Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co pijecie na sylwka?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   583
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Streetovs napisał(a):
Ot taka ciekawostka do poczytania- Najlepiej to dal dupy moj kumpel, z ktorym nie raz czy to on czy ja lazilismy na sylwka. Jego dupa kazala mu isc z nia do kina, 3chujowe filmy za 160zl, rozumiem wiele opcji, ale cos takiego wybrac to trzeba byc naprawde jebnietym.

Zalatwilem im ta domowke, to ona zaczela robic jakies waty i kazala mu isc ze soba, na ten poroniony pomysl. Gosc jest pantoflarzem, 30lat prawnik, dobra kasa, ona 21lat studentka, bez pracy, ale to ona rzadzi

Znam ten ból Street - kumpel 28 lat ożenił się (bagatela) 2 dni temu z 21letnią opierdalaczką i ma to samo. Szkoda chłopa [*]. Radzę puścić kumplowi ten filmik :

i wspomagać go w tych rudnych chwilach :twisted:

W tym temacie dziwi mnie jedna rzecz - młodzież 16/17 lat i nie ciągnie Was do alko? WTF?

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   0

CzaQ napisał(a):
W tym temacie dziwi mnie jedna rzecz - młodzież 16/17 lat i nie ciągnie Was do alko? WTF?

Czytając to uznałem że muszę ratować honor naszej polskiej młodzieży. Domówka u kumpla, 12 osób, ja preferuje przepis z zeszłego roku tylko w większej ilości, faza była zacna ^^ 5 piwek + szampan, oznacza to ciekawą zabawę :)

• Urządzenie:  Macintosh

Luzak napisał(a):
5 piwek + szampan, oznacza to ciekawą zabawę

Zacne wydanie.

Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

Cytat

Oglądanie WWE, Punka robi swoje. :twisted:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ta, boja się, że mama będzie zła jak dziecko się najebie, więc jakieś straight-edge wymyślają..

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Reputacja:   1

RR napisał(a):
TakerFanKrk napisał/a:

U mnie już się chłodzą 2 butelki wódki, 2 butelki ruskiego szampana, 2 litrowa butelka wina+ te 250 ml drinki Sobieskiego ;) Czemu tyle alko? Bo prostu mam co opijać (2011 to był dla mnie rok zdawanych egzaminów: matura, zawodowy i teraz na dniach zdane prawo jazdy)- to był dla mnie szczęśliwy rok więc nie zamierzam się oszczędzać ;)

Tylko jedna przegrana w tym roku Ciebie/mnie/zasmuciła..ale kiedyś będzie Budapeszt! :P

Oczywiście za to też będę pił (choć mam cichą nadzieję że Budapeszt nadejdzie wcześniej niż dopiero za 4 lata :) ) Edytowane przez TakerFanKrk

Tak jest! Tupnąć nóżką i postawić się, dorosłe chłopy cały rok oglądają spoconych mięśniaków, a nie mogą się alkoholu napić? :twisted:

15974308365193fac7b7921.jpg

Ta, ja jak 14-15 lat miałem to się potrafiłem napierdolić na sylwestra, bo to była okazja prawie, że raz do roku na picie na legalu :P

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Wypiję za CM Punka :lol:

646066133574871cb9b908.jpg

CzaQ napisał(a):
Dobra Vaclav - wyzywam Cię na alkoholowy duel :twisted:

Wódka domowej roboty w tym :

0.5l wódki aroniowej, 0.5l wódki porzeczkowej, 1.5l wódki limonkowej, 1l żurawinówki, 1l kokosówki, 1l ananasówki, 1.5l wódki z prochu strzelniczego (lepiej po niej nie pierdzieć :twisted: ), ponadto nie ujęte na zdjęciu : połówka kaktusówki, polówka granatowej wódki, połówa wódki cynamonowej i 1.5l wódki czekoladowej.

