Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE pod moim władaniem - jeszcze raz

Kto wygra Royal Rumble Match?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra Royal Rumble Match?

• Rey Mysterio
      2
    • John Morrison
      6
    • Big Show
      3
    • Randy Orton
      0
    • Kane
      0
    • Sheamus
      0
    • inny zawodnik
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

MISTRZOWIE

http://a.imageshack.us/img195/6810/wwechampionship.jpg

Aktualny posiadacz: The Miz

Poprzedni posiadacz: Randy Orton (63 dni)

Gala zdobycia: Raw

http://a.imageshack.us/img801/1483/wweworldheavyweightcham.jpg

Aktualny posiadacz: Edge

Poprzedni posiadacz: Kane (154 dni)

Gala zdobycia: WWE TLC

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/divas_championship.jpg

Aktualna posiadaczka: Natalya

Poprzednia posiadaczka: Michelle McCool (63 dni)

Gala zdobycia: Survivor Series

http://a.imageshack.us/img812/4840/wwetagteamchampionship.jpg

Aktualni posiadacze: Big Show & Chris Jericho

Poprzedni posiadacze: Santino Marella & Vladimir Kozlov (55 dni)

Gala zdobycia: Royal Rumble

http://a.imageshack.us/img130/5404/wweintercontinentalcham.jpg

Aktualny posiadacz: Kofi Kingston

Poprzedni posiadacz: Dolph Ziggler (186 dni)

Gala zdobycia: Royal Rumble

http://i54.tinypic.com/105b89f.jpg

Aktualny posiadacz: Daniel Bryan

Poprzedni posiadacz: The Miz (98 dni)

Gala zdobycia: Night of Champions

http://3.bp.blogspot.com/_z6g22C9qTek/TA5jTn1wuHI/AAAAAAAAACc/jmNIf5_LUOM/s1600/raw.jpg

-----------------------------

Monday Night Raw03.01.2011 r. (Pheonix, AZ – US Airways Center)

Wydarzenia z poprzedniego tygodnia:

- Nexus atakuje John’a Cene.

- CM Punk dołącza do Nexus.

Co nas dzisiaj czeka:

- John Morrison zmierzy się z Miz’em o pas WWE w Falls Count Anywhere Match

- CM Punk stoczy pierwszą walkę po kontuzji, jego rywal jeszcze nie jest znany.

Raw rozpoczął lider grupy Nexus CM Punk.

PUNK: Znalazłem się tutaj wraz z moją grupą Nexus. Tydzień temu objąłem władzę w tej grupie i naszym zadaniem jest to czego nie dokonał ten nieudacznik Barrett, czyli pozbycie się Ceny z WWE raz na zawsze.Przez dwa tygodnie atakowałem Cene krzesłem teraz ja i Nexus użyjemy trochę innych środków, a mianowicie będziemy atakowali co tydzień zawodników Raw i nikt nie będzie się nam przeciwstawiał. Barrett to najgorszy zawodnik WWE. Uważał się za lidera grupy, ale nic z z nią nie osiągnął. Przegrał na SummerSlam, następnie przegrał w Six–Pack Elimination Challenge o pas WWE. Wygrał na Hell in a Cell, ale tylko dzięki pomocy Harris’a i McGillicutty’ego. Później dwukrotnie przegrał w walce o pas WWE i dostał lanie od Ceny na TLC.

W tym momencie usłyszeliśmy We are one… i na rampie pokazał się Wade Barrett, który miał zabandażowany lewy bark.

WADE: Punk ty nie jesteś liderem Nexus, lecz ja nim jestem. Osiągnąłem w tym roku więcej niż ty. Wygrałem NXT, stworzyłem najbardziej dominującą grupę w WWE i pomiatałem jedną z największych gwiazd WWE – Ceną. Gdyby nie my to Kane nie zasypałby Undertaker’a na Bragging Rights. Za kilka tygodni będę gotowy do walki i pokażę ci jak walczy prawdziwy lider grupy Nexus.

PUNK: Uważasz się za lidera? Zobaczymy jakie zdanie o tobie mają członkowie Nexusa.

Na titantronie pojawiła się reszta Nexusa.

DAVID: Barrett jesteś nikim. Gdyby nie my nie zaszedłbyś tak daleko w WWE. Pomiatałeś nami i w całym imieniu Nexusa mówię, że CM Punk to nasz lider i wraz z nim będziemy podbijać WWE.

Barrett był zdenerwowany i udał się na backstage.

PUNK: Przekonaliśmy się kto jest liderem, a teraz czas na moją walkę.

Match #1 CM Punk /w. Nexus vs. R-Truth /w. Eve

Walka rozpoczęła się od zwarcia. Punk kopnął Truth’a w brzuch i wykonał suplex. Punk wepchnął R-Truth’a w narożnik i wykonał szarżę, lecz nadział się na nogę R-Truth’a. R-Truth powalił Punk’a clotheslinem, a następnie wykonał sitout suplex slam, po którym przypiął 1…2…Punk odkopuje. Truth wszedł na liny i wykonał diving crossbody, lecz Punk wykonał unik. Punk zaatakował Truth’a, lecz otrzymał reverse sto, po którym Truth przypiął 1...2...Punk odkopuje. Truth wykonał scissors kick, lecz Punk się odsunął i wykonał gts, po czym przypiął 1...2...3! Nowy lider Nexusa zwycięża. Po walce Nexus chciało zaatakować Truth’a, lecz Eve zabrała go z ringu i udała się z nim na backstage.

W szatni siedział John Cena głęboko o czymś myśląc. Do szatni wszedł Josh Matthews.

JOSH: John widziałeś to co stało się przed chwilą? Co o tym myślisz?

CENA: Co ja mam o tym myśleć? Wiadomo, że Punk tak jak każdy inny członek Nexusa nic wielkiego by nie osiągnął, więc Punk ma teraz ochronę w postaci Nexus, lecz jeżeli Nexus zacznie mnie atakować to zrobię to co poprzednio. Będę eliminował ich jednego po drugim i przyjdzie czas na Punk'a.

JOSH: Wielkimi krokami zbliża się Royal Rumble. W tamtym roku byłeś bliski zwycięstwa, jednak zostałeś wyeliminowany przez Edge'a. Jak będzie w tym roku?

CENA: Ja, tak jak każda gwiazda w tym biznesie skupia się bardzo na tym meczu, gdyż zapewnia on występ na WrestleManii. Wygrałem Royal Rumble Match w 2008 roku i było to wspaniałe uczucie. Chciałbym dokonać tego jeszcze raz i dałoby mi to jeszcze więcej radości niż wtedy, a to dlatego, że po atakach Nexusa po raz pierwszy zwątpiłem w swoim życiu, ale pokonałem to zarazę i mogę to zrobić jeszcze raz.

JOSH: John, dziękuje za wywiad.

Match #2 Alicia Fox vs. Melina

Alicia przejęła kontrolę nad walką i po kilku ciosach zapięła headlock. Melina po chwili wydostała się i powaliła Alicie clotheslinem. Melina podniosła Alicie i wyprowadziła silny podbródkowy, a następnie drop kick i przypięcie 1...2...Alicia odkopuje. Melina wykonał irish wheep, lecz Alicia skontrowała i Melina wpadła w narożnik. Alicia zaczęła atakować barkiem, lecz po chwili sędzia odciągnął ją. Alicia wykonała clothesline, lecz unik Meliny i roll-up 1...2...Alicia odkopuje. Melina zaczęła krzyczeć i wykonała snapmare driver i przypięła 1...2...3! Melina wygrywa.

E-Mail od GM-a Raw.

COLE: Proszę o uwagę właśnie otrzymałem e-mail od anonimowego GM-a Raw. Cytuję ,,Melina wygrałaś dwa tygodnie temu Triple Threat Match, a dziś w przekonującym stylu pokonałaś Alicie Fox. Za tydzień zmierzysz się z Divas Champion Natalya o pas Div"

W tym momencie na arenie pojawiła się Natalya, która wzniosła swój pas do góry i udała się z powrotem na backstage.

COLE: To nie koniec. GM piszę ,,W związku z rozpoczęciem nowego roku składam wszystkim najserdeczniejsze życzenia. Pierwsze Raw w nowym roku i mamy dziś walkę o pas WWE. Jeszcze dziś zobaczymy walkę o kolejne tytuły tj. walka o pasy TT. Santino Marella & Vladimir Kozlov vs. Nexus, zawodników Nexusa wybierze ich nowy lider CM Punk"

Na backstagu rozmawiał Santino z Kozlov'em.

SANTINO: Vladimir, Vladimir witaj. Słyszałeś dzisiaj mamy walczyć o nasze pasy z Nexus.

KOZLOV: Na TLC zostaliśmy przez nich pobici, więc dzisiaj ich pokonamy.

SANTINO: Tak, ale mam do ciebie jeszcze jedną sprawę.

KOZLOV: Jaką Santino?

SANTINO: Nie dawno na SmackDown zkradłeś mi buziaka Beth Pheonix. Byłem na ciebie zły, ale jesteśmy najlepszymi kumplami i mistrzami TT. Po za tym znam kogoś innego to Tamina. Skradła mi serce, tydzień temu rozprawiliśmy się z DiBiase'm i Maryse, a dzisiaj stanie ona przy ringu.

W szatni siedzieli członkowie Nexus i wtedy wszedł ich lider CM Punk.

PUNK: Panowie głowy do góry. Już zaraz poznamy nowych mistrzów TT, a w nie dalekiej przeszłości nowego mistrza WWE.

JUSTIN: Punk kto będzie dzisiaj walczył?

PUNK: Myślałem o tym i chyba nikt nie będzie na mnie zły. Do walki staną Gabriel i Slater, którzy na TLC przegrali przez DQ. Dzisiaj wygrajcie w dobrym stylu i po walce przyjdzie eliminacja pierwszych gwiazd Raw.

DAVID: Tak jest Punk.

Match #3 WWE Tag Team Champions Santino Marella & Vladimir Kozlov /w. Tamina vs. Nexus - WWE Tag Team Championship Match

Walkę rozpoczęli Santino i Heath. Zaczęło się od zwarcia, Santion kopnął Slater'a w brzuch i wykonał ddt, po którym przypiął 1...Slater odkopuje. Santino zmienił się z Kozlov'em i wykonali podwójny suplex. Vladimir wykonał belly to belly suplex i powerslam, po którym przypiął 1...2...Slater odkopuje. Przy ringu pojawiła się reszta Nexusa. Kozlov zaczął coś do nich mówić i Slater zmienił się z Justin'em. Gabriel wszedł na narożnik i missile drop kick, po którym przypiął 1...2...Kozlov odkopuje. Gabriel podniósł Kozlov'a i wyprowadził dwa podbródkowe, następnie clothesline, lecz unik od Kozlov'a, odbicie od lin i big boot, po którym przypiął 1...2...Gabriel odkopuje. Slater zagadał sędziego, a McGillicutty uderzył Kozlov'a. Sędzia jednak zauważył to i ogłosił dyskwalifikacje. Po walce Nexus weszło do ringu i zaczęli atakować rywali. Santino otrzymał verdict od Otungi i running senton od Harris'a. Kozlov otrzymał mcgillicutter i 450 splash. Nagle w stronę ringu zaczął biec prawie cały roster Raw. Nexus uciekło na trybuny, a na titantronie pojawił się CM Punk, który bił brawo.

PUNK: Brawo Nexus. To dopiero początek i ataki nie ustaną.

Na ring przyszedł Randy Orton.

ORTON: Wszyscy wiedzą jak przegrałem na TLC. Miz popchnął Riley'a, a ten uderzył we mnie. W każdej chwili mogę kopnąć Miz'a w głowę i zdobyć ponownie pas WWE. Za kilka tygodni Royal Rumble i mam zamiar tam walczyć o pas WWE. Rok temu zostałem zdradzony przez Rhodes'a i DiBiase'go, którzy myśleli, że są w stanie coś osiągnąć. Rhodes zdobył pasy TT, ale stracił je po kilku tygodniach, DiBiase chodzi z tą jak jej tam Maryse i myśli, że jeżeli zabrał pas ojcu to będzie uważany za kogoś wielkiego. Po za tym i tak ten pas jest już w posiadaniu jego ojca. Byłem w dwóch grupach w WWE Evolution i Legacy. Obie drużyny zdradziły mnie, gdyż były zazdrosne o to co potrafię.

I come from money...i na ring zmierza Ted DiBiase wraz z Maryse.

TED: To ty powinieneśbyć zazdrosny o to co posiadam, a mianowicie piękna Maryse, wielkie umiejętności i dużo pieniędzy.

ORTON: Pochodzę z biednej rodziny, ale talent i potencjał pozwoliły mi dojść tak wysoko. Ty mimo pieniędzy nie osiągnąłeś nic w WWE i pewnie nic nie osiągniesz.

