i na rampie pokazuje się Triple H.

HHH: Wróciłem i cię zniszcze. Ja stanowię tą grę, a wszyscy są mi podporządkowani.

KING: Sprawiłem, że zniknąłeś na kilka miesięcy, jeżeli chcesz to mogę zakończyć twoją karierę tu i teraz.

HHH: Wyrzuciłem cie z Royal Rumble, pokonałem cie na WrestleManii XXVI i mogę zrobić to już dzisiaj.

e-mail od GM'a.

COLE: Proszę o uwagę...

KING: Nie ma na to czasu. Czytaj to bałwanie.

COLE: Cytuję "Ostatnią walkę stoczyliście na zeszłorocznym Extreme Rules. Obaj chcecie walki i ją dostaniecie już teraz. King Sheamus vs. Triple H w Elimination Chamber Qualifying Match natychmiast."

Match #5 King Sheamus vs. Triple H - Elimination Chamber Qualifying Match

Triple H od razu rzucił się na Sheamus'a i ground & pound, lecz sędzia przerwał atak Hunter'a. Sheamus doszedł do siebie i ruszył z clotheslinem, lecz otrzymał spinebuster. Triple H ustawił King'a pod pedigree, lecz otrzymał back body drop. Sheamus wymierzył kilka ciosów, po czym jednak otrzymał belly to belly suplex i knee drop, po czym Hunter przypiął 1...2...Sheamus odkopuje. Triple H zapiał figure four leglock, jednak po chwili Sheamus zdołał się złapać liny i Hunter musiał puścić. King wyszedł z ringu, lecz Triple H nie zwalniał tempa i chciał cisnąć Sheamus'a w schodki, jednak kontra i HHH wpada w schodki, a po chwili w barierkę. Sheamus wrzucił Hunter'a do ringu i pin 1...2...Triple H odkopuje. Sheamus wykonał irish curse i znów pin 1...2...Hunter odkopuje. Celtic Warrior wyniósł HHH pod celtic cross, lecz Triple H się uwolnił i wykonał ddt, po czym high knee i facebuster i przypiął 1...2...Celtic Warrior odkopuje. Triple H atakował Sheamus'a przy linach i sędzia przerwał jego atak. Sheamus wykonał dwa razy double axe handle i irish curse, po czym pin 1...2...Hunter odkopuje. Sheamus podniósł Hunter'a i wrzucił go w liny, po czym clothesline, jednak unik i spinebuster. HHH ustawił King'a pod pedigree, lecz otrzymał back body drop, po czym brouge kick i Sheamus przypiął 1...2...HHH odkopuje. Sheamus wyniósł Hunter'a pod celtic cross, lecz ten uwolnił się i wyrzucił go z ringu. Triple H wyszedł z ringu i wziął krzesełko, po czym zaatakował Sheamus'a. Sędzia ogłosił dyskwalifikacje i Sheamus kwalifikuje się do Elimination Chamber Matchu. Triple H wykonał kilka ciosów krzesłem, po czym pedigree na krzesełko.

Po chwili przybiegł Miz, który wykorzystał, że Sheamus jest nie przytomny i skull crushing final na krzesełko. Miz zaczął triumfować, lecz zapomniał o Hunter'ze. Triple H wykonał spinebuster i po chwili pedigree, po czym udał się za scenę.

Po tym wydarzeniu Raw dobiegło końca.

AKTUALNA KARTA NA ELIMINATION CHAMBER:

1.Elimination Chamber Match for the WWE Championship

http://img714.imageshack.us/img714/6567/dlakikutka.png

The Miz© vs. John Cena vs. Evan Bourne vs. Wade Barrett vs. King Sheamus vs. John Morrison

NEWSY:

:arrow: Na Raw nie pojawił się Punk, gdyż po Royal Rumble Matchu narzekał na stłuczenie ręki i nie mógł pojawić się na gali.

:arrow: WWE podpisało kontrakt z Mistico.

:arrow: Najprawdopodbniej zadebiutuje po WrestleManii i rozpocznie feud z Rey'em Mysterio.

Co nas czeka za tydzień:

:arrow: Powróci CM Punk

:arrow: Walka Miz vs. Triple H

Edytowane przez kikut413

Używaj ksywek ! bo jest dużo powtórzeń wiem niektórzy nie mają ale np.John Morrison czy Chris Jericho trochę ich ma.

Dobra już się nie czepiam takich tam mało ważnych przejdę do gali.Na + zwycięstwo Evana jak i Morisson'a co sprawia że w EC Match będzie co oglądać.Chociaż dla Johna mogłeś znaleźć innego przeciwnika niż Bryan.EC Match zapowiada się ciekawie jestem też ciekaw jakie będziesz miał pomysły na inne walki na Elimination Chamber.

Gale RAW oceniam na 8+/10

Czytam to diary i nawet mi się podoba. Jedna uwaga:

Sheamus wykonał kilka ciosów krzesłem, po czym pedigree na krzesełko.

Mam rozumieć że Sheamus wstał po ataku krzesełkiem Trypla i sam go zaczął atakować i nawet ukradł mu finisher? :twisted: Swoją drogą, wysłałem do ciebie PW ;P

fin de siècle
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
  • Dodaj nową pozycję...