Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Czy ktoś ma jeszcze chęć na ppv's z wiedzy o wrestlingu?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Eee...pomyślimy nad tym :P OK, zapisujemy Jupitera i Venomousa :]
  • Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

16

• Juppozo

7

• SixKiller

4

• Rabol

3

Top użytkownicy w tym temacie

nie zapisuj mnie!!!!!!!

Ja nie mam zielonego pojęcia o wrestlingu, nie mam możliwości oglądania gal itd.

To co wiem, to wiem z tego forum, internetu i starych relacji na TNT i DSF. Więc nie zapisuj...

Każda wiedza się przyda.. to przecież nie tylko obecny wrestling... będą pytania z początków WCW... a nawet coś uczkniemy z lat 80 :) Naprawdę kategorii będzie masa.

aż tak stary nie jestem żeby wiedzieć coś z lat 80-tych.. :P

Na pewno coś się znajdzie, więc radzę Ci się zapisać. Satysfakcja, nagrody, możliwość sprawdzenia się... to wszystko możesz zyskać :)

nagrodę możesz mi dać... tylko żadnych wierszy...

Wierszy nie będzie, to nie konkurs poetycki, ino na wrestlingową wiedzę :)

Wrestlingowy Stuff :) Zapisuję Jupka i czekam na kolejne zgłoszenia.

fuck... :D :D :D

[ Dodano: 2005-10-17, 18:42 ]

ale przydałaby mi się czarna koszulka z logiem red NWO i łapą z tyłu... :D

Jak na razie z wszystkich miejsc w których ogłosiłem nabór zgłosiło się 13 osób. Czekam na dalsze zgłoszenia, nie przegapcie takiej okazji!

ja tez sie zglaszam .i tak ni ma co do roboty a pobawic sie idzie i nawet cosik wygrac:P

ja tez sie zglaszam .i tak ni ma co do roboty a pobawic sie idzie i nawet cosik wygrac:P

I to jest dobre podejście :)

Mam już 16 osób, czekam na kolejne zgłoszenia!!

Wchodze w to, Bang Bang ! :D

--------------------

Still... the freakin' EWF World Champion !

Haaa! Jest i mój faworyt, Bubba ;] Czekamy na kolejne zgłoszenia, jak dojdzie do 20 osób to zamknę pierwszy nabór i założę temat z kartą na pierwszy turniej, a odbędzie się on w przyszły weekend, lub w jego okolicach (terminy pouzgadniamy indywidualnie, bo nie każdy ma czas)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Śmiało można mówić, iż premierowe Raw na Netflixie to spory sukces, przynajmniej pod względem zainteresowania. Netflix przekazał, że epizod z 6 stycznia międzynarodowo zebrał 4,9 miliona widzów. W samych Stanach Zjednoczonych show oglądało 2,6 miliona osób. Te statystyki robią wrażenie, bowiem to wzrost aż o 116% względem najchętniej oglądanego odcinka Raw z 2024 roku. Trzeba jednak mieć na uwadze, że ostatni epizod poniedziałkowej tygodniówki był mocno promowany. I sporo osób było zainteresowanych tym, jak będzie to teraz wyglądać na Netflixie. Wkrótce przekonamy się, czy te liczby to będzie mniej więcej stały trend. Eric Bischoff w najnowszej odsłonie swojej audycji "83 Weeks" odniósł się do reakcji publiczności podczas wspomnianego Raw na pojawienie się Hulka Hogana. Rzuciło się w uszy, to jak ikona została wybuczana w Intuit Dome. Bischoff próbował wyjaśnić tę sytuację. Zwrócił uwagę, że wiele osób, których nie było do tej pory w Kalifornii nie jest świadome, jak politycznie nastawiony jest ten stan. A po ostatnich wyborach prezydenckich w USA, Hogan i Donald Trump są jakby "zrośnięci" ze sobą w oczach wielu. Bischoff przyznał, iż Hulk może być rozczarowany. Ale nie powinien być zaskoczony czy zszokowany taką, a nie inną reakcją publiczności na jego osobę. Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • MattDevitto
      Spadek w jakości kart niestety już był zauważalny w poprzednich miesiącach - szkoda, że z ciekawej, trochę innej federacji od reszty powstaje kolejny identyczny produkt.
    • Grins
      Co ten Lauderdale odpierdala... Może do Allie nic nie mam ale Effy to dno a nie zawodnik, nie chciałem tego widzieć może i dobrze że nie ma już tyle czasu tego śledzić, teraz gdy Gage odszedł z GCW raczej już nie będę tak zerkał na ten produkt tym bardziej jeśli ktoś taki jak Effy jest brany pod uwagę jako Main Eventer gali, pojebało totalnie Brett'a że stawia na ten odpad.   
    • Mr_Hardy
      Private Party te panie do świętowania mogli wybrać ładniejsze... Haha, fajny trolling z wejściem Stricklanda. Te zawiedzione miny 🤣. Genialny motyw z przerzucaniem Ricocheta między Archerem i Hobbsem. 🤣 Harley nie dość, że bardzo ładna, to jeszcze przezabawna. Śmiechłem ja Dax Harwood poślizgnął się i wywinął orła. Przewijałem kilkukrotnie. Bardzo fajne Dynamite, pełne dynamicznej akcji. Te niecałe dwie godziny minęły mi bardzo szybko. Super się to oglądało!
    • Mr_Hardy
      EDIT: Oj nie w tym temacie. Proszę skasować.
  • Dodaj nową pozycję...