TED: Może i nic nie osiągnąłem, ale w każdej chwili mogę cię pokonać.

E-Mail od GM-a Raw.

COLE: Proszę o uwagę dostałem wiadomość od GM-a. Cytuję ,,Ted mówisz, że pokonasz Orton'a. Zaraz się o tym przekonamy bo już za chwilę zmierzycie się ze sobą. Co do walki wieczoru to jeżeli ktoś z Nexus ingeruję w walkę zostanie zawieszony, aż do odwołania"

Match #4 Randy Orton vs. Ted DiBiase /w. Maryse

Na początku walki zawodnicy zmierzyli się wzrokami i po chwili do ataku ruszył Orton. Zaciągnął Ted'a do narożnika i tam silne dwa podbródkowe. Orton wepchnął Ted'a w przeciwny narożnik i wykonał szarzę, lecz unik Ted'a i przypięcie 1...Orton odkopuje. DiBiase podniósł Orton'a i próba suplexu, lecz Orton przyblokował i to on wyprowadził suplex. Orton wrzuicł Ted'a w liny, a ten po odbiciu powalił Orton'a big bootem, następnie DiBiase wepchnął Randy'ego w liny i wykonał spinebuster, po czym przypiął 1...2...Orton odkopuje. DiBiase podniósł Orton'a i nadział się na clothesline, po chwili jeszcze jeden clothesline Orton'a i powerslam. DiBiase wyturlał się na krawędz, więc Orton wykonał rope hung ddt. orton zaczął uderzać rękoma w matę i po chwili wykonał rko, po czym przypiął 1...2...3! Orton pokonuje swojego dawnego kolegę Ted'a DiBiase'go.

Na ring przyszedł John Cena.

CENA: Przyszedłem tu, aby skończyć sprawę z Nexus mimo tego, że mają nowego lidera. Nie wiem czy wy pamiętacie datę 07.06.10 Nexus przybyło na Raw i pobiło mnie. Dzisiaj mamy 03.01.11 i od tamtego wydarzenia trochę czasu minęło, jednak Nexus wciąż istnieje. Co raz bliżej i Royal Rumble i WrestleMania. Na tych dwóch galach chcem odnieść wielki sukces. Na Royal Rumble wygram w 30-Man Royal Rumble Match, a na WrestleManii zostanę nowym mistrzem WWE. Punk mówi dokładnie to co mówił Barrett, czyli będą niszczyć wszystkich z rosteru Raw. Wszyscy wiedzą jak się skończyło panowanie Barrett'a. To samo mogę zrobić z Punk'iem już teraz.

Na rampie pojawił się CM Punk, który tylko się uśmiechał. Z trybun do ringu wbiegła reszta Nexusa i zaczęli atakować Cene. Otunga wykonał vedrict, Gabriel 450 splash i na koniec CM Punk wszedł do ringu i wykonał gts, po czym wraz z Nexusem udał się do szatni.

Match #5 WWE Champion The Miz vs. John Morrison - Falls Count Anywhere Match for WWE Championship

Miz od początku rzucił się na Morrison'a. Zaczął uderzać głową Morrison'a o matę, po czym przypiął 1...Morrison odkopuje. Miz wyprowadził kilka ciosów i suplex, następnie wbił Morrison'a w narożnik i awesome clothesline i pin 1...2...John odkopuje. Miz podniósł Morrison'a i dwa clothesliny, następnie Miz wziął krzesełko i zaczął atakować Morrison'a, po czym znów przypiął 1...2...Morrison odkopuje. Miz zaczął atakować lewe kolano John'a, kilka kopnięć, a następnie dzwignia na bolące kolano. Morrison wykorzystał to, że ma wolne ręce i zaczął atakować Miz'a. Miz po chwili puścił, lecz dalej atakował Morrison'a. Wyrzucił go z ringu, a następnie zaczął wbijać go w barierkę. Miz zaczął kopać w lewe kolano Morrison'a, a następnie clothesline i Morrison znalazł się za barierką. Miz zaczął kłócić się z kibicami i mówił, że on jest mistrzem WWE i tak też będzie. Miz przeszedł przez barierkę, lecz nadział się na cios od Morrison'a. Walka całkowicie przeniosła się na trybuny. Morrison wykonał suplex i leg drop, po czym przypiął 1...2...Miz odkopuje. Morrison odbił się od stalowej barierki i wykonał flying chuck i pin 1...2...Miz znów odkopuje. Morrison wykonał running knee smash, lecz w tym momencie zaatakował go Riley i po chwili uciekł w trybuny. Miz zaczął uciekać przed Morrison'em i po chwili panowie dotarli do stoiska z gadżetami. Morrison szukał Miz'a, a ten zaatakował go od tyłu. Miz pchnął John'a w stoisko z koszulkami, następnie kop w brzuch i clothesline, lecz unik od Morrison'a i drop kick. Morrison położył Miz'a na stół, następnie wszedł na barierkę i wykonał moonsualt na stół. W tym momencie przybiegł Riley i zaatakował Morrison'a pasem, po czym zaczął go okładać pięściami. Po kilku minutach cała grupa sędziów odciągnęła Riley'a. Miz podniósł się i wykonał skull-crushing final na Morrison'ie i przypiął 1...2...3! Miz broni pasa i wciąż jest mistrzem WWE.

Po tym wydarzeniu Raw dobiegło końca.

NEWSY:

-Będę podawał tylko wyniki z NXT i Superstars

-Daredevil znika z WWE

Co nas czeka za tydzień:

-Pojawią się gwiazdy obu rosterów

-W walce wieczoru 8-Man Tag Team Match Miz, Punk, Kane & Del Rio vs. Orton, Cena, Edge & Mysterio

-Walka o pas Div Natalya vs. Melina

Edytowane przez kikut413

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kikut413

17

• Edge_O_Matic

11

• Calvin

2

• Lemmy

2

Top użytkownicy w tym temacie

Czytałem twoje poprzednie diary i szczerze mówię, że jest to twoja najlepsza gala. Walki cały czas na dobrym poziomie tyle, że tym razem pojawiło się więcej akcji na BS. Czekam na kolejne odcinki :)

http://static.tvfanatic.com/images/gallery/wwe-smackdown-logo.jpg

Friday Night SmackDown - 07.01.2011 r. (Tucson, AZ - Tucson Convention Center)

- Dolph Ziggler broni pasa Intercontinental

- Edge i Rey Mysterio pokonują Kane'a i Del Rio

Co nas dzisiaj czeka:

- Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio (2 out of 3 Falls Match)

- Edge vs. Kane (Last Man Standing for the World Heavyweight Championship)

Beep...Beep...na arenę wjeżdża Alberto Del Rio. Wychodzi z samochodu, uśmiecha się w swoim stylu i zmierza w stronę ringu.

RIO: Jestem w WWE już prawie cztery miesiące, lecz GM Teddy Long nie dał mi szansy walki o pas World Heavyweight. Walczyłem w walce o miano pretendenta, lecz był to Triple Threat i Mysterio wraz z Edge'm zmówili się, żebym ja nie wygrał walki. Na TLC wystąpiłem w walce pas, lecz to była walka Fatal 4-Way. Mysterio, Edge i Kane robili to co w ich mocy, abym ja nie zdobył pasa. Dzisiaj w walce do dwóch lub trzech przypięć pokonam małego chihuahua Rey'a Mysterio i zakończę jego karierę. Zostanę pretendentem do pasa i na Royal Rumble zmierzę się z Edge'm lub Kane'm i Alberto Del Rio zostanie nowym mistrzem świata.

booyaka..booyaka..na arenie pojawia się Rey Mysterio co oznacza, że czas zacząć pierwszą walkę wieczoru.

Match #1 Alberto Del Rio vs. Rey Mysterio - 2 out of 3 Falls Match for the #1 Contender

Walka rozpoczęła się od zwarcia. Del Rio kopnął Mysterio, następnie snapmare i niski drop kick. Del Rio wepchnął Rey'a w narożnik i szarża, lecz Rey wystawił nogę, a po chwili wykonał hurricanrane posyłając Del Rio na drugą linę. Taunt Rey'a, odbicie od lin i 619, lecz Del Rio wyturlał się z ringu. Mysterio wykonał spingboard crossbody za ring. Mysterio wrzucił Del Rio do ringu, po czym wszedł na narożnik i crossbody z narożnika, lecz enzuigiri od Del Rio i pin 1...2...3! Del Rio prowadzi 1:0. Mysterio po minucie podniósł się i walka została kontynuowana. Del Rio rzucił się na Mysterio i zaczął okładać go pięściami, jednak sędzia odciągnął go. Del Rio podniósł Rey'a i irish wheep, następnie szarża, lecz Del Rio nadział się na nogę Rey'a. Mysterio podciął Del Rio i ten został ustawiony pod 619. Rey odbił się od lin, lecz za nogę złapał go Rodriguez. Mysterio kopnął Rodriguez'a, lecz Del Rio doszedł już do siebie. Del Rio chciał wykonać clothesline, lecz Mysterio go podciął i po chwili wykonał 619, springboard senton i pin 1...2...3! Mamy 1:1. Mysterio był na fali kilka kopnięć i hurricanrana. Del Rio chciał wykonać clothesline, lecz unik od Rey'a i springboard senton, następnie bulldog. Rey wszedł na narożnik i wykonał splash, po czym przypiął 1...2...Del Rio odkopuje. Rey podniósł Del Rio i wyprowadził kilka kopnięć, jednak jedno z kopnięć zostało zablokowane i clothesline od Del Rio, następnie german suplex i pin 1...2...Mysterio odkopuje. Del Rio wynosi Rey'a pod powerslam, lecz Rey atakuje go rękoma. Del Rio puszcza Mysterio, a ten wykonuje hurricanrane i ustawia pod 619. Odbicie od lin i jest 619. Rey wchodzi na narożnik i splash, jednak nadziewa się na kolana Del Rio, który wstaje łapie Rey'a za rękę i wykonuje cross armbreaker. Rey miał za mało sił i odklepał. Mamy 2:1, Del Rio pokonuje Rey'a Mysterio i jest pretendentem do pasa wagi ciężkiej.

W szatni siedział Jack Swagger, gdyż do szatni wszedł Cody Rhodes.

JACK: Czego chcesz Rhodes?

CODY: Przyszedłem tutaj w sprawie chyba sam wiesz kogo Big Show'a. Mam z nim ostatnio problem.

JACK: Co mnie to obchodzi. To twój kłopot, a nie mój.

CODY: Tak masz rację, ale coś ci przypomnę. Kilka miesięcy temu gdy Big Show został pretendentem do twojego pasa. Zniszczył twoje wszystkie trofea tym samym poniżył cie. Ze mną chce dokładnie zrobić to samo. Myślałem, że będziesz chciał się na nim zemścić.

JACK: Wiesz co Cody. To dobry pomysł. Zniszczymy Big Show'a, a później odejdziemy w swoje strony.

Match #2 Big Show vs. Cody Rhodes & Jack Swagger - 2 on 1 Handicap Match

Walka się rozpoczęła, w ringu był Big Show i Cody Rhodes, po chwili do ringu wszedł Swagger i obaj zaatakowali Show'a. Big Show wygrał walkę, lecz był atakowany przez Rhodes'a i Swagger'a. Obaj obijali jego kończyny i twarz. Swagger trzy razy wykonał vader bomb oraz zapiął ankle lock. Po kilku minutach ataku na ringu pojawili się sędziowie, którzy odciągneli Jack'a i Rhodes'a.

Na ring przyszedł Kane.

KANE: Przez ostatnie tygodnie Edge targał moją psychiką. To się skończyło, gdyż po porażce na TLC usiadłem i przypomniałem sobie chwile moje kariery. Przypomniałem sobie swój debiut i tombstone na moim bracie, którego już nie ma bo zakopałem go na Bragging Rights. Mimo tego, że zrzuciłem Paul'a z drabiny i stołów to on napełnił mnie siłą demonów. Ulubiony demon diabła Kane powrócił i dziś ponownie zostanie mistrzem świata wagi ciężkiej. Edge lepiej oddaj mi tytuł bo dziś walkę rozpoczną dwaj zawodnicy, a skończy tylko jeden i będę to ja.

Match #3 Kaitlyn vs. Rosa Mendes

Walka rozpoczęła się od zwarcia. Kaitlyn kopnęła Rose w brzuch i powaliła clotheslinem. Kaitlyn wykonała body slam oraz leg drop, lecz Rosa wykonała unik, a następnie niski drop kick. Rosa spróbowała suplexu, lecz Kaitlyn zablokowała i to ona wykonała suplex i pin 1...2...Rosa odkopuje. Kaitlyn podniosła Rose, lecz nadziała się na cios. Rosa wykonała clothesline, lecz unik od Kaitlyn i roll up 1...2...3! Kaitlyn wygrywa pierwszą walkę na SmackDown po tym jak wygrała NXT.