Pewnie o czymś zapomniałem, ale co tam :D

Dodatkowo będę raczył się 10 browarami przelanymi do 5-litrowego baniaka i z wężyka będę pił do góry nogami (ale nie całość, podzielę się :) ) :

I Oczywiście ruski szampanik :)

A gdzie będę się bawił? Skromna 40osobowa impreza w zaprzyjaźnionym pubie, w gronie samych przyjaciół, a więc będzie swojsko i na pewno bardzo fajnie. :grin:

Trzeba będzie zachlać gdyż rok 2011 był najgorszym w moim życiu, a 2012 szykuje się wyśmienicie :) A więc czas zacząć przygotowania! :D

No i w związku z końcem roku - życzę całej redakcji attitude oraz wszystkim userom tego forum Szczęśliwego Nowego Roku i Udanej zabawy! :D

A życzyłem tego ja (jeszcze trzeźwy :twisted: ) CzaQ ;)

Oj stary to widzę że impreza będzie przednia, skoro sobie takie mixy szykujecie :D Mam nadzieję że nas zaszczycisz swoją obecnością w Nowy Rok bo przy takiej dawce to możesz mieć problemy z dojściem do komputera :P Ja też obiecuję ze swej strony że wypiję za wszystkich forumowych Straight Edge'ów ;) Bywajcie, do zobaczenia w 2012 roku :P

PS. Ty to chyba McGyver jesteś- żeby zrobić wódkę z prochu strzelniczego (nasze tajne służby na pewno by kogoś takiego potrzebowały :D )

• Urządzenie:  Macintosh

ojtam, narzekacie, nie każdy musi pić od urodzenia. Fakt faktem, że takie tłumaczenia też są bezsensowne, ja nie piję, bo nie lubię (kto pierwszy stwierdzi, że to niemożliwe? :twisted: ), wolę posiedzieć na ircu w doborowym towarzystwie. :D
Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

CzaQ napisał(a):
Streetovs napisał/a:

Ot taka ciekawostka do poczytania- Najlepiej to dal dupy moj kumpel, z ktorym nie raz czy to on czy ja lazilismy na sylwka. Jego dupa kazala mu isc z nia do kina, 3chujowe filmy za 160zl, rozumiem wiele opcji, ale cos takiego wybrac to trzeba byc naprawde jebnietym.

Zalatwilem im ta domowke, to ona zaczela robic jakies waty i kazala mu isc ze soba, na ten poroniony pomysl. Gosc jest pantoflarzem, 30lat prawnik, dobra kasa, ona 21lat studentka, bez pracy, ale to ona rzadzi

Znam ten ból Street - kumpel 28 lat ożenił się (bagatela) 2 dni temu z 21letnią opierdalaczką i ma to samo.

Mhhh, ale tak patrząc optymistycznie, co se poruchają, to ich :twisted: a tak poważnie, może są po prostu mocno zakochani :)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   6

Na święta dostałem kanadyjskie whisky, a okazja do degustacji jest w sam raz. Zwie się to Crown Royal i wygląda naprawdę nieźle, ale nie mam pojęcia jak smakuje. Możecie życzyć mi powodzenia :D Nie mam w planie żadnych szaleństw - ot, rodzinne klimaty, piwo i whisky.

U mnie w tym roku będzie wyjątkowo smętnie, bo choruję i jestem na antybiotyku. Zatem trzymając się zaleceń lekarza - pozostaje mi herbatka z cytrynką, a o whisky lub wódeczce mogę sobie pomarzyć. Cały rok się regularnie alkoholizowałem, a na imprezce sylwestrowej, gdy grzechem jest nie popić - będę SES. Ironia losu. Chyba klątwa N!KO działa...

Tak czy siak życzę Wam udanej zabawy i wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku! :)

14453752125651e0a536c69.jpg

Cytat
Ta, boja się, że mama będzie zła jak dziecko się najebie, więc jakieś straight-edge wymyślają..

W dupach się poprzewracało od tego dobrobytu

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...