Teddy Long w swoim biurze oglądał film Knucklehead. Po chwili do biura weszła Vickie Guerrero wraz z Ziggler'em.

LONG: Witam cie Vickie. Co cię do mnie sprowadza?

VICKIE: Mam dla ciebie dobrą ofertę. Dolph.

DOLPH: Jestem już mistrzem Intercontinental. Co ty na to, aby zunifikować pasy i Dolph Ziggler stałby się mistrzem świata?

LONG: To zły pomysł Dolph. Jesteś mistrzem Intercontinental, ale do mistrza świata daleko ci. Mogę jednak zaoferować ci coś innego.

DOLPH: Zamieniam się w słuch.

LONG: Za tydzień stoczysz walkę z Kofi'm Kingston'em. Jeżeli wygrasz wystąpisz w Royal Rumble Match.

DOLPH: To dobra oferta Teddy.

LONG: Nie skończyłem. Jeżeli przegrasz to zmierzysz się z Kofi'm na Royal Rumble o pas Intercontinental.

VICKIE: Nie Teddy. Nie chcemy tego. Dolph wystąpi w Royal Rumble Matchu i tyle.

LONG: Vickie jesteś tylko konsultantką. Ja tutaj rządzę i nie zmienię swojego zdania.

Zdenerwowani Dolph i Vickie wyszli z biura.

Match #4 Chris Masters vs. Tyler Reks

Walka zaczęła się od zwarcia. Reks zaciągnął Masterlock'a do narożnika i kilka wejść barkiem, a po chwili clothesline w narożniku. Reks przypiął 1...Masters odkopuje. Reks zapiął chin lock, lecz po chwili Masters odepchnął Reks'a, a ten po odbiciu się od lin powalił Chris'a shoulder blockiem. Reks podniósł Masters'a i wyprowadził cios. Masters odpowiedział, a następnie cała seria ciosów. Masters wyprowadził przy narożniku kilka chopów. Atomic drop i spinebuster od Masters'a, po czym próba masterlocka. Reks, jednak wydostał się i wykonał potężny big boot. Reks wyniósł Chris'a i wykonał burning hammer i pin 1...2...3! Tyler Reks wygrywa z Masterlock'iem Chris'em Masters'em. Po walce do ringu przybiegł Drew Mclntyre. Zaatakował on Masters'a i po chwili wykonał future shock ddt i udał się na backstage.

Na Backstage Todd Grisham i Kofi Kingston.

TODD: Kofi za tydzień zmierzysz się z Dolph'em. To już wasza kolejna walka w ostatnich tygodniach. Czy pokonasz Dolph'a?

KOFI: Czy pokonam? Ja go zmiarzdze. Dolph odniósł na TLC szczęśliwe zwycięstwo.

TODD: Nie wiem czy pamiętasz, ale to tobie Dolph odebrał pas. Co myślisz o tamtej walce?

KOFI: Nie pamiętam tamtej walki, ale jestem pewien, że pewnie gdyby nie Vickie to Dolph by nie wygrał.

W tym momencie big boot od Dolph'a i sleeper hold. Kofi Kingston stracił przytomność i gdy Dolph puścił lekarz zajął się Kofi'm.

Match #5 World Heavyweight Champion Edge vs. Kane - Last Man Standing Match for the World Heavyweight Championship

Przy stole komentatorskim siedział Alberto Del Rio. Kane rzucił się na Edga i wyprowadził dwa clothesliny. Kane wyszedł z ringu i wziął ze sobą krzesełko. Edge jednak uniknął ciosu krzesłem, odbił się od lin i big boot, a po chwili missile drop kick. Edge wziął krzesełko i uderzył dwukrotnie Kane'a, po czym położył krzesełko na narożniku i irish wheep. Kane uderzył w krzesełko i padł na matę. Sędzia doliczył do 5 i Kane się podniósł. Kane stał przy narożniku i szarża Edga, następnie odbicie od lin i big boot. Edge podniósł Kane'a, a ten wyniósł pod chokeslam, jednak ddt od Edga i seria ciosów na macie. Sędzia znów zaczął liczyć i tym razem doliczył do 6. Edge wykonał edgecution i po tym sędzia doliczył do 8. Edge szykował się do spearu, jednak Kane wyturlał się z ringu. Edge wyszedł za Kane'm, lecz nadział się na mocny podbródkowy, po czym Kane wepchnął go w schodki. Zawodnicy wrócili do ringu, a tam Kane zapiął chin lock. Edge uwolnił się, wyprowadził cios, odbił się od lin i podwójny clothesline. Kane i Edge na macie, a sędzia zaczął odliczać. Sędzia doliczył do 7 i obaj zawodnicy podnieśli się. Edge wyprowadził dwa clothesliny, wepchnięcie w liny i edge-o-matic. Edge szykował się do spearu, lecz Kane znów wyturlał się z ringu. Kane wziął krzesło i zaatakował nim Edga. Edge padł na matę i wstał gdy sędzia miał 7. Edge wstał i otrzymał chokeslam. Edge leżał i wszyscy myśleli, że mamy nowego mistrza świata, lecz w ostatnich chwilach gdy było już 9 Edge się podniósł. Kane wyprowadził dwa podbródkowe, jednak kopnięcie od Edga i edgecution. Kane wstał po 7, po czym jeszcze jedno edgecution, tym razem Kane wstał po 9. Edge ustawił stół w narożniku i irish wheep w stół. Kane po złamaniu stołu wyturlał się z ringu i wstał znów na 9. Edge położył Kane na stole komentatorskim i wszedł na narożnik, po czym elbow drop, jednak unik i Edge łamie stół. Sędzia zaczął odliczać, a na arenie pojawił się Nexus. Zawodnicy zaatakowali Edga i Kane'a, po czym wrzucili ich do ringu. Edge otrzymał verdict od Otungi i splash od Harris'a, a Kane otrzymał mcgillicutter i 450 splash. Na koniec CM Punk wykonał gts na obydwóch zawodnikach i Nexus udał się do szatni. Sędzia doliczył do 10 i mamy remis. Mimo remisu Edge broni pas i pozostaje mistrzem. Edge powoli się podnosił, ale Del Rio założył mu cross armbreaker. Kane również się podniósł i otrzymał enzuigiri.

Po tym wydarzeniu SmackDown dobiegło końca.

NEWSY:

-Wyniki z NXT będą takie jak w realu.

-WWE niechce stracić Kaval'a i przekonuje go do powrotu do WWE.

-Zapadł wyrok wobec byłego zawodnika WWE Jeff'a Hardy'ego. Jeff spędzi w więzieniu 45 dni.

Co nas czeka za tydzień:

-Kofi Kingston vs. Dolph Ziggler

Edytowane przez kikut413

Dobra gala. Szkoda, że to Alberto a nie Rey został pretendentem. Czekam na Raw :)

Gala nawet dobra, widzę że nie skorzystałeś z tych walk które ci podałem jako zwycięzca typera. Najciekawsza walka wg mnie to Edge vs Kane. Mimo że jeszcze trochę czasu ale czekam na Royal Rumble. Gala na 8/10

10244105464ed23faa1aa33.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_z6g22C9qTek/TA5jTn1wuHI/AAAAAAAAACc/jmNIf5_LUOM/s1600/raw.jpg

Monday Night Raw - 10.01.2011 r. (Nashville, TN - Bridgestone Arena)

- Miz broni swojego pasa pokonując John'a Morrison'a

- CM Punk powraca na ring

- Wade Barrett powraca po porażce na TLC

Co nas dzisiaj czeka:

- Natalya vs. Melina o pas Div

- Pojawią się gwiazdy SmackDown

- Main Event gali został zmieniony

Raw rozpoczął mistrz WWE The Miz.

MIZ: Jestem tutaj i mam ze sobą swoje złoto pas WWE. Tydzień temu pokonałem Morrison'a i obroniłem swój tytuł. Gdy byliśmy tag teamem wszyscy uważali, że to Morrison jest lepszą połową naszego teamu. Gdy ja byłem na Raw, a on na SmackDown zdobył pas Intercontinental. Morrison był na ustach wszystkich, a Miz był tylko pionkiem w całej grze. Gdy tylko walczyłem z Morrison'em chciałem go upokorzyć. Zaczęło się na WrestleManii, następnie na Money in the Bank gdzie zdobyłem walizkę i teraz jestem mistrzem WWE. Według WWE mam teraz 30 dni wolnego i nie muszę bronić pasa, więc na Royal Rumble Miz trochę odpocznie i na Elimination Chamber obroni pas WWE because I'm The Miz and I'm...

It's the shame i do ringu zmierza król Sheamus.

SHEAMUS: Wiesz co Miz. Przed Night of Champions w poprzednim roku gdy pokonałem Zack'a Ryder'a też mówiłem, że nie muszę bronić pasa. Ten tchórz anonimowy GM powiedział, że będę bronił pasa i to, aż przeciwko 5 rywalom.

e-mail od GM'a.

COLE: Proszę o uwagę otrzymałem e-mail od GM'a. Cytuję ,,Masz rację Sheamus broniłeś wtedy pasa i żeby być uczciwym wobec ciebie Miz na Royal Rumble będzie bronił swojego pasa. Dzisiaj odbędzie się walka o miano pretendenta. Sheamus mówisz, że jestem tchórzem, dlatego nie wystąpisz dzisiaj w walce o pretendenta, lecz zmierzysz się z Mark'iem Henry'm, natomiast o pretendenta zobaczymy walkę Triple Threat John Cena, John Morrison i Randy Orton.

SHEAMUS: Spodziewałem się tego po tchórzu, jednak nie przejmuje się tym. Rok temu broniłem swojego pasa na Royal Rumble, lecz w tym roku wystąpię w Royal Rumble Matchu i zwyciężę, a na WrestleManii zostanę po raz 3 mistrzem WWE.

MIZ: To się jeszcze okaże. Bo ja będę mistrzem, który najdłużej będzie trzymał pas WWE i ty mi w tym nie przeszkodzisz. To tyczy się wszystkich gwiazd WWE. Niech wiedzą, że Miz jest awesome i nikt nie jest go w stanie pokonać.

Now listen! This ain't no make believe! w stronę ringu zmierza John Morrison.

JOHN: Miz powiedziałeś dzisiaj kilka nie potrzebnych słów. Mówisz, że już kilka razy mnie upokorzyłeś, lecz tak naprawdę wszyscy wiedzą kto jest lepszy i ile razy to ja cie upokorzyłem. Mówisz, że nikt nie jest cie w stanie pokonać. Odkąd jesteś mistrzem WWE nie możesz nikogo czysto pokonać. Zdobyłeś pas po tym jak Orton'a zaatakowało Nexus, następnie gdyby nie Cole przegrałbyś z Jerry Lawler'em. Na TLC pokonałeś Orton'a dzięki swojemu służącemu i gdyby nie on to ja tydzień temu zostałbym nowym mistrzem WWE.

I hear voices na rampie pokazał się były mistrz WWE Randy Orton.

ORTON: John mówiłem to już wcześniej, że nic do ciebie nie mam, lecz dzisiaj nie zawaham się wykonać na tobie rko. Miz do ciebie mam całkiem inne plany. Dzisiaj wygram i zmierzymy się na Royal Rumble, a tam zakończę twoją karierę, po tym jak kopne cię w głowę.

Match #1 Mark Henry vs. Sheamus

Sheamus od początku unikał zwarcia. Po chwili kopnął Mark'a w brzuch i ddt, po czym pin 1...Henry odkopuje. Sheamus zaczął atakować rywala mocnymi ciosami. Sędzia odciągnął irlandczyka i Henry przystąpił do ataku dwa clothesliny i irish wheep, po czym szarża. Henry nie zwalniał tempa wykonał gorilla press i przypiął 1...2...Sheamus odkopuje. Henry wykonał headbutt i wepchnął Sheamus'a w liny. Sheamus po odbiciu od lin wykonał clothesline, następnie jeszcze jeden i przypiął 1...2...Henry odkopuje. Sheamus spróbował irish wheepu, lecz to on wylądował w narożniku. Henry wykonał szarżę i po tym Sheamus wyturlał się z ringu. Henry ruszył za nim, jednak Sheamus wiedział co się szykuje i wykonał brouge kick, po czym wrzucił Henry'ego do ringu. Trwało to długo, lecz doszło do przypięcia 1...2...Henry odkopuje. Sheamus wszedł na narożnik i crossbody, lecz Henry przejął go w locie i szykował się wss, lecz Sheamus wyprowadził kilka łokci i jeszcze raz brouge kick i pin 1...2...3! Król Sheamus wygrywa z Henry'm.

Match #2 Divas Champion Natalya vs. Melina - Divas Championship Match

Melina rzuciła się na mistrzynię. Kilka ciosów i pin 1...Natalya odkopuje. Melina wyprowadziła suplex i elbow drop i znów pin 1...Natalya odkopuje. Melina podniosła Natalye, lecz nadziała się na cios i suplex. Natalya ruszyła do ataku irish wheep i szarża, po czym german suplex pin 1...2...Melina odkopuje. Natalya wykonała irish wheep i superplex, po czym pin 1...2...Melina odkopuje. Natalya podniosła Meline i zaczęła się wymiana ciosów z której zwycięsko wyszła Melina. Melina wykonała big boot i zapięła chin lock. Po minucie Natalya wstała i wrzuciła Meline w liny, a ta powaliła ją shoulder blockiem. Melina weszła na narożnik i elbow drop, jednak unik od Natali i sharpshooter. Melina próbowała się wydostać, lecz odklepała. Natalya broni swojego pasa. Po walce na arenę weszły Lay-Cool i zaatakowały Natalye.

McCOOL: Natalya obroniła dzisiaj pas, więc nie ma nowej pretendentki. Lay-Cool są najlepsze i bez wad, więc jedna z nas zmierzy się z nią o pas na Royal Rumble

e-mail od GM'a.

COLE: Otrzymałem e-mail od GM'a. Cytuję ,,Lay-Cool może i jesteście najlepsze w co wątpię, ale to nie wy tu macie prawa do ustalania walk. Ja jestem od tego i zarządzam, że już za chwilę zobaczymy Battle Royal o pretendentke do pasa Div.

Match #3 Battle Royal for the No'1 Contender Match

W walce udziały wzięły Lay-Cool, Bella Twins, Alicia Fox, Eve, Gail Kim, Maryse, Tamina, Beth, Kaitlyn, Kelly, Rosa Mendes.

+Michelle wyrzuciła Gail Kim

+Beth wyrzuciła Alicie Fox

+Kaitlyn wyrzuciła Rose Mendes

+Beth wyrzuciła siostry Bella

+Tamina wyrzuciła Maryse

+Kaitlyn wyrzuciła Tamine

+Lay-Cool wyrzuciły Beth

+Kaitlyn wyrzuciła Layle

+Michelle wyrzuciła Kelly Kelly

+Michelle wyrzuciła Eve i Kaitlyn

Michelle McCool wygrywa i na Royal Rumble zmierzy się z Natalya o pas Div.

Na Backstagu rozmawiali The Miz i Alex Riley.

MIZ: Alex wielkie dzięki za to co zrobiłeś w tamtym tygodniu. Miałem słabszy dzień i gdyby nie ty Miz nie był mistrzem WWE.

ALEX: Nie ma sprawy Miz jestem od tego, aby ci pomóc.

Do rozmowy dołączył Rey Mysterio.

REY: Miz, Miz, Miz jesteś żałosny. Nikt w takim stylu jak ty nie bronił pasa. Widziałem co stało się tydzień temu, a także na TLC. Powiem tak jesteś najgorszym mistrzem WWE w historii i po za tym masz najgorszego ochroniarza bo on zasługuje na to miano.

MIZ: Nie wiem czego tu szukasz Rey. Pokonałem cie dwa razy na SmackDown, a Riley jest o wiele lepszy od mojego innego ucznia Daniel'a Bryan'a, który nic nie osiągnie be-zemnie.

W tym momencie pojawił się Daniel Bryan.

BRYAN: Tak się składa Miz, że jestem mistrzem United States i jeżeli dobrze pamiętasz to ciebie pokonałem bo ty odklepałeś. Mogę zrobić to jeszcze raz w każdej chwili.

MIZ: Rzucasz mi wyzwanie? OK ja i Riley kontra ty i Mysterio dzisiaj w ringu.

W szatni CM Punk i pozostali członkowie grupy Nexus.

PUNK: No panowie dzisiaj rozpoczyna się panowanie Nexus w całym WWE. Na SmackDown pokonaliśmy dwie największe gwiazdy tamtego brandu, a dziś w walce wieczoru mamy jedne z największych gwiazd Raw. Edge i Kane mieli się dzisiaj tutaj pojawić, lecz wykonaliśmy dobrą robotę i dzisiaj zrobimy to samo.

W szatni zostali Husky Harris i Michael McGillicutty. Po chwili do szatni wbiegli John Cena i Randy Orton, którzy mocno pobili dwójkę zawodników Nexusa.

We are one i do ringu zmierza były lider Nexusa Wade Barrett

WADE: Wyleczyłem już prawie kontuzję i pojawię się na Royal Rumble. Mimo, że zostałem wyrzucony z Nexusa Wade Barrett dalej będzie osiągał wielkie rzeczy. Jeszcze nie wystąpiłem w Royal Rumble Matchu, ale w tym roku wygram i na WrestleManii wystąpię w main evencie tej gali. Tak jak mówiłem wyleczyłem kontuzję i dzisiaj wracam na ring. Proszę GM o danie mi zawodnika do dzisiejszej walki.

e-mail od GM'a.

COLE: GM mówi ,,Wade twoim dzisiejszym rywalem będzie dziś mistrz Intercontinental Dolph Ziggler."

Match #4 Intercontinental Champion Dolph Ziggler /w. Vickie Guerrero vs. Wade Barrett - (non-title)

Walka rozpoczęła się od zwarcia. Barrett zaciągnął Dolph'a do narożnika i kilka ciosów. Barrett zaczął atakować rękę Dolph'a kilka ataków na rękę i dźwignia. Dolph wydostał się i powalił Wade'a clotheslinem. Dolph zapiął chin lock, lecz po chwili Wade wrzucił go w liny i wykonał side slam, po czym przypiął 1...2...Ziggler wstaje. Barrett wykonał irish wheep i szarżę, lecz unik od Dolph'a i roll up 1...2...Wade odkopuje. Dolph po raz kolejny zapiął duszenie. Wade szarpał się i po chwili złapał się liny. Dolph puścił i gdy Wade się podniósł wykonał facebuster i przypiął 1...2...Wade odkopuje. Dolph szykował się do zig zaga, lecz Wade złapał się lin i Dolph padł na matę. Wade wszedł na narożnik i elbow drop, jednak unik od Dolph'a, po czym sleeper hold. Wade szarpał się i po minucie dotarł do lin. Wade padł na matę ze zmęczenia, natomiast Dolph wszedł na narożnik i crossbody. Wade jednak przechwycił go w locie i wykonał wasteland i pin 1...2...3! Wade Barrett powraca w dobrym stylu.

Match #5 WWE Champion The Miz & Alex Riley vs. United States Champion Daniel Bryan & Rey Mysterio

Walkę rozpoczęli Alex Riley i Daniel Bryan. Walka zaczęła się zwarciem z którego Riley wyszedł zwycięsko. Riley kopnął Daniel'a w brzuch, clothesline i zmiana z Miz'em. Miz zapiął chin lock, lecz Bryan złapał się lin. Miz wyprowadził suplex i zmienił się z Alex'em. Riley wyprowadził clothesline, lecz unik od Bryan'a i drop kick. Bryan zmienił się z Rey'em. Mysterio wykonał springboard crossbody i niski drop kick, po czym pin 1...2...Riley odkopuje. Mysterio wykonał bulldog i hurricanrane. Riley na drugiej linie, a Rey wykonał 619, jednak Miz zmienił się z Alex'em. Mysterio wykonał senton, lecz Miz ruszył liną i Rey padł na matę, po czym Miz przypiął 1...2...Rey odkopuje. Miz wykonał suplex, irish wheep i awesome clothesline, po czym przypiął 1...2...Rey odkopuje. Miz podniósł Rey'a, lecz nadział się na cios i kilka kopnięć, po czym Rey zmienił się z Daniel'em. Bryan wykonał springboard crossbody, drop kick i clothesline, po czym pin 1...2...Miz odkopuje. Miz pchnął Bryan'a w narożnik i roll up 1...2...Bryan odkopuje i po odkopnięciu zapiął lebell lock. Mysterio zaatakował Riley'a, a Miz nie wytrzymał i odklepał. Bryan i Mysterio wygrywają.

Na Backstagu Josh Matthews i Randy Orton.

JOSH: Witaj Randy. Co myślisz o swoich dzisiejszych rywalach?

ORTON: Myślę, że GM wybrał trzy największe gwiazdy ostatnich tygodni Raw. Morrison gdyby nie Riley zostałby mistrzem WWE, a John Cena powrócił i od kilku dobrych lat trzyma się w górnej półce WWE.

JOSH: Randy czy myślisz, że Miz to twój największy rywal w WWE?

ORTON: Miz jest nikim. Miałem dużo więcej rywali lepszych od niego John Cena, Triple H czy Batista. Dlatego prędzej czy później Miz straci pas WWE i wątpię aby zdobył go po raz kolejny.

JOSH: Randy dziękuje i powodzenia w dzisiejszej walce.

ORTON: Dzięki Josh.

Match #6 John Cena vs. John Morrison vs. Randy Orton - Triple Threat for the No'1 Contender Match

Przez pierwsze kilka minut Cena i Orton atakowali wspólnie Morrison'a. Ciosy od obu zawodników i drop kick od Orton'a. Morrison wyturlał się z ringu, a Cena i Orton zaczęli ze sobą walczyć. Doszło do zwarcia z którego Orton zapiął chin lock. Orton trzymał Cene w chin locku, lecz na narożniku Morrison i splash. Morrison wyrzucił clotheslinem Cene z ringu i zaczął walczyć z Orton'em. Na rampie pojawił się Miz, który odwrócił ich uwagę bo obaj otrzymali clothesline od Ceny. Obaj leżeli na ziemii i Cena wykonał podwójne five knuckle shuffle. Cena wyrzucił z ringu Orton'a, lecz otrzymał cios od Morrison'a. Morrison wykonał enzuigiri na Orton'ie i ten jeszcze uderzył głową w stół komentatorski. Morrison zapomniał o Cenie, a ten wykonał roll up 1...2... Morrison odkopuje. Morrison wykonał flying chuck i ustawił Cena pod starship pain. Morrison wykonał starship pain, lecz nadział się na kolana Ceny. Cena wykonał dwa shoulder tackle, proto bomb i five knuckle shuffle. Cena szykował się do attitude adjustment, lecz otrzymał neckbreaker od Orton'a. Orton zaczął uderzać pięściami o matę. Morrison wstał pierwszy i otrzymał rko, po czym wyturlał się z ringu. Orton czekał, aż wstanie Cena, próba rko, lecz kontra od Ceny. Wepchnięcie w liny i shoulder block, następnie flying leg drop Ceny i pin 1...2...Orton odkopuje. Cena zapiął stf, lecz po chwili Morrison interweniował. Morrison podniósł Orton'a, a ten wykonał rko, następnie rko dla Ceny. Cena i Morrison znaleźli się na krawędzi ringu. Orton wykonał double rope hung ddt. Morrison znów wyturlał się z ringu, aby odpocząć, natomiast Orton czekał, aż wstanie John Cena. Cena wstał i rko, lecz Cena kopnął Orton'a w brzuch i wyniósł Orton'a pod attitude adjustment. Na narożniku był John Morrison i wykonał missile drop kick powalając dwóch rywali. Morrison wykonał starship pain na Cenie, lecz otrzymał rko od Orton'a. W tym momencie pojawili się członkowie Nexus bez Harris'a i Mike'a. Wszyscy wykonali swoje finishery, a Punk wykonał gts na każdym zawodniku. W stronę ringu zaczęli biec zawodnicy Raw i SmackDown, lecz członkowie Nexus uciekli. Walka nie została kontynuowana i nie mamy pretendenta do pasa.

AKTUALNA KARTA NA ROYAL RUMBLE:

1.30-Man Royal Rumble Match

http://static1.fbcdn.pl/3/clubs/24373/gallery/53643/n/francja-1702946.jpg

2.Singles Match for the Divas Championship

http://static1.fbcdn.pl/3/clubs/24373/gallery/53643/n/francja-1702938.png

Natalya© vs. Michelle McCool

NEWSY:

- WWE podpisało kontrakt z jakąś gwiazdą, która walczyła już w WWE. Dużo mówi się, że to Brock Lesnar lub Chris Jericho, który rozwiązał kontrakt z WWE i teraz chciałby wrócić.

- Michelle McCool powiedziała ostatnio, że spędziła dużo czasu z Undertaker'em i wygląda on coraz lepiej. Możliwe, że Taker powróci pod koniec lutego.

- WWE wydaje wielkie pieniądze, aby jak najszybciej powrócił Undertaker. WWE chce załatwić najlepszą opieke medyczną tak aby Undertaker pojawił się już na Royal Rumble.

Co nas czeka za tydzień:

- Cena vs. Morrison vs. Orton jeszcze raz o miano pretendenta

Edytowane przez kikut413

• 2 tygodnie później...

Friday Night SmackDown - 14.01.2011 r. (Birmingham, AL - Birmingham Jefferson Convention Complex)

- Del Rio pokonuje Mysterio i zostaje pretendentem do pasa World Heavyweight

- Nexus atakują Edge'a i Kane'a

Co nas dzisiaj czeka:

- Rewanż walki o pas World Heavyweight Edge vs. Kane

- Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston

SmackDown rozpoczął GM Teddy Long.

LONG: Tydzień temu grupa Nexus przeszkodziła w walce wieczoru. Dzisiaj zobaczymy rewanż między Edge'm, a Kane'm. Będzie to normalny mecz, lecz jeżeli ktokolwiek zainterweniuje zostanie wyrzucony z WWE. To moja decyzja i jej nie zmienię. Czas rozpoczynać pierwszą walkę. Intercontinental Champion Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston, jeżeli Dolph wygra wystąpi w Royal Rumble Matchu, lecz jeżeli Kofi wygra to na Royal Rumble zobaczymy ich walkę o pas Intercontinental.

Match #1 Intercontinental Champion Dolph Ziggler /w. Vickie Guerrero vs. Kofi Kingston

Kofi od początku walki zaatakował Dolph'a. Kofi wyrzucił Ziggler'a z ringu i springboard crossbody, lecz Vickie odsunęła Ziggler'a i Kofi padł na ziemię. Dolph wrzucił Kingston'a do ringu i pin 1...Kofi odkopuje. Ziggler wyprowadził kilka ciosów, suplex i neckbreaker, po czym pin 1...2...Kofi odkopuje. Dolph trzymał przez minutę Kofi'ego w duszeniu, lecz ten uwolnił się i drop kick. Kofi wykonał dwa razy double axe handle i clothesline z wyskoku, taunt i boom drop. Kofi przypiął 1...2...Dolph odkopuje. Kofi na narożniku i crossbody, jednak Dolph przerolowuje i pin 1...2...Kofi odkopuje. Dolph wykonał facebuster i ponownie przypiął 1...2...Kofi odkopuje. Dolph podniósł Kofi'ego i nadział się na dwa silne podbródkowe i sos 1...2...Dolph odkopuje. Kofi nie trafił trouble in paradise i Dolph zapiął sleeper hold. Z trybun wybiegł Jack Swagger, który nie dawno był pretendentem do tego pasa. Swagger kopnął Ziggler'a w brzuch i gutwrench powerbomb, następnie vader bomb na Kofi'm i tak jak Dolph, Kofi otrzymał gutwrench powerbomb. Jack udał się na backstage.

Na Backstagu Todd Grisham zatrzymał Jack'a Swagger'a i zaczął rozmowę.

TODD: Jack dlaczego interweniowałeś w walce Dolph vs. Kofi?

JACK: Chyba każdy wie. Nie dawno byłem pretendentem do pasa i to ja powinienem być w tej walce, lecz Teddy wybrał Kofi'ego.

TODD: Wiesz o tym, że dojdzie do rewanżu między Dolph'em, a Kofi'm. Czy znów interweniujesz?

JACK: Jeżeli nie otrzymam miejsca w tej walce to nie pozwolę im walczyć.

TODD: Dziękuje Jack.

Match #2 Kaitlyn & Kelly Kelly vs. Lay-Cool

Walkę rozpoczęły Kaitlyn i Layla. Kaitlyn zyskała przewagę po dwóch clotheslinach. Kaitlyn wyprowadziła suplex i pin 1...2...Layla odkopuje. Kaitlyn wykonała irish wheep i szarża, po czym bulldog i kolejny pin 1...2...Layla znów odkopuje. Layla próbowała doczołgać się do swojego narożnika, lecz Kaitlyn złapała ją za nogę. Layla drugą nogą kopnęła Kaitlyn i zmieniła się z Michelle. Michelle powaliła Kaitlyn clotheslinem i zaczęła coś mówić do Kelly Kelly. Kaitlyn wykonała roll up 1...Layla przerywa pin. Kelly Kelly chciała wyrzucić Layle z ringu, lecz Layla skontrowała i Kelly Kelly za ringiem. Lay-Cool wykonały podwójny big boot na Kaitlyn, po czym Michelle przypięła 1...2...3! Lay-Cool wygrywają pewnie dzięki temu, że są flawless.

Match #3 Chris Masters & Ezekiel Jackson vs. Cody Rhodes & Tyler Reks

Walkę rozpoczęli Ezekiel Jackson i Cody Rhodes. Cody rzucił się na Ezekiel'a, lecz ten zatrzymał go i mocny clothesline. Jackson wykonał irish wheep i szarża, lecz nadział się na nogę i Rhodes wykonał jeszcze bulldog i zmienił się z Reks'em. Reks wykonał dwa clothesliny i zapiął chin lock. Jackson po chwili wstał i wepchnął Reks'a w liny, a ten po odbiciu od lin powalił Jackson'a shoulder blockiem. Reks próbował wykonać suplex, lecz Ezekiel przyblokował i on wykonał suplex, po czym zmienił się z Masters'em. Masters wyprowadził clothesline i big boot, po czym suplex i pin 1...2...Rhodes przerywa pin. Jackson wszedł do ringu, lecz Rhodes go wyrzucił. Cody powalił Masters'a i wykonał cross rhodes, a Tyler Reks przypiął 1...2...3! Rhodes i Reks wygrywają. Po walce Jackson wszedł do ringu i wykonał na Masters'ie uranage slam.

Na ring przyszedł World Heavyweight Champion Edge.

EDGE: Tydzień temu wraz z Kane'm zostaliśmy zaatakowani przez nowy Nexus. Obaj otrzymaliśmy gts od nowego lidera CM Punk'a i nie poznaliśmy zwycięzcy. Mówiłem to już kiedyś, ale się teraz powtórze. Punk chce być taki jak ja. Wygrał Money in the Bank match i został mistrzem świata. Teraz rządzi grupą i myśli, że jest kimś wielkim. Ja również wygrałem Money in the Bank match i byłem przywódcą grupy La Familia. Jednak mnie i Punk'a wiele różni m.in. to, że ja jestem 10 krotnym mistrzem świata. Gdyby nie Nexus Kane nie byłoby dzisiaj w budynku, a Edge obroniłby tytuł mistrza świata.

W tym momencie zabrzmiał theme Kane, lecz ten nie wychodził na ring. Po chwili Kane wybiegł z trybun i big bootem powalił Edge'a. Kane wyniósł Edge'a pod chokeslam, lecz otrzymał ddt, a po chwili spear. Edge wziął swój pas i udał się do szatni.

Match #4 Drew Mclntyre vs. Trent Barretta

Walka zaczęła się od starcia spojrzeń obu zawodników. Drew coś powiedział do Trent'a i po chwili został spoliczkowany i Trent wykonał jeszcze clothesline. Trent próbował wepchnąć Drew w narożnik, lecz to on tam wylądował. Drew wykonał szarżę, lecz Barretta wykonał unik i wyrzucił clotheslinem Drew z ringu. Barretta nie dał odpocząć Drew i wykonał crossbody za ring. Trent wrzucił Drew do ringu i przypiął 1...2...Mclntyre odkopuje. Trent podniósł Mclntyre, lecz nadział się na mocny podbródkowy i jeszcze otrzymał big boot. Drew zaczął atakować prawe ramie Barretty. Kilka ciosów i dzwignia na ręke, lecz po chwili Trent się uwolnił i powalił Drew clotheslinem. Barretta jednak trzymał się za rękę i nie mógł dalej atakować. Drew wyrzucił go z ringu i kilka razy wbił go w metalowy słupek prawy ramieniem. Drew wrócił na ring i przypiął 1...2...Barretta odkopuje. Drew wykonał irish wheep i szarża, lecz unik Barretty i próba dudebuster ddt, jednak Drew odepchnął Trent'a i ten padł na matę. Mclntyre wykonał future shock ddt i przypiął 1...2...3! Drew Mclntyre pokonuje Trent'a Barrette.

W szatni siedział Ezekiel Jackson i po chwili do szatni wszedł Chris Masters.

JACKSON: Czego chcesz Masters?

CHRIS: Szukałem cie i mam ci coś do powiedzenia.

JACKSON: Dawaj bo nie mam czasu na twoje słówka.

CHRIS: Co to było po naszej walce? Byliśmy drużyną, a ty mnie zaatakowałeś.

JACKSON: Przybyłem na SmackDown, aby zdobywać pasy. Nie obchodzą mnie żadne drużyny.

CHRIS: Lepiej, żeby to się nie powtórzyło bo...

JACKSON: Bo, co. Będę robił co mi się podoba, a teraz zjeżdzaj stąd.

Znów akcja w szatni. Edge i Todd Grisham.

TODD: Edge jak się czujesz bo zeszło tygodniowym ataku Nexus?

EDGE: Jestem trochę poobijany, ale w przeciwieństwie do Kane'a czuję się świetnie?

TODD: Przecież obaj zostaliście podobnie pobici, więc czemu uważasz, że Kane jest bardziej poobijany?

EDGE: Todd chyba nie oglądasz dzisiejszego show oraz kilku ostatnich tygodni.

TODD: oglądam bardzo uważnie.

EDGE: Kane otrzymał dzisiaj odemnie spear i zrobię to jeszcze raz już za chwilę, a po za tym pokonałem Kane psychicznie i to dlatego pozostanę dzisiaj mistrzem.

TODD: Dziękuj Edge za wywiad.

EDGE: Nie ma sprawy Todd.

Match #5 World Heavyweight Champion Edge vs. Kane - Singles Match for the World Heavyweight Championship

Kane ostro ruszył na Edge'a, lecz ten uciekł z ringu. Kane szybko wyszedł z ringu, lecz otrzymał big boot od Edge'a. Edge wepchnał Kane w barierkę i obaj wrócili na ring. Edge wykonał clothesline, lecz unik Kane i potężny podbródkowy. Kane wykonał mocny big boot i low drop kick, po czym jeszcze kilka łokci od Kane'a. Kane zapiął neck stretch, lecz Edge uwolnił się i wyrzucił go z ringu. Edge próbował wykonać spear, lecz Kane się odsunął i Edge trafił w barierkę. Kane wrzucił Edge'a do ringu, wszedł na narożnik, lecz Edge zaczął uderzać Kane'a i próba superplexu, jednak Kane zrzucił Edge'a i wykonał flying clothesline. Kane przypiął 1...2...Edge odkopuje. Kane znów zapiął neck stretch, lecz Edge znów się uwolnił i wykonał flying forearm, jednak Kane się odsunął i Edge wypada z ringu. Za ringiem Kane wyprowadził kilka ciosów i wepchnął Edge'a w schodki. Zawodnicy wrócili na ring. Kane wykonał clothesline, jednak unik Edge'a i neckbreaker, po czym jeszcze edge-o-matic i pin 1...2...Kane odkopuje. Egde podniósł Kane'a i zaczęła się wymiana ciosów. Kane przejął kontrolę i na koniec wykonał side walk slam i pin 1...2...Edge odkopuje. Kane wykonał irish wheep i szarża, lecz Edge wystawił nogę i wszedł na narożnik. Kane, jednak doskoczył do Edge'a i chokeslam z narożnika i pin 1...2...Edge odkopuje, coś niesamowitego. Kane wyniósł Edge'a pod tombstone, lecz Edge zeskoczył i edgecution. Obaj zawodnicy leżeli na macie, więc sędzia zaczął odliczać i doliczył do 8 , po czym obaj wstali. Kane powalił Edge'a big bootem i chokeslam, jednak Edge wydostał się, odbicie od lin i spear. Edge był zbyt zmęczony i padł na matę. Dopiero po chwili przypiął 1...2...Kane odkopuje. Edge podniósł Kane'a, lecz nadział się na mocny cios. Kane wykonał clothesline, jednak unik od Edge'a i Kane na krawędzi ringu. Edge wykonał spear i Kane jeszcze uderzył w barierkę. Kane leżał za ringiem i sędzia zaczął odliczać. Było 7 i Kane wciąż leżał, 8 Kane powoli się podnosi. Kane wstał na 9 i wszedł do ringu, lecz tylko po to aby otrzymać spear. Edge przypiął 1...2...3! Edge broni swego pasa i na Royal Rumble czeka go walka z Alberto del Rio.

2.Singles Match for the World Heavyweight Championship

http://static1.fbcdn.pl/3/clubs/24373/gallery/53643/n/francja-1718918.png

Edge© vs. Alberto Del Rio

3.Singles Match for the Divas Championship

NEWSY:

- Creative Team planuje face turn Drew Mclntyre oraz push dla Ezekiel'a Jackson'a

- Możliwe, że nie długo do rosteru SmackDown dołączy finalistka NXT Naomi.

Co nas czeka za tydzień:

- Triple Threat Match Swagger vs. Kogi vs. Dolph

Edytowane przez kikut413

Kolejna dobra gala :). Dobrze, że Edge obronił pas i zapowiada się ciekawa walka na RR z Alberto. Mam nadzieję, że na kolejnym SD rozwiąże się w końcu sprawa o pas IT. Za ten odcinek 8/10, czekam na kolejne.

Narazie wszystko się rozkręca. Oby tak dalej. Mam nadzieję że ciekawie rozwiążesz sytuację z pasem Interkontynentalnym bo jest tu trochę zamieszania. Mam nadzieję że Swagger jednak zostanie posiadaczem tego pasa ;)

Co do Raw.... bardzo interesujące jest to kto zostanie pretendentem do pasa. Miz przegrywa... norma :D JoMo, Orton, Cena... Ktoś z nich wygra to wiemy. Mam nadzieję że będzie to ten pierwszy jeśli w planach jest utrata pasa przez Miza... jeśli jednak pan Awesome ma pas zachowac to wolałbym, aby wygrał ktoś z dwójki Orton, Cena.

Ciekawi mnie rola jaką będzie pełniło teraz Nexus.. wmieszało się do Main Eventu... co dalej?

Pisz! Czekam na kolejne epizody ;)

P.S: Zapraszam również do siebie. Wchodź, czytaj i komentuj ;)

Co do IC, stawiam na Jacka Swaggera jak kolega powyżej, wszystko ładnie sczególnie main event, dobrze wypromowałeś WHC, oby tak dalej.

18743890924d41ae26e8e9c.jpg

Monday Night Raw - 17.01.2011 r. (Litlle Rock, AR - Verizon Arena)

- Nexus interweniuje w walce wieczoru

- Natalya broni pasa

- Michelle wygrywa Battle Royal i zdobywa miano pretendentki

Co nas dzisiaj czeka:

- Cena vs. Morrison vs. Orton

Raw rozpoczął były lider Nexus'a Wade Barrett.

WADE: Tydzień temu stoczyłem pierwszą walkę od czasu mojej porażki na TLC. Pokonałem Ziggler'a i pokazałem, że Barrett wrócił i jest już w pełni sił. Coraz bliżej Royal Rumble i mimo tego, że nie mam szans walki o pas WWE to jestem szczęśliwy. Zwycięstwo w Royal Rumble jest moim przeznaczeniem. Obojętnie czy wyjdę 1 czy 30 i tak wygram.

e-mail od GM'a

COLE: Proszę o uwagę otrzymałem e-mail od GM'a. Cytuję ,,Wade gdybyś wszedł pierwszy to byłoby ciężko, gdybyś wszedł 30 to też nie byłoby ci łatwo, a to dlatego, że w tym roku WWE universe zobaczą największy w historii Royal Rumble Match w którym wystąpi aż 40 gwiazd WWE.

Wade trochę się skrzywił i zdenerwowany udał się na backstage.

Match #1 Unified Tag Team Champions Santino Marella & Vladimir Kozlov & U.S Champion Daniel Bryan vs. The Uso's & William Regal

Walkę rozpoczęli Santino i Regal. Regal kopnął Santino w brzuch i przejął kontrolę. Suplex od Regal'a i head lock. Santino wyprowadził dwa kopnięcia w głowę i wydostał się. Santino dalej atakował, wyprowadził dwa clothesliny, arm drag take down i diving headbutt, lecz unik od Regal'a. Regal zmienił się z Jimmy'm, ten wykonał big boot i przypiął 1...2...Santino odkopuje. Jimmy chciał wykonać suplex, lecz Santino przyblokował i wyprowadził suplex, po czym zmienił się z Kozlov'em. Kozlov ostro zaatakował, dwa clothesliny, headbutt i belly to belly suplex, po czym pin 1...2...Jimmy odkopuje. Vladimir szykował się do clotheslinu, jednak unik Jimmy'ego, odbicie od lin i podwójny clothesline. Obaj padli na matę, po czym zaczęli czołgać się do swych narożników. Do ringu weszli Bryan i Jey Uso. Bryan wyprowadził clothesline, drop kick i irish wheep. Bryan wykonał szarżę, jednak unik Jey'a i roll up. Bryan zamienił roll up na lebell lock i Jey miał kłopoty. Kozlov i Santino powstrzymali Regal'a i Jimmy'ego, a Jey odklepał. Mistrzowie Tag Teamów oraz mistrz Stanów Zjednoczonych wygrywają.

Na backstagu Josh Matthews, mistrz WWE The Miz i Alex Riley.

JOSH: Witaj Miz. Co myślisz o dzisiejszej walce wieczoru?

MIZ: Jest mi obojętne kto wygra. Wygrywałem z każdym z nich i zrobię to jeszcze raz na Royal Rumble obojętnie kto to będzie.

JOSH: Po Royal Rumble jest jeszcze Elimination Chamber. Czy nie sądzisz, że jesteś w gorszej sytuacji od innych?

MIZ: Pokażę ci poraz kolejny. Na moim złocie napisane jest The Miz. Tak będzie przez bardzo długi okres czasu, a Miz będzie nie pokonany becasue I'm The Miz and I'm awesome. Alex zbieramy się.

JOSH: Dziękuje Miz.

I came to play do ringu zmierza WWE Champion The Miz oraz Alex Riley.

MIZ: Dzisiaj usunę się na drugi plan i dam się popisać mojemu podopiecznemu. Proszę państwa Alex Riley.

ALEX: Jestem już jakiś czas przy boku Miz'a. Wiele się nauczyłem i dwóch większych gwiazd niż ja i Miz w WWE nie było, nie ma i nie będzie. Miz posiada pas WWE, a ja postanowiłem ruszyć po pas United States. Już nie długo zostanę pretendentem do pasa i Alex Riley zostanie mistrzem United States. Dzisiaj rzucam wyzwanie każdemu kto znajduję się w budynku. Jeśli ktoś ma na tyle odwagi, żeby stoczyć ze mną walkę niech wyjdzie teraz.

What's up w stronę ringu zmierza R-Truth.

Match #2 Alex Riley /w. The Miz vs. R-Truth

Walka rozpoczęła się od zwarcia. Riley zaciągnął Truth'a do narożnika i zaatakował, jednak unik R-Truth'a i to on zadał serię ciosów. Sędzia odciągnął R-Truth'a co wykorzystał Riley, który powalił go clotheslinem. Riley zaczął atakować prawe ramię R-Truth'a. Wykonał kilka ciosów i zapiał armbar. R-Truth po chwili się wydostał, lecz Riley wykonał kilka ciosów i gdy Truth się podniósł Riley powalił go big bootem i przypiął 1...2...R-Truth odkopuje. Riley wykonał irish wheep, jednak R-Truth odbił się od narożnika i przeskoczył nad Alex'em. Riley ruszył z clotheslinem, jednak unik od R-Truth'a i drop kick. Truth szykował się do lie detector, odbił się od lin i wtedy za nogę złapał go Miz. Między nimi doszło do kłótni. Riley wykonał roll up 1...2...Truth odkopuje. Riley próbował suplexu, jednak R-Truth przyblokował i wyprowadził sitout suplex stunner i ponownie Riley ustawiony pod lie detector. R-Truth odbił się od lin i lie detector, jednak unik od Riley'a, kopnięcie w brzuch i TKO, po czym pin 1...2...3! Alex Riley wygrywa, lecz gdyby nie Miz to mogło się skończyć inaczej.

Na backstagu szedł CM Punk wraz z Otungą, Slaterem i Gabrielem. Nagle pojawił się Cena i Orton. Slater i Gabriel zostali złapani i mocno pobici. Otunga i CM Punk uciekali, lecz po chwili Mark Henry i Morrison zaatakowali. Punk uciekł, jednak zostawił Otunge. Morrison i Henry równie mocno go pobili jak Cena i Orton pozostałą dwójkę. Punk uciekł i nikt go nie złapał.

Match #3 Divas Champion Natalya & Eve Torres vs. Maryse & Melina /w. Ted DiBiase

Walkę rozpoczęły Melina i Natalya. Melina zyskała przewagę po mocnym kopnięciu i clothesline. Melina wykonała suplex, a następnie położyła Natalye na drugą linę i zaczęła ją dusić. Sędzia odciągnął Meline co wykorzystała Maryse, która kopnęła Natalye w głowę. Melina wyprowadziła jeszcze low drop kick i pin 1...2...Natalya odkopuje. Melina zmieniła się z Maryse. Maryse powaliła Natalye clotheslinem i jeszcze big boot, po czym pin 1...2...Natalya odkopuje. Maryse podniosła Natalye i zaczęła się z niej nabijać. Natalya wykonała butterfly suplex i zmieniła się z Eve. Eve wykonał clothesline i drop kick, po czym pin 1...2...Maryse odkopuje. Eve weszła na narożnik i diving crossbody, po czym pin 1...2...Melina przerywa pin. Natalya wyrzuciła Meline z ringu, a Maryse wykonała roll up 1...2...Eve odkopuje. Maryse wykonała irish wheep i szarżę, jednak unik od Eve i Maryse pada na matę. Eve weszła na narożnik i moonsault oraz pin 1...2...3! Eve i Natalya zwyciężają. Po walce Ted pomógł podnieść się Maryse, jednak ta krzyczała na niego i mówiła, że nie chce go znać i udała się na backstage bez niego.

Na backstagu John Morrison i Josh Matthews.

JOSH: Witaj John.

JOHN: Cześć Josh.

JOSH: John tydzień temu wraz z Randy'm i Cenom zostaliście zaatakowani przez Nexus.

JOHN: Tak, ale dzisiaj zadbaliśmy o to aby się taka sytuacja nie powtórzyła.

JOSH: W tamtej walce otrzymałeś rko od Randy'ego. Dla ciebie to dobrze, że Nexus interweniował?

JOHN: Nawet gdybym przegrał walkę to pogodziłbym się z tym, jednak Nexus to zaraza, której już na szczęście nie ma.

JOSH: Jeżeli dzisiaj nie wygrasz to co będzie dalej? Przecież wielkimi krokami WrestleMania.

JOHN: Porażka dzisiaj nie wchodzi w grę, lecz jednak coś takiego miałoby miejsce to jest Royal Rumble Match. John Morrison wygra Royal Rumble Match bo to było jedno z jego trzech największych marzeń.

JOSH: A te dwa marzenia?

JOHN: Wystąpić w walce wieczoru WrestleManii oraz wygrać w walce wieczoru WrestleManii.

JOSH: Dziękuje John i powodzenia w dzisiejszej walce.

JOHN: Dzięki Josh.

Match #4 Sheamus vs. Ted DiBiase

Ted DiBiase tym razem bez Maryse u swojego boku. Walka zaczęła się zwarciem, Sheamus jednak zerwał uchwyt i kopnął Ted'a w brzuch i jeszcze wykonał double axe handle. Sheamus wykonał neckbreaker i knee drop, po czym pin 1...Ted odkopuje. Sheamus wykonał irish wheep i szarża, jednak unik od Ted'a, odbicie od lin i big boot. DiBiase przypiął 1...2...Sheamus odkopuje. Ted zapiął head lock, jednak Sheamus po chwili się uwolnił, jednak Ted powalił go clotheslinem. DiBiase wykonał elbow drop i pin 1...2...Sheamus odkopuje. DiBiase podniósł Sheamus'a, jednak nadział się na mocny cios i double axe handle. Sheamus wyrzucił DiBiase'go z ringu i za ringiem kilka razy wepchnął go w barierkę. Sheamus wyniósł Ted'a i chciał wbić go w metalowy słupek. Ted jednak wykonał unik i to Sheamus uderzył w słupek. DiBiase wszedł do ringu, po chwili Sheamus naciągnął jego głowę na liny i wszedł na krawędz ringu. Sheamus wykonał springboard shoulder tackle, jednak unik od Ted'a. DiBiase czekał, aż Sheamus wstanie i DiBiase wykonał dream street, jednak Sheamus uwolnił się i wykonał brouge kick. Sheamus nie miał zamiaru kończyć walki i wykonał jeszcze high cross, po którym przypiął 1...2...3! Sheamus wygrywa i prezentuje wysoką formę przed Royal Rumble.

Na ring przyszedł osamotniony lider Nexusa CM Punk.

PUNK: To musi się skończyć. Cena wychodz na ring, a ja dam ci lekcje wrestlingu.

My time is now...oto pojawia się John Cena.

CENA: Coś ci powiem "Sucks". Od kilku miesięcy Nexus nękało wszystkich w WWE, a w szczególności mnie. Gdy pokonałem Barrett'a myślałem, że wszystko się skończy, jednak pojawiłeś się ty i wszystko zaczęło się od nowa. Tym razem to ja postanowiłem być jak Nexus. Porozmawiałem z kilkoma zawodnikami i tak oto dzisiaj stoisz tutaj sam.

PUNK: Tak naprawdę Nexus to sami nieudacznicy. Bezemnie są nikim. Cena zawsze dotrzymujesz słowa i nie boisz się żadnego wyzwania, więc ty i ja teraz.

CENA: Masz rację nie boje się żadnego wyzwania i przyjmuje twoje wyzwanie.

PUNK: Wszyscy to słyszeli. Prosimy sędziego.

CENA: Zaraz, zaraz Punk jeszcze nie skończyłem. Przyjmuje twoje wyzwanie, lecz zmierzymy się za tydzień, kiedy ja będę nowym pretendentem do pasa WWE.

Punk zdenerwowany zaatakował Cene, jednak ten odparł jego atak, powalił go i zapiął stf. Po około minucie Cena puścił i udał się na backstage.

Match #5 Mark Henry vs. Tyson Kidd /w. Jackson Andrews

Mark Henry od początku szukał zwarcia, jednak Kidd zachowywał dystans i po kilku low kickach Henry musiał przyklęknąć. Kidd wyprowadził silne kopnięcie w twarz Henry'ego i ten padł na matę 1...2...Henry odkopuje tak, że Kidd wylatuje z ringu. Tyson szybko doszedł do siebie. Wszedł na narożnik i crossbody, jednak Henry przechwytuje go w locie i po chwili Henry wykonał gorilla press i pin 1...2...Kidd odkopuje. Henry odbił się od lin, lecz za nogę złapał go Andrews i odwrócił jego uwagę. Kidd wykonał high kick, jednak Henry złapał jego nogę i znów gorilla press tym razem za ring na Jackson'a Andrews'a. Henry chwycił Kidd'a za głowę i wrzucił do ringu. Henry odbił się od lin i wykonał splash, jednak unik od Kidd'a. Tyson wykonał spinning heel kick i drop kick, jednak Henry stał twardo na nogach. Kidd zaczął atakować rękoma, jednak Henry zablokował jego cios i wepchnął w liny, po czym clothesline. Kidd wykonał unik, a następnie springboard crossbody, lecz Henry przechwytuje go w locie i world strogest slam i pin 1...2...3! Mark Henry wygrywa. Po walce Andrews wszedł do ringu i wykonał chokeslam na Henry'm, po czym z Tyson'em udał się do szatni.

W szatni siedział Randy Orton, po chwili do szatni wszedł Josh Matthews.

JOSH: Randy już za chwilę walka wieczoru. Co o niej myślisz?

RANDY: Do ringu wejdą trzy największe gwiazdy, lecz tylko jedna zostanie zwycięzcą, a będzie to Randy Orton.

JOSH: Tydzień temu byłeś prawie zwycięzcą, jednak Nexus przerwał walkę. Dlaczego zacząłeś eliminować grupę Nexus?

RANDY: Nexus atakowało wiele gwiazd i legend: Cene, Steamboat'a czy Bret'a Hart'a. Atakowali również mnie, kiedy byłem mistrzem WWE. To przez nich straciłem pas i teraz to Miz jest mistrzem, jednak na Royal Rumble wzniose pas WWE w górę.

Do szatni wszedł Miz.

MIZ: Randy, Randy, Randy. Nic nie wzniesiesz w górę bo to Miz jest i będzie po Royal Rumble mistrzem WWE. Nie obchodzi mnie kto dzisiaj wygra ważne jest to, że ja jestem mistrzem WWE because I'm The Miz and I'm awesome.

Match #6 John Cena vs. John Morrison vs. Randy Orton - Triple Threat for the No'1 Contender Match

Orton wywalił na samym początku walki z ringu Morrison'a, który jeszcze uderzył głową o stół komentatorski. Między Orton'em i Ceno'm doszło do zwarcia. Orton zyskał przewagę i kilka ciosów w narożniku, po chwili szarża, jednak Orton nadział się na nogę Ceny. John wyniósł Orton'a pod attitude adjustment, jednak Orton skontrował to na neckbreaker, po czym pin 1...2...Cena odkopuje. Znów zwarcie między Randy'm i John'em. Orton wepchnął Cene w liny, a ten powalił go shoulder tackle. Cena jeszcze raz wykonał shoulder tackle, jednak unik od Orton'a i Cena ląduje za ringiem. Orton wykonał kilka ciosów za ringiem, po czym wyczyścił stół komentatorski, jednak za długo to trwało i Cena wyniósł Orton'a pod attitude adjustment, jednak Morrison już wstał i drop kick, po czym Cena i Orton padli na ziemię. Morrison wrzucił Cene do ringu i tam jeszcze jeden drop kick, po czym pin 1...2...Cena odkopuje. Morrison wyprowadził kilka ciosów i suplex, po czym szykował się do zakończenia walki poprzez running knee smash, jednak unik od Ceny i roll up 1...2...Morrison odkopuje. Cena wykonał irish wheep z dużą siłą, następnie odbił się od lin i bulldog. Cena wykonał proto bomb i five knuckle shuffle. Cena wyniósł Morrison'a pod attitude adjustment, jednak interwencja Orton'a. Orton wyrzucił Cene z ringu i zajął się Morrison'em. Orton wykonał irish wheep i szarżę, po czym dostrzegł, że Cena próbuje wejść do ringu. Orton wykonał rope hung ddt, po czym Cena wyturlał się z ringu. Orton wykonał clothesline, po czym jeszcze raz clothesline, jednak unik od Morrison'a i springboard crossbody. Morrison ustawił Orton'a pod starship pain, jednak unik od Randy'ego i pin 1...2...Morrison odkopuje. Orton ku zaskoczeniu całej publiczności wszedł na narożnik, lecz po chwili strącił go Cena. Cena wszedł na narożnik i flying leg drop, jednak unik od Orton'a. Randy znów na narożniku i elbow drop na Cenie. Morrison jednak po chwili wyrzucił Orton'a z ringu, lecz po chwili został powalony przez Cene, a ten zapiął stf. Orton wrócił na ring i powstrzymał Cene, ten jednak powalił Orton'a i teraz stf na Orton'ie. Wydawało się, że Orton za chwilę odklepie, jednak doczołgał się do lin. Cena podniósł Orton'a, jednak rko. Morrison chciał powalić Orton'a clotheslinem, jednak unik i rko. Orton zmęczony padł na matę, natomiast Morrison upadł na Cene. Sędzia rozpoczął odliczanie 1...2...Cena odkopuje. Wszyscy zawodnicy wstali w jedym momencie. Morrison powalił Orton'a, lecz po chwili Cena wykonał na nim attitude adjustment. Cena resztkami sił doczołgał się do Morrison'a i pin 1...2...Morrison odkopuje. Znów wszyscy leżeli na macie. Cena zaatakował Morrison'a, lecz nadział się na high kick. Morrison ustawił Cene pod starshi pain. Orton jednak wykonał rko na lecącym Morrison'ie, jednak otrzymał attitude adjustment i Cena przypiął 1...2...3! John Cena wygrywa i na Royal Rumble zmierzy się z Miz'em.

2.Singles Match for the WWE Championship

http://static1.fbcdn.pl/3/clubs/24373/gallery/82124/n/nowa-galeria-1724567.png

The Miz© vs. John Cena

3.Singles Match for the World Heavyweight Championship

4.Singles Match for the Divas Championship

NEWSY:

- W Royal Rumble Matchu wystąpi 40 gwiazd. Spowodowane jest to m.in. że WWE chce pokazać gwiazdy, które rzadko występują na Raw czy SmackDown. Możliwe także, że na Royal Rumble zobaczymy kilka powrotów.

- Na stronie internetowej odbyła się sonda Kto wygra RR Match? Zwycięzcą został dosyć nieoczekiwanie John Morrison, który uzyskał 28,7% głosów.

- Na kilka tygodni z TV znikną gwiazdy Nexusa. Spowodowane jest to atakami na nich. Gwiazdy mają powrócić w okolicach Elimination Chamber.

Co nas czeka za tydzień:

- Cena vs. Punk

Edytowane przez kikut413

Kolejna dobra gal 9/10. Szczerze co do pretendenta do pasa WWE to wolałbym Morrison'a. Orton już się przejadł, a Cena może i dobrze, że wrócił od pasa WWE, lecz raczej Miz obroni pas.

Friday Night SmackDown - 21.01.2011 r. (Tulsa, OK - BOK Center)

- Edge pokonuje Kane'a i broni swojego pasa

- Ezekiel Jackson stoczył pierwszą walkę po przybycie na SmackDown

Co nas dzisiaj czeka:

- Dolph Ziggler vs. Jack Swagger vs. Kofi Kingston

SmackDown rozpoczął Intercontinental Champion Dolph Ziggler i jego dziewczyna Vickie Guerrero.

Vickie chciała zacząć mówić, jednak publiczność nie dawała jej nic powiedzieć.

VICKIE: Excuse me. Excuse me. Dzisiaj mój chłopak Dolph Ziggler zmierzy się z zawodnikami, których pokonał na TLC. Dolph ma dzisiaj pewne zwycięstwo i na Royal Rumble Dolph zapewni sobie miejsce w walce na WrestleManii.

DOLPH: Tydzień temu miałbym już zapewnione miejsce w Royal Rumble Matchu, jednak człowiek mający problemy z wymową czyli Jack Swagger przeszkodził mi w walce i nie wiem dlaczego, ale otrzymał miejsce w dzisiejszej walce. Teddy Long ostatnimi czasy robi wszystko, aby mi zaszkodzić. Pokażę mu, że Dolph Ziggler to zawodnik, który zasługuje na miano największej gwiazdy WWE.

Nagle theme Kofie'ego Kingston'a co oznaczało zaczynać walkę.

Match #1 Intercontinental Champion Dolph Ziggler vs. Jack Swagger vs. Kofi Kingston

Od początku walki Dolph i Swagger współpracowali ze sobą i okładali Kofi'ego. Kofi jednak zablokował cios Swagger'a i powalił go double axe handle i jeszcze drop kick na Dolph'ie. Kofi zajął się Ziggler'em, lecz po chwili Swagger wyrzucił Kingston'a z ringu. Swagger zajął się Dolph'em, kopnięcie w brzuch i gutwrench powerbomb, jednak kontra Ziggler'a i zig zag. Swagger łapie się lin i Ziggler pada na matę. Swagger zapiął ankle lock i Ziggler był w tarapatach. Dolph walczył z bólem i dotarł do lin. Ziggler wstał i przystąpił do ataku, kilka ciosów i nagle przeskok za plecy Swagger'a i sleeper hold. Swagger mądrze wbił Dolph'a w narożnik i dołożył szarżę, po czym Dolph madł na matę. Swagger wykonał vader bomb i gutwrench powerbomb, po czym chciał przypiąć, jednak pojawił się Kofi. Kofi wykonał springboard crossbody i jeszcze clothesline przy linie, po czym dwóch zawodników wypadło z ringu. Kofi rzucił Jack'a w schody, po czym wyczyścił stół komentatorski i chciał wykonać boom drop na stole, jednak wmieszał się w to Ziggler, który wyrzucił Kofi'ego za barierkę. Swagger doszedł już do siebie i znów ankle lock na Dolph'ie. Ziggler odklepał, jednak walka musiała być zakończona w ringu. Po chwili Kofi wrócił i przerwał ankle lock, a następnie wrzucił Swagger'a do ringu, a tam doszło do wymiany ciosów. Kofi zyskał przewagę i po serii ciosów trouble in paradise, jednak unik Jack'a. Swagger wepchnął Kingston'a z dużą siłą w narożnik i ten był nie przytomny. Ziggler wszedł na narożnik i chciał wykonać crossbody, jednak znów unik Swagger'a i po raz trzeci w tej walce ankle lock. Wydawało się, że Dolph zaraz odklepie, jednak Kofi obudził się i trouble in paradise na Jack'u. Swagger jednak puścił Ziggler'a i uniknął trouble in paradise, po czym roll up 1...2...Kofi odkopuje. Swagger i Kofi wykonali clothesline i wszyscy zawodnicy leżeli na ziemii. Pierwszy wstał Kofi, wykonał boom drop na Jack'u, a później boom drop na Dolph'ie, jednak unik od Dolph'a i sleeper hold. Swagger przerwał dzwignie i ustawił Kofi'ego pod vader bomb, jednak Ziggler wyrzucił go z ringu. Ziggler znów założył sleeper hold. Swagger wszedł do ringu i ankle lock na Kofi'm. Kofi odklepał, jednak sędzia nie wiedział co zrobić bo i Jack i Dolph trzymali Kofi'ego. Sędzia nie podjął decyzji i walka była kontynuowana. Między Swagger'em i Dolph'em doszło do wymiany ciosów. Swagger miał przewagę i po kilku ciosach kopnięcie w brzuch i big boot. Swagger wykonał vader bomb i gutwrench powerbomb. Kofi od tyłu wykonał roll up na Jack'u 1...2...Swagger odkopuje. Kofi wykonał trouble in paradise na Swaggerze i pin 1...2...3! Kofi Kingston wygrywa, a Dolph Ziggler nie mógł nic zrobić i na Royal Rumble zmierzy się z Kofi'm.

Beep..beep na ring swoim Rolls Roycem wjeżdża Alberto Del Rio.

RIO: Nazywam się Alberto Del Rio, ale wy już to wiecie. Jestem pretendentem do pasa wagi ciężkiej i na Royal Rumble moje przeznaczenie się spełni zostanę mistrzem świata wagi ciężkiej. Teraz przejdzmy do mistrza, jest nim Edge, który już trochę walczy w WWE i jest po kilku kontuzjach. Na Royal Rumble wyślę go do szpitala i zakończę jego karierę. Będzie mnie oglądał w telewizji jak będę wznosił pas do góry.

You think, you know me i do ringu zmierza World Heavyweight Champion Edge.

EDGE: Jeżeli chcesz mnie tak bardzo odesłać na emeryturę możesz zrobić to już dziś. Ty i ja dzisiaj w tym ringu.

RIO: Niech będzie Edge.

You know it's the mack militant i na rampie pojawia się GM SmackDown Teddy Long.

LONG: Ja zatwierdzam walki i ta walka dzisiaj się nie odbędzie. Zobaczymy ją na Royal Rumble, a dziś obaj wybierzecie sobie rywala i będzie po sprawie.

RIO: Masz racje Teddy lepiej będzie jeśli pokonam Edge'a na gali PPV, a nie dzisiaj. Na Royal Rumble będziesz walczył ze mną. Dzisiaj zmierzysz się z twoim nie dawnym rywalem Kane'm.

EDGE: Kane mówisz. Pokonałem go wiele razy, ale ty też masz w WWE wielkiego rywala. Wielkiego duchem Rey'a Mysterio.

Biuro Teddy Long'a do którego przyszli Dolph Ziggler i Vickie Guerrero.

VICKIE: Teddy co to miało być.

TEDDY: O co chodzi?

DOLPH: Jak to nie widziałeś. Kofi odklepał, a sędzia nic z tym nie zrobił.

TEDDY: Ty i Swagger trzymaliście go razem, więc nie dziw się, że sędzia nie podjął decyzji.

DOLPH: Rządam rewanżu za tydzień.

TEDDY: Nie ma mowy Dolph. Twoja walka z Kofi'm na Royal Rumble jest już zatwierdzona.

VICKIE: Jeszcze się policzymy Teddy.

W szatni siedział Edge patrząc na swój pas mistrzowski. Do szatni wszedł Todd Grisham.

TODD: Edge za chwilę czeka cie walka z Kane'm. Denerwujesz się?

EDGE: Jestem mistrzem to inny powinni się denerwować.

TODD: Co myślisz o Alberto del Rio i waszej walce na Royal Rumble?

EDGE: Powiem tyle gdyby nie samochody i konferansjer to del Rio by tu nie istniał.

TODD: Dziękuje Edge i powodzenia w dzisiejszej walce.

EDGE: Dzięki Todd.

Match #2 World Heavyweight Champion Edge vs. Kane

Kane od początku rzucił się na rywala i okładał go pięściami. Kane wbił Edga w narożnik i scoop slam, po czym pin 1...Edge odkopuje. Kane chciał powalić Edga clotheslinem, jednak unik, odbicie od lin i flying forearm. Edge wszedł na narożnik i crossbody, jednak potężny podbródkowy od Kane'a i pin 1...2...Edge odkopuje. Kane podniósł Edga i kilka ciosów, po czym unik Edga i clothesline. Edge wziął jeszcze większy rozbieg i znów clothesline, jednak to Kane powalił Edga, po czym założył head lock. Edge po chwili się wydostał i zaczął atakować. Kilka chopów, jednak odpowiedz ciosem od Kane'a. Nagle podwójny big boot i obaj padają na matę. Pierwszy wstał Kane i clothesline, jednak unik od Edga, odbicie od lin i bulldog, po czym pin 1...Kane odkopuje. Edge podniósł Kane'a, a ten chwycił go za szyję i wypchnął z ringu. Kane wyszedł z ringu i chciał wepchnąć Edga w schodki, jednak kontra i to Kane wpada w schodki. Edge wrzucił Kane'a do ringu i wszedł na narożnik, a następnie wykonał missile drop kick i pin 1...2...Kane odkopuje. Edge znów wszedł na narożnik, lecz tym razem Kane wiedział co się szykuje i zrzucił Edga z narożnika, następnie suplex. Kane wszedł na narożnik i flying clothesline, chokeslam i pin 1...2...Edge odkopuje. Kane wyniósł Edga pod tombstone, jednak kontra i edgecution. Edge po chwili wykonał spear i przypiął 1...2...3! Mistrz Edge wygrywa i wznosi swój pas w górę.

Na bakstagu była Kaitlyn gdy zaczepiły ją Lay-Cool.

LAYLA: Wiesz co Kaitlyn. Zupełnie nie rozumiem dlaczego wygrałaś NXT.

KAITLYN: Wygrałam bo jestem najlępszą divą w WWE.

McCOOL: Że co? Przegrałaś tydzień temu i sądze, że przagrałabyś dzisiaj.

KAITLYN: Rzucasz mi wyzwanie?

McCOOL: Tak. Ja i Layla konra ty i ktoś.

LAYLA: Znajdz sobie koleżanke chyba, że jej nie masz.

KAITLYN: Znajdę kogoś. Do zobaczenia za chwilę w ringu.

Match #3 Kaityln & ??? vs. Lay-Cool

KAITLYN: Moja dzisiejsza partnerka debiutuje na SmackDown, ale już ją znacie. Proszę państwa Naomi.

Walkę rozpoczęły Naomi i Layla. Layla zyskała przewagę po kilku ciosach i suplexie. Layla zaczęła kopać Naomi, jednak sędzia ją odciągnął. Layla zmieniła się z Michelle. McCool wykonała irish wheep, jednak nadziała się na nogę Naomi, która wykonała jeszcze bulldog i pin 1...2...Michelle odkopuje. Naomi zmieniła się z Kaitlyn, która wykonała dwa suplexy i pin 1...McCool odkopuje. Kaitlyn zmieniła się z Naomi i wykonały podwójny suplex, po czym Naomi przypieła 1...2...Michelle odkopuje. Naomi wykonała irish wheep, jednak kontra i to Naomi ląduje w narożniku. Szarża Michelle, jednak Naomi się odsunęła i McCool wpadła w narożnik. Layla złapała Naomi, która stała obok niej. Michelle wykonała big boot, lecz unik od Naomi i Layla pada na ziemię po potężnym big boocie od Michelle. Naomi wykonał roll up 1...2...3! Naomi i Kaitlyn wygrywają. Michelle pomogła wstać Layli i udały się do szatni.

Na backstagu Rey Mysterio i Todd Grisham.

TODD: Witaj Rey. Dzisiaj Czeka cie walka z Alberto. Co o niej sądzisz?

REY: Pokaże, że jestem lepszym zawodnikiem i to co stało się dwa tygodnie temu to przypadek.

TODD: Czy myślisz, że Alberto wyróżnia się na SmackDown?

REY: Del Rio pewnie tak myśli, lecz samochody i konferansjer mu nic nie dają. Ja mam wiarę w boga i wielu fanów i to pozwala mi dojść tak daleko.

TODD: Dziękuje Rey za wywiad.

REY: Nie ma sprawy Todd.

Match #4 Chris Masters vs. Ezekiel Jackson

Walka zaczęła się od zwarcia. Jackson zaciągnął Masters'a do narożnika i kilka wejść barkiem, a po chwili jeszcze szarża. Jackson podniósł Chris'a i naciągnął go na clothesline i przypiął 1...2...Chris odkopuje. Ezekiel wykonał body slam i leg drop, jednak unik Masters'a i seria ciosów na leżącym Jackson'ie. Sędzia odciągnął Chris'a i coś do niego mówił. Ezekiel podniósł się i powalił Chris'a big bootem, a następnie potężny clothesline i pin 1...2...Chris odkopuje. Jackson wepchnął Masters'a w liny i clothesline, jednak unik Chris'a odbicie od lin i clothesline. Jackson stał twardo na nogach, więc Chris wyprowadził jeszcze raz clothesline i Ezekiel upadł. Masters wszedł na narożnik i diving shoulder block. Chris poczekał, aż Jackson wstanie i masterlock, jednak nie dopięty do końca i Ezekiel się uwalnia. Ezekiel odbił się od lin i big boot, a po chwili uranage slam i pin 1...2...3! Ezekiel Jackson pokonuje Chris'a Masters'a.

Match #5 Alberto Del Rio vs. Rey Mysterio

Del Rio rzucił się na Rey'a, jednak ten trzymał dystans i zyskał przewagę po kilku low kickach i hurricanranie. Rey zadał kilka ciosów, jednak wystarczyły dwa silne ciosy od Del Rio aby Rey padł na matę. Alberto kopał Rey'a, lecz powstrzymał go sędzia. Del Rio wykonał irish wheep i szarża, jednak nadział się na nogę Rey'a, który jeszcze wykonał bulldog. Alberto był na kolanach, a Rey wyprowadził kilka kopnięć w jego głowę. Del Rio uniknął jednego z kopnięć i roll up 1...Rey odkopuje. Del Rio nie zwalniał tempa, dwa clothesliny i big boot, po czym pin 1...2...Rey odkopuje. Del Rio wykonał irish wheep i próba enzuigiri w narożniku, jednak unik Rey'a i podcięcie. Del Rio na drugiej linie, więc taunt, odbicie od lin, jednak Rodriguez złapał Rey'a za nogę. Mysterio wyprowadził mocne kopnięcie w głowę Rodriguez'a, lecz Alberto doszedł już do siebie i ruszył z clotheslinem, jednak znów podcięcie od Rey'a. Mysterio wykonał 619 i splash, jednak nadział się na kolana Alberto. Del Rio zapiął cross armbreaker, Rey próbował coś zrobić, lecz odklepał. Del Rio trzymał Rey'a nawet po gongu i nie chciał puścić.

You think, you know me i w stronę ringu biegnie Edge. Alberto puścił Rey'a i wyprowadził clothesline, jednak unik od Edga, odbicie od lin i spear. Edge pomaga wstać Rey'owi i obaj odchodzą na backstage.

2.Singles Match for the WWE Championship

http://static1.fbcdn.pl/3/clubs/24373/gallery/82124/n/nowa-galeria-1724567.png

The Miz© vs. John Cena

3.Singles Match for the World Heavyweight Championship

4.Singles Match for the Intercontinental Championship

http://static1.fbcdn.pl/3/clubs/24373/gallery/82124/n/nowa-galeria-1731975.png

Dolph Ziggler© vs. Kofi Kingston

5.Singles Match for the Divas Championship

NEWSY:

- Kane odniósł lekką kontuzję i nie zobaczymy go na kolejnym SmackDown. Kane pojawi się najprawdopodobniej na Royal Rumble.

- Co raz bardziej CT myśli nad pushem dla Jackson'a. Vince McMahon chce jednak, aby jego push rozpoczął się po WM i możliwe, że Ezekiel będzie walczył nawet o pas wagi ciężkiej.

- Na dzisiejszym SmackDown zadebiutowała Naomi. Możliwe, że wraz z Kaitlyn rozpoczną feud z Lay-Cool

- Na kolejny SmackDown nie zostały zapowiedziane żadne walki.

Edytowane przez kikut413

Hm dawno nie czytałem twojego diary... Odcinek SmackDown! jak dla mnie zadowalający :) Walki są w porządku, jednak na bs brakuje tego czegoś ;) Na pewno cieszy push dla Zeke

Nie było mnie kilka dni, a tu SD. Musze przyznać, że co raz lepsze diary i jest to jedno z trzech diary, które chętnie czytam na tym forum. Do RR zostały dwie gale i bardzo na nie czekam. Szkoda, że zamiast Jack'a to Kofi będzie walczyć, ale mam nadzieję, że skończy się panowanie Dolph'a. Edytowane przez Edge_O_Matic
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...